Új privát üzeneted érkezett!

Tabati!
Sem:tojas,mez,liszt es lisztes dolgok,apromagvas gyumolcsok...

Jo pocaknovesztest :wink: !Innetol mar nincs megallas!

Kép
Kép
ancsurti

Sziasztok!

Csak gyorsan leadom az infókat :wink: !
Ma voltunk 12 hetesen: minden oké, a törpike rúgkapál, és a kezével "molyolt" a fején. A doki még a talpait is külön megmutatta :D ! És azt is tök szépen lehetett látni, ahogy rugószerűen csavarodik a köldökzsinór :) . Azt én vettem észre oldalról, és mivel a lába között volt, mikor alulról néztük azt hittem kukisunk lesz, de mondta a doki, hogy bár ő is látja, de nem mond rá semmit, mert lehet csak a zsinort látjuk annak...

Most 5,9 cm, tarkóredő 1,6 mm, és tele volt a kis hólyagja, 4mm-es volt, (az is norm állítólag :D ) :mrgreen: !
A méretei alapján 12 hetes 6 napos.

Levették a kombináltat, plusz a toxo-cmv(?)-rubeola-t. De ezektől vhogy cseppet sem tartok. Bár a doki is azt mondta tul.képpen csak azért csináljuk meg a kombit, mert ha már ingyenes, azért jó tudni, de szerinte is csak formaság :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

timcike81!
Kösz az infókat! Van valami gond valamelyikükkel vagy a dokik ennyire rájuk ijesztettek? :?: :( Kecskeméten vannak még vagy már Pesten? Remélem, hogy jó döntést hoznak - akármi legyen is az...

Kép
Kép
200907?

Tabati!
A Duna Plázában van, a földszinten, kb. a Batával szemben, meg van az Árkádban, ott a -1 szinten.
Én vettem ott olyan tornafelsőt is, amibe fér jó nagy pocak.
Meg ott amúgy is ki lehet fogni "ránk való" ruhákat, amiket 5-6 hónapos korig simán fel tudunk venni.

Kép
katy76

Jó reggelt!
köszi Gabi a választ.akkor ezek szerit ez a havi találka normális.
csak azért kérdeztem,mert nem tudtam.
Köszönjünk timcike az infót Pagikáékról.Reméljük nekik a legjobbakat...Nagyon nehéz döntés.

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok!

Tegnap amúgy beszéltem a dokimnak Pagikáékról, ő is egyből azt mondta, hogy hááát, redukció.
És anyut is kérdeztem, mert itt igazából a újszülöttgyógyász talán fontosabb, mint a nőgyógyász, ő meg azt mondta, hogy tudja, hogy nagyon nehéz döntés, és a szülők többsége meg szokta tartani a 3 babát, de ritka az, amikor ennyire koraszülött babáknál (nyilván sokkal hamarabb világra jönnek) minden teljesen klappol.
Nem törvényszerű, hogy nagy baj legyen, de ált.ban nagyon meg kell értük küzdeni. :(
Én nagyon sok ilyen babát láttam már, mert anyu a Schöpf-Mérei intenzívén dolgozott, és sokszor voltam bent "körbenézni", sokat tudok arról, mik lehetnek egy koraszülöttel... :(
Ennek tudatában, én (is) redukció-t végeztetnék ( a férjem zsigerből nem-et mondott, de ő sem tudja mivel járhat ez).
Talán az könnyít a helyzetükön, hogy egyszer "ezt" a babát már "elvesztették", eddig is kettőt vártak...

KépKép

KépKép
kicsidodi

Ancsurti!

:oops: No még akkor kiokosodom júliusig. A tejrő meg a mézről tudtam, meg hozzátáplálásnál is zöldség meg gyümölcs, húsok szerepelnek a listán, szóval képben voltam azért, csak ezek a szakszavak... :oops: De én 1 éves korig tudom. Barátnőm onnantól már piskótát is adott a fiának, vagy ezek megint vitás kérdések?

Katy!

Köszi, akkor megnézem az Árkádban az nekem közelebb van. Mert ha megyek tornázni, akkor legyen miben! :wink:

Csibe!

Én is minden dokilátogatás után hivatalos vagyok a védőnőhöz.

Gabi1!

Még este elfelejtettem neked írni. Én tuti nem mennék be melegvizes közös medencébe, de ez egyéni vélemény, mert nekem volt ezzel már gondom. Persze ha neked nem volt, meg a doki is rábólint, és te is mered, akkor hajrá!! :wink:

Kép
Kép
tabati

Sziasztok!

Elöször is gratula mindenkinek az uh-hoz meg vizsgákhoz!

Nálunk ma szabadnapot kaptak a gyerekek,nagyon rossz az út,még a buszok sem jöttek!
Apa nem engedte hogy autóba üljek és elvigyem Őket,így itthon maradtak! Még most is esik!

Annyi mindenröl akarok irni meglátjuk mi marad ki,és mi jut eszembe!

Pagika!
Hát nem egyszerü a helyzetük,de ahogy olvasom már meghozták a döntést,biztos hogy nagyon nehéz most,de ha azt nézzük hogy kettö egészséges pici,vagy három baba akikkel bármi lehet,akkor inkább én is ezt választanám!

Gabi!
Nagyon jó hogy felhoztad ezt a fürdés dolgot,mivel februárban én is szeretnék elmenni egy hétvégére wellnesezni,meglepinek akarom a férjem szülinapjára,mi is vinnénk a gyerekeket!
Kiváncsi vagyok mit mond az orvos,de úgy vélem ha minden rendben,és teljesen zárt méhszáj van rövid ideig lehet fürödni!
Na persze nem túl meleg vízben!

Védönö!
Én is már voltam 2x+1xamikor a zsemle+tejes vérvétel volt,de az nálunk a növédelmiben van!
Most majd jövö hét pénteken kell mennem,vizeletet kell vinnem!

Afp!
Nekem hétfön reggel levették,és adtak tájékoztatót a fizetös szűrésekröl,mondtam nekik hogy megcsináltattam a kombinált tesztet ingyen!
Így csak afpt néznek!
Kb 2 hét az eredmény!
Uht nekem majd a saját dokim csinál 19-20 héten,amikorra mondja majd hogy menjek be a kórházba!
Sajna neki magánba nincs uh gép!

Hendegabi!
Szombathelyi 4d!
Én azért jelentkeztem be már most mert én mindennképp február 13-án akartam menni(apának meglepi lesz,csak elötte nap fogja megtudni)mondtam a nönek lehet hogy korán telefonálok,nem tudom hogy mennyivel elöbb kell,de azt mondta nem gond tud idöpontot adni!

Lányok nekem is van Réka tornám,de még nem vettem rá magam,de nekiveselkedek!

Tegnap nagyon fájt a pocim,de szerintem csak növekszik a bébike,feszitett meg minden,de este már egyre erösebben éreztem a "mocorgást"!
4napja nincs hányingerem,elhagytam a b6ot is,de most meg hihetetlen dolgokat kívánok!
Fejessaláta(valahol majd csak tudok venni),ma meg ubisalit csinálok!
És a kompotok:cseresznye,meggy,szilva,ja és gyümölcs bármilyen!
Na de most ez mégis jobb mint rosszullét!

Hirtelen ennyi de majd még lehet jövök!

Szép napot!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140328174041 2009.01.14 10:28-kor.
20140328174041

Tabati!

Még neked akartam irni!
Akkor végül megvettétek a babakocsit?!
Ha tudsz akkor majd rakjál fel róla képet!

A baba hogy mit ehet mit nem ez egyéntöl is függ,de az orvos és védönö úgyis mondja hogy mit lehet nekik adni!
Képzeld például a Jázmin 15 hós volt amikor tudtam neki tejes dolgokat adni!
1 évesen megpróbáltuk,mondta a gyerekorvos hogy megpróbálhatjuk de folyton kijött belöle,így még vártunk pár hónapot!
De ez nem csak a tejre igaz hanem minden egyéb élelmiszerre!
15 hónaposan már nem volt gond!
De ez is mindenkinél más!
Ezek csak az én tapasztalataim!
20140328174041

Bocsi de még mindig eszembe jutott valami!

Anyagirl,Ancsurti!

Anyukám is laktózérzékeny,és Ő is ezeket a tejtermékeket veszi,de túrót még nem készített,szegény évek óta nem evett tejfölös túrót!
De nem tudom már melyikötök írta,de köszi a tippet megmondom neki hogy a tejböl tud készíteni!
Amit még megehet Anyu az a pannónia sajt,és azt hiszem ebböl van kocka sajt is!

Anyagirl!
Lehet írtad de nem emlékszem mekkora gyereked van?

Még valami aztán eldugulok!
Elöre is bocsi hogy megint felhozom a témát!
Választottunk másik kislánynevet,mert éreztem hogy a Luca nem az igazi!Listát írtam a nekem tetszö nevekből(a csajoknál is így csináltam anno),Réka és a Jázmin is kiválasztotta ami nekik tetszik,és Apa is!
Így az új név:Szófia!
És ez most negyon tetszik! :D :D :D

Na befejeztem ,bocsika ha hosszúra sikerültem!
20140328174041

Moncsy!

Igen megvettük! :D Még egyszer kinyitjuk és lefényképezzük, aztán valamibe becsomizzuk, hogy ne porosodjon júliusig, olyan szépen ki van tisztítva meg fertőtlenítve, az egész szoba ettől illatozik. :D

Hát akkor ebbe az etetés dologba majd beletanul minden elsőbabás anyuka! :lol:

Éjjel nekem is feszített a hasam, de örültem neki, hogy akkor ez már tuti igazi kismamis pocak. :D Párom is rácsodálkozott, hogy "tényleg mekkorát nőtt" :shock: Éjjel meg azt álmodtam, hogy érzem a mozgását, de szerintem tényleg csak álmodtam, mert elég erőteljesen éreztem, most meg semmi. :lol:

Befőttmánia nálam is előjött, és már csak egy üveg meggybefőtt maradt a nyári üvegekből, úgyhogy ezentúl ha kívánom akkor marad a bolti. :) Fejes salátát meg tudsz venni a nagyobb élelmiszerüzletekben. Tesco, interspar, de a napokban még a pluszban is láttam.

Kép
Kép
tabati

Moncsy! :lol: :lol: Azért még ezt a nevet se vegyük biztosra!! :lol: :lol:

Kép
Kép
tabati

Én pénteken megyek afpre, és még mindig nem tudom, hogy éhgyomorra kell e menni, elfelejtettem megkérdezni a dokit. Van aki azt mondja igen, van aki azt, hogy nem. Most mi az igazság? Néznek még vércsoportot asszem, ez az ellenanyagszűrés vagy mi. Szóval vajon ehetek vagy sem? :roll:

Kép
Kép
tabati

tabati:
nekem azt mondta a védönö,hogy ez elött lehet enni,én is holnap megyek,mondtam is a páromnak,hogy most nem muszály hazajönnie értem olyan korán,jo 8-9 között is.
krissy3

Sziasztok!

Breki!
Videót nem láttam tőle, magától a nőtől és a beszédétől vagyok rosszul. De ez nem jelent semmit. Attól még lehet jó. Van ilyen, hogy vki alapból nem szimpi az embernek.

200907?
Akkor ezért nem találtam meg, mert én mindig csak végigfutottam, hogy hol vannak a terhes cuccok, nem találtam és irány a gyerekosztály.

Boo!
Én is ilyesmire gondoltam, amikor írtam, hogy mit fognak mondani a megmaradt 2-nek (mármint, hogy ott volt egy harmadik tesójuk aztán most mégsincs)
A 4d, ahova majd én megyek kb. 30perces, amikor Marcival voltunk, akkor apa már úgy szólt rá az uh-osra, hogy elég lesz (mániája, hogy baja lesz a gyereknek tőle, pedig már ezren elmondták neki, hogy cska utolsó pár hétben árthat)

Csibe!
Engem a védőnő kérdés nem nagyon izgat, lehet, hogy azért mert 3. baba vagy azért mert eddig még soha nem mondott semmi használható infot. Szóval én ha lehet kihagyom.

Gabi!
Én nem hagynám ki a lubickolást, de csináld úgy, ahogy a doki mondja.
Húú, jó welnesselést (irííígy)

Bár az ő dolguk és döntésük, de szerintem Pagikáék butaságot csinálnak (bocsánat, de ez a véleményem). Ezzel az erővel a "sima" ikreket is nevezhetjük rizikósnak, köztük is sok a koraszülött. Mégsem javasolja senki, hogy vegyék el az egyiket. És ha a megbolygatás miatt a másik kettő sem marad meg? Bár nem értek hozzá, hogy ez előfordulhat-e?!

Katy!
Köszi a H&M-es infot, meg fogom nézni.

Kicsidodi!
Gratula az uh-hoz és a méretekhez.

Tabati!
Én úgy emlékszem, hogy afp-re éhesen kell menni. Többiek?

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Szerintetek az milyen ha nekem minden reggel vérzik az orrom,nem folyik,csak éjszaka bedugul,és ahogy reggel kifulyom,véres.
Pedig nem is magas a vérnyomásom,mondjuk a fejem az sokat fáj.
Az én babám már olyanokat csinál,mintha kinyomkodná magát,és a kezemmel is érzem,olyan cuki. :lol:
krissy3

Tabati!
Nekem éhgyomorra kell menni afp-re még a doki is ráirta a papíromra. :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!
Csatlakoznék én is hozzátok, július 15-re várjuk a kisbabánkat. :D

Kép
bertina

sziasztok,

Én tegnap kérdeztem rá, hogy AFP előtt lehet-e enni, inni, és azt mondta az asszisztensnőm, hogy egy könnyű reggeli belefér. Szóval szerintem natúr joghurtot, meg valami péksütit, ilyesmit simán lehet enni.
Én reggelente amúgy is olyan éhes vagyok, hogy alig várom, hogy meglegyek a fogmosással, utána azonnal eszem egy túró-rudit, meg iszom egy actimelt.

Krissy! Reggel és este nekem is kell orrot fújnom, és főleg reggelente nekem is picit véres, de olvastam, hogy ez normális. Sőt a rendes orrvérzés is simán előforudlhat ilyenkor.

Én már alig várom, hogy érezzem a babámat, de még mindig semmi. Ha hétfőn nem láttam volna, hogy mocorog, akkor lehet, hogy már aggódnék.

Olyan fura, eddig igazi sztahanovista voltam, most meg állnak a papírhalmazok az asztalomon, egy rakás aláírnivaló van itt, és helyette csak a terhességem jár az eszemben.

Kép
katy76

Nálatok milyen az időjárás??

Mi már 10kor bezártuk az irodát és hazajöttünk,mert úgy lefagytak
az utak és a kocsi...nem mertem kockáztatni...

Valaki dolgozik még??

Kép
Kép
csibe83

Krissy!

Nekem minden reggel egy kicsit véres ha folyik az orrom de szerintem ez normális ilyenkor :wink:

Kép
Kép
minimano74

Üdv bertina!
mesélj magadról...

Kép
Kép
csibe83

Üdv köztünk Bertina :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe!
Én dolgozom majd kb. 3 körül fogok végezni és tényleg elégé csúszik minden :roll:

Kép
Kép
minimano74

Krissy! Ezt tegnap olvastam: "Szíved egyre növeli a pumpált vér mennyiségét, hogy kisbabád elengendő oxigénhez jusson. Ezért kissé meg is nagyobbodik, de így mintegy 20%-kal több vért képes továbbítani, mint terhességed előtt. És ez még tovább fog fokozódni, míg a szülés idejére már 30-50%-kal nagyobb lesz a pumpált mennyiség. Az ezzel együtt megnövekedett vérnyomás hat az ösztrogén hormon szintjére, ami nemcsak orrduguláshoz, de orrvérzéshez is vezethet olykor."

Nálunk elég nehéz közlekedni a városban, mert annyira lefagyott az ónoseső. Lassan indulok vérvételre, Megkértem a páromat, hogy kísérjen el. Remélem nem fogunk elesni :roll: .

Bertina!Üdv köztünk. Írj magadról 1-2 sort.Hogy vagy? Első babád?
Vendég

Legyél nagyon-nagyon óvatós majd hazafele.eszméletlenül
csúsznak már az utak...

Kép
Kép
csibe83

Köszi lányok,megnyugodtam az orrvérzéssel kapcsolatban,azt hittem már valami bajom van. :oops:
Az afp elött én is egy kis könnyü reggelire gondoltam,szerintem is annyit lehet,én ugy tudom.

katy:
pedig biztos mozog már rendesen a te babád is,csak nemtudod hogy az az,szerintem :)

csibe:nálunk még semmi,szárazak az utak,meg nincs olyan hideg.Az esö esik amugy ,vagy mi?
krissy3

Kalocsai vagyok, de előre láthatólag Szekszárdon fogok szülni. Már két napja nem dolgozom, innentől már a pindurira koncentrálok teljes erővel. 2 hete elmúltak a hányingeres időszakok, de most azóta meg szinte folyamatosan fáj a afejem. Normális lehet ez? Idegesít és még csak a jövő kedden megyek a dokihoz. Hmmm 8)

Kép
bertina

Az első babam és tudatlan vagyok. :roll: :lol:

Kép
bertina

norka:
Ezt tudom amit irtál,csak nekem alacsony a vérnyomásom.
Meg én még szivgyogyszert is szedek 4 éve,most is.
krissy3

bertina:az én fejem is fáj állandoan,de én gondolok az idöjárásra is,mert front érzékeny vagyok,akkor szokott föleg fájni,ha valami front van.
krissy3

krissy:ónos eső esik.először csak szitált,de most már rendesen esik...

Kép
Kép
csibe83

Sziasztok

Köszi a válaszokat. Hát 2007-ben voltak gombás dolgaim, de a dokim rendesen kikezelt. Azóta nem jött el. Szívem szerint én is bemennék a vízbe. Sajnos ma nem tudtam elkapni a dokimat a kórházba mert akkora felfordulás volt, hogy a szülésznőm is csak épp hogy levette a vért és már rohant is tovább, annyi dolga volt. De lehet felhívom, a dokit, csak nem akarom minden hülyeség miatt zargatni.

tabati én ma voltam afp-n és nekem is azt mondta a doki is és a szülésznő is hogy lehet enni előtte. Csak akkor kell éhgyomorra menni ha cukrot is néznek.

Moncsy nekünk is ma változtak a nevek.
A fiú Ádám Tamásra. A lányt meg apa nem tudja hogy maradjon e a Dominika vagy kerüljön előre az Eszter, de nálam még mindig favorit a Zoé is, annyira szép szerintem. a Liegl Eszter Zoé

krissy az orrdugulás és az orrvérzés engem is tönkretesz. Főleg éjszaka zavar nagyon hogy bedugul az orrom, és baromira száraz belül, ettől van a vérzés is. Nem a vérnyomástól, de ez teljesen normális terhesség alatt.

Úgy látszik tegnap volt valami a levegőben mert nekem is feszült a hasam, éjjel többször is felébredtem rá.

Kép

Képwww.liegl.blogspot.com
gabi1

Bertina!
Ki lesz az orvosod itt Szekszárdon? A fejfájás normális. Ha már végképp nem bírod, panadolt lehet szedni. Nekem is volt, én próbáltam gyógyszer nélkül, hátha elmúlik, de csak rosszabb lett.

Nekem ez lesz az afp-s vérvétel, és most ebédelünk. Nem szóltak, hogy ne egyek. Szerintem nem gond, ha kajáltok előtte.

Lidike! Nagyon eltűntél!!! Remélem nincs gond! Jelentkezz! :D
Vendég

Krissy! Most olvastam amit írtál. :oops: Nem tudtam, hogy alacsony a vérnyomásod :oops: Bocsi! De szerintem se aggódj, bizti nincs gond! :lol:
Vendég

Üdv köztünk Bertina!

Fejfájás sok mindentől lehet, de mérjetek időközönként vérnyomást. Nekem ha magas akkor szokott fájni, de valakinek az alacsony miatt.

Afp!

Akkor asszem egy joghurt lesz a reggelim, köszi mindenkinek! :wink:

Orrom nekem is vérzik egyfolytában ha fújom, márpedig picit meg vagyok fázva és fújom! :evil:

Engem is hívott a főnököm, hogy rövidített munkaidő van, mert én ilyenkor 2 helyen vagyok, és este nem kell átmennem a másik helyre, hanem jöhetek haza. :D

Most viszont rohanok, puszi mindenkinek! Vigyázzatok magatokra!!

Kép
Kép
tabati

De jó nektek,hogy már az Afp-re mentek vagy már túl is vagytok rajta.
nekem még az is 2hét utána meg az uhu ami még 4 hét.
ezért is akartam elmenni mostanság egy 4d-re,de a párom lebeszélt,
hogy felesleges,de a napokban annyit beszéltetek róla,hogy
megint elgondolkoztam rajta és szeretnék menni.lehet fel is hívom őket,
hátha van 2héten belülre időpontjuk esetleg...

Kép
Kép
csibe83

Norka!
Dr. Bakó a dokim.
Én is próbálok tűrni, de egyre kevésbé megy. 8) Ha nagyon dörömböl, akkor szoktam bevenni egy Algopirynt.

Kép
bertina

illetve a vérnyomástól is lehet akkor ha megemelkedik, de nekem is alacsony szokott lenni inkább.

bertina üdv közöttünk. nekem is rengeteget fáj a fejem, nekem a dokim azt mondta hogy a megnövekedett hormonoktól illetve hogy a szervezetnek több vért kell pumpálnia, és hát van akinek az alacsony vérnyomástól is. Most amióta az elevitet átváltottam a femibionra azóta nem fájt a fejem. Ma viszont melegfront van, és fáj is a fejem rendesen.
Na meg nekem menszi előtt szokott fájni a fejem mindig már 1 héttel. És most is ha kiszámolom most lenne esedékes, úgy hogy tuti ez is közre játszik, eddig minden hónapban előjött.

Kép

gabi1

Én is elevitet szedek. Miért váltottál? Pont kérdezni is akartam, hogy mit gondoltok arról, meddig érdemes szedni a magzatvédőket? Én úgy gondoltam, hogy tavaszig szedem, utána úgyis tudok könnyedén vitaminhoz jutni.
bertina

bertina én is tavaszig fogom, azért váltottam mert a dokim azt mondta hogy ez már jobb és korszerűbb mint az elevit

Kép

gabi1

Szaisztok!

Pagika gratula a 3-om babához!
Lehet én vagyok maradi, de nem tudnám megtenni, úgy gondolom a természet mindent megold.
Bár biztos nagy kockázat..stb, de az orvosok zöme sokszor inkább a biztonságra megy. Én mindenképp máshova is kopogtatnék, érdeklődnék kinek mi a véleménye. Mi történik ha és mi történik ha nem...
Úgy gondolom, hogy 3 gyerekkel bár biztos nehéz az elején, de minden áldozatot megér.

Nagyon szorítok, hogy jó döntést hozzatok, nem vagytok könnyű helyzetben...

Gabi,

én biztos nem bírnám ki hogy ne menjek be, februártól én is járok majd úszni...bár nekem még sose volt onnan bajom.

Szonibaba,

Gratula vizsgához! Mikor mentek 4dre?

KépKép

KépKép
ronmay

Sziasztok!

Csendben kukkolok ám mindennap,csak lusta vagyok írni :oops: .

A szívem szakad meg Pagikáért.Nem is tudok mit szólni :cry: .

Bertina,üdv környékbeli kismami!Képzeljétek el milyen buli lenne így hármasban a baba-mama szobában lenni.Az egyik pont háromágyas :lol: .

Norka tényleg jó lenne összehozni egy talit,bár ebben a hülye időben nem nagyon merek Domival messzire menni :roll: .

Amúgy pénteken rutinlabor,előre félek...tuti ájulás,méghogy a vérvételt meg lehet szokni :oops: hát pfff :roll:

Kép

Kép
lidike

Gabi jaj,még neked akartam írni,hogy én nem mernék bemenni,még itthon sem merek ülőfürdőzni :oops: .Azért ilyen helyen sok ember megfordul és ilyenkor könnyebb bármit összeszedni.Sajnos,mert nekem is szörnyen hiányzik az uszoda :roll:

Kép

Kép
lidike

Afp!

Csajok nekem nem kellett éhgyomorra mennem,nálunk most úgy van hogy minden hétfön 8-11ig lehet menni afpre!
Azaz érdekes mert én úgy emlékszem hogy a csajoknál nekem éhgyomorra kellett menni,na de azóta már sok év telt el!
Úgy látszik ennyit változnak a dolgok!

Elevit!
Én nagyon sokat variáltam hogy melyiket vegyem meg elevit vagy femibion,a doki rámbízta,és amikor mondtam akövetkezö alkalommal hogy elevitet vettem azt mondta jó döntés volt!
Megvettem a nagy csomagot,de megmondom öszíntén hogy nem sokat szedtem még belöle,mert én közben ettem a Kidset is!
Na meg a hányinger miatt nem is mindig tudtam megenni!
Úgy gondoltam hogy mostantól minden másnap veszem csak be!
Szerintetek? És ha jól számolom akkor szinte végig kitart!
Vagy szerintetek váltsak én is Femibionra?

Bertina!
Üdv közöttünk,és Gratulálok a babához!

Gabi!
A Zoé nekem is fennt volt a listámon,de csak a Rékának tetszett rajtam kivül!
Szerintem az Eszter Zoé a legjobb párosítás! :D
20140328174041

Most jöttem vissza az ebédből (én hazajárok ebédelni, mert kocsival 5 percre lakom a munkahelyemtől), és elég rendesen csúszik az út. Főleg a járdák, meg a kisebb utcák. A nagyobb utakon simán lehet menni, mert az autók gőzétől már tiszta latyak.
Gondolkodtam rajta, hogy elinduljak-e, de tegnap annyira kívántam a töltött káposztát, hogy este felugrottam anyukámhoz (neki mindig van a mélyhűtőben néhány dobozkával eltéve). Szóval muszáj volt hazamenni, mert annyira kívántam a töltött kápit.

Én fél 5-ig dolgozom ma is, mi nagy cég vagyunk, nem tehetjük meg sajnos, hogy bezárunk csak úgy. Ráadásul az én kollégáim ügyfeleket is fogadnak. (én szerencsére csak akkor, ha ragaszkodnak hozzám, vagy ha a kollégáim nem tudnak valamit megoldani)

Kaptam a dokitól Tardyferont, a vashiányomra, de már most érzem, hogy székrekedést fog okozni. Azt mondta, hogy ha nagyon durva, akkor csökkentsem az adagot. Most 2x1-et kell szednem.
Nekem még van néhány hétre való Elevitem, utána szerintem már nem veszek több terhesvitamint. Most mellette még szedek 500mg C-vitamint, de csak azért, mert tényleg sok emberrel kell kezet fognom, stb.

Kép
katy76

Ancsurti ! Nem értem,hogy te miért nem igazodsz ki? Ti mostanában költöztetek,és e miatt vagy bizonytalan? Egyébként az amarantot bioboltokban keresd,ott lenni kell.Én úgy szoktam ha nincs,,meg rendeltetem az eladóval.Vagy amit leírtam web címet,azon is meg tudod rendelni!
Neked is van valami ételallergiád,vagy csak szereted az egészséges táplálkozást ?

Tabati!
1 éves korig sem tejet,sem búzalisztes ételt nem lehet adni a gyereknek! Az a lényeg,hogy ha tud a mama szoptasson minél tovább,ha nem megy vannak nagyon jó,gluténmentes ,hyppoallergén tápszerek.Majd 6 hónapos kórtól lehet adni petit danone-t, 4 hónapos kórtól pedig a bébi ételeket a hónapnak megfelelően.Előszőr a gyümölcsöseket,a dobozos darákat,amit az anyatejjel,vagy tápszerrel kell elkészíteni.A hugom most szűlt 2,5 éve azért vagyok olyan jártas.
anyagirl

Beszéltétek,ki milyen vitamint szed.Én a Béres Gravidát szedem,már terhesség előtt 2 hónappal elkezdtem szedni. A gravida mellé még folsavat szedek, és mind kettőt végig fogom szedni. Nálunk a nőgyógyászok nagyon vitamin pártiak,javasolják is a szedését.
Jelenleg még szedem a c vitamint is,mivel beszedtem egy jó kis vírust.

Az első terhességemnél pedig volt egy olyan esetem amikor a vérnyomásom leugrott 80/60-ra.Jól lesápadtam.Na most sem dicsekszem nagy vérnyomással,de azért a 110 álltalában meg van.Az nem jó ha olyan alacsony.
Az alacsony vérnyomásra ,nem kell vasat szedni ?
anyagirl

katy én is szedek vasat neo feroofolgammát írt fel. Nekem ,most hogy átváltottam a femibionra nincs annyira székrekedésem. Eddig az elevittől volt hogy 4-5 napig sem voltam wc-n. Most egy hete 2 naponta eltudok menni.

moncsy én is mindegyik gyereknél elevitet szedtem, és most is elejétől azt szedtem, de most azt mondta a dokim hogy váltsak át inkább a femibionra mert jobb és korszerűbb. De tavaszig akarom csak minden nap szedni utána vagy abba hagyom teljesen vagy csak heti 3 4 szemet veszek be belőle.

Kép

gabi1

Gabi!

Most hogy mondod akkor lehet hogy én is az elevit miatt küzdök a szérekedéssel?!
Bár nem szedtem minden nap csak minden másnap!
Váltanék én is de még van 4 levéllel az elevitböl! :?
Bár lehet hogy el kellene adnom ,épp most láttam hogy a teszveszen hírdetnek !
Próba szerencse! :oops:
20140328174041

Én elevitet szedek,szedtem régen is,tudok wc-re is járni töle mindennap,nekem semmi bajom vele,csak annyi hogy megakad a torkomon,utálom az ilyen oriási gyogyszereket,mindig bajom volt velük :? .Van még egy havi adagom,kétnaponta szedem,többet nem is veszek szerintem,utána meg lesz sok zöldség tavasszal.
Amugy meg vitamin,vitamin.
krissy3

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?