Új privát üzeneted érkezett!

Emese!

Oké!Én szürke kabátban leszek!Engem tuti megismersz,folyton az én képeimmel van tele a fórum :oops:

A szomszédnak 3 kerekű chicco van.Ezt viszont nem lehet vizszintesig dönteni.Hordozó van nekik hozzá,de mózest nem vettek(biztos lehet kapni azt is).Könnyen navigálható!Mi utazunk vele metrón,villamoson.De amennyivel többe van...hát szerintem nem éri meg!Tehát olcsóbban is hozzájuthat az ember igényeinek megfelelő babakocsihoz.....

Na megyek!Randim van apcimmal :wink:

annus11
 
 


Anita, küldtem privit!
A 4D-t én azért szeretném, mert Gyöngynek volt, nehogy Iringó megsértődjön, hogy nála nem voltunk....

krém, ez tényleg brutális! A szent Imrében cukros vizet tesznek a baba mellé, de nem kötelező adni, én amikor besárgult és még nem indult be a tejem, akkor adtam pár kortyot neki, hogy másnap hazamehessünk! :oops: De másnapra már beindult a tej, onnantól nem kapott mást.

Mosás: én együtt mosom, csak nagyon pici korában mostam külön. És már nem is vasalok! :oops:

Ildi (Edua). még neked szerettem volna. Nekem nagyon tetszik a pihenőszék, ennyiért nem sok, nekünk is egy FP rezgős van, használtan vettem egy tizesért, de csak 3 hónapos kortól használható, mert nem vízszintesig fektethető. Onnantól viszont imádta! Úgyhogy ha újszülött kortól szeretnél, akkor nem ezt ajánlom, én most ezért keresek egy másikat. (legalábbis úgy tünt, hogy a tied sem fektethető)
Kép
Vendég
 


Anita
Na azért ez se semmi, nem beengedni anyut a gyerekhez, szédületes! :(
Nekem szülés után sem raktám rám, hogy cicizzen vagy csak rajtam feküdjön, elvitték lefürdetni, rádobtak egy réklit vagy mit, odaadták Apának, a fényképezőt meg kivették a kezéből és fotózták :shock: Apa meg teljesen leizzadt, persze nagyon örült is, hogy ő az első aki megfoghatja :wink:

Megyek vasalok picit :x
krém
 
 

 
 

Sziasztok!

Annus, nagyon szorítok, hogy kiderüljön aminek ki kell derülnie! De szerintem tuti fiú! :D

A szoptatáshoz: saját tapasztalatom nincs, de olyan viccesnek érzem, mikor valaki "szoptatáspárti" meg "tápszerellenes". Szerintem egy-két durva eset kivételével minden nő az, hiszen mindenki táplálni szeretné a gyermekét. Nincs tápszerpárti vagy szoptatásellenes ember! (Ez kb. olyan, mint az hogy nyilván senki nincs, aki "abortuszpárti".) Nyilván mindenki szeretné megtenni, ami tőle telik. Viszont az szerintem elég botrányos, hogy Magyarországon lenézik azokat az anyákat, akiknek nincs tejük, és a gyerekük tápszerre szorul. Pont elég baj ez nekik, és még a társaik lenézését és kellemetlen megjegyzáseit is el kell viselniük (Pl., "jaj szegény gyerek tápszeres" - Mellesleg azok a gyerekek is felnőnek valahogy! :D )
Én más anya tejét is adnám a gyerekemnek - a legtisztább dolog, amit emberi lény kiválaszthat, és még mindig jobb, mint a tápszer, szerintem. Nekem vannak tejtestvéreim, kettő is, és a mai napig hálás a családjuk az anyukámnak, aki nekik adta a felesleges tejcsit (előtte nem ismerték egymást).

Azt durvának találom viszont, hogy a csecsemősök be merik tápszerezni a gyereket!!! Hogy lehet ezt megakadályozni???

Az autós ágy nagyon király! Szerintem meg is lehet csinálni, ha valaki ügyesn barkűácsol, és elég kreatív. - ez mondjuk sajnos mind nem én vagyok!

