Új privát üzeneted érkezett!

Kutyafüle,
nyugi, a babátok egészséges lesz, és nagyon jó Édesanya leszel!! Remélem, anyukád belátja majd, hogy milyen ostobaságokat hordott össze!! Gyorsan kergesd el magadtól ezeket a gondolatokat!!

emese1979
 
 


Aranyos vagy Emese!De ez annyira rossz. Miért kell bántania? Ettől ő jobban érzi magát?Mert gondolom szeret, mert bármi baj van jön velem, nem hagy egyedül,stb. De anya lelkileg egy nulla. Ezt rossz leírni,de sajnos így van. Engem világ életemben nevelt. De sosem éreztem azt, hogy ő az,akire mindig számíthatok, ő az,akinek félelem és szégyen nélkül mindent elmondhatok. És csodálkozik ő is és mindenki, hogy egy nulla önszeretettel és önbizalommal rendelkező lény lettem, aki gyűlöli magát mindenestül. Világ életemben csúnyának, butának,bénának tartottam magam, miközben nálam csúnyább,butább,bénább emberek éltek boldogan tele önbizalommal és lelkesedéssel, mert nem azt hallgatták kisgyerek koruk óta, hogy jajj de csúnya vagy,pont mint apád. Úgyse vesznek fel az egyetemre,minek akarod. Te hülye vagy ehhez, neked ez úgysem fog menni.
Na tényleg abbahagytam a panaszáradatot, csak annyira kitört belőlem, mert nincs senki,akinek elmondhatnám. :cry: Bocsánat, kérlek ne útáljatok meg!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Inkább jöjjön ki belőled, mint hogy bent maradjon!!
Sajnos sok ember van, aki nem tudja kifejezni az érzéseit, lelkileg nem annyira érzékeny, mint a többség. De ttől függetlenül anyukád szeret, csak a maga módján. Nekem is kevés lenne ez valószínűleg. :( De egyedül ezek a dolgok rajtad állnak, hpgy az életed hogy alakul, és csak Te tudod bebízonyítani neki, hogy Te igenis nagyon sok mindenre képes vgay, okos vagy, és igenis csinos, és nagyon jó anyuka leszel!!!!

emese1979
 
 

 
 

Kutyafüle!

Szerintem benned most nagyon dolgoznak a hormonok!!!!Biztos másképp reagálsz most a dolgokra,sokkal jobban megérintenek!
Főleg h hamarosan te is anya leszel.És biztos vagyok benne,hogy pont emiatt leszel majd jó anya!Mert nem akarod elkövetni ugyan azokat a hibákat amiket esetleg anyud elkövetett!
Szóval ezen ne idegeskedj,tudom h most nehéz lehet!
De ha ez megvigasztal,engem se dícsértek soha semmiért.És sokáig meg akartam felelni az elvárásoknak,aztán feladtam.Most már csak az számít h magamnak megfeleljek,na meg a férjemnek :wink:
Azt hiszem mi egymás mellett megtaláltuk mindazt amit a szülőktől anno nem kaptunk meg!(nekem pl soha nem volt igazi anya-lánya kapcsolatom,anyum már nem is él)

Tessék egy kis önbizalomra szert tenni!!!Hidd el menni fog!És a baba miatt biztos mindent meg fogsz tenni az ügy érdekében :wink:
A párod nem tud segíteni ebben?Én rá támaszkodnék ha ilyen gondom lenne :wink:

annus11
 
 


Annus!Dani nagyon aranyos segítőkész ember, és meghallgat,meg megért. Csak őt se akarom híogatni, hogy most anya ezt,meg azt mondta.Nem egyszer volt már így is ilyen. Rossz, hogy a kórházba sem tudott elkísérni, dehát új a melóhelye,nem akar főleg az elején kéretzkedni. Ezért nem akarom őt stresszelni,mert ilyenkor nagyon felhúzza magát anyán, hogy miért ilyen. Neki a faterja ilyen, és ezt ki nem állhatja benne.
Egyébként bennem is volt egy ideig ilyen óriási megfelelni akarás, de miután néhány dolog tényleg nem sikerült,és hallgattam a kárörvendő:én megmontam-ot,még lejjebb süllyedtem és inkább elhiszem, hogy nekem tényleg nem megy. Hát ez van.Én azért akkor is félek, hogy milyen anya leszek. Nem élném túl,ha ebben is igaza lenne. :?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, nagyon sajnálom, hogy ilyen az anyukád! Ez adjon neked erőt ahhoz, hogy Te ne ilyen legyél és ne így neveld Rikit!
Ne kérj elnézést a panaszokért, azért is vagyunk, hogy segítsünk a másikon, akár csak azzal is, hogy kiírod magadból!!
Vendég
 


Kutyafüle
Nem kell ezt így túldramatizálni. Az én anyósom is ilyen, de én simán elengedem a fülem mellett a megjegyzéseit, ha mindent felvennék amit mond már valszeg a diliházban lennék.
Szóval, ha jót akarsz magadnak, magatoknak akkor inkább meg se halld amit mond. Hidd el idővel majd rájön, hogy nem helyénvaló a viselkedése.
Viszont , ha meglesz a baba és már nől, felfog dolgokat akkor muszály lesz a sarkadra állni, hogy a gyerek előtt türtőztesse magát és válogassa meg a szavait.

Kép
Kép
incike
 
 


Na ebből kiderült, hogy nem felhőtlen a kapcsolatunk, de hála nem lakunk túl közel egymáshoz és havi 1x találkozunk max.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Annus
köszi már is nézem :)

szoli
nekem azt mondta a dokim hogy nyugodtan menjek, egyre kell vigyázni, hogy ne melegedjen túl az alhas. Mondtam hogy ez állószoli, 6 perc :wink:
Viszont Apától karira arc szolit kértem, úgyhogy meg van oldva a sápadsági gondom! :)

nyaralás
abszolút gyerekfüggő. Nálunk mint már írtam is, Márk evett és aludt, úgyhogy 3 hós korától szinte minden hónapban, nyáron többször is mentünk vele hosszú hétvégézi, nyaralni. Állítom hogy többet tudtam pihenni a nyaralás alatt, mint most hogy 3 éves :)

fertőtlenítés
a rokonok szappannal kezet mostak, szüleim, anyós, sógorok és snők, de nem igazán engedtem kézbe venni, nem is nagyon lehetett mert állandóan aludt :lol:
a fejőgépet :) cumikat, sterilizáló folyadékba ásztattam elmosás után. Apci asztán vett elektromos sterilizálót, kb 10.000.ft ért, marha jó volt, de kb 2 hónap alatt elromlott, a garancia papírt meg nem találtuk :evil:

kézpuszilgatás
húú de utáltam, amikor a gyerek keze fejét (amit bekap) puszilgatták, miután elmentek mindig lemostam a kezét :wink:

kórházba kesztyű
én vittem be kis zoknit hogy ráhúzom ha nagy a körme, de aztán vettem a bátorságot és a körmöket levágtam!( nagyok voltak,talán a túlhordás miatt is)

K.
krém
 
 


Incike, azért az más, hogy az anyósoddal ilyen a helyzet, az alap.... Kutyafülének az anyukájával ilyen és megértem, hogy bántja.
Vendég
 


sziasztok

frankoneanita találtam neked egy debreceni bababoltot, neten keresztül is lehet rendelni és egész jó árai vannak, mondjuk én itt Tiszaújvárosban majd bemegyek a boltjukba :)

http://www.babavilagnet.hu/?q=akciok

ezen az oldalon én is találtam chicco mikros sterilizálót 3500,-Ft-ért :)

Anyámmal nekem sem felhőtlen a kapcsolatom most pl egy fél évig tájára sem megyek, karácsony előtt megint előadta magát :(

kutyafüle csak magaddal és a kicsivel foglalkozz a stressz tényleg nem jó semmikor :)

Tök jó én már csak 11 vagy 10 napot dolgozok, mert a vércukros vizsgálat napján szerintem nem megyek be még arra a 4 órára sem :)

Hasszorítóm nekem sem volt, igaz lapos hasam sem volt sohasem, még most mikor 53 kg voltam, még akkor is volt egy kis pocakom, a kötőszöveteim nekem nem valami rugalmasak :)

Üdv

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Nem tudom, én annyira nem dramatizálom túl ezt a gyerekmegfogást... A szoptatott babák amúgy is védettek sokminden ellen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese, az újszülöttnek azért nem "lehet"levágni a körmét, mert képtelenség :D Legalábbis Petinél. Olyan képlékeny,puha, hogy semmi hiper szuper babaolló, csipesz stb. nem vitte, csak hajlott a körme :D Kb. fél éves korág.

Kézpuszilgatás. Hát ezt én is nagyon utáltam, törölgettem a kezét állandóan a nyáltól. Meg anyósom mániája, hogy papírpénzt dugott a feje alá- azt a mocskos izét a kis kopasz fejéhez. Azt hittem megbolondulok. De a legjobb nem ez. A férjem nagymamája eljött babalátogatóba. "Nőjjél nagyra"- aztán jól megköpködte. Olyan nyálpermet-szerűséggel. Azt hittem elájulok.

Az ismerősünk meg megrágja a banánt a 10 hónapos gyerekének. (nincs még foga) Mixer, villa esetleg????
Komolyan, egy felnőtt szájában veszélyes bacik laknak, ez nem fogmosás kérdése...

Kép
Kép
zili
 
 


Ildi, most látom, hogy tiszaújvárosi vagy??? Pedig a táblázatban is benne van, csak eddig nem figyeltem.
Fiatalkorom legszebb és leg..... bb nyarait töltöttem ott! :-)
Vendég
 


Sziasztok Lányok!

Annus: mielőtt elfelejtem, köv.vizsg. febr.4, jan. 26. cukorterhelés és 4D Uh! Köszi 8)

Üdv. az újaknak, már azt hittem nem tudunk ennél többen lenni! :)

Kutyafüle: Én max. megértelek, én is ugyanebben a cipőben jártam hosszú évekig, csak nálunk van egy hugom is, mondanom sem kell, hogy ő volt a tökéletes gyerek, én meg a selejt!
Rengeteg időmbe telt mire rájöttem, hogy én is jó vagyok valamiben (tanulni akarás) és saját magam miatt kellett bizonyítanom!
Tuti, hogy jó anya leszel, mert nagyon fogsz figyelni, hogy ne olyan legyél mint anyukád! Ha pedig a gyerek előtt is beszólna valamit, akkor le kell állítani!

Bocsi, hogy csak ehhez szóltam hozzá, de még mindíg visszaolvasok! :oops:

KépKép
ancsika80
 
 


farkas007 írta:Incike, azért az más, hogy az anyósoddal ilyen a helyzet, az alap.... Kutyafülének az anyukájával ilyen és megértem, hogy bántja.

Akkor megnyugtatlak, hogy az én apukám( katonatiszt volt) dettó olyan mint anyukád. Nem könnyű eset, így nálunk annyira csökkent a beszélgetés, hogy köszönünk egymásnak és kész. Én nem keresem az ő társaságát és ő sem az enyémet, de az unokáját imádja. A lányokat sosem nézte semmibe. Nálunk én vagyok a legkisseb(4. a sorban) és az egyedüli lány a családban. Na gondolhatod.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle,nagyon sajnálom hogy ilyen Anyud.Ne is törődj vele!Te igenis csodás anya leszel.Tudom rosszul esik amiket mondott,de gondolj Rikire.Hidd el neki Te leszel a világon a legjobb,legszebb,legcsinosabb anyuka!!Mi meg itt vagyunk neked ha szomorú vagy. :)

Böbi köszi a tippet.Én is nézegettem már neten sterilizálót és a brendonba valami ismeretlen nevű 3500ft.A chicconak utána nézek,azzal még nem találkoztam.

Krém,nálunk csak anyum és hugom vette fel rajtunk kívül,de bennük teljes mértékben megbízom,ők mindig kezet mostak.Meg azóta is ők ketten állnak a legközelebb Grétihez.De volt olyan,hogy a szomszéd jött és felakarta kapni,hát nem engedtem.De uncsimnak aki kismama volt igen.
Anyósom meg soha meg nem fogta volna a gyereket,valahogy nem az a típus.
Ő inkább erőszakosan becuppantotta szinte az egész kezét.
Na jó befejezem,anyósról tudnék írni még sokat,de ezzel nem lesz másabb.

Ma végül a kisruhákat sem hoztuk le a padlásról,lusták voltunk. :oops:

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Csajok!

Mindenki nagyon vigyázzon ezzel az elcsúszással, nekem sem olyan egyszerű elhinni, de tényleg más a mozgáskoordinációm.
:oops: :)
kutyafüle:
Nekem apám volt ilyen világ életemben. Kezdem ott, hogy fiút akart, én meg „csak” egy lány lettem. Itt eldőlt a sorsom, legalábbis ami a gyerekkoromat illeti. Én is mindig megkaptam, hogy hülye vagyok, nem fogok tudni se leérettségizni, se jogosítványt szerezni, sőt egy fűszálat se tudok keresztbe tenni. Mostmár elfogad, mert látja a sikereimet, látja hogy jól alakul az életem. És látja hogy nem vagyok egy sz*rdarab.

Anyukád lehet hogy érzéketlen ilyen dolgokra v. dolgokban. De egykor te is ott laktál a pocakjában.
És igenis jó anya leszel, hát most is látszik mennyi jó érzés és kedvesség van benned.
Ne keseredj el, az anyaságod örömét még a te saját édesanyád se rontsa el.
Annusnak igaza van, ezeket a hibákat te már nem fogod elkövetni, mert tudod milyen rosz érzés.

babapuszilgatás:
Ettől előre félek. Majd arra gondoltam, hogy apával jól megbeszélem ezeket a dolgokat, hogy nálunk mik lesznek a szabályok,és ha nekem már nem lesz erőm valakire rászólni, akkor ő is képben lesz és megteszi. Én ugye anyóstól félek a legjobban…ő simán leszól bármelyikőnket. Pedig nekem azért vannak elképzeléseim amihez szeretném tartani magam. Na de ezen ráérek még aggódni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Edua,köszi.Ismerem ezt a boltot,de nem tudtam hogy van náluk ilyen sterilizáló.Szerintem maradunk ennél.Itt kocsikat néztünk,ami tettszene,az a Tako jamper,de 85000ft,most lehet annyit nem szánunk rá,még nem döntöttünk.Köszi mégegyszer hogy gondoltál rám.Amúgy van kihelyezett boltja Berettyóújfaluba,itt nincs minden de a kisebb dolgok igen.És pont akciós a pólya amit akarunk,de normál áron is csak 4500.

Zili,hát ez a köpködős téma nagyon jó lehetett.Micsoda szokások voltak régen. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát köszi a teszveszes tanácsokat, majd idővel belejövök.

Tegnap este én is megint hánytam, de szerintem azért mert babó végig a gyomrom környékét taposta.
nem ízlett neki a péksüti:)

Hát a baba puszilgatásról annyit hogy én szeretném ha senki nem nyalogatná össze.Megfoghatja meg becézheti de, No nyalifali!!Ha már idősebb lesz akkor okés, de amíg pici addig tuti nem engedem meg senkinek hogy össze nyálazza. :?
harhaj
 
 


Tudjátok én még azt utáltam,hogy egyes látogatók órákra képesek voltak a nyakunkon lógni.Nem tudtam semmit úgy csinálni ahogy akartam.Meg ugye a szoptatás,persze anyum,párom előtt ok.Meg hugom,de anyós előtt nem igazán szerettem,de neki nem esett le.
De akadt olyan férfi látogató is,akire férjemnek kellett rászólni,hogy ugyan menjen már ki addig.De olyan is akadt,aki az eleven gyerekével jött,és nem szólt rá a gyerekre hogy ne visítson míg Gréti szopott.Szegénykém nem is tudott így szopni.
Meg később,mikor már volt egy napirendünk,hogy mikor megyünk ki sétálni,meg ilyenek.Akkor nem igazán szerettem hogy volt aki erőszakosan akkor akart jönni mikor nekem nem jó.
Lehet én lihegem túl,de engem zavartak ezek a dolgok.
Mostmár dugulok,de ha sok vagyok,nyugodtan lőjetek le. :D

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na nálunk anyós jött akkor amikor ő úgy gondolta és megcsinált olyat, hogy felkeltette mikor aludt. Nekem meg elszállt az agyam és jól leosztottam. A férjem nem szólt bele, mert igazam volt. Aztán már azt csináltam, hogy , ha jött nem nyitottam ajtót, mert a kukucskán láttam, hogy ki az.
Kis gonosz vagyok, de ami sok az sok.

Kép
Kép
incike
 
 


Annus, majd ha javitasz a táblin akkor ird be nekem köv. vizsgálat február 3.

Hát én sem rajongtam azért hogy, mindenki fel kapdosta az őlébe a picit
Anyosom is a kezeit cummogtatta állandóan én meg állandóan a nedves tőrlővel tőrőlgettem neki. :D

Kutyafüle, nyugodj meg azért borultál ki most jobban szerintem is mert érzékenyebb vagy most, csak magadra és a babára gondolj.

A blog az szerintem is jó lenne.

Az ilyen kajarágásról én is halottam sőt ismerősőm van aki ezt csinálja gusztustalan én szerintem is.

Dori, jó hogy nem estél azért rosszul.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Olyan aranyosak vagytok!!Köszönöm a bíztatást.Már jobb is lett a kedvem,elfelejtem anyumat. Sohasem fogunk kiegyezni egymással,annyira más az értékrendünk. Alapvető példa:én felelőtlen vagyok,mert két gyereket szeretnék.Ő felelősségteljes volt,mert csak azért férjhez ment,hogy gyereket szülhessen,és az esküvő után két hónappal már költöztek is szét faterommal,majd ment haza a szüleihez,mert eltartani egyedül ugyebár nem tudott volna. De szerinte ez teljesen normális. No comment...
Mindegy.Mindjárt visszaolvaslak Titeket,csak ma még nem volt időm.De most előbb lemegyünk a kuttyal egészségügyi sétára. :D

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ez a látogatás dolog elég ijesztő, még szerencse, hogy az én rokonaim messze laknak, s így jó előre be kell jelentkezniük. Persze anyukámék már biztos itt lesznek mikor kijövök a kórházból, amit nem is bánok, gondolom egy ideig :?

Éva
Kép
heva75
 
 


Sziasztok én most járok elösször ezen az oldalon Én is májusra várom az első babaám :) Én és a férjem ír országban élünk de ugy dontöttünk hazamegyek szülni ! Nem tudom van vagy volt-e valaki ilyen helyzetbe de ha igen meköszönném ha elmondaná milyen repülön nagy hassal . Elöre is köszönöm !
anyettka
 
 



Kép
Kép
incike
 
 


Én senkit nem szeretnék látni mikor hazajövünka kórházból.
Hármasban szeretnék lenni. Ezt a hazajövetelt együtt mint új család, valami egészen megható dolognak képzelem el, és ebbe nem fér bele senki.
Aztán a segítség kell, azt is az édesanyámtól szeretném megkapni, egyéb rokont egy-két hétig a közelben látni sem szeretnék. Lehet hogy ez nagyon önző dolog, de egyszer lesz első hetem a kisbabánkkal...nekem fontos hogy jól alakuljon. És ami lényeg, hogy abszolút feszültségmentesen. (Ebbe pl anyós így alapból nem fér bele.)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Üdv itt anyettka.
Májusban mikor szülsz?

Mesélj még valamit magatokról!

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Szia Anyettka!Gratuálok a babádhoz!Kislány,kisfiú?Sajnos repülős ügyben nincs tapasztalatom,de biztos akad valaki köztünk aki tud segíteni.

Heva,nekem is itt voltak anyuék mire hazaértünk.Ő főzött,meg előtte takarított.De nagyon jó volt.Aztán a délutánt csak hármasban töltöttük,de az első fürdetésre visszajöttek,mivel egy faluban lakunk.Ők sokat segítettek az elején.
Anyósék csak elugrottak 5 percre.
A rossz az volt,mikor barátok távoli rokonok jöttek.Meg olyan szomszéd akivel nem is beszélünk. :shock:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ilyen kövér vagyok. Fű, nem egy szép látvány. :roll:
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


SZia Anyettka,
az én húgom Dublinban dolgozik.
Hát én úgy tudom, hogy a repülés csak a 2. trimeszterben ajánlott...
Mikor tervezitek a repülést? Csak szülni jöttök haza? Vagy csak jössz? Kinn drága lenne, vagy miért itthon?
pumuklii
 
 


Én is hármasban szerettem volna otthon lenni, de anyós jönni akart, így azt hazudtuk neki, hogy csak 4-kor engednek haza, de mi már 1-kor otthon voltunk, így volt 3 szabad óránk!!! Utána ott volt egy hétig, megkönnyebbülés volt, amikor hazament. Most más lesz, mert Ő fog Gyöngyre vigyázni, így lehet, hogy a kórházból is együtt megyünk haza, de ez most már, mert Gyöngyvirág már biztos nagyon fog hiányozni.


Nálunk 1 hét után odapofátlankodott a férjem keresztanyja a népes családjával, hiába kértem, hogy még ne. 3 hetesen meg a tesómék jöttek 5-en 3 napra. Mondtam, hogy főzzenek maguknak, nekem nincs erre energiám. A többi rokon viszont betartotta a 4-6 hét türelmi időt.

Anita, nekem a kórházban volt ez bosszantó, hogy egy órát is képesek lettek volna ott tölteni. Előre szóltam, hogy DIREKT azért megyek a Szent Imrébe szülni, mert ott nincs látogatás, de csak jöttek-jöttek-jöttek.

Anyettka, én 35 hetesen repültem haza Szicíliából, semmi baj nem volt, 36 hét után viszont már nem szivesen látnak a repülőn, érdemes addig hazaérned.
Vendég
 


Pingi igazad van.Épp ezért anyuék is mihelyt hazaértünk,épp ettem,addig lesték a picit,de mentek is.Fürödni én hívtam,de azt mondta csináljam én,hiszen első fürdés.
Anyóst már nem viselném el én sem.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


KUTYAFÜLE! EZT NE CSINÁLD!!! CSAK AZ ÖSZTÖNEIDRE HALLGASS, ÉS NE FOGLALKOZZ A HÜLYE MEGJEGYZÉSEKKEL!!! TÖKÉLETES ANYA LESZEL!! Ilyen negatív hozzáállással nem lesz jobb, hidd el!
Egyébként, tényleg furcsa, amiket írtál az édesanyádról.
Az én Anyósom is akkor vett emberszámba, mikor megszületett a 2., aki Fiú. Addig csak "buta liba voltam" az akkor 2 diplomámmal. Most, a 4. gyereknél, meg úgy fogadta a bejelentést, hogy utána majdnem elsírtam magam (Na nem örömömben... Tudom, Annus, a hormonok...). Aztán bocsánatot kért(!), hogy Ő megijedt, hogy azt akarjuk mondani, elválunk. Mert a barátnői körében most egy csomóan válnak a fiatalok... na tessék.Szóval senki nem tökéletes. Még mi, kismamák sem ;) SZóval: FEL A FEJJEL!!! +NE HAGYD MAGAD befolyásolni!!! Tudod, meghallgatni -mosolyogni - bólogatni -és aztán az ösztöneidre hallgatni. Ez legyne mindig magad előtt!!! Pusz!

Kép
szkitty
 
 


Tinu, de jó rólad is pocakfotót látni!!! nem vagy kövér!!!!
Vendég
 


Kitty, a mi eljegyzésünk bejelentése kapcsán elsírta magát az anyósom, és az esküvőnkön sem volt ott! :-)
Gyöngyvirág bejelentésének még örült, Iringónál már kevésbé, szerinte túl korai, azóta sem érdeklődött egyszer sem a kicsi iránt...
Viszont könnyebb szerintem egy anyóst így elfogadni, mint egy anyát. Nekem tökéletes, hiperszuper édesanyám volt, nehezen fogadom el, ha vala,ki olyan gonosz, mint pl Kutyafüle anyukája.
Vendég
 


Tinu
Ez nem kövérség csak a baba. :lol:

Kép
Kép
incike
 
 


Hát nálunk ez a kis időre benéznek a szüleim nem megoldott, mert Zalában laknak, úgyhogy itt is alszanak. Gondolom anyukám több ideig marad segíteni, amit nem is bánok, mert azért az első babánál lesz még para...

Engem az anyósveszély nem fenyeget, mert sajnos a párom szülei már nem élnek, decemberben temettük az apukáját.

Éva
Kép
heva75
 
 


Böbi Anyósom reakciója mikor terhes lettem Marcival idézem:
-Úgy sem fogod tudni megszülni, ha meg igen akkor nem fogod tudni felnevelni. Na köszi, aranyos. Most is sz* rám és a pocakra.

Anyukám viszont 1 aranyasszony. Mindíg hoz valamit Marcinak és pocaknak. Játékot, ruhát, gyümit, stb. Sokat segít. Tesómék dettó.
Nekünk meg legutóbb kissebb vagyont adott, de mindíg jókor jön.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.01.15 18:30-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Tinu!

Szép pocak!Szeretem a pocakos képeket!És nem vagy kövér!!!Én az vagyok,de te nem :lol: :lol: :lol:

Rokonok:én úgy gondolom h nem fognak özönleni...télleg az jön majd akit szivesen látunk.És nem fog itt maradni napokig.Mamámék már most mondták h feljönnek Szolnokról megnézni a dédunokát!Én nagyon fogok örülni ha jönnek!Pedig nagyapám is elmúlt 80!
Szóval úgy érzem nem lesz részünk kellemetlen látogatókban.Ha meg olyan van megmondom h nem alkalmas,elég meggyőző vagyok,senki se fog erősködni :wink:

Anyettka!

Üdv itt! Repülésről fogalmam nincs!Hol fogsz szülni,melyik városban?

annus11
 
 


Böbi: én azt hittem, hogy milyen öröm lesz majd a látogatókat fogadni a kórházban, de mikor oda kerültem, csak teher volt. A szüleimen és a férjem szülein kívül senkit nem is fogadtam, mindenkinek megmondtam telefonon (szerencsére előtte felhívtak), hogy inkább ne jöjjenek, mert csak zavarnak. Mindenki elfogadta. Volt, aki picit megsértődött, de annak elmagyaráztam, hogy mi miatt volt és nem voltam hajlandó lelkizni rajta. Majd meglátja ő is, mikor szülni fog, hogy milyen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Hát anyukám tényleg érdekes tészta.Mert egyfelől jön és csinálja,és segít és minden.De érzelmileg képtelen mellém állni.Értitek mire gondolok?Szóval rettentően örült az unokájának.Az esküvőnk kapcsán ő nem kötekedett sokat,bár váltig állította,hogy hülyeség az a papír. Tegnap is.Mennem kellett a kórházba,neki tüszős mandulagyulladással otthon kell feküdnie,mégis jött velem első szóra,mert tudja be nem merném tenni a lábam egyedül.Jön velem a vizsgákra, hogy ne egyedül autózzak. Szóval tudom,hogy meghalna értem. És én rettentő hálás is vagyok neki. Csak érzelmileg én nagyon érzékeny vagyok.Kiskorom óta. Mindig.Én nem csak mostanában sírok a reklámokon,sírtam 4 éve is. Ilyen vagyok.De ő ezt pontosan tudja. Akkor miért nem támogat ezen a téren? Ezt nem értem.És ez előtt állok széttárt karokkal. Szóval bocs, hogy hosszan ecseteltem, csak értsétek, hogy anya alapvetően jó anya,és maximálisan mellettem áll fizikailag, csak azok a fránya érzelmek.....

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nálunk az a fura, hogy mivel én egyke vagyok anyukámnak babázós gyakorlata utoljára velem volt.Ebből kiindulva anyós egyértelműen azt hiszi, hogy nekem csak rá lehet szükségem, mint a lányának,aki másfél éve szült. :(
Elég jól el van tájolva.
Nagy rokon özönlésre nem számítok, mert nincsen sok rokon... :lol:
Épp az imént mondtam a páromnak hogy ugye ide nem jön senki első héten, va két héten. Azt mondja anyámék csek megnézhetik az unokát. Én mondtam hogy meg, de csak a kórházban.
Ezt meg elárulom titkon úgy képzelem, hogy egy üvegfalon át megmutatják melyik az a baba.
Szóval majd anyukám segítségére számítok, de nem a babával kapcsolatban, hanem inkább a háztartásban...

ÁEK-sok, ti mit tudtok a látogatásróla a kórházban?
Van ilyen hogy nem engednek oda csak azt akit én akarok?M
Kiköthetem, hogy senkinek ne adják kézbe a babát?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Annyira jó témákat veséztek ki,, már alig várom, hogy vissza tudjak olvasni,,, most is csak érintőlegesen tudok hozzászólni...

Anyuka problémája nagy probléma, de ha van kivel megbeszélni, akkor van kiút szerintem... én azt tanultam meg, hogy annyit lehet elvárni egy anyától, amennyit ő ad... semmivel nem többet, és akkor nincs harag felé.

Annus, ezt neked is küldöm, mert szereted a pocakfotókat, tessék:) Ezt a párom fotózta az én hordómról:)

Nagyon keményedik a pocim, olyan néha, mint a kő egy pár másodpercig... hiába szedem a 3x2 magne B6-ot, és csak ülök pár órát, egyébként fekszem, mert a doki ezt írta elő... nektek nincs, vagy volt ilyen? Azt is olvastam, hogy lehet, hogy a kevés folyadékbevitel miatt van.. nem ittam eleget, már több hete.. na, tegnap estétől kényszer van, 3 liter naponta.. megijedtünk tegnap... Kép
vanni
 
 


Pingi
Elvileg semeik kórházban nem lehet a babát kiadni a kezedből. Pontosan a fertőzések elkerülése végett, de van olyan is ahol csak egy plexifalon keresztűl mutatják meg az érdeklődőknek.

Kép
Kép
incike
 
 


Kutyafüle, én ma a Szívek szállodáján sírtam! :-) pedig tényleg nem vagyok sírós!

Incike, anyósod dúúúúúúrva, mia z, hogy úgysem tudod megszülni?? jajj, ilyenkor kedvelem az anyósomat, azért ennyire ő nem paraszt! :lol: Illetve azm de a szó szoros értelmiben, vidéki parasztasszony, de így nem bántana.
Vendég
 


Vanni, ez a kép csudajó!
Vendég
 


Kicsit nagy lett a kép, sorry..

Az én anyósom telefonban tudta meg, hogy babánk lesz.. erre ő: "erre a világra? 1,5 éve pedig amikor 2 éve házasok voltunk mondta, hogy szerinte még korai... akkor mikor jön el az ideje? Már nem diákok voltunk akkor sem....

Kitty, te olyan megnyugtató tudsz lenni.:)

Tinu, de szép hajad van! ez természetes hullámos?
vanni
 
 


Vanni,

tényleg nagyon jól sikerült ez a kép!

Éva
Kép
heva75
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: