Sziasztok!
Panka, Marika!
Ezer bocs, de nem voltunk ma itthon. Hirtelen jött, de nagyon nem bánom, mert a nagy gondunk megoldódott ezáltal.
Előttetek viszont szégyellem magam.
Ha most itt vagytok küldöm, ha nem akkor holnap de.
Marika!
Látod eszembe sem jutott itt a lányoknak elmesélni, hogy Dancsi lányom milyen jól elszórakozott a pároddal.
Viszem, de nem biztos, hogy most bejön a vízbe. Ui. a medencében max. 15-en lehetünk. Ha meglesz az 5 baba + szülők, akkor Dancsi a "parton" marad. Majd meglátjuk.
Panka!
Nem csuklottál reggel?
Húúúú, hallod jól megdolgoztattál álmomban.
Szülés előtt álltál, bent voltál a kórházban. Dancsival meglátogattunk. Aztán beindult nálad a szülés.
Dancsi rohant orvosért, vagy valami szakemberért, de Te nem bírtad Tovább. Azt mondtad, hogy ha nem segítek Neked, akkor soha többé nem szólsz hozzám. Szóval megszültük a kislányodat.
Éppen raktam a hasadra a babát, amikor berohant az orvos és a szülésznő Dancsival. Erre Te ordítozva ki akartad őket zavarni, hogy már nincs rájuk szükség.
Aztán valaki megszólalt mellettem, hogy "Anya! Ébbesztőőő! Hajjjod?" én pedig felébredtem.
Mse!
Nekem ebben a "súlycsoportban" vagy ismerős, de nem tudom honnan. Amit felsoroltál, talán csak a biztosító jöhet szóba. Szóval nem tudom.
Kriszta13!
Nem célzás volt a telcsi! Inkább maradok a jól bevált sajátomnál.
K.