Puszi lányok, megyek dolgozni!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Van ám olyan alapítvány, ahol lehet anyatejhez jutni, nem muszáj csak a hivatalos úton. Meg hát lehet, hogy egymás között is lehet majd itt a fórumon tejcit üzletelni, ha kell.

Hazajött végre az uram! :D

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu, de jó, hogy itthon van!!!!!!!! Az elején nem Te emlegetted véletlenül, hogy szeretnél járni hordozókendő tanfolyamra?
Én most agyalok azon, hogy esetleg testvérfellépő helyett vagy hordozókendő kellene vagy fektethetős kenguru. Talán praktikusabb lenne, ha inkább a kicsit vinném magamon, Gyöngy meg a babakocsiban lenne.
Vendég
 


Farkas
Gondolom Gyögy ül a székben, írtó aranyos, és hogy olvas cuki!!

Szofi
Köszi! Én most babás-mamás szobát kérek (Márknál nem az jutott), ha kell fizetek érte, így nem lesz a csacsamős nővér terhére, mert állítólag akkor is szoktak adni valamit a babának ha sokat sír, és ne kelljen nekik hallgatni. (kórházi infó :evil: ) meg mindenképp szólok is, hogy köszönjük nem kérünk semmit. Állítólag 3 napig is elvan a baba szülés után, tej nélkül, úgyhogy van idő hogy anyuci tejét kivárja. :)

Valaki említette hogy lehet ilyen ágyat csináltatni is, nekem volt olyan ismerősöm aki csináltatott fából vonat ágyat, és az is nagyon ari volt! (szerintem sokkal olcsóbb is)

K.
krém
 
 


Emese!
Ezek a kocsik nagyon jó árban vannak!!!Nekem is a második tetszik jobban, mivel az hasonlít a miénkre. Még színben is, igaz ott a bordó nem rózsaszínnel, hanem szürkével van kombinálva. Remélem estére eljutok oda, hogy végre tegyek fel képet.
Krém!
Nagyon durva,amit a kórházban csináltak. Egyébként én eleve a szülés témában a kórháztól félek egyedül.Hogy milyenek lesznek a kicsivel,velem,stb.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Gyöngyöt akartam írni :oops:
krém
 
 


Kutyafüle
Megértelek, én is parázok de tényleg, ráadásul most kórházat váltottam (persze nem bánom annyira :) ) de itt most a Sote II- megint nem tudom mi a helyzet. Na majd a szülésznőt faggatom! :) (mindenképp szeretnék fogadni)
krém
 
 


Szofi!
Szerintem a szoptatásellenesnek mondott anyák azok, akik direkt hagyják abba a szopit,pedig lenne tejük.Mondjuk pl. azért, hogy a mellük ne ereszkedjen meg. Vagy ez okból vagy másból önszántukból nem szoptatnak. Én ezzel megvallom őszintén, hogy úgy vagyok, hogy az ő dolga. Én nem szeretném így csinálni, de ha valaki ezt akarja, akkor én ezt tiszteletben tartom.Ahogy le se beszélnék senkit más anya tejéről, csak leírtam én hogy érzek. Mondjuk meglepődtem, hogy sokan éreztek ugyanúgy mint én. :shock:Lenézni meg szerintem annak van joga bárkit is,aki tökéletes. Ez pedig csak a Jóisten, de ő meg ugye nem tenne ilyet. Így az ilyen lenézős embereket egyszerűen butának és korlátoltnak tartom,és pláne nem érdekel a véleménye. Szóval szerintem ilyesmin nem szabad rágódni. Bár könnyen beszélek, mert én is rágódtam dolgokon, hogy miattam nehézségeken kell keresztülmennie a babának, de hát nem akarattal teszek neki nehézséget, csak az élet így hozza. Ahogy azt is, hogy valakinek nincs elég teje. Attól nem rossz anya. Szerintem ez akkor fog kiderülni, ha felnő a gyerek, és felnőttként megnézik a viselkedését,a lalkét stb. Ha az torz jellemre, stb-re vall,akkor kell kezdeni gondolkodni, vajon jó anyja voltam-e.
Bocsi, ha hosszúra nyúltam.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Böbi írtam privit!Gyöngy meseszép!!!!!!!!!!!!!

Tinu,örülök hogy férjed itthon van!Gondolom Tünci nagyon örült!

Krém,nekem sem rakták rám cicizni,csak épp annyira,hogy lássam. :(

Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Annus, Susycat! Drukkolok nektek, hogy megtudjátok a babuci nemét! Egyébként próbáljátok megbeszélni a kis pocaklakókkal, hogy mutassa meg magát! Én nagyon sok mindent megbeszélek már a picúrral. Minden vizsgálat előtt felkészítem őt, hogy mire készüljön. :)
Susycat! Aranyos lehet a te férjed is! Az enyém is olyan sokat változott. Minden este elköszön tőlünk és hát kiakad, ha nem többes számban köszönünk vissza neki. Tehát mindig mondom, hogy ő is szeret, jó éjszakát kívánunk mi is stb. Jók ezek a kis játékok. Nem tudtam visszaolvasni még. Vas problémáid vannak? Sajnos nagyon sokáig voltam én is vérszegény és semmi nem használt. Egyszerűen nem tudott felszívódni. A szezámmag elég nagy adagban. Ez természetes, könnyebben feldolgozza a szervezet. (Bocsi, ha már valaki írta!) Sajnos a Nutrilitéről még nem hallottam.

Elkezdtem olvasni egy könyvet. Nagyon jó. A címe: Lelki köldökzsinór. Sajnos a szerzőket nem tudom, de ha valakit érdekel, megnézem. Még csak pár oldalt olvastam, mert nem tudok haladni, folyamatosan rácsodálkozok dolgokra és vissza kell olvasnom a férjemnek is. Ajánlom mindenkinek, aki már a pocakban jobban meg akarja ismerni az ő kis csöppségét.

Szerintetek a fix kerekű babakocsik tényleg nehezebben irányíthatók? Sajnos mi rossz minőségű földúton lakunk, ezért nagy kerekű babakocsira lesz szükségünk, de azoknak meg általában nem forog a kerekük.

Tinu! Örülök, hogy végre újra teljes a család! :)

Szép napot mindenkinek!

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Annus, Anita teszek képet, majd ha felkel Jázmin csinálok remélem ma fel is tudom rakom.

Na itt nálunk is igy van a korházban nekem egyből rakták a hasamra és már akkor cicizett és be is indult a tejci, aztán át öltöztették és miútán engem is levittek a szülészetről a szobába már hozták is a babát, de állandóan jöttek és kérdezték kell-e pótlás, mi 2 ágyas szobában voltunk de ha akartam volna fizethettem volna hogy, ne hozzanak mást már oda.....de mit ne mondjak nem nagy a tisztaság....én szerencsére egy normális anyukával voltam együtt.De neki például nem indult be a teje csak nehezen és tömték a babát a tej porral.
És aki császárral szül annak a babáját is tömik a tejporral addig mig az anyuka fel nem kerül arra az osztályra ahol a babája van.2 napig nem is látja a babáját.Szóval elég gáz.

Én is ösze kéne már irjam lassan mire van szükség lassan.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Valóban így van az apákkal.Mióta terhes vagyok soha nem felejt el érdeklődni felőlünk.
Naponta többször hiv telón,éjszaka többször megsimizza a pocom,meg a többi ilyen kedvesség.
Félek tulságosan rászokom,aztán szülés után meg hiányozni fog.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Ági
Azért jó olvasni, hogy van olyan kórház, ahol tényleg egyből hasra vagy cicire rakják :)

Csadra
Nekünk mindkét babakocsinak a kerekét lehetett fixre is bolygóra is állítani, a földutas sétáláshoz, szerintem jobb a fix, de ha már elmész egy boltba vagy ahol sokat kell forgolódni, akkor szerintem nagyon kényelmetlen, akkor jobb a bolygó kerék.
A fix kerekűvel vagy nagy ívben fordúlsz :) , vagy megdöntöd feléd a babakocsit, és elfordítod.
krém
 
 


Krém, Anita, köszi! :-) Ott volt a legdagibb feje, de olyan cuki! :-) Imádta ezt a széket, most kölcsönben van, ott is imádja a kislány.

Annus, én is még mindig fiúra tippelek! :-) Szerintem is jó ötlet "beszélgetni" Vele előtte!!!

Anita, Te császáros voltál? Mert meglepődtem, hogy 5 héttel a szülés után simán ment a szex, ez természetes szülésnél elég ritka. Én Krémet erősítem ebben! Aztán mire megint belejöttünk, ismét terhes lettem! :lol:

Én du 5-kor szültem, 8-ig velünk volt a baba, rögtön rám is tették, aztán első éjszakára elvitték, de utána már non-stop velünk van a baba.

Emese, a 3 kerekűt nem lehet könnyen összecsukni kicsire, ha sokat mentek autóval, akkor vagy nagy csomitartó kell, vagy mindig le kell szerelni az első kerekét. De navigálni jó vele - én is csak másét próbáltam.
Vendég
 


csorna, szülés után ugyanúgy fog hívogatni, vagy még többet! :-) Én csak E.T.-nek hívom Apát, mert mindig hazatelefonál! :-)
Vendég
 


A Győri korház is baba mama párti.Mind a hármat ott szültem.Azonnal mellre rakják a picit.
Az utolsót gátvédelemmel szültem,már másnap egyenesen ültem,4 hét mulva megvolt az első kamaty is.
Most másik korházba megyünk sajna.Ott nincs se gátvédelem se nem bababarát.Rettegek mi lesz.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Meséljetek picit bővebben erről a tejet kapós dologról! Erre mindenhol van lehetőség? Tinu, én pl. kerestem, hátha tudok szerezni anyatejet hivatalos úton, de azt láttam, hogy az nekünk nem jár sajna. Pedig sztem vettünk is volna. (Kiegészítésnek kellett volna.) Tudtok vmit? Amúgy én is kaptam tejet más anyukáktól, akiket ismerek a templomból, de csak nagyon picit, mert náluk is épp elég volt a manónak. Szivesebben adtam volna neki más tejét, mint tápszert.

Bocsánat, hogy erősködöm, hogy írjatok, de ez NAGYON érdekel. :)

Jó okosodást, Annus, Emese!

Jó, hogy hazajött a férjed, Tinu!

Azért olyan fura, hogy mindent annyira különbözően csinálnak a különböző helyeken... Szülés után, stb... :roll:
Vendég
 


Farkas
Tényleg sikerült jól belejönni :lol:

Csorna
Kamaty :lol:
Hihetetlen hogy egy kórház, vagy inkább szülészet nem bababarát, de most komolyan.


Este még benézek, most megyek kozmetikushoz, bejelentkeztem "mimikai ráncok" kezelésre, meg börradírozásra, mert jelen pillanatban olyan száraz az arcbőröm, mint a papír :?

Annus
Ha mész, vagy mentek a kórházba tanfolyamra, megkérdeznéd hogy a SoteII mennyire bababarát, gátvédős ilyesmi?Köszii.

K.
krém
 
 


Zdori.
Nálunk a védőnő intézett mindent.Szerencsére volt a faluban egy kismama aki 1 honapja szült és neki napi fél liter + teje volt.Ha jól tudom pénzt is kapott érte.

Kép
KépKép
csorna
 
 


Krém,
én azt hallottam, hogy lehet gátvédelemmel szülni. Reméljük :)

emese1979
 
 


Pihenőszék nekünk is volt, szerintem is jó dolog. Én 12 ért vettem és az elejétől kezdve használtuk. Amikor még nem tudott ülni, abban ette a gyümölcsöket is. Hasznos dolog.

Szofi, igazad van. De azért annyira nem fekete-fehér, ahogy leírod.
Úgy gondolná az ember, hogy alapban mindenki akar szoptatni, nem akar tápszerezni, természetesen akar szülni, nem császárral, sorolhatnám, de ez messze nem így van.
pumuklii
 
 


Böbi: látom a lányaink hasonló irodalmat olvasnak :lol:

Kép
Vendég
 


Panndi, vicces! :lol: A miénk sajnos tönkrement, annyira szerette, újat kell beszerezni Iringónak! :lol:
Vendég
 


Hoztam a meg igért képeket.
Kép
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára agi25 2009.01.12 16:51-kor.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Na fogalmam sincs miért lett ilyen pici.Nagyon édik a babák a pihiszékben.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Böbi,én simán szültem.Volt gátmetszésem is,elég nagy.De szülés után 2 órával már ülve beszéltem a férjemmel a társalgóban!Meg bent a csecsemőosztályon egy kemény napozószéken ülve szoptattam.Nekem akkor volt csak kellemetlen,mikor már a varratom 8 napos volt.A doki elfelejtette 5 naposan kiszedni,így 8 naposan tette meg. :(

Ági nagyon szép az ágy meg a szekrény!Ügyes férjed van.Mutattam apának is,neki is tetszik!

Panndi,Zsófi is álomszép kiscsaj!!!
Olyan cukik ezek a kis picurkák!!

Nekünk nem volt pihiszék,most lesz.Uncsimnak van több is,alig használták.Ő ad kölcsön.

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


HÚÚÚÚ!!!!

Eza zöld és juhar kombináció nagyon jól néz ki.

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Vanni!
Kérdezted a tornát. Ha nem fáj a pocim nagyon, akkor én naponta tornázok RR-re (legalábbis próbálok). Ha jobban vagyok akkor 40 v. 60 percet ( 2. és 3. trimesztert ismételve), ha nem, akkor csak 20-at., vagy semmit. De elég abnormális időpontokban, ált. este 10 felé! :D :shock:

Kutyafüle!
Fáj még a kilincs nyoma? Én az asztal sarkába ütköztem tegnap. :? Mostanában annyit bénázom...nekimegyek mindennek...elvesztem az egyensúlyomat...totál áthelyeződhetett a súlypontom...nehezen koordinálom a mozgásom. :)

Annus!
Nézd meg a Brendon site-ját: www.gyermek-foto.hu
Nagyon szép képeket csinálnak. Nekem sok ismerősöm csináltatott náluk pocakos képet és nagyon kedvet kaptam hozzá. Szerintem én olyan február vége-márc.eleje/közepe felé mennék. Akkor még szépen fenn van a poci. :)
Milyen ruhában? A legszebb beállítások 1 színű (fekete, vagy fehér), egyszerű ruciban mutatnak jól! Semmi extra: fekete naci, fehér trikó, vagy ing. A hangsúly rajtad és a pocidon van! :)

Tinu!
Te írtad azt hiszem, hogy gátvédelemmel szültél. Mikortól kell elkezdeni a gátmasszázst? Milyen krémmel? (dm-ben már lehet kapni ilyet... vagy vm. gyógyszertári speckó kell?)

Holnap megyek dokihoz, alig várom! A 4d-t nem bírtam ki, és megint bejelentkeztem, pénteken megyünk. :D Nagyon kiváncsi vagyok, hogy Picurka hogy néz ki, 16 hetesen voltunk előző alkalommal.
Annus! Ti is mentek babamozizni?

Kép
mozza
 
 


Hű Ági!!!Ez a szoba csodaklassz!!Bárcsak ilyen szobácskája lehetne egyszer a csöppünknek,dehát nem valószínű...

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ági
Ezt a remekművet apa csinálta saját kútfőből? ..., ha igen akkor nagyon irígy vagyok.

Kép
Kép
incike
 
 


Nekem is lennének ötleteim, meg tervező progim is van hozzá csak se pénz se idő a kivitelezésre. :cry:

Kép
Kép
incike
 
 


Köszi csajok a dicséreteket, még apa el bizza magát! :D
Incike, igen ő csinálta sőt ő találta is ki,

Mi ezt már nagyon rég terveztük de mostmár muszáj volt ha jön a másik baba is mert a régi az már vagy 50 éves butor volt, elég gáz volt.Mi is igy haladunk lassan de bisztosan.
A konyhát csinálta még ő, de lassan kéne a másik szobába is az előtérbe is, na de majd idővel.
Legalább ki használhassa itthon is a szakmáját. :D

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Mozza,

Mi is voltunk Majával a brendon gyerekfotósnál, 4 hónapos volt. Viszont szerintem bezártak. Mi dec 20 voltunk UH-n (utsó napukon) és azt mondta a nő, hogy tulajváláts van és csak az áruház marad, minden melléktevékenység megszünik, az étterem a 4d-s UH és gondolom akkor a gyerekfotózás is.

Nekem Veleda gátmasszázsolajam volt, de a szülésre azt kérte a szülésznő. hogy mandulaolajat vigyek. 36. héttől kell kezdeni, még ráérünk.
pumuklii
 
 


Farkas007

Ez aranyos hasonlat.Apa mint E.T. :lol:

Nálunk is sűrűbb lett az érdeklődés a hogy létünk felől mióta babó odabent van.Mondtam Apának hogy ha beszél hozzá akkor azt hallja, sőt fel is ismeri egy idő után a hangokat.és ha szépen, nyugodtan beszél hozzá akkor tudja hogy kihez kösse ezt a kellemes élményt.Na azóta aztán,okítja mindenfélére.

Ági

Nagyon klassz ez a bútor.Mi csak pelenkázót készítünk de az is már rémálom.Mindenből a legjobbat,mindent a legpontosabban.Szóval én már meg se merek nyikanni hogy ha esetleg valami nem tetszik mert Apa készíti és mint egy megszállott dolgozik rajta.
harhaj
 
 


Engem is érdekelne ez a gátmasszázs. Hogy is műkszik ez a dolog? Bocs, ha hülyeséget kérdezek, de az első szülésemnél nem volt még túl elterjedt így fogalmam sincs róla. :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Ági
Lehet egy indiszkrét kérdésem?
Mennyibe jött ki a faanyag ehhez a kombinációhoz? :oops:

Kép
Kép
incike
 
 


Krém!

Szerintem a gátvédelmet a szülésznővel kell megbeszélni.De ha lesz róla infóm szólok!Meg minden más hasznos dologról is beszámolok :wink:

Gátmasszázs:én olvastam a neten hogyan kell otthon csinálni...hát nekem elég borzasztónak tűnt.Illetve olvastam az előnyökről de a hátrányokról is.Elég megosztott a dolog.Nem tudom h itthon fogok e bármit is csinálni...max kenegetem ott,de az hogy úgy feszítsem :roll: ez majd addigra eldől h bevállalom e.
A személyes tapasztalatokra kíváncsi vagyok én is!

Amúgy én homeós bogyókat akarok majd szedni,de az is kb a 35.héttől van,tehát arra is ráérünk még :wink:

Képzeljétek!!!Mai pozitív sztorim!
Vásároltunk a jyskben egy polcot.Kifizettük,mentünk érte a raktárhoz átvenni.A pasi hozta is már elénk.Átadja,majd mondja h gratulál.Én meg kicsit furin néztem rá,de azért szépen megköszöntem.Aztán látom h a pocimra néz.Akkor esett le h a babához gratulált! :oops: Kifelé végig röhögtem,csak én lehetek ilyen lassú felfogású.Gyanus is volt h a polcvásárláshoz gratulál :wink: :lol:

Mozza!
Pénteken 4D!Ti a Péterfybe mentek megint?Vagy másik helyre?

annus11
 
 


Ja Ági!

Hát csodaszép ez a bútor!!!Nagyon ügyeskezű a férjed!!!!!Nem baj ha kicsit elbízza magát :wink:

annus11
 
 


Pumukli!

Bezárnak?!? :cry: Neeee! Max azt megpróbálom lenyomozni, hogy a fotósok hol dolgoznak tovább....annyira szép studió háttereik voltak, kár érte.
Na, majd írok, ha kiderítettem valamit, hátha kedvet kap más is. :)

Kép
mozza
 
 


Incike, persze kérdezheted nem titok, ez a bútor mindennel együtt úgy hogy apa dolgozott rajta A-Z-ig olyan 200 ezer ft körül jött ki igy átszámolva, nem tudom nálatok mennyi az anyag stb stb., meg a munka dij, ha valaki csinálta volna akkor még ennek a felét kelett volna fizessúk.
Harhaj, hát ja a preciz meló meg a pontosság ismerős :D

Sajnálom hogy itt nincs gátmasszázs, éngem is érdekelne de itt nem alkalmazzák sajnos.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Farkas a pihenőszéket megint belinkelek, én úgy olvastam, hogy újszülöttkortól használható, és ha belegondolunk nem gond, ha nem dönthető teljesen vízszintbe, hiszen az autósülés sem tök sima :) az a lények, hogy teljesen alátámassza a gerincét ez meg teljesen követi :) pénteken hozzák is :)

http://www.teszvesz.hu/item524621293_fi ... l0539.html

Nekünk symbaba babakocsink van még Éduának vettük és most is ez marad mi nagyon szerettük mindig elfért benne, télen nyáron nagyon szupi volt és 2 éves koráig használtuk, fix kerekes ha nagyon fel volt pakolva kicsit nehézkes vele közlekedni, de nagyon stabil és semmi gond nem volt soha vele :)

Szopihoz: Édua 30 hónapos koráig szopizott és ezt úgy, hogy kb 3 hónapos korától csak a jobb ciciből, a másik elapadt hála annak, hogy nem tudtam sokszor kifejni belőle a tejcsit, a védőnő mindig ígérgette a mellszívót én nem akartam akkor még venni sajátot, kézzel meg nagyon nehezen tanultam meg fejni.

Édua soha nem itta a tápszert, pedig nálunk már minden volt, nem gyarapodott rendesen, gastroenterológiára jártunk, semmi allergiát nem állapítottak meg egyszerűen cicimániás volt és a cumisüveget soha nem fogadta el, mikor már tudott csőrőspohárból ivott, de tápszert akkor sem, kb 15 hónapos korától a Latte Prima classica tejcsit itta azt imádta :)

Annus ma engem egy szerzetesféle állított meg és a nagykabátban is észrevette, hogy babát várok :) tudod ilyen pénzkéregetős, de adtam neki :)

ági nagyon szuper ez a gyerekbútor, van helyetek bőven pakolni, nekem ez hiányzik, Éduának egy nagy komódja van, azt én is csináltattam :)

Én 4D helyett veszem a pihenőszéket, Éduánál nem is voltunk egyáltalán most voltunk 19 hetesen :)

Eleinte én kendőben fogom vinni a picurkát, majd elkezdem begyakorolni játékbabával a kötést, a rugalmasat úgyis egyféleképpen lehet jól megkötni újjszülött babának :)

Bocsi kicsit hosszú voltam :)

Üdv

Ildi

ui, az izomlázszerű dolog már szinte teljesen elmúlt, viszont éjszaka annyira fájt a gyomrom, hogy nem bírtam aludni :(

Holnap védőnő, aztán szerdán Uh. kicsit bonyodalmas lesz, főleg, ha férjem nem tud elvinni, nekem kell vezetni

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Annus!

Igen, Péterfy again. :) Tetszik a nagy lcd az ágy végénél! :)
Te eddig 2 helyen voltál? Ez lesz a 3.? Van vm. árkülönbség?
Volt valami különbség a 4d fotók felbontásában, minőségében?
Nem tudsz felrakni egyet a másik helyen készültekből?

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Babakocsi: én is bolygókerekűt fogok venni, a sportkocsink is olyan. Az első kocsink Bergon volt, nem bolygókerekű és ugyanúgy kitört a kereke, mint Anitáék kocsijának. Ráadásul nem csomagtartóból vettem ki, hanem épp úton voltam a pár hónapos gyerekemmel bevásárolni. Képzelhetitek hogy megijedtem amikor elgurult mellettem a kerék. A kocsit meg ugye nem engedhettem el, hiszen csak 3 kereke volt. Szóval még egyszer biztos nem vennék ilyet.
Most ezt néztem ki:http://aprosagokboltja.hu/shop_artdet.php?shop_id=8881&cikk=baby_point_V3_200816

Csadra! Földúton nagykerekűt vegyél mindenképp, mert ha sár van a bolygókerekűvel elakadsz! Hiába lehet fixálni nem lesz elég stabil.

Ági! Nagyon szép Jázmin szobája!!!!

Kép
Kép
g_reny
 
 


Mozza
ez nem 100%, brendon honlapján alul a 4d már nincs is ott, de a gyerekfotó még ott van. Én mondjuk nem tudtam belépni.
pumuklii
 
 


Greny:Akkor lehet a Bergonnal van a bibi.Szupi kocsit néztél ki.Ezt én is néztem,meg a pierre c-tami ilyen,csak nekem még autóshordozó is kell,azzal meg már sok a vége.Ennyit nem szánok rá.
Pedig van egy ami nagyon bejön,a tako jumper,az is ilyen csak a sportrésze szélesebb.
Olyan nehéz dönteni babakocsi témában,nem tudok.Ezzel csak én vok így?????

Szép estét!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Böbi: jó, hogy emlékeztettél, tényleg akarok hordozókendős tanfolyásra menni. Meg is néztem a honlapon (www.hordozo.hu), de ahogy látom, az elölhordós időpontja nekem most nem jó, mert 17-én van Tüci szülinapja és akkor is tartjuk. Szóval megvárom a következő tanfolyamot. BIztos lesz még május előtt.

Mozza: azt hiszem, valahogy a 34. héttől kezdtük a masszázst, és igen, a DM-ben vettünk Weledás gátmasszázsolajat.
A gátmasszázs leírása meg megvan valahol a neten, meg a masszázsolaj ismertetőjében is. Nyújtani kell valahogy a gát környékét. Nem nagyon élmény. :roll:

Dóri: majd megkérdem a másik topikban annak az alapítványnak a nevét. Tényleg az a jó benne, hogy nincsenek olyan kemény feltételek. És közvetlenül attól veszed át asszem, akié a tej, vagyis közvetít az emberek között.

Krém: hát nálunk az volt, hogy én is azt gondoltam, TÜci majd megvárja, mikor beindult a tejem, de egyáltalán nem volt hajlandó szopizni (még bimbóvédővel sem), amíg be nem lövelltem, és az a szülés utáni 4. napon volt. Ráadásul hiába adtam neki cukros vizet, csak üvöltött, üvöltött, szóval kapott tápszert a kórházban. Szerencsére nem kellett többet, miután megjött a tejem. De ő pl. az az újszülött volt, aki nem tudta kivárni türelemmel a tejci termelődését. Igaz, nem sok kolosztrumhoz jutott, mert bimbóvédő nélkül nem tudott szopizni, meg nem is akart és a bimbóvédőn keresztül nem hiszem, hogy bármi átment volna.

Ági: tényleg gyönyörű a bútor!!!

Anita: Tüci reggel felébredt, és kijött a szobából, már ott volt az apja. Olyan öröm volt az arcán, majd megzabáltam, rohant az apjához! A gondozónő is mondta a bölcsiben, hogy egész nap apáról magyarázott, szóval a maga nyelvén elmesélte mindenkinek, hogy apa megérkezett. Együtt mentünk az apjával érte a bölcsibe, és egész úton muszáj volt mellette mennie az apjának, mert ha nem volt látótérben, mondta, hogy "apa, apa". SZóval volt öröm. :)

Mi megünnepeltük az uram hazatértét, míg Tüci bölcsibe volt. :oops: De képzeljétek, most is ugyanaz volt, mint az első terhességem alatt, hogy szex után olyan szinten kezdett el feszülni alul valamim (nem a méhem, az biztos), hogy alig bírtam járni. Pedig még el kellett menni Tüciért, meg bevásároltunk. Hát alig bírtam hazajönni, már azt hittem, megszülök. Ülve jobb, és most, hogy pihentem, elmúlt. Tényleg ilyen nem volt még senkinek???

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita!
Nekem is kell hordozó, de ugye az mindenképp kell, tehát akkor már igyekszem megvenni a kocsival. Azt hiszem 16000 ft a hordozó hozzá, ennyiért meg külön sem kapnék szerintem. Persze fogalmam sincs még, hogy honnan lesz pénzünk ekkora kiadásra, de reménykedem, hogy majd a családdal megbeszélhető lesz, hogy apróságok helyett inkább dobjuk össze a pénzt egy ilyen nagyobb kiadásra. Apróságot meg mi is könnyebben megveszünk bármikor. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: