pagika!
Bocs, de az a rossz poén jutott eszembe (
), hogy te most már ne nagyon járkálj ultrahangra, mert ahányszor megnéznek annyiszor találnak mindig még egy babát...
Hát, nem vagytok könnyű helyzetben, az biztos. Nem tudom, hogy mit csinálnék a helyedben. Mivel igazából nem bírom átérezni, ezért csak agyalni tudok.
Az ikrek miatt amúgy is be kell majd korábban feküdnöd, függetlenül a számuktól. Ha meg már bent vagy, akkor -legalábbis az ember kénytelen erre építeni- az orvosok szeme előtt vagy, foglalkoznak veled, vigyáznak rád. Az ikres terhességeket általában a 32-38 hét körül meg szokták indítani. Feltételezem, hogy az is befolyásolja, hogy hányan vannak: minnél többen vannak, annál hamarabb. Azt szokták mondani, hogy ha korábban jön, akkor inkább a hetedik hónapra jöjjön, mint a nyolcadikra. A tüdő fejlettsége miatt. Állítólag "rosszabb", ha félig érett, mintha még nem az. Az inkubátor eléggé sanszos. Aminek szintén vannak rizikó faktorai. De itt is arra alapoz az ember, hogy nyilván tudják mit kell tenniük, vigyáznak a babákra.
Te tulajdonképpen jól vagy és a babák is okésak. Rizikós, ez kétségtelen. Az értelem gyakran ellentmondásban áll az érzelemmel. Szerintem, arra hallgass, amit úgy érzel, hogy maximálisan fel tudsz vállalni!
(Hú, de sokat segítettem most... )
Miután írtad, hogy Kecskeméten fogsz szülni és elég elmaradott bizonyos tekintetben, esetleg elgondolkozhatsz egy másik helyen is. Ami modernebb, rugalmasabb, ahol jó dokik vannak és esetleg koraszülött centrum is van. Adott esetben nagyon sokat jelenthet...
(Az hogy lehet, hogy múltor még csak kettőt láttak? Elbújt a harmadik, vagy pedig időközben ketté osztódott az egyik, és akkor most a háromból kettő egypetéjű iker, míg a harmadik kétpetéjűnek számít...?
)
gabi1!
Légy szíves, javítsd ki a hülységeimet! Illetve, ha esetleg ezt a tüdő dolgot el tudnád normálisan magyarázni...
Köszi.
Nellikéről tud valaki, valamit?