Új privát üzeneted érkezett!

Kiprobaltam a neveddel valo trukkot. Egy szerencsed van, hogy a babanet csak az azonosito elso betujenel engedi a nagybetut. Igy csak az "i"-vel kezdodoek vannak potencialisan veszelybenKép

-Afonya
afonya
 
 


sziasztok

egy kicsit ügyetlen vagyok a regisztrálásnál. Először azt írta ki, hogy változtassam meg a User nevet (ezt megtettem), aztán nem engedett e-mail cím nélkül regisztrálni. Tudom, csillagozva van, kötelező, de úgy látom, másoknak sikerült (nem mindenkinek van a profiljában e-mail cím).
Írjak be valami valótlant, csak azért, hogy legyen?

Zsana
Névtelen
 


Zsana!
Senkinek nem enged email cím nélkül regisztrálni.
Valótlant ne írj, mert az aktiváló kód arra a címre megy, amit megadtál.
Viszont a regiszráció után (anélkül, hogy hozzászólnál bármihez is) a profilodban (a "Preferences"-nél) beállíthatod, hogy ne látszódjék az email címed.

K.

KépKép


KépKép
kata007
 
 

 
 

Áfonya
hogy csináltad? nem garázdálkodni szeretnék, csak kiváncsi vagyok.
Kriszta
Nyanya
 


Kriszta!

Most írja ide le mindenkinek? Annak is, aki esetleg nem jószándékúan kíváncsi?

Ildi

Ildi
pildi
 
 


SZiasztok!

Látom, hasonló kérdéssel jövök, mint pld Áfonya előttem - de azért megkérdezem. Ha az ember az "Elmúlt napon"-ból tájékozódik, ott mindig a "teljes név" jelenik meg, nem az azonosító, ami többeknél lehet ugyanaz - miért? Ez így nagyon zavaró, hogy próbálom olvasni az ismerőseinmet - aztán feltűnik, hogy furcsaságokat ír, aztán hogy nem is ő az... nem lehetne azt a nevet kiemelten megjeleníteni, amiből nem lehet több? Vagy nem lehetne, hogy a teljes név se lehessen uaz két felhasználónál?

Márti
márti
 
 


Micsoda dráma! Hamisítják egymást a kismamák!

Áfonya úgy próbálta ki, hogy beírta azonosítóként, majd előnézetben megnézte.

Hú, most elmondtam! Most már tudják a Nagy Veszélyes Hekkerek s most majd jól meghekkelik a babanetet! Aztán majd jól átírják az ostoba hozzászólásaitokat egy kissé értelmesebbre!

Cumika
PlIdi
 


Marti!

Aki nem az ismerosod, az furcsasagokat ir?!

Gondolkozz el azon, hogy nem te vagy-e bezarva...?

Marti
Mărti
 


Kedves Szerkesztő!

Kérlek, hogy a Társalgó/Gyermekek/2001. június 1 -- 2002. május 31. közötti gyerekekKép topikban

az "Archiv 2004"-ben a januárt válaszd szét a februártól, és a többi februárt is tedd légyszi az archívba.

Elvileg akkor a topik eleje úgy nézzen ki,ha van rá mód, hogy :

- Archív 2002
- Archív 2003
- Archív 2004 január
- Archív 2004 február

Köszi,
Szila
szila
 
 


PIldi
Nem nem dehogy Kép
Gondoltam emailben. Áfonya tuti nem irná ide nyílvánosan, de még magánban sem vagyok biztos.
Kriszta
Nyanya
 


Cumika
egyetértek veled, az ilyen hozzászólásokat mint a tied tényleg át kéne írni értelmesebbre
Nyanya
 


Cumika
rosszul tudodKép

-Afonya
afonya
 
 


Elvileg történt próbálkozás, hogy ne engedje a nagyon hasonló azonosítókat és valóban nem nagyon különböztethető meg Afonya és Áfonya. Én már most sem tudom, melyik a régi és melyik az új. Megkérdezm, lehet-e ezügyben valamit tenni. De feltételezem, hogy nem rosszindulatból adta meg valaki ezt a nevet, hanem mert nem tudta, hogy már van egy (majdnem)ilyen. Szerintem meg lehet kérni!
szerkesztő
Társalgó Adminisztrátor
 


Gabi! Én sem a rosszindulatúan kreált névegzezésről beszélek - nyilván, aki először jár a babaneten, nem tudja, milyen neveken vannak regisztrálva emberek - tehát az a kérdésem, hogy megtehető-e, hogy a rendszer eleve ne engedje ezt.

Nehéz jóindulatot feltételeznia mai 9.21-es hozzászólóról - de azért válaszolok neki: nekem sosem jutna eszembe, hogy amiatt ír furcsaságokat vki, hogy nerm ismerem, hanem ha - mint legutóbb - BMárti néven megjelenik egy csomó hozzászólás a frissben, akkor joggal feltételezem, hogy a két éve ezen a néven író egygyermekes BMártiról és Lacikájáról olvashatok, ami esetleg érdekel és elég érthetetlen, ha hirtelen a huszonéves nagyobb gyerekeiről ír és egy kislány fotóját illeszti be a hozzászólásaiba... jó lenne őket már az előtt megkülönböztetni, hogy végigolvasom mindkettejük minden írását. Ennyi.

Márti
márti
 
 


Kedves Szerk.!

Na, megnéztem én is a keresőt. Ha beírom a saját nevemeté és teljes egyezéssel keresek, akkor is kiír mást, sőőőőőt látszik olyan topikokban is hozzászólásom, ahová az életben nem írtam....persze miután rákattintok, a topikban már nincs ott a hozzászólás....

Szila
szila
 
 


Kedves Szerkesztő!

Köszi az Archiválás rendezést!Kép
Kép

Szila
szila
 
 


Sziasztok!

Ez a keresős, meg nem létező hozzászólások. Egyszer én is kipróbáltam, azóta sejtem a dolgot. Valamikor történtek különböző rendrakások, meg társalgó rendszer cserék. És szerintem ilyenkor az van, hogy a kereső megtalál egy régi hozzászólást, de azon a címen-számon-útvonalon (?) azóta van egy másik is, ami persze totál más, semmi köze a régi hozzászóláshoz.
Lehet, hogy tévedek, de valami hasonló kell legyen a dolog háttere.

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Kedves Szerkesztő!

Nagyon jó ez a lakóhely szerinti rendezés.
Én nyitottam egy új "pátyi babanetesek" topikot, mert a másik még nem volt ide áttéve. Mivel a régi átkerült, ezért légyszíves az általam nyitott újat töröld. Úgysem írt ide még senki.

Köszi: Judit

Kép
Kép
Kép
petramama
 
 


Kedves Szerkesztő!

Lakóhely szerint-Miskolc-nál kellene egy archiválás, mert az oldalon, már több mint 150 hozzászólás van és 40-nél nem csomagolta össze.

Köszi, Marika
Marika
 


Kedves Gabi!
Most találtam az egyik topikban névtelen hsz-t. Megint lehet, vagy csak valami technikai malőr?
kíváncsi
 
 


Hát elvileg nem lehetne (kivéve a próbát meg ezt). Remélem, mostantól rendben lesz.
Társalgó Adminisztrátor
 


Tisztelt Szerkesztő!

A Babanet Társalgó » Keres - kínál » Goblein és textil... ami feldobja a szobát című topikíndításomban elírtam a lényeget... a "goblein"t javítani szeretném "gobelin" re... Köszönöm...
Barbara
jimma
 
 


KöszönömKép

Marika
Marika
 


Úgy tűnik, a keres-kínálban is lehet névtelenül hirdetni....
rjuli
 
 


Keres vki megint pocakos kismamát. Nem lehetne törölni, mint a többi hasonlót anno?

Zsóka
zsóka
 
 


Nem láttátok Napocskát?
Cerka
 


Cerka

Nem elosszor nem ertek veled egyet veled se. De felesleges errol nekunk eszmet cserelni. Vegulis azt hiszem hulye voltam amiert elkezdtem ujra irogatni. Majd az adminisztratorok eldontik mi az ami serti a babanetet. Igazabol a korábbi irasom csak azert szuletett, hogy a szememet szuro szerintem nem helyen valo informaciokat helyre tegyem.

Napocska
Napocka
 


Zsóka,
tudod, mennyire és mennyien(!) szeretünk. Kép Egyszer valakitől ezt hallottam: Ha valamikor bántanak, 3 dolgot gondolj végig:
1. Aki mondta, fontos-e neked?
2. Igaza van-e?
3. Bántani akart-e?

Nagy ölelésKép :

Virág
Virág
 


Virágom,
köszönöm Kép.

Kicsi bogár, Elvira!
Az én szexuális problémáimról (amik nem léteznek) nem hinném, h bármi fogalmad lehetne. A pedofil-hisztériámat pedig akinek esze van, megértette, sőt, amennyire tudom, elég sokan levették-levetették a képeiket. Nem az én hatásomra, hehe. Ezt nem tudtad, gondolom. Bárkinek figyelmébe ajánlom végiggondolni, miket lehet csinálni egy nyilvánosságra hozott képpel. Ajánlok nagy fantáziát.
Amennyiben nem az én magánéletemet követnéd, hanem a babanet társalgójának történéseit, akkor emlékezhetnél, hogy a pocakos kismama-kereső és hasonló hirdetések kivétel nélkül törölve lettek, nem kifejezetten az én kérésemre. Amúgy ha jól gondolom, az előttem szóló Rjuli is erről beszélt.

Ha már deviancia és perverzió: vannak meleg barátim, vannak leszbikusok, sőt kapaszkodj meg, transzvesztita barátaim is. Tolerancia kérdésében asszem verek itt bárkit, téged főleg. KépKépKép

Zs.
(ugyan áruld már el, ki vagy Kép)

Gabi,
úgy látom, egyesek igencsak szeretik kihasználni, hogy ide még lehet névtelenül írni KépKépKép

Zsóka
zsóka
 
 


Virágom,
válaszok:
1. a francokat Kép
2. a francokat Kép
3. száz százalék, de kit érdekel? KépKépKép

Zsóka
zsóka
 
 


KépKépKép
Virág
 


Ha egy ismert ember nevével akar valaki visszaélni, azt a tartalomtól függetlenül törölni fogom, a regisztrációt is.
Társalgó Adminisztrátor
 


Nem tudom, ki szórakozott azzal, hogy Napocskát gúnyolja, szeretném mondani, hogy nem én voltam! Azért hangsúlyozom, mert az idézett hsz-t anno nekem írta. De nekem semmi közöm ahhoz, aki most itt idézte.
Itt miért lehet névteleneknek még írni? Bármerre lépnek, csak kellemetlenkedni bírnak.

Szabó istvánné
adrienn
9100 Tèt Hunyadi ut
 
 
 


Gabi,
nem azért, mert nekem írták (hiszitek, vagy sem Kép), de nem lenne jobb a fentebb lévő hsz-okhoz hasonlókat egyből törölni? Akor is, ha nem ismert ember nevét írja a felhaszn-hoz?
Mondjuk mindegy, én megfogadtam, h ezentúl 1x reagálok névtelen hsz-ra, utána ignorálom.

Zsóka
zsóka
 
 


Napocska!
Ne haragudj nem akartalak megbántani,de akkor többet nem kereslek.Én csak beszélgetni szerettem volna.Mégegyszer köszi a segitségedet és szia.Cerka
Cerka
 


"Kedves" masok nevevel szorakozo nevtelen.
Legy olyan kedves es ne tevesz meg senkit az en nevemmel, azzal hogy idemasolod a masnak irt hozzaszolasomat.

Cerka azt nem en irtam, ha idom engedi akkor erre jarok majd. Most kicsit teendok felgyultek. Igy nagyon ritkan tevedek erre

Napocska
napocska
 
 


Kedves Szerkesztő!

Megoldható lenne-e, hogy a II. női topicjának a 2003-ban írt hozzászólásait egybearhiváljátok?, mert már nagyon hosszú a lista.

Előre is köszönjük.

Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi
 
 


Kedves Szerkesztők!

Olyan problémám volna, hogy a "Veszprémi és veszprém környéki...." topikot nem tudom letöltei végig, a hozzászólások felénél megakad a letöltés,mindig uazon a helyen.Már többször is próbáltam, naponta,de semmi.Mi lehet a gond?

Kérésem pedig az lenne,hogy megoldahtó-e uezen topikban az archivált hozzászólások tömörítése?

Köszönöm

Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc,
nekem is volt egyszer ilyesmi egy masik topickal. Vegulis az jott be, hogy toroltem az ideiglenes file-okat es onnantol mukodott rendesen.

-Afonya
afonya
 
 


Áfonya

Mit értesz ideiglenesfile-ok alatt?Nem vagyok egy lángész ilyen térenKép,amennyire én tudom,ilyenjeim nincsnekKép!

Anyapoc

anyapoc
 
 


Anyapoc!

Olyan mindenkinek van, aki internetezik. Kép
IE-ben, Eszközök, Internett beállítások, Általános, File-ok törlése Kép

bigacsiga
Budapest IV. kerület
 
 


Bigacsiga

Aháááááááááá,akkor majd megyek és törlökKép.Itt mindig tanul vmit az emberKépKépKép!
Egyébként jó tudni,hogy nekem is vanKép!

Pussz,Anyapoc

anyapoc
 
 


Sziasztok!
Z.Nikolett III.éves védőnő hallgató vagyok. Idén kellett szakdolgozat témát választanom, melynek címe: Apának lenni a XI.században avagy a férfiakat boldogítja vagy háttérbe szorítja az apaság ma Magyarországon! Szeretném ha Ti is hozzászólnátok és elmondanátok mi a véleményetek erről! Nagyon megkönnyeníteni a munkámat! A vélemémnyeket, történeteket szívesen várom az irombacsik@freemail.hu címre! Előre is köszönöm: Nikol!
irombacsik
 
 


Hát a XI. századról nem hinném, hogy sok tapasztalatunk lenneKép
Névtelen
 


Bocs az OFFért
Nikol,
meddig fogadsz el legkésőbb történeteket? (Gondolom, igaziból a 21. századra gondoltál...) És kivel dolgozol konzulensként? Mert ez egy eléggé széles téma, és lehet, hogy borzasztó nehéz lesz feldolgozni (bocs, hogy belekotyogok, csak a szakdolgozattémákra mindig harapok, mivel én is voltam már konzulens...)

Vera, nyugi Kép Majd elmegy, ha megunja...

Üdv
Kriszi
kriszi
 
 


Bocsi de nem állt szándékomban senkit megbántaniKépüdv.vera
Kelemenné Vera
 


Erdeklodnek,
ez az uj menurendszer a HP reklam elmultaval is igy marad? Eleg macera, hogy IE alatt nem lehet uj ablakban nyitni innen.

-Afonya

ui: anyapoc, mukodik mar?
afonya
 
 


Afonya,
milyen új ablakba nyitást hiányolsz?
apa
apa
 
 


Áfonya

Du a suliból megnyitottam a topikot és írtam bele,azóta itthon is működik.De azért majd megnézem azokat a file-okat.

És Neked is köszönöm a segítségetKép!

Anyapoc

anyapoc
 
 


Nnna,töröltemKép.

Anyapoc

anyapoc
 
 

Vissza: Szerkesztõ

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?