Új privát üzeneted érkezett!

Linácska,

nálunk sincs beépítve a tetőtér épp a 4-5 millió miatt. Nekünk van egy telkünk amire már megterveztettük álmaink házát, minden gyereknek külön szobával, de az építkezést még nem tudtuk elkezdeni, viszont a tetőtér beépítés 4-5 milliójából inkább az új házat alapoznám le. Úgyhogy jelenleg szűkösen vagyunk ha itt van a férjem lánya is, de mást nem tudunk tenni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
nekünk is az a bajunk, hogy itt van 105 m2 hasznos alapterületű ház, de ebben összesen 5 helyiség. Egy spájz, egy fürdő, egy kisszoba, egy közepes szoba, meg vagy 60m2 egybe tér. Amiben csak az a szép, hogy ebből 20, vagyis egy szobányi közlekedő. És mivel sarokház, adottak a nyílászárók, nem nagyon tudunk vele mit csinálni. Nálunk egyszer vagy lesz tetőtér, vagy beköltözünk Kecskemétre. Szeretném, ha Lili oda járna suliba, de ha mondjuk én ott dolgozom, akkor az sem gond, mert 20 perc alatt ottvagyunk. Más Pesten belül többet utazik a suliba szerintem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,

nálunk is szinte ugyanez a ház felosztása. Ezért is ragaszkodom az új házhoz, ott lesz 4 szoba, 2 fürdő, egybe nappali-ebédlő-konyha. De szép is lenne ha el tudnánk kezdeni.
Ha mégsem építkezünk akkor meg eladjuk a telket, nagyon jó helyen van, biztos lenne rá vevő. De remélem erre nem kerül sor.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 

 
 

Nemone, nagyon vigyázz magadra, lehet hogy akkor holnap talizunk a Sotén????

Kismamik ill. leendő kismamik nagyon vigyázzatok ebbe a fantasztikus időbe nehogy valami bajotok essék. Én ma voltam a kardiológián Pesten, szokásos kivizsgálás. Már ebbe is szinte vérprofi leszek, amire megszülök bár ez a betegségem régóta megvan tudom mi a stájsz vele. Esetleg Nellike ha van kérdésed nyugodtan irj, 34 éve van szivritmuszavarom.

Moncsi, hát vazze, nem irigyellek. Ez a másik sz@r amit a cukor mellett össze lehet szedni. Nagyon sajnálom hogy igy történt pedig már azt hittem legalább Te kihúzod közülünk. És most arra kérlek hogy nagyon vigyázz magadra. Magatokra. A magas vérnyomás nem játék, nagyon szigorúan veszik. 140/80 még nem magas, de ha ez tényleg toxémia lesz ahogy dokid mondja akkor sajna mehet felfele. Toxémia akkor alakul ki ha magas a vérnyomásod, bedagad a lábad és kellő mennyiségű fehérjét talál a vizeletben. Én az egész terhességem alatt szedtem vérnyomás csökkentőt ami persze szivritmuszavarra kellett ezért egy gyógyszerrel egyszerre két legyet csaptam. Te is Betalocot kaptál???

Kép
pgsuska
 
 


Szia Mindenkinek!
Holnap SOTE, de jó!!!! Remélem, elkezdünk egy jó kis inszemit, nem jön közbe semmi!
Délutánra várnak, ezek szerint nagyon nagy tömeg lehet ott idén is.

Ugye, senkinek nem esett baja a mai jeges időben? Reggel még szuper volt minden, kocsival is lehetett jönni. És délre hirtelen megjelent a jég. Alig tudtunk kimenni ebédet venni, nagyon féltem és alig mertem haladni. Úgy éreztem, hogy csak egyhelyben állunk:)))) pedig haladtunk valamennyit.

Mi van Évivel, babákkal?

Zsuzska, nem tudsz korábban jönni a Sotéra? Holnap összefuthatnánk és megismerhetnénk egymást! Tök jó lenne!!!!!
Vendég
 


ANCSIKÁM
Magadról semmi??? Ki lakik a pociban, ugye hogy lány! :wink: :lol:

MONIC
Beleestél egy árokba? Erre nem is emléxem! :shock: biztos be voltál rúgva! :D
Örülök, hogy tetszett Danika a blogon! :)
Remélem a csodakészítmény segít, és nem is kell szedni az őskövület gyogyit! :roll: Fura a dokid mostanában, pedig eddig rendes volt nem?

TWIST
Drukkolok az inszemhez, és remélem most már bekapod a legyet! :wink:

Most ment el egy barátunk és ha nem állok fel meg nem nézem fél szemmel a barátok köztöt akkor sosem megy el, lehet, hogy még itt is alszik. :lol: csípem, de az ilyen baráti látogatásokat én hétvégén szeretem nem akkor amikor a párom eleve 20 órája nem aludt és holnap megint menni kell korán. Előtte meg tescoztunk és a kosár félig volt de 28ezret hagytunk a boltban. Mindig ugyanazokat veszem, úgyhogy tudom, hogy jóval felment a termékek ára. Olyan ideges voltam, hogy nekem is egekben lehetett a vérnyomásom amikor közölte a pénztáros, hogy mennyit kell fizetni. :shock: Karácsonykor is alig vettünk valamit kis ajándékot (mondjuk nagy a rakás) és nem volt semmilyen luxus kaja, ugyanazokat vettük mint általában, de úgy számoltuk, hogy marad kb. 150ezer ft a kasszában, egy szem nem maradt, pedig még a gázszámlát be sem fizettem. :roll: Persze fizetésemelésben nem is reménykedem!

dita75
 
 


ZSUZSKA
Oroszlánt is feltettem a blogra, de ha van egy jobb képed amin látszik az arca akkor felteszem inkább azt! :)

Megyek is, mert nézem a Hause-t aztán még hajat is kell mosni meg fürdeni!
Éjjel meg kitalálom, hogy min spóroljunk hogy ne költsük el mindig az egész fizunkat. (lenne egy tippem, de apa erősen tiltakozna ellene! :cry: :? )

JÓ ÉJT!

dita75
 
 


Czinkeapu megküldte a

SZÜLÉSTÖRTÉNETET :wink:

Dec 13-án hajnali fél 3kor kezdődtek a fájások. 2.30-tól 6.30-ig csak 1 órás fájásaim voltak, de sajnos aludni nem sokat tudtam tőlük. De még akkor nem sejtettem, h hamarosan szülni fogunk. Olyannyira, h a párom teniszezni ment volna 8-tól 9-ig, és én mondtam neki, h menjen nyugodtan, végül is még csak 1 órás fájásaim vannak, ez még jódarabig el fog tartani és különben is 30 percen belül értem tud jönni, ha gáz van. De ő nem mert elmenni, sőt már ő vitt volna a kórházba, csak én nem akartam menni. Aztán hirtelen az 1 órás fájásokat 15 perces fájások váltották fel, minden átmenet nélkül. De én még mindig nem aggódtam, gondoltam, hogy ez is több óráig el fog tartani, nem kell rohanni a kórházba. Aztán 9-kor mondtam a páromnak, hogy gyorsan fürdök és hajat mosok és 9.30-kor indulhatunk a kórházba. Ekkor szegény párom már nagyon ideges volt, mert a fájások is sűrűsödtek.
9.30-kor indultunk a kórházba, 10-kor már meg is érkeztünk és a szülészeten jelentkeztem. Utólag olyan viccesnek találom, ha visszaemlékszem rá, h bementem a szülészetre és az ügyeletes szülésznőnek mondtam, hogy azt hiszem szülni jöttünk.   Megvizsgált a szülésznő és már 2 cm-re ki voltam tágulva (10–re kell!), rátett a ctg-re, a baba jól volt és szép fájásokat mutatott a gép. 15 perc múlva már a szülőszobában voltam és vettem át a hálóinget.
A fájások csak jöttek egyre sűrűsödtek, a szülésznő meg 15 percenként ránknézett. A fogadott szülésznő mondanom sem kell nem jött be egyéb elfoglaltság miatt (1szer mondta, h 13-ára színház jegye van, akkor ne szüljünk, valószínű ezért nem jött, de utólag belegondolva, nem is baj). Még szerencse , hogy ott volt Csaba, mert rengetegett segített. Itatott, simizte a derekam, adta a tágító homeos bogyókat. Kértem fájdalomcsillapítót a táguláskor, ami jól becsomósodott a fenekembe, úgyhogy szerintem semmit nem ért, meg kellett adniuk infúziót, mert ki voltam nagyon száradva, pedig ittam literszámra vajúdás közben is.
Aztán egyszercsak megjelent egy 30-35 év körüli nőgyógyásznő, hogy ő lesz, mert a nőgyógyászom sem jön. Először kicsit megijedtem, mert túl fiatalnak találtam, mi van ha nincs elég tapasztalata, és a szülésznő is olyan fiatal, de szerencsére ügyesek voltak. Volt olyan 20 perc amikor az ágyon felülve Csabával kettesben kellett tolnom, mert a baba nagyon fenn volt még, de már teljesen ki voltam tágulva. Aztán rámraktak egy ctg-t és kicsit rémült fejet vágtak, majd megjelent még egy szülésznő, majd egy másik nőgyógyász is. Ekkor nagyon megijedtem, azt hittem, hogy visznek a műtőbe és császár lesz. Kiderült, hogy a nyomásokkor a baba pulzusa a 120-140-ről lelassul 90-re, és ez nem jó. Voltak fájások, amikor nem lehetett nyomnom, csak piheghettem.
Aztán megkezdtük a szülést. A nőgyógyásznő fogta a bal lábamat, Csaba a jobb lábamat és tartotta a fejem, nyakam és húzott felfelé, a szülésznő meg tágított és segítette a babát. Fájások között elengedtek, leraktam a lábam és pihegtem és sajnálkoztam, hogy nem bírom és fáradt vagyok. Mindig mondtam, hogy mikor jön a fájás, és egy fájáskor 3szor is kellett nyomnom. Nem tudom, hogy hányadik fájásnál, hányadik nyomássorozatnál jött ki Nándi, csak azt tudom, hogy az utolsó fájásnál 4et nyomtam Csaba unszolására és bátorítására! Csaba rengetegett segített és bátorított. Nem is tudom, hogy bírtam volna ki nélküle az egészet. Nagyon bátor volt! Egyszer meg is kérdeztem tőle, hogy nem akar esetleg kimenni, de maradt. Pedig nem úgy zajlott a szülés, ahogy a szülésfelkészítőn mondták, hogy az apuka nem fog látni semmit. Hát ő mindent látott és lényegében ő volt a 3. szülész-nőgyógyász! Sőt, amikor a szülésznő meglátta a baba hosszú hajas fejét, odahívta Csabát, hogy nézze meg és megnézte! Igaz, amikor két fájás között pihegtem és ránéztem mindig és sajnálkoztam, hogy elfáradtam, többször is láttam, hogy könnyes a szeme. Csaba azt modta, hogy nagyon örül, hogy bejött, azért is mert sokat tudott segíteni, és azért is, mert nagyon nagy élmény volt. És legközelebb is be fog jönni. Inkább csak a szagok voltak furák (bár én erre nem emlékszem). Bár este, amikor otthagyott a kórházban és hazament, azt mondta, hogy szerinte este lesznek rémálmai, de nem voltak!  
Aztán amikor megszületett Nándi, megtörölték majd rámrakták kicsit. Csaba azért a köldökzsinórt nem merte elvágni, szerintem majd legközelebb!  majd elvitték Nándit , megfürdették és felöltöztették, majd újból megkapam a mellemre (még nem szopiztunk). Aztán összevartak és lemostak. Ekkor már nagyon fáradt voltam, semmi erőm nem volt, odaadtam Csabának a babát! Olyan édes volt, ahogy fogta a hintaszékben ülve és csak nézte! Minden fájdalom elszállt!
Igaz, minden pihegésnél sajnálkoztam, hogy nem bírom és elfáradtam, de utólag azért kicsit büszke vagyok, hogy epidurális nélkül (amikor kértem, már késő volt, a nődoki monda, hogy már mindjárt kint van a baba! Bár szerintem az a mindjár, igencsak arrébb volt!) csináltam végig. Én aki alig bírja a fájdalmat!! Én aki a fájdalom miatt rettegtem a szüléstől! Utólag azt mondom, hogy egyáltalán nem volt vészes! A gátmetszést és a varrást meg sem éreztem, hiszen kaptam helyi érzéstelenítést.
Egyébként a táguláskor a fájások a menszis nagyon erős görcsökhöz tudnám hasonlítani. Bár nekem csak nagyon gyenge kis izomláz szerű menszim szokott lenni, de szerintem ilyen lehet, amikor valakinek görcsös a menszije. Szóval aki ezt minden hónapban átéli, annak ez meg sem fog kottyanni!  
A szüléskor a fájások meg tényleg a kakilási ingerhez hasonlíthatók. Mindig úgy éreztem, mintha kakilnom kellene, és akkor jött a fájás, és akkor kellett nyomnom. És amikor Nándi megszületett a sokadik fájásnál a sokadik nyomásszorozat 4. nyomásakor, akkor is úgy éreztem, mint amikor székrekedése van az embernek és végre kijön. Tudom, elég bizar, de ez az igazság!
Mindezt azért írtom meg, hogy aki még nem szült, az ne féljen! Sokan mesélnek sok rémséget, és hallottam már olyat, hogy valakit a sok rémség blokkolt és azért vajúdott tizenórákat! Szóval, akinek hozzám hasonlóan félelmei vannak, egyáltalán ne tartson a szüléstől!!!   Igaz fáj, de az eredmény mindent megér!!!  


AZ ELMÚLT HÁROM HÉT ESEMÉNYEI

Dec 13-án szombaton szültünk és szerencsére már kedden jöhettünk is haza. A kórházban előszőr beraktak egy hatágyas szobába, ahol 2 kínai és 1 cigány volt, így épphogy befeküdtem az ágyba, kértem Csabát, hogy kérdezze meg, hogy nem szabad esetleg az 1 ágyas szoba. Szerencsénk volt! Bár az 1 ágyas szoba, pont a csecsemóosztály szobája mellett volt, ahol mindig volt 1 baba, aki sírt, így a kórházban nem sokat tudtam aludni. De eltelt az is és sokat segítettek ott! Igyekeztünk Nándival elsajátítani a szopi technikáját, ami számomra könnyűnek tűnt elméletben, de gyakorlatban már nem annyira! Kellett is egy kis idő és sok sok gyakorlás és igyekezet, míg megtanultuk mindketten!  
Az első éjszaka itthon nagyon jó volt! Végre jól tudtam aludni!!! Saját ágyban és nagy pocak nélkül!!!! Felemelő volt! Igaz fel kellett kellni etetni és pelenkázni, ami nem 5 perc, mint a terhesség alatti éjszakai pisilések, amikor szinte fel sem ébredtem és már vissza is aludtam, de úgy éreztem első éjszaka, hogy teljesen kipihentem magam!! Szegény párom nem annyira, mert ő virrasztott a baba mellett, fél óránként ránézett, mert nem üzemeltük be a légzésfigyelőt és aggódott a babáért!
Szépen telltek a napok, egyre jobban megismertük egymást Nándival és egyre jobban kezdtek menni a szopik, mára már szerencsére semmi gond, eszik a kis zabagép! Vikimamitól kértem tanácsokat, és a mai napig is!!!   Köszi Vikimami!!!  
Aztán jött Nándi szeme, hol bedagadt, hol leapadt! Most már tudjuk, h a vízháztartásával volt összefüggésben, de eléggé megijedtünk először.
Megjártuk a kórházat is , majdnem ott szilvesztereztünk.  dokinénink túl vörösnek találta Nándit. A szüléskor később vágták el a köldökzsinórt és kapott egy utolsó löket vért a placentából, amire már nem volt szüksége, ettől sűrűbb a vére. Vki mondta, h itassuk vízzel vki meg h ne. Hát mi most adunk Nándinak egy kis vizet naponta 1-2szer és szerintünk segít neki. Bár még most is egy kis kaméleon, néha bevörösödik, de többnyire szép színe van.
Most már megy a szopi, büfi még mindig nem igazán, puki megy ezerrel (felnőtteket megszégyenítő , párom bevallása szerint ő nem produkál ilyen trottyokat! ). Most az alvással van egy kis gondunk.  du-ként valahogy nagyon nyűgös és nem akar aludni. Van hogy egész du a kezemben van, vagy szoptatok vagy ringatom, h elaludjon. Jóesetben 20 perc alatt elringatom Nándit és le tudom rakni, alszik 20-30 percet és kezdjük előlről, rossz esetben le sem tudom rakni a kiságyba, mert kipattan a szeme. Nem az az eszik alszik baba. Szeret nézelődni a kezünkben a vállunk felett a hatalmas nagy szemeivel, szereti ha ringatjuk, táncolunk vele és éneklünk neki. De összességében Nándi jó baba és este alszik is szépen, de a 3 óránkénti etetést akkor is tartjuk.
Most már 4130 gr-t nyom Nándi (3300-al született, és 3080-al hoztuk haza)! Nem éheztetem!! Bár most 2 napra elment a tejem, mert idegesítettem magam 3 napot és nem ettem , ittam rendesen. De szerencsére ma már visszajött a tejcsi.
Csaba rengeteget segít, imádja Nándit! Egyre ügyesebben fogja és foglalkozik vele!! Nagyon édesek együtt!!
Szóval így vagyunk mi!
Remélem ti is jól vagytok mindannyian!! Remélem az anyukák és kislurkóik, a kismamik és pocaklakóik és leendő kismamik jól vannak!! Sokat gondolok rátok és hiányoztok! Vigyázzatok magatokra és legyetek jók!!!


Felteszem a képeket is mindjárt! :wink:

dita75
 
 


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

dita75
 
 


Zsuzska,

én az Ancsi által is szedett Dopegytet kapom.
Az a furcsa, hogy egyáltalán nem hat, biztos kell neki pár nap, a vérnyomim továbbra is magas :cry:
Vizeletet ma is vettek tőlem a teljes vérkép mellett, mert azt mondta a doki, hogy hiába mondta a védőnő hétfőn, hogy nincs benne fehérje, azért a laborban sokkal alaposabban vizsgálják meg.
Persze Dita pisilős smily-jét ma sem tudtam utánozni, alig sikerült valamit a pohárba produkálnom :oops: :oops: Hiába, nem látom már a nagy hasamtól, honnan ered a patak... :oops:

Dita,

az Ancsi-féle csoda fokhagyma keverék mellett szednem kell a gyógyszert is. :?

Czinki,

köszönjük a születéstörténetet, nagyon megható volt olvasni. Azt külön köszönöm, hogy rengeteg félelmemet eloszlattad. :wink:
Nándi továbbra is gyönyörű baba az hatalmas igéző szemeivel.
És te is nagyon jól nézel ki :wink:
És nagyon-nagyon hiányzol nekünk!

Twist,

drukkolok a holnapi doki látogatáshoz++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus, én is pont ezt szoktam mondani, hogy Bekapom a legyet!:))) Ez naddddon tetszik!:))))
Köszi a Pi-czinke képeket. Édi ez a Nándika, pont olyan szép arcocskája van, mint mamijának, ugyanazok a szemek!:)
És nagyon sok haja van! Édike!!:))))

Monic, milyen volt nálatok ez a jég-balhé? Voltál ma kint?
Vendég
 


Moncsi, nem ismerem ezt a gyogyit, de vigy nagyon magadra, drukkolok hogy ne legyen semmi baj. Lappangós dolog ez a vérnyomás is olyan mint a cukor nem is veszed észre és már magas. Jó éjt és vigy magadra nagyon. :wink:

Czinki, köszönöm hogy megosztottad a szülésed történetét, persze szétbőgtem magam amire elolvastam és ha apa hazajön akkor neki is el kell olvasni hogy tanuljon a lelkem. Nagyon sok erőt öntöttél most belém hogy ezt leirtad. Sajnos én már a vajudás érzését ismerem mivel már egy babával vajúdtattak csak sajna az más történet volt. Szóval a fájásokat ismerem én is a kakiláshoz tudnám hasonlitani, de azt az érzést még sajna nem ismerem amikor a babánk megszületik. Én végülis nem tudom eldönteni mennyire birom a fájdalmat. Anyukám szerint és szerintem jól birom, de a férjem szerint kevésbé. Nem tudom kinek adjak igazat, de nagyon bizom benne hogy nem fogom nagyon megszenvedni a szülésünket. :wink:


Dituli, köszönöm hogy Oroszlánt feltetted a blogra, persze amikor megláttam a lelkét egyből sirtam, majd megmutatom a férjemnek is, szerintem nagy pityergést rendezünk megint :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Nagyon szép és bátorító Czinke története, köszönjük!

Zsuzska, biztosan ügyes leszel te is. Most rutint szerzel és a következő babánál már lazán mindent tudni fogsz!:)

Jó éjt lányok, legyetek jók! :wink:
Vendég
 


Napot!

Mindenkit hazaküldtek szabadságra bezzeg az irodisták itt kukulnak, de hogy minek????

dita75
 
 


Ditusom!
Köszönöm a Nándicsek képeket! Remekül indult a napom! Nagyon férfias hangja van már most az tuti, tegnap hallottam sírni :lol:

Ma egész nap netezzél! Főnökség kapja be!
20150601134430
 
 


Jó reggelt!
Ez komoly Dituli, hogy nálatok szabira küldték az embereket?
AKkor ezt más helyen is megcsinálhatták, mert ma nagyon kevesen voltak a városban és már 1/2 8-ra beértem dolgozni.
Remélem, hogy a belvárosban már minden felolvadt, mert el kell csúszkálnom a SOTÉ-ra.
Piri neked már előkukkant?

Nekem a harmadik napja van, de még mindig pokoli. Éjjel óránként fentvoltam, mert görcsöltem. Kirohangáltam, hogy hátha ki kell mennem, de nem történt semmi. Csak a fájdalom. Remélem, hogy ez nem a ciszta jele. Majd ma meglátjuk UH-on.

Desviki, jól vagytok? Lackó okés?
Vendég
 


Jó reggelt!

Czinke Nándija kiköpött anyukája! :lol:

reméelm ma ki tudunk menni, nem lesz jégpálya :twisted:

Dia főnökség kapja be! :lol:
Vendég
 


SZiasztok,

Twist,

a tegnapi jég semmi ahhoz képest ami ma va. Olyan vastag jég van, hogy reggel kiengedtem a kutyákat és szegénykék elestek rajta. Azóta az ajtón nem is hajlandók kimenni.
Vigyázz magadra, óvatosan menj a SOTE-re.
És drukk a mai vizsgálathoz!

ZSuzska,

a vérnyomásom ma ébredéskor is rekordot döntött, úgyhogy ma már este is veszek be rá gyógyit. Elvileg 2-3 napig csak reggel kellene, de ilyen értékekkel nem lehet kockáztatni.
űNem is értem, hogy miért romlik ilyen gyorsan... Szerintem mert stresszelem magam rajta, úgyhogy igyekszek megnyugodni,..

Dita,

titeket miért nem küldtek haza???????????????????????? Ez igazságtalanság.
Czinki történetét a gyerekszobában olvastam tegnap, oda ültem be netezni. Így duplán megható volt, mindig ránéztem Danika kiságyára és odaképzeltem, hogy milyen jó is lesz ha megszületik.

Viki mami,

Lackó nem volt aktívabb az utóbbi 2 napban? Szerintem a jég miatt Danika majd kirúgta a hasam oldalát, ma meg még mindig alszik.

Kata,

tegnap megrendeltük a függönyt, a Micimackós lett, a párom és apukám kérésére. Aztán gazdaságilag is jobb döntés volt, mert varrással együtt 7 ezerbe kerül. Így a szőnyeg tuti egyszíínű lesz, mert pár év múlva a függönyt sokkal olcsóbb lesz majd lecserélni. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Boni,

nem is írtam, hogy mennyire szép Zsigi szobája. Magazinban kellene mutogatni :wink:
A nikecellek csodásak, és az ú szőnyeg is nagoyn szép.
De Zsigi a legszebb az egészben :wink: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó végülis van dolgom, most épp felégettem a konyhát, mert elfelejtettem a piritóskenyeremet, úgyhogy hívom lassan a tűzoltókat! :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita,

hát ha felégeted a konyhát akkor előbb-utóbb csak elmehettek szabadságra :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ditus Kép

Monic köfi

nekünk is majdnem hasonló volt a szülésünk :lol: jó volt visszaemlékezni

képzeljétek a Tesco gazdagságos szénsavmnetes ásványvizem szénsavas mind a két karton! :twisted:
Vendég
 


A mi pici Mókusunknak ma van a 0. névnapja,ugyanis hozzánk Lóránt baba érkezik. Számomra is hihetetlen,hogy kisfiam lesz,de már nagyon várjuk Lócit! :P :D :P :D :P :D

Furcsa volt először,de ahogy látom a fiúk fotóit,mind-mind gyönyörű,olyan helyes "fiatalemberek" vannak itt a fórumon!

Most sajnos nem tudok jönni ma,utazunk Bécsbe,izgulok is nagyon,hogy milyen lesz az út!
Mindenkinek minden jót,én tulajdonképpen jól vagyok,bár sokat küzdök a fertőzésre való hajlamommal. Most is éppen kúpozgatnom kell,de nagyon utálom. Viki,ugye te írtad,hogy grapefruitmagot lehet szedni cseppekben terhesség alatt?
Boni,Te a SOTE II-re jártál? Kihez?Én is,bár az előző baba az I.-en született,kicsit nosztalgiázom is,ahogy Zsuzskáék írnak róla. Nekem sajnos ott nagyon arrogáns dokim volt,de az biztos,hogy nagyon felszerelt kórház.

Mindenkinek szép napot :!:
f.ancsi
 
 


ancsi gratulálok Lórihoz :lol: imádom ezt a nevet bár még Loránd is tetsz egyik barátunkat így hívják! :lol:

én dr.Gidai Jánoshoz jártam/járok
Vendég
 


.jjm,jjjjsnfdpo-.oékkkkkkkkkkké.kkkkkkkkkkkkkkkkkkullul8kkkkkkkköj99jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Vendég
 


Zsigmond üzenete Nektek :wink:
Vendég
 


Mármint a II.-esen?Elégedett voltál velük? Én a terhespatológián feküdtem a két ünnep között,hát..... Kb. harminc ágyra volt három W.C.!Remélem,a továbbiakban jobb benyomásom lesz.
f.ancsi
 
 


Ancsi,

gratulálok a kisfiúhoz, és nagyon sok boldog névnapot neki!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Neked jobbulást, remélem mihamarabb kikeveredsz a fertőzésből.
Vigyázzatok nagyon az úton, bár gondolom az autópálya nem csúszik.Legalábbis remélem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi,

amikor én a SOTE II-n feküdtem a hsg miatt akkor minden szobához volt külön fürdőszoba wc-vel. Érdekes, hogy a terhes patológián az ilyesmire már nem figyelnek oda. :roll:
Nekem a SOTE II-n dr Melczer Zsolt volt az orvosom, az inszemeimet dr Gimes Gábor és Boni dr Gidai Jánosa csinálta. Neked hogy hívják az orvosodat?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Dita,
Köszönöm szépen Czinke születéstörténetét, és a képeket! Én is megnyugodtam picit ettől a történettől, hogy akkor mégsem annyira vészes a szülés. Nándi baba meg egyszerűen gyönyörű! :D
Azért bosszúból ne gyújtsd fel a munkahelyedet! :wink:

Ancsi,
Gratulálok Lóránt babához! A két nővére el fogja kényeztetni! :D

Monic,
Probálj megnyugodni, mert így tényleg magasabb lesz a vérnyomid!

Zsuzska,
Szeretnék menni ma szülésfelkészítőre, de ha nagyon jegesek az utak, akkor lehet, hogy kénytelen leszek kihagyni a tegnapi mutatványom után... :?

Twist,
Drukk, hogy kezdétek az inszemet!+++++++++++++++++++++

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Az enyém Dr. Várbíró Szabolcs. Nagyon lelkes,fiatal kb.35 éves orvos.
A többieket nem ismerem, őt ajánlották. Lányok,ha van vkinek javaslata ,csodamódszere a hüvelyflóra erősítésére a terhesség alatt, hálásan köszönöm,mert sok bosszúságot okoz és nem is igazán veszélytelen. Kicsit félek is miatta és sajnos ebből fakadóan sok rosszat láttam,éltem át a kórházban. Előre is köszi!!!!!!!
f.ancsi
 
 


Ancsi,

emlékszem dr Várbíróra, szerintem ő írta alá a kórházi távozó papíromat. :wink:
Viki mami remélem tud neked segíteni a hüvelyflórát illetően.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsikám
Gratulálok, most akkor javíthatom a Czinkinek írt levelemet, mert azt hittem tuti lány lesz és ezt ki is hangsúlyoztam a levélben! :lol:

dita75
 
 


Ditus,Apának mondtam is,hogy szerintem visszaadod a boszidiplomádat,ha megtudod,hogy kisfiunk lesz! :lol:
f.ancsi
 
 


Háát a terhespatológián nekem is volt egy csodás hetem :lol: de az egyik anyukával azóta is tartjuk a kapcsolatot, egy kisfiúnak a születésnapját is ünnepeltük ott édes volt, gyrekpezsgőztünk, férjem lángost hozott be.. és a wc én amikor megszültem oda jártam vissza a 2.ba, mert az szellőztethető, napi 3szor takarítják, és le lehetett húzni :roll:

Monic nem az én Jánosom :wink: :lol:
Nekem Lintner Balázshoz volt még szerencsém, és a Tömösvári dr úrhoz... mindkettő szimpi
Vendég
 


Boni,

akkor Zsigi Jánosa? Viccből írtam ám csak :wink: :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Moncsi tudom :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


DIta enm is reagáltál a megmentődre :cry:
Vendég
 


Ancsi, nekem a Protexin tett csodákat, nagyon csok problémám volt a hüvelyflórával a kardiológusom tett rendbe a terhességem előtt. Iszonyat hogy nem tudtam elutazni anélkül hogy ne legyek beteg. Állandóan felvoltam fázva, szúrt a vizeletem. Szörnyű volt. Nézd majd meg hogy terhesen-e lehet szedni.

Kép
pgsuska
 
 


Boni,

Ditus nem tudom hova tette a szemeit, hogy ezt a jó pasit nem vette észre. Lehet, hogy akkora a füst a munkahelyen, hogy nem is látja a monitort. :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Ancsi!
Kérj egy tenyésztést.

Nekem anno a doki mindig hüvelygombára aodtt kúpot, pedig bacis fertőzés volt. Erre jó volt a Klion.
20150601134430
 
 


Csajok nem olvastam még nagyon el ezt az oldalt, csak Lóránt baba híre ütötte meg a szememet, reggel óta gyártom a Czinkinek az üzenetet, kivágtam amit ti üzentetek és jómagam is írtam vagy 3 oldalt rólatok, most lettem kész vele.

Beszéltem Évivel is telefonon, szegénykém elkapott valami fosóshányós fertőzést a kórházban és már csak emiatt is nagyon nehezen viseli már a 3in1 létet, szóval holnap mindenképp császár lesz ha addig nem fordulnak be valami csoda folytán a babák.
Nagyon izgul, hogy minden rendben legyen és holnapra extra drukkokat kér. Mindenki nevében boldog szülinapot kívántam neki, ugyanis ma azt is ünnepel.

Megcsinálom a béreket aztán jövök olvasni!

Kb. fél óra! :wink:

dita75
 
 


Sziasztok!

Dita,
köszi Csibi szüléstörténetét. Olyan megható ahogy leírja milyen hősiesen viselkedett a párja :lol: És Nándi baba gyönyörű! :lol:

Ancsi,
gratulálok a kisfiatokhoz! Nagyon szép nevet választottatok Neki. :lol:

Monic,
szép lesz a függöny és harmonizálni fog a képekkel :wink:

Én ma 4-est kaptam. Elméletben már tudok fóliás tavat tervezni és kivitelezni :lol: :lol:

i.kata
 
 


Dita,

Évinek jobbulást és nagyon-nagyon drukkolok nekik holnapra :wink:
Fél órát még tudunk rád várni :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Kata,

gratulálok a 4-eshez. Ha az új telken tavat szeretnénk csinálni akkor kikérem majd a véleményedet :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Én most elmegyek vasalni, már reggel óta azt kellene tennem, de elneteztem az időt :oops:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MOnic,
ok, szívesen adok tanácsot :-) ezzel a felelettel most egy életre megjegyeztem, hogy kell helyesen tavat építeni :lol:

Dita,
Évinek jobbulást és holnap mennek a drukkok ezerrel.

i.kata
 
 


Évi nagyon drukkolok Neked+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ bizti nagyon ügyes leszel!!! Holnap már a karjaidban lesznek a babáid!!!

Kép
pgsuska
 
 


Kata,

rendben, kb 5-6 év és felépül a ház, utána meggyőződök majd róla, hogy az összes gyerek tud úszni, hogy ha beleesnek ne legyen baj, vagy majd elkerítjük.
Ti majd szeretnétek az új házatok mellé kerti tavacskát?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
hű, én ilyeneken még nem gondolkodtam, hogy szeretnénk-e tavat :lol: Viszont ha fürödni is szeretnétek benne, akkor tudom javasolni az úszó tavat :wink:

i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: