Új privát üzeneted érkezett!

Katám, nagyon ari vagy és gyönyörű a kép a cukorfalat kutyival, köszönöm!!!!:))))

Csajok, én ma nem mentem dolgozni, mert nagyon begörcsölt a hasam. Eljutottunk Pestig, és onnan fordultam vissza, hogy na én nem bírok ma dolgozni. Annyira fáj:-(
Itthon legalább végre volt időm kicsit jeget takarítani, mert nálunk a kertben fenéken lehet csúszni a kapuig és vissza. Ha egyenletes lenne a felszíne, simán nyithatnék koripályát:)

Linácska, ha nem bírod megenni a kenyeret, mert soknak tartod, akkor valami másfajta szénhidrátot egyél. Pl. diót, mogyorót, azokban is sok van. Vagy biztos van még más, csak most fejből nem tudom mondani.

Bumi, neked inszemi után volt vérezgetésed? Ez akkor tényleg egyénfüggő.
Vendég
 


Szisztok!

Ki nem találnátok, honnan írok ;) Épp dolgozatot iratok, és mivel a teremben van laptop az interaktív táblához, így netezgetek egy kicsit. :oops: Este úgy sem lesz időm, mert javítani kell, amit most iratok.... hiába ez a hét ilyen. Ráadásul ma korán (5-kor, mint Dita szokott) is kelltem, mert behoztam Apukámékat a kórházba. Elvileg ma már akár meg is műthetik a kezét.
Szóval olyan vagyok mint egy álomkóros...

hofeherke
 
 


Úgy, de úgy szeretnék most, így elnyúlni.
Kép

A pirit egyébként lassan hozzám is küldhetitek! :lol:

hofeherke
 
 

 
 

Most megyek, mert lassan végeznek....
Pápá!!!!

hofeherke
 
 


Twist,
sok boldog névnapot kívánok én is neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Twist
Kép

Jobbulást!

Kata
Már akartam kérdezni hogy ne ássunk ki a sok tanulnivalóból??? :? Kitartás!

Bumikám
Annyira tudom mit érzel. A nővéremnek annyi gyereke lehetett volna mint égen a csillag, pedig nem igazán anyatipus. Ne érts félre, szeretem a nővéremet, hibáival együtt is, de eleve korán lett anya (16) és utána még szűlt 2 gyereket. 40 éves de még 2 évet nem dolgozott összesen, ha folyamatosan otthon lennék biztos kitűnő tanulók lennének a gyerekeim és minden glancban lenne. Hát náluk az összes gyerek elzülött, a kecó romokban ..... nem is akarom ragozni. Valóban az élet igazságtalan, de most már biztos mi is hamarosan sorrakerülünk!

Mara
Munkaidőben??? Nono! :lol: Az új kolléganőm folyamatában a családi ügyeit intézi a céges telefonon. Én soha nem beszélek senkivel csak a sajátomról és azt sem munkaidőben. Az anyósom fel mert ma hívni és hát tudni kell róla valóban a 15 perc nála a min. amit beszél.... és tudtam, hogy majd szóvá teszik, hát valóban. Csak azt nem értem, hogy én itt vagyok már ez a 7. évem, ő meg most jött ide nincs két hónapja és neki mindent szabad? Itt is az előbbi példa. Nincs igazság! :roll:
Apukádnak mielőbbi gyógyulást!

Én is el/kinyúlnék szívesen mint ez a macsek. Mi van a macsekoddal? Még mindig szeret a vödörben csicsizni??? :lol:

dita75
 
 


Bumi!

Azt nem tudom írni, hogy sajnálom, mert hát ugye mindenki babájának örülünk, ráadásul, mint ahogy egy barátnőm mondta nagyon találóan, én attól nem leszek kevesebb, hogy hozzájuk jön a bébi, hozzánk meg nem. Attól őrá nem haragudhatsz, de mindemellett én nagyon megértelek. Soraidat olvasva nagyon összeszorult a szívem, és csak bízom benne, hogy erős vagy és hamar talpra állsz. Ja, és még valami. A nőgyógyász azt mondta, igyekezzek olyan helyeken tartózkodni, ahol baba van. Állítólag ha egy családba érkezik egy gyerek, a második is könnyebben jön, mert a női agyban olyan folyamatok is elindulnak egy bébi látványára, ami akár pl. spontán peteérést eredményezhet. Fel a fejjel, lesz még nekünk babánk. Puszi: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 


Twist!

Én is kívánok neked nagyon boldog névnapot! :D

KépKépKép
bikfy
 
 


Mara!

Bár látom, most már végeznek a gyerekek, de akartam írni, hogy hagyd őket puskázni! Ne legyél kemény! Aztán amíg ők írnak, te netezhetsz. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Köszönöm Drága Csajok a köszöntéseket!:))) Máris fel van dobva ez a rosszul indult napom:)

Felhívtam a SOTE-t, csütörtökön mehetek első UH-ra és konzira. Most írják fel a gyógyszereket és kiderül, hogy indulhat-e az inszemi. Majd szurkoljatok nekem légyszi!

Mara, remélem, legalább komoly arccal írsz a laptopba, hogy a gyerkek azt higgyék, hogy valami tanulmányt írsz:))))))

Bikfy, számomra nagyon újdonság és érdekes, amit írtál, hogy jó babás környezetben tartózkodni, ha babát akarunk. Jó gondolat!
Vendég
 


Twist!

Két különböző doki is ezt állította, egymástól függetlenül. Ráadásul az emberi agy ma számunkra még nagyon ismeretlen. Sose tudni. Látjátok, ezért hívjuk mi mindig a kismamijainkat, tessék ám jelentkezni. Sokat kell babás környezetben tartózkodni. Már a csöppségek látványától is feltöltődünk.

Tudtok esetleg valamit Évikéről? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Dita,
a hétvégén pihiztem, tegnap takarítottam. Most álltam neki megint a tanulásnak.

Mara,
sajnálom apukád kezét!
i.kata
 
 


Bocsi sok a meló éps csak részletekben tudok reagálni!

DENIKA
Szuper, hogy minden rendben van Nikivel. :D
NAgyon örülök, hogy jelentkeztél. Hogy teltek az ünnepek?
Nincs friss képed Nikiről?
Pusszantalak!

dita75
 
 


Twist, és Linácska, csak segiteni szeretnék nektek ebben a cukros témában. Mivel lassan már a II. Belklinikán élem az életem és nem kizárt hogy a köv diplomámat a cukorbetegségről irom terhesen, de egy dolog nagyon fontos. Ami ki van irva diéta mennyisége, legyen az 160, 180, 220, azt meg kell enni. Ugyanis ha nem eszed meg megjelenik az aceton a vizeletben és az nem jó jel. Hosszú távon az aceton csúnya dolgokra képes van olyan gázos mint a cukor. A sorstársam a Sotén, 160 g szénhidrát diétára van fogva és kapja az inzulint, 31 hetes terhes, de mint az én nőgyógyim, mint a belgyógyászom azt mondta nem mehet semmiféleképpen 160 gramm alá mert ez a minimum mennyiség amit egy kismamának meg kell enni és ha egyszer kialakul az acetonra való hajlam akkor nagyon nehéz szinkronba tartani. Igy jártam én is. A javuló cukrom érdekében kevesebbet ettem mint 220 gramm és sajnos tele is voltam acetonnal, és hiába ettem meg a meghatározott mennyiséget hetekbe tellett amire produkáltam egy negativ tesztet és a Sotén pl amikor feküdtem sokkal jobban haraptak az acetonra mint a néha egy-egy magas cukor eredmény produkálására. Úgyhogy én mint szenvedő alanya ennek a terhes cukor mizériának óva intelek benneteket attól hogy nehogy beleessetek abba a hibába amibe én, mert Linácska onnantól kezdve nemcsak a cukrodért fogsz ennyire aggódni és a babádért is hanem a vizeletedért, és az sajna ugyanúgy tud lappangani mint a cukor. :evil: :evil: :evil:



Denika, drukkolok az cukor eredményhez, de légy résen majd később is, nehogy csak később robbanjon nálad is a bomba mint nálam. Akik ilyen hormonos babákat várnak nagyobb az esélye sajna ennek, és látod nálam a 30. héten jött ki. A magzat növekedésével is összefügg. Bár Te is a Sotéra jársz, ott már ebben profik és nagyon alaposak, úgyhogy jó kezekben vagy :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Twist, Boldog névnapot, és örülök hogy közös doktorbácsink elinditja az inszemet neked.


Csajok most léptem, újra Pest, megyek a nőgyógyimhoz, szép napot mindenkinek :wink:

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Éviről friss infó: Még mindig 3in1, pénteken mindenképp babázik. :D

Kép
Kép
Kép
ilba
 
 


ILBA
Köszönjük a híreket Éviről!

SUSKA
Nagyon előrelátó voltál amikor ezt a vonalzót készítetted! :wink:

dita75
 
 


Zsuzska,
én egyenlőre úgy működöm, hogy csak reggeli után kell odafigyelni a cukromra, gyakorlailag ebédre, vacsira ehetek bármit, nem megy fel. Most, hogy iszom a csicsókát, reggeli is sokkal jobb. Ma már csak 6 volt, ami múlt héten 7,4. Én inkább délután pótolom a hiányzó dolgokat, meg a kieső ch-t. Én másfél éve csinálom többé-kevésbé betartva a diétát, de szerencsére a vizeletemmel még nem volt gond azóta. Sőt, ha kevésbé tartottam a diétát, jobb lett a cukor eredményem is, de azért babásan nem akarok kockáztatni. Na mindegy, remélem kitartok ezzel még 30 hétig. Egyenlőre örülök az 5,8-as laboromnak. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Twist,

először is nagyon sok boldog névnapot kívánok neked! Drukkolok az uh-hoz, hogy indulhasson az inszem :wink:

Denika,

örülök, hogy jól vagytok, biztos jó lesz a cukor eredményed is :wink:

Kata,

jó, hogy sikerült pihenned a hétvégén. Valamilyen szinten a takarítás is pihenés, legalábbis az agyad nem fárad el benne :wink: Kitartás a további tanuláshoz!

Dita,

jó a pisilős smiley :wink: Mintát levettem :wink:

Bikfy,

a nyák biztos a peteérést jelzi, úgyhogy apára fel :wink:

Én voltam ma uh-n, Danika befordult szülési pozícióba, súlyt nem becsült a doki, úgy láttam, ma nagyon rossz napja volt. :cry: Úgyhogy fogalmam sincs mekkora lehet a baba, de a doki azt mondta, hogy csak egy hajszálnyira nagyobb mint a nagy átlag, és nem lesz óriásbébi amikor születik.
Délelőtt bababoltban voltam, árakat kérdeztem a kelengye listához, vettem Aventes mellszívót és mikrohullámú sterilizátort (akciós volt így együtt), lázmérőt (lázmérő cumit is adtak hozzá), meg egy csomó mindent, nagyon sok pénzt hagytam a boltban és még mindig nincs meg minden :roll:
Reggel a vérnyomásom miatt el kell mennem a belgyógyászatra, a vizgálat eredményét vinnem kell a nőgyógyimnak. Úgyhogy holnap délelőtt sem leszek.
Ma volt itt az asztalos, készülnek a polcok, holnap függönyboltba is megyek megrendelni a függönyt.
Szőnyeg továbbra sincs mert nem találok olyat ami igazán tetszik :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska,

mi volt ma a pejzsmirigyes dokinál?

Mara,

nem semmi dolgozat irató vagy :wink: :lol: :lol:

Ilba,

köszönjük Éviről a híreket :wink:

Timejka,

örülök, hogy jelentkeztél :wink: Úgy legyen ahogy mondtad, lepd meg a szülőket a + teszttel illetve az uh lelettel :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


MONIC
Én nem is tudom, hogy az aki a terhesség végéig dolgozik hogy bírja mindezt, mert én még az olvasásotokba is belefáradok, hogy egy kismaminak mennyi dolga van! :shock: :shock: :shock:

Remélem azért még nem akar kibújni Danika, még nagyon korai lenne. Biztos csak így jobban érzi magát, nem? (jobban elfér)
Szőnyeget tényleg nehéz jót találni, nekem ezért is nincs az egész lakásban.

Sajnálom, hogy holnap is délutánig nélkülöznünk kell. :(

Na megyek leszedem a karifát, mert még arra nem volt érkezésem. Ma is fürdőt pucoltam, kétféle kaját csináltam és varrtam. Holnap bankba kell mennem Veszprémbe ebbe a kutya hidegbe. :x

dita75
 
 


Dita,

te is nagyon elfoglalt vagy mindig... Miért kellett 2 féle kaját főznöd?
Nekem a testvérem segített leszedni a fát múltkor a disznóvágáson, aztán fel is porszívózptt. Nagyon aranyos, sokat segít nekem.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Monic!
Tuti, hogy ha van nyák, akkor van peteérés is? De jó lenne! Tegnapelőtt és tegnap is olyan durva nyákom volt, hogy már nagyon régen nem emlékszem ilyenre. Együtt is voltunk, és remélem a Jóisten meghallgat, mert akkor kb. 12 -20 nap múlva pozitívat tesztelek. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,

amikor én lh teszteket csináltam akkor mindig akkor jelezte a peteérést amikor átlátszó nyák is jött belőlem. És úgy emlékszem, hogy Czinkiék is így hozták össze az épp a mai napon 1 hónapot betöltött Nándikát :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Most mondja a híradó az éjszaki ónos esőt itt a megyében. Púpnak a hátamra hiányzik... Szerintem ha jég lesz nem megyek holnap a dokihoz, nem hiányzik, hogy megcsússzak és elessek... :? :?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nándus
Boldog egy hónapot! :wink: :D

Monic
Azért csináltam kétféle kaját mert holnap későn érek haza és nem lesz sem időm sem kedvem már főzőcskézni. Bár ahogy elnézem lesz még péntekre is belőle, mert én már rühellem a húst és inkább piritóskenyeret vacsiztam. Apci evett egy tányér pörit és megkívánta a pirítóskenyeremet. Persze annyi kenyér nem volt itthon hogy még abból is jóllakjon. Ideges is lett, de mivel kétfélét főztem nem gondoltam hogy PONT majd piritóskenyeret akar enni. Olyan mint egy gyerek, mindig az kell neki ami a másé! :x

Amúgy lehetséges hogy a holnapi bankos kiruccanásból nem is lesz semmi mert én bizony nem csúszkálok be veszprémbe a jégen! :roll:

EL NE INDULJ NEKEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mégsem szedtem le a fát. Olyan üres volt tavaly is a lakás amikor leszedtem a díszeket. Még hétvégéig élvezem. :oops:

dita75
 
 


Dita,

a gyerekek tényleg olyanok, hogy mindig az kell nekik ami nem az övék :roll:
Mivel műfenyőtök van, akár tavaszig is élvezheted. Maximum húsvétkör tojásfát csinálsz belőle... :wink: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Dita,

ha jég lesz akkor ígérem, hogy nem megyek sehova, sem gyalog sem autóval :roll: :wink:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic
Apunak volt egy mini műfenyője, és egyik alkalommal amikor mentem a nővéremékhez behívott magához nyáron a névnapom környékén, és látom elől van a fa. Mondom neki kicsit még messze van a karácsony! Azt mondta minek rakja el, nem zavar az senkit télen úgy is elő kell venni. Hát ez is egy nézőpont! :roll:
De volt egyszer egy olyan szitu is, hogy mentünk egy isminkhez látogatóba két ünnep között, és kerestem a karácsonyfát. Kérdeztem, hogy nem vett? Erre a fejéhez kapott, hogy jajj tényleg és előhúzott egy másfél méteres feldíszített műfenyőt a gardrobszekrényből! :lol: :lol: :lol:

Ajánlom is hogy otthonmaradj, apci is azon filózik mi legyen, mert hajnali fél 3 kor fel kéne mennie a kamionnal pestre, de lehet, hogy pont akkor kezd esni ez a mocsok és rossz a fék a kocsin, szóval én azt mondtam ne menjen, mert még ha valami éri akkor tényleg fuccs lesz Bogyónak is.

dita75
 
 


Monic,
nemrég hívott a dokinéni, a cukrommal elégedett, ennek örömére két hét múlva hétfőn mehetek megint rendes 75 g-os terhelésre, az sem kizárt, hogy javul a terhességtől. De jó lenne!!!
A pajzsmirigy gyogyit emelni kell, eddig én a minimumot szedtem, 50 mg-ot, azt mondta, lehet, hogy akár a 3x-osára is emelni kell majd a végéig. De nekem ugye megvan az egész, csak kicsit pusztul az állománya. Az értékeim még jók, azért emelünk, hogy jó is maradjon, mert már látszik a romlás. Tsh 1,3-ból 2,6 lett, ft4 meg már csak 14. Szóval most 1,5 gyógyszert, 75mg-ot kapok naponta. Anyunak 14 éve nincs pajzsmirigye egyátalán, ő 100 mg-ot kap naponta azóta is, ezzel tökéletesen működik.

Zsuzska,
megkérdeztem a dokinénit, hogy lehet-e, hogy az Accu chek többet mér, és azt mondta, hogy sajnos igen. Úgyhogy majd mikor megyek két hét múlva vinnem kell, hogy össze tudjuk hasonlítani. De azt mondta, hogy akkor kivágatja velem, ha az 5,8-ra tényleg 7-et mér :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Zsuzska,
még azt felejtettem el, hogy megemlítettem neki a csicsóka granulátumomat, és teljesen belelkesedett, hogy igen, az nagyon jó, és igyam csak, mert tényleg nagyon jól karban tudja tartani a cukrot. A Preventio Network Kft forgalmazza, ez is olyan "hálózat", nekem a kolleganőm hozta, nem tudom, hogy amúgy hogy lehet hozzájutni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


LINACSKA
Lehet, hogy jobban is járnátok, mert csak stresszelitek magatokat az egésszel.

dita75
 
 


Dita,

a gardróboson nagyon nagyot nevettem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha rossz a fék tényleg ne induljon el a párod :roll:
Én most elmegyek, elhozom a testvérem vérnyomásmérőjét, az ővé hitelesebb mint ami nekünk itthon van. Megmérem este és reggel, aztán kiderül, hogy mi újság.
Különben a dokim azt mondta, hogy az eleve nem hiteles vérnyomásmérés, hogy beesek a védőnőhöz és már rám is teszi a vérnyomásmérőt :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic, most mondták, hogy 22 órától jön az ónos eső és a jégeső nálatok, ne mozdulj ki holnap, vigyázz magadra nagyon!!!
Tök jó, hogy Danika végre befordult jó pozícióba:)

Mikor van Évi szülinapja? Mert hogy szeretné, hogy utána bújjanak ki a babák, tudjátok...
Vendég
 


Linácska,

a pajzsmirigyre én is naponta 50 mg gyógyszert szedek, nekem az egyik felét kiműtötték. Eddig nem kellett emelni az adagon, honap megyek vérvételre megint, és szerintem most emelik majd mert a pulzusom eléggé össze-vissza van kb 2 hete és azt tuti, hogy a pajzsmirigy okozza.
Érdekes, hogy az otthoni cukormérő mást mér. Kíváncsi leszek hogy alakul majd az összehasonlítás :roll:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linácska, részvétem a 75 g-os terheléses cukor miatt, nagyon édes és nagyon rossz íze van, nekem egész nap ragadt tőle a szám. brrrrrrr!
De most nagyon jók az értékeid, tuti most minden rendben lesz :wink:
Vendég
 


Twist,

Évinek január 15-én van a szülinapja.
Engem is aggaszt, hogy nálunk kezd a jég és az ónos eső...

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Twist,

jobban van már a hasad?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
én a www.idokep.hu-n szoktam nézegetni az időjárást, egyenlőre még nem kezdődött sehol az országban az ónos eső. Csak az a szar, hogy az Alföldre, meg Budapestre mondják, és a férjemnek azért holnap dolgozni kellene menni. Nem az eső miatt, de volt olyan ötlete, hogy Pesten alszik, csak én mondtam, hogy jöjjön már haza. Lehet, hogy kár volt. Mondjuk nem is kellett sokáig maradnia, mint ahogy számított rá.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


MONIC
NEm is értem, hogy lehet egyből vérnyomit mérni. Én ha itthon mérem előtte vagy 10 percig ülök egy helyben, és csak akkor mutat normális értéket és pulzust.

TWIST
Ti nem ünnepeltek???

dita75
 
 


Én búcsúzom, mert apa lassan alszik és én is fáradt vagyok, mert tegnap 11 után lett vége a bambanőnek, de olyan jókat tudok nevetni azokon a vígjátékokon is amiket már vagy 5x láttam! Szóval nem lehetett kihagyni! :lol:

Kép

dita75
 
 


Monic,
nem találtál végül a Diegoban szőnyeget? A katalógust megnézted esetleg?
i.kata
 
 


Köszönöm kérdésed Monic, a hasam még pocsék a piri miatt és ráadásu ma egész nap ment a hasam:( MInden összejött.

Dituli: A bulival kapcsolatban: Úgy hallottam, hogy 21 órakor átjönnek a rokonok egy meglepi party-ra:-)))) .... de én nem tudhatok semmit.... :wink:

Én már megkaptam vasárnap az ajándékot, egy gyönyörű fehér pici laptopot, tudjátok, azt, ami elfér egy táskában:)
Mindenhova tudom magammal cipelni, mobil internet van hozzá, szuper! Ahogy hazaértünk, a régi öreg laptopom megadta magát, mintha érezte volna, hogy új laptop érkezett.
Ja, meg azt hittem, hogy nagyon különleges lettem a laptoptól, mekkora király vagyok stb....:)))) aztán a vonaton hazafelé két fiatal 13 éves gyereknek is volt ilyen, pont előttem ültek. Az egyik Discoveryt nézett rajta, a másik meg írt valamit. Ez a fajta sokkal olcsóbb, mint egy igazi nagy laptop és nem is tud annyi. Nincs DVD író rajta, de internetezésre, jegyzetelésre jó és nekem főleg ezekhez kell.
Vendég
 


Katám, nem tudok privit írni, mert valami baj van nekem ezen a honlapon. Ha a válasz részhez legördítem a honlapot, akkor újra be kell jelentkezni, aztán megint újra és újra és valami gebasz van.
Jó tanulást neked, ügyes legyél! Nem lesz baj, mert már nagyon belejöttél!:)
Vendég
 


Dita,

jó pihenést neked, tegnap egy darabig én is néztem a Bambanőt, aztán apa folyton elkapcsolta így feladtam és inkább aludtam.

Kata,

továbbra sincs szőnyeg, már megnéztem a katalógust, személyesen is végignéztem az összeset a Diegóban, és továbbra sincs meg az igazi. Tudod, hogy beszétük, hogy ne legyen mintás, a mintátlanokban pedig nincs megfelelő.

Twist,

de jó lehet az a kis fehér laptop :D Én tegnap néztem a Mediamarktban ilyen kicsiket de a párom lebeszélt róluk :cry:
Pedig nekünk is kell újat venni, a mostanival sincs semmi gond, de az apósom kitalálta, hogy internetezni akar, és a mostani laptopot neki adjuk, mi pedig veszünk újat.
Aztán tessék jól meglepődni a meglepetés bulin :wink: :lol: :lol:

Tegnap egész nap McDonaldsos hamburger után nyavalygott a párom, mert úgy volt hogy mennie kell Pestre és majd jól bekajál, de végül itthon maradt. Úgyhogy este 6-kor megsajnáltam és mondtam, hogy menjünk át Szegedre hamburgert enni, ha Danika meglesz ilyen hülyeségeket úgysem csinálhatunk. Úgyhogy utaztunk több mint 100 km-ert azért, hogy hamburgert ehessünk :wink: :oops:
Szegeden a Mediamarktban vettünk a kamerába is akkumulátort, mert a párom kitalálta, hogy kamerázni akarja a kisfiát szülés után. Engem nem fog, mert azt megtiltottam neki, és belátta, hogy nem igazán a jó profilomat fogom a szülőszobában mutatni :lol: :lol: :lol: Úgyhogy csak Danika lesz a videón.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Csajok, a www.hazipatika.com-on megint indult az 5 hét 5 kg fogyókúrás program. Van ott cukormentes diéta is. Király nagyon!!!!

http://www.hazipatika.com/services/weig ... 7-A7178755


Na, futok takarítani....
Vendég
 


Sziasztok!

Twist,
Kép
Drukkolok, hogy csütörtökön minden rendben legyen az UH-on, és kezdjétek az inszemet!

Mara,
Sajnálom apukád kezét, remélem mihamarabb meggyógyul majd!

Kata,
Akkor további jó tanulást!

Monic,
Gratulálok, hogy Danika már most befordult! Én is vásárolgattam ma pár apróságot. :wink:

Denika,
Örülök, hogy minden rendben van Nikivel! Téged miért küldött el a doki szív UH-ra?

Dita,
Tényleg el ne induljon a párod úgy, hogy nem tökéletes a fék a kamionon!
Jó éjszakát!

Ma voltam a pajzsmirigyes dokimnál, és minden rendben van, már csak szülés után 1, illetve 3 hónap múlva kell majd ellenőríztetni. Majd voltam a nőgyógyászomnál is, és zárt a méhszáj, azt mondta, hogy most a vasam sem volt annyira rossz. Viszont azt mondta, hogy az előzményeim miatt (lombik, amnio, cukor) gondolkozzak el azon, hogy 2 héttel korábban feküdjek már be a kórházba. Na, most először nemet fogok neki mondani! Én alapvetően egy nagyon nyugodt ember vagyok, és az állandó aggódása sem tudott eddig felbosszantani, de ha nekem 2 hétig több idegen emberrel kell megosztanom a nappalaimat, és éjszakáimat, akkor mire megérkezik Réka kész idegbeteg leszek... :? Főleg úgy, hogy nincs semmi baj, csak megint elővigyázatosságból akarja ezt! Majd megmondom neki, hogy megígérem, hogy nem fogok bútorokat tologatni, és sokat mászkálni az utolsó 2 hétben, de legalább a szülés történjen úgy, mint egy normális kismamánál!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Ja, és hétfőn kell mennem az első CTG-re!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Twist,
ma nekem is vacakolt a babanet, biztos helyrerázódik nálad is. Nem hiszem, hogy a gépeddel van a gond.

Monic,
biztos jöttök még Pestre szülés előtt, nem? A Kikában is sokféle szőnyeg szokott lenni. Legalábbis itt a budaörsiben rengeteg van, gondolom a többiben is.
i.kata
 
 


Némóka,
ez olyan durva. Csak mintha tegnap találkoztunk volna és akkor még nem voltál babás, viszont mindjárt szülni fogsz. Meg persze zsuzska és Monic is. :roll:
i.kata
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: