Új privát üzeneted érkezett!

Jubi!
Nagyon klasszak!

Ha nem hívod fel a figyelmet az első hajósnál az ujjlenyomatra, talán nem is vettem volna észre.
Élőben biztosan jobban látszódott, no meg a tudat!
Most ne mondhatod erre a képre, hogy nincs benne anyag!

A törpésről nekem először az ugrott be, hogy egy rúdon jól mutatna a kertben, aztán belegondoltam, hogy az ablakban a virágok között is jó helye lenne...

Az üdvözlő tábla gyönyörű!

Anikó
naspolya
 
 


Jubi!

Mit is mondhatnék? Menj át a haladó csoportbaKépKép Az az isten hozott tábla sajna nem jó, hanem szuperjó, tutijó és még sorolhatnám. Nyugodtan dícsérheted magadKép
A kerti törpikés ugyan ilyen jó számomra. Imádom a kertitörpikéket. Nekem kellene a képKép Semmi giccset nem látok benne. Csak gyönyörködtem benne.
És a hajós! A sziénás kép lenyűgözött! Igazán jókat alkottál, és hidd el semmi mellébeszélés nincs a szavaimban.KépKép Én csillagos ötöst adnék!!!
Ha nem tudod őket hova tenni, a címemet tudodKépKép

AnikóKép
Az ötleted nagyon jó a mécsestartóra. Eszembe se jutott volna.
Én nem vagyok most ilyen termékeny, mert még mindíg a konyhaszekrényt csinálom. Úgy készül, mint a Luca székeKép

DrezsyKép
Még mindíg a hobby boltban vásárolsz, hogy nem vagy itt???KépKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Szerintem Való Világot néznek...Egyébként pedig gondolj arra, hogy ha kész leszel, hányan fogunk sárgulni az irigységtől!!
Ane!
Biztosan én vagyok a tudatlan, de mi az az avi???
Anikó!
Már én is kíváncsi vagyok a műveidre...
Jubi!
Szuperek! Mind! Bár a hajós eredetiben, kékben tetszett a legjobban. Máskor ha így "elszúrsz" valamit,gondolj arra, hogy nekem még soha nem sikerült a repesztés és ajánld fel nekem!! Már annyit olvastam róla, hogy biz'isten megpróbálkozom vele sokadszor.
Tök jó lenne, ha mindenkinél lenne egy webkamera, és nem csak írogatnánk egymásnak, hanem látnánk is egymást, traccsolhatnánk is. Bár akkor nem hiszem, hogy haladnánk a munkákkal is...
Én is tevékenykedem egyébként, csak "sajnos" a barátnőmnek szánt tálca szebb lett, mint a sajátom. Még a hétvégén befejezem az alkotásaimat, és lefényképeztetem őket. Addig fúrja csak a ti oldalatokat a kíváncsiság!
Kép
Na, ez hosszúra sikerült...
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 

 
 

Anikó!

Szerintem is jó ötlet a dekupált mécsestartó, hogy ne legyen olyan "karácsonyos" hangulatod, illatosított mécsesgyertyát tegyél bele.
Én is kedvet kaptam hozzá. Kép

Gyöngyöske
gyöngyöske
 
 


Jubi!

Először is köszönöm, megkaptam a csomagotKép
Tetszenek az új műveidKép
Nekem nagyon bejött a vitorlás első variációja, kár, hogy belenyúltálKép igaza van Anikónak, ha nem hívod fel rá a figyelmet nem vettem volna észre én sem.
Szerintem az a keret nagyon jól mutatott.
És a törpés egyáltalán nem giccsesKép

Zsu!

Avi= speciális tömörítése a mozgó képeknek. Számítógépen lehet lejátszani, a megfelelő lejátszóprogram és kodek (kódoló/dekódoló algoritmus) segítségével.
Nem magamtól vagyok ám ily okos. Uram diktál ( de csak mostKépKépKép )

Ane!
Engem érdekelne az a bizonyos dolog, sajna nekem csak hétfőn lesz, tegnap nem sikerültKép
Bartel? Hacsak nem ugyanaz.

Szandra
krampuszmama
 
 


Kata, Drezsy!
Hogy haladtok, én is izgatottan várom a műveket! Kép

Koda!
Ilyen könnyen nem lehet ám megszabadulni tőlem... Nem megyek sehova!!! MÁr amikor ez a topik indult, és valaki azt mondta, hogy beszélgessünk mi kezdők itt, aztán ha majd profik leszünk átmegyünk a másikba... szóval már akkor sem értettem ezt. Hiszen mi a társaságért járunk ide, és nem a tudásszintünk miatt. A társaságot pedig ugyebár nem cseréli le az ember lánya ...
Lányok, örülök, hogy nektek is tetszik a táblácskám, akkor csak nem vagyok annyira elfogult Kép
Anikó!
Ha kész a mécsestartó, mutasd meg!!!
Most mennem kell bevásárolni!

JubiKép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


JubiKép

Ugye nem értettél félre???KépKép Esküszöm viccnek szántam. Talán nem sűlt el valami jól.Kép

DrezsyKép
Monddddd már mit vettél a hobbyban???

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

Persze, hogy nem értettelek félre! Én is viccnek szántam a választ (mármint, hogy nem szabadulsz meg tőlem ilyen könnyen...Kép Jól félreértettük egymást Kép

Jubi Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


JUBI!!!!

KOPP-KOPP-KOPP. Hallod?? A kövek a szívemrőlKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Szasztok!Kép

Jubi!
Tőlem még ne várj műveket. Most olyan szinten állok, hogy van egy csomó kép (kérésre anyutól és anyósomtól), de gondban vagyok milyen keretet kellen nekik adni.
Mindjárt lekapom őket, hátha van ötletetek rájuk.Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Na vagyok:

Szóval a képek:
Almás
Ez félkész, s adott a keret mert olyan kell anyunak mint nekem. Erre megy még egy réteg zöld, majd összemázgálom sárgával.

Kála
Ez is félkész. Megy még rá zöld, s talán összemázgálom fehérrel, + a csavart mintát is bekenem fehérrel, mintha valami spárga lenne a keret szélében (ezt az ötletet anno Csi-től kaptamKép).

És innentől, amiken még gondolkodom, de szívesen fogadok minden ötletet.Kép

Sünik

Vadkacsák, Ennek a szalvinak a másik felét kapta le DodóKépKép

Rózsák vázában
Ilyet csinált Ancsa, de én nem kaptam olyan bigyókát amivel ő beszórta, bár mén nem mondtam le a dologrólKép

Pipacsok

Hóvirág

Hát ezen van minden

Ennyi lenne:Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


KataKép

A süninel adj narancssárga keretet. Láttam már készen ilyet, és nagyon szuper volt!!!

Vadkacsáknak barnás, kicsit zöldes árnyalatot képzelnék


A rózsánál vagy a levél zöldjét, vagy a váza színét hoznám vissza. Kicsit pasztelesre színezném mindenképp. Honnan van a szalvéta?? nagyon tecccik.

A hóvirágnál ugyan ez, de itt nem pasztel lenne a szín.

Az utolsóra barnás-narancsosat kennék.

A pipacsossal bajban vagyok én is.Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok! Végre szabadol olvashatlak benneteket, nem kell a lebukástól félnem! Ma megint Keszthelyen vagyok szalvéta beszerző úton! Ráfáztam két gyűjtőcsomagra, pedig már megfogadtam, hogy ilyet nem szabad megvenni. Az elejére tesznek egy csábító szalit, a többi meg csak töltelék. Viszont felfedeztem egy derorációs boltot, ahol a tulajdonos felesége szalizik és gyönyörű IHR szalik vannak náluk. Megnézhettem a katalógust és amit kiválasztottam, meghozzák.
Jubi! Megint "leg"-et alkottál az üdvözlő tábláddal! Valamin német oldalon tetőcserepet láttam hasonlóan megcsinálva. Te mire csináltad?
A hajós kép első fázisánál látható repedéseket nekem eddig még nem sikerült elérnem. Te meg továbbturbóztad ezt! Itt vannak a cseréim és a munkáim, ma dálután felteszzük őket. Ánizs
anizs007
 
 


Kata!

Engem megfogtál a keret kérdéssel,ugyanis én visszafelé dolgozom.1.Megfestem a keretet 2.Ragasztom be a SZ-t.Mert ha a keretet nem tudom pontosan festeni és ha oda is kerül festék ahova nem kéne,így még tudok rajta seg1teni.De ha már a SZ-t festeném össze akkor rohamot kapnék!
A pipacs elég intenzív színű ezért én azt hiszem,hogy egy repesztett keretet javasolnék,ahol piros az alsó réteg és fehér a felső. Igy kapnál egy fehér keretes képet aminek a repedései pirosak és így visszaköszönne a pipacs színe.

Jucus
20170114224602
 
 


Kata!
Hát ezek után nem csodálom, hogy ilyen kereslet van a munkáid után!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Koda! Kép Kép Kép

Kata!
Én is meglepődtem a sorrenden, mert Jucusmamushoz hasonlóan én is fordított sorrendben dolgozok. Nekem is hasonló ötleteim lennének a keretszínekkel kapcsolatban, mint kodának... Majd mutasd meg a végeredményt is!!!

Ánizs!
Már alig várom, hogy megnézhessem a műveidet! Kép Az üdvözlőtáblámat tejesdoboz felébe öntött gipszre csináltam. Egyébként én is láttam már cserépre, csak még nem sikerült szereznem, de sebaj, hamarosan kezdjük az építkezést, biztos nekem is jut pár darab Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Lányok! Az én gyönyörűséges ex párom feltette a képeket! A munkáim három este termései, ugyanis a régebbiek Anyukám tulajdonába kerültek. A cseréket is felraktuk, a ma szerzettek még nem lettek fotózva. A profilomba hörcsögöt lecserélte nagyfiam Barna fotója ugye nem véletlenül vagyok büszke rá? Ánizs
anizs007
 
 


Apropó! A karácsonyi képet egy német újságból koppintottam, szerintem húsvétra is meg lehet aktuális szalival csinálni. Szabásminta és magyar nyelvű leírás nálam rendelhető.Megpróbálom elküldeni az eredeti képet!Kép
anizs007
 
 


Sziasztok

zsuzsimanó,
Miért nem sikerül a repesztés? Nekem sem sikerül mindig de nem adom felKép Most is sikerült egy ilyen furit alkotnomKép bár ezt csak pacsmagolta, nincs mindenhol alatta replakk. És még jön rá a SZ is.

GyöngyöskeKép
Köszönöm. Néha ugy érzem még egy gyerek, és mégtöbb energiám leszKép de amugy nagyon jó csajaink vannakKép
Marabu repesztőt használok.

Koda,
köszi Neked is. Most is van 3-4 félig készemKép Itt pakolgattam főzés közben, mert csak a konyhapulton tudok ténykedni..de már ebéd bepusztítva, így folytathatom, lányok meg az apjuké délutánKép Zorkát kivéve evés ügyileg...:o))

Anikó, Kata
Hát végülis igen, egyszerre alszanak ebéd után 2 órátKép Meg este is 8 után csend van. Így marad időm egykevés pluszban:o)
Viszont nem másznak bele, még az üvegfestékeimet is békén hagyták amikor azzal festettem... valahogy nem izgatta Őket, megkérdezték, hogy anyáé? és ennyi volt, bár igaz mikor így belkezdtem akkor kaptak vízfestéket, amit már meguntak, de így el voltunk osztvaKép
Bár mást van mit pakolni utánuk ám dögivelKép

viszont most hívnak is...
Hajni
hajnii
 
 


Itt is kikiabálom, hogy ÉLEK, és nem kötöttem bele a gipszbe!!

Infó: ma reggel majd megszakadtam.
Kimentem a tescsóba, 5 kg cukorért - már ez sem könnyű, főleg ha ismernétek a helyi tömegközlekedést, erre még pluszba vettem 2 kg kenyeret, 1 l tejet, meg én M A R H A, 4 kg modellgipszet, mert hogy az most naon naon ócsó.
vagyis 2kg=109 Ft
aki meg akar szakadni, jó utat....
KépKépKépKépKép
drezsy
 
 


DrezsyKép

Végre hogy előkerültél. Már azt hittem elköztetekKép Tiszta bolond vagy, hogy elcipelted a gipszetKép Más biztos nem értené meg, hogy minek ez a regiment gipsz nekünk, és miért örülünk, hogy le van ócsózva. Bár amúgy se olyan drága.
Akkor most jó izmos vagy???Kép

HajniKép
Én most a konyhába se jutok be, mivel a konyhaszekrényt újítom fel.Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ánizs!
Bocsi, de én nem találom a munkáidot. Hol kutakodjak???

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


ÁnizsKép

Csatlakoznék JubihozKép Tényleg nincs meg a munkáid címe. Csak a csere szalvétákét látjuk. Bár azok se utolsókKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Hajni!
Tök sima lett a Deca repesztő után (+ 1 réteg festék után) a doboz! Veszek majd Marabút. A kék csereped csudijó, hogyan készült?
Drezsy!
Már azt hittük eltüntél!
Edit!
A fiad már az aztaaaa kategóriába tartozik, hogy győzöd elhesegetni a csajokat körülle?
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Sziasztok!

Bocsi, nagyiztunk késő estig.Kép

Köszi a tippeket!Kép

Koda!
Szinte mindnél kb. ugyanazt gondoltad mint én, kivéve a sünist. Oda én barnát szántam.
Rózsa és hóvirágnál a vázát ill. cserepet gondoltam. Rózsa Szandrától van. Utolsónál semmi ötletem nem volt.
Pipacsost már csináltam egyet, majd holnap lefotózom. Annál piros a keret, és olyan sárgás színnel van összemaszatolva.

Jucus!
Neked is köszi!
Húúúú én meg nem tudnám fordítva elképzelni. Kivágott mintánál ok, de egy egész negyed szalvinál nekem jobb így. Nálam valahogy mindig úgy "megnyúlik" a szalvéta, hogy ráhajlik a szélére. De előfordul, hogy fent több marad ki mint mondjuk lent. Így a festéssel ezt mind eltüntetem. Nem tudom érted-e mire gondolok.
Pipacsnál tényleg jó lenne a repesztés. Egy bibi van, még sosem repesztettem. Ugye szerinted sem az anyósnak szánt képnél kellene kipróbálni?Kép

Jubi!
A te üdvözlő tábládat még meg sem dícsértem. Nagyon klassz!Kép
A hajós pedig kimondottan jó.Kép Ha nem mondod, én sem veszem észre, hogy belenyúltál, de a végeredmény marha jó lett.Kép

Ánizs munkái itt: http://babanet.hu/album/main.php?album=1869

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Ánizs!!!

Nagyon teccccik amiket csináltál! És aképkeretek színe!!! Milyen szín ez a halvány testszín jellegű valami? na, ezt jól elmondtamKép
Arany is van a kereten némelyik képen???
A kedvencem a táncoló pár.

Ha kell olyan házas kép, nekem van pont 1 db egész szalvéta. Fel tudom ajánlani.KépKép


kataKép
A barna is nagyon jó a süniknek!

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Ánizs!
Az előbb csak belinkeltem az albumodat, most van időm megnézni.
Nagyon szépek a munkáid. Az első képen lévő szalviból megy egy negyed. Sajnos csak ennyim volt, de látom Kodának van egy egész.Kép
A pipacsosod egész jó ötlet az én pipacsosomhoz.Kép Az aranyozást mivel csináltad?

Koda!Kép
Akkor jó. Még nem kezdtem hozzá.Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


KataKép

Az aranyozást szerintem hobby arannyal csinálta. Ugye Ánizs??? Legalább is az enyém szakasztott így néz ki.
Nekem is eszembe jutott a pipcsosról, hogy talán ez jó ötleted ad nekedKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


jubi
az isten hozott?? -szerintem barom ijó, de komolyan!!!!!!! tényleg büszke lehetsz rá!!! Kép
A hajónál viszont megelégedtem volna a közbülső fázissal, nekem úgy jobban tetszett

zsuzsimanó
avi? fájlforma. Filmek lejátszására. Szóval akkor úgy mondom, hogy megvan a stomp, csak nem dvd formátumban, hanem számítógépen lejátszahtó film, cd-n. így oksi?
Hálunk van vebkamera, én a yahoo messengeren szoktam másokkal dumcsizni - így megspórolunk telcsiszámlát, amúgy meg chellozunk, a net adott Kép

bár látom Szandra közben leírta... na mindegy nem törlöm Kép
Szandra, persze okesz. Pesti vagy?

Kata007
tetszik nagyon a csavaros képkeret-formád... kár, hogy olyan messze vagy, beugranék egyért Kép
Ilyan kacsásom volt nekem is, én továbbfestettem hasonló szinekkel mint a kép, tehát nem egyszínú volt a széle. Az éghez raktam egy kis hajnali rószapírt, tök jó lett szerintem csak sajna nem fotóztam le.

Drezsy
az Azúrban 2 kiló 149, szóval 40 ft-ért nem, köszi Kép

Ánizs
klasszak a munkáid! Kép

ane

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Ánizs
HONNAN SZEREZTÉL MONET SZALVÉTÁT??????????????????????????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????????????????????????????????

a ráncokról meg annyit, hogy a párom kifejezetten azt kéri, hogy ráncos legyen, mikor a dédinek csinálok valamit, szerinte tök jó festett-hatást kelt Kép

ane

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7
 
 


Ánizs!!!!

Engem a táncoló pár érdekelne nagyon!!!KépKépKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zsuzsimano!
Írtad, hogy nem sikerül a repesztés. Írd már le, hogy hogy csinálod, hátha tudunk segíteni. Eleinte nekem sem jött össze, mert elszúrtam egy pár dolgot, lehet, hogy nálad is csak valami apróságon csúszik el a dolog! Kép

Ánizs!
Láttam a munkáidat! Nagyon ügyes vagy! Kép
Egyébként a ráncokat én úgy kerülöm el, hogy kevesebb ragasztót teszek alá...mármint a képeken, a saját képemet meg ránctalanítóval kenem Kép

Én sem tétlenkedtem ám tegnap éjszaka. Régebben csináltam ezt a képet ajándékba: http://www.gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/repesztett_narancsf_s.JPG. Most ehhez kértek még kettő, hogy a konyhában egymás alatt legyen a három: http://www.gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/citr_kett__egy_tt.JPG Én úgy gondoltam, hogy a narancsos középre, a két citromos pedig alul, felül..

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


JubiKép

Csúcsszuper!!! Imádom ezeket a sz-kat. Nézd már meg a csere topikot is légyszi!Kép

Koda

UI: Marcika pont a kezemben volt, mikor olvastuk a leveledet. Meglátta a fejecskét, ami nyitogatja a száját. Úgy megörült neki, hogy majd' kiesett a kezemből. Piszkálgatta a képernyőt, és röhögött neki. Jól elszórakoztattad.KépKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!
Ezt Marcikának küldöm: Kép
Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Csá csajok!

vettem repesztőlakkot (DEKA 50 ml)
ez mennyi képre elég kb?
mondjuk normál szalvétásra mennyit lehet vele bekenni?
amúgy meg azt mondták a boltban, hogy az sem mindegy, hogy hogyan kenem fel a rá kerülő réteget.
azt mondta a csaj, hogy, ha a lakkal azonos szálirányba kenem, akkor, abban az irányban reped, ha viszont "keresztbe", akkor össze-vissza
Ki mit tud erről????????
drezsy
 
 


Drezsy!
Én eddig még mindig azonos irányba kentem, és ilyen:http://www.gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/narancss_rga.JPG
Nekem is DEKA van: ha csak 10 percet vársz, miután felkented akkor kisebbek lesznek a repedések, ha többet, akkor nagyobbak. Ennél pl. 30 percet vártam:http://www.gportal.hu/portal/juborka/image/gallery/citromfa_cser_pben.JPG

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


DrezsyKép
Sajna én nem tudok segíteni, én sem értek hozzá. nem szeretek repeszteni, soha sem sikerül. Fogadd meg, amit Jubi mond, az övéi tökéletesek.

JubiKép
Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda!

nem hiszem el...
nem mondod, hogy van valami amihez nem értesz KépKépKép
ok, majd én, és elmondom hogy ment...
Kép

Drezsy
drezsy
 
 


Jubi!

Még egy kérdés: a repesztőlakkot nem kell higítani, ugye???
drezsy
 
 


Drezsy!
Nehogy higítsd!!!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!

Koda!
Nekem van arany és ezüst lakkfilcem. Megpróbálom azzal.Kép

Ane!
Tudod milyen sokan dícsérik azt a csavart szélű formát? Persze még egyikük sem festette.Kép Marha rossz a csavarásnál festeni és sokáig is tart.Kép
A kacsásat köszi, nem rossz ötlet, majd meglátjuk.Kép

Jubi!
Haláliak a repesztett képeid. Én még nem is próbáltam sose. Mondjuk a lakásban nem is igazán tudnám hová rakni, de anyunak és az anyósnak nem lenne rossz.Kép

Arra nem válaszoltatok Drezsynek, hogy kb. hány képre elég amit ő vett?
Talán én is kipróbálom, úgyhogy jövök majd én is a kérdésekkel.Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


Jubi!
Lefestettem akrillal, megszáradt, átkentem a repesztővel, ügyelve az egy irányra. Nehezen száradt, de mikor teljesen megszáradt, átkentem akrillal, egy irányba, nem visszamenve. Lehet, hogy túl sokáig hagytam száradni?
Na de holnap veszek Marabu-t és azzal is megpróbálom...
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


Hát a lényeget meg elfelejtettem!!
Ma készült rólunk egy kép, íme:
http://babanet.hu/album/albumimages/1450/34649_ke.jpg

Na meg le lettek fényképezve az új műveim is:
tálca a barátnőmnek, ami jobb lett, mint a sajátom:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/34642_ke.jpg
Polc Kristóf leendő szobájába:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/34643_ke.jpg
Teás doboz az uncsitesómnak:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/34644_ke.jpg
Kulcsos szekrény a nagybátyám 45. szülinapjára:
http://babanet.hu/album/albumimages/1857/34645_ke.jpg

Remélem láthatók, ha nem, felrakom őket a képtárba is!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


ZsuKép
A mélt megkaptam,a szalvétát várom türelemmelKép
A képek sajnos kicsikék. Alig látni őket. Nem tudnád a nagyobb változatot berakni??Kép Olyan kíváncsi lennék rájukKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 



Zsu!
Én megnéztem az albumodban, mert itt nagyon picikék a képek.
Ugye nem veszed kioktatásnak a következőt:
legközelebb, nyisd meg a képet az albumodban és a nagy képre jobbos katt, majd tulajdonságok és onnan másold ki az URL címet. Azt illeszd be ide. Akkor nem a pici kép jelenik itt meg nekünk.

Különben nagyon aranyosak vagytok Kristóffal.Kép
A munkáid is nagyon szuperek. Az a polc Kristófnak, méretben mekkora, és miből készült? Nagyon tetszik.Kép

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 


ZsuKép
Így már tökéletes. Ügyesen tevékenykedtél. Az biztos, hogy nagyon fognak örülni az ajándékoknak!!!Kép Bár legszebb "alkotásodnak" a kisfiadat tartomKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kata!
Köszi a tippet, sosem tudtam, hogy lehet nagyobba felrakni! A polc kb 40x40-es, kreatív hobbis. Már régebben lefestettem, de csak most dekopázsoltam. Meg talán apró buborékszerű köröket fogok rakopácsolni, amiket szintén onnan vágtam ki.
Koda!
Köszi , remélem is, hogy örülnek majd nekik!!
Zsu

Kép
Kép
zsuzsimano
 
 


JÓ REEEEEEEEEEEEEEEEEEEGGGGGGGGGGEEEEEEEELT!

Zsu!
Nagyon tetszenek a legújabb alkotásaid!!! Legjobban a polc és a kulcsos szekrényke! De a többi se kutya Kép A kulcsos szekrényke alapját csináltad vagy vetted?
Nem értem, hogy miért nem repeszt a lakkod, hiszen elméletileg 24 órán belül még repesztenie kell, sőt nekem volt olyan, hogy csináltam egy repesztett keretet, ami később nem tetszett, és kb 1 hónap múlva le akartam festeni egyszínűre, hát még azt is megrepesztette egy kicsit Kép
Lehet, hogy kevés repesztőlakkot kensz fel? De a második réteg festéket is vastagon szoktam, persze szigorúan csak egy rétegben!

Kata!
Azért nem válaszoltam Drezsynek arra a kérdésére, hogy hány keretre elég a repesztőlakk, mert fogalmam sincs! Erre bizony nem figyeltem még soha.Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

köszi az infót, de ebből arra következtetek, hogy nem egyet, ami már nacccerű KépKép

Csajok!, itt Zegen, akkora hó esett most reggelre, meg most is szakad még, de sztem 15-20cm van. Ilyenkor azért jó hogy panelban lakom.
Amúgy Szandra rejtélyes eltűnése nem lehet hogy összefüggésben van a hólapátolással???
Lehet odafagyott???
ííííííííí, ez gáz...
Kata, Koda, befagytak a vv-s szalvétáitok, de leagalább is a beszerző
hihi
ha jó a kedved kiálts nagyokat, hej-hóóóóóó Kép

Drezsy
drezsy
 
 

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?