Sziasztok!
Na, a tegnap nem végződött könnyen, hazajött Zoli, így nekem picit könnyebb volt, de estére már ő is kidölt, mert Lotti végig hisztizett, nagyon nehezen aludt el, 9-től fél 11-ig szenvedtünk vele, egy órát volt előtte cicin is, tiszta hiszti volt, párom kezében aludt el a végén és így tette be az ágyba.
Ma elég jókedvű, bár reggel sikerült lebuknia, öltözhettem át.
Nálunk még mindig nagyon sok bukás van, valamikor kaja után 1-2 órával is jön fel még neki. Másoknál is így van ez? Néha darabosat, néha nyálasat, néha sima tejet, de elég parás vagyok és nagyon zavar, hogy ennyit bukik szegényke
Éva - de édes Áron, tündér, jó husiban van
Babaház nagyon király, a lányod pedig egy tünemény, ahogy Áronnal nézegetik a könyvet!!!
Sajna ma se megyünk sétálni, most meg ónos eső szakad itt, de holnap már szeretnék végre, régen nem voltunk és nekem is hiányzik a levegő és biztos Lottinak is jót tenne.
Szombatra bejelentkeztem fogászatra is, még van egy csomó rossz fogam, így most nekiállok, nehogy úgy járjak, mint decemberben
Na megyek, amíg nyugi van, most a játszószőnyegén nézelődik, próbálom ma jól lefárasztani, hogy nappal is aludjon kicsit, mert tegnap összesen 40 percet aludt és szerintem azért szívtunk vele este, mert dögfáradt volt már.