Új privát üzeneted érkezett!

Szupi Niki! csak gyorsan két kép!
Kép Kép

Kép
nyafi
 
 


Nyafi, Abigél már most igazi kiscsaj! :D :D :D :D :D

Niki csak így tovább!!

Kia kitartást, tudom nem könnyű főleg, hogy anyóséknál......

Zuzi képek a telelésről, na meg persze a kis Patrik Manóról!!!!

Teszek fel pár képet én is!

Először is Ringató karácsonyon a Patakyban:
Kép
Levi első szülinapja!
Kép Kép Levi első járműve! Kép Kép

Karácsony: Kép Mamáék jól kiszúrtak velem! Kép Nesze nektek karácsony!:-)))) Kép Levi Manó második járműve!

És végül egy kis síelés ami sajna lerövidült!:-(
Kép Kép

Na egyek mert Levi Manó felébredt.
Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Szép jó estét!!!

Húúúúúú micsoda pangás van itt :shock: Megtöröm a csendet :)

Nyafi, Anna nagyon jók a képek!!!

Cicus mi újsááággggg????Már tűkön ülök!!!!

Rólunk....egyre nehezebb .... ég a gyomrom...nehezen megy a járkálás....egyre csak nő a pocak.....és....Kornél..... én nem tudom mit csinál odabenn ez a gyermek de olyan mozdulatokat, hogy idesanyja csillagokat lát :roll:
Rékuci pedig köhög :? Még eddig nem köhögött egyszer sem.....de szinte csak akkor ha alszik.....és....olyan ijesztő....hétfőn csak elviszem dokihoz :( Amúgy jól van....bár múlthéten volt 1 kis nem evéses időszaka....gondolom akkor fájhatott a torka.....mert már elmúlt....viszont most csúnyán köhög.....adok neki Stodal szirupot....remélem használ!

Végezetül hoztam 2 képet:

Kép Rékuci bújik Kornélhoz.....:)

Kép Itt is.....:)

Mondtam neki hogy nyugtassa le az öcsikéjét mert anyának szétmegy a hasa..... :lol: Olyan kis édi ha kérdezem hogy ki van ott akkor mondja hogy Kojééé :) Puszilgatja a hasamat....simizi....na és persze néha lekever 1-et öcsinek :lol:

Na puszi Mindenkinek!!!!És tessék bejelentkezni mindenkinek!Csak 1 pár mondat elejéig....plllíííízzzzz!!!:)

Niki
Vendég
 

 
 

Sziasztok! bocsi az eltünésért, de szolgáltatót váltottunk és nem volt net...velünk minden rendben Bence ma pont nem evett, de egyébként nagyon virgonc alig bírunk vele. Az ünnepek is jól teltek csak kár hogy apa már dolgozik:(

Jók nagyon a képek... cicus én is izgulok...
Niki: általában éjszaka köhögnek, mert akar visszacsorog a váladék...ha nincs láz, egyéb akkor néhány nap múlva javulnia kell a Stodaltól. Még calciumot adhatsz neki...jobbulást!!!!!!

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Köszönjük a dicsérő szavakat!

Niki:Nagyon szépek vagytok igy együtt!(is)!:)

Anna,nyafi:Nagyon szépek a picik!

Kép
aniko...
 
 


Köszi mi is!
Cic?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Niki, nagyon édes Réka :) biztosan nagyon jó tesók lesznek!

Anna, nagyon jók a képek, Levike nagyon aranyos! :)

Sajna Patrikna még mindíg folyik az orra, már több mint egy hete tart, nem tüsszög, nem köhög, csak az orra folyik... Nem tudom mikor fog már elmúlni. Ilyen még nem volt...
Csütörtökön megyünk dokihoz tanácsadásra, kíváncsi vagyok mennyit sikerült híznia... Eldöntöttem, hogy a Béres cseppet és a C vitamint tavaszig adom neki, ártani nem árt...

Lányok, valakinek nincs elektromos orrszívója? Mi porszívósat használunk, de sokszor amikor utazunk vagy kocsiban vagyunk jó lenne valami. Vettem már kézit, de egyenlő a nullával, az elektromos orrszívó meg 10.000Ft amennyiért nem venném meg ha nem ér semmit. A kézi volt 700Ft, de nem dőlök a kardomba a kidobott pénz miatt, de a másiknak kicsit komolyabb ára van ahhoz, hogy ne legyen használható.
Esetleg valakinek valami ötlete, amivel a taknyosság elmulasztható?

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok!

Mi is sajnos rosszabbul vagyunk vagyis Réka :( Éjszaka óránként felébredt a köhögő rohamok miatt.....nagyon el vagyok keseredve mert ő még nem is köhögött :? Ma megyünk dokinénihez...kértem időpontot tehát nem fogunk órákig várakozni!Sajnos már nappal is köhög....és....a legérdekesebb hogy nem folyik az orra....akkor honnan az a sok váladék :?: Namind1 majd dokinénivel konzultálok!Éjszaka már fel vettem mert annyira köhögött hogy azt hittem ott helyben megfullad.... :( :( :( Szőrnyű látni amikor szenved!

Zuzmara nekünk elektromos orrszívónk van és mi amikor Réka született akkor vettünk 8.000.--ért szerintem megéri!Bár még a porszívósat nem próbáltam de nekünk ez bevált.....sok trutyit ki tud szívni!Sajnálom hogy Patrik is még mindig beteg :( De örülj neki hogy nem köhög mert ez borzasztó...inkább follyon az orra!!!
Béres cseppet Réka is szedi már vagy 2 hónapja...szerintem jóóó....mi azért kezdtük el mert Réka már csak reggel tápizik....és...így pótolom a vitamint!Cebion cseppet is szedünk mellé...azt is megemelt adagban!Jobbulást Neki!!!!

Na megyek mert megétetem a lyányt, jön apa és visszük a dokihoz!

Puszi
Niki
Vendég
 


Sziasztok!

Niki, köszönöm a választ, szerintem veszünk majd egy elektromos orrszívót is, mert jól fog az még jönni...
Patrik is köhögött az orrfolyás előtt, de a Stodal szirup használt neki, pár nap alatt elmúlt.

Jobbulást Rékának, remélem hamar jobban lesz, majd írd meg, hogy mit mondott a doki!!!

Kép
zuzmara08
 
 


Zuzmara elektromos orrszívóm nincs, nem tudok nyilatkozni. Taknyot, köhögést Niki ez a tea nektek is jó, kihozza a hagymatea. 2 dl vizet felforralsz, egy vöröshagyma héját lehúzod, a héját teszed bele és 10 percig fedő alatt főzés nélkül áztatod. Szűrés, cukor ivás…naponta akár 3x is. Valamint még nagyon hatékony a hidegpárásító, ha teszel bele 10 csepp borsmenta olajat éjjel is kap levegőt. Köhögés, ha ugató, fel kell öltöztetni és szellőztetni vele amíg nem múlik, ha „csak” köhécsel, akkor lándzsás utifű. Mi annó próbáltuk doki ajánlotta az ambroxol q-t, nem jó. Stodalt még nem próbáltuk,de itt sokaknak jó!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok,

én is kicsit eltűntem, mivel tanulok. 7én volt vizsgám, szerencsére sikerült és 23án lesz az uccsó.
mi is túl a betegségen, Kolos is köhögött, meg lázas volt, de mázli megúsztuk az orrfolyást. viszont mi apával nem, úgy kellett vizsgáznom, elég sz*r volt.

Anna, Niki, Nyafi, nagyon jók a képek. Aranyos Réka ahogy odabújik a pocidhoz Niki. :)
Sajnálom a köhögést, remélem hamar rendben lesz minden. Mit mondott a doki??

Zuzi, nekünk van elektromos, és teljesne jó. pesztonka a márkája, már nem emlékszem mennyi volt, de megér, késöbb is jó lesz.
majd gyere és meséld mennyit hízott Patrik, neki is jobbulást.

én is dobok pér képet, ez most a kedvencem:
Kép Kép
Vendég
 


Tök jó képek! :lol:

Sziasztok!

Gyors vagyok, és velős, holnap este (vagy ha túl későn érünk haza holnapután) írok sokat, és teszek fel képeket sokat.

Terhesnek az vagyok, jan. 3án produkáltam egy igen halvány, de két csíkos tesztet, így nagy valószínűséggel dec 20-án fogant a bébi. Szóval szept. 5 a dátum szülésre, de a doki úgyis aug. 27-et fog mondani, mert az ő számolása más persze.

Vizsgák mind sikerültek, szerencsére, nagyon örülök neki, holnap még leadom a szakmai gyakorlatom összefoglalóját.

Kép


Kép
fcicus
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az együttérzést, jól esett.
Hát Cicc gratulálok, remélem minden rendben lesz veletek. :wink:

Minden gyerkőc csuda jó fej és szépek. Most ilyen szutyok időben látom sokan betegeskednek. Pankának is 1 hétig folyt az orra. Nekünk a porszívós mellett van ilyen elemes orrszívó is, na az sz@rt se ér..az is 4000 Ft kb. :?

Tegnap jöttünk haza, visszaolvastam, Nyafi Győrben voltunk.
Szombaton volt a temetés. Nagyon nehéz volt mindenkinek.

Vannak képek Pankáról is, de mindenhol szétszórva. Majd begyűjtöm őket és hozok párat.
Még mindig 2 foga van, már tesz néhány lépést egyedül és imádja (kopkopkop) a pocakját. Olyan mint micimackó. Ha kaját lát azonnal jön oda. Olyankor akár 2 méterre is kiköpi a cumiját.
Már tejet iszik reggel és este. Imádja, nincs semmi baja tőle. Viszont pont ma jutott eszembe, hogy a bolti tejet is fel kell forralni nekik fogyasztás előtt?
:?:

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Jobbulást a piciknek!++++++++++

Orsi:Jók a pancsolos képek!:)

Betty:A mi védőnőnk azt mondta(ma)h Mindegy milyen tej,de forralni kell!

Cicus:Gratulálunk kistesóhoz!

Kép
aniko...
 
 


Cic gratula írj!
Betty én még nem mertem neki reggel este tejet adni, de az én lányom nem is olyan jó evő...Tejet kóstolt már tízoraira banánturmix, tegnap palacsinta, de így nem mererm még adni, mert mi van, ha nem elég kaját eszik...

Kép
nyafi
 
 


Kép reggeli

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Sajnos Cicának légcsőhurutja van.....elvileg hétvégére javulnia kell ha nem akkor vissza kell majd vinni dokinénihez!Kapott rá Fenistil és Sinecod cseppeket...az éjszakánk talán már 1 fokkal jobb volt a tegnapinál de azért még sajnos felkelt vagy 4-szer köhögni...de már legalább nem volt olyan fulladozó :)
Nekünk is Pesztonka márkájú orrszívónk van!

Cicus akkor végre gratulálhatok!!!! :D Szurkolok a kiscsajért!:)
És gartula a vizsgákhoz is ügyi vagy!!!

Betty jó hogy jelentkeztél ....várom a képeket Pankáról! :) Tejet még Réka sem iszik hanem 3-as tápizunk....de mi már csak reggel...és....most hogy beteg néha kér éjszaka is ha nem lakik jól nappal mert nincs olyan étvágya.....fel kel köhög picit és mondja hogy....inni.....táti(tápi):) Nagyon édes!!!Anya meg szalad és csinálja a pici lányának :)
Bár én úgy tudom hogy fel kell előtte forralni a sima tejet!Réka már egyébként eszik tejbegrízt....tejberizset....habrásos főziket.....csak még élesbe nem adtam neki tejet.....de szerintem ő nem lesz egy tej ill. kakaó imádó az tuti!Az apukájára ütött!:)

Nyafi mekkora haja van már Abigélnek is :shock: :) Nagyon kis cuki szőke :)

Puszi
Niki
Vendég
 


sziasztok,

nyafi, de aranyos ez a kép!!

cic, de örülök nektek! gratula :lol: :lol:
és te hogy érzed magad?? lelked? feldolgoztad/felfogtad már a új pocaklakó érkezését?? apa (párod)még mindig örül neki?

Niki, jaj, de sajnálom Rékát. az biztos rossz, de ha már nem fuldoklik az jó.

kolos karácsony óta iszik tejet, de nem ízlik neki. próbáltam a kakaót is, de nem a kedvence, banánturmix - ezt még reggel úgy ahogy megissza. tejberizst 1x megette, másodszorra kiköpte. nem látok semmi elváltozást rajta, de van egy ismerősünk akiknél a gyerek 3 éves korában derült ki a tejallergia+más allergia is...addig semmi baja nem volt.
koli már tápot sem kap.

betty, ja igen forralni kell. nekünk friss tejet 2,8%-osat mondott a doki, és hígítani kellett vízzel. 2/3tej 1/3 víz.

aniko, köszi szépen. :)
Vendég
 


Köszi mindenkinek.
Panka is kb karácsony óta issza, akkor váltottam, mikor folyton kiköpte a tápszert.
Ízlik neki. 250 ml este, kb 200 ml reggel. Semmi alergiás reakció nem volt. A dokija mondta, hogy igyon inkább tejet. Bár itt lehet kapni ilyen 3,5 alpesi tejet, ami tényleg tej és nagyon finom.
Hát erre a forralásra nem is gondoltam. Bár gondolom ha gubanc lett volna, akkor az már jelentkezik.

Jobbulást Rékának!
Abigél nagyon nagy csaj már.

dhbetty
 
 


én már nem forralom a tejet, eddig forraltam és higítottam, most már egyiket sem, csak melegítem.a doki szt a pasztörizált tejet nem kell forralni.
asszem ez is olyan kérdés, hogy ahány doki, annyi válasz pont mint a hozztáplálás vagy ajánlható védőoltás témája.
Vendég
 


elvileg nem kell a tápszert adni, de miután még kétszer, reggel és este megissza és főétkezésnek veszem, addig inkább azt adnám, mint a pasztörizált tejet. Van mellettünk egy tsz, de nem tom…Mostanában reggel táp után közvetlenül kapja a reggelijét, tegnap már próbáltam elötte, még nincs rá kész. Ha elmarad a reggeli táp akkor fogom abbahagyni és estére tejre, vagy kakaóra váltani. Pl a feles tejnek valami undorító íze van, azt bizti nem adnék neki. De még mindig van olyan is, hogy nem akar ebédelni, mert éhes, de túl fáradt és akkor táp van és azt boldogan bekortyolja. Hát nem tom, hogy akkor érdemes lenne a tej? Szerintetek? Ja és mégvalami. Mostanában csak a folyékony és a szilárd ételekkel vagyunk jóban, a bébiétel az smafu. Akkor hajlandó, ha az ő kezében is kanál van és maszatolhat, de így is csak fél üveg.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Borzalmas éjszakánk volt...én teljesen kivagyok....:( Éjfélkor olyan sírógörcs jött rám hogy teljesen bekeményedett a hasam.Megint szinte óránként kelt Réka fuldokló köhögésre....éjfélkor tetőzik nála....és....akkor a legrosszabb....felkeltem hozzá....kérdezem tőle hogy kér-e inni ....és....ő csak négykézláb állt és alig kapott levegőt....gyorsan kikaptam....és akkor is olyanokat köhécselt hogy a szívroham kerülgetett :roll: Ha ma éjszaka is ez lesz megyünk vissza holnap a dokinénihez.....!!!És az az érdekes hogy nappal kutya baja!!!Se láz, se étvágytalanság....se köhécselés....csak akkor köhög nappal is ha alszik!Már megemeltem az ágyát is.....párásítjuk a levegőt...szedi a gyógyszert!
Mit csináljak még?

Nálunk a kaja úgy néz ki hogy reggel tápi 210 ml.....11-12 körül ebéd....egy jó emberes adag főzelék 300-350 ml...most a darabostól öklendezik a főzit is jól fel kell neki higítani!Aztán uzsira 2 krémtúró vagy babapuding vagy joghurt.....ez mindig olyan 200-300 ml....aztán vacsiig még rágcsál ezt-azt....és este 7-kor vacsi ami tejpép gyümivel olyan 300 ml!És most közelítünk a 10 kg felé.Jaaa és amióta beteg igényli hajnalban a tápit....olyan 100 ml...ez csak a köhécselés óta....gondolom megnyugtatja a torkát a jó kis meleg tápi!Én addig nem adok neki tejet amíg a tápit elfogadja!

Puszi
Niki
Vendég
 


Niki, ez nem hangzik vlmi túl jól!!! szegény Réka, remélem a mai éjszaka jobb már. a nap hogy telt??

nyafi, nem tudok neked mit mondani tejre. koli már nem igen ette a tápot, így váltottam, de most a tejet sem issza, szóval passz. semmit nem akar enni/inni, csak néha azt amit én. tegnap tejbegrízt csináltam neki, de kiköpte.
reggelizni is csak 2 órával felébredés után szokott, de nem sokat. én meg ezzel nem tudom mit csináljak. ha beültetem az etetőszékbe már sír, és ki akar jönni. :(
snooopy
 
 


Hogyhogy nevet változtattál?

Kép
nyafi
 
 


Niki mit mondott a doki?
Kép jó reggelt anya...

Kép
nyafi
 
 


Nicolete, kitartás!Gyógypuszi!Mit mondotta doki?Elmentetek végül vagy kiment?

Nyafi , az a nézés :lol:

Orsi, nem értettem, mi ez a Snoopy, de utánajártam, mi történt.Kolos kis műszerész :lol:

Cic, este megy pü!
Vendég
 


Sziasztok!

Niki kitartás, remélem minden ok lesz. Majd írd meg mi történt?

Cicc mi újság veled? Úgy eltűntél. Én is gratulálok, és nagyon irigykedem ám :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: Írj ahogy tudsz! Remélem a vizsgáid is sekrülnek drukkolok!

Zuzi mi újság veletek? Rég aholtunk rólatok, és a képekre már kíváncsi vagyok!

Anna, Levi baba
Kép
boganna07
 
 


Zuzi "hallottunk-at" akartam írni.

Kép
boganna07
 
 


nyafi..hát történt egy kis baki. koli kitörölte a regisztrációmat. hogy hogyan azt nem tudom, de be akartam lépni és nem enged, nézem a hsz-aimat és névtelenkétn vagyok. :twisted:
mondjuk nem is értem miért lepődök meg, mert olyanokat csinál itt a géppel... megnyom olyan billentyűkombinációkat, hogy utána csak nézek, azt sem tudom hogyna kell visszaállítani. na ez van, sebaj, regeltem még1x, de más néven.

egyszer meg megkaparintotta apa mobilját, csinált vele egy képet és elküldte vlkinek sms-ben. :lol:
azt már meg sem említem, hogy párszor már felhívta anyát is, mivel vele sokat beszélek, és mindig ott van a hívottak/fogadott listában.

hunci, jó kis nyomozó lennél! :lol:

tényleg zuziról mi hír?? remélem nem Patrikkal van vlmi.
snooopy
 
 


Orsi, Hunor is haláli dolgokat csinál, halózunk neki, fog egy mobilt vagy a saját telefonját, odarakja a füléhez pont ahogy kell, de tvt bekapcsol, hangosít, leül elé és nézi, kapcsolgatja, kikapcsolja számítógépeken meg átlalam nem ismert billkombinációkat nyomogat, nem tudom néha visszaállítani :lol:
ők ebbe születtek :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Itt vagyok, nem tűntem el csak lusti vagyok írni :oops:

Köszönöm mindenkinek a hiányolást, jól esik :) Patrik jól van, 9,87kg szépen visszahízta a leadott negyed kg-ot és még fel is szedett pár dkg-ot. Megdícsérte a doki is! :)

Képeket a hétvégén beszerzem és teszek is fel, ígérem!

Manó nálunk is garázdálkodik a számítógéppel, telefonnal, tv kapcsolóval...
Múltkor beállított valamit, amikor nagy P-t akartam írni feljött a Windowa Media Player ablaka! Alig tudtuk visszaállítani :)
És imád az apukájával skype-olni :lol:

Cicc? Mi van veled?

Hétvégén vagy legkésőbb hétfőn jövök képekkel is!

Kép
zuzmara08
 
 


Sziasztok...bocs hogy megint eltüntem...bár engem senki nem hiányolt....ellopták apu autóját, szerszámostul mindenestül, és rengeteg pénzbe került....így nyugdíjasan elég kilátástalan nekik most.

puszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Engem sem, van ez így... :wink:
Sajnálom ami Apukáddal történt.
Fizet a biztosító?
Milyen szerszámok voltak? Anélkül nem tud dolgozni?

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltűntem... :oops:

Levi jól van, élvezi a nagy teret.. rengeteget beszél (már azt is mondja, hogy anya :lol: ),
fújja az orrát is... Nagyon ügyes! :P
Imádja a takarító eszközöket... - csak akkor lehet pl. felmosni, ha alszik :lol:
Apa csak melózik... (mint most is)
Ma voltunk kint a friss hóban :P nagyon élvezte...
Lassan kint a 8. fogunk (2 hónap szünet után)..

Cicc
GRATULA!!!!!

Visszaolvastam - már csak írnom kell, de addig..
egy - két kép:
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Szépek a képek , a babák :P

Orsi
..hogy miért költöztünk?
Mindeketten Szabolcsiak vagyunk, Apa csak miattam ment fel Bp-re 6 éve..
..most hazajöttünk :P
Levinek is jobb lesz itt, közel vannak a szülők, rokonok....

Niki
Szép a pocak!
Lassan itt a 40. hét :shock: :P
Örülök, hogy minden rendben a pocaklakóval.
..Rékának jobbulást!!

Cicc
Te mikor mész?

Zsuzsi
Sajnálom Apukádat :( a kocsi miatt.

Zuzmara
Nekünk is van elektromos orrszívó (Pesztonka), de nem jó..
A porszívós az igazi. :wink:

Levi már sok-sok új dolgot mond...
kaka - óra ( Anyuméknál van egy óra, ami kakukkol) minden óra ka-ka Levinek ,
nem akarja azt mondani, hogy tikk-takk. :lol:
Tegnap ismét voltunk a szüleimnél, ahol most először mondta, hogy vau-vau :P
(itt csak a szomszédban van kutya, de ott van 2 is)
A cicának is mondja , hogy ci-ci (de a cicit is így hívja) :)
A papa is kettőt jelent (Papa és papucs - szandi) :roll:
...stb

Manó még most is napi 3x kap cicit. (reggel ébredés után, délben alvás előtt és lefekvés előtt)
Az éjszakáink nagyon jók... este 22 körül elalszik és reggel 8-9 között ébred :lol:
Hajnalban néha iszik (félálomban) vizet, de ezt egyedül is tudja, mert a csőrös
pohara ott van tőle 20 cm-re, a párnám mellett :P
Sajna velünk alszik - lehet azért is megy ilyen jól :lol:
Hálózsákban alszik... így nem kell azt figyelnem, hogy mikor rúgja le a takaróját.

Ma is hullott a hó:
Kép

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Örülök, hogy végre bejelentkezett a kiarádió! :lol:
Én is küldök pár képet! Azoknak akiknek undi, hogy kutyával játszik a gyerek, kérem ne nézze...
Kép apával az élet Kép szia Kép vetődök Kép enyém lesz Kép meglesz Kép enyém Kép és akkor most ujra eldobom jó, Nyafi

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Nyafi, Kia: nagyon jók a képek, édesek a Manók. Nyafi, ugyan nekünk nincs kutyánk, de a tesóméknak van. Patrik hihetetlenül imádja, egymás szájából veszik ki a játékot és persze mindegyiknek a másik játéka kell. Imádom őket nézni amikor játszanak. Hihetetlenül imádja Patrik is a kutyákat! Meglát egyet, alig bírok vele :)

Jaj, képzeljétek, elindult végre Partik is. Már egyre nagyobb távokat tesz meg egyedül és annyira élvezi, hogy közben hatalmasakat kacag :lol: Ugyan néha még olyan mint egy kis részeg ember, de mivel óvatos így gyakran leül ha úgy érzi, hogy el fog esni. Ha így halad akkor szerintem pár hét és biztosan fog közlekedni a lábacskáján.

Az orrszívóról köszönöm a véleményeket, itthon a porszívósat használjuk, de ha utazunk valahova akkor szerintem jó lesz az elektromos...
Még adós vagyok pár képpel, nem sikerült sajnos még mindenhonnan beszerezni a fotókat, de igyekszem! :) Van közötte, karácsony, szülinap. Bocsi ha kicsit sok :oops:

Kép Kép
Kép Kép
Kép
Kép
Kép Kép

Kép
zuzmara08
 
 


látom, sugárból van a torta :D
nagyon jó képek, mind.

kia, rátok meg irigy vagyok, odavagyok a hóért, és itt még mindig semmi :cry:

hát Zuzi, Patriknak gratula, akkor az én fiam maradt egyedül azazértsemmegyekhatetszikhanem-témában :cry:
Vendég
 


Nyafi
Abigél nagyon édes!
...szép nagy a haja.
Levinek hátul hosszú és göndörödik :P

..a kutyákat Manó is imádja.. ha lesz családi házunk lesz neki is kuty.

Zuzmara
Gratula az elinduláshoz!
...látom ízlett a torta Patriknak :D
Szép ajándékokat kapott.

Hunci
Majd elindul, ha ő is akarja.
A hó olvad... jó az idő ma :?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Hunci! Panka sem megy még magától...
Sőt..2,5 foga van.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Hunci, Betty: egyáltalán nincsenek lemaradva a Manók! Még Patrik is csak próbálkozik. Azt látom, hogy nagyon szeret menni és élvezi is ha egyedül megy, de még mindíg ingatag és óvatos. Múlt héten volt a védőnő és ő mondta, hogy 1 éves kor körül csak fel kell állnia. Ha már feláll akkor már baj nincs, majd elindul ha a szervezete már felkészült.

Nincsenek semmiről lemaradva a Picikék, mehetnek még éppen eleget :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


sziasztok,

de sok kép ezt szeretem.
nyafi, a második képen hihetetlenul édesen néz a kiscsaj. :lol:
zuzi, képek tetszenek. ahol a bébitaxinál áll, milyne szép nagy barna szemei vannak Patriknak és édesen mosolyog(legalább is úgy látom barna, de bocs ha nem :oops: )
kia, havat én is! az uccsó nagyon tetszik ahol nagyot kacag Levi. de ügyes, hogy ilyen sok szót tud. Kolos még semmit nem mond. neki minden ava-baba-apa-adja...

zuzmara, ügyi a kis Patrik, hogy elindult. innen már csak egy lépés és rohanni fog, mint Kolos. :)
nekünk is pont ilyen disney's bébitaxink van! kolos nagyon imádja.

és a többiek sincsenek lemaradva.

Niki, hogy van Réka?? köhög még?

dobok majd én is képeket, csak kolos elég nyűgös...majd jövök még.
snooopy
 
 


Kép Kép Kép imádja, hogy takaróba fogjuk és dobáljuk...kicsit elektromos volt a pokróc, feláll a haja. :lol:

ja, kutyák: anyáéknál is van 2 kutya+2macska...imádja őket, kergeti a kutyákat és meg akarja fogni a farkukat. a macskát meg állandóan molesztálja, ha alszik odamegy és jól fejbekólintja vlmivel, szegény macsek azt sem tudja hol van. azóta nyitott szemmel alszik szegény hogy el tudjon menekülni.

Zsuzsi, juj, és most mit tudtok csinálni? biztosítás??
snooopy
 
 


Tényleg Zsuzsi van valami helyzet? Apukád mit dolgozik?
Kolosnak a felállós hajú képén,vagy 3 percig vihogtam. Édi!
zuzi nem semmi a kis zabagép! én nem mertem hagyni, hogy ő bontsa az ajándékot, eszméletlen papírevő...

Kép
nyafi
 
 


sziasztok! nem volt biztosítás így semmi remény hogy pénzt kapjanak. Apu mindenféle szereléseket csinál így gyakorlatilag most nem tud dolgozni, mert se kocsi se szerszám. Ez van....nem tudom hogy hogy fogják átvészelni.

Egyébként mi jól vagyunk, Bencus egyre huncutabb, egy igazi móka miklós. Járunk ringatóra, egyébként mióta ilyen hideg van szinte ki se dugtam az orromat, néhány kötelező bevásárlást, és szelektív hulladék bedobást leszámítva.

A képek szupik:)

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


sziasztok! nem volt biztosítás így semmi remény hogy pénzt kapjanak. Apu mindenféle szereléseket csinál így gyakorlatilag most nem tud dolgozni, mert se kocsi se szerszám. Ez van....nem tudom hogy hogy fogják átvészelni.

Egyébként mi jól vagyunk, Bencus egyre huncutabb, egy igazi móka miklós. Járunk ringatóra, egyébként mióta ilyen hideg van szinte ki se dugtam az orromat, néhány kötelező bevásárlást, és szelektív hulladék bedobást leszámítva.

A képek szupik:)

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


bocsi...valamiért kétszer ment el :oops:

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Orsi
Az elektromos haj nekem is tetszik :lol:
A fürdés kettesben - nekem hiányzik.
Azt hiszem majd itt is megejtjük - itt jó nagy a sarokkád :lol:

Zsuzsi :(

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon sajnálom apósodat... nekünk poggyász biztosítás is van a kocsin, éppen ebből kifolyólag. Szerintem nézzetek körül a lakóhelyhez közeli bolhapiacon, vagy a nagyobb bolhapiacokon, mert nagyon sokszor oda viszik ki a lopott cuccokat, hogy eladják. Van egy ismerősünk ő már 2x ott szerezte vissza azt amit elloptak tőle.

Orsi, nagyon édesek Kolos képei. Nekem is az tetszik legjobban amikor a takaróban van :) haláli aranyos :D Patriknak különben nem barna szeme van, hanem olyan nemtudommilyenszínű :lol: Olyan mintha színváltós lenne, van amikor inkább zöldes, de nagyrészt sötétkékes-szürke. Tisztára olyan a szeme mint az enyém...

Nyafi, Patriknak szerintem a legnagyobb örömöt a születésnapjában és a karácsonyban a csomagolás jelentette :lol: Imád csomagolni, nem is az ajándék kellett neki, hanem a csomagolópapír! Imádta... Különben Ő is mindent megeszik, imádja a papírt, néha rásegített szájjal is, hogy kibontson ezt-azt, de nagyrészt kézzel csinálta :) Még viccelődtem is, hogy ajándék helyett be kellett volna csomagolni egy üres műanyag flakont, lehet, hogy annak örült volna a legjobban :lol: :lol: :lol:

Kép
zuzmara08
 
 


Köszönjük a kép-dicséreteket. :)

Zsuzsi, én sem szívesen megyek ki ha ilyen hideg van, de ma meg tegnap nagyon szép idő volt.
amit Zuzi mond, tök jó ötlte, meg lehetne játszani a bolhapiacot, hátha...

Látom Patrik épp ma 13 hós!
snooopy
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?