Sziasztok!
Na, én is jól lemaradtam a hétvégén. Szombaton hármasban voltunk, Apának kicsit dolgoznia kellett. És mi is kpróbáltuk a kendős sétát, ugyanis a babakocsinkat Apa elvitte az autóval együtt és muszáj volt elmenni a kisboltba. Jól sikerült, Nati 3 lépés után bealudt és végig húzta is a lóbőrt. Persze megcsodáltak minket a boltban meg az utcán is, még elég ritka látvány ez a kendőzés, én meg büszkélkedtem a két csudaszép lánykámmal.
Délután sütöttünk Lilivel krumplis pogácsát, életemben először, de jól sikerült (Apa receptje alapján – ő cukrász és szakács.) Tegnap meg Anyuéknál töltöttük a délutánt, hát Natit sikerült jól kizökkenteni, szegénykém alig aludt összesen 2 órát napközben, estére már annyira kivolt, hogy csuda. Túlfáradt, nem tudott elaludni, csak sírt, sírt. A fürdéssel sikerült annyira kizökkenteni, hogy elfogadja a ciciből a vacsit, de a 11 órás ráadást már nem volt türelme megenni, így anélkül tettük le aludni és rettegtünk az éjszakától. De rendes volt, 5.15-ig aludt, evett, majd aludt 9-ig, most újra szundizik.
Gégéé: nagyon szorítok Nektek a mai naphoz! Minden rendben lesz! Örülök, hogy kiderült a nyügiskedés oka. Aztán meg tessék, mekkorát aludt a pici Emma.
Anyany: olyan jó lehet, hogy már puszit ad Zsófi.
Trundike: nagyon szépek a gyerekeid és milyen szeretettel öleli Barni Biust.
Mancsa: tök ügyik vagytok, remélem, a serkentők segítenek újra sok tejcsit csinálni. Mi beálltunk 90-100-ra, ennyi úgy tűnik, elég a Kisasszonynak, több nem is nagyon van.
Sajnálom a bárányhimlőt.
Bende, Niki tényleg nagyon hasonlít Apucira - és persze gyönyörű.
Szóval már lóhúst eszik...nem korai az még?
Lara, Hannus annyira édes ezzel a sok hajával!
És látom, élvezte az uszit is. Régen még mindkét szülő bemehetett a vízbe. A tesco mögé jártok? Ja, és köszi a tea tippet!
Hajnalom: üdv! Nekem is volt fogadott dokim. Mesélj még magatokról!
Nagyszülők: hát, nálunk is megy a nagy kényeztetés. Pl. Egy fél tányér leves után már éljeneznek és jöhet is a megérdemelt édesség.
Ha nagyon sír Nati és semmi sem használ neki, akkor én is le szoktam tenni egy kicsit, hadd dühöngje ki magát. Volt már, hogy ilyenkor elaludt. Ha meg nem tudja magát megnyugtatni, akkor újra felveszem.
Lilinél a kistesó születése inkább a viselkedésében volt észrevehető, Natit szinte a kezdetektől fogva imádja, ugyanúgy gondoskodik róla, mint Levi a hugiról. Bár a kórházban még mondta, hogy csak én menjek haza, de most egyik este vacsinál kirobbant belőle, hogy jó, hogy azért mégis Natival együtt jöttem haza, mert ő úgy szereti. Szóval ő inkább kicsit (vagy nagyon) engedetlenebb lett, a szopikor ő is mindent szeretne – vagyis fel szeretné hívni magára a figyelmet, mert érzi, hogy az már nem csak rá irányul. Az utóbbi 1-2 hétben már én is érzem, hogy kezdi megszokni az új helyzetet, újra a régi kezd lenni.
Ancsi-pancsi: boldog hófordulót Nektek Dorkával!
Remélem, a kakigond azóta megoldódott.
Winchi: örülök az apás fürdésnek!
Natit szinte mindig apa fürdeti, mert Lilinél szinte mindig este dolgozott és kimaradt ebből a mókából.
Ma sétálunk egy nagyot ebben a szép időben, kirakattam most apával a babakocsit.