Sziasztok!
Mézeskalács! Fogékszer és zsúr témát passzolom, mert abban nem tudok segíteni.
Azt hogy érted, hogy nem ül? Mármint támasztás nélkül nem tud ülni, mert az nem gond 6 hónaposan szerintem. A kúszás sem. Nálunk Nándim volt úgy, hogy a mászás teljesen kimaradt, nagyon rövid ideig kúszott, és 10 hónaposan önállóan elkezdett menni, ja, és imádott kompozni.
A kisebbik pasim tök az ellentettje, 1 évesen kezdett járni, viszont már 7-8 hónaposan úgy mászott, mint a gép. Egyszer majdnem infarktust is kaptam, mivel a lépcső fordulóban járt, mire észrevettem! Kb. 9 hónapos lehetett. Lent aludt a hálószobában az ágyamban, én meg fent írtam valami házidolgozatot még a fősulira. Egyszercsak valami neszt hallottam, kimentem és megláttam Bálintot! Nem elég, hogy lemászott az ágyról, még a lépcsőn is felmászott - tök halkan.
Rá azóta is ez a jellemző: olyan, mint a sajtkukac, folyton pörög és néha az idegbaj kerülget miatta. De azért még imádom!
Csaj meg kúszott, aztán álldogállt és párszor neki akart lódulni, de rájött, hogy az még nem megy, így aztán most néha felemeli a puttonyát, és elkezd mászni, ha valamit el akar érni. Ja, és esssssssssszméletlen akaratos! Jól megy neki a hiszti már most!
Ő is egész jól elvan a kompban, főleg, ha a fiúk is ott vannak körülötte. Bálint úúúúúúútálta a masinát.
Most megyek altatni.
Tényleg jól eltűntek a lányok, főleg Gereszke.
Hahó! Gyertek előőőőőőőőőőőőő!!!!!!!!!!!!!!!