Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Bocsi hogy eddig nem jöttem, de valahogy mindig csak a másik topikra koncentrálok, és ez meg lemarad.
Nem is nagyon olvastam vissza, csak naggyából,úgyhogy bocsi.
Hát én nem is tudom kicsit feszült vagyok a fogyókúra miatt, sajna mindig ilyen vagyok ha fogyózok, de mostmár kezd ráálni a szervezetem. Olvastam hogy elég sokan tornáztok, hát én is Norbira minden nap 40 perces a torna, holnaptól fogom végigcsinálni, eddig minden nap pár percel tovább bírtam.
Hát a kajcsin én nem igazán változtattam, a reggelim általába egy joghurt gabonapehellyel, ebéd ugyan az amit főzök apának, csak kevesebb adag, uzsonnára felvágott valamilyen zöldséggel (paprika, paradicsom, lilahagyma) este 6 kor torna, és utánna pedig egy alma vagy valamilyen gyümi. És utánna már semmi. Hát sokszor kiesik a szemem este 10 fele az éhségtől, de hát ez van.

És valaki fogyott már valamennyit? Mert lassan már 2 hete csináljuk a fogyikúrát.

Kép
linda24
 
 


Katus!
A káposzta és kelkápi leves kivételével úgy csinálom a zöldség leveseket h pici vajon kicsit párolom őket. Rendszerint több zöldségből csinálom. Felöntöm vízzel, teszek bele 2 leveskockát és már kész is.

Ami!
Sztem 1 kis szaloncuki nem gáz. Én azt vallom h ha az ember ezeket megkívánja, egye. Mert ha sokáig tartóztatod magad, akkor egyszer elszáll a fejed és nem egyet, hanem 11et eszel meg.

Linda!

Ne legyen benned feszültség! Hisz éppen ezért csináljuk elvonulva a többiektől. Volt, aki már fogyott. De a mérlegelés csüt. lesz.

+ hosszú távon csináljuk, ne várj 1-2 hét alatt nagy eredményt.

Én ma gombalevest főzök, nagy Lacinak tejszínnel, magamnak anélkül.

Tegnap csináltam még sült csirkemellet, amikor 3/4ig volt kész tettem rá főtt karfiolt és sajttal egybe sütöttem. Ez lesz az ebéd.
20150601134430
 
 


Hm Viki: nagyon jól hangzik!

Csütörtök mérlegelés???? Akkor most abban állapodtunk meg, hogy kéthetente mérlegelünk?? (nekem ok, csak lemaradtam)

Én is bűnöztem az előbb, a szokásos reggelim után megettem egy vaníliás karikát és egy mézeskalácsot :oops: :(
(de legalább reggel tettem, bár lehet ez nem mentség)
Ja és reggel nem tudtam tornázni mert pincuri korán kelt (vagy én későn?? :lol: :lol: ) de azért valahogy beleszorítom a mai napba!
Vendég
 

 
 

Hogyhogy merlegeles? En is azt hitte csak havonta. En szerintem nem fogok, egy mart nincs merleg, ketto, mert nem fogytam egy dekat sem, es jobb errol nem tudomast venni.
Ma teszta lesz az ebed, zoldseggel, csirkevel, rukkolaval.
En ma meg nem reggeliztem, es ismet is nincs is kedvem, de a kopteto miatt kell :twisted:
Amugy az a baj, szamomra tok normalis ez hogy alig eszek, nem is megerolteto, csak ettol nem fogok lefogyni. Ugyhogy nekem marcius, aprilis kornyeken drasztikus lepeseket kell tennem, csak egy salata egy nap, es gyumolcs, zoldseg, plussz kocogas, torna, akkor talan van eselyem 2-3 kg minuszra.
Az a baj, en ha nem stresszelek nem tudok fogyni sokat, az az egyetlen amivel akar 10 kg sem gond( pl egy vizsgaidoszak :lol: ).
De azert addig is ugy csinalok mit aki fogyzik....

En a zoldseglevest ugy csinalom hogy olajon zoldsegek( minden) es so, bors, pirosarany foghanymakrem, es kesz. Mert a kockat, vegetat nem szeretem. A szint a repa adja az izt a hagyma, meg a fuszerek.
En nagyon szeretem, mikor kismama voltam mast sem ettem:)


Viki: a csirke igen jol hangzik.

Torna: hat lehet nekem megint nem lesz belole semmi. Delelott orvoshoz visszuk Annat, du, takaritas fozes. Talan este....
De holnap Aleko be akar mar menni dolgozni szoval konnyebb lesz idot talalnom.
Vendég
 


Hello Lányok!

Előkerültem.
Hát a hétvégén evettekről vagy jót vagy semmit...
Szombaton pl. goffrit sütöttem ebédre, és ettem is belőle. Igaz nem pudinggal, mert egy jellem vagyok ;)
A tegnapi nap az teljesen OK volt, ebédre csirkehús, párolt zöldség, de este kicsit boroztunk apjukommal. Igaz száraz vöröset ittam, de ugye akkor is alkohol.

Rakott tészta nálunk :
hagyamát párolok, rá darált hús, azzal megpirítom, ha fehér a hús, akkor rá egy doboz paradicsom /nem sűrített!!/, oregáno, bazsalikom, borsikafű, kis só. Tésztát főzök, összekeverem, bele egy tepsibe, sajt a tetjére, és a sütőbe. Gondolom N ennek 5-ös kódot adna ;) De lehet teljes kiőrlésű tésztával /a tesco tésztákat ismeritek??? Nagyon finomak!!!/, lájt sajttal, és nem kell három adagot megenni belőle ;)

zöldségleves1:
mindenféle zöldség apróra vágva, megfőzve, bele leveskocka
/ezt mostanában nem csinálom, mert annyira nbem egészséges a kocka


zöldségleves2:
hagyma apróra, kis olivaolaj, rá a zöldségek pirítom, felöntöm, készre főzöm. Csak sózom.

Én mostantól annyira nem fogok hozzászólni, mert egy hét múlva, már ott fog remegni a gyomrom a szigorlatomon, és még nem tanultam...

Ja, és a legfontosabb híret elfelejtettem: a nagyfiamnak tegnap reggel kipottyant az első foga :-)))))))

puszi lányok! Olvadjanak a kilók!

Ui: szendrókrém: amit reggelizek: egy tonhalkonzerv, olajat leöntöm, és belenyomok egy tubusos sajtot, összekeverem, és nyami!
magdaléha
 
 


Oké, akkor havonta elsején mérünk. Aki akar az úgy is rááll hamarabb a mérlegre.

Magdám!
Gratula Petyának a foghoz! Szigrolatra tessék tanulni + pihenésképpen hozzánk belesni.

Én is bűnöztem, sáta közben benyomtam egy óriás túrórudit :oops:
20150601134430
 
 


Én így igy minden nap mérem magam :wink:

Linda: jó, hogy jutott időd ide is!

Magdaléna: neked is örülünk! Petyának gratulálok a foghoz!
Ha Norbizol, szerinte a száraz borok 1-esek (biztos azért mert azt gondolja nem iszunk belőle így sem sokat!)
De a tubusos sajt viszont 3-as tele van zsírral (bocs) :oops: 8)

Köszi: mindenkinek a zöldségleves ötleteket! (én is így próbáltam de nekem ízetlen lesz :?: :?:
Vendég
 


Kata!
Akkor csinálj ragulevest. A zöldségek előtt pirítsd meg a kockára vágott és előtte kicsit befűszerezett csirkemellet, ha kész, tedd rá a zöldségeket, kicsit ezeket is pirítsd össze. Majd fel kell önteni + leveskocka bele. Kész is van. Sztem ez is ehető egész nap.
20150601134430
 
 


Képzeljétek a barátnőm csinált kókuszgolyót, és hozott át az előbb. Neki nem mondtam hogy fogyózok, úgyhogy nem is tudja. Kérdezte hogy nem kóstolom meg? Mondom neki hogy de csak kicsit hányingerem van majd mindjárt. Erre mondta hogy ő siet csak gyorsan átugrott vele. Aztán ahogy elment szemeztem a golyókkal, és mondom nemérdekel nem szabad. De nem bírtam így megettem 3 kókuszgolyót, :oops: a többit a kutyának adtam hogy ne is lássam. De nemérdekel nem lesz lelkiismeret furdolásom, ettől semmi bajom se lesz.

Viki az a turórudi neked is belefért! :D

Kép
linda24
 
 


Kár volt azért a kókuszgolyóért! Apa nem ette volna meg?
20150601134430
 
 


Közben ettem 2 tányér gombalevest és most zúzom a karfiolos csirkémet.
20150601134430
 
 


Jó reggelt,
bevallani valóim vannak: ettem egy csomót hétvégén :oops: :oops:
Muszáj volt, nagyon kivolt a szervezetem - képzeljétek, megcsípett valami gyilkos pók. A könyökömön kijött egy narancs nagyságú duzzanat, ami lüktetve fájt :shock: , és másnap már a hideg is rázott, na meg persze nem tudtam hajlítani a könyökömet. Valószínűleg mérges dajkapók lehetett :shock: annak ilyen brutális a marása. Hát, csak a gyerekeket soha ne csípje meg, inkább engem még...
Na, úgyhogy amikor a hideg kezdett rázni, és feküdtem egész nap, akkor kezdtem enni, és ez persze átcsúszott másnapra is. Tegnap már jobb volt a karom, megsütöttem végre a mézeskalácsot, (itthon voltunk mindannyian, mert letiltották az autónkat), és nagyon finom lett :shock:
Úgyhogy én most nemigen mérlegelek, mától visszaállok a rendes fogyókúrámra és tornámra, majd aztán mérek én is.
Sajnos nem vagyok elég szilárd jellem, elég egy kis esemény és máris feladom a fogyókúrámat! :shock: Mindegy, késő bánat.

Remélem, ti jobban kitartottatok! :wink:

KépKép
szkagi
 
 


Ágikám!
Azért el ne tűnj innen.

Mérges pók? Azt a robbantott eget! A lakásban? Jobbulűst neked! orvos látott? Még jó h nem lettél Pókember :roll:
20150601134430
 
 


sziasztok!

jelentem, már láttam egy két tételt de remélem bőrön kersztül is felszívódik a "tudás"

nem norbizok, nemtommizek :-)

de nagyjából az elv ugyanaz: szh, ételmennyiségek, zsír visszafogva. Egy problémám van, én még szoptatok /sőt szinte csak szoptatok, mert még csak elkezdtük a kóstolgatást, azt is csak a tavaszi tanítási gyakorlatom miatt kezdtem hamarabb.../, és ha szoptatok akkor állandóan éhes vagyok :-(

de érdekelnek a kódok! Vikikém elküldenéd?

Ági! Jobbulást! nagyon rosszul hangzik ez a csípés!!! Ez egy Mo-on honos pók???

Én ma ebédre spenótot főzök, és natúr karaj lesz hozzá. reggelire juhtúrót eszem egy kis extrudált kenyérrel.

pussz: M
magdaléha
 
 


Ági: te jó ég!!!!! Lehet te is érzékeny vagy a csípésre! Én is de csak a pókokéra és hasonló tüneteket produkálok szinte mindtől!

Magdi: mekkora a pincurka?? Mert nincs vonalzód!
Én is szoptatok, én is majdnem csak, mert egyszer eszik gyümit egy nap és még utána is meg kínálom de most egy pár napja már nem kér olyankor! Én a fogyókúra elején veszett éhes voltam (pedig 3 óránként eszem) de ez is enyhül idővel! (szerencsére)

Kitartás mindenkinek!!!!

Ma reggel megint benyomtam egy mézeskalit (lassan hála.... elfogy) és 3 kis kocka birsalma sajtot. (tegnap este óta úgy kívántam ezeket és hát annyit tudtam tenni az ügy érdekében, hogy kívártam a reggelt! :lol: :lol: :lol: :oops:
Vendég
 


Sziasztok!


Vacakol a netünk, hol van hol nincs, ezért ma alig bírtam végre belépni. Remélem, ezt el tudom majd küldeni.

Nagyon ügyes mindenki, én adok mindenkinek egyesével egy piros pontot! Még senki nem adta fel, és ha a körülmények egy kicsit itt-ott meg is nehezítik a fogyókúrázást, azért mindeki kitart!

Én is szoktam néha kicsit bűnözni, de arra odafigyelek, hogy ne késő este tegyem, hanem inkább reggel. Tornát továbbra is nyomom, bár Murphy sokszor befigyel (a gyerek rittig akkor ébred fel odakint a babakocsiban, amikr én már jól le vagyok izzadva, és úgy mehetek ki hozzá...), de nem adom fel. Mérlegelni viszont nem hiszem, hogy fogok, a multkori eredmény ugyanis eléggé lehangoló volt a számomra, így majd a jövő hónap elején veszem elő a mérleget valamikor. Persze a költözés során fogalmam sincs, hogy fogom tudni tartani a tornázást, de a kajára akkor is oda fogok figyelni.

Kis édesség, amit lehet enni Norbi szerint is:

Túró, tojássárgája, édesítő, vanilia-aroma, 12%-os tejföl, meggy (vagy más lightos gyümi) jól összekeverve, be a sütőbe 20 percre és nyami! Hidegen is nagyon finom! (Kínomban tegnap ezt csináltam, mert már nagyon kívántam valami édességet.)
fmarti
 
 


Márti: köszi: ezt lehet kipróbálom!

Nekem is sikerült ma is tornázni de a gyerek persze végig nyüszített :( :(

Én amilyen hülye vagyok kiadok egy csomó pénzt és veszem a Norbi édességeit
Vendég
 


Kata!
A receptesben, amit küldtem van 1 csomó 1es kódú édesség. Nézd át, biztos találsz benne magadnak vmit.

Márti!
Sztem a költözés, pakolás neked 15 tornával felér majd. Vmint örülsz majd ha vmikor eszel vmit.

Én ma szendvicset ettem reggelire, tejes kávét, 2 tányér gombalevest és a karfiolos csirkemellet.
20150601134430
 
 


En total magam alatt vagyok, sot duhos es kiabrandult es minden!

Ma betertem az ikeaba . BAr ne tettem volna. A egy dolgo nem volt ami kellett volna, de en marha raalltam a merlegre.
Es 2 het alatt a rohadt merleg szerint 2 kg ot hiztam :twisted: :evil: :cry:
Hog mitol nem tudom tan a levegotol, mert tenyleg mindig azt ettem amit irtam es alig ettem....
Szoval azt hiszem nagyon rovid idon belul at kell allnom a napi eg yalma, egy narancs, egy repa etrendre kulonben semmi eredmenyt nem fogok elerni nem hogy juliusig de soha nem leszek 50 kg


Szoval en inkabb hizo topikba kell hogy menjek!
Azzal az eggyel probalom lehiggasztani magam, hogy nem ugyan ezen a merlegen meredszkedtem 2 hete es hatha csak azert ez a tobblet....
Vendég
 


Tami: Figyu, nem tudom, már ki írta, de igaza volt, hogy a nemevéssel azt éred el, hogy a szervezeted elkezd minden egyes kalóriát raktározni, tehát hiába eszel keveset, előfordulhat, hogy hízol. Ezért nem szabad soha éhezni, illetve nagyon keveset enni. Másrészt nekem párom mondta, aki már adott le 20 Kg-ot, hogy télen sokkal nehezebb fogyni, mert a szervezet alapvetően raktároz, téli zsírrétegre gyúr, és nincs is elég meleg ahoz, hogy ha tornázunk, hatékonyan kezdjen el égni a zsírunk. Szóval ne aggódj, tabasszal tuti hamar le fog menni rólad, amitől meg akarsz szabadulni, csak figyelj oda, hogy ne koplalj!!!

vkata: Én is ettem már norbis pudingot, anno 59 Ft volt, annyi pénzért nem drága. Meg az embernek nem mindig van kedve/ideje főzni, szóval azért nem vagy hülye, mert veszel norbis édességeket! :) De tény, hogy vannak jó receptek Viki féle norbis cuccok között! Én majd madártejet fogok készíteni legközelebb, ha lesz rá időm. :roll:

Viki: Na igen, biztosan izgi lesz a költözés... Olyan jó kajákat eszel, és csupa egészségeseket! Én annyira nem vagyok zöldségpárti, de ahogy leírod, mindig megjön rá az étvágyam! :lol:
fmarti
 
 


Tami. ne idegeld magad! Biztos vagyok benne, hogy a ruha sem ugyan az volt rajtad mint a múltkor! Ja és mér rég akartam írni, hogy azért nem ugyan az nagy súlyból fogyni 2-3 kilót mint kevésből, amit a szservezeted nem is él meg úgy hogy sok (azt elhiszem, hogy neked nem tetszik stb,) de nem kóros a súlyod azt tudom és szervezet ilyenkor nehezebben adja a kilókat mert szegény azt hiszi, hogy "éhen akarod halasztani"
Meg arra is gondoloj, mi itt egy páran le szeretnénk fogy ni 20 kilót ha abból lemegy pl.4 aza 20%-a az összesnek te meg mondjuk le akarsz adni 4-et annak a 20% 0,8kg
Nyugi, menni fog az!

Viki: már nézegettem a recepteket és ki is néztem ezt azt csak még lusti voltam megcsinálni :(

Most előre megmondom, hogy ma nagyot fogok bűnözni: kijöttem anyumékhoz és van kocsonya.... és enni fogok (kenyér nélkül) és anyu csinált olyat amiben csak répa van meg egy ici pici színhús, így talán nem olyan gáz!
Vendég
 


anyjuk ezért ne légy szomorú ahogy kata írta, lehet hogy más ruha volt rajtad,na meg persze ilyen hidegbe jobban fel is voltál öltözve.
Szerintem ne izguljunk azon ha néha bűnözünk, végül is van időnk bőven, azért még a jobb idő odébb van. Én például azt szoktam csinálni, ha nagyon megkívánok valamit, pl csoki,vagy valami finomság, akkor megeszem, és másnap tényleg tartom magam az előírtakhoz. Bár igaz olyankor rettentő bűntudatom van. :( De hát nem könnyű ez a fogyózás.

Viki még az a jó hogy apa utálja a kókuszgolyót, így gyorsan el tudtam tüntetni (persze a rohadt életbe miután megettem hármat. ) :?

Kép
linda24
 
 


Jó reggelt fogyizók!

Merre vagytok? Mindenki magába folytja nem evését????
Mindenki nagyon vigyázzon magára ebben a csúszós időben!
Vendég
 


Jó reggelt!

Én már benyomtam egy 3/4ed sajtos kiflit szendvicsne + tejes kávét. Anyukám hozott tarhonyás husit, na azt 2 napra elosztva ebédelem meg.

Tami!
Ne izéljél már! Mindig ugyanabban a ruhában, cipőben mérlegelj majd.

Márti!
Mivel én egy megrögzött szénhidrát fogyasztó vagyok, csak úgy tudok fogyni, ha ezeket mellőzöm.

Iszod még a csalánteát?
20150601134430
 
 


jo nem izelek.
Legkozelebb Kata majd nalatok mereckedem, akkor tuti nem lesz rajtam annyi ruha mint ha valahol dm, vagy ikea a helyszin :oops:

Amugy a nem eves teoria lehet igaz, de en orok eletemben nem ettem csak napi egy ketszer( kiv terhesseg idejen es azota jan 1ig) es megsem hiztam. Nekem az a normalis 8)
Szoval ezt mar csak fokozni tudom azzal hogy amit eszek az se legyen igazi kaja, hiaba nalam ilyen bevalt modszerek nem jatszanak mint 90 napos, update.....
Nem baj a lenyeg hogy lefogyjak.
En nem tudom ma mit eszem, majd kiotlok valamit
Vendég
 


Hello Lányok!

csak bekukk.
Anyjuk, hát az biztos, hogy mindig ugyanazon a mérlegen szabad méredzkedni... Értem én amit mondasz a nemevéssel, de akkor sem egészséges és a jojo emiatt alakul/hat/ ki.

Viki. én is szh függő vagyok, de én eszem is, csak visszafogottan. Már a nasi elhagyása sokat segít. nem vagyok felpuffadva annyira.

Márti, ti nem új házban laktok? hova költöztök?

Norbis puding: hát nem tudom mi van benne, de enyém kicsifiú annyira ordított és fosott tőle hogy ihaj... Egye meg a N.

Vonalzó: leírná valaki, hogy hogyan kell csinálni? /olyan részletesen mint egy debilnek, ha kérhetem ;)/

Ma hal lesz a menü. pussz, jók legyetek! ML
magdaléha
 
 


Magdám!
Vonalzót lehet csinálni: http://www.babafalva.hu ; http://www.nagyonbaba.hu ; http://www.lilypie.hu , http://www.bump-and-beyond.com/tickers.php

Itt kiválasztod amelyik neked tetszik, feltöltöd az adatokkal. A végén kreál egy kódot.

Ezt a profilodnál (legfelül a segédleteknél kell lenyitni) az aláírás részhez be kell másolni.

A [url=http:/ kezdetű kódot kell bemádolni.
20150601134430
 
 


Közben eszem a maradék gombalevest. Én vagyok a konyhamalac + anyós hozott tegnap paradicsomos húsgombócot. A tarhonya mrad holnapra.

Közben rájöttem h nekem mi hiányzik még. A sok gyümilé. IOmádom őket, de azok is tele vannak kalóriával.
20150601134430
 
 


próba

Kép
Kép
Kép[/url
magdaléha
 
 


..

Kép
Kép
Kép[/url
magdaléha
 
 


:-)

Kép
Kép
Kép[/url
magdaléha
 
 


Sziasztok!


Én is jelentkezem. :)

linda: A kókuszgolyóért tényleg kár, de bebizonyítottad, hogy elszánt fogyózó vagy!

Viki: Nehogy azt hidd, hogy én nem ennék szívesen jó kis sajtos stanglit reggelire, jól megpakolva Pick szalámival, sattal, paprikával... de én úgy látom, baromira nehezen fogok lefogyni, ezért kénytelen vagyok a szénhidrátokat mellőzni, amennyire csak tudom. :( Pedig szeretem a tésztákat is minden mennyiségben (túrós, mákos, diós, tojásos...), de nem lehet. Még a joghurtokról is lemondtam, mert ugye azokban is ott a cukor, és itt állnak halomra a hűtőben. :oops: Még így is, hogy egy héten 5 napot tornázok, meg nagyon odafigyelek, mit eszek és mennyit, így sem látszik rajtam valami nagy változás. :cry:

vkata: Ha lesz egy kis időd, esetleg benézel a másik topikra? Kérdeztem szájpenésszel kapcsolatban, csak itt nem akarom már ezel fárasztani a fogyózókat. :oops:
Kocsonya szerintem simán mehet, főleg ha csak sima husit eszel belőle, nem a bőrösebb részeket! Én is nagyon szeretem, csak nekem nincs itt egy rokon sem, aki csinálna. :lol:

Magda: Hogy haladsz a tanulással? Azért adtuk el a házunkat, mert külföldre költözünk. És addig, amíg mindent elrendezünk, kell egy albi, ahova átcuccolunk. Ha esetleg tudsz valami jót, ne tartsd magadban az infót! :D

Jó lenne megebédelni, csak még nem tudom, mit egyek. Répalevest akarta főzni, de nincs hozzá affinitásom. :?
fmarti
 
 


Magda: Látom megvannak a vonalzók! :D
fmarti
 
 


Magdám!
Jók a vonalzók! ;)

Márti!
Nekem reggelire muszáj kenyérféleséget enni, mert enélkül hülye leszek egész nap. Lackón meg csak nem "verhetem" ezt le. Nem tehet róla h az anyja fogyózik :lol:
20150601134430
 
 


Magda!
Cuki képeket láttam a gyerekeidről az nlc-n! Nándiba beleszerettem a kiskádas képen! :wink:
20150601134430
 
 


Márti, dolgoztam rajtuk!
Hűűű, ez izgalmas, a többiek már biztos tudnak mindent, de mesélj, hova, miért? stb. Albit sajnos nem tudok...

tanulás: blöeeee. A házidolgozatokkal készen vagyok. Majd lesz valami.

mennem kell. majd még bekukk.

ML

Kép
Kép
Kép[/url
magdaléha
 
 


Szép napot :P

Na, csak ideértem! :D
Bocs, a hosszú távollétért!

Tamara!
Megértelek,hogy rosszul esett, amit mutatott a mérleg! De majd szépen megindul! Itt tényleg neked van a legalacsonyabb súlyod, ezt a szervezeted is érzi, és ezért raktároz. Lassan, de biztosan, és maradandóan le fog menni, nyugi!

Viki!
Anyukád, és anyósod főztje mellett nehéz lehet fogyózni, de látom, te megoldod! Ügyi vagy! Tornát nyomod gyakran? Érzel még izomlázat?

Linda!
Kókuszgolyó miatt megértelek! Hű de szeretem... Kutyusnak egészségére!

Mártikám!
Lassan, de biztosan megfog indulni rólad is az a súlyfelesleg, ami azért nálad sem több 6-8 kilónál. Ne aggódj, tök jól csinálod!

Katus!
Kocsonyához jó étvágyat! Rendes anyud van, hogy csinált direkt lightos kocsonyát is. Én anyum is szeret a kedvemben járni - mondjuk nekem holmi aranygaluskákkal vaníliasodókkal lehet leginkább, sajnos...

Magdi!
Jók a vonalzóid :wink:

Akkor holnap nem mérlegelünk? Ez a végső döntés? Akkor a táblit is elsején küldjem körbe? Nem is lenne baj, mert addigra letölti ezt a vackot a férjem! Már 3 hete tölti a haverjának, és még csak 40 %-nál tart :twisted: Mi a túró lehet ez, nem tudom... De folyton lefagy a gép, meg lassú, mint a tetű... Meg hiányoznak még adatok is. Csomóan bejelentkeztek ide a fogyi klubba, de sem ide, sem priviben nincs adat róluk... Akkor ők most kimaradjanak a tábliból? Van aki pl. csak 1-2X írt... Mindenesetre febr.1-jéog ez kiderül, és akkor egy üres rubrikák nélküli táblit tudok majd küldeni!


Én azért holnap mérlegelek, csak úgy kíváncsiságból :roll: De lapul a pocim, ezt látom. Igaz, mostanában stressz is volt, és az pörgeti lefelé a kilókat rendesen. Ez a vigaszom :D
Vendég
 


Viki: Megértelek, azért én is iszom reggelire egy macis kávét tejjel készítve, egy kanálnyi mézzel. :oops: :lol:

véda: Aranyos vagy, hogy öntöd belénk a lelket! :) Azért vigyázz magadra, ne idegeskedj, amennyire ez megoldható. (Én sajnos nem tudok fogyni a stressztől sem, legalább akkor tényleg lenne előnye az idegeskedésnek.)
Nem tudom, többiek mit mondanak, de szerintem elég lesz havonta frissíteni a táblit. Attól még időközben méretkózhet, aki akar. :D

Magda: Egy jó meleg trópusi hely a kiszemelt, legkésőbb június végéig szeretnénk kiutazni, aztán majd meglátjuk. Hogy pontosan hova, az egyelőre titok. :D :wink: (Még mi sem tudjuk 100%-ig)
Vizsgádhoz megy majd a drukk!
fmarti
 
 


Sziasztok!!

fogytam 2 kilót! :cry: :cry: de sajnos a cicimből. máshonnan semmi, a cickóm meg leeresztett. sose lesz normális alakom! a fenekem óriási, a cici meg mini lesz itt a végén.
francba.

megnéztem, a rosszmannban a zabkorpa 9százvalamennyi. hááát... én nem veszek és csak 250gr-os. nem gondoltam hogy annyi. tényleg ilyen drága lenne??

Magdi! Teszel fel képeket a gyerkőcökről??és a "fő" topicba nem jössz át?

felébredt pötyi, mennem kel, már itt zizeg az ölemben.

sz.andi
 
 


Viki: a pluszban csak 399 a zabkorpa!

Ügyi vagy a fogyással és dehogynem leszel csinos!!!! Hékás!

Stressel én sem fogyok maximum hízok (mert olyankor zabálok is)

Az előbb ittam egy nagyon finit! Nálunk van kölcsön anyuék gyümölcs centrifugája és beledobtam 5 almát két kis szottyadt narancsot 3 mandarint egy szotyi grapefruitot és 2 répát a levüket összekevertem és megittuk a férjemmel! Bár tudom ez nem kifejezetten diétás mert a gyümölcslevek teli vannak cukorral de legalább vitamin van bennük! (és az alma meg a répa legalább up. 1-esek)
Vendég
 


Kata! Sajnos itt nincs plus..De megnézem máshol is. A tescoban sem volt!Egyébként Andi vagyok, de hallgatok a Viki névre is! :lol: :lol:

sz.andi
 
 


Andi: ne haragudj :oops: :oops: Ja és az Auchanban is láttam azt hiszem még olcsóbban.
Vendég
 


Auchanban sincs, de körbenézek, akkor nem mindenhol ilyen drága! Nem baj, mondom, hogy hallgatok én a Vikire is :lol: :lol:

sz.andi
 
 


Andim!
Te már nem mosod le egy darabig a Viki nevet! A "fő" topikban is keverik rendesen :lol:

Ciciből nekem is lement, mondjuk én azt nem bánom.

Katus!
Ez a koktél jól hangzott.

Dóri!
Nyomom még a tornát, izomláz is akad.

Igen, jól főznek az ősök. Anyukám ma tök rendi volt. Tudja h fogyózok, ezért nem hozott nekem lekváros buktát, hanem "csak" sajtos pogit. Hős voltam, és nem ettem, majd holnap reggel.
20150601134430
 
 


Sziasztok!
Szoktam nálatok zugolvasni néha, bár semmi jogom itt tartózkodni! Pedig nagyon kéne! :oops: Na mindegy!

Andi, csak azt akartam mondani, hogy engem a gyerekorvos hív Zsuzsnak, lassan 8 éve!!!! :lol:

Kép
Kép
patr
 
 


Patr! :lol: :lol: :lol: :lol: Nem baj, megszoktam már röpke 7 hónap alatt, hogy Viki vagyok. Nem gond egyébként...Csak Desviki fogja azt hinni, hogy neki írtok! Az én Vikimet is azé neveztem el máshogy. Bár itthon sem nagyon Vikizzük. :D

sz.andi
 
 


Andi: en is cicbol fogyok mar 2 honapja. Kisebb lett mint volt, pedig azelott is ici pici volt. Epp minap mentem el melltartot venni( persze nem talaltam,mert en nagyon kenyes vagyok ebben a temaban szinte nincs olyan a piacon amit el tudnek viselni, tetszik csomo de nem birom hordani, igy alt nem is hordok, de azert megis van szitu ami megkoveteli...) es hat a terhesseg elotti meretem 75b volt, most az kosarilag nagy :twisted: :evil: :shock: :? :cry: :oops:

Hu Kata ilyen turmixot en is de innek. Azert sokkal jobb mint amit en tudok csinalni hogy megzozoma gyumit es leturmixolom....
Talan majd egyszer ha lesz egy nagy konyham......
Almodik a nyomor:)

En ma ugyis voltam tobbszor ettem, es vacsizni sem felejtettem el!

Eleg havonta a tabli!
Vendég
 


Sziasztok!


Jöttem szép napot kíváni nektek!

Pati: Már hogy ne lenne jogod itt lenni, bárkit szívesen látunk, téged meg főleg! :lol:

Andi: Bizti Vikid miatt vagy néha Viki. :D Fogysz majd máshonnan is, sajnos a nőknél ez már csak így működik...

Viki: Ma mi finomat eszel? Hátha ötletet merítek belőle.

Magda: Majd te is pillants be hozzánk!

vkata: Tornával hogy haladsz? Te melyik fajtát csinálod most?

Tami: Ügyes vagy, hogy többször ettél! Az én cicijeimről inkább nem beszélnék... csak annyit, hogy jó, hogy van melltartó a világon. :lol:

Na megyek próbálok még aludni, bár totál kiment az álom a szememből. :?
fmarti
 
 


Sziasztok!

Márti: ma már túl is vagyok a tornán! De nem kis lelkierő kellett, hogy mikor a leányzó fél hatkor felkelt szopizni, majd fejés ne az ágyba zuhanjak vissza, hanem torna. De most meg jó érzés hogy túlvagyok rajta!

Tami: meg vagy dicsérve!!!

Patr: jöhetsz amikor csak akarsz és ha te egy fél év múlva kezded, akkor majd benned is tartjuk az erőt (te legalább már tudod, hogy meg tudod csinálni) nekem még efelől is kétségeim vannak és azt hiszem fél egy év múlva is lenne még mit leadnom. (bár de szeretném ha addigra már azért babás lennék)
Vendég
 


Jó reggelt!

Katus!

Ügyi vagy a tornával. Laló 3/4 5kor evett én bizony visszazuhantam alfába.

Patti!
Gyere, ne csak zúgozzál!

Márti!
Pogit biztos eszek reggelire. Ma leves nem lesz, így marad egy kicsivel több tarhonyás husi. [/b]
20150601134430
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?