Szép(szebb)napot!
Van az olasz oldalakon egy festés-típus, olyan szépen kerekded összefolyt-árnyalt, gomolygó füst-szerű festés. (érthető, ugye?
). Nna, azt nem tudom megfesteni
Csak vízfestékkel, az meg nem jó. Tippeket várok.
Hasonló, mint ezen az oldalon:
http://www.decouparte.com/decoupage-realizzazioni.htm# Ancsa!
Azért van ám némi gonoszság is abban, hogy ezeket a linkeket felrakom
Tudod: Na, nehogymá' csak az én szívem szakadjon meg
. Engem leginkább az alapok nyűgöznek le az olaszoknál, mert rendben, festeni azt tudunk, de ilyen aranyos csetreszeket csak régiségboltban kapni aranyáron
Én pont egy ócskapiacon is be tudnék vásárolni
.
Milyen kencét használtál a szalvétákhoz, mármint a kisüthetőkhöz?
Jó a ragyás alapod
Gondolom, Phaedra már kiszúrta az alatta lévő csipkés terítőt is
Fakéreg? Hol van?
Jucus!
Az hágyján, hogy rózsás korszak, de miért kell, hogy az arannyal turbósított is tetszen? Csak csendben súgom meg, hogy mindenféle arany, és bronz patinához való cuccot is beszereztem. Fél éve még visítottam, ha a karácsony témakörön kívül máshol is megjelent az arany, erre tessék
Jó a lámpa! Milyen alapon fog állni?
Jamina!
Ugye, hogy most meg de?
Áfonya!
Azért a matyóra nekem még edzenem kell
Gipszet még nem vakargattam, de csisz.vászonnal fát már igen. És az a lényeg, hogy kopott legyen, nem? Nem kell mutogatni holmi hozzánemértő férfiaknak
Gwen!
Továbbre is azt mondom, hogy kapj elő valami kevésbé nedvszívó próbadarabot, és próbálgasd ki rajta szalvéta nélkül csak a repesztést. Még nem esett szó arról, hogy ezeket nem hígítjuk, meg arról sem, hogy egy irányba kenjük. Ne hagyd magad!
Hajni!
Látom, nagyon bejött a vöröses színvilág!
Én is kedvelem
A doboz brutáljó! Tetszik az irattartó is
Milyen színt használsz a képek keretén?
Magdi!
Nekem a papírmasé keretnek kb egy hét, formában volt már három hét is.
Kata!
Hasonló, de nem csillámos szórható darabokat árulnak valamelyik hobbiboltban, annak szórható festékdarab a neve, vagy valami hasonló. Kicsi lapocskák. Vmelyik katalógusban láttam, talán az hasonlít Ancsa rózsás keretéhez.
Anyapoc!
A cím elbújt a könyvben
Nem lelem.
Mi most viaskodunk mindenféle bacival-vírussal
Egyenlőre döntetlen
Sziasztok
Csi