Új privát üzeneted érkezett!

Elvileg jó!

Kép
ndombi

De a felesege vagyok.Nem kovetelhetik rajtam?
Igen beszeltunk.Egy napig ujra szeretett,aztan meg mar nem.Azota a kicsit se latta.Csak ugy akarna hogy nelkulem.ugy meg nemengedtem.Idezem,nem kivancsi a pofamra.Velem a kicsi faj az inye,majd irom a reszleteket.

Kép

Kép
marcsitita

Marcsi: Nem követelhetik.
Ha felvenne hitelt és nem tudja törleszeni,azt csak rajta követelhetik,ha van kezes aki aláírta,hogy ő a kezes, akkor azon.

Kép
ndombi

Hunci: e-mail címed mi?

Kép
ndombi

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
ndombi

Sziasztok!
Ej, de összeillenek ezek a picúrok. Eljgyzés mikó lesz?
Marcsi a közös számlán lévő pénzt, amit levett nem tudnád valahogy visszaszerezni, végül is azt a gyerek miatt kaptátok, nem azért, hogy a nőjénak adja! Próbálj beszélni vele, és azoönnal nyiss egy új számlát, és arra kérj minden pénzt, amit kapsz, nehogy megint így járj. Ami meg maradt estleg a közös számlán, azt azonnal vedd le!!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Dorka és Hunci tüneményesek együtt!!!! :lol:

Ja, és Dorkának az a belülése :D Marci is szokott így!! Nem semmi, h milyen hajlékonyak még ilyenkor!

Tegnap megkaptuk az első prevenart :( Este pici láz, kapott kúpot, attól jól aludt, de ma letettem 10-kor, és a szokásos márfél óra helyett aludt fél órát :? Hőemelkedése van, érezhetően nyűgösebb, remélem elmúlik lassan-lassan.
A második szurit a 15 hós szurival együtt kapjuk :shock: Gondolom nagyon klassz lesz :( Szegény Marcim!

KépKép
Kép
sagi1

Ndombi, nagyon jó képek.majd megírom püben.
Dorka kis csajos nagyon, Hunor meg visszafogott :lol: amúgy tegnap gyerek meghülyült, úgy felspanlta magát, h semmit sem aludt :shock: pedig tök fáradt volt, így tegnap csak este 8kor aludt el, addig dizsi volt.

Marcsi, nem követelhetnek semmit sem, csak ami az ő nevén van, azt lehet nemfizetés esetén végrehajtás alá vonni, vagyis pl közös számlán lévő pénz fele az övé.Sajnos, ez igaz a családi pótlékos pénzekre is, így azt nem is követelheted vissza, de nyiss egy számlát és innentől oda kérd a pénzeket még ma!!!!!
Azt meg ne vedd megbántásnak, de olyant nem tehetsz, hogy ha téged nem akar látni, gyereket sem engeded.Ilyen nincs.Joga van a láthatáshoz.Ez van.Úgy kell megoldani, hogy mamákkal együtt lesz a pici és akkor megy az apa láthatásra.Bíróságok ezt így lodják meg.

Csibe, igen, nagyon édesek voltak a picik :lol: Eljegyzés, hááááát nem tudom, a fiam eléggé kis visszafogott volt, asszem majd Dorkának kell megkérni a Hunor kezét :lol:
Vendég

Szívesen odaadom Dorkát,ha megkapom Huni leendő anyagi helyzetének,lehetőségeinek leírását, valamint géntérképét, a lehetséges betegségek, várható élettartam megjelenítésével, valamint nyilatkozatot a felelősségteljes férj kritériumaival tételesen, egyenlőre a 2 nevelője aláírásával, pecsét dátum,közjegyző.
Dorka felajánl egy rágót(gyerek) és egy ropit.

Kép
ndombi

:lol:
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

mostmár a hasa is megy... :?

Vkinek volt hasonló tünet???
Arra emlékszem, h Bloékat megkínozta...

KépKép
Kép
sagi1

Sági, aj neki normaflort mindenféleképp, nurofent és ca-kidet.Az is lehet, hogy legyengült az immunrendszere és a prevenár csak rátett egy lapáttal.Lehet 3 napos vírus is.állítólag a prevenárnak semmilyen mellékhatása sincs, a doki legalábbis ezt mondta, hogy ez az egy oltás,aminél nem betegek a gyerekek utána.Nézd hogy pöttyös lesz-e holnapra mert akkor 3 napos vírus.
Vendég

Vagy igyon 100 %-os almalevet.
Dorka garantáltan nem wc-zik akkor 1 napig,ha azt iszik aznap sokat.

Most nézem a képeket, dorka szerintem szinésznő lesz...minden képen grimaszol...

Kép
ndombi

Ndombi, hát tud valamit a csaj, az biztos!
Boo, mi van veletek? Rég jelentkeztél!
Szofi beteg, éjjel belázasodott, ugyanaz a baja, mint Bencének, be van rekedve, de nem köhög, egy kicsit folyik az orra. Bencének homeovaxot írt fel a doki, szerintetek Szofinak mit adjak? Ha nem muszály, nem viszem dokihiz, ilyen jégpáncélon meg pláne nem indulok el 2 gyerekkel, babakocsival...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szofi beteg, éjjel belázasodott, ugyanaz a baja, mint Bencének, be van rekedve, de nem köhög, egy kicsit folyik az orra. Bencének homeovaxot írt fel a doki, szerintetek Szofinak mit adjak? Ha nem muszály, nem viszem dokihiz, ilyen jégpáncélon meg pláne nem indulok el 2 gyerekkel, babakocsival...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe, nem tudom mi van otthon nálatok.én ilyenkor valami köptetőt adok neki,az használ.Homeovaxról nem hallottam.
meg mondanám a mézes teát, csak nem tudom, adsz-e neki mézet, sokan nem mernek még adni, én adtam amikor így beteg volt, nem lett allergiás és még meg is gyógyult.
Vendég

A dokim azt mondta Salvus vizet párologtassak és tényleg jó.
Gyógyszertárban lehet kapni.
(+cebion, csepp, aloe, nurophen) mást szerintem ne,ha zöldes a takony akkor viszont doki, antibiotikum.Amíg fehér,úgyis vírus csak.

Kép
ndombi

Azt hittem, az előző hsz-emet egyszer sem tette be. Erre!!!! :twisted:
Na mindegy, méz van itthon , azt majd megpróbálom, csak nem lesz vele gond. Köszi csajok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

na Dorka is fosik.még sose volt hasmenése,legalábbis nem emlékszem. láza nincs,remélem nem is lesz,de enni se akar.lehet fog.

Kép
ndombi

Blongyi írok püt,TB kérdésben

Kép
ndombi

Marcinak ma délelőtt semmi baja sem volt már, de estére megint belázasodott :( Hülye prevenar, nem hiszem el, hogy így szívunk vele...

A f@si elmúlt :roll: , hála az égnek csak egyszer volt és nem derült ki, h mitől??!!!

Kaptam a prevanarról betegtájékozatót a védőnőtől, nagyon gyakori tünetek között van a 38 körüli láz, az étvágytalanság, az aluszékonyság v. nyugtalan alvás. De a hasmenés nem...

Ndombi: szerintem fog lesz, tuti! Marcinak még mindig 0! :)

Csibe: remélem nem súlyos Szofi baja, szerintem jó lesz a méz+citrom!

Kérdeztem dokinktól az influenza elleni védőoltást, mármint, hogy beadassam-e. Nem ajánlotta, azt mondta, ha Marcival nem járunk sokat közösségbe, akkor nem kell. De mi van, ha tőlünk kapja el? Vagy pl. most akarunk eljárni bölcsibe ilyen csoportos "játszóházba"... Nem értem én ez?! :?
Van aki beadatta?

Blo, Boo, Marcsi??? Hol vagytok?

KépKép
Kép
sagi1

Köszi, Szofika sokkal jobban van, láza reggel óta nincs, csaka rekedtség, de nem vészes. Reggel nam nagyon evett, de délben már nem volt gond.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Pont most léptem fel és ugyanezt akartam kérdezni!!!!

Dorka megy bölcsibe ráadásul!!! 3 és fél hét múlva...nyilván elkapja.de az én dokim se javasolta. de nem nagyon értem miért.
Ha baja nem lesz tőle akkor miér ne?
Mondjuk tavaly anyukám (aki kissé hippohonder és egy náthát 1 hónapig hallgatunk) beadatta és 1 hónapig taknyos volt....

Kép
ndombi

egyébként attól még,hogy ő nem jár közösségbe a család 400 tagja igen, akik halálra puszilgatják,szerintem mindegy.
A bölcsisnéni azt mondta,hogy a családtól sokkal jobban elkapják,mert,puszilgatják,a bölcsiben meg nem.

Kép
ndombi

Sági, gyógypuszi.
Ndombi Dorka jobban?

Sági, még 0 fog? :shock: nem semmi, leglaább nem harap :lol:

CSibe,örülök, hogy alakul Szofika is.

infl ellenit nem adatom be, vagy nem tudom, lehet mégis??????
Vendég

Én az influ elleniben nem hiszek. A férjem, aki sose beteg, egyszer kapot, mert a melohelyén ingyen beadták. Azon a télen iszonyú beteg volt, egy hétig magas láza is volt. Többet ő sem kért. Nekem is járnak-jártak közösségbe a gyerekek, de nem oltattam be őket semmiféle mai divatos oltással. (kivéve az agyhártyagyulladásosat, mivel Danikámat szeretik a kullancsok).

Kép
Kép
Kép
csibe76

[quote="csibe76"]Én az influ elleniben nem hiszek. A férjem, aki sose beteg, egyszer kapot, mert a melohelyén ingyen beadták. Azon a télen iszonyú beteg volt, egy hétig magas láza is volt. Többet ő sem kért. quote]

Hát ez nálunk is pont így volt :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én piszok beteg vagyok, meg van merevedve a nyakam, fáj a torkom, meg be van dagadva valamim. És iszonyú gyenge vagyok.
Vendég

Blo: jobbulást!!

oltás: hát igen,nálunk is terjed a mendemonda, h akik beadatták, azokat jól leverte a lábáról, egy hétig magas láz meg hasonlók :shock: Nem tudom,h érdemes-e kitenni ilyeneknek a manókat, de ahogy Dombi is írta, a rokonok és mi is hordozhatjuk magunkba,hiába nem megy a gyerkőc közösségbe!??

KépKép
Kép
sagi1

felhívtam a védőnőt is. azt mondta ne adassam be mert csk 6 héig véd igazából(érdekes) és ami nem véd egész éeleten át,hanem évente ismételni kell annak nincs értelme, mert ha átesik rajta akkor legközelebb már jobban bírja,ezzel meg ugyanaz lesz jövőre is és egyébként se nagy durranás az influ,csak betegeken meg legyengült immunrendszerűeknek gáz nagyon.

ezt mondta. én nem adatom be.most döntöttem el.

Kép
ndombi

Blo, jobbulást!

Ndombi, akkor én sem adatom be. én is eldöntöttem :D
Vendég

Szasztok

Enyit arol hogy szereti a fiat,latni akarja.Csak az uj csaj elot sajnaltatja magat.Felhivtam meg-e akarja akkor nezni.Valaszkep azt kaptam hogy kiutom a fogaid.Ez az allat volt az en ferjem.Most mar meg felek si tole.Es amenyire lehet korlatoztatom a lathatast+ kerek felugyeletet mikor jin,ha jon latogatni

Kép

Kép
marcsitita

Szerintem a piciknek a fogaik lesznek,Adinak is volt 2 nap laza es hasija is ment.6 fogacskaja van mar eddig nem volt ilyen.Szerintem most attol volt neki.Mar nincs laza se hasa sem megy.

Kép

Kép
marcsitita

Ndombi: nem tudom mit írhattál Blonak Tb kérdésben, de nekem van egy tippem arra, hogy hogyan tudnád megúszni a fizetést (egy évig tuti) (szeptembertől szeptemberig)
Most kell jelentkezni felsőoktatásba... aki nappali tagozatos annak az állam fizeti a tb-t, így aki vállalkozó, annak nem kell tb-t fizetni. na már most tudok egy iskolát, ahova nem kell bejárni se, és nappali tagozat + aki államilag fin-ra jelentkezik, annak még tandíj sincs. így pár ezer ft jelentkezési díjból egy vállalkozó ki tudja váltani a tb-jét. az iskolában kétszer kell megjelenni a beiratkozáson. de ha valaki megcsinál még pár vizsgát is, akkor akár két évig is járhat...
ha valakit érdekel bővebben, az szóljon...

Ndombi-Hunci: legkjözlebb kérjétek meg a kis pupákokat, hogy rólatok is csináljanak közös fotót! :) Irigy vagyok! Biztos szupi volt a tali!

Kép
Kép
Kép
konkri

Blo, jobbulást!

Oltás: én sem adatom be, csak a kullancsost, meg lehet a pneumot - a dokotor néni elég csúnyán nézett mikor azt mondtam, hogy nem adatom be, hát többet nem húzatom magam csőbe... de az influ és a himlő ellen tuti, hogy nem oltatnám be és valójában ezt a pneumot se akartam!

Kép
Kép
Kép
konkri

na némmá, ki vagy te itten ily régóta nem topikozó idegen?

én a bárányon vacillálok, pneumot beadattam, ugye a mi a jóistent is amit szájon át adtak, azt is kapta, meg meningot is beadattam, influt nem fogom.

konkri bébi kééépek szülinapról!
van rólunk is kép, csak azt nem akartam felrakni :oops: Ndombi tök csini, Hunci-anya meg izé :oops:
Vendég

Azért megnéznénk az az izét.. is!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Kép Kép

hát ezek vannak, a többi nem elég kicsi. tulkép nem is lettek jó képek, mert vmit elállított az apa gépen így egy csomó használhatatlan :( franyó, nincs rendes képünk a gyerek első szülinapjáról. a több meg picit nagy ide, de itt is láthattok:
www.konkri.freeblog.hu

ja és én is megnézném azokat az izékat :)

amúgy itt vagyok ám Hunci, de most picit lelkiválságoskodom :) ... így a blogba se nagyon írtam + én csak ilyenkor éjjel tudok jönni

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, jó torta,milyen ízű volt?

Ndombi, kedd?
Vendég

nekem jó a kedd úgy néz ki.azt mondom igen és értekezünk holnapdu ok,de nekem jó.
Voltam bulizni,6-ra értem haza.

Marcsi,mikor elment az ex párod nem viselkedtél te is úgy,hogy ennek ez lett végül az eredménye?
Tudom,hogy egy seggfej,de ilyet csak úgy nem mond valaki,arra,hogy akarja -e látni a ygerekét. Vagy igen? Ha igen akkor irtó seggfej.

Kép
ndombi

Ndombi, oké.
Akarsz venni a vaterán berchet triciklit?néztem nagyon jól néz ki, csak kissé drágállom még ennyiért is...
Vendég

Már én is néztem de megvettem végül a Brendonban.Nem találtam megfelelelőt,amilyet szerettem volna.egy irtó szuper berchet volt,de veszprémben.
Apa és Csaba is nyomorultul van.Fáj a hasuk,apa hányt is egész éjjel.remélem kaja.
Mi jól vagyunk.
Köszi Konkri!
Ez nem kivitelezhető,mert a csaba 18 éve érettségizett és az már nem jó.

De köszi!!

Kép
ndombi

melyiket vetted meg?
jobbulást nekik!

blo, te hogy vagy?
Vendég

http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=25

ezt. de a színe sajnos nem ez,hanem fiús,kék sárga,mert nincs ilyen.
Jó drága de azért vettem ezt,mert van körben az a védő,legalább még nem tud kimászni és irányítani lehet a kereket a karral+ mivel magas vagyok,döntő,hogy a kar elég magasra érjen,mert nem fogok hajolgatni,+ha megunja akkor tudom tolni,mert ha fogom Dorkát akkor nem tudok hajolgatni.

Kép
ndombi

Konkri,mitől vagy depis?Te csináltad a tortát?Én katicásat"csinálok" a szamosból.
Remélem nem döglött katicákkal töltött.... :lol:

Kép
ndombi

Úgy felpörgettetek ezzel a torta dologgal, azt hiszem, majd én is csinálok, de nekem kettőt kell, mivel 2 szülinaposunklesz majd ugye... Ajándékot még nem vettünk, és későbbre csúszik a szülinapozás is, mert ugye a piszkos anyagiak. Bence tűzoltós legót kér, az meg nem két fillér. Szofi nem tudom még mit kap, de asszem valam i apróságot, nekünk motorok, bicajok vannak, megmaradtak, azt biztos nem veszünk, de amit Ndombi vett, az tök jó.

Kép
Kép
Kép
csibe76

A Dorka semmit nem eszik.
Nem viccelek.Ma evett vacsira 30 perc imádkozás után 1 db füstlit+50 g joghurtot.
reggelire fél füstlit, ebéd nuku, 5-kor 5 db császári csemege csipsz.
Nem vicc. mindent kipróbáltam.ezek a végső elkeseredés kaják.nagyon egészséges.

Kép
ndombi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?