Új privát üzeneted érkezett!

sárgarépa: én is sajnállak a baba miatt!! :( :( Hidd el a másik baba egyből össze fog jönni,és makk egészséges lesz!Járj ide hozzánk sokat,és bizti vidám leszel,és nem fogsz töprengeni az elmúlt hetekről! :wink: Felvidítunk!! :wink: :wink: Növényorvos??Az komoly! :wink: És lesz nagy buli Boti szülinapján?gondolom már készültök ezerrel!! :)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Kössz a vígaszt én is reménykedem.
Még nem készülök, majd jövő héten készülődom. Még pénteken van egy vizsgám és vége. Lesz egy szabad hetem. Azt hiszem 2 bulit fogunk csinálni, mert a szűk család is elég nagy.
Vicces, a bölcsiben eddig négy gyereknek ünnepelték januárban a 2. szülinapját, már annyira megszokták a gyerekek, hogy tortát esznek, hogy ha nincs, már kérdezik, hogy hol van.
Tegnap mondta a Boti (a műtét óta először), hogy ott a baba anya pocakjában, erre én mondtam, hogy már nincs, ezt végkép nem értette, (már azt sem értette, hogy ott van). Bambán nézett, aztán mutatta a kezével és mondat, hogy "icipici vót a baba", ő is múlt időben mondta, olyan okos. Én meg majdnem sírtam, olyan jó hogy Ő van nekem. Kép Boti, Alfi és én Kép A kedven szórakozása
sargarepa
 
 


Szia Sárgarépa!Üdv itt közöttünk!
Mezsó!Igen ez olyan gyógyszer amit a Reni leirt!
Reni!Mi is pótolunk tápszerrel!Probálok minél többet lefejni!Amit lehet azt adom neki!!!
Remélem mindenki jól van!Ügyesek a babák az oltás miatt mi majd febr.11.-én megyünk a következőre!
mné zsuzsi
 
 

 
 

Sárgarépa
Sajnálom:(
hu Boti fiad nagyon helyes 8) 8) :lol: :lol: még házias is :D :D

Rennye
köszi:)
hát nálunk Levim volt nagyon lusti.most Kristóf átlagban 2hónappal előrébb tartot mindennel.most érte be Levit mert annó Levi mindent 1hó alatt csinált.7,5hósan kezdet el forogni,majd kuszni,mászni,ülni,felálni és 8,5hósan ment már körbe a lakásba kapaszkodva. Kristóf már 1hója mászik.ma már térdenállással próbálkozik.

Levim most kezdet beszélni vagyis kb.3-4hója.igaz még nem tisztán de sokat beszél.vagyis már mindent:) ő nappalra szobatiszta de alváshoz kell még neki.

Renike
tényleg keveset alszik nappal a picid.ugyan ilyen volt Levim.ő is hamar átaludta az éjszakát(2,5hósan)szerintem pont ezért mert nappal keveset aludt. :wink: :wink:
Vendég
 


Sárgarépa! Nagyon helyes a kisfiad! Szép vonásai vannak. A pacigolásért meg kimondottan irigyellek titeket. Én életemben egyszer lovagoltam.....15 évvel ezelőtt. Ti szoktatok járni rendszeresen?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Alig győzök visszaolvasni! Bocsi, ha valakinek esetleg nem válaszolok...

Sárgarépa:üdvözöllek :D Nagyon ügyes a fiad, és tényleg igazán helyes kisfickó :D (és nagyon tetszik a neve is) :D

Alexa: tényleg jól bírja a csepped! Ahogy Rennye is írta, nálunk is a nagyfiúk alszanak ennyit :o :o hát ugye mindenkinek más az alvásigénye, nagy egyéni eltérésekkel :wink:

Mezsó: miért lett akkor a kislányodnak Blanka a neve? (a Mezsó megfejtésénél írtad, hogy Emese és Zsolt voltak a kiválasztottak)
meeeg jól olvasom, hogy van a topiknak akkor egy saját védőnője személyedben? 8)

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Sziasztok!


Mezsó:
Köszike elvagyok.
Rókakoma mostanság már nem jár felém
hála égnek, remélem így is marad.
Most egyenlőre kiélvezem hogy pár hétig nem
szipolyozzák a véremet,és 29-én megyünk
majd ultrahangra.
Holnap megyek a nődokimhoz magánba,
begyűjtöm a második pecsétünket :lol:

Rennye:Ne is mond már úgy örülök hogy itt tartunk!
Bár bennem van az is hogy:
"Úr isten!Szülni fogok!" :roll:

Aida:Nagyon szépek vagytok! :D

Kriszpiri:Köszike! :)

Olyan jó hogy körül vagyok véve tapasztalt Anyákkal!
Sok jó dolgot mondtok mindíg.
Képzeljétek mostanában mindíg azt csinálja a babám
hogy amikor lefekszem aludni, elkezd ficánkolni!
Nagyon örülök neki, de amikor nagyon álmos vagyok
szépen megkérem hogy alukáljon már :lol:
Lehet azért van mert oldalt kefszem, és ő is
helyezkedik.Háton már abszolút nem tudok elaludni.
Puszi nektek!

Üdv: Évi

Kép
eve3htv
 
 


Rennye: még mindig szeretik a nagyok Benedeket :lol: igaz az első napok varázsa már elmúlt 8) Hát hangosnak tényleg nem a kicsi hangos ;) hanem a nagyok féktelenkednek mellette, úgyhogy Benedeknek kell megszokni a pörgést
Az első napokban mikor hazajöttünk a kórházból Bálint és Dávid egymást ráncigálta és rengeteget verekedtek még magukhoz képest is, hál Istennek ez lecsengett már, és sokat játszanak együtt. Benedek még mindig kétórázik, ha ő nem ébred, akkor én szoktam átpelusozni, és akkor is igyekszem megetetni :wink: szerencsére ő is partner benne, szépen gyarapodik is, egész jó kis pofikája lett már, meg látszik a kis combján - karján is, hogy nőtt :D

Kép
Kép
Kép
bfkrisztina
 
 


Évi! Ne is szomorkodj az oldaltalvás miatt. Állítólag nem is szabad háton aludni. Na persze én mindkét terhességem alatt csakis és kizárólag a hátamon tudtam aludni :oops:
Jó, hogy már nem tartasz rókafarmot.
[quote]a írta:mikor lefekszem aludni, elkezd ficánkolni!
Nagyon örülök neki, de amikor nagyon álmos vagyok
szépen megkérem hogy alukáljon már

És szót fogad? :lol: :wink:

Kriszti! Jó, hogy benézel néha. Csodálom, hogy akad időd! Hol tart Beni (szabad így becézni?) a hízásban?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye:
Már tényleg túl voltak szaporodva a rókák! :lol:
Ezek ilyen mutáns rókák voltak, hol sárga,
hol pedig zöld :roll:

[quote] írta:s szót fogad?


Az igazság az hogy vagy szót fogad,
vagy elelszom és nem tudom :shock:
De van mikor már 1 órát forgolódom,
és semmi...csak ficánkol meg ficánkol!

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi: örülök,hogy a rókák már nem nálad buliznak!! :lol: :wink: De tényleg! :wink: Tudod az esti ficánkolást általában azzal hozzák össze,hogy nappal te teszel veszel,jössz mész,és ez jó a pocaklakóknak,mert elringatóznak így sokat alszanak,ezért érzed talán kevesebbet napközben/amíg pici...a végefelé minden rezdülését lehet érezni,amikor már neki is szűkösebb a hely/,és este mikor te lefekszel akkor már nem mocorogsz annyit,csendesebb is van,így ők akkor élnek!! :wink: De nem olyan baj az nem?? :wink:

sárgarépa:
nagyon jók a képek!!Tényleg helyes kispasi Boti! :D

Kriszti: az Emese és a Zsolt az első lehetséges verziók voltak a nevekre,amikor kiderült hogy terhes vagyok.Aztán mikor már mélyebben elástuk magunkat a névválasztásba,akkor jött az ötlet hogy ha lány legyen Blanka,ha fiú akkor Bence.S hogy miért?Mert a vezetéknév ami mellé passzolnia kell,az az hogy Boros.Boros Blanka,Boros Bence.Szerintünk nagyon klasszul hangzik.jah hát igen,én védőnő volnék! 8) :wink: ha dolgoznék...de majd ha munkába állok akkor mindenképp védőnőként szeretnék igen. :wink:

Rólunk: Blanka ma megint nagyon nehezen aludt el...Sokat ordított...Nem tudom mi van vele már.Passz...pedig azt hittem kezdett megoldódni a helyzet,de úgy tűnik mégsem.7-9-ig ment az ordítós műsor,akkor valahogy megbírt nyugodni,és azóta alszik.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Évi: Ez velem is így volt, de szerintem ez tök aranyos. Jó hogy már ilyen korán érzed, hogy ficánkol. Én asszem ilyenkor még nem éreztem. Az lesz a vicces, amikor csuklik. Botinak nem volt olyan napja, hogy nem csuklott.

Reni: jó dolog a lovaglás tényleg. Kb 13 éves koromtól 4 hónapos terhes koromig mindennap lovagoltam, azóta meg sajna nincs időm, mert a suli, meg a gyerek, azért én is ember vagyok. De a férjem mindennap lovagol, néha azért én is felülök Alfira, de ha majd jó idő lesz majd remélem gyakrabban fogok.
Amúgy arról, hogy melyik gyerek mennyi idősen csinál mit, szerintem mindegy. Boti pl 16 hónaposan kezdett járni, viszont tök hamar beszélt. A végén úgy is mindannyian megtanuljuk ezeket. Én már 4 éve alvós állat nélkül alszom
:D
sargarepa
 
 


Ja amúgy nyugodtan szólítsatok Répának

Jó éjt mindenkinek.
sargarepa
 
 


Répa: honnan ered ez a becenév?? :D Múltkor ezt fejtegettük hogy lekri miért lekri,én miért vagyok mezsó...Neked is jó éjt!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Ba...us! annyit írtatok, hogy mire visszaolvasom, elfelejtem ki és mit írt.. :lol: :oops: :roll:
Úgyhogy bocsi,ha kihagyok valakit..
Reni24: Jó hogy te is benézel néha, gondolom nem sok időd van a kicsávó mellett.. :roll: KÉPEKET!!!! :D
alexa:régen láttunk képet Kristófról is....lécci tegyél fel!!!! :lol: napi 1-2 óra??? :shock: nálunk 3-4.
Répa: ÚÚÚÚÚÚÚÚÚ, az nem a Hidász utcai lovarda????? 4 évig ott voltizsáltam......én is kiskoromtól lovagolok...dejóóó! Még 1 lovas csajszi!!!! :lol: :lol: :lol: Részvétem a babád miatt.. :cry: A fiadnak nem kis meló lehetett azzal a felmosóval ügyködni! :lol: kicsit nagy hozzá képest... :lol: Te hogy tudsz tanulni is gyerek mellett??? :shock: (én is szeretnék visszamenni majd a fősulira, csak nemtom hogy fogom megoldani..)
Rennye: megúsztátok a vírusokat?? :D (b.himlő, stb...)
Mezsó: nem semmi milyen akaratosan kitartó Blanka. :) ("Akkorsem alszoooom"!!!!!) :lol: Vannak még idegsejtjeid? :lol: Én már lehet feladtam volna... :roll:

merre jár vajon a Timi? régen volt itt.

eve: megmondom őszintén én 3 hónapot szerettem terhesnek lenni...a középső 3 hónapot. Elötte a sok vizsgálat, menj ide menj oda,az utcsó meg a nagy has és az ismét rohadt sok vizsgálat miatt tényleg "terhes" volt. Nekem nem voltak mutáns rókáim, meg semmiféle. :wink: Én voltam a Simabőrű.... :lol: :lol: :lol: :wink:

A fél kúptól egész nap aludt Emmus, csak enni kelt fel. Tök fura volt ez a nagy csönd... :shock: :?
Nah, aztán most este a második fél kúpot is beadtam...negyedszeri nekifutásnak :D ...cserébe 3x SUGÁRBA lefosott :lol: ...a padló a gatyám a ruhája...minden. :twisted: Mondhatnám le vagyok szarva. :lol: :twisted:
Éééééééééés mire végeztem: ruhacsere, 4x peluscsere, teljes környéktakarítás...felemelem: hát nem telibe lehányja magát??? király! ismét öltözés....a végén már kínomba csak röhögtem.. Murphy törvénye.. :lol: :lol:

elkiabáltam a csöndet...megyek nyivák kisasszonyhoz...

Kép
pocimaci
 
 


Na sziasztok!
Visszaolvasásnál elvesztettem a fonalat....de majd pótolom!

Sárgarépa üdv itt!Láttalak már a másik topikba is,ahova szoktam írni!Majd írok oda is :wink:

Én ma megyek dokihoz!Bár sok mindent nem fogok megtudni,de majd jövök a hírekkel!

Télleg jó sok anyuka lett itt hirtelen!Pedig nemrég még Aida is azt várta h mikor jön már ki Noel :wink:

Amúgy ki lesz a következő????Pár emberről régen hallottunk már!

Évi!
Most látom hogy hol jársz.Kb ezidőtájt mentem a genetikaira,olyan mintha tegnap lett volna :shock: Közben meg eltelt 7 hét!!!

annus11
 
 


Kép
evés után tejes szájjal így nevetünk
mné zsuzsi
 
 


Szia sárgarépa nagyon sajnálom a babád!!
Boti viszont nagyon ari

Zsuzsi:nagyon ari :D

Kép
kriszpiri
 
 


Sziasztok.

Mezsó: A nevem Réka, és a férjem, amikor még nem is volt a férjem, de még csak fel sem merült ilyesmi( csak ugyanott lovagoltunk). KB 8 éve elnevezett Répának és azóta ez rám ragadt és elég sokan hívnak így. Szeretem, mert aranyos.
Pocimaci: de az! Ez tök jó! Nem tudom, hogy tudod-e ,Kb 3 éve, be akarták záratni a lovardát, tudod, mert ott van a város közepén és nagyon értékes telek, lehet rá egy ezredik wellness-fitness-lakópark-bevásárlóközpontot építeni . Aztán nagy nehezen, főleg a média meg a sajtó segítségével sikerült megmenteni , úgyhogy most már nem a Honvédség üzemelteti, hanem egy Kht. (de ki tudja meddig :( )
De a lényeg, hogy tavaly ősztől újra van voltizs a Hidász utcai lovardában, http://www.honvedlovarda.hu/ itt a webcím Nézd meg!

Valamiért Boti imád takarítani, akárhova megyünk vendégségbe, vagy bárhova , meglát egy söprűt és egyből nekiáll. Remélem ez nem múlik el soha :lol:
Zsuzsi: édi a baba, milyen szép nagy haja van!



Kép

Botó itt épp jógyerek

Kép
sargarepa
 
 


pocimaci: hát én sem nagyon bírom ám...de muszáj! :)

zsuzsi: édes a képen a csajszid!

annus:
várjuk a híreket!!


Éjjelünk jelentem a legpocsékabb volt ami csak lehetett.1kor,2kor,3kor is megébredt Blanka.1kor egyszerűen visszaaludt,2kor evett is :shock: ,3kor pedig nem bírtam sehogy sem visszaaltatni,csak mellettem tudott elaludni 4.15kor,és csak fél8ig aludt azóta fent van!!! :shock: :shock: Több fórumon is szoktam fent lenni,és elég sok anyuka szerint Blankának még nem adok elegendő tápértékű kajcsit,és lehet hogy éhezik/számomra a hajnal2kor történő evészete ezt igazolja/.Ma már reggelire tápszert kapott+egy kicsivel később adtam neki körtepürét babakeksszel/az egész üveg körtepürét benyomta még rá :shock: :shock: :shock: /.Megpróbálom kicsit jobban megtömni,hátha tényleg ez a baj!!!

Kép

Kép
mezsó
 
 


Répa: Boti tényleg nagyon házias lélek!!Múltkori képen felmosott,itt meg ruhákat is mos!! :lol: :lol: Női szívek álma! :lol: :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Sziasztok!

Ma nem tudok jót írni sajnos :(
Reggel 6-kor arra keltem hogy görcsöl a hasam.
Nem tudtam oldalra feküdni mert piszkosul fájt.
Csak akkor enyhült amikor a hátamra feküdtem,
később már tudtam a hasamon is feküdni.
Remélem nem lesz baj :cry: :cry: :cry:

Kép
eve3htv
 
 


Eve:ne aggodj nekem is sokszor görcsölt a hasam ma is ha elköhintettem magam nagyon fájt én többször mondtam a dokinak isazt mondta elmulik ne parázz az csak rosszabb jo légy puszi

Kép
kriszpiri
 
 


Évi: nyugi!!!!Fáj,görcsöl még?Pihenj,feküdj abból nem lehet baj!És MagneB6!De ezt gondolom már bevetted.És ha csak görcsöl,és nem vérzel biztos semmi baj.

Kép

Kép
mezsó
 
 


Évi: szedsz magnéziumot? Nekem az segített a görcsöknél, Magne B6 napi 3 x, ha még nem szeded, próbáld ki, biztos, hogy nem árt.

Mindenki vigyázzon magára, ez az ónos eső elég szörnyű :shock:
sargarepa
 
 


Köszi csajok!

Már nem görcsöl de borzalmasan fájt :(
Vettem be magneB6 extrát.
Nagyon megijedtem mert ilyen fájdalmat még
soha nem éreztem a hasamban.
Hála égnek nem vérzek, de már azt hittem
elveszítem a picikémet. :cry:
Párom itthon maradt az ónos eső miatt,
úgyhogy nem kell egyedül mennem
délután a nődokihoz!Féltem volna egyedül vezetni.
Kíváncsi leszek mit mond.
Szorítsatok!

Puszi

Kép
eve3htv
 
 


Sziasztok!

mezsó:Igen eléggé nyűgösek vagyunk meg nyáladzunk rendesen szinte folyik ki a nyál a szájából. :shock: afta bizti nem,mert rózsamézzel napi legalább 3x bekenem az ínyét.És eszik rendesen azzal nincs gond hál istennek :D Nekem még van tejcsim,de egyre kevesebb sajnos,de a lényeg tényleg az,hogy tele legyen a pocakja :D De olyan büdöseket pukizik a tápszertől,hogy hihetetlen,de jókat nevetünk rajta :lol: Nagyon ügyes Blanka :D

Répa:Sajnálom a babát :cry: Boti nagyon aranyos és tényleg jól áll neki a felmosó :D

Alexa:Örülök,hogy jól vagytok.Krisztiánom se alszik nappal valami sokat.Ő is inkább éjszaka alukál.Persze most vissza állt a 3 óránkénti felkelésre így most éjszaka is eszik.Várjuk a képeket :D

rennye:Hát sajnos nem sikerűlt pedig próbálkoztam,de a sok idegeskedés miatt nem jött sajnos össze :cry:

Most mennem kell Krisztiánom felkelt bocsi akinek nem válaszoltam ma ha tudok még jövök.

Vigyázzatok magatokra!!

puszi

Kép
Kép
reni_24
 
 


Évi: tök jó ha már nem fáj!!Bizti nincsen baj.De az nagyon jó,hogy mész dokihoz ma,legalább rád néz,és reméljük hogy megnyugtat!!Szorítok és gyere majd a hírekkel feltétlen! :wink:

Reni:
akkor bizti a fogacskája a gond.Örülök,hogy szépen eszik!!Blanka miért ügyes??Mert rosszul aludt?Vagy mert reggel a tápszerre még bevágott egy üveg körtét is? :wink: gondolom ez utóbbi... :lol:

Ez az ónos eső... :? menni kellene mindenképp DM-be,mert Blankának kellene venni gyümilevet,de hát így... :? Nincs kedvem korcsolyázni...és a friss levegő nagyon kellene. :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Valaki tudna tippet adni, h milyen gyógyszert lehet szedni szoptatás alatt?
Nyavalyáim: brutál takony, torok-mandula fájás, és cuccost is köhögök fel mindig. Anno erre neoncickányt ittam (neocitrán), de azt nem lehet szopi alatt.
HELP ME!!!

Kép
pocimaci
 
 


köhögésre STODAL szirupot kanalazgathatsz ez homeopátiás cucc,és jó száraz,hurutos köhögésre is.Gondolom vény nélküli szert keresel...A Calcium C Sandoz pezsgőtabival próbálkozhatsz.Ezt én terhesség alatt is,de szoptatás alatt is ittam mikor kellett.Több tippem nincs.És jobbulást neked! :wink:

Kép

Kép
mezsó
 
 


Na megjöttem a dokitól!

Baba oké!Korának megfelelő!Pontos adatokat nem tudok mondani sajna.Miközben vizsgált a doki,tapogatta a hasam stb mondogatta h szép-szép :lol: Tehát minden oké velem is!
Kérdeztem a szülést,mondta h vállalja.Tarifát nem mondott,így gondolom nincs neki fix.Mondta h szülésznőt akkor fogadjak ha szeretnék.Egyenlőre mást nem is kéreztem.
A szülésfelkészítőre mondta h jó dolog,ott sok mindent tudok kérdezni ha vmi eszembe jut.
2 hét múlva kell mennem a cukros vérvételre...itt cukros lötyi van,de azt ott adják.Közben meg elküldött uhra!Ez tök jó,így hasznosan telik az idő!
Legközelebb 4 hét múlva talizok vele,akkor már a 29.hétben leszek :shock: A 34.héttől meg mehetek hetente a szívhallgatásra,mondta h majd akkor sűrűbben találkozunk és tudok kérdezni a szülésről stb.

annus11
 
 


http://www.vatera.hu/kiwsmama_nadrag_120833208.html
Ezt felteszem hátha valakit érdekel!
Annus!Olyan soká mész cukorterhelésre?Nektek ott keverik be a lötyit?Nekünk vinni kellett és az volt a jó hogy mondta a védőnő hogy tegyek bele citromot!Még jó hogy tettem mert a terhesség alatt a cukros dolgoktól kivolétam!Az az egy volt még bene a jó hogy juliusba volt nekem és nagyon meleg volt az meg még be is volt hűtve meg nagyon éhes is voltam már!Így jól esett!
mné zsuzsi
 
 


Citromlevet azt itt is lehet bele tenni.De a cukrot ott adják,ők keverikki.Hát akkor leszek a 27.hét elején.Épp h betöltöm a 26.hetet.Szerintem az nem késő. :lol:

annus11
 
 


Sziasztok!
Voltam dokimnál, és napi 4x2 magneB6-ot rendelt el.
Meg is vizsgált, azt mondta nem észlet semmi
problémát.Várjuk az Afp eredményét kb holnapra
küldik meg, és 29-ére vagyunk beírva ultrahangra.
Ami érdekes:
Megkérdezte hogy észleltem-e mozgást,
én meg mondtam hogy igen.
Na akkor mondjam meg neki napra pontosan mikor
észleltem először :shock:
Mondtam hogy 16-ik hét közepe, amit biztosra
merek mondani.
Erre kezébe vette a szülés kalkulátort, és azt mondta
hogy akkor ebből lehet május lesz :shock:
Tehát először azt mondta hogy június 21-re jön a baba,
most meg május 22-t írt a kiskönyvbe.
Ilyenkor mi van???

Elmentem fogorvoshoz is, ha már ott voltam a
rendelőbe.
Megnézett a doki, mondta fogkövet kéne szedni...
mondtam szedjük amíg bátor vagyok :?
De nem fájt ,és pár pillanat volt az egész.
Amin megdöbbentem, hogy elkért 2000 forintot :shock:
A kismamák ellátása nem ingyenes?
Vagy a pecsétért kérte?
Mind1 a lényeg hogy túl vagyok ezen is.

Most ennyi, és köszönöm a bíztatásokat!

Üdv: Évi

Kép
eve3htv
 
 


Évi!

Hát én ezt hülyeségnek tartom...akkor nekem április elején meglesz a baba?Mert én is tök hamar éreztem,persze akkor még nem rugott nagyon erőset,csak azt észleltem h mocorog,olyan kis buborék pukkanás szerűt!Aztán ez folyamatosan erősödött!Az h ki mikor érzi sok mindentől függ!Pl a vékonyabbak általában hamarabb észlelik stb.Ettől persze jöhet elöbb a baba,de a korát nem ez alapján állapítják meg!Na mindegy,szerintem nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani :wink:
Fogorvost meg nem értem...magán doki?Mert ha vmi SZTK-s akkor az ingyenes!Mindegy h neki pecsételnie kell e vagy sem!Tőlem fogorvos még nem kért pénzt egy fogkőleszedésért....

annus11
 
 


Annus!

Sztk-s rendelésen voltam, de többet nem megyek oda.
Van ahol a kismamákat szedik le ezek szerint.
Mondjuk pont nem jókor jött ez a pénzes dolog,
mert most csak fél havi fizut kaptam. :roll:
Azóta megint görcsöl a pocim,
nem győzöm tömni magam a magneB6-al.
Annus de szépen halad a kis halacskád a
vonalzón :)

Megyek mert apának kell a gép.

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Ajjaj, lehet, hogy több részletben fogok írni.

Pocimaci! Minden, ami homeopátiás, mint Mezsó írta pl a Stodal (köptető=köhögésre) tökéletes. Nekem jó volt: Coryzalia (megfázásra), Homeogene 9 (köhögés, rekedtség), és Calcimusc-ot (köhögésre) szoktam inni a gyerekekéből. Egyébként ha nagyon nem jól vagy, akkor lehet inni 1-2 Neocitrant, és Algopyrint lehet szedni (módjával).
Barihimlő, skarlát: még a lappangási időben vagyunk, úgyhogy bármi lehet belőle.

Mezsó! Én is reméltem, hogy megoldódik, de lehet, hogy csak kicsit bepróbálkozik. Egyébként miket eszik Blanka? És hányszor?
Jég: én babakocsival mindig sokkal bátrabban közlekedtem jégpáncélon, azzal szinte képtelenség elesni.

Zsuzsi! Micsoda mosoly! Nagyon szép Gréti.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Évi! Nem csak kismamiknak ingyenes, de mindenkinek. Fogkőleszedésért tőlem sosem kértek pénzt. Pecsétért meg pláne....Örülök, hogy minden rendben a babával, és sajnálom a görcsöket.

Annus! De jó, hogy rendben van Maszatka! Cukros lötty volt nálunk is. Szerencsére a másodiknál megsúgták (mivel nekem kellett vinni), hogy előző este bekeverhetem otthon, és akkor nem marad "homok" az alján.

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Répa! De jó nektek, hogy van lehetőségetek lovagolni. Alfi a tietek? Szép paci. Biztos Boti is remek lovas lesz.
Mindenesetre remek mosólegény, nálunk tele a szennyestartó, átküldhetnéd egy kicsit....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Évi! Egy kérdés: mikor jött meg utoljára?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Őőőőőőő asszem befejeztem....

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Rennye:
Utolsó mensim ideje 2008.09.14!

Puxxx

Kép
eve3htv
 
 


Hát, ha normálisak a cuklusaid (28-32 naposak), akkor beza nem értem a dokid májusi beszólását :?

Reni
Kép
Kép
rennye
 
 


Sziasztok,
Évi: jó hogy jól vagy, én 17-18 héten éreztem először a magzatmozgást és a háziorvosom azt mondta, hogy az nem lehet, biztos nem az volt, ilyen Korán még nem lehet érezni stb. Aztán egy nappal a kiírt időpont előtt szültem. Szóval szerintem attól még, hogy hamar érezted, még nem biztos, hogy 1 hónappal idősebb a báb, mint gondolod. Különben is az UH-n megmondják, hogy kb mennyi idős.

Nekem mázlim volt, mert az én dokim a cukorterhelésre azt mondta, egyek 1 zsömlét(vagy felet, már nem emlékszem) és 2 dl tejet, mert abban annyi cukor van, amennyit ilyenkor meg kell enni. Nem bírnék éhgyomorra cukros löttyöt inni még így nem terhesen sem, tuti kihánynám.
Lehet, hogy te is rákérdezhetnél erre. Különben is ez a terhességi cukorbetegség is nagyon ritka.
Bár attól, hogy valami ritka betegség, még előfordul sajnos :cry:

Rennye: a miénk, de inkább a férjemé, de végül is mivel házastársi közös vagyon :) . De én sajna csak nagyon ritkán lovagolok, mert így a gyerek meg a suli, meg a lovaglás nem fér bele. Elég időigényes sport ez. Még azt kérdeném tőled, hogy a te fiaidnak volt-e ilyen nagyon félős korszaka? Boti néhány hete olyan félős, szegényt úgy sajnálom.Ha a szomszédból áthallatszik valami zaj, vagy járkálás, vagy megnyitják a csapot, annyira fél. Ezenkívül minden zajtól megijed, a Mikulástól már nem fél, pedig sokáig úgy rettegett tőle, de kapott egy plüss mikulást és azóta szereti. Nem mer egyedül elaludni, meg állandóan felsír éjszaka. Szóval szerinted meddig tart ez?

Mindenkinek jó éjt.

Kép
sargarepa
 
 


annus: örülök,hogy minden rendben!Szerintem sincs későn a 26.hét a cukorterheléssel,itt is akkor nézik!!Jót derültem azon hogy írtad,hogy a dokid tapogatta a hasad,és közben mondta hogy szép szép!! :lol: Enyém doki,mikor Blanka még odabent volt,hasonló beszólással bírt,ő is hasamat tapogatta,már a végefelé,csak ő azt mondta: "Van itt baba!!!" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Párommal azóta is sűrűn emlegetjük,pedig 10hónapja volt. :)

mné zsuzsi:
ez jó...én is éhes voltam már marhára,azért esett jól anno a cukros lötyi. :lol: :lol: Pedig sokan undorodnak tőle,hányingerük lesz... :roll:

Évi: dokidat én sem értem,de fő hogy minden rendben,és nem észlelt problémát! :wink: Fogdoki hihetetlen! :shock: :shock: Ilyet én még nem hallottam... :shock: :shock:

Reni: hogy érted hogy bepróbálkozik Blanka??Tűrőképességemet?Vagy hogy kiharcolja hogy mindig mellettem aludjon?Mire gondolsz?Mai evészete Blankának: Reggeli: tápszer 230ml,tízórai: körtepüré babakekszel,ebéd:üveges babakajcsi pulykahusi zöldségekkel,rizzsel,uzsi: tejpép,vacsi: sárgarépás csirkehusi/ez is üveges/,pótvacsi:tápszer 230ml.Kb. ilyen a többi napja is.Szerinted valami nem jó??

Ma fél10től alszik Blanka,már 2x is felsírt azóta,nem tudom mi vár rám éjjel... :? :? Azt viszont tudom,hogy marha fáradt vagyok,hiszen tegnap éjjel sem aludtam szinte semmit,ha ez ma is így lesz,akkor nem tudom mi lesz...lemerülök mint egy elem. :roll:

Kép

Kép
mezsó
 
 


sárgarépa: én terhességi cukorbeteg voltam...ennyire ritka,hogy itt a topikban máris akad rá példa... :roll: Egyébként nem riogatás,cseppet sem ritka ám,ezért is szűrik.Én hetente jártam cukorgondozóba,mindig tumultus volt...rengetegen voltak!! :shock: :shock: :shock: Csupa csupa sorstárs. :roll: De lehet hogy csak itt Kecskeméten gyakori a cukorbeteg kismama? 8)

Kép

Kép
mezsó
 
 


Rennye:
Mindíg normálisan jött meg 28 napra.
Szeptemberben késett 4 napot a mensim
de a tesztem negatív volt.
Én csak lestem mikor mondta hogy:
Lehet ebből május lesz...

Sárgarépa:Én nem gondolom hogy idősebb lenne,
nem tudtam mire véljem amit a doki mondott.
Egyébként az UH-n majd kiderül.
A mozgást meg hogy ki mikor érzi...
nem tudom ez is mindenkinél más,én 16-ik héten
kezdtem el konkrétan érezni.

Mezsó:Én is örülök, de úúúúúúúúgy megijedtem :(
Azt hittem meggebedek.
A fogdoki: szégyelje magát! :evil:
Amikor mondta az asszisztens hogy 2000ft,
még vissza is kérdeztem hogy jól értettem-e!
Tessék??? :shock: :shock: :shock:

Lenne egy fontos kérdésem:Nekem A RH negatív a vércsoportom,és azzal
járni kell valami ellenanyag vizsgálatra.
Miért?Tudja valaki?Mert nekem senki nem mondta el.
Csak olvasom a kiskönyvtartóm külső borításán :shock:

Üdv:Évi

Kép
eve3htv
 
 


Mezsó!

Akkor ez azt jelenti h szép nagy baba? :lol: Na majd pénteken lemérik nekem és megtudom :wink:

Évi!
A vércsoportos dolog majd a baba születésekor lesz fontos!Mivel én + vagyok,így nem tudnám megmondani pontosan h mi a szitu.A lényeg h nincs semmi gond,de majd vki leírja pontosan ,aki negatív! :wink:

annus11
 
 


Évi!
Én úgy hallottam hogy akinek negatív a vércsoportja annak a szervezete tiltakozásképpen termelhet valami ellenanyagot ami a babának nem jó!Ezt csak hallottam,lehet hogy hülyeség!
Kérdezz rá a védőnőtől! Ő biztos tudja pontosan!
Az enyém ARh + és a Grétijé is az lett!
mné zsuzsi
 
 


Gréti tegnap beevett és apánál elájult! Kép Kép
mné zsuzsi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?