Új privát üzeneted érkezett!

Pumukli, hát nem véletlen volt. :oops: De mi igy mondjuk igen, helyesbitek én ha sietek de mondják mások is tudom nem igy a helyes.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi25 2009.01.13 17:22-kor.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Na csak gyorsan,aztán visszaolvasok!
Megjöttem a tanfolyamról!Szerintem tök hasznos!Lehet nem megyek el mindegyik előadásra,de van pár ami érdekel.Főleg így első babásként!

Mondtak pár infót is a kórházról,szülőszobáról stb.
Krém ha érdekel összeírom neked hogy mit mondtak!!(vagy esetleg Mozza ha érdekel akkor neked is elküldöm)

Na megyek olvasok...

annus11
 
 


Incike, Pumukli! Köszi az infót!

Krém! Én is EDÁ-val fogok szülni az biztos! Az előző szülésnél 16 óra vajúdás után császároztak. Hát azt én még egyszer biztos nem csinálom végig! Most már akármi is lesz sima vagy császár EDA nélkül át sem lépem a szülőszoba ajtaját!
Valami Amerika 2-t láttam!

Érdekes ez a szülés közben sétáljunk vagy feküdjünk dolog. Ezt is mindenki másképp éli meg. Én pl. semmi pénzért fel nem keltem volna. Úgy éreztem mozdulni sem tudok, nem hogy mászkáljak. Egyszer szóltak, hogy álljak fel, mert úgy jobban tágulok, de a következő fájásnál már rogytam vissza az ágyba.

Kép
Kép
g_reny
 
 

 
 

Anika merre vagy????

Gátmetszés:Én már akkor a vágást magát nem éreztem,nekem a varrás és az ahhoz kapott érzéstelenítő fájt rettenetesen.De mint ahogy Böbi is írta,mindennek ellenére én már 5 hétre rá kamatyoltam. :D :D Szóval nem olyan gáz ki lehet bírni.Meg akkor a végén már úgysem érdekel semmi.

Én nem kértem érzéstelenítőt sem,de szerintem ha kértem volna se kaptam volna.
Arra emlékszem,hogy a gátmetszést kérdeztem feltétlen kell e,de jól letoltak hogy mit képzelek én gátvédelmet mikor első babámat szülöm. :shock:
Meg csak hanyatt feküdhettem végig,mivel a szívhangfigyelő rajtam volt.Talán ez volt a legrosszabb,hogy nem mozdulhattam.Na meg az,hogy fáztam,kértem takarót,vagy egy lepedőt ,de akkor is kiabáltak hogy minek az,feküdjek csak egy szál hálóingbe.
A homeós bogyók amiket írtatok mire jók??Én nem tudok róluk semmit.
Kutyafüle sajnálom a fóbiád.Talán majd a baba tud ezen változtatni,hiszen neki csak te tudsz majd segíteni.
Nekem is nagyon alacsony a vérnyomásom,de néha mikor szédelgek elég egy kávé és kész.

Majd benézek még,mert már izgulok mi lehet Anikával.

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anikát már én is várom!!!!Adni kellett volan neki egy telszámot h dobjon egy smst ha végzett.....

annus11
 
 


Én nem tudtam, hogy lehet mozdulni vajádás alatt... 30 órát hanyatt voltam, majd felültem, mert addigra volt ott egy normális bába, aki szólt, hogy tán üljek fel... :)
Vendég
 


Kép
Kép
Kép

A kérdőjeleket azokhoz tettem akikről rég nem kaptunk hírt!!!!Remélem jelentkeznek és mesélnek hogy vannak,mi van velük mostanság :wink:

annus11
 
 


Annus, ügyes vagy a táblival látom azért eddig a csajok vannak előnyben. :D

Dori, nekem nem engedték hogy, vajúdás alatt fel álljak.Pedig szerettem volna.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Én is végig CTG-n voltam, meg infúzión, de betakarva, ülve, fekve, mert gombnyomással állíthattuk az ágyamat, és ha szóltam, rögtön leszedtek mindenről, és mehettem dolgomra :)
Vendég
 


Lányok nem bírom tovább.Kivagyok!Megint lelet nélkül hívtak vissza kontroll vérvételre.Ez a vacakság!!!Bennem meg az állandó félelem. Annyira rossz.Már 4 hónapja nincs egyetlen őszinte mosolyom sem. Nem tudtam még örülni a babának szívből egyetlen percet sem. Nem telt el úgy nap, hogy ne ez járna az eszemben. :cry: :cry: :cry:
Bocsánat, hogy kitört belőlem a fájdalom,de nagyon rossz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle! Ezt nem értem. Mi az, hogy lelet nélkül? Miről nem kaptál leletet? És mi jár a fejedben???

Tutira nincs semmi baj, ha az volna a félelmed...

Annus! Szilvi tegnap bejelentkezett. Legalábbis én úgy emlékszem. Nagy pirosas vonalzója van.
Vendég
 


Dori nem a babával,hanem ez a nyavalya,ami nekem van. Hát azt írták, hogy a leletet a kontroll vizsgálat időpontjával majd küldik postán.Ez volt 14 hete.Aztán jött egy hasonló cetli-igaz azon megismételt vérvétel szerepelt,nem kontroll-és levették újra a vért. Ez volt 12 hete.Aztán ma megint egy cetli, hogy kontroll vérvételre fáradjak vissza a héten, de sehol egy lelet. Most mire gondoljak?????A dokinőt hívtam, naná nem emlékszik semmire, azt mondja biztos megint technikai gond.Ezt nem lehet bírni.
Bocsánat, hogy nyavalygok!!!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Dóri!

Hát lehet h vki felett átsiklottam......sorry :oops: Azt is el tudom képzelni h melléd teszek kérdőjelet :wink: amilyen szórakozott vagyok...

Kutyafüle!
na mesélj!Én se értem ezt a leletes dolgot....Szerintem ne parázz állandóan!Néha én is szoktam...de megnyugtatom magamat aztán kész.Nem szabad mindig idegeskedni!Inkább írd ki magadból,ha attól jobb lesz! :wink: Tessék mulatni!Itt a példa,csak neked,csak most!
Kép

annus11
 
 


Aha!

Hát akkor be kell menni megint a dokihoz...csak tudnak vmit mondani!Ennyi vérvétel után.....

annus11
 
 


Annus!Én attól is parázok,hogy ha mondanak valamit.Annyira próbálok hinni és bízni a jó eredményben, de a félelmek állandóan megölik a hitemet.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle,nyugi biztos semmi gond.De ez elég idegesítő lehet hogy mindig csak visszahívnak az eredményről meg semmi.Ne aggódj,szerintem azért nem szólnak mert minden ok.

Annus szupi a tábla.

Anika gyere már!!!Tényleg kéne egymásnak tel számot adnunk arra az esetre ha van valami.Szerintetek??
Én éjjel nappal elérhető vok,ha gondoljátok.

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Nekem a fő indok az EDA-nal az volt, hogy ha csaszira kerülne sor, akkor még nyomnak bele egy adag fájdalomcsillapítót a kanülbe és mehetünk, nem kell altatni, a másik, hogy a gátmetszés varrásánál pici húzogatásokat éreztem csak és nem fájdalmat, mert varrás előtt még kaptam egy adagot, amit a férjem nyomhatott a kanülbe :)

Én most feltűnően nyugodt vagyok, félek is ettől, mert nem sokáig tart és utána mindig jön valami paráznivaló. :)

De holnap minden kiderül, dokibácsi vagy megnyugtat, vagy felidegesít :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Anita!Nem azért nem szólnak.12 hete közölték, hogy elkeverték a vérem és Szeged helyett Pestre küldték. Most igaz a dokinak lövése nem volt a dologról, de azt mondta biztos valami technikai gond. Bár őszintén én is azt remélem, hogy ha nagy baj lenne,hívnának.Anyut még akkor is hívták,mikor csak valami közbenső eredmény derült ki. De akkor megint várni 12 hetet???? Vagy,mint anyának anno 16-ot???Ez elképesztő idegölés.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle a november 24-én wassermanhoz levett minta eredményét ma kaptam meg :) jó ez nem annyira komoly vizsgálat mint a tied, de én már nem csodálkozok semmin.

Lányok ti hogy alszotok éjszaka! Én eddig másnaponta kipihenten ébredtem, úgy hogy éjszaka nem ébredtem egyszer sem, most meg vagy 4 napja nem bírok aludni már kezdek kiakadni :(

Lehet komolyan innom kellene a citromfű teát, a seduxen nem hat és nem is szeretnék rászokni, doki előírt 1 tablettája helyett is ha kellett csak felet vettem be, a tanácsadós doki szerint nem is lenne rá szükségem, ha már nem dolgoznék. A mh mondjuk már annyira nem izgat, csak most annyira összejött, hogy minden nap mennem kell valami vizsgálatfélére.

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, igaz, még dolgozom, s nem sok időm van írogatni, de egy ideje olvasgatom már az üzeneteiteket.

Első babámat várom, s ha minden igaz lány lesz.
Május 22-re vagyok kiírva.

Heni! Úgy látom Te is az I. Klinikán szülsz, s az orvosod Papp Csaba. Én is nála fogok szülni.

Éva
Kép
heva75
 
 


Sziasztok Csajok!

Hean, tök jó, akkor a relaxot majd időben megbeszéljük. A kismamaklubban lehet találkozni szülésznőkkel, meg kérdezni, havi egyszer van, és én oda csak egyszer gondoltam bekukkantani... Én is akartam mondani, hogy Ica mondta, hogy jó korán jelentkeztem, szerintem, ha felhívjátok Tinuval, még mind a ketten befértek!464-87-37 a szülőszoba száma, itt értem el.
Mozza, a párom nagyon édi, úgy örül mindennek, ami a babával kapcsolatos! :lol:
Kutyafüle, és én még azt hittem, hogy Mozza meg én vagyunk a paramami királynők! :D Ne csináld már! A stressz nagyon rossz a babának! És mi okod van feltételezni, hogy nem egy gyönyörű, kedves egészséges gyermeked születik? A hányás téma meg meg fog valahogy oldódni. Beszélj a fóbiádról mikor bemész, biztos segíteni fognak, hogy nem raknak össze valami hányóssal.

Eddig még én se halottam, hogy hányni is lehet... :shock:

Tinu, írnék egy privit...

Puszi nektek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok Kismamik! Hogy ti milyen sokat tudtok termelni :) de nem baj az a jó ;-) Köszönöm szépen a további Gratulációkat!

Ma volt nálam az új védőnőm hozzátok is kimegy vagy volt már nálatok is? Én különösnek tartom a másik védőnő még nem is emlitett ilyesmit! Hmmm..... na mind 1 amúgy szimpatikusnak tűnik még segíteni is tudott az orrkiszáradásommal kapcsiban. És képzeljétek utólagos engedélyetekkel még a Fórumot is megemlítettem hogy milyen jók vagytok ;-) és hogy mennyi mindent meg tudunk beszélni, (tanácsokat észrevételeket) és hogy sok okosságot tudok meg tőletek! És ő is azt mondta hogy ez tök jó!

Holnap megyek a kiságyért már alig várom meg még beszerzek ennek a lurkónak még 1-2 dolgot :) Nem bírok magammal olyan boldog vagyok hogy kislány bár szerintem én akkor is ilyen boldog lennék ha kisfiú lett volna! Egyébként nekem még szoknom kell hogy kislányom lesz :D mert fura én fiú beálítottságú vagyok! Na de majd kiforrja magát a dolog minden esetre annyira felspanoltam magam hogy még jobban várom az időt hogy a karjaimban tarthassam!!!!! :)

Anita: Én ilyen fémvázas kiságyat néztem ki amihez jár egy mózeskosár is amit a közepébe fel lehet csatolni és amíg kicsi lehet benne ringatni! Van hozzá baldahin is ilyen hálós az is nagyon megfogott beleszerettem! Anyukámnak nem tetszik ő a fa kiságynak a híve de hát nekem annyira megtetszett ez hogy meg is veszem :) Egyébként ezt is átlehet alakítani később heverővé és még kereke is van és most csak 20.000 FT Szerintem ennyi pénzért nem pénz érte! A Babakocsi pedig 44.000 de ehez jár egy mózeskosár és pelenkázós táska le lehet cipzárolni a hátulját és szúnyoghálós a baba ha hason van tud nézelődni meg nyáron jobban éri a levegő!

Dóri meghatódtam a soraidon Nagyon szépet írtál Köszönöm neked is!

Szofi: Neked is köszönöm a jókívánságot és igen bejött a megérzésem :) A múltkor ehez hasonló megérzésre voltam kíváncsi meg sajnos a rosszat is meg érzem vagy olyan hogy egész nap olyan furcsán érzem magam vagy kimondottan rosszatt érzek hogy baj fog történni sajnos többnyire be szokott jönni!!!

Reny: Igen rendes bolt van az Árpád-hídon a végén! Tudod hol a Brendon áruház? Én metróval szoktam oda menni és a Brendon felé haladva a baloldali oldalon ahol elfogynak az üzletsorok annak a végén van utána van egy gyalogos átjáró és ott szoktam átmenni a Brendonhoz!! Húúúú! Remélem érthetően tudtam leírni mert sajnos én nem vagyok ismerős Pesten Anyukámmal szoktam menni minden hova mert ő tud tájékozódni nagyon Pesten :D Még jó hogy van nekem!!!! :)
Én személyesen voltam náluk kétszer és holnap is megyek meg jövőhéten valamikor a babakocsiért! neked melyik babakocsi tetszik?

Adraci: A te soraidon is elpityeregtem! :) Nagyon köszönöm Neked is a szép szavaidat!!! Egyébként nem tudom hogy hogy sikerült tényleg ilyen higgattan kivárnom ezt az időt mert eléggé stersszes szoktam lenni és most meg különlegesen nyugodt voltam lelkileg meg idegileg is! Persze azért gondoltam rá és Imádkoztam ne legyen semmi baja a picilánynak de lehet hogy ő éreztette ez velem hogy "Ne félj Anyu nincs semmi gond" :) A Kis Drága :) Nagyon Imádom!!!!! :) És Tényleg ő hozza az életemben a Remény Napsugarát :) Ugyan is a Nadin Reményt,Reménységet jelent! :) Na jó most már én fogom be a szám de kijött belölem ez az érzelgőség! Azt azért még el kell hogy meséljem hogy tegnap az UH-n láttam ahogy pislog olyan megható volt hogy ő már odabent is ugyan azt teszi mint mi akik már kint élünk!!!! Még soha nem láttam ilyet :)

Tényleg KÖSZÖNÖK Mindent!!!! És a Többieknek is!!!!!!

Hean, Anika Várom már nagyon a ti eredményeteket is és hogy mi volt a dokinál remélem nem lesz gáz egyikőtők Manócskájával sem! Drukkolok ezerrel!!!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Heva: Üdvözöllek itt nálunk!!!! Igen én megvagyok vele teljes mértékben elégedve csak szegény mindig rohan csak ez zavar de megértem sokan vagyunk nála és mindanyiúnk babájára oda kell figyelnie melette meg még a genetikai laborban is melózik! Te hogy vagy vele hozzád milyen???

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Szofi!Én nem vagyok paramami!A babát kvázi nem féltem,mert mondták,hogy neki nem lehet baja.Én magamat féltem jelenleg. :oops: Tudom,hogy önzően hangzik,de ez most így igaz.
A hányás na igen.látjátok kellett valami rosszabb,és már sem érdekel.Remélem ez ott nem így lesz!
Hencsó!De jó volt olvasni!!!Majd kicsattantál a boldogságtól!!!!! Komolyan még rám is ragadt egy kicsi belőle. :)

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


ja még a császárhoz szerettem volna hozzászólni: engem fél 12-kor vittek a szülőszobára és 2 órakkor kezdtek hozzá de addig végig feküdtem és már nagyon kelett pisilnem mire szólni akartam már vittek be a műtőbe és miután beadták az érzéstelenítőt megilyedtem hogy bepisiltem mert olyan érzésem volt de anyukám megnyugtatott(ő bent volt végig) hogy nem! Nekem tök jó érzés volt ébren fennlenni előtte én is ócckodtam az érzéstelenítőtől mert nekem is mondtak rémmeséket hogy ha rossz helyre szúrják lebénulhatok és ennek tetejére kétszer is szúrták mert az első nem sikerült de nem éreztem hogy kimondottan fájt volna csak a tű ahogy hozzám ért attól ilyedtem meg és ránottam el magam azért nem sikerült aztán mondták próbáljak ne elugrani! (jó vicc a reflex bennem van) De sikerült utána csodás dolog volt amikor megpillantottam a PICI Édes Kisfiamat!!!!!

Euda: Én is felszoktam kelni éjjel kétszer-háromszor inni mert sajnos nagyon száradok és ezmiatt mindig fáradtnak érzem magam egész nap!

Na most már tényleg bedugulok! További szép estét Mindenkinek! Jóéjjt És Kívánom Mindenkinek Aludjon jól! Puszi Mindenkinek!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Én is meg vagyok vele elégedve, igaz az utolsó vizsgálatkor a megbeszélt időponthoz képest 1 órát kellett várnom, mert nagyon sok szülés előtti kismamája volt. Én Szigethalomra járok hozzá, mivel Szigetszenmiklóson lakom.
Jövő héten megyek a cukorvizsgálatra, remélem nem lesz olyan szörnyű az a lötty.

Éva
Kép
heva75
 
 


Kutyafüle: Örülök neki hogy az örömömnek másnak is örömöt szerzek de Ti is szoktatok nekem szerezni a tiétekkel! És Fel a fejjel nyugi!!! Biztos vagyok benne hogy minden rendben lesz veled is és a Picivel is!!! Lefogod tudni küzdeni ezeket a dolgokat mert a szülőszobán nem lesz időd ilyen dolgokra gondolni a Pici körül fog járni az eszed meg azon hogy túl legyél rajta!!!! Hidd el menni fog ;-)

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Csak nem tudok elmenni innen :D :D :D

Még azt szerettem vona kérdezni hogy ez a vércukor vizsgálat időpontját kitől tudom meg az orvostól vagy a védőnőtől? Mert mind a kettőtől elfelejtettem megkérdezni! Meg hogy hanyadik héten kell menni erre?

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Éva! Üdv közöttünk!

Kutyafüle, én még mindig ne értem, hogy most milyen lelet nincs??? :oops:

Most hívtak a 2. kerületi rendőrségről, hogy menjek be tanuvallomást tenni, a munkám miatt elég sokat jártam, de mondtam, hogy veszélyeztetett terhes vagyok, ez most nem fog menni és elfogadták telefonon! :-) Telefonos állásinterjúban már volt részem, de telefonos tanuvallomásban még nem! :-)

Én felállhattam egészen a kitolásig, bár a doki javasolta, hogy gyorsabb lesz, ha fekszem, de ha úgy kívántam, akkor állhattam. legalább ötször téptem ki véletlenül az infúziót a karomból, Vera meg csak szorgalmasan pakolgatta vissza. :-)
Vendég
 


Picihencso, a cukros vérvételről mindenki mást mond. Engem csak a 26. héten küldött el a doki, mást már hamarabb.
Vendég
 


Gondolom a doktornál lesz az eredmény, mivel a klinikán veszik le. Nekem 23. hetet mondtak, s csütörtökre kaptam időpontot.

HA megyek majd megkérdezem, hogy honnan tudom meg az eredményt.

Éva
Kép
heva75
 
 


Köszi Böbi!

És neked is köszi Éva! Neked a Docens úr mondta vagy a védőnőd? mert ahogy azt az előbb írtam tegnap Lányos örömömben elfelejetettem a Docens úrtól még azt is megkérdezni hogy mikor kell mennem legközelebb hozzá! Ma meg ezt a védőnőtől! Gyerekek teljesen elvagyok varázsolva most! :D

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Na most már tényleg jóéjjt Mindenkinek! Sziasztok!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Hát ezen meglepődtem, hogy van, ahol nem lehet vajúdás közben járkálni. :shock: Nekem meg az nem jutna eszembe, hogy feküdjek. Bár igaz, én nem járkáltam, csak ficeregtem a kádban, de ha nem lettem volna ott, akkor sem bírtam volna fekve. Az mondjuk rossz volt, mikor kiszálltam a vízből és lefeküdtem egy nagy ágyra, mert akkor pl. nem tudtam egyedül felállni, meg átfordulni az egyik oldalamról a másikra, akkor már annyira fájt.

Mit is akartam még?
Picihencso: hozzám nem jött ki a védőnő mielőtt megszületett volna a baba. Addig csak én jártam hozzá és csak a születés után jött ki először. A cukros vérvételre asszem a 24. héten kell menni, de más szerint meg a 26. héten. De lehet, hogy a kettő között bármikor jó. :P

Kép
Kép
tinu
 
 


Farkas,van egy "betegségem" illetve lehet,hogy nem is vagyok beteg.És nem is leszek.Hát ennek kellene kiderülnie,de hát ugye leletet nem kapok,csak mindig a véremet veszik.
Sebaj,most összekaptam magam,főztem egy rahedli mákostésztát és vigasztalódom estére férjurammal. :oops: Meg mindjárt elárasztalak titeket újabb képekkel. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ja Hencso! A vércukorra nekem a terhesgondozáson adták a beutalót, és a 24-28 hét között szokták vizsgálni.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kUTYAFÜLE, ennek a "betegségnek" köze van a fóbiádhoz? Bocs, hogy kiváncsiskodom, de tényleg érdekel.

Anika, gyere már!!!!!!!!!! Ez tényleg rossz, hogy még a számát sem tudjuk! De Ő rajta van iwiw-en, nem? Na mindjárt megnézem.
Vendég
 


Anika ma még az iwiw-en sem volt. Remélem, hogy nincs baj!
Vendég
 


Én múlt héten voltam a dokinál terhesgondozáson, s gondolom azért mondta, hogy jövő héten menjek, mert a következő találkozásunkkor már késő lett volna, de én is úgy tudom, hogy 26. hétig csinálják a cukorvizsgálatot.

Éva
Kép
heva75
 
 


Farkas.Nyugodtan kíváncsiskodj,hisz én kezdtem itt nyavalyogni.
Nem szerencsére nincs.A fóbiám kicsi korom óta megvan.Erről pedig csak 18 hete tudok.
Na pakolok képeket. Kép Kép Kép Kép
Na ilyen ruhácskákat vettem a picúrnak eddig.Többnyire vagy Tesco leértékelt ruhák,vagy turisok. :oops: [/img]

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle, értem, köszi, majd számolj be, hogy ha végre lsz lelet!

Én ezeket a cherokee előkéket imádtam, most is ilyet használok.

Ezt találtam a terheléses cukorról:

Minden kismamát szűrni kell a terhesség 24. és 28. hete között, amely egy éhgyomori és egy terheléses vércukorszint-megállapításból áll. Az éhgyomori értékek terhességi cukorbetegségben általában megfelelőek, azonban a terheléses értékek magasak. A WHO (Egészségügyi Világszervezet) ajánlása szerint akkor beszélünk terhességi cukorbetegségről, ha a terhelés 120. percében mért érték 7,8 mmol/l vagy annál magasabb.
Vendég
 


Kép Kép
Ezt a kiságyat vettük.És ebbe a baldachinba beleszerettem.Itt nem volt mese.
Na még a hordozó,aztán nemfárasztalak több képpel titeket. Kép

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Heva!

Üdv itt!!Tesómék is Miklóson laknak,vasárnap emgyek hozzájuk szülinapra :wink:

Cukor:itt is egy intervallum van megadva!Tehát nincs adott héthez kötve!Még én se voltam például :wink:

Anika miatt én is mindig felnézek...de látom semmi!
Nekem is fenn van iwiwen a mobilszámom,bárki elmentheti magának és ha van vmi fontos közlendő dobjon meg egy smssel.Én is feszt itt vagyok a gép elött!Annyira rossz így izgulni vkiért.... :roll:

Alvás:nekem is néha szörnyű!Leginkább akkor ha a pocim is feszít :roll:

annus11
 
 


Üdv Heva!

Picihencso, én tudom hol a Brendon is és a Babaszafari is. De azért az odébb van az Árpád hídtól. Ott szoktál leszállni?
A babaszafari pont ott van a Forgách utcai megállónál. A brendon meg a Forgách és Gyöngyösi u. között.
Csak azért írom, hogy ha veszel valamit, kevesebbet kelljen gyalogolnod.

Szülés alatt én is azt csinálhattam, amit akartam. A kádban áztam órákat, utána viszont csak ültem az ágy szélén, pedig volt ott labdától bordásfaltól kezdve minden. Na majd hátha most kipróbálom, ha sikerül megint az alternativ szobába kerülni.

Szerintem (remélem) Anikáék ünnepelnek valahol. Biztos jelentkezik ahogy tud.
pumuklii
 
 


Kutyafüle!

Tök jók ezek a dolgok!!!!
Szolnokon van egy olyan turi,ahol sok babaruha van.Többség be van árazva,de van kilós része is az üzletnek.És minden nap egyre olcsóbb!Tehát szombaton már csak vmi 300 ft körül van kilója!Vettem egy pulcsit a babának még anno,70 Ft volt!!!!És kis tündéri!!!!
De lehet te jobban ismered a szolnoki viszonylatokat,én kb eddig ebben az egyben jártam....ja a baross utcai soron van,a vasúthoz közel.

annus11
 
 


Köszönöm mindenkinek az üdvözlést, remélem a későbiekben is lesz időm írogatni.

Éva
Kép
heva75
 
 


heva75 írta:Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, igaz, még dolgozom, s nem sok időm van írogatni, de egy ideje olvasgatom már az üzeneteiteket.

Első babámat várom, s ha minden igaz lány lesz.
Május 22-re vagyok kiírva.

Heni! Úgy látom Te is az I. Klinikán szülsz, s az orvosod Papp Csaba. Én is nála fogok szülni.


Szia Éva! Üdv itt köztünk! Én is május 22-re vagyok kiírva :lol:
De mi még nem tudjuk,hogy mi lesz. :( Sajna ma sem derült ki, mert a dokim gépe nem elég nagy teljesítményű ahhoz,hogy láttuk volna.
De majd megyünk 4D-re nemsokára. Majd akkor...!!!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Megint benéztem Anika miatt, de látom még nem írt :(
Éva, üdv köztünk :)
Vendég
 


Tudom már elköszöntem de én is feszt felnézek Anika miatt! Én is Izgulok remélem minden ok vele csak fáradt volt és azért nem írt eddig még!

Meg megszeretném köszönni nektek a vércukros hozzászólásokat! Mondom én hogy sokmindent megtudok tudni tőletek! ;-) Akkor most megnyugodtam de azért felhívom Docens Urat mikor kell menjek legközelebb!

Pumukli: Köszi az infót néztem már én is hogy a metró megáll a gyöngyisi utcánál is és hogy az közelebb van de nem szeretek a bevált dolgokon , megszokott utakon változtani :D És én meg csak így tudom az utat meg így tudok odatalálni Eléggé mániás vagyok egyébként és tudom hogy néha velem is nehéz az élet :D Sajnos nagyon ragaszkodok a megszokott dolgokhoz és ezzel néha még a családot is kiborítom :D De tényleg Köszi az infót ;-)

Aranyosak vagytok és tényleg jó hogy megismerhettelek titeket és hogy ennyi mindenben tudtok segíten!

Egyébként remélem vagy is hogy jó lenne ha amikor már megszültünk akkor is csinálnánk egy ilyen topicot :) Vagy ha fent tartanánk ezt a topiko t:) Én biztos örülni fogok neki bár tuti ennyi időnk nem lesz már trécselni :D

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Amúgy minden rendben volt a babával. A haskörfogatom 98 cm.
:shock:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: