Új privát üzeneted érkezett!

Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.30 12:48-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Anetto,
beírod nekem a táblába a nevet: Kata/Levente

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


[quote]c írta:scsi írta:
Renáta, Mimi, én is nagyon szeretem a Kerék utcai Máltait Smile

AZ mi?? Laughing Laughing Laughing


MONDOM Renáta, SISSI...


Mimi, téged mindig belekeverlek :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 

 
 

Tegnap csak olvastam egesz nap a sok hozzaszolast, de igy sem ertem teljesen a vegere. :) Hetvegen is jo aktivak voltatok. :P

Őssejt:
Mi levetettük Timinel. Nem olcso dolog, de en annak idejen nagyon utana olvastam es ugy iteltuk meg, hogy megeri es minden gyereknel le fogjuk vetetni, ha egyetlenegy modunk van ra. A Sejtbanknal van raktarozva.

Utrogestan:
Nekem most is 3x2 kell dugdosni, Timinel is kellett, az elotte levo sikertelen terhessegnel is. Az en dokim ugy allitott le rola, hogy a betoltott 12. het utan napi 1 szemmel kellett csokkenteni. Eloszor a delit, aztan a reggelit es vegul az estit elhagyva, majd a masodik szemmel ugyanigy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baratodildi 2009.01.13 11:03-kor.

baratodildi
 
 


Sziasztok!

Úgy rémlik Noki Te érdeklődtél a vizsgálatokról, de hátha a többieknek is jól jön.
Itt részletesen le van írva, hogy mikor mit kell megcsináltatni:

http://www.keruletivedonok.hu/



Rita

Kép
Kép
mékárime
 
 


Kandi:
Nagyon nagyon szurkoltam neked egesz unnepek alatt a PCOS topikot olvasgatva, hogy sikeruljon, jojjon a szivhang, hogy a kis Csodatok ott maradjon es szepen nojjon. :) Regota drukkoltam mar neked, hogy vegre sikeruljon! Nagyon orulok es szivbol gratulalok!!! Annak meg kulonosen, hogy egy topikban varhatjuk igy a babankat. :lol:

Anettoo:
Gratulalok a valoszinu kisfiuhoz! :) Ket fiu nem konnyu, de csodasan el fognak majd csibeszkedni egyutt :wink:

Nevek:
Mi meg el sem kezdtunk ezen gondolkozni, Timi neve is csak a 35. heten lett eldontve... :roll: Amiket irtatok mind szepen hangzanak, az orosz nevek is nagyon szepek. :) Nalunk ez egy nehez menet lesz, igy szeretnem meg a keresessel megvarni azt, hogy valamit mondjanak, hogy csak egy nemhez kelljen nagy keresesbe fogni. Timinel is inkabb megerzes volt a nev, ahogy olvasgattam az utonevkonyvet. Aztan meg sok nev szoba kerult, de mindig ehhez tertem vissza, szerintem most is valami hasonlo lesz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára baratodildi 2009.01.13 11:48-kor.

baratodildi
 
 


Csillagjegyek:
Hat rak vagy szuz jegyu lesz valoszinu mindegyik baba, esetleg egy kesoi rak. :) Nem sok oroszlant ismerek en sem... de van egy baratnom aki meg kifejezetten oroszlan babat szeretne. :lol: Szoval olyan rossz jegy ez sem lehet :P

Hasnovekedes:
Mivel rajtam van boven sulyfelesleg az en hasamon sok minden nem latszik meg. En a merleget figyelem minden heten, hogy a sulyom ne gyarapodjon egyelore... Ez ossze is jott. Persze a pocak novese megnyugtato lenne, amig nem erzem meg pindurkat... Igy azert nehez februar 2-ig varni az uh-ra... :roll:

Torna:
En Timivel jartam a Szent Imrebe kismama tornara, most is tervezem, mert szuper volt. :) Az elso 12 hetben viszont en veszelyeztetett vagyok, igy most meg csak emelgetnem sem szabad, nemhogy tornaznom.

baratodildi
 
 


bikmakk:
Nagyon klassz, hogy van koztunk valaki, aki nemcsak hobbi szinten kepzi magat az orvosi dolgokban :lol:
Az Istenhegyin csinaltak nekem a Timinel es a masik babanal is a kombinalt tesztet. Aztan afp-re visszamentem es igy teles volt a kör. Sajnos nalam az afp nem lett jo es kiderult, hogy nyitott a kislanyunk gerince. (kandi: erdekes, mert engem a rossz afp-vel meg uh-ra kuldtek es csak ott mondtak ki a vegso iteletet. Illetve en meg ennel is jobban utana mentem, mert megtudtam, hogy Pecsett meg uh utan csinalnak amniot is es ott is nezik az afp-t, nem csak verbol, igy miutan az is rossz lett, lett csak meginditva a szules.) Timinel mar nem volt gond. Nala mar tokeletes afp volt. Most az ara miatt nem oda megyek genetikai szuresre, mert nekem a vervetel ingyenes a Bolgarkerek utcaban vagy hol... Viszont igy is nagyon jo minosegu UH-ra megyek 4D-re egy johiru genetikushoz. A Hajdu Kriszta, akit itt irt valaki szinten szuper. O vette anno nekem eszre a nyitott gerincet (akkor a Klinikan) es akkor is nagyon egyutterzo volt. Nem tudom meg az Istenhegyin van -e egy kozepkoru uh-s doki, na o egy iszonyu szofukar valaki, hozza nem szivesen mennek ujbol, ha ugy hozna a sors, mert o semmit nem mond, nem mutat meg. Szakmailag nem tudom milyen, de elvezeti hatas nulla.

Mar nem tudom ki kerdezte, de nekem van 1 doboz utrom, illetve minden bizonnyal marad...

baratodildi
 
 


Baratodildi!
Ildi? :)

Én is a Bolgárkerék utcába fogok menni vérvételre(integrált), mert a dokim velük áll kapcsolatban, és így ingyen megcsinálják. (ill. ők meg egy sejtbankkal..) Nah de a lényeg, amire ki akartam lyukadni, hogy még az is lehet, hogy egy az orvosunk. :D

Rita

Kép
Kép
mékárime
 
 


Csak bekukk a melóból, helyzetjelentésre:
Rólunik
Tegnap voltam uh, nyaki redőt nézte a dokim, és jó minden adat. babócám 58.9 mm hosszú, fejszélesség 19 mm, 60 g, combcsonthosszra nem emlékszem , nyaki redő 1,4 mm.
És úgy izget mozgot, h a dokinak nem volt könnyű elkapni azokat a képeket amikor le tudta mérni az adatait. Kis újjacskáit is mozgatta, és mint egy kis tájboxos, ütöt, rugdosott
Pénteken megyek genetikai vérvételre. Sajnos a kép amit most csinált nem lett jó, de majd apival felrakatom valamikor.
Pont ma vagyok 12. hetes, a tudat megnyugtat :lol:
De már azon aggódtam h tünetmentes vagyok erre ma reggel majdnem kitacsoltam az utcán, amíg mentem a kocsimhoz, illetve durva hányingerem is volt ma de.

Mondta a dokim, h kezdjem el szedni a vasat egyessével. Én meg kérdeztem heti egyet? Nem, napit, kicsit kikészítem a kérdéseimmel.
Szerintetek ha a magzatvédőben van vas akkor is kell még szedni vasat? Persze nem akarom a dokimat felülbírálni, csak ez a kérdés úgy felmerült bennem?! Amúgy a vérképem alapján nincs vashiányom.

Amúgy eléggé "hisztis" vagyok néha, ami rám tök nem jellemző, illetve az sem h bőgjek, de szinte most mindenen tudok. Mondtam is az uramnak, h lehet h kiscsajszi lesz, h ennyire túltengnek bennem a hormonok.

Most csak ennyit tudok írni, de majd ha már nem dolgozom, és én is otthon leszek majd le sem tudtok lőni, annyi hozzászólásom lesz :wink: Majd este visszaolvasok :lol:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Csilla
A kerék utcában (és még a III. kerületben több helyen) lévő nagyon kultúr, Málati szeretetszolgálat támogatásával épített játszótér :wink: Sokan szeretik, mert tiszta nyugat :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Rita
Nagyon köszi a linket :D
Közbe Én elkezdtem nézegetni a papírjaimat és dec közepén amikor kórházba voltam a vérzésem miatt akkor vettek vért és nézték a vizeletet is :D
Teljesen kiment a fejemből!

A rosszullétem tegnap óta olyan nagyon erős,hogy még a róka csillapító sem segít :cry:
Még az alma is kijön és minden kijön belőlem :cry:
Most éppen sós perecet eszegetek,de remélem,hogy ez már nem jön vissza.
Eddig csak tejet bírtam inni,de most az is kikéredzkedik :D

Húúú...már csak pár hét és remélem elhagy ez a fránya róka!

Pussz mindenkinek!

Kép
noki&potyi
 
 


Noki!Kívánom,hogy lassan túl legyél ezen a nagyon xar rosszúlétes állapoton.

Irdab!
De jó,már 12hetes terhes vagy :lol:
Örülj neki,hogy nem vagy rosszul,csak néha.

Vas.A doki látja,hogy milyen a leleted??Lehet az alsó határhoz közel vannak az értékek és azért írt vasat.Nem elég az ami a vitaminban van.Vagyis van akinek elég,van akinek nem.
Bajod nem lesz tőle,nem árt,szed nyugodtan.És a napi 1 nem is sok.
Milyet írt fel amúgy a doki?

mimi12
 
 


mékárime:
Igen, Ildi :) Lehet, hogy ugyanaz, mar irtam par oldallal elobb, hogy ki az. A Tied ki?

noki:
Nekem a hideg narancsle es a ropi jott be a Timinel, most szerencsere nincs ilyen gondom. :)

irdab:
Szerintem is ha a doki mondja szedjel pluszban vasat...

baratodildi
 
 


Mimi az a helyzet hogy alapból székrekedéses vagyok. És nagyon félek a vas szedésétől. Most is aszaltszilvával, paradicsomlével, zabkorpával, örölt lennmaggal, kefírrel, sok gyümivel, sok folyadékkal, stb. tudom fenntartani magam :oops:
A dokim természetesen látta a leletemet, és tudja, h ez a nagy problémám van...Még van 4 szemem a femibion 800-ból (ebben nincs vas), és most azon gondolkodom, h a femibion400 vegyem meg havi 5e ft-ért, vagy kezdjem inni a Hipp Natalt, ami van is itthon. (20 napra/kb 1000 ft) (mind a kettőben van vas)
Na a vasat még nem váltottam ki, de megpróbálom elolvasni a dokim gyöngybetűit: Neo-Ferro-(eddig tuti, de van egy harmadik szótagja a vasnak, azt nem bírom kibetűzni :lol: ).
Ja és megnéztem aa labor eredményemet is:
RBC (vörösvérsejt szám) 4,25 T/L (3,60-4.80 ref)
remélem jót néztem :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


irdab:
Nekem a Ferrofolgamma nem okoz szekrekedest, talan neked sem fog. Amugy erre en is erzekeny vagyok... Nekem terhesvitaminook kozul is csak a gravida mukodik... :roll: Az elevittol meg aranyerem is lett. :(

baratodildi
 
 


[quote="irdab"]M írta:irdabimi az a helyzet hogy alapból székrekedéses vagyok. És nagyon félek a vas szedésétől. Most is aszaltszilvával, paradicsomlével, zabkorpával, örölt lennmaggal, kefírrel, sok gyümivel, sok folyadékkal, stb. tudom fenntartani magam :oops:

AKkór ha úgy érzed várhatsz még vele szerintem.Bajod nem lesz belőle ha nem szeded.
Nekem a Szabival volt szorulásom,ha jól rémlik kb a 16. hét környékére megoldódót(vagyis enyhült) :wink:
Nekem is írtak vasat,de csak az utolsó 2-3 hónapban.Viszont jó volt a leletem,és a védőnő elmagyarázta,hogy sok doki autómatice írja a vasat.
Amúgy a terhesség alapból leszedi a vasat a szervezetünkből,de ez állítólag tök normális.
Amúgy szivesen adnék egy csipetnyit a hasmasimból,mert nekem meg az van.Mondjuk ez a jobbik,mert nem ülök csak fél percet a rötyin :lol:

mimi12
 
 


Ja Irdab,a labor eredményben,ha jólrémlik több adatot néznek egyszerre.
Na előszedem a régit,mert ott a védőnő bekarikázta mit kell nézni,vagyis mi az ami határérték volt nekem ,már terhesen.

mimi12
 
 


[quote="mimi12"]J írta:mimi12a Irdab,a labor eredményben,ha jólrémlik több adatot néznek egyszerre.
Na előszedem a régit,mert ott a védőnő bekarikázta mit kell nézni,vagyis mi az ami határérték volt nekem ,már terhesen.

Meg is leltem.A haemoglobint és a haematokrit van nekem bejelölve.

mimi12
 
 


Sziasztok!

Noki,
nálunk az a szerencse hogy csak a férjemet hívják Zoltánnak az édesapját nem és a párom nagyapja sem az.
Cscsi,
egyébként a férjem sem akarta hogy ha fiunk lesz Zoltánnak hívják. Én meg mondtam neki hogy akkor keress olyan fiú nevet ami elé illik a Virág vezetéknév és persze nekem is tetszen. Na idáig még nem talált olyat.

Reni,
ahogy írtad meg sem nézte a doki a laboreredményt majd csak azt fogja amit a 12. heti UH után csináltatok!!!!

Most mondom hogy az már 100% hogy dokit váltok!!!!

Kép
Vendég
 


[quote="v.piroska"]
írta:
v.piroska
Most mondom hogy az már 100% hogy dokit váltok!!!!

Na mi történt??

mimi12
 
 


Mimi,
nem történt semmi extra. Csak nem mond semmit. A legutóbbi UH-nál is csak annyit mondott hogy 27mm-es a gyerek na meg az hogy őt nem érdekli a laboreredményem és ezért van pofája elkérni 7000-et.
Ennyiért az ember többet várna. Vagy nem?
Vendég
 


Jajj, mennyit írtatok! Képtelen vagyok végigolvasni...
egyébként is azért nem nagyon jövök, mert én is eléggé sz@rul voltam az utóbbi napokban. Egyszerűen nem kívánok semmit, pedig tudom, hogy fontos lenne a sok vitamin... Úgyhogy marad a korpás kifli sajttal, ropi, tej és kész.... :? A szagokat sem bírom. Szombaton is teljesen rosszul voltam takarításnál a domestostól....brrr, még most is benne van az orromban :? :roll:

Nevek: a Kata nálunk is nyerő, a Bogi is tetszik, és még ott figyel a Bori is a lányoknál. Fiú névvel mi is kínlódunk, talán azért is mert két nővéremnek összesen 7 (!!! :lol: :lol: ) fia van, és legszebb neveket szerintem elhappolták... Azért az mégiscsak fura lenne, ha két Gellért lenne az unokatesók között... :wink: :wink: SZóval, még gondolkodunk. van is idő bőven. Valaki írta -Ildi?-, hogy majd valami megérzés mondatja, hogy hogyan nevezzük! Én is így gondolom valahogy... majd a megérzés alapján.

Szűrések: HÁt, nekem az előző (Edwards-szindrómás) babánál volt amnio, de most nem szeretnék. Nem mintha elviselhetetlen fájdalom lenne, hanem mert nem akarok kockáztatni. Azt mondják az integrált teszt is több mint 80%-ra kimutatja, ha beteg, akkor sztem nincs értelme. Ha nem kötelező 35 fölött, akkor én sem fogok menni.
na, most megint forog a gyomrom...

Anettoo :lol: Neked nem mutatták az uh-n, hogy mi alapján mondták ,hgoy kissrác lakik odabent? Akkor mi alapján mondták? Vérvétel alapján nem valőszínű, nem?
Nekem valami olyat mondott a dokim, hgoy két vizsgálat együttes eredménye alapján mondanak véleményt. Vagy akkor ez valami más vizsgálat? :oops:

Kandi :lol: :lol: Üdv köztünk!!! Majdnem egyidősek vagyunk... Nálam aug. 20.át mondott a dokinéni, de az én számításom szerint aug. 23. MÁr annyira előretekerném az időt!!! Utálom ezt a hosszú, hideg telet már most, pedig csak a felénél járunk...

Kitti :lol:
Suliban mi a helyzet? én alig bírok velük... SZívem szerint táppénzen lennék, de a fizu így sem túl sok...Na, még az kéne, hogy szövegesen kelljen értékelni a lurkókat...bele is pusztulnék. Hányadikosaid vannak? Nem zártatok be a hideg miatt pár napra? Nálunk olyan hideg van néhány teremben, hogy kabátban ülnek a gyerekek! a fele meg hiányzik, mert már most beteg...
Tök félek, hogy elkapok valami vírust. Ráadásul nem bírok enni sem .. :cry:

még jó, hogy az előző baba miatt már elkezdtük a lakásfelújítást, és a babaszoba már ki is van festve. MÁr most a bútorokat nézegetem, pedig még tök sok idő van...

poci: Nekem is nő rohamosan, nem jön rám már egy csomó cucc, gondolom azért mert néhány hónapja voltam pocakos, és előbb tágulnak a szalagok, nem? :roll: Szerintem már lassan nem tudom letagadni... mondjuk nem is akarom :lol:

na, most megnézem azt a fiú-lány táblázatot... Valahogy fiú-érzésem van a kezdetektől, bár tudom, hogy ez hülyeség, és tök be lehet képzelni mást....

oké, szófosás vége.... :roll:
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Sziasztok!
Ádibaba!* 6babát vetéltem! :?
Anettoo!Köszi,hogy betettél a táblázatba! :wink:
BarátodIldi! Emlékszem Rád!Köszi,hogy izgultál Miattunk!!!Timi nagyon szép!
Irdab!Mekkora már a bébid...nem semmi 6cm!Gratu a 12héthez!Feje 2,igazi kis emberke alakú!!!
Piroska!Hol a vonalzód????
Szia Madaran! Már majdnem kerestelek,mert mióta Én írok,Te eltűntél...Én mensi szerint nem ennyi idős lennék,de a baba mérete az első Uh-on,döntött itt! :wink:
kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Na, megnéztem, fiút mond :lol:
(és az előző babát jól mutatja, kislány volt :cry:)

Piroska :lol:
a kakaóscsiga ma is csúszott... most már kitaláltam varinak az áfonyalekváros brióst, elmegy...
Hát, tudod, szerintem ha nem bízol a dokiban, azonnal válts! én még soha nem bántam meg a dokiváltást. Csak nehéz kimondani a döntést, de utána egészen felszabadul az ember. Hidd el tapasztalatból mondom, meg sem tudom számolni, hány dokim volt (talán 5-6) az elmúlt 9 év alatt... :roll:
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Tök jó Kandi :lol: , hogy itt vagy!
Mindig azt éreztem a 2002-es dátumommal, hogy őskövület vagyok...Így sokkal jobb: ketten vagyunk :wink: :wink: régi felhasználók...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


[quote="v.piroska"]M írta:v.piroskaimi,
nem történt semmi extra. Csak nem mond semmit. A legutóbbi UH-nál is csak annyit mondott hogy 27mm-es a gyerek na meg az hogy őt nem érdekli a laboreredményem és ezért van pofája elkérni 7000-et.
Ennyiért az ember többet várna. Vagy nem?

:roll: Sokkal többet.
Az én dokim a maga kicsit mogorvaságával,meg nem túl kedvességével,legalább mondja a dolgokat,és figyel a dolgokra.És SZTK-s doki,vagyis egy ruppot nem fizetek neki.
Pénzért az ember azt várja,hogy beszéljenek hozzá,és főleg ha kérdezel akkor válaszoljon.
ÁÁÁ az ember a töbdediknél is agodik,sőt most is olyan vagyok,úgy falom a tudományt,mintha az első babámat várnám :lol:

mimi12
 
 


http://www.noi1.hu/web/index.html

Remélem be jön az oldal.Nem is tudtam,mert nem reklámozzák sehol,csak a drága magánklinikákat.
Baccus isten biza nem tudtam,hogy az I-es Nőin is megcsinálják a kombinált meg integrált stb.tesztet.A kombinált 9000ft és nem 28000 :roll:
Azért nagyon nem mindegy!!

mimi12
 
 


Úgy látszik nem kell aggódnom a Kata név miatt, ezek szerint nem csak a lányomnak tetszik :lol: Augusztusban átnevezzük a fórumot Kata babák fórumának :lol:

Hívott a belgyógyász doktornénim, örült a cukoreredményemnek, ennek örömére 2 hét múlva mehetek megint 75g-os lötyit inni. Attól sose volt még jó, na mindegy, majd most. A pajzsmirigy gyógyszerem emelni kell egy kicsit, de arra számítottam.

Úgy várom a jövő vasárnapot, akkor már betöltöm én is a 12. hetet. De előtte csütörtökön már megcsinálják az UH-t, meg a vérvételt.

Piroska,
a hugom barátja Virág Róbert :lol: Nekünk azért apa feladta a leckét a Kurenkov-val :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jaj szegény Linácska és a bébi is!!!

Kandi, itt van ám a vonalzóm is :lol:

Mimi, sajnos én nem tudok sima rendelésre menni a dokihoz mert már többször jártam úgy hogy nem kerültem be, szörnyű hogy mennyien járnak hozzá.

Madaran, én most óriás répát vacsiztam. Na nem kell ám félreérteni :lol: Egyébként milyen táblázatot néztél meg?

Kép
Vendég
 


Linácska én szintúgy várom hogy betöltsük a 12. hetet mert aztán jövőhét szerdán én is megyek ám UH-ra és ha az a doki aki csinálja szimpibb lesz hát hozzá fogok átmenni.
Mi az a 75g-os lötyi?
Úgy tudom hogy valami cukros lötyit nekünk is kell majd innunk ugye?

Kép
Vendég
 


Ildi! Visszakerestem a hozzászólást. Mi is hozzá járunk! :D Nagyon meg vagyok vele elégedve, az utóbbi pár évben rajta kívül volt 5 orvosom, de ő az első, akiben teljesen megbízom.
Te esetleg kérdezted már tőle, hogy mikor fog szabira menni? Amilyen mázlista vagyok tuti, hogy Pinduri érkezésekor pont elérhetetlen lesz. :?
Amúgy szülésznőt választasz ott a szt Imrében?

És kedves többiek hogy vagytok ezzel, lesz 'választott szülésznőtök'?! :)

Jó éjt!
Rita

Kép
Kép
mékárime
 
 


Sziasztok!

Ildi: Azt hiszem te írtad az őssejtet, hoyg ti már az első babánál levetettétek. Én még nem nagyon olvastam utána, de az testvérek között nem megfelelő? Vagy jobb ha mindenkinek külön le van véve.

Nem lehet könnyű, hogy veszélyeztetett vagy egy 1 éves 6 hónapos gyerek melett.

Én Ádámot egyfolytába emelgetem.

Kép

Kép
ádibaba
 
 


Mekarime
nálunk a szülésznő választás megoldott: nem lehet :lol: Aki éppen dolgozik, annál szül az ember. Én Lilinél nagyon meg voltam elégedve. Egy 50 körüli hölgy volt.

Piroska,
igen, a 75-os lötyi a cukros lötyi. 2 dl vízbe 75g cukor feloldva. Ha egyszer kiméred, az kb. 5-6 evőkanál cukor!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mimi, köszi h felvilágosítottál, menéztem ezt a két értéket, és hát eléggé az alsó határs súrolom. Úgyhogy enni fogom a vasat :roll:
Amúgy én is a kombináltat kértem, és én is 9.000.-Ft-ot fogok érte fizettni (Tatabányán.) Pénteken megyek vérvételre :wink:

Ma nem mentem be dolgozni, le is mentem az autóhoz, azon 1 cm vastag jég volt (ez kb 10 perc alatt esett le), aztán telefonált a kollegám, h ha lehetséges el se induljak, mivel 20-al mennek úgy, h a szélső kerekek már az út szélén mennek és kb 50m-enként be van borulva egy autó az árokba. A főnökömet is felhívtam - aki ma éppen nem lesz- h ez van, na nem nagyon tetszett neki, de nem érdekel :idea:

Névválasztás: mivel én nem vettem fel a férjem nevét, ezért meg kellett annó adni az anyakönyvvezetőnek h mi lesz majd a gyerek neve. Akkor azt választottuk, h mind a kettőnk vezeték nevét kapja meg kötőjellel. Úgyhogy nekünk mindenféleképpen valami kis rövid nevecskét kell majd keresnünk. De azt hiszem ha majd tudjuk a baba nevét, akkor fogunk jobban belemerülni, habár elképzelések már vannak.

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


linácska, durva ez a lötyi. Ez amúgy nem a terheléses cukor vizsgálat?
Tökre nem értek hozzá :roll:
Adri
(végre nem felejtettem el odaírni a nevem :lol: )

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


Irdab,
de ez az. Csak mivel én már tudtam róla korábban, hogy nekem rossz, ezért nézik folyamatosan. Csak azt nem tudom, hogy ha nem tudtam volna, akkor mi lett volna a 24. hétig. Na mindegy.

Csináltam tegnap 10. hetes pocifotót. Lehet, hogy van abban valami, hogy a második gyerek hamarabb látszik?

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Voltam ma kora reggel vérvételen.6-kor keltem,és most olyan vagyok mint a hulla.
Szegény Szabit is cibáltam magammal,hisz nincs kire bíznom ilyen korai időben.De jól vette az akadályt ,tök aranyos volt.

Irdab!A lötyi nem durva,hanem gusztustalanul édes.Lehet citromot vinni bele,úgy elviselhetőbb az íze.
És de,ez a terheléses cukorvizsgálat!
Amúgy nem értettem ezt soha???Most őszintén,mondjátok meg,ki az aki amúgy úgy egyébként a hétköznapi életben,megiszik egy pohár vizet 3kanál cukorral???
Amúgy van ahol lehet szendvicset enni,és valami üdítőt inni hozzá.
Most néztem,milyen mázlim volt.Itt most kezdett el esni az eső.Időben elmentünk és haza is értünk a jégpálya előtt.
A párom most hívott.Pesten dolgozik,és a gazdasági ig. haza engedte azokat akik vidéken laknak.Tök rendesek!
De úgy,hogy most azonnal menjenek,míg haza tudnak menni..

mimi12
 
 


[quote="linacska"]I írta:linacskardab,


Csináltam tegnap 10. hetes pocifotót. Lehet, hogy van abban valami, hogy a második gyerek hamarabb látszik?

Naná,hogy így van :lol:
Nekem is látszik már.Sőt a rokonok már észre vették,mielőtt mondtuk volna :lol:
És majd meglátod,olyan jó mert tényleg sokkal hamarabb lehet a mocorgást is érezni.

mimi12
 
 


Linácska, de helyes kismami vagy!
Én épp tegnap nézegettem, hogy akkora a hasam, mint Miluval 5hónaposan volt :) Lehet, hogy egy kamion lakik ott bent? :lol: :lol:

Mimi (most tényleg Te :wink: ) tényleg szerencséd volt az útviszonyokkal! Nekem 10-re kellett volna fogorvoshoz mennem a belvárosba. Felhívtam, hogy nem merek elmenni a gyerekkel, itt most kezd szitálni az ónos eső. Erre ő: én is most jöttem be, nem csúsznak az utak. Mondom ok, de nekem egy óra múlva haza is kell jönnöm... Aztán hívott is a férjem, hogy reméli nem indultam el, mert az orra előtt csúszott egymásba két autó.
Vendég
 


[quote="cscsi"]
írta:
cscsiMimi (most tényleg Te :wink: ) .
:lol: :lol:

Azért felmértem a helyzetet,mielőtt autóba csücsülünk.Ezt a kocsit pont 1éve totálra törték alattam.Bár akkor tiszta volt az idő,csak a mögöttem lévő nem látta a piros lámpát :roll:
Viszont ugyi akkor is terhes voltam,és ki tudja??nem e tett be az is??
Most azért próbálok jobban figyelni,és kerülöm a lámpás kereszteződéseket :lol:

mimi12
 
 


Mimi,
ez olyan érdekes, hogy én Lilivel 13 hetesen éreztem valamit. Nem hiszem, hogy a mozgását, de valami kósza buborékolgatást. Na azt már érzem most is. Lilit 19 hetesen éreztem, én úgy bízom benne, hogy most már olyan 16 körül megérzem.
Amúgy a cukros lötyi, meg a kaja nem ugyanaz. Van ahol zsemlét etetnek tejjel, az pontosan 40 g ch, szinte fele annyi, mint a 75 g. Igaz, lötyiben nem isszuk meg soha, de pl. egy síma mekis sajtburgere menüben van 80 g. Az meg milyen könnyen lecsúszik :lol:

Csilla,
kérünk képet :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok
Szeretném kérdezni azoktól a kismamiktól akik hüvely utrót használnak,hogy milyen erős szokott lenni nekik a folyásuk,mert Nekem 2 napja eléggé vizes és sárgás folyásom van......naponta kb3x.(Bocsi,hogy részletesen leírtam...tudom nem túl guszta) :oops:
Nem tudom,hogy most ez normális vagy kezdjek el aggódni ,hogy valami baj van?!
Esetleg valami bacim lett?!

Nagyon köszönöm előre is a választ!

Kép
noki&potyi
 
 


mékárime:
:) Na ennek orulok, szerintem is nagyon jo doki. :) En a szulesnel is nagyon elegedett voltam vele. Nekem akkor mazlim volt, mert szombaton szultem, o meg penteken jott vissza es hetfon megint ment szabira. Szoval eppen ott volt. Sajnos nem tudom akkor hogyan lesz, de talan jobb is ha eppen csak akkor a szules elott fgom tudni eppen lesz vagy sem. En Kondor katanal szultem, most is ot fogom megkerni. :) Remelem elvallal. Csecsemos novert is fogok fogadni, azt legutobb nem fogadtam, de nagy szivas volt. Most masodik gyerek, de igy is szerintem lesznek szopi gondjaim...

ádibaba:
Igen, en irtam, hogy mar levetettuk es levetetjuk megint. Valoban van esely, hogy testverek kozott jo az őssejt, de nem mindig van igy. Raadasul a gyerekek ossejtjet a szuleiknek is at tudjak esetleg adni, evvel magunknak is adunk a kesobbiekben egy ujabb eselyt onzo modon. :) Amugy avval tenyleg tisztaban kell lenni, hogy a tudomany mai allasa szerint mire alkalmas a levett ossejt (mar ha sikerul levenni egyaltalan) es tenyleg a remeny nagyobb az emberben, hogy ezeket majd szaporitani tudjak es sok sok mas betegsegre is bevetheto lesz. A masik ami ellene szol, hogy mar egyre fejlettebb a tudomany abban, hogy kivonjanak ossejtet felnott emberekbol... Szoval lehet kidobott penz, de ha meg szukseg van ra akkor megutne minket ferjecskemmel a guta, hoyg nem tettuk meg ezt annak idejen az egeszsegukert... Szoval... Nehez dontes, mert sok penz. Ami nalunk meg mervado, hogy en ismerek konkretan valakit, akinek a nehany honapos kisfian majatultetest kellett csinalni, de ossejttel lehetett volan kezelni... :roll:

baratodildi
 
 


Akkor megértitek miért nem mentem ma melóba. Én egy másik városba járok át kocsival. :roll:

Linácska szép kis pockód van. Engem is api lefényképezett tegnap. És megbeszéltük minden héten csinál egy képet, h lássuk mennyire nő, majd este felrakom. Amúgy én is 11 hetesen azért mondtam meg a melóban a babát mert látszodik. És kenem a hasam, de ma reggel a bőröm is vizketett, így reggel is kentem, amúgy csak este szoktam.
Este meg annyira bealudhattam, h amikor meg már felkeltem h pisilnem kell, de már nagyon kellett akkor, h úgy begörcsöltem, h alig bírtam kimenni pisilni :oops:

Adri

Kép

Kép
irdab
 
 


noki:
Nekem nagyon eros a folyasom az utrotol. Nekem a dokim azt mondta ra, hogy amig hasznalom, addig nem tudunk ugysem semmit kikezelni, ha lenne, majd utana.

baratodildi
 
 


Noki,
nekem is jön vissza minden az utrótól. Nem tudom néha eldönteni, hogy csak utro maradvány, vagy valami gombás cucc, vagy micsoda. De jön, úgyhogy ne aggódj.

Irdab,
várjuk a képet! Így én is szoktam járni, hogy alig tudok kimenni már wc-re, annyira kell éjszaka.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Uhh Mimi, a hideg kirázott a balesettől. Engem a 8. hónap végén csuktak össze, egy barom nem adta meg a jobbkezet... Sosem felejtem el!
Akkor úgy éreztem, hogy én soha nem merek már autóba ülni.
Vendég
 


Nagyon-nagyon köszönöm a válaszokat!
Most akkor egy kicsit megnyugodtam :roll:

Kép
noki&potyi
 
 


Noki!AZ utro is jöhet vissza,de terhesen amúgy is normális a több hüv.váladék.Én a Szabival spec nagyon útáltam az utrot,mert a fejem is olyan volt :roll:

Linácska,én a Szabit is már korán éreztem.Akkor a doki azt mondta képzelődők és nem lehet,mert még nem vagyok 16hetes :lol:
Viszont látványos volt,és meg is tudtam mutatni egy uh alkalmával.Na utána elhitte :lol: :lol:
Na ja,akkor jó 15kilóval kevesebb voltam,lapos volt a hasam,és baloldalt feküdt a SZabi,ha olyanja volt kinyomta magát.Rugdosást még akkor nem éreztem,de a kezemet odatéve határozottan lehetett érezni,hogy ott van.
Amúgy az utána lévő babát is hamar éreztem,viszont nála sem rugdosást,és nem is bugyogást,hanem azt éreztem,hogy mozog a tenyerem alatt.
De lehet képzelődtem,annyira akartam érezni
:lol:

Csilla!
Mikor a Szabival terhes voltam,akkor is ugyan így,össze zúztak alattam egy autót :roll:
Az is totál lett.Sőt azt totálkárosra is vették,és többet kaptam érte,mint amennyit ért az autó :lol:
Még jól is jártam,mert egy rozoga Golf volt.
A mostani autónak viszont nagyon a szívemen viseltem.Ez meg lett csináltatva,és épp nem totálkárra vették,de nagy volt a kár.Viszont ez egy 7személyes Renault.Igaz ez is rozoga,de jó nagy és kényelmes.
Szóval ezzel nem jártunk volna jól,ha totálkárosra veszik,mert nem jött volna vissza az ára.
Meg amúgy is,azért annyira nem volt ám gáz,csak műanyagból van,és emiatt látványos volt.
De én nem félek vezetni.Sőt nekem az életem a vezetés :lol:

mimi12
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?