Új privát üzeneted érkezett!

Hol vagytok?Ettünk.

Kép
melike

Én még vagyok! Még nem hozta haza apa a kocsit, mert nincs kész a másik! grrrrrrrrrrr :evil: :evil: :evil: Levit letettem aludni! Azt hiszem addig vasalok! Közben meg sas!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok Lányok!
Melike,sikerült :?:

Kata&Milán

oszman777

Ki mit süt,főz ma?

Kata&Milán

oszman777

Mákos gubát,és pizzát sütök.

Kata&Milán

oszman777

jó reggelt!
mi is megjöttünk a dokinénitől!
8940gr...hosszt nem mértek...és a dokinéni azt mondta nagyon jön a fölső foga.
fotó:töltödik a gép és máris dobom.

márti:már elájulok az éhségtől te meg gyros-ról beszélsz :lol:
na jó bevallom tegnap este megzabáltam egy nagy tányér körömpörköltet,és ma reggel 60 dekával több voltam mint tegnap.
az létezik??? :roll:
barika2008

Levim el is aludt! :lol:

Szia Kata: képzeld megvarrtam a huzatot, még az övkibújókat megcsinálom délután, és egész tűrhető lett! :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Kata:nincs itthon a kocsi sem meg az ülés sem.Majd hétvégén,mert anyóséknál hagytuk az ülést.Különben van rajta ábra,de nekem nem volt egyértelmű. :oops:

Anna:jó vasalást!én is küldhetem a rucikat?

Kép
melike

Feltét a pizzára cs.mell,és zöldségek.
Mártást hogy szoktátok csinálni?
Nemsokára be üzemelem a kenyér sütőt. :wink:

Kata&Milán

oszman777

Ügyi vagy akkor. :D
Én hülye vagyok hozzá.

Kata&Milán

oszman777

Bari:szégyelld magad!Pontosabban én nem bánom,de ne nyavalyogj a kilóid miatt! :lol: :wink:
Dávid jó súlyban van!

Én tésztát főzök ki,meg maradt hús leves.

Kép
melike

melike,pedig egyszerű,sikerülni fog az. :lol:

Kata&Milán

oszman777

Kata ment pü.

Kép
melike

Kedves Lányok!

A Babanet szerkesztősége szeretettel várja a Látogatók történeteit a gyerekvárásról, családtervezésről, gyereknevelésről, szülésről, egészségügyről, családról, óvodáról, iskoláról, munkáról. Ha van olyan történeted, amely kacagtató vagy megható, megindító, elgondolkoztató vagy felháborító, esetleg reményt vagy megoldást adhat másoknak, ne habozzatok, hanem ragadjatok billentyűzetet és a kész írást küldjétek ide: szerkeszto@babanet.hu.

A történetek bekerülnek a Babanet Te Történeted rovatába, illetve a főoldalon is láthatók lesznek.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

sziasztok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 11:03-kor.
bszilvi25

Sziasztok!

Visszaolvastam, de el is felejtettem, hogy mikre akartam reagálni. Szóval bocsi, de az előző oldal törlődött a memóriámból :?

Anna, ma nálam is a vasalás a program... Utálom. De tegnap este kimostam Marci cuccait, meg apjának is van pár inge, amit vasalni kellene. Szóval ma rászánom magam...

Kata, én nem főzök, ma gyümölcsnap van. Max Marcinak valami brokkolis-krumplis-répás cuccot. :lol: Én csak fokhagymás-tejfölös szószt szoktam tenni rá. Nem vagyok annyira oda a paradicsomos pizzákért. Ha rendelek, akkor is általában tejfölös alappal rendelem.

Bari, megnyugodhatsz Dávid súlyát illetően. Nem tudom, mennyire eszik mostanában, de ha tart egy-egy sztrájk napot, nem kell félned :wink: :lol: :lol: az ember lelkének meg kell néha egy kis bűnözés. Majd a következő edzésen ledolgozod :wink: :lol: tegnap én is bűnöztem. Megszórtam parmezánnal a paradicsomszószos tésztámat :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marci tegnap angyal volt. Mintha két teljesen külön gyerkőc lett volna szombaton meg vasárnap. Csavarogtunk egyet, élvezte nagyon. Ma is jó kedvű, akármit csinálok, trappol oda. Csak aludni nem akar, pedig már illene aludnia :twisted:

Ja, és új szokása van. A pelenkázón tartom a teáját. Ha szomjas, egyszerűen odamegy, és leveszi magának :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Húúú, Szilvi, készülj fel egy sírós ébredésre. Szegény nagyon el fog zsibbadni :? Én ilyenkor ki szoktam húzni alóla a kezét meg a lábát, hogy feküdjön hason.

Brigi

Kép

Kép
hékás

itt vagyok!

Bari: szép súlya van Dávidnak!!! :)

Merci aludt így régen is. Nem akarom "bántani" had pihenjen!!!
Tudod milyen érdekesen alszik mostanában nappal!!!

Nálunk a vacsi kocsonya lesz! :wink: imádom! Apa vett hozzá nagyon fincsi csülköt és bőrt!

Bari: fénykoromban én is ettem körömpörit vacsira, és voltam 55 kiló! a 60 deka nekem hihetetlennek tűnik. Lehet, hogy a folyadék is számít amit ittál ma, nem???

Melike: a 1,5 bébikajcsi szép!!! :D

Mi most 10óraira sütőtököt ettünk.
Már csak napi 3 kajára van tejem, de holnap megint veszek homeós bogyót! (attól kicsit mindig több szokott lenni)

a képek Kata amit ígértem
Kép Kép Kép Kép
bszilvi25

Kép
melike

Nekem is tetszik! :wink: JÓ!!!
bszilvi25

sziasztok!!

Mira is négyszer vagy ötször is kelt talán, tiszta kóma vagyok..
kedves férjecském tegnap kicsit felöntött a garatra(apám névnapját ünnepeltük)nem is látszott rajt annyira, feljöttünk tévézni, ő elaludt, mikor mondtam neki,h .menjünk be a szobába, összebeszélt mindent úgy kellett röhögnöm.
-ha jön hozzánk valaki, együtt kell aludni, nem lehet külön
-a macival beszéltem, aki visszateszi a lábamat :?: :?:
-nem akartad megnézni ezeket a hosszú rudakat, h. világos legyen :?: :?: :?:
majd megszakadtam a röhögéstől, de reggel ő is, mikor elmondtam neki.
kicsi csillagom kezd kilábalni a náthából.még nincs kitapasztalva az új fűtésrendszerünk, és van hogy éjjel felmegy a hőmérséklet 30 fok lesz a szobában, lehajtom a radcsit, reggelre meg tiszta hideg van.még én is náthás vagyok, nemhogy a gyerkőc.
alig eszik valami főzit, néha úgy érzem tök kár kotyvasztgatnom.
a gyümi jobban megy neki de fő tápláléka a tejci még.és nem is bánom.
ma beütöttem a fejét a falba ÉN BAROM :oops: :oops:
és mióta aktivizálódik már többször beverte a fejecskéjét, de nem tudok minden pillanatban figyelni.

Kép
Kép
eyi

Sziasztok!

Gyors helyzetjelentés rólunk: Végre van internetünk kb. 1 hónap után. Karácsony előtt költöztünk fel az új házhoz, nagyon szuper lett a lakás, Marci is imádja, sokkal nagyobb a tere a játszáshoz. Szerencsére a netet is bekötötték, így most már minden a helyén van. (Már kezdtek elvonási tüneteim lenni. :lol: )
Hát ami eddig történt velünk talán annyi, hogy kibújt az első fogacskánk, és készülőfélben van a második, valamint mászik a Marci és csücsül. Biztosan nem nagy szám már néhányótoknak, de én büszke vagyok rá :lol: :lol: :lol: :lol: .
Hát mi súlyban nem visszük túlzásba a dolgot, bár a dokinő szerint ne várjam tőle, hogy 9 kiló legyen, hisz mi sem vagyunk nagy darabok. Így a 7 hós adataink: 7140gr. és 68cm.
Nos egyenlőre most ennyire futotta, mert most megyek és mosok egyet, amig alszik a manó!
Sajnos visszaolvasni még nem jutott időm, 30 oldalt nem lesz könnyű bepótolni, nem is ígérem, de mostantól majd sűrűbben jövök az biztos!

És MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET!!!! (Én még nem tudtam eddig ezt megtenni, de jobb később mint soha nem? :roll: :roll: )

Babáknak pedig egytől egyig 1 hatalmas nagy cuppanóst küldök!!!

ancsika82

szia ancsika-végre előkerültél!én személy szerint nem tudtam merre vagy :oops: tegyél képeket a házról!olyan jó nektek, már mi is alig várjuk, hogy beköltözhessünk!!

Kép
Kép
eyi

itt az igért kép
Kép Kép
barika2008

ja és nagyon ügyi MARCI hogy mászik, ha jól tudom még csak Brigi Marcija mászik
ezek Marcik :roll:
Mira is ül és áll, de még csak kúszik és folyamatosan csintalankodik :lol:

Kép
Kép
eyi

melike jó az etetőszék,de 16-ért qrva drága..vagy az csak villámár?nem fog addig fölmenni?
én kicsit hülye vagyok az ilyen adok veszek oldalakhoz :oops:
barika2008

vagyis azt akartam írni,h. ezek a Marcik ügyik

Kép
Kép
eyi

és még kiegészitésül annyit a képhez,hogy nem hiányzik dávid ball keze :lol:
barika2008

Melike, nekem is tetszik az etetőszék, de Barinak igaza van. Használtan sok szerintem is 16-ért. Persze ha olcsóbban meg lehet venni, akkor tuti vásár.

Eyi, Ti mikor költöztök? Ja és nyugi, lesz egy halom nagy esése. És egy halom lila folt is. Enélkül nem is gyerek a gyerek :wink: csak állj készenlétben, hogy ott legyél, ha vigasztalni kell :lol: :lol: De szerintem nem csak Marci mászik, szerintem többen vannak. Mintha Boni is mászkálna már, nem, Stella?

Ancsika, jó, hogy előkerültél. És jó, hogy minden rendben. Ne hülyéskedj már, tök nagy előrelépés Marci fejlődése. És igenis nagy szám nekünk is :wink: :lol:

Bari, nagyon édes Dávid a hengerrel. A bal kéz tuti megvan, mert rajta van a képen. De van jobb keze is, ugye? :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Bari: de jó ez a henger!!!!

Szia Ancsika!! Tudtam én, hogy a net miatt nem jöttél eddig!
Nektek is Boldog Új Évet!!!!

Azt nem is írtam, de megfagytunk, olyan hideg van kint! :shock:
bszilvi25

Hali!

Nagyon jó a henger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nem volt hülye aki kitalálta :shock: :shock: Lehet ilyet kapni?????????????? Engem is érdekelni :wink: Kristóf ugyanis nem hajlandó megmozdulni térdelésből, csak rugózik, aztán kiterűl és kúszik hátrafelé :wink:

Bari: és tetszik a torna Dávidboynak?
bluebox

Ó bocsi, Szia Ancsika!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Piri?????????????????????, Merre vagy???????????????????????,,
bluebox

SZIASZTOK!
márti:háááát nincs oda érte...de naponta többször pár percet kibírja.
ilyet állítólag a bendonban lehet venni...
de szerintem ahogy leírod nektek nem kell,mert már próbálkozik...de mi semmi,tényleg csak és kizárólag háton fekvés,már forogni sem szokott max naponta 2x.de ártani nem árt csak használ!!!!
barika2008

brigi:akkor is a bal kéz hiányzik...nézd meg jobban :lol: :lol: :lol:
barika2008

Bari!
Nem értelek!
Azt írod többedjére, hogy Dávid nem csinál semmit. Ahhoz képest ez a mai nem az első kép amin ÜL!!!! ez semmi??? Vagy én látom rosszul?
bszilvi25

ja úgy ül ha én fölültetetem,sőt ha odakapaszkodtatom valamihez akkor áll is...de nem magától csinálja..hanem én csinálom vele!!!
barika2008

Értem.
Merci sem magától ül fel, de legalább már nem dől el! ez is valami! 8)
bszilvi25

Kristóf sem űl fel magától :wink: Ritkán sikerűl neki, inkább én űltetem le, aztán utána mindig azt csinál amit akar :? Lemegy hasra, forog egyet, aztán vissza űlésbe, de inkább térdelésbe megy, próbálkozik mászni, de hamar feladja, utána kinyúlik, és el kezdd ordítani :lol: :lol: No ezért gondoltam, hogy ha azzal a karikával kicsit segítenék, hátha bátrabb lenne, mert nem igazán mer a térdével elmozdúlni, na meg a kezével sem, inkább hintázik.
bluebox

Na jó, Bari, igazad van. Én a teljes karra koncentráltam, nem a kézfejre :lol: :lol: :lol: :lol:

én meg sem szólalok mozgás-ügyben :oops: :wink: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

No, ezt nézzétek.....

Kristófom uzsonnája :?
Kép
bluebox

Egy fél pillanatra nem néztem oda, hogy mit csinál :shock:
bluebox

Szerintem Mercinek lassan jönnek a felső fogai is.
Ti is látjátok, hogy milyen lesz??? Én ha elhúzom a száját az ínyétől, már látom azokat a tündéri fogacskákat! MINDET!!! persze csak felül.... és már jól lent vannak! kiváncsi vagyok, ha csütörtökig nem jön ki, akkor a dokinő mit mond.
Akkor megyünk oltásra.

Márti: nem semmi! :shock:
bszilvi25

Sziasztok!

Megjöttem! :oops: Kicsit tovább tartott mint gondoltam, fodrásznál is voltam! :lol: Már nagyon rám fért!

Bari: Dávid súlya tökéletes, még ha nem is eszik! Levi sem eszik, nem tudom mitől 9750? :lol: :lol:
Tök jó ahogy fogod Dávidot azon a bigyón, mint a talicskát! :lol:

Meli: küldheted, szeretek vasalni! Igaz csak akkor állok neki ha van kedvem, és akkor jó! Van magnóm a mosókonyhába, ott kiélhetem magam! :lol: :lol:

Szilvi: nagyon drága, annyira imádom amikor így pucsitanak! :lol: :lol:
Kocsonya hmmmmmmm, imádom!! Lehet hülyének néztek, mert mindenki annak néz, de Én főtt krumplival szeretem!

Eyi: nagyon jóó, én is jókat röhögtem! :lol:
Mirának jobbulást, és nyugi a kajával ugyanígy vagyunk! Pár kanál aztán kész! Két napja üvegbe rakom neki és úgy megevett 100 ml-t! Ez nála soknak számít!

Ancsi: Nektek is BUÉK, Marci is nagyon ügyi! Várjuk a képeket!

Márti: nagyon jó Kristóf uzsonnája! :lol:
Ha nem figyelünk nálunk is ez van! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Hali-ho!!
TE BARI!!!
Nekünk ugyan ilyen hengerünk van,chicco,csőrgők golyók vannak benne,most épp azt rángatja fél kézzel. Mit is kell csinálni vele? Igy rá fektetni? Hogy tudjon mászni? MIlán se tud,és űlni se mindig. Van mikor el borul.
De most nagyon készen van ettől a hengertől. Fotózok.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Szilvi, tök jó bodykat vettél, mostmár nekem is újítanom kell. A 74-esek feszülnek a fiacskámon, kíváncsi vagyok hány cm!
Bari, úgy néz ki a képen, Dávidnak nincs ellenére a guriga és nagyon cuki a képeken, még nem is láttam róla profilból fotót :)
Eyi, Boni is volt így a kajával, írtam is, sőt a mikor a három jött egyszerre, még a tápszer is kicsorgott kicsit a szájából mint amikor kicsi volt. :) Most eszik újra mint a sáska :) Mondjuk neki még egy üvegnyi főzelék nem csúszik le. Tápszerből 180 ml az adagja.
Ancsika, örülök, hogy ismét tudsz jönni :)
Marcinak gratula a mászáshoz és az ücsörgéshez :)
Brigi, jól emlékszel, Boni is mászik, de kúszva gyorsabban halad, és ha siet akkor kúszik :)
Hát, lányok, kaptam egy kis itthoni munkát, nagyon kell a pénz, de Boni mellett itthon dolgozni, nem egyszerű. Szinte csak éjjel tudtam, végre ma le tudtam adni, hulla vagyok. Olyan, mint egy kis csík, mindig ott van ahol nem kéne, pakol, leránt és amikor jó lenne ha aludna, egész nap sztrájkol. :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

sziasztok!

Szia Ancsi! De jó hogy jöttél!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Stella, akkor pihend ki magad!!! És örülök, hogy sikerült egy kis mellékest szerezni :wink: :lol:

Anna, radikális változás, vagy fazonigazítás történt? :wink: Én hétvégén újítottam be. Untam a melírt a hajamban, apát befogtam, és visszafestettük az eredetire. Holnap jön anyu, majd kiderül, mennyire hasonlít a mostani hajszínem a régire :lol: :lol: :lol: :lol:

Le kellett állnom a tornával :cry: Most a körömágyam gyulladt be, de rettenetesen. :cry: Remélem 1-2 nap alatt sikerül kigyógyítanom magam, mert most nehéz cipőt felvennem... Úgy látom, nálam a lábam a gyenge pont :?

Brigi

Kép

Kép
hékás

Köszi, Brigi, Boni addig volt nyűgös, amíg meg nem fürdött, aztán megitta a bealvós tápiját és attól jól felébredt :evil: Most hálózsákban nyomja a nappaliban, nekem semmi erőm már :(
Sajnálom a köröm dolgot :( Remélem gyorsan helyre jön!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Szia Stella!

Én is örűlök, hogy tudál otthon dolgozni. Gondolom némileg azért megnyugtató, bár másrészt meg nagyon rossz, hogy nem foglalkozhatsz annyit Bonival, amennyit Ő igényelne, vagy amennyit Te szeretnél :wink: Tényleg pihizz ha tudsz :wink:

Elköszönök mára, megyek én is ledőlök :wink: Holnap jövök :wink:
Pusszantás.
bluebox

stella-hát nem lehetett könnyű menő manó gyerek mellett dolgozni :lol: :lol:
akkor Boni is ügyike-ha siet :lol: aranyos
Mirát háromszor kellett visszatenni az ágyba mire elaludt..ma tiszta nyügi volt.
lehet, h .pár napig nem jövök, párom elviszi a laptopot, Párizsba megy :cry: egy hétig távol lesz.már vagy 3 hónapja nem volt ilyen :cry: félek is, Mira hogy fog viselkedni.ma is majd megette az apját, mikor hazaért.olyan édi volt.most már rendre hasizomból felül nemcsak a kiságyban fogódzkodva, hanem a nagyágyon is.aztán áll fel.
puszika minden apróságnak

Kép
Kép
eyi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?