Új privát üzeneted érkezett!

Annus! Légyszi majd ha van időd, írd be a táblázatba nekem,hogy február 10: doki

Köszi!
Zsuzsi

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Ja és egy motoros is száguldozott itt fel-alá... ááá, kialvatlan vagyok és nyűgös, és kérek még egy kávét :twisted:
Vendég
 


Tényleg, én egy hét múlva megyek dokihoz :lol:
Vendég
 

 
 

Picihencso
én nem értem. EZ az ágy utazóágy, ugye? Akkor minek a mózes hozzá? Meg minek a pelenkázó meg a baldachin?
Pelenkázó miatt mekkorára lehet ezt összecsukni?
A mi utazóágyunk tényleg nem nagy összecsukva, mégis csomó hely a kocsi csomagtartójában. Ezeknél az a lényeg (nekem), hogy minél kisebb legyen, minél könnyebb, csak elő lehessen kapni, ha megyünk valahova és aludna a gyerek. Ha belegondolok, hogy a baldachinnal még szarakodnom kéne ilyenkor, meg a pelenkázórésszel. :-) Javíts ki ha félreértem.

Nekem úgy rémlik, hogy 90 körül volt a hasam a vége felé. De valszínű rosszul emlékszem.
pumuklii
 
 


Én kis naív eldönöttem hogy nem megyek ebben a vacak időben sehová, erre tessék, be kell vásárolni mert tegnap a nagy rohanásban az már nem fért be.

Megveszem még az ágyneműhuzathoz az anyagot.És azt is megvarrogatom.Olyan sokféle anyag van hogy nem tudok dönteni. :)

Az ígért képek, hááát.Még mindíg nem tudok mivel képet csinálni, de nem mentegetőzök egyszer csak sikerül.

Én se alszok sokat mostanában.keresem a helyemet hogy miként tudok úgy feküdni hogy jó legyen mindekettőnknek, de mire megtalálom addigra meg fel kelek arra hogy nem kapok levegőt az orrdugulástól. :evil:
harhaj
 
 


Jaj, Panndi, hát nem lehetett könnyű éjszakád! És akkor most meg ez a nap! Zsófi nem alszik napközben? Ha alszik, beszéld meg Fruzsival, hogy hagyjon aludni, míg tesója alszik... :) Örülök, hogy a szakdogád megvan! Ugye jól értem, hogy akkor befejezted? Vagy csak írtad?

Mindenkinek jó reggelt!
Vendég
 


Befejeztem, küldöm a konzulensemnek, ha rábólint, viszem köttetni :lol:

Zsófi tegnap napközben összesen 30 percet aludt :shock:
Vendég
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk!

Anika!Izgultam értetek,és nagyon örülök,hogy rendben vagytok,mindhárman! Gondolom a Picik neme ilyenkor már mellékes,a lényeg hogy jól vannak! :D

Heva,novygirl!Üdv. itt!

Derék:98cm.
Csípő:98 cm.
Látod,susycat,az enyém is...ráadásul én csak 160 cm vagyok hozzá... :oops: :oops: Hiába,nem véletlen mondja az uram,hogy csini vagyok,olyan kis Cső :?: :roll: alakom van... :lol: :lol: :lol: szép kis bók! :lol:

Pumuklii!Elképzelhető,hogy a vége felé volt ekkora pocid.Engem azzal ijesztegetnek a 'kedves' ismerősök,hogy akkora a pocim,mintha egy hónapom lenne hátra.
De én csak mosolygok,nem engedem magam paráztatni. Sztem azzal a + 5-6 kiloval,mindegy mekkora a hasam.

Rucik,kiságyak,hordozók édesek!Én itt lakom,de még nem is hallottam erről a Forgách uti babboltról,holnap délelőtt apcim is itthon van,sztem megnézzük. :D
Betegeskedőknek jobbulást kívánok!

Kutyafüle!Szorítunk! :)

Szép napot Nektek! Vigyázzatok a csúszós utakon!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Sziasztok!

