Új privát üzeneted érkezett!

Mozza!

Ez lesz a 3.hely!Ugye a 12.héten a Péterfyben,aztán a 18.héten a Baross utcában,most meg a Kleopátra ház.A blogomban van fenn kép amúgy.A Baross utcánál és ahova most megyek ott is 10ezer.Az előzőről tudok eddig nyilatkozni,ott DVDre írták a felvételt,talán még nagyobb LCD volt mint a Péterfyben,nagyon kulturált volt az is,kedvesek is voltak.1 képet is adtak,ami fekete fehér volt.Mi több képet nem kértünk,nem irattunk külön képeket se cdre.Mert itthon lestoppoltam a videót és úgy kimentettem belőle a képeket,annyit amennyit akartam!Ja és genetikus végezte,tehát nem csak moziztunk.Most se csak mozi lesz :wink:
Ha belegondolok akkor már 30 ezret költöttem csak uhra,de legalább tudom h minden oké!Mivel nekünk nem kel venni sok mindent,így úgy vagyok vele h onnan spóroltam erre :wink:

annus11
 
 


Tinu,édes lehetett a pici lány ahogy örült.Meg is könnyeztem ahogy olvastam!
Nekem Grétivel sex után mindig ilyen érzésem volt.Szerintem a méh feszül meg,de az biztos hogy elég rossz érzés. :( Nekem is sokáig kellemetlen volt utána,így már a végén nem is csináltuk. :oops: Most még 1x éreztem ilyet,azóta inkább kihagyom,nehogy baj legyen.Bár anno a dokim azt mondta ez nem csinál bajt,de hát jobb félni mint megijedni.
Én nem tom csináljak e gátmasszást,én ezt leltem róla:
http://picibaba.hu/pocakkal/elokeszuletek/gatmasszazs
Hát nem tudom milyen lehet,megéri e.Tinu????

Szép estét,majd még benézek.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Én csináltam, persze nem 10 percig, meg nem is nagyon tágítottam, inkább csak kenegettem. De aztán volt kis vágás. Lehet ha nem csinálom, meg a szülésznő se, akkor nagyobb lett volna, lehet így is úgy is lett volna, nemtom.
De én csinálni fogom most is, hátha majd megúszom.
pumuklii
 
 

 
 

Anita: igen, valami ilyesmit csinált az uram is. Megmondom őszintén, most nem fogom eröltetni. A második szülés elvileg amúgy is könnyebb. Elvileg.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Ohó, intéztem magamnek szülésznőt a doki ajánlása nyomán! Tök kedves volt! Számomra tök megható, ha olyan emberek, akiknek ez a munkájuk, és 1000 szülést láttak már, tudnak lelkesedni az én gyerekemért, mintha nekik is ez lenne az első. Tényleg nagyon kedves volt a hölgy! Márciusban találkozom vele.

Tinu, februártól szeretném elkezdeni a relaxációt! Tudsz jönni? A többi Szent Imrés közül valaki esetleg? Még szivesen bekukkantanék a kismama klubba is, ha valaki szeretne csatlakozni?

Pumukli, hát igen, már megkaptam, hogy naív vagyok! :D Mondjuk tényleg szomorú, hogy vannak olyan emberek, akik a külsejük miatt inkább nem szoptatják a babát. Én nem ítélem el őket, inkább sajnálom, hogy ilyen szinten szenvednek önbizalomhiányban...

Tinu, király, hogy itt az urad! :D

Na, jók legyetek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Szofi: hát nem tudom, mennyire tudok majd rendszeresen járni, mert nem tudom szerdára áttenni a bölcsi-napot. Amíg Viktor itthon van, addig vigyáz Tücire, ha megkérem, de ha munkát kap, onnantól nincs szerda délelőtti szeánsz. Most januárban szigorlatra készül, gondolom, februárra hirtelen nem lesz még munkája, ezért gondolom, hogy februárban el tudok menni majd a relaxra. Ki lesz a szülésznőd? Pénteken megyek nődokihoz, megkérdem én is, hogy az előző szülésznőm vajh dolgozik-e még.

Kép
Kép
tinu
 
 


Dóri: majd elfelejtettem, szóval: Eszterlánc Anyatejmisszió a neve.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Na először a hírek aztán visszaolvasok és megpróbálok mindenkinek visszaírni!

Először uh-ra kelett bemenni: Jelentem minden a legnagyobb rendben, Átlagos magazatvíz és már nincs citrom jel a koponyán!!!!
Amnió eredmény: NEGATÍV itt is minden a legnagyobb rendben ééééssssssss............ REménySugár közeledik az életünkben!!!!!!! :D Vagyis Kislányunk lesz 99.99%-ban :D :D Nagyon Boldog vagyok hogy minden oké és hogy kiderűlt kilakik a Pocakban :D

És persze az AFP eredménye is normális!!!!! :D

Ezeknek a jó dolgok örömére jól bevásároltam a KisHercegnőnknek :D Rengeteg cuccot vettem neki olyan szinten hogy már csak alig maradt mit vásárolni :D De azért még maradt!!! :D :D
Hean: Kívánom tiszta szívből hogy te is ilyen eredményeket kapjál!!!!!!! Megy ezerrel a Drukk neked is!!!!!

És most gyors olvasás!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Heni, gratulálok a kis hercegnőtőkhőz!!!Ez nagyon jó hir ám hogy, minden rendben Napsival!!! :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Heni, :D :D :D :D :D :D !!!!!

Kép
Kép
zili
 
 


Picihencsó!
Gratula a jó eredményekhez!!!!Na és a kislányhoz!!!!És miket vettél?Ruhákat?Vagy rögtön babakocsi meg minden :lol:

annus11
 
 


Heni!!!!!!!!!!!Gratulálok a kis lányhoz!!!!!!!!!!!!Örülök,hogy minden eredményed jó,hogy minden rendben veletek!!!!!!!!!!!!!!
Miket vettél????Fotózz!!
Hean,neked is így lesz!!Drukkolok!!

Most Gréti fürdik az apjával,majd lehet visszanézek még.
Lányok,lenne megint egy kérdésem.Szerintem összeszedtem valami bacit,vagyis inkább nem is tudom.Ott lenn,kicsit olyan furi,mint mikor valakinek gombás fertőzése van és viszket.(Azt tom hogy milyen,mert nekem sajna 1.5 évig havonta visszatért.)Most estére kenem canestennel.Remélem csak a szorosabb fehérnemű váltotta ki.Bár úgy tudom hogy ha kell canesten hüvelykúpot lehet aplikátor nélkül.Grétivel kellett ilyet.
Mennem kell.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Heni gratulálok a kislányhoz!!!
Lányok,rakhatok fel képeket?????
Ez tegnap készült, most ekkora a hasam. Kép
Ma néztem már 10kg-nál tarok.Pedig igyekszem normalizálni a kajálást.Meg tornáztam is.Hiába,ez van!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ne haragudjatok nem tudtam még visszaolvasni mert annyira örültem hogy ennyien már Gratuláltatok is! :)

Hát köszönöm nektek a sok-sok Drukkot és hogy tényleg tartottátok/tartjátok bennem és a többiekben az erőt amikor tényleg szükségünk van rá! Köszi a Gratulációkat :)

Ági bizony! Ez nagyon jó hír ;)
Zili: :D :D :D :D Ennyire boldog még soha nem voltam Csajok!!!! :D

Annus: Megkérhetlek rá beírnád nekem hogy Napsugár Nadin a leányzónk! Köszönöm! Nem még a Babakocsit nem vettem meg meg a kiságyat sem de ma voltam az Árpádhídon a BABA Szafariban (ismeri valamelyikőtök?) ahol kinéztema kiságyat is meg a babakocsit is és szerdán megyek a kiságyért mert most megint levitték az árát mindkettőnek sőt egy sármos fiatal Úr volt az eladó :) aki azt mondta hogy ha még mást is veszek tőlük akár valami kedvezményt is kitalálunk ;).

Amit vettem: 1 4 részes kisruhát ami rugi, kiskabát, kisnadrág és 1 bady -ból áll két plüss kispulcsit nacival, 5 badyt, 4 kissapkát, 1 kocsiplédet amihez egy kiszokni és 1 sapka is jár, 1 fürdőlepedőt, 2 fürdetőkesztyűt két nyálkendőt húú akkor két üveg és két müanyag cumisüveget két cumit :D vízhőmérőt, kis hajkefét fésűvel, babakörömvágóollót, cumitartót

Hát ennyit egyenlőre még a héten megveszem a kiságyat jövőhéten meg a kocsit aztán következő hónapban pedig ami még most lemaradt! :D

Képzeljétek a nagy örömömben elfelejtettem az orvostól megkérdezni mikor kell mennem legközeleb :D :D :D Hülye fejem :)

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Anita, Kutyafüle nektek is köszönöm!!!!

Majd képet csk szerdán este tudok feltenni mert most Kistarcsán vagyok és maradok mert holnap jön ki hozzám a védőnő :shock: Nálatok is volt már vagy fog kimenni nem tudjátok? Én ezt nagyon furcsálom Anyukám azt mondta hogy nem szoktak csak az utolsó trimeszterben hogy környezet tanulmányozást vegyenek!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Ez Riki baba még a 18.heti 4D-n.
Kép
Ezek mi vagyunk karácsonykor Kép
Ez még mikuláskor készült.Egy hónap alatt ennyit nőtt a pocak. Kép
Ezt a kocsit vettük.Mellette van a hordozó is. Kép
Még van kép a hordozóról,a kiságyról és a ruhácskákról,de nem akarlak most egyszerre terhelni vele Titeket.Csak olyan régen ígérem már.Szóval holnap is teszek fel egy csomót. :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Izé,szóval nem a hordozó,hanem a mózeskosár,ami hozzá járt.A hordozót majd holnap.
Bocsi,hogy ennyi képet tettem fel! :oops: :oops: :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle nagyon csini kismama vagy!Riki tündéri az uh-s képen.
A babakocsi is gyönyörű.

Picihencso milyen ágyat és kocsit veszel????

Én meg elmegyek holnap fehérneműt venni.Szerintem bevásárolok l-s méretből,mert úgy tünik az S-s gondokat okoz,túl szoros.Nálatok ez hogy van??,
De gondolom azért,mert szerintem én is kb 10 kg plusz örül járhatok.

Szép álmokat mindenkinek!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Heni, gratulálok és nagyon nagyon örülök a kislányotoknak!

Kutyafüle, helyesek vagytok!! :-)

Gátmasszás: én hébe-hóba csináltam, nem minden nap, viszont homeobogyót szedtem, meg is úsztam, nem tudom, hogy ezeknek köszönhető-e vagy sem. Ártani mit árthat? Hallottatok róla valamit, hogy a masszázs árthat? nekem olajat sem kellett vinni, a Szent Imrében van és használják is.

Szofi, én is kiváncsi vagyok a szülésznőd nevére! Nekem Kecskemétiné Vera lesz, bár még nem hívtam, de remélem, hogy még ott van.

Tinu, Tünci olyan édes lehetett Apával!!!!! A hordozótanfolyamról még beszéljünk, hátha legközelebb tudok csatlakozni, engem a fekve (újszülött) érdekelne.

Ildi, ülhet benne a gyerek, csak nekem azt mondta a gyerekorvos, hogy az autósülésben nem ül egész nap, tehát ami nem vízszintesig dönthető, abban max fél órát lehet egy nap. De nagyon jó ez a szék és ennyiért tényleg jó áron van. Kendőd milyen van? Abban még nagyon kezdő vagyok.

Megnéztem ezt a babafotót, azt írják a honlapon, hogy elköltöztek az 1. kerületbe.
Vendég
 


http://babaszafari.hu/shop_artdet.php?s ... nas_573557

Ezt a babakocsit szeretném megvenni
Sajnos az ágyról nem tudok mutatni képet mert nincs fent róla kép az oldalon!


Én most megyek Alfába teszem magam hosszú volt ez a nap mindenkinek további szép estét és minden jót!!!!!!!!! Megy a Drukk!!!!!!! :)

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Sziasztok!

Nem tudom most visszaolvasni, mert nem vagyunk otthon. Helyesebben a másik otthonunkban vagyunk.
Voltam védőnőnél és csak az egyik szívhangot találtuk meg. Azzal biztatott, hogy még elbújhat a másik mögé. Hát remélem.
AFP jó, toxoplazma negatív, vérkép jó. Hízás 2 hónap alatt 3 kiló.

Voltam ma nőgyógyásznál. Ő is elmondta, hogy valóban felszívódhatott az egyik, de nem hiszi, mert a 13. héten mindketten megvoltak. Szerintem is furcsa lenne ezután. Izgulok nagyon. Szorítsatok!
Holnap genetikai ultrahang, ott minden kiderül. Nem elsz könnyű éjszakám. Örültem, hogy későn derült ki, hogy ikrek, mert már meg is maradnak. Remélem így is lesz.

anita

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Picihencsó! Nagyon örülök Nektek!

Kutyafüle, nem értem hova raktad a plsuz 10 kg-t....
pumuklii
 
 


Anika, nagyon nagyon drukkolok!!!!
Vendég
 


Anika: drukkolok nagyon, hányra mész holnap? Jelentkezz mindenképp!
Vendég
 


Köszönöm! 10-re, de lehet várni kell.
Írok, amikor tudok.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Kedves Heni! Ez a nap, de talán a topik legjobb híre!!! Sok szeretettl gratulálok! Drukkoltunk ám! :) És örülök a nagy bevásárlásodnak is! :)

Tinu! Juj, köszi szépen! Nahát, hogy van ilyen! Ha ezt tudom... De sztem, ha most úgy jön össze, hogy lesz több tejem, mint kell, akkor mindenképp fel fogom ajánlani a "felesleget". Vki biztosan örül majd neki. Azért vagyok bizakodó, mert először, mikor Samu még nem 1 hetesen 120 g-okat szopizott, még lefejni is tudtam 90 g-ot. Hátha most is hasonló lesz, csak nem lesznek a negatív események... :)

Örülök, hogy Tüci örülhetett végre!

Ha vmi kellemetlen a szexben, akkor az elsősorban a párok próbálkozása kérdése, de ha nem tudják megoldani, akkor meg kell kérdezni, nem ellenjavallt-e. Szólni dokinak, hogy vmiért rossz. Mi legalábbis így tennénk. :)

Nemtom, hogy lesz a gátmasszázzsal. Szeretném most elkerülni, ha lehetséges, de sztem a kórházban nálunk próbálnak védeni. Dokim sem vág automatikusan... :)

Szofi! Örülök a jó szülésznőnek! Jó, hogy ilyenek is vannak! :) :)

Annus, kedves a történeted... :) Nekem rögtön eszembe jutott,miért gratulált, nem értettem, mit nem értettél, csak mikormár végigolvastam... :)

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Jaj, Anika! Nagyon drukkolunk! De hát nemrég még biztos volt, hogy vannak! Mindenképp várunk vissza! :cry:
Vendég
 


Tinu, találtam Zuglóban is hordozókendő tanfolyamot, igaz, januárra be van telve, de úgysem sürgős. Sógornőmtől 100 méterre van, talán vállalná is Gyöngyöt arra a másfél órára. Még mindig vannak kételyeim, szerintem én ehhez tök béna vagyok. Találtam egy ilyen kengurut, szerintetek ez milyen?

Kép
Vendég
 


Böbi

A kenguru nem túl jó a babának állítólag. A hordozókendő egészségesebb, csak azt meg kell tanulni felkötni.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Sziasztok!

Tinu, Böbi, a szülésznő Váradi Sándorné, Ica. (Asszem ő a szülőszobavezető is). Tudtok esetleg róla valamit?

Hencsó, jajjjj de örülök! És gratulálok! Látod, jó a megérzésed, hogy kislány van a posóban! Nagyon nagyon örülök nektek!
Hean, kitartás!!!Nem sokára neked is így fogunk örülni, elrepül az a pár nap mostmár gyorsan!

Kutyafüle, én is ledöbbentem: hol a +10 kg??? Ez nem ér!! :lol: :lol: :lol: Szuperek a képek egyébként, tök csinos vagy, Riki meg nagyon helyes kisfiú, már most látszik!

Lányok, még valami. Én ezt nem is értem... Terheléses cukor előtt 1 héttel el kell mennem egy sima vérvételre, hogy OK-e a vércukrom. Utána még 2szer szúrnak ugye a terhelésesnél magánál. 3 vérvétel egy hét alatt, ez nagyon metál! Ráadásul még csak 24 hetes leszek. Ti ezt értitek???

Puszi!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Hencsó! Örülök, hogy minden ok végre... :)))

Tinu! Még a 18:44-es hozzászólásodhoz: de igen, nekem is. Intimtorna!!!! Nagyon sokat segít!! Amikor eszedbe jut, akár egy-két perc, bárhol (úgy sem látszik...) Teljesen természetes dolog-sajna..- fentről egyre nagyobb nyomás nehezedik az érzékeny részekre, és egyre kellemetlenebb is lesz.. Szóval: soha nem késő elkezdeni. Amúgy is látványosan gyorsabb szerintem a szülés utáni felépülés. Már a kórházban el lehet kezdeni. nekem bevált... :)

Gátvédelem: na, bármennyire fura is, én semmilyen "hókusz-pókuszt" nem csináltam szülés előtt. Még olajat is elfelejtettem bevinni. de rögtön mondták, hogy nembaj, mert van itt nekik. Szerintem egy normális szülésnél (értsd: nincs semilyen komplikáció) minden a szülésznőn múlik! Az első babánál sajnos szóba sem jöhetett gátvédelem, mert Lánykánk tök egyenesen jött kifelé (esze ágában sem volt felvenni a nagykönyvben megírt "dugóhúzó"-formát...), viszont a két fiút gátvédelemmel szültem, és fantasztikus volt a különbség utána! - de ha visszaolvastok, már korábban írtam erről.

Most én is nagy gondban vagyok, mert a "jól bevállt" MÁV-os szülésznőket mind elküldték a nagy ÁEK létrehozásánál, és nem tudom, hogy az újak közül ki az, aki profi a témában. Ráadásul olyan infókat kapok innen-onnan, hogy az új gárda nagyon régimódi, éa nwm lwhwt azüléaznőt választani. Szóval nem vagyok feldobva.
Panndi! Ha jól tudom, Te is ÁEK-s vagy. Esetleg nincs v.mi friss infód? Lehet priviben is.

babakocsi: Nekünk Bazsinál GRACO VOYAGER volt -ez egy 8 éves modell, azóta fejlesztették folyamatosan..., nagyméretű, elől bolygósítható kerekekkel, és a szánkópályaszerű földúton (ilyen helyen lakunk...) tökéletesen viselkedett hóban-sárban-jégben! Mint egy terepjáró! Nézegettem a neten, és tavalyi meg tavalyelőtti modelleket -ami nekem totál megfelel- kb.féláron lehet kapni, több helyen is. Én 3 kerekűt nem mernék venni a mi utcáinkhoz. Meg olat sem -bár tényleg nagyon szép -amielyiknek az első két kereke közötti tengelytáv kisebb jóval, mint a hátsó. Az elől-hátul fix kerekűvel én is majd megbolondultam anno! Max. sima, egyenes, széles, aszfaltjárdán használható szerintem. Mondjuk kiépített kertvárosban el tudom képzelni, hogy szuper...

Begyűjtöttünk egy nagy, vörös kandúrt. A gyerekek már hónapok óta próbálják megszelidíteni. Mostanra sikerült nagyjából. Hát, engem már utál, az biztos.Mivel ma kivágtam a balhét, és a Lányomat rávettem, hogy gyömöszölje be egy kosárba, majd elviharzottunk vele az állatorvoshoz. Itt megtudtam, hogy jól fejlett (na, ezt én is látom!), egészséges kandúr -ekkor már végre megnyugodtam... -kapott egy veszettség elleni oltást is, és majd visszük vissza a kombináltra. ha addig nem menekül el...
Mivel én voltam az a szemét, aki ezt végigcsinálta vele, most engem rendkívül utál...

Tényleg, ennek kapcsán jutott eszembe, hogy a toxoplazma vizsg. eredménye újabban mikor van meg? Én már min. 5 hete várom. Mondjuk, engem nem izgat, mert az előző terhességeknél már megnézték, de ha v.kinál gond lenne?... De már csak mosolygok rajta, mert tényleg vicces, hogy még mindig nincs eredmény, mikor az első trimeszterben kellene kimutatni, ha gáz van...
Amásik: annak idején a hepatitsz is egy hét volt, most meg a 16.héten levették a vért, és most, a 21.héten még semmi infóm nincs. Van v.kinek tapasztalata e téren?...

Vérvételek: Az ÁEK-ban mióta új főnök van, ezer vizsgálatot csináltatnak. Ok., hogy jó, ha alaposak, de a legutóbb én önkényesen kihagytam egy vérkép készítést, mivel előtte alig két héttel voltam. Ha akkor minden tuti volt, szerintem -és a háziorvos+védőnő szerint is- tök felesleges szadi. Állítólag az új rendszerben visszaszoktak a cukorszirupos vizsgálatra is. Szerintem, megint az lesz, hogy a háziorvosom megkérem, írjon egy beutalót v.mi közelebbi helyre, ahol nem kell sokat várni, és próbareggelis vércukorvizsgálatot végeznek...

Kép
szkitty
 
 


Anita! Szerintem pamut fehérneműt hordjál! Nálam az első 3 terhességnél semmi nyavaja nem volt, most meg fel sem tudok venni egy olyan melltartót vagy bugyit, ami nem 100%-ban pamut. na de mire rájöttem!... Azóta mindenféle viszketés és egyéb "nyavaja" megszünt. Hát igen, minden terhesség más... :)

Kép
szkitty
 
 


Hát nem tudok aludni....
Olvasgatok,aztán megpróbálok még ledőlni idekinn :roll:

annus11
 
 


Kitty!

Én a hepatitist már rég tudom,nem kellett rá sokat várni.Toxot nem si tudom h nézték e,ha igen bizti rajta van a papíromon.Bár nálunk csak halak vannak,de a férjem nagymamájánál van kutya,macska.De velük évek óta érintkezem,szerintem nem lehet baj...

Anika!
Szerintem a védőnős szívhallgatáson ne agyalj!Bár szerencse hogy mész ma dokihoz,így nem is kell sokáig izgulni.De sokszor azt az 1 szívhangot is nehezen találják meg.Tehát nyugi!!!!És várunk a hírekkel!!!!


Dóri!
Lehet h így utólag egyértelmű.De ott...na meg egy pasitól :shock: Még nem fordult velem elő h egy vadidegen gratulált volna :wink:

Szofi!
Olyat már hallottam h ugye azért nézik meg előre a vércukor szintet,mert ha már alapból magas a cukor akkor nem terhelik!!!Aztán h mért nem elég az aznap reggelit megnézni,azt nem tudom.Lehet ott ez a szokás! :roll:

Kutyafüle!
Télleg láthatatlan számomra is a +10kiló!Itt mindenki olyan vékony!!!!! :shock:

Babakocsik szupik!


Picihencsó!
Jó sok mindent vettél azért!!!!Nagyon belehúztál 8)

Azt hiszem nekem is új fehérnemű kell...de vmi olcsó!Én sajnálok több ezret kiadni egy bugyira :roll: Melltartó is kéne...mostanában a mellem nőtt :roll:

A tegnap esti kenyerem szupi lett!!!!Reggelire az lesz! :wink:

annus11
 
 


Picihencsó: gratula az egészséges kislányhoz!

Böbi: én is elölhordós tanfolyamra akarok menni, de már előre mondom neked, hogy ott azt tanítják, hogy a vízszintes hordás nem igazán jó, a lány az újszülötteknek is a szorosan megkötött függőleges hordozást javasolja. AMúgy a képet, amit feltettél: én egy ugyanilyen hordozót adtam el ősszel, még ide is feltettem a képét, hogy nem kell-e valakinak. :P Már eladtam. Én Tücivel használtam amúgy, jókat aludt benne (máshol nem nagyon akart egyben aludni fél óránál többet), de én inkább bízom a hordozókendőben, ezért is adtam el ezt.

SZofi: akkor ugyanaz lesz a szülésznőnk is! :lol: Tüci Icával született, tökéletes gátvédelem mellett! Remélem, még vállal szüléseket, mert pedzegetik, hogy nyugdíjba akar menni.

Kitty: jártam intimtornára. Igaz, nem sokat gyakoroltam, de megvan a cédé is a gyakorlatokkal. Megkeresem, aztán megpróbálok kicsit gyakorolni, hátha...

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi: még akartam, hogy Kecskeméti Vera tudtommal még mindig az Imrében dolgozik. :) Amúgy meg Gyöngyöt nem kell elhelyezni sehova a kendős tanfolyamhoz, lehet vinni gyereket, én is fogom vinni Tücit.

Kép
Kép
tinu
 
 


Szofi: sok helyen így csinálják, hogy a terheléses előtt van egy cukorvizsgálat, hogy ne legyen rosszul a kismama, ha amúgy magas a cukra. Nálunk Kőbányán nem volt ilyen, azért is pampogtak, hogy nem kéne elmennem a két vérvétel között.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Picihencso
Gratula a kislányhoz.Párod nem volt lelombozódva hogy nem kisfiú lesz?

Kutyafüle
hol vettétek a babakocsit és milyen márkájú?

Én holnap megyek terheléses vércukorra, de nem lesz para, mert itt nagyon jó fejek az SZTK-ban meg a kórházban is.
Végre 1,5 hónap várakozás után jött meg a cytológia eredménye.Kérdezem az asszisztenst, hogy mi lett volna ha valami komoly gond lett volna abban a 1,5 hónapban, ilyet szól akkor bementem volna a kórházba és megnézték volna mi a helyzet.Na kész voltam.

A Klion-d100-as kúrámat én is másodszorra kezdem.Pedig annyira figyelek magamra.
harhaj
 
 


Én emlékszem Tinu kendőjére, gondolkodtam is rajta, de aztán azért a pár hónapért mégse akartam. Úgyis van hordozókendőm, kengurum (Maja nem szerette), most meg kaptam a kötözős kengurut.

Nekem megvan a Kriston intim tornás könyve, meg letöltöttem egy dvd-t a netről is, ezt is kéne csinálni, tudom csak pár perc lenne per nap, de mindig elmarad.

Szofi, ezt én se értem. Én itthon eszek 1 zsemlét meg iszok tejet és rá 1 órára kell levetetnem a vért, így csak 1x szúrnak.
pumuklii
 
 


Sziasztok,

Kutyafüle, nem sok egyáltalán a kép tegyél csak bátran!Nagyon csini kismami vagy, tényleg nem látszik rajtad az a felesleg 10.
A kocsi is tetszik.

Anita, én is pont mostanában vásároltam fehérnemüt a melltartóim mind kicsik voltak már, most vettem és olyan jó kényelmes vele én is tiszta pamutot vettem.

Még jó azért hogy, itt nincs ez a cukor terhelés nemtom ha kibirnám-e, de viszont legalább ott jobban vigyáznak a kismamákra.

Annus, most látom te hány órakkor voltál ébren mikor irtad hogy, nem tudsz aludni! :shock: Nekem az előző terhességemnél ez a 7 hónaptól napi szinten ment.A homeós bogyókat én is ki akarom próbálni, majd irjátok mit kell szedni.

Na megyek, Jázminnal homeós kontrollra túl vagyok vele egy kúrán.

Szép napot mindenkinek. :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Mosószódával valakinek tapasztalata?A babaruhákat azzal szeretném tisztítani, meg valami sensitives öblítő és kész.A mosószóda a fehérítést is megoldja,legalább is azt olvastam.
harhaj
 
 


Anita,Szofi,köszönjük szépen a dícséretet. Ott van az a 10 kg sajnos. A mellem már most 2 számot nőtt.A combom és a fenekem vagy 5-7 cm-t. Szóval én látom magamon.Bár a babán látnám már.
Anika,nagyon szorítunk,és nagyon várunk a hírekkel!!!!!!!Sok-sok ölelés és drukk megy!!
Harhaj.A kocsi Piccolino márkájú és egy helyi bababoltban vettük.Én babakocsival nem tervezek sem kirándulást "zord vidékre" sem buszozást.Csak sima sétát és esetleg bevásárlást a helyi hiperben.Ahhoz meg jó lesz.Nem kell emelgetnem előreláthatólag(mert azért nem könnyű,18kg) sem rossz utakra menni vele.
Szkitty!A hepához gyakran nincs tesztanyaguk. Van, hogy még többet kell várni rá.Szóval a négy hét még nem olyan sok. De ahogy tudom egyébként a toxoplazma, pajzsmirigy és egyéb vizsgálatokhoz is szenvednek gyakran tesztanyag hiányban.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Hát termeltetek rendesen! :shock:

Gyöngy ésZsófi nagyon édes a kis székecskében :) ha ilyen jól elvannak benne, azt hiszem, érdemes lesz majd nekünk is beruházni egybe :)

Heni,
örülök, hogy minden okés a kisasszonnyal!!

Ági,
az a bútor tényleg gyönyörű!! Nagyon ügyes a férjecskéd :lol:

Anita,
hát a babakocsi döntés nálunk sem lesz egyszerű.. Még tapasztalatunk sincsen, milyet érdemes, milyet nem :roll:

Kutyafüle,
azt a 10 kilót én sem látom sehol, nagyon csini vagy! Múltkor el is felejtettem írni, hogy köszi a palusos tippet, h a babás kendőt a kutyiak hazaküldeni, én erről nem is tudtam, de tök jó ötlet! A kutyitok nagyon édes, látom, ő is mindig az első sorban van :) tök furi, mostanában a kutyánk sokat bújik hozzám, lehet, hogy alapból ilyen lenne, és csak én magyarázom be :shock: :)
A kocsi tök jó, milyen fajta?

Anika,
megy a drukk a baba miatt, írj majd mindenféleképpen!!!

Annus,
atya ég, 4:51!!! ez nagyon durva! :) :) Amúgy egy pasi még november végén nálam is megkérdezte, mikor jön a baba- akkor pedig még nem látszódott semmi, csak én anyumtól a hasrahízás hajlamát örököltem :roll: de azért jól esett!!
A kenyérhez gratula :)

Kitty,
megnézem az általad ajánlott kocsit is, 3 gyerek után azt hiszem, van már tapasztalatod a jó kocsi kiválasztásában. Hol láttad őket féláron?
Toxoplazmát sztm nálam nem is néztek - mikor mondtam a dokinőnek, hogy 10 éves korom óta van kutyám, legyintett, hogy akkor a védettség már megvan. Állítólag az ember alap helyzetből észre sem veszi, ha megfertőződik, mert kb. olyanok a tünetek, mint egy gyenge nátha, utána pedig kialakul a védettség.
A macsekhoz gratula, nevet adtatok már neki? :lol:

Böbi,
annak a gátvéelemhez használható homeopátiás bogyesznak mi a neve? Sztm én is benevezek majd rá :)

Kismama, babafotó
annó az esküvőnk előtt keresgéltem fotósokat - végül a keresztapám csinálta (fotós ő is). Viszont találtam egy lányt, nekem nagyon tetszenek a munkái, és vérprofinak tűnik - viszont ismerni nem ismerem. Ha a keresztapám nem fotózott volna, sztm ő lett volna nálunk, csakhát anyagilag így jobban kijöttünk.
http://babafoto.gportal.hu/
http://hajdraktimea.gportal.hu/

Még egy kérdésem lenne, kinek már van tapasztalata: a kisingről mi a véleményetek? Nektek bejött? Tegnap egyik kismamával beszélgettünk a házból, ő azt mesélte, hogy nálunk mindig a baba nyakában köt ki.. anyum mondjuk használt sokat.

na eldugulok!!

emese1979
 
 


Böbi,nekem tetszik ez a kenguru.Múltkor én is néztem hasonlót,ha meglelem belinkelem.

Heni,nagyon szép a kocsi.

Annus én is sajnálok ezreket kiadni bugyira.Holnap vagy ma elindulok venni párat,de pamutot.Mára amúgy minden bajom elmúlt.

Ma már mosok,pakolok,mivel holnap nem érek rá csütörtökön meg megyünk.De azt sem tom miket vigyek.
Holnap védőnő,meg be kell mennem a dokihoz is,mert Gréti gyulladás csökkentő kenőcse elfogyott.Remélem kiírja.

Szép napot

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Jó reggelt, most csak bekukk! Tinu, de örülök, hogy ismered Icát! És hogy jó véleménnyel vagy róla! Engem simán vállalt májusra, sőt azt mondta, hogy elég lesz március elején újra hívnom őt. (De már most felvett a listájára.
Szép napot mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Anika,gyere a hírekkel!!Drukkolok,biztos nincs baj!!!!!!!!!!!!!!!!

Emese,én nem hsználtam inget,szerintem jobb a body.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


sziasztok!


Most csak bejelentkezem aztán majd jövök!
Már megin sokat ettem!
Mindig csak a zaba!

Kép
KépKép
csorna
 
 


Heni!

Gratulálok! :D
És nagyon ügyes vagy, mert a lehetőségekhez képest higgadtan vártad, hogy teljenek a napok -és tessék, meglett az eredmény! :lol:

Épp nemrég tört rám valami vérnyomás-leesés féle, még szerencse, hogy itt a munkahelyemen. Azt éreztem, hogy kicsit nehéz a légzés, melegem kezd lenni, kicsit izzadok, majd a fejem is megfájult kicsit.

Gyorsan ledőltem a kanapéra, feltettem a lábam és ittam vizet -egy kicsit jobb lett. :?

Egyébként is rendkívül alacsony a vérnyomásom, most meg gondolom még attól is kevesebb...

Nektek szokott ilyen lenni? És praktikusan mit kell ilyenkor csinálni, mert elég kellemetlenek a tünetek.

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci: nekem egész délelőtt ma ez van, amit írtál. Pedig bennem van már egy kávé... :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Heni! örülök a jó eredményeknek és gratula Sugihoz!

Anika!Szorítok, hogy minden OK legyen! Nekem a védőnő a múltkor próbálta, de nam találta a szívhangot, pedig van!

Szofi! Én is februártól mennék relaxra! Érdekel a kismama klub is, mi az? Hova mész terhelésesre, nem a fehérvári úti sztk-ba? Én ott voltam és nekem is így volt, és még csak 22 hetes voltam akkor.

Tinu! Örülök, hogy itthon a férjed. Engem is érdekelnek a szülésznők. Én tegnap kaptam négy nevet UM-től. Az egyik pont Váradiné Ica. A többiek: Újvári Bori, Mészáros Erzsébet (Picúr), Czakker Judit. Tudsz valamelyikükről valamit?
Tegnap egyébként kicsi furi volt UM. Nem várom el, hogy név szerint ismerjen, de tegnap azt gondolta, hogy most találkozunk először! Az amnio, és egyéb leletek egyáltalán nem érdekelték. A babát megnézte Uh-n, de nem mért le semmit, nem kaptam leletet. Megnézte a méhszájat kézzel és azóta fáj. Kicsit csalódott voltam.

Kép

Kép
hean
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: