Új privát üzeneted érkezett!

Kriszta!

Mivel egyedül vagyok a gyerekkel (a párom dolgozik) és kocsink sincs, én most nem tudok menni, de egyébként jól hangzik a program.
Még gondolkodom rajta, és esetleg lassanként megpróbálom az esti alvást és etetést eltolni, bár eddig az ilyen kísérleteim kudarcba fulladtak, mert a gyerek a fürdetés alatt is csak sírt (egyébként ha időben vagyunk élvezni szokta), felöltöztetni már nem is tudtam, mert úgy üvöltött a vacsiért is.
De köszi az infot és jóéjszakát mindenkinek!

Üdv: Emese
mse173

Homeopátiás gyógyszertár: Fazekas utcaán a Bírósággal szemben! Paracelsius /azt hiszem így írják/. Nagyon aranyos és segítkész a patikus! Ha nem homeopátiás az orvosod, de ha csak úgy szertnél böngészni a "szerek" között, itt kérhettek egy ingyenes füzetet. A készítmények ára is korrekt! Úgy 3-600 ft között van /bár vettem egy orr spray-t a Bató házban lévő patikában 1100 ft-t/. Bence és én is az influenza ellenes bogyókat szedtük! Lekopogom! NEm voltunk betegek!!!A készítmények neve kimondhatatlan! A füzetben mindn fontos és hasznos dolog le van írva! A patikus hölgy tud orvost is ajánlani!

Babaúszás: 60 perc / alkalom. Előtte célszerű /babák öltöztethetőségétől függően/ 15 perccel jönni! 10-15 perc babamaszi /nem a hagyományos védőnői/ torna, 30-45 perc játék /feladatok/, majd egyéni játék! A vízben egyszerre 15-en lehetünk. Egy alap család: 1 baba + 2 felnőtt.
TEsóknál van kedvezmény!
Mse! Nagyon gáz a busz? Mi is úgy utazunk mert apa elmegy dolgozni amíg mi pancsolunk! /egyébként is víziszonya van/ Segítünk mindneben!
kriszta13

SziasztokKép

Én is előkerültem. egy kis vendégség volt nálunk, ott kellett helytállni.
Nem is tudtam, hogy a Jezsuitának van medencéje! pedig ott volt az esküvőnk nemrég. Igaz nem medencés buli voltKép
Pont ma voltam dokinál Marcival. Kérhettem volna igazolást tőle. Még kocsink is lenne. A babához 2 ember kell? vagy elég ha csak apa vagy anya megy be vele?

MarikaKép

Neked is bekoppan Dorka feje a kiságyba??? Engem úgy idegesít, hogy állandóan azt hallom, hogy kopp-kopp. Már kipárnáztam, de mégis beüti.

MseKép
Mikor hazajöttünk, alig tudtam megnyugtatni Marcit. Csak hüppögött egyfojtában. Aztán adtam neki kajcsit. Evés közben elaludt a járókában. Olyan aranyos volt.

KrisztaKép
Amikor ránéztem a lányodra, egy szőke angyalka jutott az eszembeKép

KataKép
Jó uszizást Neketek. Majd számoljatok be, hogy milyen volt. 9 hónaposan is élvezné Marci???

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

MagdiKép
Megvettem a Viburcolt a Tescoban a patikában. Te hogy szoktad adagolni?

Panka

panka

Koda Drága!

Én is csak véletlenül találtam a medencére!
Vannak gyerkőcök akik 2-3 vesen kezdték! Nagyon élvezik! Az első alkalommal csak szokjuk a vizet!semmi gond ha csak egy felnőtt van a vízben!

Kata 007 Drága!
MM levél érkezett!
kriszta13

sziasztok!

Új e-mail címem van. Remélem látszik is.
neva

Koda!

Szerintem nem lehet marha nagy gond, ha holnap még nincs orvosid. Vagy az, Kriszta?Kép
S akkor már holnap is jöhetnétek.
Nem muszáj mindkét szülőnek menni, csak jöhet, az árban benne van.
Szerintem tuti élvezné a fiad!Kép

Krisztina!
Még meg sem dícsértem a lányodat.Kép Olyan édesen alszik.Kép
Ti nem jöttök holnap?

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Jó sokat írtatok az új helyre,alig bírom követni!
Mi még mindig szenvedünk a betedségtől,bár azért a fiúk kezdenek kilábalni belőle.Ami újdonság,hogy alig van hangom!De azért megmaradok!Kép
Eddig is tetszettek a Homeos-dolgok,de még nem próbáltam!Tudtok orvost is?

Ma megrendeltük Ádi új ágyát,nagyon szuper!A jövőhéten jön meg pénteken,és akkor szétszedjük Máté kiságyát,mert az Ádi oldaltámlását kapja meg.Profin mászik le-föl rá.Délutánonként azon szokott aludni,és tetszik neki!

Jó lenne úszni menni,de azthiszem ez nem jön most össze!
Ha Ádi meggyógyul,el kell mennünk megnézetni az orrmanduláját.KépMost,hogy beteg,alig kap levegőt,nagyon horkol miatta.Remélem nem kell kivetetni!

Most ennyi,megyek alszizni!
Anita
kacajka

Anita!
Csak egy kis vígasztalás:
A két nagyobbnak már nincs orrmandulája. Az egész műtét nem tart tovább 10 percnél, s ha kész, azonnal elalszanak, majd egy óra múlva már rohangálnak.
Azért jobb kiskorukban kivetetni, mert ilyenkor még bent is maradhatsz vele a kórházban ha olyan az orvosotok. Egy éjszakát kell bent tölteni, s bár egy ágyon kell aludnod vele, de a lényeg, hogy nem kell magára hagynod.
Bár Dancsi már 5 éves volt, de ismerős orvos miatt én is bentmaradhattam vele. Azóta alig beteg, nem horkol, stb.

Jobbulást neked "Anita néni". Dodó azóta is felkiált ha meglátja a képedet.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Panka!
Fürdés után adtam mindig be. Remélem Neketek is segít!Nekem be vált.

M.
lilien_csenge

Babaúszás

Holnap /pénteken/ 17:45-kor várok mindenkit nagy sok szertettel!

Orvosi igazolásokat kösöznöm! Megkaptam, mindne jelentkezőtől!
kriszta13

Szép jó reggelt Mindenkinek!

Tegnap kiharcoltam magamnak az internetetKép, így mától ismét szabad a pálya.KépKép

A suli már megkezdődött, de még 1x sem voltam, mert a munkahelyemen őrült változások vannak. Bő egy évvel ezelőtt nem is gondoltam volna, hogy ez lesz. A férjem már csak úgy hív, hogy az utolsó kontrolling lakó.KépKép

Múlt héten voltunk Pesten, beszereztem pár szép szalvétát.Kép Mást nem vettem, mert ami a Mumusban volt, az megvan itt Miskolcon is. Tudjátok, hogy a Metropol emeletén is nyílt egy hobbys bolt? Rengeteg szalvétájuk van, meg mindenféle más dolgok is. Érdemes benézni! Az árakat sajnos nem tudom, mert én is csak bekukkantottam 1x. Néhány "művem" már megörökítésre került az új fényképezőgéppel, de hogy Nektek hogy fogom megmutatni, arról gőzöm sincs.Kép

A tali képeit már nagyjából átfutottam. Minden gyerkőc sokat nőtt, mióta utoljára láttam őket és egytől egyig tündériek, az ismerősök és az eddig ismeretlenek is.Kép Úgy láttam a hely nagyon ideális volt ilyen korú gyerekeknek és mindenki nagyon jól érezte magát!Kép Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, de ami késik, nem múlik... Én is felajánlom a kertünket tavaszi-nyári talira, bár úgy láttam már van arnóti jelentkező.Kép

A betegeskedőknek jobbulást, az egészségesek pedig vigyázzanak magukra!

Ma még biztos jövök ideKép!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Hali!
Dodus!
Én szívesen felrakom a művekről a képeket!

Kriszta
dkrisztina

Hja, hogy ez nekem nem jutott eszembe, Kriszta!Kép Köszi! Akkor majd kooperálunk. Gyerkőcök jól vannak már?

D.

Ui.: Azt nem írtam reggel, de gondolom tudjátok anélkül is, hogy nagyon hiányoztatok ám!KépKép

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!
Kata Kriszta13 bocsi nem kérdés volt csak azon szórakoztam vagy bosszankodtam hogy a mi családonkban ott akad el a babauszi hogy két felnőtt egy gyerek.Tudjátok a sebész felesége olyan özvegy akinak él a férje.De komolyan sajnálom!
Mazsi musis számot köszönöm.Most épp az ovi miatt vagyok elkenődve.
LÁNYOK!
Segítsetek olyan ovit keresek ahol a legfontosabb a szabad játék de fejlesztik a tehetségüket.Ahol az információ akkor is visszaáramlik ha nem az ovi érdekét szolgálja mikor az nekem szülőnek fontos.S a szülő is ember és fontosak az elvárásai.Van ilyen?
Dudus!
Jó hogy itt vagy remélem tavasszal sikerül telálkoznunk!
Kata!
Köszi a dicséretet!Ez a kedvenc képem.Megnéztük a Bors nénit nagyon édes volt.Izgalmamban elfelejtettem gépet vinni pedig fenn voltak kicsi királynő pókjaim a színpadon.Most olyan bőghetnékem van az ovi miatt.Megyek itatni hátha az jót tesz!Puszi!
telian

sziasztok!

MarikaKép
Mail már tárgytalan, mert nagy
nehezen idetaláltam.

KodaKép
Jövő héten ha minden igaz, már meg tudom csinálni az albumomat, már odaadtam egy rakás képet az ismerősömnek szkenneltetni. De addig is Marika volt olyan rendes, és rakott fel 8 db képet az albumba, Veronika és Attila címen, ott megnézheted. Csak sajnos azt nem tudom, hogy hogy kell belinkelni innen.

Sziasztok

Kép

Kép
ditta76

Na, most folytatom, az előbb a kisfiam közbeszólt...

ZsuzsaKép
Babakelengyékről a lányok már szerintem mindent elmondtak, én még annyit tennék hozzá, hogyha szoptatni akarsz (és miért ne akarnál, hiszen az a legjobb a babunak!) akkor egy jó mellszívót vegyél!
Én anno 2000-ben még azt sem tudtam, hogy mi az a mellszívó, és a kórházban csak azt a gumilabdás szívót láttam, hát én is azt vettem...Kép Jól megkínlódtam vele.
Most már okosabb voltam, és több barátnőm javaslatára vettem meg az Aventet, ami nagyon jó!!!Kép Viszont egy gond van vele, hogy elég húzós az ára, és én viszonylag rövid ideig használtam, csak az első 6 hétben. Mára már beállt a kereslet-kínálat, pont annyi a tejcsi, ami a kicsinek kell.
Szóval most szépen elraktam, bedobozoltam a mellszívót, valamelyik hugom talán hasznát veszi.
A hányingered szűnik már? Vagy nem is te voltál rosszul? Bocs, de nem emlékszem, hogy te, vagy a Forgi panaszkodott, hogy rosszul érzi magát.

Valamelyik nap Panka említette, hogy megy nézni a szülőszobát. Többiek? Én is nézem, és bevallom, majdnem minden részén elbőgöm magam. Én egyébként is ilyen "filmeken bőgős" típus vagyok.

KrisztinaKép
Lányka nagyon édi!KépKépKépKép

Emese üdvözöllekKép
Sajnos az alvás témához nem tudok mit javasolni, mert a lányom 2 hónapos korától átaludta az éjszakát, a kisfiam most 3 hónaposan 1x ébred szopizni. Remélem így is marad!
Viszont nem fenékig tejfel minden, mert a lányom egyedül nem tud elaludni, csak ha lefekszik mellé valamelyikünk. Többnyire az apja. Pedig már 3,5 éves. Már úgy szeretném ha mese, puszi után szépen elaludna!

Remélem jó volt a pancsi a gyerkőcöknek!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Kelengye témához még annyit, hogy nem kell valakinek véletlenül egy 1x1 méteres fa járóka, mert megvettük Ádinak kb 3 hónapja 16.000,- Ft-ért, de nem lehet beletenni, mert visítva csimpaszkodik vissza az ölembe. Úgyhogy most itt áll a nappaliban és tele van dobálva játékokkal (mit mondjak: "gyönyörű"). 10.000,- Ft-ért szívesen elpasszolnám ( tudomásom szerint a boltokban is 14.000,- legalább az ára).

Zsuzsa!
A mellszívóról homlokegyenest más a tapasztalatom, mint Dittának (bocsi Ditta).
Én vettem egy hagyományos kézi pumpás mellszívót, és bár az első néhány napon majd lerohadt a kezem még órákig pumpáltam, de utána hiába vettem meg több ezer forintért a menő mellszívót, nem tudtam vele egy cseppet sem lefejni, a kezem meg jól megedződött.
Szerintem ezekkel a dolgokkal az a baj, hogy mindenkinek más válik be, nincs szentírás.
Üdv.

mse173

DittaKép

Megnéztem a képeket. Hát mondanom se kell, tündériek. A kedvenc képem Ati a kacsán. Meg kell zabálni. Kár, hogy rólad nincs közelebbi kép. Gondolom a korházi ágyon Te fekszelKép Ott sajna nem túl jól látni. Nem baj, majd élőben legközelebb.Kép

AnitaKép
Gyógyuljatok. Ti is elkaptátok a téli nyavaját?

DodusKép
Szia. A műveidet mégis fel tudnád rakni??? Engem nagyon érdekelne. Az enyéim címe a profilomban.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Emese!
Nincs miért bocsánatot kérned, hiszen mindenkinek más jön be! Én az Aventtel percek alatt le tudtam fejni 200 ml-t, és a karom sem szakadt le, mint a másik pumpással, amivel megszenvedtem.
Szóval nem szentírás amit írtam.

Szia!

Kép

Kép
ditta76

KodaKép
Igen, én fekszem a kórházi ágyon, elég nyúzott fejjel, de ígérem lesz majd normálisabb kép rólam is, már a jövő héten. Nekem is az egyik kedvencem a kacsás fotó!

Szia!

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Babaúszás szuper volt.Kép Katáék, Marikáék és mi voltunk (na meg persze Kriszta13Kép), így elég családias volt.Kép Kata párja jóvoltából majd fotók is lesznek.

Kriszta13Kép
A Tiszaújvárosi babaúszáshoz is van közöd?
Profilodban nincs e-mail cím, elárulod?

DittaKép
Várjuk az új fotókat.

ZsuzsaKép
Nekem is nagyon bevált az Avent Isis mellszívója. De jó esetben tényleg csak pár hétig használja az ember.

Kreatívkodtam egy kicsitKép, készítettem 3 képet üvegfestéssel, itt meg tudjátok nézni.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Még eszembe jutott valami.Kép
Ma olvastam a rutexes turi hirdetését és ott is vannak gyerekruhák.
Meg olvastam egy új turiról, ez is angol és itt is lesznek gyerekruhák, Kazincbarcikáról fognak jönni, minden héten hétfőn a Szakszervezeti székházba (nem tudom, hogy ez a SZOT székház?) kedden pedig az ITC-ben lesznek. Ha valakit érdekel megnézem a pontos időpontokat is.

Panka

panka

Panka Drága!

Hogy is szokták mondani: Isten útjai..... Jó, hogy ennyi idő után ismét megtaláltuk egymást!

Képzeljétek nagy barátnők voltunk a középsuliban!Kép

Nem tudom, hogy Ti /Kata007, Panka, Marika /, hogy vagytok a dologgal az én kicsi fiamat kilőtték! Kobakja ágyat ért és aludt!Kép

krisztina.buda@freemail.hu

Krisztina Dárga!

Most visszakerestem, átmásolási szándékkal, hogy mit nem értettem, de megvilágosodtam! Értem a6-ot!!! Hurráááá! Szőkék van reményünk!Kép
Senki nincs aki segítsen? Egynek vagyok ugye én! Tekla egyedül esetleg???

Örülök, hogy jól érztétek magatokat!

Tiszaújvárosban a 6. avagy Széchenyi Ált. Isk.-ban tartok Kalovits féle babúszást, szombatonként 11:00-től! Már megint reklám!
kriszta13

Babauszi tényleg szuper volt.KépKépKépKép

Panka!
Vannak képek, de mit ne mondjak.Kép
Marha rossz volt a fényviszony. Azért egy pár db sikerült, majd holnap átküldöm. Ma már nincs energiám.Kép

Kriszta13!
Dodót sem kellett igazán altatni. Bár az én kis örökmozgóm egész este alig lépett valamit. Mint aki egész nap valami segédmunkát végzett.Kép
Ja, azt még hozzáteszem, hogy amikor hazaértünk akkorát büfögött, hogy még az apja is megirigyelte.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Panka!
Nagyon tetszettek az üvegfestések.
A mese figurákat sablon alapján készítetted?
Én is próbálkozom pár hete üvegfestéssel, de rém kétbalkezes vagyok.
Úgy láttam ezek jó nagy figurák.
Egy kérdés: hogy tudod olyan egyenletesen kifesteni, mert az én nagy felületeimen csíkok (mint valami szakadás) vannak.
Üdv.

mse173

SziasztokKép

Hát látom a babauszi bejött. A férjem azt mondta, a következőn minden féle képp résztveszünk. Majd szóljatok már időben okés? Annyit még írjatok már le légyszíves, hogy mit csináltatok. És hogy a gyerekek hogy fogadták a kádtól nagyobb vízterületet. Bár Marci szerencsére imád fürdeni. Remélem ezt is élvezni fogja.

Kriszta13Kép
És ha csak szeretnénk egyszer kipróbálni,hogy Marci élvezi -e egyáltalán, annak mennyi lenne az anyagi vonzata. Csak hogy úgy kaklkuláljunk. KösziKép

KataKép
Azért néhány képet ügye felraktok? Majd csak kitaláljuk a lényeget. Engem nagyon érdekelene.

PankaKép
Rejtett tehetséged hol lappandott eddig??? Úgy látom, tényleg nyithatnán egy kézműves szakkört is.
Hová lesznek felrakva? Látom, most egy üvegtáblán vannak.Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kriszta13Kép
Én is nagyon örülök.Kép Jó kis meglepetés volt.
De ti akkor most hol is laktok? A profilodban Bp. van, de most Mcon laktok, nem?
T.újvárosi babauszit majd ajánlom a barátainknak. Ott laknak és van egy 6 hónapos kislányuk.
Hát Benit sem kellett altatni, úgy bealudt a cicilésbe, hogy öröm volt nézni. És mintha éjszaka is nyugodtabban aludt volna egy kicsit.Kép

KataKép
Azért azt a pár darab képet is várjuk.Kép
Csak nem sok vizet ivott Dodó?Kép
Akartam neked vinni citromos sz-t de elfelejtettemKép, na majd legközelebb.

EmeseKép
Igen sablon alapján készültek, nincs nekem olyan kézügyességem, hogy szabad kézzel ilyeneket fessek.Kép Ezek kb. 10cm-es figurák. Milyen festéket használsz?

MarikaKép
Neked minden pénteken van suli? Ó te szegény.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

KodaKép
Egyik gyereknek sem okozott gondot a nagyobb vízterület. Most még csak szokattuk őket a vízhez. Röviden: húztuk - vontuk őket és forogtunk.Kép De majd Kriszta13 biztos leírja szakszerűbben is.Kép
Képek igen, üvegtáblán vannak, apukám rakott rájuk akasztót, de mikor a kép készült az még nem volt rajta. Hát hogy hova lesz rakva nem tudom, mert anyukám ajándékba vitte a szomszéd 3 gyerekének.Kép

Panka

panka

Mse Drága

Az üvegfestés egyenltesessége szerintünk /nálunk apa is nagy művész/ a festéktől is nagyban függ! A hobby boltos festékek némelyike....Hát.. Nekem majdnem elvette a kedvemet az egésztől! Alig bírtam kinyomni a tubusból!Olyat kell választani amelyik nagyon jól folyik!
Ha minden igaz ma este megyek haza /Bp./ és készítek néhány képet a mi képeinkről!

Panka Drága

Tegnap este már nem volt erőm erről írni!Én is megnéztem! Nagyon szupi! Ha van rá mód kérem szépen a sablonokat!Nagy Micimackó rajongó vagyok!

Koda Dárga

Gyertek el pénteken 6-ra azaz 17:45-re és megbeszélünk mindent!Még nem volt rá példa, hogy valakinek nem tetszett!Kép
Én is jártam máshová /Pesten/ Bencével és ég és föld a különbség ezen módszer és a többi között!
A lányok majd leírják, hogy mit csináltunk!

Krisztina Drága

Ovi ügyben kitartás!Ne keseredj el! Jövő héten megyek egy pályázat ügyben tárgyalni! Ha nincs olyan ovi ahová szívesen elengedjük a gyermekünket akkor csinálunk!!!!Ez nem vicc!!!Már volt itt szó arról, hogy nyitni szeretnénk egy magán ovit!A hír igaz! Szeretnék egy olyan "mese házat" ahol minden nem olyan mint azok az ovik ahová mi jártunk!!! És nem kell megijedni nem lesz a "magán" szó miatt drága!Szóval majd magán írok, hogy hol járok!
Addig is házi feladat! Légyszi írd /aki érdekelt a témában avagy lesz és van hozzá kedve/ össze, hogy mit vársz el egy ovitól! Szellemiségében és felszereltségében egyaránt!

Most rohanok meghódítani a paradicsomot azaz Tiszaújvárost!

Napsütéses szép napot Mindenkinek!
kriszta13

Mégsem indultammég el!

Légyszi segítsetek!

Albérletet keresek! Kb. 3 szobásat!
Ha tudtok valamit...

Köszi!
kriszta13

EmeseKép

Téged nem érdekel a babauszi? Vagy Ádi addigra bealszik ugye??? A kúppal mizújs? Mikorra ígérték? Kíváncsi vagyok, beválik -e?

Kriszta13Kép
Megpróbálom elkérni addigra az orvosi igazolást. Tudod nem olyan egyszerű bejutni a dokinénihez, százezren vannak mindíg. Pedig pont most voltunk nála. Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Panka!

A kreatívban vettem Creall márkájú festéket (700 Ft/flakon).
Ha folyékony a festék, akkor csak úgy "öntöd", és nem kend szét a tubus hegyével , ugye?

Üdv.

mse173

Mse Drága!

Pankának írtál, de ha nem gáz én is leírom a tapasztalatot!
Igen olyan. Mi egy német márkát vettünk az OBI-ban. A hobbys festékek nem mindegyike olyan jó!

Koda Drága

Már megkaptam az orvosi igazolásotokat! Elfelejtetted???
kriszta13

KrisztaKépKép

Mail ment!!

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Tegnap elhoztam a kúpot, be is adtam Ádinak, de
az éjszaka csak rosszabb volt (bár írják is, hogy a hp-s szereknél kezdetben akár romlás is tapasztalható).
Nem igen jön össze nekünk az úszás. Én kiváncsi lennék, de későn van, nem tudok az Avasra felvergődni a gyerekkel, és Gábor sem tud jönni velünk.
Pusz

mse173

EmeseKép

Azért kérdeztem, mert a kocsink természetesen rendelkezésetekre állKép
És a lányok is írták, hogy nem kell feltétlenül 2 felnőtt. Nekem is víziszonyom vanKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Koda!
Jövő péntek 17.45 a következő uszi.
Amit csináltunk: nem is tudom másképp leírni, mint Panka, de talán Kriszta tényleg jobban leírja majd.
Egyik baba sem sírt, még akkor sem amikor belenyelt a vízbe. Köhögtek, de sírás nem volt. Azt kell mondjam, nagyon élvezték.Kép
Talán én voltam egy kicsit gondban, hiszen Dodónak már van ugye saját akarata és ő mindenáron "pancsizni" akart, de úgy, hogy én ne fogjam.KépKép
Mondjuk a feladatokat viszont ő már megértette, és neki nem mutatni kellett, mint a kisebbeknek, hanem elég volt mondani. Pl. kapaszkodj meg, mássz ki a medence szélére, csússz vissza a vízbe, stb.
A képeket szerintem inkább mailban elküldjük majd. Nem kellene közszemlére tenni a fürdőruhás képünket.Kép

Panka!
Ivott a nő rendesen.Kép De láttad, nem zavarta.Kép
Szalvi: ok, jövő héten. Nézd meg a két albumomat (cím a profilomban), s ha kell valami szólj, elviszem Neked.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

Nem tudtok valami jó módszert, hogy a baba fejéről hogyan tüntethetném el a koszmót??
Már próbáltam olajozással fürdés előtt, majd a kádban sűrű fésűvel kapargattam, de nem nagyon múlik...

Köszi!
DittaKép

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

MseKép
A Creallt nem ismerem. Én Marabut használok, azzal még ilyen problémám nem volt. Meg van egy készletem, amiben egy belga cég festéke van, azzal is nagyon meg vagyok elégedve, ez még a Marabutól is sokkal jobb szerintem, csak külön még nem találkoztam vele. Ezt tényleg nem nagyon kell kenni csak nyomni, a Marabut kenni is kell.
Kúp: Első éjszaka nálunk is rosszabb volt, most hogy a kúptól-e vagy sem nem tudom? Tegnap nem adtam neki, mert ki volt dőlve az úszástól. Kíváncsi leszek a mai éjszakára.

Kriszta13Kép
Küldtem neked mailt.
Sablonokat pénteken elviszem. (Marika neked is, nem vagyok ám elfelejtkezve róla, hogy megígértem még anno.Kép)
OviKép Tetszik az ötlet. Aztán, majd ha iskolás lesz a gyerkőcöd csinálsz egy magániskolát?Kép (Nehogy megsértődj, ezt viccnek szántam.)

KataKép
Már úgy megnézném a képeket.Kép Na persze ezt nem azért írtam, hogy sürgesselek.Kép

Panka

panka

DittaKép
Nekünk az vált be, hogy fürdés előtt jól beolajoztam, aztán fürdésnél egy puha fogkefével dörzsöltem. Nagyon szépen lehozta. Próbáld ki, hátha a fogkefe jobb mint a fésű.
P.

panka

Ditta!

A kosztmó minden szakkönyv szerint olajjal távolítható el (ajánlott a 100%-os hidegen sajtolt napraforgó olaj, gyógyszertárakból), és ha nem elég a fürdés előtti beolajozás, majd lemosni, akkor este felkenve, a gyereket sapkában kell altatni, és így reggelre könnyen kifésülhető kis hajkefével.
De az én nagymamám, aki minden csodaszer nélkül nevelt fel 12 gyermeket a kamillavirág sűrű főzetéből készített lemosásra esküszik, melyet 1 héten keresztül kell ismételni.
Üdv

mse173

Koda!

Köszi a felajánlott fuvart, péntekig még eldönbtöm.Ha mégy az orvoshoz igazolásért, szólj nekem is.
Végre sikerült elkészítenem a fotoalbumunkat, de te már láttad ezeket a képeket.
(http://babanet.hu/album/main.php?album=1870)
Üdv.

mse173

Na megpróbálok én is dicsekedni
Kép
telian

Na megpróbálok én is dicsekedni
Kép
telian

Sziasztok!
Emese!
Nem irigyellek! Milánnak az éjszakákkal nem voltak gondjai, de az esti lefekvéssel kb.1 éves korától igen. A gond úgy oldódott meg, hogy betartottam szigorúan a napirendet. Nem volt este szalonna sütés, stb. Mert ha 1 nap lazítottam, egy hétig ittam a levét. Aztán a nyár végére beállt magától a rend. Most már lehet egy kis csúszás ide-oda.
Remélem, azóta a kúp megoldotta a gondjaidat!

Ditta!
A koszmóra nekem a babaolaj vált be. Vastagon bekenni, babakefével sokáig simogatni. Szép lassan eltűnik.

Kriszta!
Az ovinak örülök. Majd gondolkodok a házin. Mikorra tervezitek a megvalósítást? Bár ez gondolom nem csak rajtatok múlik.
Jövő héten lehet menni újaknak úszni, vagy csak ha ez a csoport végzett?

Judit
kjudit

Ez nem jött be most.Tettem fel két képet a telian:ujabb képek a három lányról albumba.Ezek az én matricáim.Ha üvegre festem fűszertertónak szabad kézzel saját kitalálás alapján készítem a mesefigurák sziluetjét könyvből másolom.
Kriszta13
Az ovi jó ötlet feltéve ha tényleg hozzáférhető árat tudsz kérni.Nincs nagy igényem(vagy lehet hogy mégis)nem akarom időelőtt nyelvre zenére és egyéb dolgokra taníttatni a csemetémet.Azt szeretném ha játszhatna sokat levegőzne odafigyelnének mi az erőssége.(nekem Annának abszolut hallása van és korához képest nagyon jól rajzol)Visszajeleznék hogyan telt a napja kikkel barátkozik.Ha problémám van szakember segítségét kérhessem hátrány nélkül(az oviban van pszichológus jó fej de mindenki tudja hogy járok hozzá ez zavar)Kicsit olyan hangulatot szeretnék mint az általam úgy szeretett Anikó(?)Anita(?) varázsol a mazsi muzsin.Tehát a kulcs az ovónéni személyisége.Annak idején szerettem volna én is hasonlót.Kisgyőrben álmodtam, hogy ott láthatnak kisállatot és jó levegőn vannak.az ottani oviban a fafaragók készítettek kinti játékot és nagyon kedves hely.Dehát minden falusi gyerek odajár.Én nem vagyok előítéletes de ha egy gyermek visszahúz egy csoportot akkor elgondolkodom.Ennek elkerülésére áldoznék is.A Remányi uti ovi is jó de túl nagy létszámú mert nagyon felkapott.Ennyi!
Amúgy betegek vagyunk Lilinek kötőhártya gyulladása van én lázas vagyokKép
telian

Szia Judit Kép
Az esti lefekvéseinkkel álltalában nincs gond (eddig???), mert Ádi olyan álmos, hogyha csúszásban lennék megetetni sem tudnám. Gyakorlatilag az esti fürdetés, vacsora és alvás kezdet az egyetlen fix pont a napban.
A kúpból az elsőt tegnap este adtam be, még csak rosszabb lett, de azért folytatom.

mse173

Sziasztok! Ismét itt! Most próbálok minden témában írni!
Sajna a paradicsom meghódítása nehezebb lesz mint gondoltam!!!

Koda Dárga!
Válasz repült!

Panka Drága!
Válasz szintén repült!
Tújvárost előre is köszi! Nagy a kín! Mi most kétlakiak vagyunk! Pesten van lakásunk, itt most albérletben!4-en egy szobában! Nem túl jó! Azért is kértem albérlet segítséget!
Suli ötlete nem rossz! Már én is gonoltam rá!Kép

Mse Drága!
Az 5 órás kezdés is korán van? A mai estéhez sok sikert!

KJudit Drága!
Szeretettel várlak Titeket is pénteken 17:45-től. Tudsz mindnet? Tudod mit, küldök azért egy levelet úgy magán!

Krisztina Drága!
Jobbulást!!!!!

Ovi: egy kedves anyuka felhívta a figylememet egy pályázatra! Nagyon jónak tűnik! A Krisztina által leírtakban egyezik az elképzelésünk! Egy olyan nagy, napos, fényes, világos, kényelmes, "fás", "természetes" dologban gondolkodunk! egyenlőre ennyi! 13-i agyok mgis babonás!!!
k
kriszta13

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?