arik vagytok, hogy így érdeklődtök.
Pestre hétfőn megyünk...15:30ra....nagyon fosok.
lehet ezt érzi ám a bébikém...
na tegnap átjött védőnő, házidoki...megnyugtattak, hogy nincs semmi óriás gond...annyi, hogy az elmúlt napokban picit sokat ttem cicire, és nagyon túlette magát, úgy fel volt fújódva, mint egy lufi...és sírt, és cicit keresett, meg öklött rágott, hogy megnyugtassa magát, én meg barom, azt hittem éhes...cicire rá, aztán ördögi körbe kerültünk...illetve hiszti is van, mert ágyban ordít, felveszem...néma csend, angyali pillarebesgetés...
tegnap a barátnőmmel megsétáltattuk a csemetéinket...meg adott nekem enni is, mert nem ettem aznap még nagyon...
:S
végig aludt Emma baba, aztán otthon folytatta onnan, ahol abbagyta, így felhívtam anyumat, aki mondta, hogy hiszti, és hagyjam sírni, nézzek be 10 percenként, de tanulja meg, hogyha álmos, akkor nem kézben szundizik, hanem ágyban...na aludt is mindig pont annyi percet, amennyiben elég energiát tudott összeszedni a következő 6-7 perc sírásra...aztán így ment estig, amikoris az éjféli etetés után én elájultam, a férjem babusgatta kicsit, aztán betette, aztán hasra fordította, aztán nem tudjuk mi történt, mert a férjem is beájult. 3kor kelt emma, evett, aztán büfi, kis sírás-alvás, aztán 7kor kelt, aztán evett, nézelődött...bementünk fehérvárra, ott, meg a kocsiban is aludt...és most evett 11kor, és kicsit ringattam, megvártam, míg ásít 3at, akkor beraktam...most volt egy nagy sírás, mert a cumin feküdt....átfordítottam hasra, cumi be..
szóval annyi, hogy kaptam mérleget, ami engem per pillanat megnyugtat...30 perceket volt cicin emma az elmúlt 3-4 napban...elmondom, hogy ma reggel 10 perc után levettem a ciciről és 160-at evett...majd 30-at kibukott...most 11-kor 10 perc után levettem, és pont110-et evett, ennél többet nem nagyon kellene neki egyszerre...most nem is bukott, csak büfizett...
ez van. a pesttől meg tényleg nagyon tartok...
lara: hannus édi nagyon az úszáson...
winchi, nagyok vagytok már:) hogy telik egy 3hósnál egy nap?
bende: kétségtelen...tiszta apja...
trundike: király, hogy Bius ilyen ügyi, remélem emma is belejön az életbe!
szösz, mancsa, katinka, köszi nektek is az aggódást!
anyany...puszi, de jóóóóó:) emma is ad puszit...bárkinek ha éhes:) de szívesen kiszívja a nyakadat is
na ez persze nem olyan jó igazi puszi, mint amit zsófi adott.
zsula, mizu ma nem vagy?
sarmi? hogy vagytok? mesélj írisz hogy viselkedik? hogy telik egy napja?
ancsikám???
na megyek, mert amúgy...bomba robbant a lakásba...
tegnap sokat sírtam, de remélem ma nem fogok
puszik