Új privát üzeneted érkezett!

Én is kérdeznék tőletek:
- hogyan lehet ilyen helyes vonalzót csinálni?
- és profilt, fotót stb.? (nem találtam sehol!!) :(

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


De biztos jó, ha vkinek igénye van rá, hogy megtámassza a gerincet vmi támla. Nekem vmiért jobb volt nem hátradőlve. Nem tudom, miért, lehet, hogy a formám miatt... :)
Vendég
 


Én éjszaka mindig fekve szoptatam, el is aludtam. :-) Nappal pedig a kanapén. Van fotelünk is, de a kanapé jobban bejött. Mármint nem szoptatós fotel, csak fotel.
Vendég
 

 
 

Görgesd fel az oldalt a tetejéig!
Ott találsz olyat, hogy Segédletek. Itt van a profilod. A profilodba az aláíráshoz be lehet másolni a gyártott vonalzó URL-jét, és onnantól mindig megjelenik.

Vonalzót úgy tudsz csinálni, ha rákattintasz vmelyikőnkére, és elkerülsz arra az oldalra, ahol lehet ilyet alkotni. :)

A profilodban lehet az avatar-képet is megcsinálni. Van a méreteknek maximuma, ha nem sikerül a kép feltöltése, akkor azért, mert nem jó a méret.

Ha van kérdésed, szólj! :)
Vendég
 


Na, gyors bekukk. Elfelejtettem megosztani veletek legújabb felfedezésemet! :)

Szóval, minden nagyhasú, haskeményedős, hátfájós és még dolgozó kismaminak szívből ajánlom a CARIWELL hastartó övet!
Nekem nagyon bejött, kitámasztja a derekam ( úgy van varrva az anyaga) ha ülök és nem tudok görnyedni (nagyon nehéz a pocim és a gericem nagyon fáj néha).
2990Ft (én a Kenguruban vettem és a kuponfüzetem miatt -15%még lejött ebből, szóval nem húzós).
Rakok róla képet:
Kép Kép

Kép
mozza
 
 


Köszi a segítséget, most majd kiderül, sikerült-e beállítanom... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Köszi a segítséget, most majd kiderül, sikerült-e beállítanom... :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


No, hát ez nem jött össze! :(
Mit csinálok rosszul? Az aláíráshoz másoltam be az URL-t...

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Mozza, szép nagy pocak!

Nekem van szoptatós fotelem, de nem biztos, hogy megéri. Én karácsonyra kaptam, 50 rugó volt. Éjszaka én is fekve szoptattam a matracon, ezt inkább napközben használtam, meg amikor már nagyobb volt Maja és nem volt már a matrac a szobájában.

Családi pótlék akkor még nincs lefutva, meglátjuk mi lesz...
pumuklii
 
 


Sikerült a vonalzó!! Köszi a segítséget! :)

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Szivesen! Ügyi vagy! :)
Vendég
 


Emese! Bocsi, már keverek mindent-és mindenkit… Hát ez nagyon durva, amit az önkoris lakásokról írtál! Ennek pont az lenne a célja, hogy a rászoruló fiatal családok lakáshoz jussanak. (Anno dolgoztam önkoriban…)

Zdori! Mi az a PREVANAR? Én ilyenről még soha nem hallottam… Tudod, nekem már nagy lovaim vannak... :D

Vanni! Igen, rendszeresen „bekeményít” a rosszcsont! Ez ált. akkor van, amikor jól befeszít –kezét-lábát szétrakja – na, akkor van úgy, hogy kimászom a kádból, és le kell ülnöm/feküdnöm egy pár percre, hogy rendeződjenek a dolgok. Próbálom megmagyarázni Neki,hogy anyának ez nem jó érzés, és néha még szót is fogad… :)

Szerintem jó az a pár nap a kórházban, bár úúútálom a kórházakat!!!… Csak hát otthon meg nálunk 3 gyerek nyüzsög. Pihenni nem nagyon lehet mellettük...
Bazsival –a 3.gyerkőcünk- én is leléptem saját felelősségre, mert egyszerűen megőrültem bent a melegtől. Az egyik szobatársnőm –szerintem nem volt százas –kitalálta, hogy ne nyissuk ki az ablakot, mert huzatot kap a gyereke –július31 –én született Bazsi… Szerencsétlen babák –az övé is- folyamatosan ordítottak, mert ezer fok volt bent, és nulla levegő. Két napot bírtam, aztán hazajöttünk…

CSP + adó téma: Már én is kezdek kiakadni!! Mióta átmentem „magánzóba”- 3 éve - , mert nem éltünk meg a 2 állami szférás fizetésből, egyre csak rosszabb. Lassan már semmi nem marad. Ja persze, nekem is mondták, hogy túl tisztességes vagyok, mert befizetek mindent, amit kell. Legjobb a gyerekeim iskolájának a gazdaságisa volt, aki közölte: miért nem hozok kisebb jövedelemről igazolást, mások így csinálják(!), és akkor ingyen ehetnének a gyerekek, meg egyéb támogatást is kapnánk.- Na ettől ledöbbentem!
Nem akarok panaszkodni, mert minek, de több, mint 100ezer Ft hitelünk van havonta, 7 éve építjük át a nyaralónkat, nem járunk Hawaira nyaralni, csak épp megéltünk eddig valahogy. Könyörgöm, megint azokat bűntetik, akik nem lopják szét az országot?!? Bocsi, de totál egyetértek Emesével + azokkal, akik még felháborodtak!!!

Pingi! Szerintem is a gyógyszertári krém+egyebek a legjobbak. (Mondjuk nálunk a fél család gyógyszerész… :D ) Mind3 gyerekünk bőre nagyon érzékeny volt újszülöttnek, a termékmintaként kapott Johnson–tól kipirosodott, és hámlott. Mást nem is mertünk ezek után kipróbálni.
Régen a baba nevére fel lehetett íratni receptre nemcsak a krémeket, hanem a 97%-os alkoholt, a vattát, a kamillát és a hársfavirágot is (az utóbbit mi ittuk…), meg még egy csomó dolgot, és így nagyon olcsó volt. Most nem tudom, hogy van ez. (Igaz, már akkor sem nagyon reklámozták a védőnők meg az orvosok…) Ha itt nem tudja v.ki, majd megkérdezem a gyógyszerészeket a családban... :)

Influenza-oltás: Nekünk volt egy 6 gyerekes, nagyon aranyos dokinénink –aki azóta sajna, nyugdíjba ment, mert unokázni akart már :) - és azt mondta, hogy ne adassam be a gyerekeknek az influenza elleni oltást, mert sok esetben súlyosabb szövődménye van, mint maga az influenza, amit egy normális állapotban lévő gyerek szervezete 1 hét alatt legyőz. Az influenzának évről-évre más és más változata jelenik meg. Tehát: simán lehet, hogy beoltatod az egész családot, és mégis beteg lesz mindenki. Ő a saját gyerekeit/unokáit sem oltja be…

Oxytocin-téma: Passz. Nálam mind3 szülésnél a kitoláskor benyomta a combomba a dokinéni az oxytocin-injekciót. De nem is éreztem. Olyankor szerintem semmi egyebet nem érez már a szülő nő… Sok helyen -mostanában olvastam- eleve ahogy bemegy a nő szülni, bekötik az oxytocint vénásan. Szerintem hülyeség. Egy normális szüléshez nem kellene rutinszerűen alkalmazni. ersze, ott ahol gond van, ott lehet rásegítésnek.

Böbi! Tényleg 40ezret kér egy szülésznő? Szerintem ez kissé túlzás… Persze, ha ettől megnyugszol, és ki tudod fizetni, megéri :)

Haj: terhesség alatt sokkal kevesebb hullik ki, mint ami normál esetben szokott, - a hormonok miatt -, és ezért utána úgy tűnik, mintha csomókban hullana. Bár ez is egyéntől függ. Én mindenesetre nagyon megijedtem az 1. gyereknél, aztán a 2-3nál már tudtam, mi ez. Most viszont, terhesen, ez tök jó, hogy egyáltalán nem hullik –és csatlakozva Tinuhoz –sokkal kevésbé zsírosodik. :)
Kutyafüle! Nekem sokáig hosszú hajam volt. kb.20 évig. De egyre vékonyabb szálú lett, és egyre hullámosabb. (AZ utóbbinak örültem...) Aztán Kari előtt levágattam egész rövidre. Egy ideig nagyon furcsa volt, meg morogtam, hogy hülye vagyok + a gyerekek direkt cikiztek, hogy „olyan öreges” –persze, mert ők a hosszút szokták meg… Férjem szerint, meg pont,hogy fiatalít… Na erről ennyit. Most növesztem. Már kb. 5 cm-es :D

Nekünk semmilyen szoptatós fotelünk nem volt a 32 nm-es lakásunkban. Nem is hiányzott. Bárhol tudtam szoptatni. (Mikor szerelték a gázkonvektort, akkor a Wc deszkát lehajtottam, és ott. Már bocsi a részletekért, de más lehetőségem nem volt egyszobás lakás révén. Csak szemléltetni akartam, hogy bárhol lehet szoptatni…) Most nem tudom, lesz-e spec.fotelünk. Bár ahogy öregszem, egyre igényesebb vagyok... :)
Éjjel én is mindig bealudtam a baba mellett. Aztán arra ébredtem, hogy vagy a baba, vagy Apuci rugdoss…

Üdv. Bencus Anyucija! Nálunk is van egy Bence, naaagyon szép név! :wink:

Mozza! Hu, mekkora már a hasad! :) Köszi az 5letet! Megyek, és meg is nézem azt az övet, mert már naaagyon aktuális!!!

Na, megint szómenésem volt. További szép napot Nektek!

Kép
szkitty
 
 


Bencusbabus! Nálunk van egy Bazsi, egy Bence és egy Boglárka :) Most még nem tudjuk, de maradunk a B-betűnél :D

Kép
szkitty
 
 


Üdv Kitty!
Nekünk meg Bazsink van, csak nálunk a 2. gyerek! :)
Mi ma kaptuk meg a 18 hónapos oltással együtt a Prevenar 2. adagját, de most már vége! Ezt a pneomococcus (biztos rosszul írtam :( ) ellen adják! Nálunk az egész körzetet oltják, az a biztos!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Bencusbabus! Lemaradt az előbb: Te hol fogsz szülni? A Dunától keletre vagy nyugatra laktok? Mi nyugatra, a hegyek között. :)

Kép
szkitty
 
 


Kitty! Fiút v. lányt vártok most?
Nekünk még van egy Dorottyánk is, de ő már majdnem 9 éves!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Nem titok, Szigetszentmiklóson! :) A Szent Imrében szülök újra, az elsőt sajnos a Dél-pestiben szültem! :(

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Nálunk Bogi 1997. februári, Bencus 1998. szeptemberi, Bazsi 2001. július végi. Most nem tudjuk (pontosabban: most sem tudjuk...-nekünk "bújkálós" gyerekeink vannak. :) ). Egyszer fiút mondott a doki, aztán a14.héten lányt. Gyerek. :D Teljesen mindegy, csak egészséges legyen...

Kép
szkitty
 
 


Kitty,
A Prevanar a pneumococcus elleni oltás, ami eddig fizetős volt, de most már ingyen van.

Jó látni, hogy azért vannak oltásellenes dokik is. Én is százszor meggondolom, nem is kapott még Maja a kötelezőkön kívül. Egyelőre.
Az influenza elleni is ilyen. Jó, hogy mindenhol ajánlják, ez pénz mindenkinek, a gyógyszergyártónak, annak aki beadja...
pumuklii
 
 


Samu sem kapott semmi más oltást. Nekünk sem ajálja Dokinéni. De a prevenart azért adattam be, mert nekem 12 éves koromig gyakorlatilag egyfolytában középfülgyulladásom volt, a hajlam örökölhető, és vlsz. a pneumococcus okozta. Ha lehet ellene védett a gyerekem, hát legyen! És ingyenes... :)

Én változatlanul Dél-Pestiben szülök, nekem az orvosom ott dolgozik, és ez a számomra a legfontosabb. Miért rossz élmény a Dél-Pesti, Bence anyukája?
Vendég
 


A prevenart lehet én is beadatom, de most már nem szuratom 2x, megvárom míg 2 éves lesz.

Szia Bencusanyu!
pumuklii
 
 


hát igen, én is jobbnak láttam beadatni!

Miért nem ajánlom a dél-pestit? Mondjuk 9 éve szültem ott, akkor még nem volt 24 órás rooming-in, mogorvák voltak a szülésznők, csecsemősök, a dokim sem volt túl körültekintő!
16 órán át vajúdtam, míg azt mondták, hogy sürgősségi császár kell, mert rossz a bébi szívhangja. Éjjel fél 2-kor műtöttek, 20 perc alatt állt össze a stáb, az anesztes orvos rámszólt, hogy ne hisztizzek és ne rángatózzak, mert így nem tudja beadni vénásan az altatót! :( Jó fej, mi? Egy rakás oxytocin után! aztán végre megszületett Dorka, szilvakéken, 6 percig lélegeztették, mire önállóan ment neki! Szóval nem sokon múlt, hogy nem lett a gyerek oxigénhiányos! Akkor megfogadtam, hogy ide többet nem jövök!
Na, most jól elijesztettem mindenkit, igaz? Ne hari rám, de egy ilyen "élmény" után.... :(
A Szent Imre ehhez képest egy szálloda, csupa jó személyzettel!

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


pumukli: de akkor már nem lesz ingyen.

Benceanya, üdv köztünk :)

Szoptatós fotelem nem volt, éjjel a tévé eltt szoptattnappal meg mindig máshol :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Sikerült valamennyire visszaolvasnom végre. egész nap ezt csináltam :) mindenre úgyse tudok reagálni, pedig jegyzeteltem is :D

Vanni, nagyon profi a kép amit a férjed csinált. Pihenj sokat!!!

Tinu, Tünci nagyon édi :) Boldog szülinapot neki utólag is. És gratula a kisfiúhoz is. Képed nincs?

Anyettka üdv itt :)

Pingi, Nóri nagyon aranyos, gratula hozzá is :) Nekünk is Nóri lett volna,ha lány :)

Hastapogatás: hát az engem is kifejezetten idegesít, nekem túl intim...persze pl a nővéremtől, férjemtől, családomtól eltűröm, akkor nem zavar egyáltalán, de karácsonykor az én hasamat is elkezdték simizni olyanok akikkel igen ritkán találkozok, és nagyon zavart. De ez a visszasimizés jó ötlet :D

Adraci, gratu a kisfiúhoz :)

Mozza, a kis Lili is nagyon nagyon szép :)

Anita, remélem már vége a depinek Nálad is. Nekem múlthéten volt ilyen, totálisan magam alatt voltam, élni se volt kedvem...ráadásul nagyon sokat veszekedtünk a párommal és ez se segített különösebben...nagyon sokat sírtam.. :(

Kávé, én iszok minden nap, ha nem innék nem lenne vérnyomásom szerintem :) persze nem viszem túlzásba, egy-két kávé, sok sok tejjel.

Krém, költözéssel hogy álltok? mi már egyre jobban berendezkedünk :) szombat este a függönyök is felkerültek végre a nappaliba :) konyha persze még nincs...:)

Suttogó, nekem megvan, elolvasom, kiváncsi vagyok rá. Mondjuk egy ideje már megvettem, de valahogy nem sikerült még átrágnom magam rajta.

Irtátok többen a lecsót, úgy megkívántam hogy azon nyomban kellett csinálnom :)

Harhaj, elmondtátok már a babát anyudnak?

Annus, az Izabel név nagyon nagyon szép :) és a bébi is :)
asszem már írtam hogy 26-án megyek terheléses cukorra, 30-án meg dokihoz.

Császár, úgy néz ki nálunk is ez lesz, sőt...én már lassan 3 hete nagyon szenvedek megint a porckorongsérvem miatt. alig bírok járni. Most épp a jobb lábamra sugárzik ki, de tegnap este fürdés közben szerintem még jobban szétcsúszott, és a bal lábamat is alig bírtam használni...:(

Hencso, én is cigiztem, amit a párom nagyon nagyon utált. és állandoan veszekedtünk is emiatt...nekem nem volt annyi akaraterőm hogy lerakjam magamtól, csak a tapasz segített. amikor meg megtudtam hogy babát várok, már tapaszt se használtam. Bizti neked is sikerülni fog a leszokás, kitartás :D

Narancsbőr, nekem is narancsbőrös lett a combom meg a fenekem :evil:

Panndi, remélem már jobban vagytok.

Védőnő, nekem pénteken mondta,hogy márciusban jön felmérni a lakást...meg segít berendezni a gyerekszobát. Hát mondjuk ezt pont nem vele szeretném elintézni :) de majd meghallgatom :)

Alvás, én nagyon igénylem mostanában, általában 10-11 kor kelek minden nap...

Bencus anya , üdv itt :)

4d-re mi is megyünk nemsokára, sztem jövöhéten, vagy utána. Már olyan rég láttam Álmost. (ezért most elő is vettem a 16. heti uh felvételt és azt nézegetem :) )
Kicsifiam egyébként aktív nagyon, esténként kifejezetten, amikor én már aludnék. Néha úgy hullámzik a hasam, hogy nem igaz :) ilyenkor mindig szólok apának hogy jöjjön gyorsan, persze mire odaér, abbahagyja...

hát hirtelen ennyi, biztos eszembe jut még valami , akkor majd jövök.

szép délutánt

Esztó
Kép
sz.eszter
 
 


Mozza,
bizti nem ikreitek lesznek? :D :D

emese1979
 
 


Panndi,
már el van rakva nekem a szuri. 2-t rendelt a dokinő, aztán megbeszéltük, hogy elég lesz egy is.

Itt egy jó kis cikk a családi pótlékról:

http://vastagbor.blog.hu/2009/01/19/a_c ... resztjeben

Egyetértek (valaki ezt írta a kommentek közt), ne kp-ben lehessen kapni a családi pótlékot, hanem mint az adójóváírást, adóból levinható legyen, így tényleg az kapja, aki adózik is.
pumuklii
 
 


Böbi: én ma jelentkeztem be a szülésznőmhöz (Váradiné Ica), nem mondta, hogy magánba kéne mennem NST-re. Amúgy róla pont azt hallottam, hogy ő nem kér pénzt. Nem tudom, majd meglátjuk. Ha kiderül valami (márciusban kell keresnem legközelebb), akkor legfeljebb nem fogadjuk fel, hanem szülök az ügyeletesnél.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok !
Fotel : Nekem van itt egy hintaszékem ! Nagyon szeretem ! ( Az este sem tudtam aludni de abba sikerült !) Szerintem az majd jó lesz nekünk ha visszajövünk bár akkor már nagyok leszünk !

Haj : Én nem tudom de nekem most nagyon hullik a hajam és azt monta a doki ez attol van mert kevés a vitamin a szervezetembe ! Nem tudom de az bisztos ha így folytatódik a hullás én is levágatom !

Mozza : Nagyon szép nagy a pocid ! Bisztos nem lesz semmi gond a magzatvíz miatt !

Üdv itt Bence anyu !

valaki írta hogy neki is fentvan a sava és rosszul viseli nekem egy kicsit könnyebb ha tejet vagy kakaót iszom !

KépKép
anyettka
 
 


Na itt!

Volt nálunk anyós!Még karácsonyi ajándékot hozott,azóta nem járt nálunk.Náluk az ünnepek alatt nagy a hajtás,nincs szabadnap se...
A lényeg h kaptam megint terhes nacit.A baba kapott cumisüveget,meg pelust,kifogót.

Bencusbabus!
Üdv itt!!Lett még egy tapasztalt anyuka a topicban!!!
Tesómék is Miklóson laknak :wink: És nekik a legkisebb fiúcska most múlt 15 hós :wink:

Hát én végképp nem is mondok arról semmit h egy MÁVos fizetés mennyi...és mi abból élünk....szóval minden ezer forintnak tudok örülni :wink:

Mozza!
Télleg jó kis pocid van!!!Na persze nekem sincs sokkal kisebb....úgyhogy nem is mondok semmit :roll:


Ja és szoptatós fotelem tuti nem lesz.Van itt elég ülőhely ahol kényelmesen megoldható a dolog :wink:

annus11
 
 


Húúú, csajsziokáim, egy 2 órás visszaolvasáson vagyok túl! Igyekszem írni sokmindent, de tuti elfelejtek majd dolgokat, előre is bocsi...

Tinu, gratulálok Csongorhoz, szerintem szép név, és utolag is boldog szülinapot Tüncinek! Szuperek a képek!

Annus, az Izabel név nekem is nagyon tetszik! Esküdni mertem volna, hogy fiú! :oops:

Mozza, tündéri a pisze orrú kislányod! Nórika és Brigi is nagyon aranyos! Kit hagytam még ki szűzanyám! Minden kép szuper volt.
Én nem tudom hogy tegyem fel. DVD-m van, meg 3 kicsiben nyomtatott...???

Hean, holnap lesz a nagy nap! Azonnal jelentkezz! Annyit gondolok rád!!!

Panndi, rád jár a rúd... kitartás! Remélem tudsz majd jönni azért, ha röviden is!

Hencsó, mi az a tervezett császár? :oops: És miért lesz az? :shock:

Bencusbabus anyukája! Üdvözöllek én is köztünk! Én is Szent Imrés vagyok! Nekem első babám. Örülök, hogy jó a véleményed! Leírnád, hogy kikkel szültél (orvos, szülésznő), meg most kikkel fogsz, meg egyáltalán?

Szoptatós fotel? Hm... Nekem egy "szoptatós kanapém" lesz meg szopi párna. Ha az jó...?
:lol:

Böbi, én ezt nem értem... :oops: Mi is az az az NST? :oops: És ami szükséges, azt miér nem csinálják meg az SZTK-ban? Ha van időd ki tudnád fejteni ezt a rendszert?
Én is Tinuhoz hasonlóan márciusban találkozom Váradiné Icával, és akkor akarom megkérdezni, hogy ha kér, mennyit kér... Gondolom, ha nem tetszik az ajánlata, még lehet viszakozni. Ahogy hallottam, valószínűleg sokan szeretnének hozzá bekerülni. Én is szeretném, ha közös nevezőre jutnánk, de a 40 000 az durva. Én a dokinak szántam 50-60-at. nincsen erre 100 000ft-om. Meg ha lenne is, akkor is DURRRVA....

Vanni, aranyos vagy, én se örülök, hogy ritkán jövök, de így is annyi termelődik egy nap, nem feltétlen az én okoskodásom/hülye kérdéseim kellenek még ide! :D

A 4D jó volt, bár a gyermekem egy aszott múmiára hasonlít... EZ NORMÁLIS? A doki szerint a 4D sajátossága. Kuki még megvan!
Néztünk a hétvégén bababútort az RS-ben. A faktum Mókus kollekciója nagyon bejött nekünk. Érdekes, hogy képen a Sunny-t meg a Kamillát néztük, aztán mégis az életben a Mókus kiütötte őket a nyeregből. És megfőztük mi is életünk első húslevesét, jó lett.

Sok puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Na dobok táblit!!!Majd nézzétek már meg h minden új infót beírtam e!ha nem akkor előre is elnézést!!!És szóljatok rám nyugodtan :wink:
Kép
Kép
Kép

annus11
 
 


sziasztok

Velünk minden oké, leszámítva a napi 5-6 keményedésfélét, amit szerintem a felfújódás miatti babafeszítés tesz inkább ki, de ha a méhem csinálja már az is normális dolog :)

Doki szerint csak az 1 órán belüli 4-5 haskeményedés nyithatja ki a méhszájat.

Már csak 9 nap és nem kell dolgoznom úgy váááárom :)

Megjött a pihenőszék, lányom már bejáratja :) Én szereltem össze, férjem azt hitte nem tudom majd :) na jó persze rajz alapján.

A héten még megjön a mellszívó és a mikrós steilizáló is meg egy pár db kislányruha :) teljesen a tesz-vesz rabja lettem.

A csp. én is számolok, hamár a kajajegyem elmarad meg a fizetésem 30%-a azért ne vegyenek már el mindent, azért mert a társadalmat frissítem a kicsikémmel :)

Ti is vagytok néha úgy, hogy már annyira várjátok, hogy elteljen az idő és megszülessen a kicsitek aztán meg beparáztok, hogy hűha nem sok már az idő? :)

Mozza nagyon cuki pocakod van:)

Nálam a kicsi inkább nagyon lent van a húgyhólyagommal játszik :), bár nekem is volt 2x is, hogy úgy fájt a gyomrom, hogy nem bírtam aludni :(

LÁnyom csak fekve szopizott az mindegy volt, hogy földön, matracon vagy ágyon, de csak oldaltfekve legyen :)

Most viszont már pici korától az ülve való szopira készülök szopipárnával :)

Ma döntöttem beíratkozok a könyvtárba és komoly könyveket fogok olvasni és nem kismamasággal szüléssel kapcsolatosat :)

A nyelvvizsgám nem sikerült, csodálkoztam volna is ha sikerül, a fele szót nem ismertem, szótárat meg nem lehetett használni :)

Annus már én is úgy várom, hogy itthon legyek és turiba járhassak :), de előtte még a lányom ruháit sem ártana majd összeszedni, neki is sokat turiztam, de már nem emlékszek, hogy mekkorákat, így ezzel is lesz egy kis időtöltésem, meg már előre félek a mosástól vasalástól, néha ezen parázok, hogy mennyi dolgom lesz :)

Nem tudom mostanában mi van a férjemmel, nem győzök rá főzni :)

Bocsi, de nem írtam egy pár napja, és most meg így sikerült :)

Üdv.

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Bencus anyu üdv közöttünk!Raksz majd képet a gyerekekről??

Fotel:Nem lesz,mivl nem igazán fér.Egy nagy fotelágyon fogok ülve szopipárnával.

Mozza szép nagy pocid van már!!!Ez az öv jó ötlet,mivel nekem is fáj mindenem. :lol:

Hean,holnap drukkolok,biztos minden rendben lesz!

Bocs ha valakit kihagytam,csak kicsit fáradt vok.

Sütöttem délután pogit,jól be is laktam.Megyek kipihenem.

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


hű de távolinak tűnik így a márc 11. de mondjuk ez Uh, vizsgálatra kézire, febr. 9-én megyek a dokimhoz, védőnőhöz meg másnap febr 10-én, jövőhéten meg ugyebár a cukros vérvétel, úgyhogy így azért majdcsak jobban telik az idő :)

megyek megnézem ezt a hastartót, bár ha itthon leszek, nemigen lesz már rá szükségem :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi: az NST méri a méhkontrakciót, meg a baba szívhangját is. A 36. hét után kell menni hetente egyszer, és kb. 20 percig nézik (a műszer regisztrálja, miközben te fekszel). Rátesznek a pocidra érzékelőket. Tiszta kényelmes. Én nem is kérdeztem Tücivel Icát, hogy mennyit kér. Aztán 20ezret adtam neki. Most is majd meglátjuk, hogy mennyi ideig tart majd a szülésem, mert ha megint rövid lesz, akkor nem hiszem, hogy többet adok neki, mint a múltkor.

Kép
Kép
tinu
 
 


szofi:
ez az "aszott múmia" nagyon megmosolyogtatott. :lol:
Szegény kislányomra én is már modtam annyi mindent..még jó hogy nem tudja.
Ez a 4D ultrahang valójában egy számítógép által "kitalált" képet alkot, alapozva a 2D nyújtotta "vázlatokra", tehát nem túl pontos.
Meg a babáink még most kezdenek el iazán magukra szedni egy kis husit a bőr alá, úgyhogy az aszott múmia normális. :wink: :lol:

Nekünk például mondta a szonográfus, hogy úgy a 25-26. hét körül érdemes 4D-t csináltatni, akkor már van rajtuk egy kis "fognivaló" (ahogy felénk mondják), és az arca is mégjobban karakteresedik.

Nekem nem lehet szoptatós kanapé, hacsak nem a mi normál kanapénk a nappaliban,mert a gyermek szobájába majd örülök ha valami ülő alkalmatosság (fotel) befér, hogy azért mégiscsak legyen hová nekem is lepihenni a baba mellett.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szofi, szerintem ne aggódj, mert már Tinunak biztos említette volna Ica, hogy ha Ő is ennyit kérne. Én is nagyon durvának tartom a 40-et, én el is szerettem volna állni ettől az egésztől, de a férjem ragaszkodik hozzá. Szerencsére nekünk minden megvan Gyöngyvirágról, így egy-két nyári ruhán meg a pihenőszéken (ez lesz a luxus :lol: ) kívül nekünk semmire nem kell költeni, ezért ez még szűkösen, de belefér a költségvetésbe.
Ica a főszülésznő, ha jól tudom, valószínűleg Ő megoldja az NST-t. Ja, és hogy mi is ez. A 36. héttől hetente járni kell, a baba mozgását nézik, túlhordás esetén kétnaponta. Ha fogadott szülésznőd van, akkor ezt Ő végzi el és ez alatt a 30 perc alatt ott ül veled és felkészít a szülésre. Nekem még csokiért is lement a büfébe, ha nem volt elég aktív a baba. Remélem érthetően írtam le, ha nem, kérdezz még nyugodtan!

Ildi, sajnálom a nyelvvizsgát, majd csak meglesz legközelebb.
Vendég
 


Edua!

Beírtam akkor a febr.9et is! :wink:


Na hoztam képet azokról amiket ma vettem.1800 ft ot fizettem!Ezek nem ilyen nagyon babarózsaszínűek,inkább olyan málvya.Az utolsó képen az van amit a tescoban vettünk,az se volt az egész 2000 Ft.A takaró annyira cuki!!!!

Kép Kép Kép Kép Kép

annus11
 
 


Ja és elfelejtettem.Kihúzható a billentyűzetem,és ugye kb a hasamig húzo ki.Erre az elöbb Iza belerugott és beljebb tolta 8)

annus11
 
 


annus nagyon szupik a kisruhák:)

Pesti kismamáknak találtam egy babadiszkontot, webáruháza még nem nyilt meg :)

http://www.bababoltinfo.hu/index.php?op ... &Itemid=33

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Szofi: arra készülj, hogy Ica nem fog ott ülni veled NST alatt. Nálam sem ült, ahhoz sok a dolga. Nekem nem hiányzott amúgy. Elrelaxáltam 20 percet és annyi. Már előtte megmutatta a szülőszobákat, lehetett tőle kérdezni, szóval nem volt mit tőle kérdezgetni.

Annus: nagyon jók a rucik! Én is készülök egy kis turira, de lehet, hogy megvárom a bababörzét és majd ott túrok.

Kép
Kép
tinu
 
 


Nekem az Nst alkalmanként 6000 lesz,mivel a dokim csinálja majd Karcagon.

Ildi én is sajnálom hogy nem sikerült a vizsga.

Annus nagyon jó ízlésed van,csodaszép dolgokat vettél. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus, az utolsó képen a pléd, az is tescos? Nem emlékszel véletlenül az árára?
Vendég
 


Farkas!
Ha jól emlékszem 750 ft körül volt...vagy 550....vmi ilyesmiEz már féláron van.Pamut ez is,belül más a mintája,nekem nagyon tetszik!

annus11
 
 


Annus nagyon édik a kis ruhák !
Csajok nekem most olyan rossz érzésem van mert én még csak egy kis plédet vettem ! Azzal nyugtatom magam, hogy 20 nap és megyek haza !!! Nekiesem megveszek mindent, már csomó mindent kinéztem a neten ! Mert itt hiába látok sok szép és jó dolgot de nem tudok hazzavinni sokmindent ! :cry:

KépKép
anyettka
 
 


Anyettka ne izgulj,még mi sem vettünk semmit.Csak az van ami Grétiről maradt.Bár igaz,hogy ruhát nem veszek csak a hazahozósat,meg kapunk is.De venni kell kocsit,meg cumit,cumisüveget.Apróságokat.
Ma előkerestem a mellszívót meg még pár dolgot,de a héten aruhákat is ki kéne válogatni már.
Szóval nem vagy lemaradva. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Üdv az újjaknak.
Gratulálok a már nem titoknemű babákhoz.

Marci is beteg. Szombaton anyukáméknál voltunk szülinapozni, kidobta a taccsot + belázasodott. Gyógyszert kap, de nem az igazi. Tiszta nyűgös, alig lehet vele bírni. Enni nem igazán akar csak inni, de legalább az megy.

Voltam védőnéninél. Szívhang, vérnyomi ok, a súlyom még mindig csak +3kg-nál tart, szóval még hízhatok.Kis kukis jó eleven.
Időnknt én is alig bírok megmozdulni úgy fáj a derekam, hátam. Az ágyból való kipattanás már jó ideje nem műkszik csak olyan öregesen.
Én február 2.-án megyek cukros terhelésre.
Mindenkinek további szép estét.

Inci

Kép
Kép
incike
 
 


anyettka ne legyen rossz érzésed, sajnos minket elkapott a kismamás vásárlási láz :)

ma megint összeírtam, hogy mit kell még vennem, de már gondolatban ki is húztam pár dolgot, amit mégsem fogom megvenni, csak majd ha születése után mégiscsak szükség lesz rá, Pl: orrszívó, sterilizáló folyadék, fültisztító, :)

textilpelust akartam még újat, de úgy emlékszem Éduától is maradt 2db vadiúj, ezért kell majd hamarosan előszednem az ő ruháit és megpróbálom kifőzni azokat is :

Két dolog van ami mindenképpen kell majd, kiságyba szivacs és egy autósülés-hordozó, ami ezen felül van az már bónusz :)

annus köszi a javítást :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Jó estét mindenkinek! :)
Szofi: Most is a Rabóczki Mariettával szülök, de mint korábban írtam, újra császárom lesz, tervezett, a 39. héten. Ezért szülésznőm nincs, de ugye nem is kell ilyenkor! Ő már a 3. császárom lesz... hát a méhösszehúzódásoktól rendesen parázom! Már a második is elég húzós volt, hiába adtak az infúzión fájdalomcsillapítót!
Te kinél szülsz majd?

Kép
Kép
bencusbabus
 
 


Szép estét Mamik!

Annus!Édesek a rucik,és a takaró :) igzán megérte az árát,nagyon szép!

Bence anyukája!Üdv.közöttünk! :D

Mozza!Nagyon szép a poci! :P

Huhh,kiment a fejemből,hogy miket írtatok. :oops:
Jövök pár elmaradt képpel(bocs,csak melegítőben),majd visszaolvasok,és reagálok. :lol: Kép 23 hetesen Kép oldalról Kép Fábri Hanna 21 hetesen

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: