Új privát üzeneted érkezett!

Dita!

Ennyit megenni, mint ez a gyerek... Sportol mellette valamit? Mert ha nem, akkor úgy el fog hízni, jajjj... Nem fél, hogy csúfolni fogják? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Most voltam pipilni és eszembe jutott a párastop. Megnéztem, hogy mennyi vizet gyűjtött össze egy nap alatt és kb két kávéskanálnyit. Az nem is olyan sok! Pedig már kétszer pancsiztunk mellette tegnap este és ma délután mielőtt mentünk a mamáékhoz!

Monic
Remélem mi nem leszünk ilyenek!

Bikfy
Én minden virágomat megsiratom ha elszárad. A rondákat nem tartogatom, csak a szépeket, inkább kevesebb legyen de szép, mint sok ronda. Egy csomószor nézegetem a bevásárlóközpontokban a vadkakaópálmát, hogy veszek egy újat, de nem merem, mert ha azt is felnevelem szép nagyra aztán meg elköltözünk megint akkor újra lesz sírás-rívás.

dita75
 
 


Moncsi!

Nem tudom, de a virágboltos barátnőm is azt mondta, hogy a cymbídium náluk sem akar virágozni. Ráadásul az én első orchideámat Kecskemétről, vagy honnan hozták, valami virág kiállításról. Gondolom ott is állt jó darabig, meg az úton is törődhetett, esetleg megfázott? A fene se tudja, de 3-4 hét alatt tönkre ment.

Cukor:
Hát nálunk kb. 2 naponta elfogy vagy 1 kiló. A férjem iszonyatosan édes száju. Cukrot cukorral. Én már jó ideje nem eszem cukrot, ha édeset eszem, az édesítő tablettás, vagy Norbi cukros. A tablettával vigyázni kell, főleg a nátrium-ciklamát tartalmúakkal, mert rákot okozhatnak. Plusz nagy mennyiségben hasmenést. De a Norbi édesítő az jó, sőt van egy stevia nevű szer, ami a leges-legjobb, teljesen természetes alapú, ha jól tudom, csak sajna nagyon drága.

KépKépKép
bikfy
 
 

 
 

Dita,

nekem van, hogy ajándékba kapok olyan virágot ami egyáltalán nem tetszik, azokhoz nem is kötődök annyira. Ha elszárad hát elszárad...
De a kedvenceimet én is biztos megsiratnám.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Bikfy
Így is csúfolják, sztem ezért is nem hordja a szemüveget sem. Legalábbis amikor megismertem akkor mondta az apja, hogy valami nem stimmel a gyerekkel de senkinek nem akarta elmondani, hgoy mi a baja, és amikor én kérdeztem akkor elmondta hogy a suliban csúfolják, mert pigmenthiányos és a szemén is fehér a bőr és nyáron amikor le van sülve tényleg olyan mint egy lány akinek ki van festve a szeme. A térdén hatalmas foltok vannak, és a teste egyéb más helyein is.
De lehet, hogy azóta már nem szekálják ezzel, gondolom az évek során már megszokták, hogy ő ilyen.

dita75
 
 


Bikfy
Az én férjem is félig rakja a bögrét cukorral hogy ha issza a teát, napközben kólát iszik, este meg két tábla csokit úgy eltűntet mint egy varázsló! :lol:

dita75
 
 


Ditus!

Nem tudom, milyen az a kakaó pálma. :shock: Nekem egyszer volt kókusz pálmám, az is jó nagyra nő, de itt nálunk nem fér el. Mondjuk engem valamiért nem is nagyon szeretnek a virágok. Anyu szerint beszélni kell velük, azt megérzik. Hááát... Anyámnál szépek a virágok. Lehet, hogy tud valamit?

Mondjuk abban igazad van, hogy a csúnyát kidobni. Én is csak a szépeket tartogatom.

KépKépKép
bikfy
 
 


Semmi jó műsor nincs ebben a ratyi tévében......... :roll: ...... na én is olyan leszek mint a mamáék! :wink: :lol: Azt hiszem megnézzük a Madagaszkárt, apci és a gyerek még nem látta, én meg szívesen megnézem mégegyszer!

És visszatekerem 3x azt a részt, hogy:

"az jó ha nagy.... az jó ha dundi!" :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Api most éppen csokipudingot fal, amit leöblít egy jó kis cukros teával. 'Oszt mégis én vagyok PCO-s. Ki érti ezt? :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Kép

dita75
 
 


Engem is azért esz itt a fene, mert ez a TV műsor nézhetetlen. :evil:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita!

Aztaszűzmáriáját! Ez gyönyörű. Én még nem láttam ilyet. Te csavarod a szárát, vagy ezt így veszed? :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Engem akkor is itt esz a fene hogyha van valami benne fél szemem itt fél szemem ott! :wink: :lol:

Na jó a pálma nem? Imádtam! Ahogy nő úgy tudsz mindig tekerni a törzsén egyet!

dita75
 
 


Moncsika!

Leléptél? :cry:

KépKépKép
bikfy
 
 


Azt hiszem, el kell mennem enni. Szigorúan a diéta végett, egy fél rúd füstölt kolbászt... :oops: És még én szidom Ditus fiát. Bagoly mondja verébnek... :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
lehet hogy elment virágot locsolni! :?

Monic
Gyere vissza a virágokat amúgy is reggel érdemesebb locsolni.

Még ilyenem volt kettő, őket 3 éve kellett kidobnom amikor ideköltöztünk, mondjuk amúgy sem fért el igazán sehol. :roll: Egyenként elfoglaltak vagy 4 m2 helyet. :shock:

Kép

dita75
 
 


Bikfy
Jó étvágyat, én is megyek eszem egy kis rízskochot, aztán sztem nézzük a mesét!

dita75
 
 


Bikfy,
lehet, hogy apánál még nem jöttek rá, hogy nem stimmel a cukra. Ok, ő nem PCOS az tuti, de metabolikus szindrómája még lehet. A férjem is elment a mensmentisbe, ő is inzulinrezisztens, csak őt baromira nem érdekli. Áll a tükör előtt, fogja a hasát, és siránkozik, hogy miért nem lesz kisebb. Aztán szembesítettem a ténnyel, hogy valószínű azért, mert az égadta világon semmit sem tesz érte. Zabálja az édességet, és semmit sem mozog.
Ma egész nap nem voltunk itthon Lilivel, hogy apa tudjon dolgozni, erre mire hazajöttünk itt szenved, hogy fáj a gyomra, és hányingere van, komolyan, már azon gondolkodtam, hogy mi a francnak jöttem én haza, hogy ezt nézzem, hogy mindig valami baja van... Na mindegy, nem mérgelődöm, csak útálom mikor egy férfi ennyire elhagyja magát minden apróság miatt.

Pár napja nekem meg olyan fura, a jobb lábamon a bokám felett folyamatosan szorítást érzek, olyan, mintha nyomná a zokni, de akkor is érzem, ha nincs rajtam egyátalán semmi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


dita: Nem teszteltem, lehet hogy holnap mérek hőt reggel. Hátha az mond valami okosat. Anyu meg apu is mindig veszekedtek valamin, de mióta apu meghalt anyu már nem egyszer mondta, hogy inkább veszekedne még vele. Szerintem ez nem az öregségen múlik. Nekem is van olyan mikor apa az agyamra megy, olyankor egy kicsit leülök a géphez, vagy ő átmegy a másik szobába olvasni. A ceresit majd beindul, ha már az a tabletta átitatódik.

monic: Elég jól sikerült az angol szerintem. Ezt még csak azért írtuk, hogy mehetünk-e a következő tanfolyamra, de a tanárnő azt mondta, hogy szerinte nem lesz gond senkivel.

Nekem yucca-pálmám van. Már legalább a duplájára nőtt, mióta megvettem. És már 3x költözött velem, egyszer 200 km-t! És csak egy-két levele bánta...apa azt mondja, hogy beindult a botanikai klub. :D



vicky79
 
 


Kata!

Bence már bebarnult, de így is szép.

Dita!

Nem sértődtem meg, igaz először nem értettem, hogy mi a fene, de aztán sikerült megértenem.

Zsuzsk aa tb-i kórház egy nagy sz.... Épp most mondta a szomszédom, hog 4,20 kg-os gyereket szült rendesen (igaz már 4 éve) és teljesen szétszakadt. Most úgy néz ki, hogy meg kell műteni, de mondta, hoy semmi pénzért nem megy Tb-ra. Én se mennék.
Ez a vakolat hullás most nagyon hiányzott nektek!

timejka
 
 


Sziasztok!

Bikfy,
nagyon sajnálom a nagymamát! :cry:

Nekem 7 orchideám van, az 4 különféle, de csak 2 fajta akar virágozni. A többiek még kísérleti fázisban vannak :roll: Amúgy nekem ablakban van mind, és nyáron tűző nap éri, és imádják. Akkor gyakrabban locsolom, de semmi bajuk. Ja és én macerázok a beáztatással, simán felülről kapják a vizet. Nyáron néha van egy kis zuhanyos felfrissülés is :lol:

Bikfy,
van egy nagyon igénytelen növény, amit szinte ki sem lehet nyírni: zamioculcas. Szerintem ez is szép, és eddig talán csak 1 imerősö tudta hahálra locsolni :roll:

Zsuzska,
pocakfotó?

i.kata
 
 


Na itt vagyok csajok,


Tolódik a pocakfotó holnapra. Bocsi, de nagyon hülye egy napom volt ideges voltam és stresszes egésznap, pedig nem volt konkrétan amin kellett volna, valszeg a levegőben volt. Létezik olyan sztetek hogy a stressz miatt is felmehet a cukor??? Nekem mindig jó eredményeim szoktak lenni de ma picit magasabb voltak a kaják előtt!! Ráadásul egész nap pizsiben voltam. Most mosom Olivér pokrócát és türcsijeit.


Linácska, megvan aszem hogy a cukrosoknak mennyi limit. Úgy tudom hogy 30grammot lehet napi szinten enni fruktózból és szorbitból.


Bikfy nagyon sajnálom a férjed nagyiját. Úgy lehet szeretni ezeket a nagyikat én imádtam az enyémet.

Kép
pgsuska
 
 


Bikfy részvétem a nagymama miatt.

Dita tényleg egy gyermek hogy ehet ennyit?

timejka
 
 


Bikfy, részvétem a párod nagymamája miatt:(

Zsuzska, holnap várjuk a fotót.
Hát azt szokták mondani, hogy ha valaki ideges, akkor "felmegy a cukra".

Nekem csak a munkahelyemen van növényem. Itthon nem lehet a kutyák miatt. Nem igazán növény pártiak.

Viczky, hajrá tesztelés! Ilyenkor már tuti, hogy van értelme a tesztelésnek, (nem úgy, ahogy én szoktam, hogy mensi időpontja előtt már sok idővel....:-))
Vendég
 


Sziasztok!

Zsuzska: Sajnálom a vakolatot. Nagyon bosszantó!

Bikfy: Részvétem. De lehet, hogy a lelkét visszakapjátok egy babában!

Babszika: Növeszd csak azokat a tüszőket!! Hajrá ikrek!


Csatlakozhatom a klubbhoz?

Én nem tudom, hogy csinálom, de már megint hulla vagyok... a derekam leszakad...
Mondjuk átültettem ma vagy ötven tő virágot... Már nem tudom hova tenni ezt a sok gazt, így vettem óriás cserepeket, és tök tuti virágtársításokat csináltam. Kíváncsi leszek, hogy bírják együtt.... Néhányat meg szétültettem, mert már kinőtték a cserepüket. Néhányat meg visszavágtam, és dugványoztam a hajtásait. Most izgulhatok, hogy megfogannak-e. A muskátlihajtásokat, is el kezdtem gyökereztetni kis cserepekbe az 18 új cserép. Tavaszig még szerintem az anyatövek is hajtanak majd, és akkor lehet nem is kell vennem.... :lol:

hofeherke
 
 


Sziasztok!

Köszönöm lányok a nagyi miatti részvét nyilvánításokat, tényleg tiszta szívből sajnálom, hogy elment. És olyant láttam, amit még soha a 7 év alatt. A férjem sírt. Nekem meg majdnem megszakadt a szívem. :cry:

De beszéljünk most már tényleg vidámabb dolgokról. Remélem Marának igaza lesz és visszakapjuk őt egy pici baba formájában.

Képzeljétek, nekem úgy rügyezik az arcom, hogy csak na. Pedig méregtelenítek. Vagy lehet, hogy éppen attól? Beindultak a hormonok? Van rá valakinek tuti tippje? Csak azt ne írjátok, hogy kezeljem úgy, mint a Medveczky Ilona hősnő, bárónő, grófnő... :oops: Az rendszeresen a saját vizeletével kente az orcáját és a kezeit is. Erre esküszik. :lol:
Moncsikám! Te lehet, hogy tudsz valami titkot? Vallj színt! Te is azért pisilted le a múltkor a kezedet, hogy megszépülj, mi? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Mara,
te aztán nagyüzemben nyomod :lol:

Zsuzska,
szoktak olyat mondani, hogy "ne idegesíts, mert felmegy a cukrom"... Úgyhogy lehet hogy felmegy az idegességtől.
Nagyon tudományos voltam, igaz? :oops: :wink:

i.kata
 
 


Lányok!

Nálam minden virágnak ki kell állnia a 3 próbát, mint a mesében. Ami túléli, az maradhat.
1. Először is: 3-4 hétig elfelejtem öntözni.
2. Azután észbe kapok, lelki furdim lesz és úgy meglocsolom, mint aki pótolni akarja az előző 3 hetet.
3. Átültetve szinte soha nincs virágom, pedig némelyikre ráférne. :oops:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dr. Kata!
Tudományosságban magácska verhetetlen. De jót nevettem. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Akkor jöjjenek az én jelenlegi kedvenceim :)

Kép Kép

Kép Kép

hofeherke
 
 


És mivel ezek a drágák elvették minden erőmet, így megyek is alukálni.
Jó éjt mindenkinek! Ébresztőórákat kikapcsolni!!!!

hofeherke
 
 


áűőáCsajok, köszi az infót, nem is gondoltam bele ebbe a m
Índásba. Soéó-őúha életemben nem volt gondom a cukrommal, talán még ezt a mondást sem mondtam soha, talán én azt szoktam mondani, hogy ne idegesits mert felmegy az agyvizem, talán ezért nem aszociáltam a cukorra. De vannak itt doktorok a topikban úgyhogy kisegitettek :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Csajok, bocsi hogy ilyen vad ékezetek kerültek az előbbi szövegembe, magamnál vagyok, csak kiesett a kezemből a gép mielőtt elakartam volna küldeni, ezért rányomtam néhány betüre hogy utánakapjak, igy sikerült, sorry :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Na látjátok, tudtam én hogy jót fogok írni :lol:

Mara,
nekem most konkrétan a te jobb fölső képeden látható növénnyel van porblémám, de a neve most nem ugrik be. Az egyik az fogta magát és iszonyatos tempóban sárgulnak el rajta a levelek és esnek le. Mondjuk ezt annyira nem sajnálom, majd pótolom orchideával. :oops: De amúgy érdekes, mert ebből az elszáradósból a másik meg gyönyörűen hajt. :roll:

Bikfy,
a cymbidumra nekem azt mondta egy virágos, hogy azt télen ki kell tenni megfázni a hidegre, aztán virágzást segítő tápoldattal kezelésbe venni.

i.kata
 
 


Itt vagyok, csak jól összevesztem a családdal, mert megszólták a sütimet, hogy biztos leégett mert füst van, én jót kiabáltam, hogy nézzék meg milyen szép a színe, nem is égett le. Most a párom nem áll velem szóba, gondoltam kedvezek neki és viszek egy szelet sütit, hát amikor felvágtam tényleg láttam, hogy leégett. :oops: :oops: :oops: :oops:
Úgyhogy nemcsak a süti égett le hanem én is, mert teljesen jogtalanul kiabáltam le mindenkit :oops: :oops:

Bikfy,

ha nem mondod ezt a pisis dolgot, rá sem jövök, hogy miért olyan szép a kezemen a bőr :lol: :lol: :lol: :lol:

Dita,

azért a fél szemed itt van?

Kata,

én is felülről locsolom az orchideákat, és szeretik.

Vicky,

kíváncsi leszek, hogy holnap milyen lesz a hőd... :wink:

Mara,

elhiszem, hogy elfáradtál. Ennyi virágot átültetni...
Nagyon szépek a virágaid :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Zsuzska,

nem kell magyarázkodnod, úgyis tudjuk, hogy titkosírással üzentél valakinek :wink: :lol: :lol: :lol:
Én úgy tudom, hogy a 2. típusú cukorbetegséget (a lappangót) nagyrészben a stressz váltja ki.

Dr Kata,

nagyon igazad van ezzel a szólás-mondással :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
akkor jól felpaprikáztad a hangulatot otthon :lol:

i.kata
 
 


Kata,

hát fel... :? Mesétem már, hogy a párom mennyire szeret haragot tartani... Mostanában nem fog megfájdulni a fülem attól amennyit beszélni fog hozzám.. :roll:
És még kiengesztelni sem tudom a sütivel, mert én még megeszem, de ő nem nyúl az olyanhoz ami egy kicsit is odakapott :roll:
Ez van, ma egy csendes este elé nézünk. :)

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi, nekem nem kettes tipusu van hanem terhességi. Azt mondta a dokim az más ott már éhgyomorra van magas cukor.Épp azon gondolkozom ahogy olvastalak, hogy a férjed nem a férjem ikertestvére, ő szokott még ilyeneken megsértődni. :lol: :lol: :lol: És imádja tartani a haragot :wink: Hogy a Vizöntő és a Skorpió ennyire hasonlitana, akkor Olivérrel gázban vagyok, basszuskulcs :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Monic,
majdcsak megbékél. Mondd meg, hogy nem láttad a színét a hasadtól :lol: Amúgy meg kezdd értékelni a csöndet, mert 50 nap múlva már nem biztos hogy sokszor lesz benne részed :wink:

i.kata
 
 


Monic, Zsuzska,
az én páromat nem könnyű kihozni a sodrából, eddig talán kétszer sikerült úgy felhergelnem, hogy nem szólt hozzám, de az sem tartott tovább 2 óránál :lol: Mit ne mondjak, nehéz volt megszokni ezt a nagy nyugalmat, de nem bánom :lol:

i.kata
 
 


Kata,

elhiszem, hogy nem bánod.
A teteje gyönyörű aranysárga színű a sütinek, az alja pedigszén fekete. Addig nem is látszott amíg ki nem emeltem egy szeletet a tepsiből :oops: :oops:

Zsuzska,

már Dita is kérdezte, hogy a párjaink esetleg rokonok-e, így a te pároddal együtt akkor már hármasikrek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én azért szeretnék február 19 után szülni mindenképp, mert még egy vízöntő férfi nekem már túl sok lenne itt a 100 négyzetméteren...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Elmegyek aludni, jó éjt mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
vágd le az alját, vagy nem lehet?

Én is megyek aludni.
Jó éjt Mindenkinek!

i.kata
 
 


Jó reggelt!

Nemone dönörű a pocakod!

Moncsi remélem hamar megbékél párod...vényomid rendeződött, ?

enyim vizöntő... és jól kijövök vele..nem haragtartó ki se bírnám :roll: max 2 perc amíg nem szól hozzám...

Suska mindjárt kibújik oroszlán és megoldódik a cukor reméljük

mennyi szép virág

:lol: nekem zamioculcasom van ő élte túl egyedül a szeretetemet :oops:

Dita szegény fiú unokaöcsémnek is vannak foltjai 7 éves kora körül alakult ki és őt is csúfolták..át is vitték másik suliba..gyerekek gonoszak :twisted:

szépséges napocskát!
Vendég
 


Na az egészségügyi ellátás nálunk sem a legtökéletesebb: hajnal 3-kor elment a férjem az ügyeletre, mert már nagyon rosszul érezte magát gyomorügyileg. Hányt, hasmenése volt, rázta a hideg..., mondta, hogy ott majd adnak valami szurit, hogy jobban legyen. Főleg azért ment, mert ma bábszínházba mennénk, és Lili várja, hogy apával megyünk.
Na már most a "kedves" doki csak annyit mondott, hogy ezzel nyugodtan otthonmaradhatott volna reggelig, kibírhatta volna még ezt a négy órát, és akkor nem tol ki se vele, se az asszisztens nővel. Meg sem nézték, talán kapott egy B6 injekciót, és otthagyta a doki. Az asszisztenst kellett kérdezgetni, hogy akkor mit vegyen be, ha rosszabb. Felháborító. Hogy ott miért nincs vásárlók könyve???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska :cry: jobbulást párodnak..ezek szerint mégsem csak férfias rájátszás :roll: :cry:
Vendég
 


Boni,
köszi, már jobban van. Én csak azért vagyok mérges rá, mert ugye eleve 125 kiló, mi a francért kell egy ebédre megenni két hatalmas szelet pizzát, és ráküldeni egy egész doboz bonbont. (Ezt csak ma reggel tudtam meg). Ráadásul alkoholos volt, amit nem nézett meg, és ő meg nem tudja bontani az alkoholt, még egy konyakosmeggyet sem eszik meg amúgy. Na meg nem az a baj, hogy beteg, hanem az, ahogy látványosan szenved tőle. Na nem mérgelődök. Ma szépen itthon hagyjuk, mi meg megyünk bábszínházba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt!

Kata,

le lehet vágni az alját, én úgy eszem. De csak én eszem egyedül, a többiek nem kérik... :cry: Pedig nagyon finom lett ám.
Anyu mondta a telefonba, hogy csomagoljak nekik nyugodtan, ők sem szívbajosak és levágják majd az alját és jól belanak belőle :wink: :lol: Az én áldott jó anyukám... :wink: :lol:

Boni,

párom ma reggel már megbékélt. Ébredéskor megkérdeztem, hogy haragszik még? Mondta, hogy nem, azóta szent a béke :lol: :lol:
Vérnyomásom úgy néz ki, hogy a gyógyszer hatására rendbe jött (kopp-kopp-kopp), remélem, hogy mostmár így is marad.
Neked is áldott jó természetű a párod, ha 2 percnél tovább nem tud haragudni :wink:

Linácska,

sajnálom az ügyeleten történteket. :cry:
Remélem a párod azóta jobban van. Jó színházazást :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ma megyünk vendéglőbe nagy kanállal enni, a testvérem férjének ünnepeljük a születésnapját :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: