Új privát üzeneted érkezett!

Moncsi,

Irigykedem rád állandóan, neked aztán kijutott a jóból, kajáltok itt-ott. Én mit megadnék ha ehetném azt amit szeretek. Csajok ma mértem a súlyomat. Pont annyi kg vagyok mint amikor terhes lettem és először megmért a védőnő. És ilyenkor is arra gondolok hogy mit megadnék egy sarokházért a cukrászdába, de sajna nem lehet mert már egy norbi updates pudingtól is tudok hét akár nyolc felett produkálni cukoreredményt. Oroszlán ma nagyon aktiv talán érzi hogy mosom a ruháit. Még csak a törölközöknél tartok, úgy mostam ahogy a Boniék mosták, mégis olyan durva maradt nekem, vagy azt is vasalni kellene???? Ma csinálok a férjemnek meggyes gombócot, tegnap maradt a kajából, sült tarja volt gyros pácban, brokkolis rizs, és krumplipüré. Ma délután kaptok pocakfotót akkora már rendbeszedem magam.


Szép napot mindenkinek

Kép
pgsuska
 
 


Jó reggelt!

Monic,
akkor kialudta a mérgét a párod :lol:
Anyukád olyan, mint az én apukám :lol: Én nagyon válogatós vagyok, de sosem vártam anyumtól, hogy nekem főzzön külön. Úgyhogy mindig ott sürögtem mellette a konyhában és főztem magamnak. 10-en évesen nem mindig lett finom, de apunak mindig kellett ennie velem egy tányérral. Egyszer nem tudta hogy én csináltam (és nagyon nem lett az a kaja jó) és elkezdte mondani anyunak 2 falat után, hogy ez most valahogy nagyon nem sikerült neki. Mondam, dehát apu, ezt én főztem. Úgy megette, hogy öröm volt nézni és kért még repetát :lol: :lol:

Zsuzska,
majd szülés után örülni fogsz, hogy nem kell szenvednek a súlyoddal. Most biztos nagyon rossz ez az önmegtartóztatás, de hamarosan vége lesz :wink:

Én még sosem aludtam ennyit. Most keltem fel 11-kor. Aludtam 12 órát. Most ettől leszek egész nap fáradt. :?

i.kata
 
 


Napot!
Micsoda buli volt már itt megint éjszaka. Most kimaradtam belőle. :( De álmos voltam. Úgy volt, hogy megnézzük a mesét, de a kedves fiam több mint egy órán át pancsolt a kádban, már majdnem bepipiltem. Az új házunkban tuti külön lesz a slozi, sőt nekünk külön lesz egy fürdőnk. :roll:

Vicky
Ha jó a hőd utána dobj egy tesztet is, várom a kétcsíkosodat.

Mara
Gyönyörűek a virágaid.

Timejka
Én is több mint 4 kiló voltam, anyának jó nagy pocakja volt, de állítólag úgy kicsusszantam belőle, hgoy még csak nme is vágták. :D

Suska
Hát én akkor tuti cukros vagyok, mert állandó stresszben élek. :roll:
A végén még tényleg kiderülnek itt a rokoni kapcsolatok, mert a férjeink teljesen egyformák. A Monicé egy az egyben olyan mint az enyém. Talán még a hasuk is egyformán nagy, természetre meg....... na hát erről ne is beszéljünk...... :lol:
Este benned volt már a kettes, hogy még a gép is kiesett a kezedből? Hány üveg bort ittál meg? Várom a pocifotót.

Twist
Kár hogy a kutyik szétszedik a növényeket. Enyim cica amíg még belső körletes volt mindig kikaparta a földet és belepipilt. :roll: :x

Bikfy
A pattikra is jó a keksz! :wink:
Ez az Ilona nem normális! :roll:

Kata
Én ezeket a virágneveket még kimondani sem tudom! :oops:

Monic
Legalább nem únjátok meg egymást, ahogy mi sem. Az én párom hiába van itthon a hétvégén, kb. akkor látom amikor eszünk. Jelenleg is a gyerek szobájában fekszik az ágyon, és nézi ahogy játszik a gépen.... én meg HALLGATOM!!!!!!!!!!!!!!! :x Szólni kb. 3 mondatot szól hozzám, hogy mikor lesz és mi lesz a kaja. Pedig még csak össze sem vagyunk veszve. Ha kettesben vagyunk egész más minden. Ja és elmentek korizni 10 kor mondom jajj de jó van min. 2 óra csendem, mert fél óra az út oda-vissza erre még 11 sem volt és már itthon is voltak. Mintha csak jöttek-mentek volna.
Én is irigy, hogy ilyen sokszor mentesülsz a főzőcskézés alól. Érezzétek jól magatokat.

Boni
Irigylem a férjed. Az én párom még akkor sem akaródzik megbékélni ha tudja, hogy nekem van igazam. :roll:
Bár ha nem lenne munkahely és a gyereke akkor nem lenne súrlódási felületünk, mert általában ezen a kettőn szoktunk vitatkozni. :roll:

Linácska
A férjed sem ismeri a határokat az evés terén ahogy elnézem. :roll: Mielőbbi jobbulást kívánok neki. Jó szórakozást a bábszínházhoz!

dita75
 
 

 
 

Ditus, Ne is mond a jó kis borocskáim, jaj Istenem. Már várom amikor már nem fogok szoptatni és elmegyünk a barátaimmal partyzni egyet és végre ihatom a kedvenc boraimat. És majd lassan de eljön az az idő is amikor Oroszlánnal megisszuk kedvenc borainkat persze amikor már nagykorú lesz. Dehát ez még azért arrébb van.


Moncsi, én amúgy a férjemnél haragtartóbb embert nem ismerek, lehet valszeg azért mert még nem ismerem a Te férjed vagy a Ditusét. Dituséval csak egyszer taliztam, persze ott nem volt ideje megsértődni semmin, vagy haragudni, igy a nem tudtam letesztelni. Az én férjem ha megharagszik és nem pitizek neki hogy nőljön már fel és hagyja már ezt a gyerekes dolgot akkor képes nem viccelek hetekig nem szólni hozzám. Volt olyan hogy egy hónapig nem beszéltünk mert megsértődött de sztem a végén már azt sem tudta hogy min szerintem. Ezért jó volt amikor még dolgoztam, mert bementem melóba és belemerültem a munkába és utána is találtam elfoglaltságot magamnak igy nem fusztrált annyira hogy haragszik. :wink: :wink:


Felteszem a pocakfotót, bocsi, picit megkésve!!!!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska, nagyon formás a pocakod!:))) Jó a csípőre tett kéz is, nagyon vagány!:)))
Zsuzska, szerinted a SOTE-n beadják nekem holnap reggel a Fostimont? Mert a kedvenc dokinkat nem tudjuk elérni, aki be szokta adni.

Ditus, akkor tied cicus olyan mint az enyém kankutyus. Kikaparja, aztán lepisili:-))) Kint a kertben sincs növényünk, mert ami volt, az kiégett a sok pisitől:))) (két fenyőfa és három tuja) Majd most már pici kerítéssel elzárom, ahova ültetni szeretnék és madár- helyett kutya-ijesztőt teszek oda:-)))

Kata de jó lehetett ilyen békésen sokáig aludni!!!:) Biztos jól érzed most magad.
Nekem nagyon fáj a fejem, nyomott vagyok, tiszta nyomorult érzéseim vannak. Lehet, hogy a Clostytól....
Megyek, nézek valami vidám filmet a tévében....
Vendég
 


Suska
Nagyon szép az oroszlánbarlang! :D
Látszik, hogy a karod, lábad meg vékony, tényleg sokat fogytál. Nem mintha dagi lettél volna amikor taliztunk. Én azóta sajnos több mint 10 kilót híztam, pedig akkor sem voltam a pehely kategóriában.

1 hónap? az szép! Én mindjárt egy évig nem fogok hozzászólni a fiúkhoz, mert olyan hangzavar van, hogy már szétmegy a fejem. Az egyik a számítógépen játszik a másik a psp-vel és közben még ezerrel megy a meccs a tévében. Sztem percek kérdése és robbanok! :twisted: :twisted: :twisted:

Hiába csukom magamra a szobaajtót annyira áthallatszanak a zajok mintha itt ülnének mellettem.

Twist
A closti simán okozhatja a tüneteidet. A tévézést felejtsd el semmi nincs benne, Nem is tudom minek fizetünk 4000 ft-okat havonta azért, hogy hétköznap megnézzem a barátokat? :roll: :roll: :roll:

dita75
 
 


Ditus, na, a tévézésről épp szerettem volna panaszkodni! Szóval, nálunk Rubicom tévé van, és január 1-től elvették a kedvenc csatornáimat, helyettük meg nem olyan érdekeseket tettek be.
Elvették az Animal Planetet, a Discoveryt, Cartoon Network-öt (...hát...izé.... szeretem a rajzfilmeket:)))). Ezeken éltem egész hétvégén mindig.
Na, erre január elején előfizettünk a T-HOME parabolaantennás tévére, ahol minden ilyen csati megvan és még pluszokat is rendeltünk. Tök jó lenne, csakhogy már több mint 2 hete nem jelentkeznek a szerelők, hogy felszereljék a cuccot és indulhasson a tévé-buli! Állítólag 30 napjuk van rá, de most tényleg csak az utsó pillanatban akarnak jönni? Nemá!!!
Betelefonáltunk, hogy mi van már és azt felelték, hogy még a decemberiekkel is el vannak maradva az ünnepek miatt:( Hát, így fene sem tudja, mennyit kell még várni az új csatornáimra.
Pedig néznék egy kis Állítólagot, aztán Animal Planetet stb:) De jó lenne.....
Vendég
 


Twist
Lehet, hogy erre a problémára is megfelelő a babanet, és lesz egy kis protekciód Linácska személyében! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Köszi a tippet! Tök jó lenne!:)))))))) :wink:
Vendég
 


Ditus, 10 kg, nem olyan sok, emlékezz vissza rá én amire terhes lettem 24 kg hiztam. Meghiztam már akkor az összes súlyomat amit a terhesség alatt fel kell szedni + hormonok. Nem irigyellek apu fiacskája miatt, :x :x Mennyi ideje hogy késik neked???


Twist, beadják a Sotén a Fostimont az tutti. Nekem ha arra jártam ott adták be, ha itthon voltam akkor a ház orvosom aszisztensnője. Azért rakom csipőre a kezem mindig mert baromi hosszú kezeim vannak és nem tudom hova tenni őket :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Most vasaltam apa ingjeit, illetve Oroszlán pár holmiját. Folyamatosan megy a gép, börögnek benne Oroszlán rugijai, plédjei, törcsijei. MÁr nagyon várom hogy itthon legyünk vele :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Na, itthon is vagyunk :wink:

Zsuzska,

mindenből csak kímélő adagot kértem, mert Danika miatt nem fér annyi étel a gyomromba amennyit szeretnék. Sőt már most tudom, hogy vacsorára gyümit eszek csak mert jelenleg úgy érzem, hogy szétpukkadok...
Viszont egy jegeskávét ittam, nem bírtam ellenállni a tejszínhabos vaníliafagyis finomságnak, aminek köszönhetően feljebb ugrott a vérnyomásom. Amúgy sosem iszom kávét, de most annyira megkívántam, hát hiba volt...

A pocakod nemhogy szép, hanem gyönyörű!!!!!!!!!!!! És tényleg látszik, hogy milyen vékony a combod.
Ti Nemonéval együtt megnyertétek nálam a kismami szépségversenyt :wink:
Biztos érzi Oroszlán, hogy a ruháit mosod azért aktív. Amikor én is ott tartok majd szerintem meg is könnyezem majd a nagy eseményt.
Ahogy Viki mami is írta annak idején, ő akkor hatódott meg nagyon amikor vasalta a babaruhákat. :wink:

Dita,

nálunk szerencsére csend béke és nyugalom van, a férjem lánya a csendesebb számítógépes játékokat kedveli. :wink: Ezért lesz majd jó neked, ha Bogyóék lányok lesznek, én meg hallgatom majd Danika autóversenyét vagy lövöldözős játékát :lol: :lol: :lol:

Kata,

tényleg jó sokat aludtál, volt is mit kipihenned, a vizsgaidőszak testileg is nagyon igénybeveszi az embert nemcsak szellemileg.
Apukád is nagyon aranyos, hogy minden ételt szó nélkül bevállal amit készítessz :wink:

Twist,

a Closti okoz hangulaváltozást. Remélem hamar bekötik a megszokott tv csatornáidat és visszatér a jókedved.
Nekem épp azért van két lánykutyám, mert a kanok elintéznék a virágaimat. :wink:
Bár nálunk a yorki is 3 lábon pisil, de szerencsére a Kata által ajánlott kutyapelenkára teszi ezt. Kata nevét azóta is minden nap imába foglalom, rengeteg gondtól megszabadított a kutyapelenkával. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska, Dita,

tényleg nagyon egyformák a párjaink. Ahogy Zsuzska írta ha én nem puncsolok akkor továbbra sem állunk szüba egymáshoz. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Hát lányok tesztet nem csináltam, de 9 órakor a "reggeli" :) hőm 36,6 volt. Szerintem nincs baba. Ha még egy pár napig nem jön meg, akkor megyek gyógyszerért.

twist: Nekem a 35 nap még nem olyan sok, 60-65 naposak szoktak lenni a ciklusaim. A fejem nekem is fáj már két napja. Nem tudom, hogy nem az időjárás-e a ludas, ha neked is fáj. Mi most pont Állítólag-ot nézünk. Jobban mondva apa nézi én meg hallgatom. :)



vicky79
 
 


Vicky,

sajnálom, hogy a hőd nem volt fent "reggel" :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vicky, sajnálom a hődet:( Bár nekem 36.3 szokott lenni a max. De mondjuk, az kétperces digitális mérővel szokott történni, az meg mindig alacsonyabbat mutat. Te milyennel mérted?
65 napos ciklus? Ismerek egy lányt, akinek szintén elég hosszúak a ciklusai és ő most kapott először életében Clostyt és javított a ciklusán. Egyelőre azt tudjuk, hogy korábban lett peteérése. Piri még messze van, azt még nem tudjuk.

Köszi Zsuzska, örülök, hogy a SOTE-n beadják a szurit!:) Megnyugodtam.

Monic, ez a kutyapelenka engem is érdekelne. Ez az, ami olyan, mint az az emberi pelenka, amit a pelenkázó asztalra lehet teríteni, mint egy vízhatlan terítő?

Kicsit jobb a kedvem már, csak nagyon álmos vagyok. Most már szerencsére találtam jó adást, megy a Cobra11 a Cool tévén. Azt szeretjük!:-)
Vendég
 


Twist,

igen, a kutyapelenka egy 60X60-as vízhatlan pelenkaszerű anyag, a bababoltban is ilyet árulnak a pelenkázó asztalra. :wink:
A Ferh Napfben szoktuk venni, 16db kerül kb 1600 Ft-ba. Lehet hozzá venni keretet is amibe belefeszíted, de nálunk az nem vált be mert amikor véletlen ráléptem a szélére elcsúsztam rajta. :roll: Én csak simán leterítem a fürdőszoba ajtó elé (a yorki oda végzi el a dolgát) aztán ha 1-2-t rápisil akkor kidobom és terítek helyette újat.
Ezt nekem anno Kata tanácsolta, és aranyba fogom érte foglalni :wink:
És az az érdekes, hogy nem is kellett tanítani a kutyát, hogy rá kell pisilni, magától kezdte el.
A shih-tzunk viszont továbbra is a szemcsés almot használja, azt is csak akkor ha nem tudjuk kiengedni elvégezni a dolgát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska tök jól nézel ki! Ez most komoly! Plafonotok mikor lesz kész? Mármint ahol leszakadt a karnis.

Dita látod nem vagyunk egyformák, valakiből csak úgy kipottyan egy 4 kg feletti baba, valaki szétreped.

Én ma fél napot a kórházba töltöttem anyósommal. Lassan 1 éve amputálták a bal lábát, ma elvittem a dokihoz, mert a jobb lába fáj és hideg. Rossz hírt megkaptuk: a jobb lábán bokától lefelé nincs pulzus. Nem tudom mi lesz

timejka
 
 


Timejka
Sajnálom anyóspajtit. Nem is tudom hogy lehet ezt kibírni. Amikor volt a nodusműtétem egy ilyen néni mellett feküdtem és mindig mindenben segíteni kellett neki, még a gyógyszereit sem tudta egyedül bevenni. Sajnáltam szegényt.

Monic
A főnökasszonyom is kutyapelust használ amikor ott a kutyája az irodában. Mivel egy évig ott lakott a kutyus volt alkalmam cserélgetni alatta, és tényleg jó amíg 1-2 pipi van rajta. Mondjuk ha már 3-4-nél több van rajta nem is odacsinál már. Aztán mikor odahozta a bordoi dog kölyköt az egész folyósó tele volt pelussal, de még a szőnyegeket is telerakta a nagy kutya és nem csak pipivel, még a falon is csurgott. Olyan büdös volt, hogy eszméletlen, két órán át szellőztettem és majdnem odahánytam amikor takarítottam reggelente utánuk. Rémálmaimban még néha előjön. Szóval ilyen kiskutyáknál tényleg jó főleg ha leginkább száraztápot kapnak, de a nagyobbtestűeknél.......... :roll: :?

Vicky
Nem mindig jelenti a hőleesés a mensit. Más topicokban már olvastam, hogy többeknél volt hőleesés mégis babásak voltak. :wink:

Suska
Még jó hogy tavalyi évben sikerült leadnom kb. 15-20 kilót. Abból szedtem vissza a szurizás alatt a tizest, és most a karácsony alatt még 4-et, de az most már kezd lemenni lassacskán. Ha még arra a nem kis súlyomra raktam volna ezt a + 14-et hát asszem engem is levághattak volna mint a disznót! :roll:
Mindenképpen igénybe fogom venni majd a segítségedet és a tanácsaidat hogy én se szedjek fel plusz kilókat Bogyó súlyán kívül magamra.

Jajj ne is mond, most ment el éppen, persze úgy rohantak már a buszhoz, mert az apja 25x szólt hogy készülődjön de szokásához híven a süketet játszotta. Itt volt az egész hétvége hogy megnézze a mesét, reggel még el is kezdtem nézni hátha abbahagyja azt a hangos forma 1-es játékot és kijön nézni, ez kb. tette negyed órán át és inkább rávette az apját hogy menjenek korizni. De utána sem akarta megnézni, inkább játszott a gépen. Erre most fél 7kor indulás előtt fél perccel kezd el hisztizni, hogy ő meg akarta nézni, és hogy akkor adjuk oda a dvd-t majd otthon megnézi. Nem a miénk a dvd, és nem akarta megérteni. Már kiabált vele az apja, mert ilyenkor indulásnál triplán hülye szokott lenni.

Twist
Apa is szereti a Cobrát, sztem a hiradó után az lesz nála műsoron, mert az RTL-en vetítik.

dita75
 
 


twist: Hát a hőmet nem tudom hova tenni, mert volt már aaz alaphőm 35,9 is, de szerintem a 36,6 akkor sem babás hő. Én higanyos hőmérővel mérem nyelv alatt. Már rég nem mértem, de most kíváncsi voltam. Nálam a closty nem csinált rövidebb ciklust. Mostanában nem tudom, mert a stimuknál mindig megjött, mire tesztelni kellett volna mennem. A következőkben pedig a gyógyszer elhagyásával jött meg. Mondjuk volt, hogy a 22. napon volt meg az inszem.

timejka: Nagyon sajnálom az anyósodat. Cukorbeteg? Vagy miért nincs vérkeringés a lábában?

Lányok, akik már babát várnak: Ti mennyi hőt mértetek amikor terhesek lettetek?



vicky79
 
 


dita: Hát ha tudnám, hogy mennyi most az alaphőm, akkor mondhatnám hogy leesett. De nem mértem már kb. fél éve.



vicky79
 
 


Timejka,

nagyon sajnálom az anyósodat :cry:

Vicky,

én a 3 évi babaprojekt során talán 1-2-szer mértm a hőmet, a sikeres lombiknál sem mértem, mert úgy tudom, hogy az utró eleve fenntartja a hőt így nem volt értelme.

Dita,

a lényeg, hogy vége a hétvégének :wink: Tudom, hogy holnaptól már mindketten sokat dolgoztok, de akkor is csak ketten lesztek. Mi jövő hétvégén 100%, hogy kettecskén leszünk a sítábor miatt.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Timejka,
nagyon sajnálo anyósodat. Mitől van ez, hogy nincs pulzusa? Cukorbetegeknél szokott ilyen lenni idős korban, ha elhanyagolják a betegséget, nem?
Ebbe még belegondolni is rossz :roll:

Zsuzska,
nagyon csini vagy!

i.kata
 
 


Twist,
írj nekem egy kapcsolási számot, vagy megrendelésszámot, vagy valamit, és megpróbálok küldeni hozzád egy szerelőt, ok???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az ügyeletről.
Tüszőrepi beadva.
Azért bevallom, h kicsit aggódom.... eléggé feszít a petefészkem... remélem, h nem repedt meg magától.... :shock:

Lenne is egy kérdésem.
Szerintetek ha ma este még együtt vagyunk, az gáz? :oops:

A kutyapelenkát mi is anno a F. N-ban találtuk és tényleg állati jó.

Monic!
Állítólag azért megy rá a kutya, mert vmivel át van itatva, ami oda vonzza pisilni, kakilni. Hogy ez igaz-e, azt nem tudom, de a mi Shar-pei-ünk is azonnal ráment (mondjuk, az igaz, h kb. 2-t használtunk el a csomagból, mert aztán rájött, h tud jelezni, ha ki akar menni)
De sztem is oltári jó találmány!

Jaj és a pocifotó....
Zsuzska!
Nagyon csini és tetszik a csíkos!!! Jól áll a pocidon!!! :wink:

Twist!
Húú, nekünk akkor szerencsénk volt, mert nálunk a T-home emberei tök hamar kijöttek. :roll:

babszika
 
 


Babszika,
szerintem már ne legyetek együtt. Elvileg 3-4 nappal előtte már nem ajánlott. Persze ez függ a párod eredményétől.

Twist,
mi voltunk bent anyósommal decemberben a T-bigyónál a tv miatt, de azt mondták nincs átjátszójuk és majd csak januárban tudják teljesíteni a megrendeléseket. Lehet hogy ezért csinálják most a decemberieket. :roll:

i.kata
 
 


Most jött tesómtól mms, amiben unokahugom büszkén mosolyog -1 foggal, mert kiesett az első. Erre várt már 2 hónapja :lol: :lol:

i.kata
 
 


Csak szóljatok, ha TV ügyileg kell valami. Van jó kis telefonkönyvem :lol: Meg jó kis mobilszámok a telefonomban :lol:

Megvolt a bábszínház is, őszintén szólva Lilit annyira nem kötötte le. Nézte-nézte, de közben beszélt, forgolódott, felállt, leült...
Képzeljétek, előttünk ült egy család, mikor megérkeztek, Lili nagypapájával (végül ő jött el velünk), egymásra néztünk, hogy akkor ők most mit keresnek itt. 40-50 közötti anyuka a két fiával megjelent a bábszínházban, deeeee a két fiú kb 14 és 16 évesek voltak. Szépen kiöltözve, ing, rá pulcsi, kb. 20 évvel ezelőtti divat, szépen oldalra fésült haj... komolyan, miért nem rendes színházba viszi őket??? Ez 4-5 éves gyerekeknek szóló előadás volt. És a két lakli kölök ült pont Lili előtt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kata!
Édes lehet az uncsihugi!!!!
Emléxem, nekem is óriási élmény volt anno. :lol:
Sőt, volt olyan, h apukámnak is mozgott egy foga (mert vmi gyökérprobléma miatt kilazult) és anyukám ott mondogatta neki, h ugyan húzza már ki magának és mutasson példát nekem. De apa nem merte :lol: Teljesen be volt majrézva. Én már rég kihúztam, ő még mindig szenvedett vele. Aztán amíg anyával boltba mentünk, addig nagy hősiesen kihúzta, majd mikor hazaértünk, nagy büszkén mutatta, h milyen ügyi volt :lol:

Na jó, akkor nem leszünk együtt. :oops: :cry: :oops: :)
(akkor csak remélem, h tényleg nem repedt meg magától a kis butus tüszőm)

babszika
 
 


Babszika,
én nem emlékszem arra, hogy ennyire be lettem volna sózva a fogam miatt, mint unokahugi. Az rémlik csak, hogy utáltam amikor mozogtak és mindig kipiszkáltam őket, aztán meg ömlött a vérem :oops: Én még azt a cérna + kilincse mutatványt is kipróbáltam anno. :roll:

i.kata
 
 


te jó ég!
na azért a cérnáig és a kilincsig nem mentem el :?
ahhoz befosi voltam. inkább magamnak machinálltam ki :roll:

Linácska!
azért a 2 fiúnak bizti kellemetlen volt :?

babszika
 
 


Én sem emlékszem, hogy akkora esemény lett volna, hogy kiesett egy fogam. A mostani gyerekek már mások, szerintem a mi időnkben Fogtündér sem volt.... :roll:

Babszika,

nyugodj meg, nem fog kirepedni előbb a tüsző mert a tüszőrepi úgy van beállítva, hogy most egy kicsit még növel rajtuk és csak azután repeszt. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Na jó, akkor csak én voltam ilyen kis zizi fogilag :oops:
én se hallottam fogtündérről, bár szoktam mondani, h én olyan vidéki voltam, h nálunk még a szivárvány is fekete-fehér volt :lol: :lol:

Monic!
ok, megnyugszom :lol:

viszont most el is búcsúzom tőletek, mert hulla vagyok.
szép estét nektek!
Kép

babszika
 
 


Vicky, én soha nem mértem hőt, szóval nem tudok neked ebben segiteni. Sőt még azt sem tudom megmondani neked hogy hány tüszőm volt és méhnyálkahártya hány mm volt. Az én dokim nem közölt tényeket megfogta a kezem azt mondta bizzak benne, nemsokára baba lesz. Hát másodikra sikerült is, és én azóta is bizom benne. :wink:

Timejka, a plafon még ugyanugy vagy, tesóm áll neki megcsinálni a jövőhét közepén elvileg hétvégére készen leszünk.

Ditus, ha teheted próbálj meg most diétázni picit. Én bizti ha mégegyszer terhes leszek, nem vállalnám ezt amin most keresztül mentem. Az eleje amikor fogytam és amit később vissza is szedtem nem volt könnyű, de akkor legalább azt ehettem amit szeretek. De ez ami most van, az valami embertelen. Én életemben nem éheztem ennyire mint most. Ma du is ültem a konyhában és mondtam a férjemnek ahogy kajált, hogy soha nem voltam még ennyire éhes mint ebben a pár hétben. olyan kajákat ehetek amiket nem szeretek, és állandóan hiányzik a jólakottság érzet és lelkileg sztem jobban megvisel mert a lelkemnek néha jót tenne némi finom falat. Pedig én ebben nagyon erős vagyok, és mégis próbára tesz. Nekem talán jobb lenne nem enni semmit, mint azt amit amúgy igy utálok. De már számolom vissza a napokat.


Csajok, köszönöm a sok bókot a pocakomra :wink: :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Babszika,
csak kipróbáltam, de akárhogy tépkedtem, m eg próbáltam becsapni az ajtót, nem sikerült :oops: Szóval aztán én is addig piszkáltam a kezemmel, amíg kiesett. :lol:

Monic, Babszika,
ez a fogtündér szerintem nagyon gáz. Minden sz@rt átveszünk az USA-ból. A Hallowen is ilyen. Annak sincs semmi értelme szerintem, mint ahogy a Valentin-napnak sem.
Unokahugom is csak eért van most oda szerintem, mert mondta hogy ma nem tud jönni a Fogtündér, majd csak holnap. Gondolom holnap nővérem vesz neki valamit.
Ők Biatorbágyon laknak és katasztrófa, hogy ott mit meg nem kapnak a gyerekek. Mindig hívják zsúrokra és volt olyan, hogy a 3000m2-es kertben qadoztak a gyerekek, volt olyan, ahol helikopterről szórták a cukorkát a gyerekeknek, most utoljára meg olyanon volt, ahol elvitték a gyerekeket 3 jeep-pel az erdőbe safarizni és az erdőben kincset kellett keresniük :roll: Hát nem tudom...vagy én vagyok maradni, vagy nem tudom, de szerintem az a szülő, aki az 5-6 éves gyerekének ilyet szervez az nem normális.

i.kata
 
 


Vicky,
nekem 36,8 volt a babás hőm. És 36,45-nél volt a vonal. szóval alig ment fel. Akkor még nem használtam utrót. Aztán használtam, és akkor is maradt 36,8.

Zsuzska,
én nagyon nem vagyok éhes a 160 g-tól. Azt nem mondom, hogy nem várom, hogy leteljen a 3 óra, az du. 4-7-ig időszakot birom a legnehezebben, de ez azért az éhezéstől messze van. Ebédre alig birom megenni a 20 deka krumplit. Az inkább rosszabb, hogy nem tudok mindenbe beleharapni, pl. mikor apa meg Lili kuglófot ettek, hát az bejött volna nekem is. Most vettem Graham kenyeret, ebből egy szeletben 9,5 g ch van, most megeszem reggelire a 3 szeletet, az ugye még nincs 30, kíváncsi vagyok, hogy elbírom-e, vagy ebből is reggel csak 2-t lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Suska jaj de vagány kis pocakfotó! nemsokára kinnt van Oroszlán, kitartás!

Az igénytelen zamioculcasom 3 új hajtást hozott!!!!! 2 év után !

na fogtündér, Valentin nap, Hallowen ezek azok a dolgok, amikkel ki lehet kergetni a világból :twisted:

Lina szegény gyerekek... a mama kedvencei .. nehéz dolguk lesz majd kicsit idősebb korban....

KAta egyetértek veled.. felesleges hülyeség mifelénk "parasztvakításnak" híjják

babszi szóval fekete fehér a szivárvány mi?



:lol: :lol: :lol: :lol: anno amikor beadtam magamnak a tüszőrepit, én is éreztem a feszítést, én is paráztam hogy megrepedt a tüszőm ez szombaton volt, HÉtfőn 12kor volt inszem és nekem előtte meg se nézték hogynem e repedt meg... :roll: de szerencsére ponty elkaptuk :lol:

timejka sajnálom anyósodat!
Vendég
 


Sziasztok,

Kata,

nagyon kiakadtam azon amit írtál, az biztos, hogy Danikának nem fogunk helikopterről curot szórni :roll: Én is maradinak számítok, ha gyerekzsúr akkor pizza, torta, zene, játékpisztolyok vagy babák és mehet a party :roll:

Linácska,

sajnálom, hogy nem haraphattál bele a kuglófba :cry:

Boni,

hihetetlen, hogy Zsigi már elmúlt 6 hónapos.... Lassan az esküvőjét kell szerveznetek annyira rohan az idő :wink: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!

Örülök, hogy egyetértetek vekem :lol:
Ennek örömére én is teszek fel képet 2 orchideámról.
Az alsó illatozik amikor rá süt a nap. Ha nem süt oda, akkor nincs semmi illata.
Kép Kép

i.kata
 
 


Kata,

nagyon szépek a virágaid, az alsó különleges fajta lehet.
Én is fényképezek, nekem a 3 tő egymás mellett van, ezáltal a virágok is össze vannak keveredve, nem nagyon látszik, hogy melyik virág melyik tőről származik.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
az csak egy egyszerű pillekosbor orchidea, csak ilyen pöttyös. Szerintem ez a legelterjedtebb és legszívósabb.

i.kata
 
 


Sziasztok!

Jó sokat kellett visszaolvasni!Ezt már szeretem! :)
Nem mindenre emlékszem, de azért megpróbálok reagálni. :)

Először is Évi ikrei egyenesen meseszépek! Én is, Én is akarok! :lol: :lol: :lol:

A lakásban nálunk is nagy a pára, csorog le az ablakokon, főleg a kisszobába, mert oda teregetek. Nálunk a Ceresit egyáltalán nem vált be, és még jó drága is volt. Úgyhogy mi most tálba rakott sóval próbálkozunk, és az is tud annyit mint a ceresit, és jóval olcsóbb.

Tetszenek a virágaitok! Nálunk olyan kevés fajta marad meg, így nem is igen kísérletezem. A nevüket meg végképp nem ismerem. De képzeljétek, most először virágzik az ibolyám. Egyszerűen hihetetlen. Eddig mindig csak kipusztult.

Cukorbetegség: sajnos édesapám már vagy 20 éve inzulinos cukorbeteg, így a hajlam megvan a családban. Bár ő nem örökölte, hanem az édesapja halála után lett az, valószínűleg lelki okok miatt. Én igyekszem odafigyelni, hogy ne egyek sok cukrot, bár tökre nem attól alakul ki, hogy valaki sok édességet eszik.
Egyébként abbahagytam a met szedését, mivel semmit nem változtatott az eredményeimen. Inkább diétázom egy kicsit.

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Ja és a Deca szinte nem is csíp. Viszont valóban nem jó kétszer használni ugyanazt a tűt, mert alig akart belemenni a bőrőmbe, és utána vérzett is.De mivel nekem is fél adagokat kell adnom...

Bumi
http://www.fertilityfriend.com/home/19d4c8

"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész." Paulo Coelho
bumi1979
 
 


Moncsi az alsó vonalzót nézd :wink: az oroszlános visszafelé számol, mennyi van hátra :lol:
Vendég
 


Boni,

:oops: :oops: :oops: Hát jól van, akkor várhattok még az esküvővel :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bumi,

örülök, hogy a deca nem csíp neked :wink:
Nekem is kellett kétszer használnom a tűt :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

No, jó, h felhoztátok a VAlentint.... a férjem és az apósom Bálint..... mióta ismerem őket, azóta mégjobban utálom a V-napot (addig is rüheltem). Ugyanis állandóan elfelejtkeznek róluk!
Mindenki csak valentinozik, de sose jut eszükbe a férjem. Minden évben csalódik a férjem vkiben. :?

Kata!
Őszintén sajnálom azt a gyereket, aki 5-6 évesen ilyeneket kap. Egyrészt, mert a 18. sz.napjára már nem fognak tudni olyat kitalálni, aminek tényleg örülni fog, másrészt mert ez a gyerek jó eséllyel indul a "szüleim nélkül nem állok meg a lábamon" díj 1. helyezéséért.
Örülök, h végül az ajtós-cérnás nem vált be :lol:

Boni!
MAjd egyszer lefotózom, h te is lásd, jó? :lol: :lol: :lol:

babszika
 
 


Babszika,
ez tipikusan az a szülőknél, hogy ki tudja jobban felülmúlni a másikat. Az a gáz, hogy szerintem a szülők észre sem veszik minek örül egy gyerek igazán. Unokahigomat mindig megkérdezem mit szeretne, most karira elkezdte sorolni, hogy hercegnőruha, plüss cica, élő kismajom :shock: . Na kapott egy micimackós iskolatáslát, ugyanolyan tolltartót, meg egy pici plüss cicát. Na, azóta hétvégén amikor anyuéknál találkozunk, akkor ő úgy jön, hogy hátán az iskolatáska, benne a tolltartó, meg a plüsscica (persze még 5 másik plüss kíséretében). Na most nővéremék vettek neki egy 15"-os laptopot :shock:, amit nem is tud értékelni.

i.kata
 
 


Hát, érdekes.
Bár, bevallom, nekem már az is "érdekes", h kérnek a gyerekek.
Mi ugyanis olyan szegények voltunk, h ihajj. Persze, minden karifa alatt volt vmi, és iszonyúan örültün neki.
Nekem még most is furcsa, mikor anyósék megkérnek, h írjunjk listát, h mit szeretnénk, h tudjanak válogatni év közben.
(persze, ez biztosan speckó eset velem)

Na, hát a laptop az tényleg az a kategória, ami aztán nagyon kell a gyereknek... :shock:
Csodálom, h élő kismajmot nem kapott :lol: - na de majd hátha vmelyik barát szüleitől :wink: 8)

babszika
 
 


Babszika,

nagyon igazad van abban, hogy az ilyen gyerekek sokkal nehezebben állnak majd meg saját lábukon.

Kata,

úgy látom, hogy Lili sokkal jobban értékeli az iskolatáskát mint a laptopot. Az ő gyerek fejének az sokkal nagyobb ajándék.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: