Új privát üzeneted érkezett!

Mimi,
amíg dolgoztam, napi 140 km-t mentem autópályán, de szerencsére soha semmi nem történt. Remélem a férjemnél ez így is marad. Két húzósabb volt, egyszer útfelújítás volt, és állt mind a két sor. Én a belsőben voltam, és a külsőből kiállt mögém egy kisteherautó. Na kb. 20 mp múlva abba belecsapódott egy román autó, aki nem vette észre, hogy áll a sor. Mint a Cobra 11-ben, repült fel. A teherautónak volt annyi súlya, hogy nem mozdult meg ettől, szóval én voltam az utolsó, aki sértetlenül eljött onnan. Ha az én kis Suzukimba csapódott volna, biztos más a szitu.
Egyszer meg Nyíregyházára mentem, és ott a pályán előztem egy kis furgonszerűt, akinek a vezetője folyamatosan jött át a sávomba, dudáltam, minden, de semmi, úgyhogy csak nyomtam a gázt, hogy kiérjek mellőle. Na mögöttem csapódott is a szalagkorlátnak, de még kifértem.

Nócika,
merre vagy, rég írtál...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


UUu Linácska,neki is csapódott a korlátnak??Lehet elszundított :roll:
Annyira figyelmetlenek egyébként az autósok.Minap a pályán belénk is majdnem belénk jött így egy fiatal gyerek.A párom vezetett satuféket nyomott,majd elmentünk mellette,és még a kezét sem tette fel.Pedig illene ilyenkor jelezni,hogy bocsika....
Én tényleg sokat vezettem(már nem annyira),a napi 100km nekem is simán megvolt.Annyi barommal találkoztam az elmúlt majd 20 :oops: év alatt,hogy regényt tudnék írni.
Volt olyan bácsika,aki észre sem vette,hogy belém jött.Nyáron a 30fokos kánikulában felhúzott ablaknál ült a dugóban(Pesten)
Elképesztő!!Én nem értem,hogy mernek az ilyenek autóba ülni??

mimi12
 
 


Linácska,
megdöbbentő amit írtál. Én ilyen élmények után biztos sokkot kaptam volna.
Nekem az elég volt hogy egy részeg biciklis nekem jött oldalról vagyis a kocsinak és letörte a visszapillantómat. Akkor megfogadtam hogy többet nem ülök kocsiba, azóta kb. minden nap kocsiban ülök :lol:

Egyébként ma elmentem a védőnőhőz. Elújságoltam hogy milyen egy dokim van, hát ő sem értette a dolgait.
Ja és tegnap voltam szemfenék vizsgálaton minden okés csak erősebb lencse kell mert vak vagyok de nagyon. 8) Igy új szemüveget csináltatok mert a régi már vagy 4 éves és egy kicsit megviseltes.

Kép
Vendég
 

 
 

Nekem meg jut eszembe.Fel hívtam a klínikát,és 22.-én megyek a nyakiredőre.Pénteken hívhatom még a genetikát is.De jaj,olyan pancserok,ide oda dobáltak,hogy akkor most kihez hová menjek??
ÁÁ na mindegy..

mimi12
 
 


Mimi,
én is 22-én megyek.
Mi anyósomtól és az autótól óvjuk Lilit, de a sógorok is az ő gyerekeiket. 50 év felett tanultak meg vezetni, és hiába vezet anyósom tényleg sokat, nem igazán megy. Már álltak fejre olyan helyzetből, amit más egy kis kormánymozdulattal megold. Autó totálkár, nekik szerencsére semmi bajuk nem lett.

Piroska,
az érdekes lenne, ha én nem ülnék autóba. Még Lilit is autóval viszem oviba. Olyan 3 km az ovi, tömegközlekedés nálunk nincs, biciklim sincs itthon, meg a kóbor kutyák miatt nem is nagyon mennék. Ha bármit intézni szeretnék, azt inkább Kecskeméten szoktam, az is 20 km. Lilivel amíg itthon voltam, szinte naponta bejártunk csavarogni.
Kinézted már az új dokit???

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


sziasztok!

olyan jó olvasgatni azok írásait, akik már tapasztaltak, vagyis mindig írjátok, hogy az előzővel így, meg úgy volt... Így olyan, mintha még többen lennénk a topicban! :D

Tegnap voltam fogászaton, nincs semmi gond, csak azt javasolta a doki, hogy a két amalgám-tömésem cseréljük ki. Rendben is van, csak valahol azt olvastam (sajna elfelejtettem a forrást), hogy terhesség alatt már nem ajánlatos, hogy ne kerüljön a szervezetbe az amalgám. Illetve, ha csere kell, akkor valamilyen spec. "ágy"-ba kell a fogat helyezni, hogy a lehulló darabkákat felfogja. Ti hallottatok ilyesmiről? Meg nem is értem, biztos nem nyelem le a darabkákat, ami leesik, hanem jó alaposan kiöblítem és kiköpöm. Vagy már az is veszélyes, ha érintkezik... ááá, ez hülyeség, mert most is érintkezik a nyelvemmel is, a kajával is. Szóval mit tudtok erről?

Elvileg már én is 12 hetes vagyok, de addig egyáltalán nem tudok megnyugodni, amíg nem voltam uh-n. Annyira nincsenek már tüneteim (kivéve a folyást, meg a fáradtságot - de ez utóbbi lehet a sok melótól is), hogy kezdek aggódni. Ma pl. egy pillanatra jó nagy nyilalást éreztem az alhasamban - fogalmam sincs, mi lehetett... Csak reménykedem, hogy nem a babával van összefüggésben!

Nevek: nálunk csak ha fiú lesz, abban az esetben lesz gond a névválasztás. (És akkor nem csak a névválasztás lesz az... :oops: )Lány-névben már sikerült megállapodnunk (bár lehet, hogy megváltoztatjuk még), de fiú névre abszolút nincs elképzelés. Férjem az, aki "finnyás", neki nem tetszik egyetlen név sem.
Nekem nagyon tetszenek az orosz nevek is (mert amúgy orosz-mániás vagyok, minden jöhet, ami orosz :D - ezért is örülök, hogy van köztünk másik "oroszos" is) - csak szintén a férjem ellenzi ezeket az ötleteimet.

Már csak 5-öt kell aludnom az uh-ig...


Anettoo: táblába: uh jan. 19.
Köszi!

Kép

Kép
hmbori
 
 


Hmbori,
a férjem nem adom :lol: (ő is orosz)
Mi lesz a lány név? Több, mint 13 hetesen fogsz UH-ra menni? Nincs későn a vérvételhez?
Nekem még 8-at kell aludnom, akkor lesz 11+4. Legalábbis mensi szerint, amúgy csak 11+2, de úgy veszem észre, az senkit nem zavar, hogy két nappal később fogant Pötty. Amúgy nagyobb, mint Lili volt, lehet, hogy ő is később fogant, csak ott nem tudtuk biztosra.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska,
én sem cserélném el a férjem senkire (még akkor sem, ha nem orosz)! :lol:

Ne is kérdezd, hogy nem lesz-e későn a vérvétel: én is ettől félek. Azt mondta a dokim, hogy 13+4-ig csinálják - ha a doki által számított terminust nézzük, akkor már késő lesz, de két dologban reménykedem:
1) az uh-n látni fogják, hogy még nem tartok ott
2) elhiszik nekem, hogy még csak 13+2-nél fogok tartani (ez az én számításom, mert nekem az utolsó mensim nem mérvadó (09.08 - PCOS miatt), viszont a fogantatást tutira tudom, hogy 11.08, vagy egy kicsit később)
Szóval drukkoljatok, hogy még beleférjek! :wink:

A lány név: Bettina (de a táblában is benne van már). Irígyellek, hogy nálatok a második név mindig olyan szép! :) Majd írd meg, ha elkezditek intézni a Száva-név "hitelesítését", meg hogy milyen eredménnyel jártatok! Drukkolok ám! 8)

Off-topic: Te tudsz oroszul? Szoktatok oroszul beszélgetni? Lilivel is két nyelven beszéltek? Voltál már Oroszországban? Melyik részéről származik a férjed? Gyakran látogat vissza a rokonaihoz?
(Bocs, ha indiszkrét vagyok, vagy ha gondolod, priviben is válaszolhatsz... Csak annyira imádom ezt az orosz-témát! :oops: )

Kép

Kép
hmbori
 
 


Hmbori,
válaszolok itt :lol:
A férjem Rigában született, most ugye Lettország, de akkor még Szovjetunió volt. Apukája orosz, anyukája magyar, csak kint tanult Moszkvában, és így ismerkedtek meg.
Én még nem voltam kint. Két éve akartunk menni a rokonokhoz, de valahogy olyan nyögvenyelős volt, úgyhogy kihagytuk. Úgy tervezzük, hogy jövőre elmegyünk Rigába lakóautóval mi négyen, meg a barátnőm a kislányával. Én valamennyire tudok oroszul, legalábbis nem adnának el. Itthon sajnos nem beszélünk oroszul. Kérve kértem, hogy beszéljen Lilivel oroszul, de nem nagyon szokott. Most már ha próbál is, Lili megkérdezi, hogy mi baja van apának. Viszont 9 hónapos kora óta járunk babaangolra, azt szépen tudja, nem zavarja a nyelv, símán megnéz végig egy mesét angolul. Hátha Katánál/Levinél majd rá tudom venni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


linacska,
persze, érthető, hogy inkább az angolra hajtotok. A helyedben viszont jobban kérném a férjed, hogy beszéljen hozzá oroszul, hiszen az annyira "kézre áll", semmibe nem kerül, ráadásul egy különleges nyelvet tudhatna magáénak Lili. De hát Ti tudjátok, nem akarok beleszólni! :wink:
Azt áruld el, hogy egy 9 hónapos babával mit lehet kezdeni - úgy értem a babaangolon ilyen picikkel hogy foglalkoznak? Simán angolul mesélnek nekik, meg a játékokat angol néven nevezik, vagy hogy? Elképzelésem sincs... Bár azt írod, hogy jártok, vagyis Te is végig ott vagy vele, igaz? Érdekes, kiváncsi vagyok! :?:

Kép

Kép
hmbori
 
 


Hmbori,
nyilallás nálam is volt már többször is. Először aggódtam, aztán meg is említettem a doki néninek, aki azt mondta, hogy ne aggódjak egyáltalán, ez attól van, hogy a méhem kezd előre húzódni egy kicsit, és ahogyan húzza magával a petefészkeket, az egyeseknél ilyen fájdalmakat okoz.

Ami a tünetek hiányát illeti, az néha nekem is okoz némi aggodalmat. Hányingerem szinte soha nem volt, így a terhesség jele leginkább csak a sok pisilhetnék és a mellfeszülés volt. Ráadásul a pisilhetnék mostanában már enyhült is.

Nálam UH holnap lesz, az a menstri szerint már a 14. hét, a lehetséges fogantatást tekintve viszont valszeg csak kb. a 12. hétnél járunk. A még decemberben végzett UH alapján most 11+3-nál kellene tartani majd holnap. Mindez a kavar nálam is a PCOS miatt van :(

Bocs, hogy hosszú voltam, csak próbáltam elmondani, hogy vannak hasonló szituk. Holnap az UH után jelentkezem, addigra remélem, már nyugodtabb leszek én is.

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


flake76, nagyon drukkolok neked holnap!
Aztán kérjük az infókat, meg a képeket! :)
Milyen vérvételed lesz? Sima/kombinált/integrált?

Kép

Kép
hmbori
 
 


Sziasztok!

Bocs,hogy eltüntem,csak itthon van apa ill. tegnsap és ma is orvosokhoz jártam.

Ma voltam uh-on minden rendben crl 30mm, ez kb 5 nappal jelent kevesebbet mint a amensi szerint,de mivel nekem mindig késett 4-6 napot teljesen jó a fogantatás szempontjábol.
Uh febr 3-án megyek akkkor lesz a akombinált teszt is,akkor leszek uh szerint a 12. hét végén.Számitógépen nézték meg az időpontot, már előtte való hét is jó lett volna,csak nem volt hely.
képet nem kaptam de olyan jó volt látni,hogy járt a keze és a lába. :D

Én még mindig beteg vagyok most megint fáhj a torkom, már véget érhetne az a megfázás.
Márknak jön a foga+ folyik az orra, reggel pedig volt egy kis hőemelkedése.

Errefelé és esett ónos eső hazafele nagyon lassan tudtam csak jönni.

Anetoo: Sissi1837/Szilvi, Bp3 .KER, 30év, 2009.08.07 (mensi szerint), tesó:Márk 2007.05.18, nevek:Kata/Milán Kórház úgy néz ki,hogy a Péterfy ha változik majd szólok. Ha vmit kihagytam majd szólj.
Vendég
 


Tegnap voltam a körzetinél, elküldött diabétesz rendelésre.Kaptam tleefonszámot a bejelentkezéshez persze faxra van kapcsolva.
Az EKG-t elintéztem most már csak a fogászat van hátra,ha nem fog csúszni az út akkor pénteken elmegyek.
Vendég
 


[quote="hmbori"]
írta:
hmboriMilyen vérvételed lesz? Sima/kombinált/integrált?


Integráltat csináltatok. 32 éves vagyok, gondoltam ennyi kijár, hogy ne legyek ideges. Nagyon várom már az UH-t, mert most már több, mint egy hónapja nem láttam, hogy mi folyik odabent :)

Adri

Kép
Kép
flake76
 
 


Hmbori,
én nagyon szeretném, ha Lili tudna oroszul. Mikor még pici volt, a férjem mesélt neki oroszul mesét, meg vannak orosz gyerekdalos cd-ink, azokat is hallgatja, de ez azért nem ugyanaz. Amúgy a két tesója sem tanította meg a gyerekeket, pedig a huga orosztanár. Nem értem én ezt. Nekem lenne ilyen lehetőségem, biztosan tanítanám. Apóst is kértem, hogy a gyerekhez, ha lehet oroszul beszéljen, jobban járunk, mert hiába él közel 30 éve itt, magyarul piszok rosszul beszél.
Angol úgy van, hogy naponta kétszer meg kell hallgatni egy cd-t. (10 perces kb), és amit ott hall a gyerek, azt játékos formában feldolgozzák. Lili már 3. éve jár. Most az oviban is elkezdődött, és jár arra is újra, amit 9 hónaposan már tanult. A tanítónéni szerint emlékszik mindenre, még ha 9 hónaposan ugye ebből nem sokat lehetett tapasztalni.
Nézd meg: www.helendoron.hu

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok jó reggelt!

Linácska!Én tuti rávenném a családot,hogy aki teheti beszéljen oroszul a gyerekkel!
Manapság mindenki angolul tanul,oroszul alig tanul valaki.Lehet nem jó az infóm,de állítólag lehet jó melót találni,ha valaki tud oroszul.
Meg amúgy is,lassan bármerre megyünk,mindenütt oroszok nyaralnak,és a személyzet is oroszul beszél,így jól jöhet :lol: :lol:

Angol.Unokatesóm is járt Helendoronra,most meg angol oviba jár.4éves múlt és majdhogynem anyanyelvi szinten beszél angolul.
De szerintem ehhez a gyerek is kell,mármint a gyerek nyelvérzéke.
Mert én spec 8évig tanultam németül és oroszul,és egyiket sem értem beszélem :oops: :lol:
na folytatom majd,csak büdi a gyerekem....

mimi12
 
 


Azt hittem megint oldalakon kell átrágnom magam, de picit belassultatok lányok! :)

Lina, ezt a Helen Doron-t én is néztem már, de nem hittem volna, hogy tényleg megmarad belőle valami a gyerek fejében! Az english gym módszert ismered?

Orosz... hát igen, ma már egy idegen nyelv alap. És mekkora előnye lenne a gyereknek, ha nem kellene megtanulnia, hanem pici korában belekúszna a fejébe :) Az orosz nyelv szerintem most épp felfutóban van megint. Az angol meg majd jöhet az iskolában!

Én is tünetmentes vagyok és aggódom is folyamatosan :) Hiába, ha van hányinger, az a rossz, ha nincs akkor meg az :lol:
Remélem azért minden rendben van... de ha baj lenne, akkor azt biztosan kísérne valami tünet. Szóval: amíg nincs semmi, addig minden rendben van!
Én még mindig hason alszom :roll: remélem nem ártok vele. Kényelmes, nem érzem, hogy nyomná... Annyira hason alvó vagyok, hogy nagyon nehezen megy az átszokás :wink:

Akik régebben voltak itt, jól vagytok? Írjatok néha!
Vendég
 


Na közben én is itt vagyok.
Szörnyű idő van.Csajok a lakásból sem tudunk kimenni :cry:
Viszont bízom benne,hogy azért csak jön a jobb idő.Van egy csíkos mókusunk.Mikor érzi,hogy jön a rossz idő,elteszi magát télire,tele hordja az odúját kajával,és van hogy 1hétig ki sem jön.Már kb 1hete figyelem,minden nap ki jön enni,és az odúja tetején tisztálkodik és eszeget,nem hordja be a kajcsit az odúba,hanem kine megzabbantja.Hááát remélem jó időjós,és ez azt jelenti,jön a jobb idő lassan.

Na mit akartam még??Pocakba nyilalás.
Teljesen normális,főleg első babánál.Nyúlnak a méhtartó szalagok,és ez bezony lehet kellemetlen ilyenkor is,de majd főleg mikor nagyobb lesz a pocak.

mimi12
 
 


[quote="cscsi"]
írta:
cscsi
Akik régebben voltak itt, jól vagytok? Írjatok néha!

Tényleg,hol van mindenki??Remélem mindenki jól van.

mimi12
 
 


Sziasztok!
Én vagyok,olvasgatok ám mindig...
Az időmet mindig sikerül valamivel elütnöm....és ilyenkor,már várom fiam telefonját,hogy mehetek érte...ma 5órája van,ha csak 4,akkor már rég itthon van Ő is!
Tegnap lebontottam a karácsony fánkat...Normandot szoktunk venni mindig...és ennek az az előnye,hogy nem hullik....de 3-4hét múlva a kiszáradás miatt,lefele lógnak inkább az ágak!
Jövő hét szerdán megyek védőnőhöz 11-re és az új dokihoz este!Szóval kezdem az igazi kismamis programokat!
Szép napot Mindenkinek!
Mimi Nekünk lógófülű kosorrú nyuszink van....a mókusról minket lebeszéltek,hogy nem lehet Őket babusgatni!Igaz?
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok.
Voltam ma védőnéninél és holnap mennem kell vérvételre meg vinnem kell pisit is :D
Keddre lesz meg az eredmény....nagyon kíváncsi vagyok,hogy milyen lesz?!
2napja nem hánytam ,de a fejem az nagyon fáj(időjárás miatt) meg a pocakom szurkál jobb oldalon időnként.
Megmérték a súlyomat és pont ugyan annyi vagyok mint amennyit múltkor azaz dec.22én mértek :D

Kandi
Nekünk is oroszlánfejű kosorrú nyuszink van :D
Egy kislány aki áprilisba lesz 1 éves.......imádom,de amióta a baba a pocakba van én meg sem simogattam szegényt :cry: sőt nagy ívben elkerülöm.....a Párom szokta dédelgetni meg éppen aki jön hozzánk :D

Kép
noki&potyi
 
 


Én is megvagyok, csak délelőtt nem voltam itthon. Tegnapelőtt csináltattam parkolóbérletet, és apu összes létező igazolványa nálam maradt. Hivatalosan az ő nevén van az autó, amivel járok, így Kecskemét központjában tök jó parkolóhelyem van.

Én tudtam ma közlekedni, igaz az utcánk végén az elsőbbségadás táblánál volt egy kis gond, az autó nem igazán arra akart menni, mint én, vagyis ő menni akart, én meg nem akartam :lol: Na ha ezt érti valaki...

Remélem Pötty is jól van, egy hét és láthatom. Nekem továbbra sincs semmi tünetem, de Lilivel sem volt, úgyhogy ez annyira nem zavar. Szerintem mindenki másképp reagál a progeszteronra. Én még 3x2 utrótól sem tudtam produkálni egy kósza émelygést sem.

Csilla,
azt a módszert nem ismerem, de ez a helendoron tuti működik. A család is kételkedett nagyon, de most már mindenki elhiszi. Amúgy a haszna úgyis csak suliban derül ki, hogy mennyivel veszi könnyebben ott a nyelvtanulást. Amúgy Lili mindent ért, és most már mondani is kezdi a dolgokat.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kandi!
Így igaz a mókus az nem babusgatni való rágcsáló.A miénk aránylag szelíd,meg lehet simizni kézbe lehet venni,..stb.De ez nem kereskedésből van,hanem tenyésztőtől.A kereskedésben sok a befogott állat,amik ki tudja mennyi idősek,és ki tudja milyen betegségeket terjesztenek....
Most ilyen zimában viszont nem lehet simogatni.A rosseb tudja miért??Lehet amiatt,hogy sokat alszik és klómás ilyenkor,de tök idióta lesz,harap meg támad.De majd jön a jó idő és helyre kattan a feje :lol:

Noki!Szerintem nyugodtan simogathatod néha a nyuszit.Ha 1éve ott van,ha valamit el lehetett tőle kapni,akkor már elkaptad.
Azért csajok,nem kell ám mindent elhinni amit híresztelnek.
Viszont a takarítást tényleg a párod csinálja.

Ja nekünk van ám nagy állatkertünk :lol:
Itt mellettem a komód tetején lakik 3db görögteki,van a mókus van 2kutyán 2macskánk,és van egy megdögleni nem képes aranyhalunk is :lol:
ÁÁÁ és a párom a szülinapomra majdnem meglepett egy kaméleonnal.Még jó hogy kifecsegte és utána olvastam.Ki derült 2-3évet élnek.Na annyi pénzért amennyiért adni akarták másfél évesen,annyiért nem kellett.
De amúgy is egy Kecskeméti ismerős anyuka azt mondta a leguán sokkal jobb :lol: :lol:

mimi12
 
 


Sziasztok!

Én is vagyok,csak apa bitorolta gépet.
Hétfőn megek diabétsz rendelésre, kedden meg a anődokihoz. Nem fogok unatkozni.

Tünet nekem sincs, sőt most már rá tudok gondolni az beédre is.Mondjuk holnapra ötletem sincs mit csináljk,de majd kitalálom.

Nagyon rosszula lutdam az éjjel 1/2 3kor még fenn voltam. Márk már jól van,de én nagyon nehezen lábalok kia megfázásból,ma reggel már a fülem is fájt,pedig az idejét nem tudom ilyen mikor volt.Most iszom a forró teákat.Szerintem megint 2-3 évre megiszom az adagomat,mert én nagyon nem szeretem.
Vendég
 


Állatok:nekünk egy kutyusunk volt,de tavaly októberben elajándékoztuk a párom kolleganőjének.Sajnos nagyon félt a Márktól az utolsó csepp az volt amikor megharapta az arcán.Hála istennek nem nagyon látszott ill. Márkban sem hagyott nyomott de jobb igy.
Direkt elvittük kutya iskolába,de megmondták,hogy jobb ha elkerül mivel fél a gyerektől.
Vendég
 


Sissi!
Sajnos van ilyen kutya,aki fél retteg a gyerekektől.Gondolom ez az előéletük miatt lehet.
Jól tettétek,hogy elajándékoztátok!
Majd ha lesz megint kutyusotok,akkor fiatal kutyát kell beszerezni,aki együtt nő fel a gyerekekkel.
Nekünk van egy szobacirkálónk Jorki+havanese keverék.De ez egy hót hüle kutya,kb 1,5kiló :lol: Ő bent van a lakásban,és egyidős a Szabival,vagyis együt neveltem a kutyát és a gyereket...
És van a Bella,ő egy Golden retriver.Na ő 9éves és egy tünemény.Vele aztán bármit megtehet a SZabi.De komolyan.Lovagol rajta,fekszik a hátán,birkózik vele,..stb.De ez a fajta alapból erre lett kitenyésztve,hogy az ember segítsége legyen.

Hu nekem is volt olyan,hogy nem tudtam elaludni.De te is tudod,hogy ez terhesen tök normális.Készül a szervezetünk a későbbi nemalvásokra :lol:

mimi12
 
 


Mimi:sajnos talált kutyus volt és nem tudhattuk,hogy mi érte azelőtt ,hogy találtak.

A nemalvás csak azért fura nekem ,mert amikor Márkot vártam szinte egyfolytában aludtam volna. Most meg kb 5 órát aludtam és most is a gép előtt ülök ahelyett,hogy pihennék. De most sem érzem fáradtnak magam. Márkó már másfél órája alszik :D igaz az előbb felébredt de csak oda mentem hozzá simiztem a hátát és vissza aludt.
Vendég
 


[quote="sissi1837"]M írta:sissi1837imi:sajnos talált kutyus volt és nem tudhattuk,hogy mi érte azelőtt ,hogy találtak.

Egy ismerősőm ugyan így járt.Csak náluk varrni kellett a kislány arcát :cry:
Már rég volt,nemmostanság.De akkor sem értettem??Tudták hogy idióta a kutya és útálja a gyerekeket.2évig figyeltek.El volt kerítve az udvar,..stb.Aztán egyszer a gyerek ki ment és ráfeküdt a kutyára :cry:
Nekik is befogadott volt a kutya.

mimi12
 
 


Ja a nemalvást lefelejtettem.
Sziszi,nekem ez a 6. és van kettő szép gyerekem :lol:
De nekem minden terhesség más volt.
Anno az elsőt észre sem vettem,semmi tünetem nem is volt.A lányommal egész jól voltam,viszont végig aludtam a terhességet.A fiam előtt viszont nagyon xarul voltam,terhesség úgy még nem viselt meg az első időben.Fáradt voltam rosszul voltam,szédültem stb.MOndjuk ott ki derült,hogy ikerterhesség volt.A Szabival a gyomrom égett,..stb.
Most kicsit xarabbul voltam,de hamarabb elmúlt.Most álmosabb vagyok,a Szabival nem voltam.
Viszont az alvás.Szerintem kinőjük.Most őszintén,van időd aludni?? :lol:

mimi12
 
 


én is vagyok ám, csajok!
csak most estem haza a munkahelyemről, meg áll a bál itthon, mert az uccsó húgomnak (3van!) most szombaton lesz az esküvője, és gondban vagyok, mert a csini rucik már most nem nagyon jönnek rám... :?
Úgyhogy vettem egy szoknyát, ami tök jó (nem kismamis, de jó), csakhogy most meg fölsőt kellene kitalálnom... A kiegészítők már megvannak... Megvettem az uramnak az ing-nyakkendőt, tök szupin összeöltözünk zöldbe...

egyébként nem tudom, hogy fogom bírni. Ma is egész nap émelyegtem. Óránként ennem v. legalább csipegetnem kell valamit, különben olyan érzésem van, mintha eléheznék... ÚGyhogy két óra közti szüneteket már alig várom, beszabadulok a tanáriba, és mindent fölzabálok...
Asszem a kamion-bálnák közé én is benevezhetek. :roll: nem is értem, hogy bírja, aki diétára van fogva...

Valaki volt ma uh-n, ugye...Olyan jó lenne újabb uhus képet látni, gyertek-gyertek!!! nekem febr. 2... :cry: olyan soká van méééég!! :shock:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Alvásról: pisilni fel kell kelni általában 1x, én oldalt alszom, ált. felhúzott lábbal, most inkább, hogy ne nyomjam, simán oldalt...Napközben kora du. jön rám az alhatnék, iszonyat nehezen kelek reggel, ill. este 10-nél nem bírom tovább, végem van :roll:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Mi volt a menü ma??
én most csináltam zöldborsófőzeléket -egyébként soha nem szoktam ,mert nem igazán szeretjük, de most valahogy kívántam...
Tegnap meg, nem fogjátok elhinni, bébikaját vettem magamnak: brokkolifőzeléket csirkehússal. Egyszerűen kiöntöttem tányérba, megmelegítettem és zsutty! arra gondoltam -a megkívánás mellett, persze, - hogy ki fogom szép sorban próbálni őket... :P :P
vettem hozzá italt is ám ---most azt hiszitek, begolyóztam, de nem baj---- szintén bébit :wink: ananászlé-almalé kombinációt... Isteni volt :P :P

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


[quote="madaran"]
írta:
madaranegyébként nem tudom, hogy fogom bírni. Ma is egész nap émelyegtem. Óránként ennem v. legalább csipegetnem kell valamit, különben olyan érzésem van, mintha eléheznék...

Nyugi!!Az esküvőn lesz mit csipegetned :lol: :lol:
Úristen,csorog a nyálam ha a sok finomságra gondolok :lol:
A legnagyobb gondod az lesz,hogy ne aludj el a menyasszony tánc előtt :lol: :lol:

Alvás.Nyugodtan felhúzhatod a lábad.Nyugi,nem nyomod össze a pocilakót.
Ő még olyan picike és annyira körbe van ölelve,hogy nem is érzi.Sőt még hason is aludhatsz nyugodtan,ha úgy kényelmes.

Nah,a fiam úsztatja az akváriumban a kisautóját :lol:

mimi12
 
 


Köszi Mimi a tanácsokat :lol:
lehet, hgoy igazad lesz ...Menyasszonytánc... addig tutti nem bírom ki.Ja, kaja az lesz, inkább csak az óvatosságra kell figyelnem, nehogy kitaccsoljak. :?

akvárium :lol: :lol: nem semmi kissrác lehet! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


[quote="madaran"]V írta:madaranalaki volt ma uh-n, ugye...Olyan jó lenne újabb uhus képet látni, gyertek-gyertek!!! nekem febr. 2... :cry: olyan soká van méééég!! :shock:


Flake76 ment ma uh-ra...
Én is nagyon várom már, miket mesél!
Hátha képet is kapunk! :wink:

Kép

Kép
hmbori
 
 


Madaran.
A Szabi nagyon rossz,nagyon eleven ,mindent megszerel,de van olyan beszólása,hogy fetrengek néha.

Kaja.Én rizses húst(csirkeszárnyból) csináltam.Szóltam a páromnak,hogy hozzon édes csalamádét,ha lehet káposztásat,mert a Szabi a maradékot felöntötte vizzel,majd beletuszkolta egy ásványvized palackba.

És nem nevetlek ki.Én tegnap sűltkrumplit ettem,sóskaszósszal és csalamádéval.Aszonták,demvagyok normális :lol: :lol:

Bébikaják.Én főztem a Szabinak.Nem nagyon evett üveges kajcsikat,és inni csak vizet ivott,azt is 1éves korától.Nagyritkán ismik hoztak bébi italt,de nem csúszott neki.Ma is még vizet iszik.De ha szomjas nem is kell más nekik.

mimi12
 
 


Halihó, itt a beigért pocakképem. Pont 12 hetesen. Tegnap nem engedett beregisztálni a babanet :?:
Kép 12. hetes pocakkép

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Me bementem melózni, de holnap nem megyek :idea:
Úgy volt, h kedden lesz kombinát teszt (vérvétel, uh), de a dokim átrakta holnapra. Maszekban megnézett hétfőn ott minden rendben volt. :wink:
Szorítsatok nekem holnap, jó?!

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Mimi :lol:
Tök ügyi vagy, hogy így szoktattad. LÁtod, nekem eszembe sem jutott, hogy a víz esetleg még jobb lenne majd neki. És persze a csinált kajánál jóval értékesebb, ha mi készítjük a főzit... Lesz még mit tanulni Tőletek, Anyákoktól :wink:
na, de az ásványvízbe tuszkolás azért nem semmi...


képzlejétek 10 perce dohányfüst szagot érzek a lakásban, pedig tök egyedül vagyok! Senki nem dohányzik... Forog tőle a gyomrom... :evil:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!

Olvasóban vagyok, csak mire az íráshoz jutok, elalszom :wink:
Vendég
 


irdab, de jó neked, hogy ilyen kellemes meglepi ért: egy előrehozott vizsgálat! Szerintem mindenki vágyik ilyesmire! :) Csak vérvétel lesz, vagy uh is?
Köszi a pocakképet! 8)

Kép

Kép
hmbori
 
 


Irdab :lol:
tök formás a pocid.. Igeeen, mi is szeretnénk előrehozott uh-t!!! Szorítunk!!!

Kitti :lol: végre! :roll: megírtad a félévi értékeléseket? nálunk holnap van értekezlet... :? Te is már 11. hétben vagy! mIkor mész uh-ra?

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Nálunk is rizseshús van :lol: én pulykacombból csináltam. Hétvégén meg csirkepörkölt, a maradékból hortobágyi palacsinta lesz... már alig várom :wink:

Madaran (Réka?) te is tanítasz? Általános isi? Milyen tárgyad van?
Az esküvőért irigyellek! Most éljétek ki magatokat, ha meglesz a baba, jó darabig nem mész szórakozni!
A bébikaják közül az én favoritom a Kecskeméti paradicsomos krumpli csirkehússal összeállítás volt. Nekem van egy 11 évvel fiatalabb öcsikém, és előle ettem el mindig 8) Anyukám csak vette tucatszám a babakajákat, én meg lopkodtam ki a szekrényből!
Milu viszont nem ette őket, neki főztem. Nagyon szerettem pacsmagolni neki, pici adagokat csináltam, minden nap frisset. Aztán, hamar belenőtt a mi kajáinkba.

(Mellesleg most szakdolgozatot írok, legalább is a férjem elvitte a gyereket, hogy tudjak nyugodtan dolgozni! Úúúúúgy imádom ezt az embert! :lol: :wink: :wink: :wink: )

Na mit is akartam még.... én is felkelek 1-2 alkalommal pisilni az éjjel. Száz éve nem aludtam át az éjszakát ébredés nélkül. Mégis, egész jól bírom. Ezek szerint hozzá lehet ehhez szokni!
Vendég
 


Kandi, te otthon vagy, nem dolgozol? Milyen az a törpeorrú nyúl??? Az a sima törpenyúl? Vagy valami más?

Irdab, határozottan gömbölyödik! :wink:

Kitty, ne csak olvass, írjál is!

Madaran, ha van elszívótok, klímátok, vagy valami közös szellőzővezeték, akkor kintről is bejöhet a büdi.
Vendég
 


Bori, bocs ha félreérthető voltam, elvileg most kedden (13-án) mentem volna genetikai uh-ra és a kombinált vérvételére, de a dokim átrakta holnapra, mivel mondta h betöltött 12 hét legyen. Mivel pont 13-án voltam 12 hetes. De cserébe hétfőn (12-én)megnézett uh-on.

Mimi, tegnap én is sültkrumplit ettem, csak én szilvabefőttel meg majonézzel.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Jóvan Irdab a szilvabefőttes sűtkrumpli is gusztustalan egy nemterhesnek.
Azt mondja a párom,hogy jézusom :lol:

Madaran.Azért így szoktattam a Szabit,mert a lányommal,jól elrontottam.Azóta akinek lehet,és aki hallgat rám,annak elmondom .A Fanni kicsi kora óta cumisüvegből ivott.És nem vizet ,hanem teát gyümilét stb.Akkor még azt mondták,adjunk teát,meg 3hós kortol gyümölcsöt enni is,és lét inni is.
Na a Fanninak 2évesen ki voltak rothadva elől a fogai.Én rontottam el,az én tudatlanságom miatt volt :cry:
A Szabival már jobban figyeltem.

Csilla!A Fanni 13éves múlt.Ő sok olyan kecskeméti bébiételt evett.Szerintem is,az volt a legfincsibb,a Fanni 2üveggel is benyomott belőle anno,én meg a 3.-at :lol: :lol:
Nem tudom lehet e még azt kapni??De az olyan volt,mint az anyukám töltött paprikája,csak paprika nélkül.

mimi12
 
 


Mimi,bizony lehet még kapni. Most is figyel még 2 üveg a szekrényben :oops: :oops: :oops:
Vendég
 


A vízivást maximálisan támogatom én is! Milán is azt kap szomjoltásra. Jó, azért persze iszik mást is (a VitaTigris a kedvence), de egyet kap naponta.
A másik trükk -szerintem- a pohár. Nem szabad hagyni, hogy lógjon a szájában a cumisüveg, minél előbb tanuljon meg pohárból inni.
Vendég
 


Sziasztok!
Na belendült az élet itt!

Noki!Akkor neki áll a füle ugye,a miénknek meg pont,hogy hosszú és lóg!Karácsonyra kapta Nati,de imádjuk....olyan okos!-és bújik 9-10hetes!
Sissi!Sajnálom a kutyit,de így mindenkinek jobb!
Nekünk 3pinty és a kertben 1kutya van még...na meg a nyusz!
Madaran!Háááát nem vagy semmi,bébi kaja....és semmit nem tettél bele....cukor-vegeta-só?Tisztán natur etted?
Irdab!Szép formás a pocid!
Kitty!Én napközben 2x alszok!Nem csoda,ha álmos vagy az otthon melegében!!!
CScsi!Júj nem fogna az agyam a szakdogához!Irigyellek,hogy Neked igen!
Itthon vagyok hétfőtől...Én bölcsiben dolgozom és a vetélések miatt és cipekedés-gyerek betegségek miatt,doki szigorúan eltiltott....azt mondta,ha irodában az asztalt támasztanám,nem ellenkezne!Na meg Én is így vagyok ezzel,nem fogok sokkal kevesebbet kapni itthon,mintha kocsival bejárnék és a "beteg" gyerekek között mindent össze szednék és gyógyszerre költenék sokat,mert akármit nem szedhetünk be!Cipekedés:-ma nem divat 3évesen szobatisztának lenni,na és Ők nem 5-6kg-os gyerekek!!!

Én még ,olyan kis fiatal terhes vagyok.....de Ti itt,akik 12hét körül vagytok...júliusra vagytok kiírva?Irdab?Hmbori?-ha jól emlékszem írtátok,hogy másik topikban sokan vannak....és azért ide írtok.....ugye nem vagyok szenilis???Lehet előröl el kéne olvasnom újra a topikot :!:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?