Pumukli: Ez nem utatóágy hanem rendes kiságy :) a pólyázó részét lelehet venni és akkor az az oldala is rácsos lesz (fémvázas) de amit én akarok meg venni annak a háló helyén is szépen kialakított fémváz van! Azért van hozzá baldachin,meg mózeskosár mert rendes kiságy! :)

Pannid szegényke akkor most biztos jó fáradt lehetsz!!!!

Na csajok megyek megveszem ezt a kiságyat meg még benézek a Brendonba még egy pár dologért :D

Kérdés: Ha a 4d-re bejelntkezel kb mennyi idő múlva kapsz időpontot? Meg amit mondtatok 4d-s helyet ahol az a jó szonográfus Dr nő van azt hol lehet megtalálni?

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Heni, az ország legjobb genetikusa itt (is) dolgozik, hívd fel őket, és a doktornőt kérd. Dr Hajdú Krisztina.
Hát elfoglaltságuktól függ, hogy mikorra kapsz időpontot, én lehet, hogy mondanám a recepciósnak telefonban, hogy nagyon aggódok az előzmények miatt, amniocentézis, stb, tuti keres egy közeli időpontot. A doktornő kicsit katonás, de nagyon korrekt.

http://www.ultrahang.com/

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok!

Rettenet mi van az utakon....életveszélyes! Aki teheti ne menjen ma ki!!!
Voltunk tegnap dokinál, minden oks. :) Annyira ficánkolt, hogy alig tudta a dokim lemérni. BPD:6,3. Nagyon aktív baba, nyújtogatta a kis nyelvét és ö-vissza tekergett. Cuki volt nagyon.
Annyira nem vészes a vizesedésem, de azért feleznem kell a napi folyadékbevitelt....napi 1,5-max.2 liter....nehéz lesz. :?

Alvás:
Napok óta én is nagyon szarul alszom, bébikém egyfolytában mocorog (értsd non-stop, éjjel-nappal!!!). Nem értem miért. Szóval nagyon fárasztó, hulla vagyok eg. nap.... :(

Üdv az Újaknak!

Anika!
Örülök én is, hogy minden rendben. Sokan drukkoltunk ám nektek!

Farkas!
Hol törték fel a kocsit, elvittek valamit, vagy nem volt a készülék a tartójában? Nekem a Rózsakertnél 4-5 havonta letörik az ablaktörlőm...csak úgy.....heccből....:evil:

Panndi!
Neked szinte semmi hasad nincs! :) Feltűnik btw idegeneknek, hogy babát vársz?

Kutyafüle!
Szuper a kiságy is és legfőképpen a textilek! Rakj bátran sok fotót...még-még! Én is valami egyszerűt szeretnék színben is és mintában is....Ne vessetek meg, de szerintem nálunk nem lesz macis-nyuszis a szoba...majd a játékok szinesítik.

Fabri!
Nyugi, nem vagy egyedül...nekem is óriási a poci, főleg oldalról....és mekkora lesz még....para....kend a pocid, nehogy csíkos legyen!

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Anika, de jó, hogy jöttél! örülök, hogy miden rendben van!

Zili, én is a Krisztinához megyek majd a 28 hetes uh-ra, a dokim ajánlotta, meg Kitty is nála volt. Köszi a pihenőszékes linket, én pont ilyen egyszerű pihenőszéket keresek, egyszerű és olcsó legyen. Shol máshol ne találtam ilyen jó áron, mint amit becsatoltál, köszi még egyszer!

Novygirl, üdv, kelett már nagyon még egy kisfiú a csapatba! :-)

Én most vigyáztam egy órát a szomszéd 6 hónapos Marcira meg gyöngyre együtt, mert az ónos eső miatt a szomszédasszoy ment boltba, hogy ne kelljen babakocsizni. Hááááát, kemény volt a két kicsi! :-) Gyöngyvirág aranyos volt, állandóan a kekszet akarta a Marci szájába tenni, mi lesz itt májusban??? :lol:

Panndi, próbálj meg ma pihenni!! Hihetetlen a hasad mérete! :-)
Vendég
 


Hát, egyszer megkérdezte a hentes csaj a boltban, hogy jön a második baba? De akkor kifejezetten kismamafelső volt rajtam :lol: Egyébként nem, pár hete megkérdezte a postás, lesz-e Zsófinak kistestvére, én meg mondtam, hogy lesz-lesz, négy hónap múlva :lol: Csak lesett :)
Vendég
 


Hajdú Krisztina csinálta nekem a 12. heti genetikai UH-t a kórházban :)
Vendég
 


Akkor a haskörfogattal én vezetek!A 101-102 cm-t itthon mértem!!!!!És én még 160 cm se vagyok!Fogalmam nincs h mért ekkora,majd megkérdem ma a dokimat :lol:

Mozza!
Örülök h minden oké!!!!Nekem szerencsére nem mocorog egész nap...néha tart szünetet is.Amúgy a fiúk lustábbak 8) Állítólag :lol:

Heni!
Én a múltkor előző nap jelentkeztem be!Most meg hétfőn telefonáltam és péntekre kaptam időpontot,de én akkor is akartam menni.Vagy csüt vagy péntek,mondtam h 6 körül.Szóval vannak azért üres helyek!Ami a genetikust illeti,szerintem több jó genetikus is van!Tudom h istenítik ezt a Hajdú Krisztát,de azért van még pár jó orvos :wink:

Na megyek,tejszínes gombalevest csinálok,ananászos csirkét,aztán délután még sült husi.Apcim megy készenlétbe,muszáj kajával ellátnom 2 napra....Meg mosok is....
Ja közben megyek a dokihoz!Szerencsére errefelé fel vanak szórva a járdák! 8)

annus11
 
 


Nos akkor én is teszek 1 pocakos fotót, ez most készült pár perce.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Böbi, szívesen.

Annus, itt nem istenítésről van szó, hanem tényeről.. Persze, hogy van rengeteg jó orvos, sok dolgot a szonográfusok is észlelnek, de azért nem mindegy a hivatalos szakmai hírnév.
Még akkor is a legjobb, ha nekem szomorú hírekkel szolgált.

Kép
Kép
zili
 
 


Most vettem észre, hogy a dátum és idő nem lett beállítva a gépen.

Kép
Kép
incike
 
 


Annyira örülök, hogy tegnap mi bevásároltunk. Pont azért, mert gondoltuk, hogy ma gond lehet az időből...

Párom elment dolgozni, de nem biztos, hogy hazajut... Már egy merő jégpáncél itt minden... Meg Szentendrén sem különb a helyzet, és ő ott dolgozik... :(

Azért drukkolunk neki, hátha látjuk még ma... :)

Mindenkinek, akinek mára kell szorítani, szorítunk. Gyertek majd a hírekkel!

Nem mondom, mert úgyis tudjaátok, de azért mégis leírom ( :) ), TUTIRA én vezetek haskörfogat tekintetében. :)

Panndi! Talán ma pont azért többet alszik majd Zsófi?! :)

Na, szép további napot, megyek megebédeltetni a jónépet. :)
Vendég
 


Jó a fotó! Inci! Nálatok most mi a helyzet? Minden rendben?

Zili! Neked mikor szolgált Dr-nő rossz hírekkel?
Vendég
 


Ó azt akartam írni, hogy tényről.. :shock:

Annus, azért vigyázz az úton.Pénteken ugye a Kleopátra- házba mész? Mi ott voltunk 2 éve, nagyon kedves volt a doktornő is és a recepciós is.Meg egy szép lakásban van. És itt van a szomszédunkban :D

Kép
Kép
zili
 
 


Dori
Igen jó a helyzet, köszi a kérdést.
Elmúlt a fertőzés is és az eltérés is eltűnt a baba koponyáján.
Így most már nem kell idegeskednem.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Na sikerül t a kb. 1 napos termés végére :) :shock:

Kutyafüle,
reméljük minden rendben lesz. Nekem a dec. 3-ai hepatitisz eredménye még nincs a védőnőnél, a nőci is épp azt mondta, hogy mostanában mennyit ülnek az eredményeken.. Ami azért nagyon durva, ha nem csak egy sima hepa-ról van szó!! De bizti minden okés lesz!!
A kiságy nagyon jól néz ki!

Böbi,
sajnálom a kocsit :( Még szerencse, hogy nem vitték el stb, bár pont elég lesz majd az ablakot cserélni benne! :( Az iwiwn visszajelöltelek :lol:

Zili,
jól látom, hogy tettél fel vonalzót? Jók lettek! :D

Panndi,
jó éjszakád lehetett akkor :( Reméljük, majd tudsz pihenni picit napközben. Én ált. akkor ébredek fel, mikor a férjem mellettem, a kutya kint az előszobában horkol eszméletlenül, és nme is tudok csak nehezen visszaaludni akkor :evil:

Heva, Novygirl
üdv, örülök, hogy jöttetek! 8)

Voltam most reggel védőnőnél, megmérte a súlyomat, 2 kilónál tartok, de eddig is tudtam. A hasam 97 cm, mondjuk én kb. 75-78-ról indultam, szóval megvolt az alap :oops: Néztünk szívhangot is, nagy nehezen sikerült megtalálni, mert a kisasszonynak nem tetszett a matatás, egyfolytában forgolódott, amit én nem is éreztem teszem hozzá..
Holnap megyek dokihoz, múlt héten kellett volna, csak elsunnyogtam, de nem baj, mert dec. 18-án voltam nála :roll:

Amit írtatok a szülésznőkről, nagyon durva! Én max. 20 ezit szánok rá... Az kevés szerintetek? :idea:

Én az EDA-n nagyon gondolkodom, én nagyon félek tőle... Sajnos hallottam én is rosszat, meg nem biztos, h örülnék, ha gerincem mellett matatnának. Aztán ki tudja, egyfelől hogy bírom a fájdalmat majd, meg mennyi lesz a vajúdás.

A lenti dologról Ti hallottatok vmit? A védőnőnél láttam kitáblizva:
http://www.lilliput.co.hu/

emese1979
 
 


Zdori, az előző terhességem 12. hetében.. :(

Petinek lett volna egy ikertestvére, az orvosom a 12. héten súlyos rendellenességet állapított meg nála, átküldött az akkor még létező Szabolcs utcai Klinikára, ott dolgozott akkor a doktornő, megnézett bennünket, ő is és még más is, sajnos olyan- az élettel összeegyeztethetetlen baj volt, hogy a másik (most majdnem 2 éves) kisfiam biztonságos kihordása érdekében elaltatták a picit :cry:
( a rendellenesség szinte biztos, hogy méhen belüli elhalással járt volna, kérdés, hogy mikor. Ha kb 20 hetes kor körül beindult volna a szülés emiatt, nagy valószínűséggel elveszítjük az egészséges babát is)

Hát, még a mai napig nem vagyok túl rajta lelkileg...

Kép
Kép
zili
 
 


Itt Marci 3 hetes volt és éppen a mózeskosárban szundizott.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Emese, köszi, próbálgattam sokáig- sokat, majd lehet, hogy cserélgetni fogom időnként, olyan sok szépet találok. Képet még nem sikerült feltenni, de próbálkozom.

Kép
Kép
zili
 
 


Sziasztok!

Üdv az újaknak!

Anika! Örülök, hogy mindenrendben van a babákkal!

Böbi! Igen, majdnem 3 év lesz a két gyerkőc között, a dokim szerint 1,5-2 év az ajánlatos, amennyit mindenképpen várni kell. Azt mondta semmi nem indokolja, hogy alapból császárra készüljünk, de persze az esély sokkal nagyobb sajnos. Én nagyon szeretnék természetesen szülni, de majd meglátjuk mi lesz.

Bennem az előzőnél végig volt infúzió, mert a + sreptococcus miatt antibiotikumot kellett kapnom, de nyudodtan sétálhattam a vajúdás alatt, a férjem segített tolni az állványt.

Szofi! Akkor majd egyeztessünk a relaxról! Mikor lesz a kismama klub?

Tinu! Akkor lehet, hogy én is Icánál maradok, mert eddig máshol is csak róla találtam érdemi ifót, és jókat.

Kép

Kép
hean
 
 


Sziasztok!

Hú, nem bírom meló mellett ezt a tempót, amit diktáltok! :lol: Csak átfutottam mindent, örülök, hogy nagyjából mindenki jól van! Anika, mindenki genetikai UH-ja tudtommal egy katasztrófa volt, ne törődj vele! Üdv az újaknak, szuperek a fotók!
Rohanok tovább!
Ja, még nem: a szülésznőre mennyit írtatok??? Én is ilyen 10-20-at gondoltam. Tinu, te mennyit adtál/fogsz adni Icának? Van fix tarifája?
Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Én szerencsére mindenféle szuri nélkül megúsztam a szülést. Se fájdalom csillaptó se semmimás, de oda volt készítve, ha esetleg kértem volna. Most is szeretném megúszni.
Bár Marcival sima vizsgálatra mentem, mert akkor már 3 napja fájásaim voltak +elment a nyákdugó és nem is mentem már haza a vizsgálatról, hanem egyenesen a szülőszobába.
Szerencsére lehetett sétálni, ülni és volt olyan mikor külön megkért rá a szülésznő, hoyg gugoljak párat, ha tudok a tágulás segítése érdekében. Én ezt akkor és ott nonszensznek találtam, de végül sikerült gugolni.

Kép
Kép
incike
 
 


Zili!

Akkor rosszul fogalmaztam...szóval úgy értettem h oké h ő országos szinten elismert stb.Biztos télleg nagyon érti a dolgát!De rajta kívül is biztos akad még másik genetikus,aki szintén nagyon érti a dolgát!!!!Szóval én csak azt nem értem h mért kell minden dokinak őt ajánlania a kismamáknak.Nem hiszem el h pl egész Pesten nem tudna még mondani pár nevet....tehát h oké a Hajdú Kriszta,de jó szakember még ez ez meg ez is :wink: Így értettem az istenítést :wink:

annus11
 
 


Hát a pocak dologról.Én 175 magas vagyok szóval még mindíg nem vészes a pocakom.Beleférek még a nadrágjaimba, bár ha ülök akkor már szorítanak :)

Még senki nem szúrta ki hogy baba lesz nálunk, de a kórházban már felismernek.Az egyik asszisztens a liftben rám is kérdezett, illetve mintha a pocakomhoz beszélt volna,mikor megkérdezte hogy ugye kismama vagyok mert gyakran lát errefele. :wink:

Apa fog csúszkálni a szatyrokkal,bár nem kell messze mennie, mert 3 háznyira van egy boltocska,de félek mert nem szeretnék hanyattvágódni neki meg nem árt :lol:
harhaj
 
 


Annus
Bejelöltelek az iwiw-ven.

Kép
Kép
incike
 
 


Elfelejtettem kérdezni:

Nekem megint kell mennem 75g cukros terheléses vércuk. vizsgálatra, pedig már voltam 1szer. Ráadásul azt mondta a dokim, hogy lesz még1 ezen felül, szintén a cukros förmedvénnyel....íííí......
Ez a rutin a Péterfyben.... :shock: :cry: :evil:
Van még valaki, akinek ennyiszer kell menni? (ráadásul kimondottan nagyon alacsony a cukrom...)

Kép
mozza
 
 


Tényleg igen érdekesek az útviszonyok... Muszáj volt elmenni a doktornőhöz, mert Tüci belázasodott hajnalban. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


MOzza: hát ilyenről még nem is hallottam. :shock:

Kép
Kép
tinu
 
 


Mozza, Emese, szerencsére a GPS-t nem találták meg benne, azt mindig jól eldugja, nem is vittek el semmit, de így is 30 ezer a kár. Ja, és a 2. ker. Zsigmond téren volt az eset.

Szofi, ha választod a szülésznőt, akkor a Szent Imrében 2007-ben 30 ezer volt a tarifa, mindenki ennyiért vállalta. Ha nem választod, csak úgy szeretnél adni a szülés végén, akkor bőven elég a 10 is, de ha több is bejár hozzád közben, akkor én semmit nem adnék. Te meddig dolgozol még?

Annus, az én dokim valószínűleg ajánlotta H . krisztát, mert a 11.-kerületben vannak mind a ketten. Nekem azt mondta, ha csak mozizin megyünk, akkor bárhova menjünk, de ha a hivatalos 4 uh valamelyikét akarom kiváltani 4D-vel, akkor mindenképpen ne csak egy sima szonográfushoz menjek. Én kétszer voltam a Kleopátra házban, egyszer volt egy óra csúszás, a másodiknál nem, de mindkettőnél nagyon kedvesek votak.
Vendég
 


Sziasztok!
Megjöttem.Hát nem semmi azért. A véremet Szegeden nem tudták feldolgozni,mert nem volt tesztanyag,erre elküldték Székesfehérvárra, ahol pedig összetört egy doboz(az enyém is benne volt),és hat vérminta összefolyt. Szóval most megint levették. És annyira kikészültem,mert várom ott a kis sorocskámat,és megjelent egy bácsi.Rettenetesen nézett ki szegény.Kemoterápia után volt épp. És miután levették a vérét,még ő ott megpihent.Ugye nem volt túl jól, jajgatott, meg krákogott,én meg szabályosan reszkettem, hogy csak nehogy hánnyon itt.Mert ugye a kemo után is előferdülhet. Jajj,én nagyon rosszul voltam. Ez tudom önzően hangzik,és tényleg nagyon sajnáltam a bácsikát, de ez a fóbia megint halálra rémített.
És megint azt mondták, hogy 2-3 hét az eredmény. Hát nem bánnám,ha meglenne. Újabb x hét rettegés. :cry:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi,
hát elég a 30 ezi is :( Pedig a Zsigmon tér még elég forgalmas is, oda jártam fősulira!

Incike,
Marci nagyon aranyos, ahogy ott békésen szundizik :) Ő alapjában véve nyugis baba volt, vagy csak jó pillanatot csíptetek el? :)

Na megyek, év végi teljesítményértékelésre a főnökömmel, pont erre vártam :)

emese1979
 
 


Ja, nem válaszoltam. SZofi, én nem kérdeztem a múltkor Icát, és 20 ezret adtunk neki. Nem volt megsértve egyáltalán.

Kép
Kép
tinu
 
 


Emese
Szerencsére nyugis baba volt és apszolúlt csak akkor sírt, ha valami nagyobb gondja volt( kaja, pisi és társa, stb.).
A mai napig ilyen nyugis, mosolygós.

Kép
Kép
incike
 
 


sziasztok!
Védőnéninél voltam!

97.5kg vagyok,most vagyok annyi mint elötte.

Rémesek az útviszonyok.Még jó,hogy a párom fuvarozott.

Cső az ujjaknak :lol: :lol: :lol:
Gyarapodunk,gyarapodunk.

Mondjátok csak,ti tényleg megvettetek már majdnem mindent?Igaz kisrucik vannak a Kiaráéból de se ágy se kocsi se stb...
Azt hittem még nagyon ráérek.Ráadásul egy babonás családom van.Szerintük a babaágyat megvetni szerencsétlenség. :evil:
Nem hiszek benne mégsem volt megvetve egyik babámnál se. :oops:

Kép
KépKép
csorna
 
 


Üdvözlöm én is az újjakat!

Anika
Örülök, hogy minden rendben van veletek.

Csorna
Ne idegeskedj még nálam is lemaradt jó pár dolog (babahordozó, pihiszék, stb.)

Kép
Kép
incike
 
 


Nekem Zsófival anno rengeteg dolog lemaradt. Pl elfelejtettem popsitörlőt venni, sőt, volt ugye pelenkázója, de nem vettem rá matracot, nem gondoltam én azt, hogy kelleni fog :lol:
Vendég
 


Panndi, ezen nagyon jót nevettem! :-)

Csorna, nekem még csak az van, ami Gyöngytől marad, az is kölcsön van adva, úgyhogy szinte semmim nincs. Az előző szülésnél 35 hetesen kezdtem el beszerezni mindent, mert addig dolgoztam meg utaztam, nem volt időm, úgyhogy ne aggódj, még van időd!

Én híztam egy hét alatt 2 kilót, most 5-nél tartok.
Vendég
 


Böbi
Akkor még neked is belefér szülésig +8kg :lol: .

Kép
Kép
incike
 
 


sziasztok

megjöttem az uh-ról és meg is ebédeltem először rakom a képeket aztán az adatokat :)

Kép mai kép

Kép kicsike fejecskéje

Adatai: Egy élő magzat fejvégű fekvésben.
A lepény a mellső falon tapad, jó helyen.
A magzatvíz mennyisége átlagos.
BPD: 58 mm (52 - 67)
AC=194 mm
FL=44 mm
OFD=72 mm
Súlybecslés: 643 g

Köv vizsgálat: március 11.

Nunis képet nem tudok felrakni valahogyan nem tudom jól lefényképezni. Szóval most is tutira lány. A neve már változott: Kiara Lara :)

Örülök, hogy mindenkivel minden oké. :)

Ja igen doki majdnem lecseszett, hogy miért dolgozok még mindig, de ezt már tegnap is megkaptam a körzeti nődokitól :)

csorna nekem már csak az autósülés hiányzik, és licitálgatok egy aventes mellszívóra, ami van nekem medela azt nem szeretem. Ezen kívül még egy matrac kell a kiságyba és kisebb dolgok: pl textílpelus, fülpiszkáló ilyenek :))

Ha eszembe jut valami majd jelentkezek. :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Akkor azt is elárulom, hogy a matrac is csak akkor jutott eszembe, mikor először pelenkáztam Zsófit otthon, IKEA-s pelenkázó, ráfektettem (hülye anya, arra sem gondoltam, hogy talán kemény neki), és ahogy a pelenka lekerült róla, elkezdett pisilni, a pisi meg folyt le a pelenkázón a réseken :shock: Na itt gyanús lett a dolog, hogy mintha valami matracon szoktak volna feküdni a gyerekek pelenkázás közben :lol:
Vendég
 


Emese

nekem nincs saját dokim,és nem is óhajtok fizetni senkinek.Nincs is nagyon miből mert így is elég sokmindent kell megvennünk meg amúgy se vagyok híve ennek a pénzezésnek.

Csorna

Még nem mindent vettünk meg.nincs kocsink, kiságyunk, a pelenkázó is csak készülőben van.Ruhákat meg folyamatosan kapunk, azokat válogatom, de abból sincs meg minden.
harhaj
 
 


Eszembe jutott, nekem még a védőnő egyszer sem mérte le a haskörfogatot.

Súly: védőnő szerint 5 kg, szerintem 3 kg :)

Én ma alig bírtam követni az Uh-t, kicsike meg balettozott a doki szerint, lábai a feje fölött voltak :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Panndi, ezzel nyerő vagy, ezt nehéz lesz túlszárnyalni! :lol:

Viszont nekem van egy listám, még anno a már profi anyuka barátnőimmel állítottuk össze, ha kell valakinek, szivesen elküldöm, csak küldjetek priviben egy e-mail címet.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: