Új privát üzeneted érkezett!

Atina! Rebusnak boldog hófordulót!

Kép
szly27
 
 


adri!
ne gondold,h feszegetjük.nálnuk minden rendben van,csak érdekelt,h másokhogyan csinálják. :)

Dorkó ma megtette első kúszását :lol: tud ő ha akar!!!!és ez szerintem az összes gyerekre igaz!ebből a storyból szűrtem le:
eddíg ő csak forogva,tolatva haladt.pár napja van egy őrülete:megszerzi a lelógó madzagokat(laptopé,porszívóé stb.)tépi,húzza,a szájába gyömöszöli és rágja ezerrel.de mivel nem elég vastag,iszonyat ideges lesz.nincs is rá kifejezés,látni kell!fel is vettem videóra ahogy felpörög.szóval már ha meglát egy madzagot beremeg és nyúl érte,mi meg futhatunk,h ne kapja el.este hasaltak a szőnyegen az apjával,mikor kiszúrta a laptop madzagját.az apja már elkezdett nyúlni érte és mondta,h nem szabad.erre ezerrel elkezdett KÚSZNI a zsinór felé :lol: :lol: :lol: életében először.annyira nevettünk és lefeküdtem vele szembe a szőnyegre és hívtam.rötyögött,nyújtogatta a kezét,de esze ágában nem volt felém kúszni :lol: szóval igaz,h csak amiért akar :D

Kép
berni1
 
 


és akkor az első csirkés főzelék-képek:

Kép

Kép

Kép

Kép
berni1
 
 

 
 

Sziasztok!
Rebusnak boldog hófordulót!! És nagy gratula a mutatványhoz!Ha mi így haladunk (azaz sehogy) szerintem még fél év kell,hogy felálljon! :lol: Ő még csak nem is kúszik...így legalább nem veszítem szem elől! :lol:

Dorián nagyon cukor a képeken,és szuper,hogy mindent megeszik!És szerintem is vicces a kakálásuk,Mira tekintete mindig a távolba mered,aztán egyszercsak egy akkora rottyot nyom,hogy ő is (néha én is ) megijed (ünk)!

Évi!
Nem vagy semmi! :shock: Nem volt ott egy gondnok vagy valaki,akira rá tudtad volna bízni a kicsit a kocsival együtt? Azért ez durva,kíméld magad,vigyázz magadra,és jobbulást!!

Sly!
Svájci frank alapú a hiteletek? Remélem ki tudjátok váltani valami más bankkal.Nekünk s.f. alapú,és a legkevesebb és legmagasabb összeg között ami egy hónapban fizettünk 60e Ft volt a különbség az árfolyamváltozás miatt! Gratula Jázmin fogaihoz,már nagyon jól látszik,édi vele! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja,ma elmentünk tanácsadásra. 1-től van. Odaértünk 12:35-re nem akartam bemenni,nehogy azt higyjék,nem értünk az órához,így elmentünk a postára. 12:55-re visszaértünk és a hetedikek!!!!! voltunk! :evil: :evil: Viszont mivel volt éppen oltóanyag,beoltották Mirust pneumo ellen.Amúgy előre fel kell iratkozni,de így szerencsénk volt. Mircsike mérése: 70 cm és 6.9 kg. Nem egy dömper...
Most lépek,holnap indulunk pár napra,de viszem a gépet,szóval valószínú jelentkezem!
Jó éjt!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Joli, Berni! Gratula Csanadnak es Dorkonak a maszashoz.
:D
Berni, valoban tudnak ezek a gyerkocok, csak eppen kell valami ami felkelti az erdeklodesuket. Es hat igen, egy zsinor sokkal erdekesebb, mint a sokat latott anya. :lol:
A kajcsizos kepek jok! Ugy latom Dorkonak izlett a husis fozi.

Joli! Jo hideg volt Csikszeredan! De biztos nagyon szep lehetett.

Sly! Nagyon ari Jazmin a kepeken. Most mar igazi fogas mosolya van.

Neirda! Artemisz is nagyon ugyi. Most mar majd mar nem lesz nyugtod, mindenfele el fog porogni, resen kell lenned mikor mit csinal. :D

Evi! Vigyazz magadra! Remelem gyorsan elmulik a fajdalom. Maskor azert ovatosan!
Amugy Londonba koltozunk, bar meg nem tudjuk pontosan hova, hazunk az nincs, de addig is berelunk valahol.

Pat! Lehet, hogy Mira nem fog kuszni, hanem egyszer csak azt veszed eszre, hogy felall es elszalad. :lol:

Reka! Olyan ari Mate a kepeken. El tudom kepzelni milyen jo erzes volt, ahogy belotte a frizudat. :lol:

Koszonjuk a koszontest, atadtam manonak. Na megyek, mert reggelit kene csinalni ennek a leanyzonak.

Kép
atina12
 
 


No, megreggeliztunk.
Van valakinek olyan problemaja, hogy mano csak akkor akar enni, ha van a kezeben valami, amivel jatszik? Nalunk most ez a legujabb. Eddig olyan szepen evett Rebus, most meg allandoan kell, hogy valamit babraljon, kulonben nem eszik. :evil:

Ja, kepzeljetek, a dokesz mondta, hogy Rebusnak eczemaja van az arcan es felirt egy kremet, amit meg az intrneten sem talaltunk meg. :shock: Raadasul ra van irva, hogy szteroidos. Szoval nem hasznalom a kremet. Ti tudjatok, hogy minden eczema elleni krem szteroidos? Azert ez kicsit gaz. :(

Kép
atina12
 
 


atina, a legtöbb eczema elleni kenőcs szteroidos, de legtöbbször elég zsírozni... meg időnként fertőtleníteni, nehogy beleköltözzön valaki... Amíg nem tűnik elkerülhetetlennek, ne szteroidozd, kérdezz meg másik bőrgyógyit. Ha jöttök haza, tudok egy nagyon jót. 4 gyerekes mama és a legjobb volt a Sote bőrklinikán.

Ma megyünk kontrollra, drukkoljatok!

pusz

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Patr! Igen svájci frank. De nem az árfolyam miatt lett ennyi a havi törlesztő, hanem kamatot emeltek januártól. Amit amúgy az OTP elég gyakran csinál. Más bank max 2-szer egy évben, de az sem biztos, csak akkor emelhet. Az hogy több, mint amit 4 éve felvettük az meg együtt az árfolyam és a kamatemelés miatt lett. Sajna.

Nagyon cuki Dorián és ügyi!

Évi! Nem is mondtam, hogy jól megeröltetted magad! TEljesen be volt gyógyulva? Mert én el sem tudom képzelni az enyémről, hogy bármitől is szétnyílna. Szerintem az enyém már teljesen beforrt, vagy attól még történhet ilyesmi? :shock:

Ma kapjuk mi is az utolsó Prevenart. legalább egy darabig nem kell szurira járkálni.

Kép
szly27
 
 


pat!


[quote]M írta:ira tekintete mindig a távolba mered,aztán egyszercsak egy akkora rottyot nyom,hogy ő is (néha én is ) megijed (ünk)!

hát hogy ezen milyen jót röhögtem :lol: :lol: :lol: vizuális típus vagyok,elképzeltem.

szly!
jázmin tiszta apja(bár gondolom,tudod :lol: )a szeme....le sem tagadhatná!

adri!
hirtelen forgás?szerintem,mikor nem látod,arrébb is kúszik,ha van kedve :D .biztos ő is olyan lesz,h egyszercsak elindul.gratula!milyen az időjárás most felétek?

Kép
berni1
 
 


Berni! Igen, szerintünk is apára hasonlít!

Amúgy ez az idézés érdekesen sikerült! :lol: Hirtelen nem tudtam mi van!

Kép
szly27
 
 


na mindent idézetbe tett.azért remélem kibogozzátok :lol:

Kép
berni1
 
 


Reka! Amikor vittuk kivaltani a kremet, pont ma, akkor a gyogyszeresz csak annyit mondott, szerinte inkabb ne. De hozzatette, nem akarja uberelni a doki velemenyet, de az o velemenye az, hogy azt ne hasznaljuk. O is zsiros kremet ajanlott, amiben nincs szteroid. Majd meglatjuk hogy reagal Rebus bore. Aztan, ha nem valtozik, akkor elkerem a borgyogyasz ismerosod szamat, ugyis kb. 3 het mulva utazunk haza. Es koszi. :)
Nektek pedig drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen.

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk kontrollon, nem volt semmi. A záróért be kell menni majd jövő héten. Három hónap múlva meg röntgen, addig meg figyelni a manóra. Szóval ma két órát dekkoltunk potyára a kórházban.

Gratulálok a gratulálnivaló manóknak! Rebus nem egy kispályás leányka, hogy ilyen szépen felállt! Csanád és Dorkó is nagyon ügyes a kúszással! Hiába, minden csak motiváció kérdése... :P Adri, te meg szaladhatsz a felfedező kicsi lányod után :D

Szly, kitartást a hitelhez!

Évi, voltál már dokinál a gátsebeddel? Ijesztő hogy ennyi idő után is ki tudott nyílni.

Ancsa, keress nyugodtan, de ha nem nagyon durva az eczema Rebus pofiján, akkor bánjatok óvatosan a szteroiddal. Amíg nem gyulladt, addig nálunk nem szoktak rá adni, de hát ez nagyon dokifüggő.

Pat, várjuk a képeket!

puszi: Máté és Réka

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Hali!

Bogi alszik, Toncsi nagyizik, apa bevásárol :wink: , én meg kávézom és netezem 8) . Édes élet! Tegnap meg itthon maradt apával a két lány, én meg bementem EGYEDÜL a belvárosba ügyeket intézni, turizni, nézelődni. Feltöltődtem :roll: . Turkáltam a lányoknak néhány ruhát, meg 2 könyvet. Egy micimackósat és egy simogatós könyvet 55 Ft-ért :shock: .

Ha minden igaz, már nincs több vizsgám ebben a félévben, juhéjj.

Először is gratula minden kis ügyes manónak!

Ancsa, nagy puszi a 7 hónapos Rebus pofijára, tündéri, ahogy ott ácsorog az ágyikónál. Remélem, megkapta a távirányítót! Kázmér is gratulál, ő is már 9 hósan járt.
Bogit nem fenyegeti ez a veszély :lol: , azóta sem hajlandó kúszni, mászni, ülni, állni. De hason kiabálásban verhetetlen :wink: .
Ja meg enni sem akar továbbra sem, csak anyatejet. A banán sem jött be. Bár apának a szendvicsére nagyon fente a fogát (vagyis az ínyét), meg a szalámit megnyalogatta, és érdekes módon nem vágott hozzá pofákat. De hát azért szalámival nem kezdhetünk hozzátáplálni :shock: .
Ja még fogunk sincs, vagyis Boginak :roll: .

Réka, örülök, hogy minden rendben volt Mátéval, bár gondolom, Te még inkább. A 2 dl ecet elég kevésnek tűnik ahhoz a sok vízhet, majd kipróbálom én is 1-2 literrel átmosni a gépet. Egyáltalán nem is használsz öblítőt?
Különben hány éves vagy, ha nem vagyok indiszkrét? Azon a képen, tényleg a lányod lehetnél :lol: .

Gratulálok Jázmin fogacskáihoz, nagyon édes.

Pat, csak kitartás a fiacskádhoz! Úgyis kikészít :lol:

Ja, reggel azt mondta Toncsi, hogy : Leszoktam a pelusról!, és erre belepisilt a bilibe. Kíváncsi leszek, meddig tart 8) .

Na Bogika már beszélget.
Már azt mondja, babababa meg úgy csinál, mint a hal.

Gyorsan összedobok egy spagettit :oops: .

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Réka! Tök jó, hogy minden ok Mátéval.

Csilla! Drukkolok, hogy Toncsi leszokjon a plusról. Még nappalra is volt neki? Rolinak már rég nincs nappalra, de én meg az éjszakai pelusról nem tudom leszoktatni. Bepisil és félek, hogy mire észreveszem megfázik. Majd talán ha jó idő lesz, megint megpróbálom kivenni alóla.

Berni! Roli húzgálja már magának a fütyijét. Csak ha mégis fel kell rántani, vagyis orvos hozzányúl, akkor utána nagyon fog neki fájni, meg csípi a víz, ilyesmi, arra mondtam, hogy nem tudom hogy veszem rá, hogy megint húzgálja. Mert ha nem csinálja, megint letapad. De ha 4 éves korra kell teljesen feljönnie, akkor még van egy kis időnk.

Ma irtó hideg volt, így nem vittem a gyerekeket a piacra, inkább beadtam anyuékhoz. Én is majdnem lefagytam.

Rolinak tegnap levágtuk a haját. Elég kicsi lett, de jól áll neki. Már nagyon hosszú volt.

Tesóm meg vett Jázminnak hajgumit abba a pár szál hajába. Persze nem marad benne, szóval fölösleges volt egyelőre.

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!
Réka!
Örülök,h minden ok Mátéval.Stramm kisbaba!
Sly!
Márknak is nagyon nagy már a haja,de az apja azt mondta ne vágjuk le neki télre...pedig olyan szörnyű,de az apja szerint aranyos vele,meg hát neki is ilyen volt kiskorában és így rá hasonlít! :lol:
Csilla!
Jó,hogy vége a vizsgáknak,mi??? Én már biztos nem tudnám újrakezdeni a tanulást :oops: ,de te nagyon ügyi vagy így 2 gyerkőc mellett is!

Mi tegnap rendben megérkeztünk,minden oké,jól érezzük magunkat! Másik 2 család jött még Egerből,így vagyunk 11-en.szép a szállás,jó (sok) a kaja,és főznek külön a piciknek is meg van többféle bébiétel,turmix,tejpép...tegnap Mircsi bevert egy tányér spenótot!!! :shock: Ez volt az első találkozás,de nagyon bejött neki.
A mai reggelt bébiúszással kezdtük,bár ez nekünk, mivel első alkalommal voltunk,inkább csak pancsolás volt! :D Ja,és tegnap akkorát buktam,hogy olyat még nem láttatok! :oops: A folyosók úgy vannak kialakítva,hogy babakocsival is lehessen közlekedni,tehát jó lejtősek!Márk elkezdett az egyik ilyen lejtőn rohanni lefelé,én meg utána hogy megfogjam a kezét...kb. 3métert csúsztam térden.Amikor magálltam,beszólt Márk:
-Anya,még!!!
Kösz fiam! :lol: :lol: :lol:
(a bokámról némi bőrmennyiség lehorzsolódott :oops: )
Ja,és a levegőváltozás jót tesz Mirának,már másodszorra laszik ma. Először másfél órát,most meg már 2 órája húzza a lóbőrt! :D

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat!
Ha a haja melegiti, akkor Ártemisznek nagyon fázhat a feje, mert még mindig alig van hajacska, az is főleg középen.. :) :) :) Bocs ha nem figyeltem, hova mentetek "telelni"? Nagyon irigylem, milyen jó lehet nektek ott! (kivéve persze az esést :) )

Csilla! Ugye milyen jó egy kis kikapcsolódás :) Én is tegnap egyedül voltam bevásárolni, mennyivel könnyebb igy :)

Atina! Szerintem se adj szteroidos kenőcsöt, csak ha tényleg nagyon durva az ekzema (egyébként tényleg az?). A szteroid atrofizálja a bőrt (persze nagy dózisban hosszú idő alatt, de akkor is...)
Ja! És Ártemisz is valamit mindig piszkálni akar etetés közben...hol le akarja szedni az előkét, hol a kanalat, hol a tányért, hol a redőnyről lelógó madzagot...Néha adok neki egy másik kanalat a kezébe, de aztán azzal meg mindent összemaszatol...szóval mi is küzdünk..

Berni! De ügyes Dorkó ezzel a kúszással!!!Hamarosan pakolhatsz mindent :)
Ártemisz ma megint előadta a guruló-számot! Imádom amikor ide-oda hemgereg! De úgy tünik, hogy mindig ujra rá kell jönnie, hogy tud ilyet, mert sokszor csak nyűglődik hanyatt, hogy forditsam én hasra. (és ha már nem birom hallgatni, akkor meg is forditom.. :oops: )

KépKép

KépKép[/url]
neirda
 
 


Patr! Most hol vagytok? Vagy már írtad, csak elsiklottam felette? Ti mindig olyan jó bababarát helyekre mentek. Irigy vagyok picit! Mi max majd nyáron mozdulunk ki!
Hát mivel kintre úgyis sapkát kap Roli, bent meg nemigen fázik meg a feje, így levágtuk a haját. Már nagoyn huligános volt!

Persze godnolom Márk nem esett el! :-)

Kép
szly27
 
 


pat!
lehet,h írtad,de hova utaztatok?mi a szállás neve?szuper egy ilyen bababarát hely.

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Csak bekukkintok, mert tegnap lebetegedtem. Szerencsére Csanád jól viselkedett éjjel, mert nagyon fájt a fejem és be volt dugulva az orrom. Ma és holnap nem mozdulok ki, csak pihenek, remélem hétfőre rendbejövök.
Olvasom, hogy sok baba igyekszik a fejlődéssel:) Gratula mindenkinek! Azt hiszem én elfelejtettm írni, hogy Csanád a mult vasárnaptól egyedül felül. És mától egyedül feláll :) Igaz még bizonytalan, percek multán elfárad és vagy ledől, vagy mi kell lefektessük. De rendíthetetlenül próbálkozik.
Elnézést, most nem szólok senkihez :oops:

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli! Nagyon nagyon ügyes Csanád! Biztos meglátta Rebust ácsorogni és ő is megcsinálta! :lol:

Kép
szly27
 
 


Nahát, szuper ügyesek ezek a babók! Azt hiszem, lassan el kell beszélgetnem Bogival, hogy ne csak a kiabálásban vezesse le az energiáit :lol: .

Toncsinál eddig tartott a pelustalanság :? . Tegnap nagyinál alvás közben bepisilt, gondolom nem tetszett neki, hogy mindene csatakos, így megint kért pelust. Még szerencse, hogy csak ősszel megy oviba.

Toncsi kint játszik nagyival a hóban. Kapott egy gumicsizmát, igaz pár számmal nagyobb a lábánál, de élvezi :lol: . A hóangyalaival már megőrjít, az egész udvar tele van az angyalkáival :wink: .

KÁvéééééééééééét!

Csilla

Kép

Kép
csillala
 
 


Sziasztok!
Joli jobbulást!!! Csanád nagyon ügyes! :shock: Én is karok dicsekedni kicsit,mira beíratkozott egy pilates-ejtőernyős tanfolyamra! :lol: Ha hasra tesszük,mindig ezt csinálja:
Kép

Csilla!
Mi sem állunk jól a pelustalansággal,bár néha mondja Márk,hogy vesz föl kisgatyát,ilyenkor megkérdem:
-És akkor a bilibe pisilsz?
-Nem, a gatyába!
Hát ezért nem adom rá! :oops:
Mindenesetre ha hazamegyünk ( a Kolpingban vagyunk amúgy Alsópáhokon :D ) megfogadtam,hogy próbálkozni fogunk rendületlenül...más sem úgy lesz szobatiszta,hogy elsőre gatyát/butyit kap és utána meg mindig szól,hogy menni kell,,,. Végülis szeptemberig még van némi időnk!

Most kettesben vagyunk itthon Mircsivel,aki alszik,í többiek elmentek Keszthelyre fakutyázni meg korizni!Délután meg lesz baba-mama torna,azt lehet kipróbáljuk ha nem alszik a csöppem!

KépKép
Kép
patricia83
 
 


PAtr! Nagyon cuki Mircsi! Ilyet Jázmin is szokott!
Igen, próbálkozni kell a pelustalansággal, nem megy rögtön. Én annyival voltam szerencsésebb helyzetben, hogy nyáron csináltam. Mondjuk nekünk egy hét szinte elég volt rá. Persze ágytiszák még nem vagyunk

Roli fodrászkodás előtt:

Kép

És utána:

Kép

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Pat, köszi a jókívánságot, hatott! :) Márk legalább őszinte :lol: Amit Mira csinál(és Jázmin is), azt Csanád sosem csinálta. Apropó, Sly, együttérzésem a hitel miatt. Remélem sikerül jóval kedvezőbbre cserélnetek! Szembetűnő a fodrászkodás Rolinál:) Jázmin is mindig pózol mellette :)
Csilla Toncsinál érdekes, hogy ő kéri a pelust :) Nem baj, ha rajta van, attól még szólhat, hogy menni kell :) Olvastam tegnap, hogy milyen jó beszerzéseket csináltál :)
Ancsa, Rebus egy nappal hamarabb felállt Csanádnál? :P És a kép tanusága szerint még rácsok sem voltak a segítségére, mint nekünk!
Réka, örülök, hogy a kontrollon nem találtak semmit! Édik a képek!
Éví, sajnálom, hogy felszakadt a gátsebed, mentél vele orvoshoz? Már javul?
Adri, Berni, a ti babáitok is haladnak a mozgás terén, még egyáltalán nem késtek le semmiről. Én az első felállás után már nem vagyok olyan lelkes :wink: Csanád sosem akar feküdni, sőt már ülni is alig, rengetegszer feláll, aztán kínlódik a leüléssel, sokat nyűgösködik ez miatt.
Nézelődtem a karácsonyi-újévi képek között is, csodálatosak! :)

KépKép
Kép
el..né
 
 


Hú, hát tényleg nagyot fejlődtek ezek a babák!
Levikém még csak most kezdett el igazán forogni - hátról hasra. Igaz, már 4 hósan tudta ezt, 5 hósan meg hasról hátra, de annyira nem érdekelte, hogy hetente csak 1-2x fordult, azt szevasz. Kényelmesebb volt, hogy Csenge fordítgatja :D De ahogy nézem, Levi is nemsokára kúszni fog, nagyon emelgeti már a popóját. És bár még nem nagyon tud, de ülni is szeret (persze én fogom), jól lehet úgy játszani, szóval szerintem ezt is hamar megtanulja majd - és akkor már nem kell hétrét görnyednem a fürdőkád fölé, hogy a felszínen tartsam :lol:
Mi a prevenarral tökre el vagyunk csúszva, mert folyton betegek :(

Réka: 3 hónap!!! múlva lesz csak röntgen???? Nekem 6 évesen eltört a karom, de 4 hét alatt teljesen beforrt, ilyen piciknek meg még gyorsabban gyógyul, nem? És hogy lehet 3 hónapig vigyázni a fejére :shock: :?: El sem tudom képzelni...kitartás!

Joli: igen, az nehéz, mikor már fel tud állni, csak nem tudja, hogy kell leülni, letérdelni. De hamar belejön, ne aggódj!

Szly: tök más a két Roli!!! :lol:

Pat: Levi is ejtőernyőzik! :lol:

Csillala: boldog 7 hónapot Boginak!

És az "e" betűs képek...

Kép Csenge

Kép Levente

Kép 2008 Szenteste

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!

Ejtőernyős Mira :lol:

Deako,
nagyon szépek vagytok!

Ne haragudjatok, nem tudok sokat írni, de ezt mindenképp szeretném elmesélni: napok óta egy csepp tejcsi sem jön vissza, ahhoz képest, hogy az előke alap ruházat volt nálunk, 3 napja nem adtam rá, textilpelenkát pedig csak akkor látok, ha a ruhaszárítóra nézek, ahol napok óta lógnak megszáradva, érintetlenül. Jipppppíííííííííííí!

Megismerkedtünk a golyós tologatós játékkal:
http://www.send2u.hu/get/?f=sPlZObVGntUBfW0UeaeT

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Pat,
de jó nektek most!!! Üdvözöljük Bobót! :lol:

Berni, meg mindenki
a Kolpingot próbáljátok ki, gyerekparadicsom!!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Jáj, 2 képet kétszer tettem fel, bocs. :oops:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok,

szuperek a képek! Tüneményesek a kicsik!
Nálunk úgy néz ki, tényleg minden rendben, Manó ezerrel fogzik, rengeteget csiszatolja az ínyét és ümmög. Tündérien néz ki, felfújja hozzá a pofazacsiját és úgy vigyorog. Megpróbálok majd fotózni, csak most hogy egyáltalán nem merem letenni-azonnal akcióba kezd, azt meg még nem szabad, nehogy fejfájós legyen... szóval nem biztos h sikerül. Kicsit azt hiszem, félreérthető voltam a kontrollal kapcsolatban, mert nem is nézték meg, csak engem kérdeztek meg, hogy minden rendben volt-e, de amúgy is pár nappal korábban látta a neurológus, és az ő véleménye alapján mentünk haza, szóval nem hiányzott a dolog,m csak amiatt ütött a guta, hogy ezért bemehetett volna az apja, nem kellett volna megtúráztatnunk őkelmét. No, mindegy, lényeg, hogy nincs gond.

Gabuska, szóval úgy néz ki, a róka kiköltözött tőletek? Juhhhhéééééé!
És tündéri a videó!

Orsi, a lapos csontok állati lassan regenerálódnak, a koponya meg azon belül is lassúnak számít, szóval hosszan fog ez még örvendeztetni minket.

Máté éppen egy újságot olvas apróra :twisted: Csúcs, ahogy leköti.

Bocsi, ez már csak múlt idő... puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!
Gabuska!Ez jó hír!!! Nagyon örülünk!!!! :D a jókívánságokat meg szívesen átadnám,de Márk olyan szintem fél Bobótól,hogy potyognak a könnyei ha meglátja! :shock:

Orsi!
Levi nagyon sokat nőtt / változott míg nem voltál erre sokáig! Olyan édi,meg nagyon jó a családi kép is! (és nekünk is van olyan Simba kockánk :lol: )

Sly!
Olyan pasis lett Roli! Édes!! Olyan sokat számít a haj,a naggyal inkább kisfiús volt! :)

Nálunk csendes pihenő van,az 5-ből 3 gyerek alszik, a pasik ping-pongoznak,Mira játszik...ja és tegnap kipróbáltuk a baba-mama tornát. Csak ketten voltunk a másik anyuka-barátunkkal,de azért jó volt.

Azt nem tudjátok véletlenül,hogy a spenót megfogja a hasat???? Mirának 2 napja olyan szenvedés a kakilás.hogy még sír is közben,és iszonyat kemény, Shrek-színűt nyom! :shock:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Pat: a spenót nagyon zöldre tudja festeni a kakit, de, hogy fog-e, azt nem tudom. Levinél még nem próbáltam, Csengére meg nem sok hatással van (a zöldet leszámítva).

Gabuska: Jól néz ki ez a Kolping, csak marha drága, nem?

Kép
Kép
deako
 
 


Ja, és szuper, hogy nincs több bukica!!!!!!

Kép
Kép
deako
 
 


Sziasztok!

Orsi, nagyon örülünk, hogy végre titeket is láthatunk! Helyes kis család vagytok!

Gabuska, gratula a reflux eltűnéséhez! Remélhetőleg teljesen kinőttétek. nem baj, hogy kétszer vannak fent a képek, többször élvezhetőek :) Ti is a Kolpingban vagytok?!

Pat, mennyi időre mentetek? és tényleg, mennyibe kerül az a szuper hely?

Réka, nem emlékszem, hogy írtad, apa elment-e sportorvoshoz, vagy komolyabb vizsgálatra? Minden rendben vele?

Ancsa, Adri, Berni, Évi...már 2-3 napja hiányoztok. Kihagytam még valakit? Legalábbis aki nem szokott hosszú ideig elmaradni.

Én a tegnap pihengettem, helyre is jöttem nagyjából. Csanád szombaton annyira kifárasztotta magát az álldogálással, hogy tegnap majdnem délig aludt:) Ma leengedtük az ágyát teljesen, mert veszélyesen kapaszkodott felfelé-valaki kérdezett ilyet a multkor.

KépKép
Kép
el..né
 
 


Joli,
dehogy vagyunk ott, bár ott lennénk! :(
A babaklubbos ismerős családokkal szoktunk menni, ezek még tavaly februári képek, azóta nem voltunk.
Medencés képeket elfelejtettem feltenni, de majd Patrícia biztos hoz. :wink:

Deako,
mi úgy voltunk, hogy sok család egyszerre, 2 család lakott 1 házban (két szint van), így 2 éjszaka 25ezerre jött ki, ebben kaja nincs benne, de az összes szolgáltatás igen: uszoda, bölcsi, ovi (igazi óvónőkkel, ott lehet hagyni a gyereket pár órára), gyerekdühöngő, 3 játszótér, (szuper játékokkal felszerelve, a homokozóvödörtől kezdve a kismotorig, trambulin), babakonyha, pelenkázó, sportpálya stb, még fogászat is van. A házakban pedig babaágy, etetőszék, bili, gyerek evőeszközök, felszerelt konyha, a két emelethez külön vécé és fürdő, tévé, szóval szupi nagyon. A házról nem teszek fel képet, mert nem csak mi vagyunk rajta, nem tudom örülne-e a másik topikból a barinőm, hogy mutogatom őket. De a neten fent vannak a Kolping szállók.

Mit is vegyünk még?
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabuska 2009.01.12 22:45-kor.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Ja, spenót Nórit inkább meghajtja, és jókat ereget tőle. :oops:
Pat, nemtom hogy csinálod, lehet, hogy sok volt benne a krumpli. :roll:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


joli!
ez megható,h hiányzunk valakinek :lol: :lol: egész hétvégén shoppingoltunk :lol: szombaton az aréna plazaban(kaptam magnélküli szőlőt !!!hurrrrrrrrá!!!)vasárnap pedíg a premier outletben :) szóval alköltöttük apa pénzét.mondjuk majd szétvetett az ideg,mert a legfontosabb,overál lett volna Dorkónak,mert csak 1 van neki,mivel az összes többit kinőtte.mindenhol akcióznak ezerrel,méret meg nincs.azt meg leszögeztem,h kb 4000nél nem vagyok hajlandó többet adni érte.már kerestem neten is,de úgy látszik,mindenkinek ilyen méretű gyereke van :( :)

gabi!
kolping?biztos jó lehet...pénzügyileg hozzátok kell fordulni? :D amúgy mi is tervezünk valamit nyárra,őszre majd felvetem apának.

Kép
berni1
 
 


Ja, még azt elfelejtettem, hogy mi baromi ritkán mozdulunk ki, így évente 1-2 Kolpingozásra igazán nem sok a 25 ezer. Más ennyit eldohányzik 2 hét alatt. 8)
Szóval ha nagyritkán nyaralunk, akkor nem feltétlen szempont, hogy a legolcsóbb helyre menjünk.

Szerkesztettem a hsz-t azóta, bár semmi eget rengető nem maradt le, csak gondoltam szólok. :wink:

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


gabi!
hát akinek jól megy?! :lol: évente 2x is :roll: :lol: :lol:

Kép
berni1
 
 


Sziasztok!

Köszi a hiányolást, megvagyunk, csak megint betegen. Vincének péntek óta hasmenése van, extra nyűgös, ráadásul mára nekem is iszonyúan csikar a hasam, és hányingerem van! :(
Csak azt tudnám, hol szedjük ezeket össze, mert Viola még egy napot nem volt beteg szept. óta! :shock: Kop-kop! Ha boltba megyek, nem viszem magammal Vincét, szinte sehova se megyünk! Na, mindegy!

Szerencsére gátsebem már nem fáj, igazából csak aznap vérezgetett, másnap már alig éreztem! Azóta nem emelek ilyen nagy súlyt! :wink:

Lányok! Annyira kivagyok, ha csak kiteszem a lábam a gyerekszobából, Vince elkezd üvölteni, de, mint akit ölnek! Semmit nem tudok csinálni a konyhában, csak ha alszik! :( Délután kicsit jobb a helyzet, ha Viola itthon van, de ha ő is kijön valamiért, már kezdi is! De olyan iszonyú üvöltéssel, h. nem lehet otthagyni! A pláne az az egészben, hogy gyönyörűen mászik, tehát KI TUD JÖNNI UTÁNAM, mégis a küszöbnél tovább nem megy! (Egyszer elindult utánam-üvöltve- szóval bizti ki tud jönni) Az etetőszékben csak kicsit van el, járókában semennyire, magamra meg már nem tudom kötni, tuti van már 9 kiló! Arra is gondoltam, h. a kő zavarja (szobában szőnyeg van), de nem hideg, Viola anno simán kijött oda! Most azt gondoltam, ha nem javul, habszivacsot veszek, és kirakom a konyhát! :? Nálatok nincs ilyen?
Amúgy rendületlenül feláll, leggyakrabban Viola ágyánál, szerencsére nem magas, mert sokszor nagyokat esik, visszamenni még nem nagyon tud! Majd teszek fel képet róla, de még nem töltöttem le!

Kolping hotelbe én is nagyon vágyom már, másoktól is csak jókat hallottam róla, de egyelőre csak álom! :(

Bocsi, h. most csak magunkról, majd jövök reagálni is!

Üdv: Évi

KépKép
KépKép
KépKép
jevi26
 
 


Sziasztok!
Évi!
Hát ez nem lehet egyszerű!!! Vajon miért csinálja? És ha betennéd mondjuk járókába,és akkor "viheted" oda ahol te vagy? Vagy a kötöttségeket sem díjazza?

Berni!
És te lagalább kaptál valami? :D

Joli!
Holnap sajna már megyünk haza, tényleg nagyon szuper hely,itt minden a babákról-gyerekekről szól.Bababarát,gyerekberát,csak pénztárcabarátnak nem mondanám! :evil: Mi félpanziós ellátással vagyunk,az árak pedig főre értendők,gyerekenek is kell fizetni,kortól függően . Jelenleg kb. 13e Ft egy felnőttnek egy éjszakára, a mi gyerekeinknek 2.511Ft/ fő6 éj.
Bocs,most mennem kell,Mira felébredt,mert márk hangosan főzi a bablevest! :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


2511 helyett csak 2500Ft / fő/ éj!!! :lol: :lol:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Sziasztok!

Hu, gyorsan vegigolvastam a hozzaszolasokat.

Joli! Orulok, hogy mar jobban vagy. Koszi a hianyolast, vagyunk, csak keszulodunk haza,18.-an indulunk, igy allandoan pakolok, dobozolok, semmire sincs idom. Azt sem tudom hol a fejem. Es meg nem latom az alagut veget. :cry:
Csanad pedig nagyon ugyi, hogy felall. :D Jobb is, hogy letettetek az agyat, nehogy baj legyen. Ja, es elhiszem, hogy faraszto, mert Rebus is allandoan felall, aztan meg van nyoszi-nyoszi, mert o sem tud leulni. :)
Vasarolni is jarkalok, de nem hiszitek el, nem tudok Rebusra meleg ruhat kapni itt. Hogy viszem manot haza a nyari goncokben??? :shock: Szoval Berni, mi nem hogy overallt nem kapunk, de meg egy vacak meleg nadragot sem talaltam ra, mert ami volt is, csak labszarkozepig ert a szara. :evil:

Evi! Varjuk a kepet Vincerol, ahogy acsorog. :D Egyebkent lehet tenyleg, hogy a kovet nem szereti Vince es azert nem megy ki utanad a konyhaba. Jo otlet az a szivacsszonyeg.

Gabuska! Nagy gratula Noresznek!!!! :D

Jol hangzik ez a Kolping. Remelem egyszer mi is kiprobaljuk.

Jaj, megyek, Rebus eszi a zsepkendot! :?

Kép
atina12
 
 


Sziasztok!

Joli, köszi a kérdést, párom tegnap volt a Sportban- akkorra jutott időpont a dokijánál, kiderült h tényleg legalább két szalag el van szakadva a bokájában. Most hat hét gyógytorna, aztán kiderül h műtik-e vagy maradhat így... Sajna ő sem úszta meg egyszerűen ezt a pottyanást.

Máté ma kifejezetten morgós, dől a nyála, most úgy néz ki, az alsó fogacskák kínozzák jobban. Kíváncsi vagyok mikor bújik ki az első, mert ugyan karmol az ínye, de még mindig nem bújtak ki a felsők.

Jól szól ez a Kolping, valamikor talán mi is megnézzük... mi is a ritkán kimozdulósok táborát gyarapítjuk egyébként :P de majd meglátjuk :lol: ha a két fiú rendbe jön, anya meg megnyeri a lottó ötöst :wink:

Ja, tegnap Máté felállt a fürdőkádban (mármint a kiskádban) úgy hogy a peremébe kapaszkodott. Még jó hogy fogtam a derekát (de a súlya a tappancsain volt) mert ki akart mászni és nagy koccanás lett volna az attrakcióból. Ciki lesz még az az idő amíg vissza kell fogjam... csórikám annyira nyüzsizne :oops: cserébe viszont állandóan annak örülök, hogy ilyen maradt és nincs semmi baja! :roll: :lol:

Évi, nagyon várjuk a fotókat!

Joli, gyógypuszik folyamatosan áramlanak!

Pat fotókat!!!! Sokat!!! Kérünk szépen! :lol: :lol: :lol:

Ancsa, a zsepi az nagyon finom, és még rettentően izgi is!

puszi

Máté, Ákos, Gyuri és Réka
KépKép KépKép
kindertojas
 
 


Sziasztok!

Hát tényleg nem olcsó, de nagyon jó lehet ez a hotel.

Deako! Nagyon aranyosak a gyerekek és tényleg sokat változott Levi!

Évi! Jázmin is olyan jól elvan Rolival. Ilyen szempontból könnyebb, hogy két gyerek van. Nem kell, hogy Roli foglalkozzon vele, csak legyen ott. Én egyébként nem hagyom soha maga a szobában. A nappaliban mindig rálátok. Szerintem egyedül ő sem szeretne bent maradni.

Réka! Sajnálom apa lábát! Hátha nem kell műteni! Nem lehet könnyű Mátét visszafogni!

GAbuska! Mi újság bukás terén, azóta sem volt?

Atina! Hát gondolom nem lehet egyszerű mindent egyszerre bepakolni. Gondolom bútort, ilyesmit nem hoztok! Vagy igen? (lehet hülye kérdés, de még nem költöztem külföldről haza)

Joli! Csanád nagyon hirtelen sokat fejlődött! Nagyon ügyes, jó is hogy letettétek a kiságyat!

Jázmin most alszik, Roli a mamáéknál van. Szerintem nemsokára jönnek.
Ma sült túró gombócot csináltam, isteni! Ajánlom mindenkinek. Recept a Várandósság, 2008 nyári mamák receptjei topicban van. Tényleg fini!


A hétvégén megyünk ágyat venni Debrecenbe és leadjuk a babakocsi vázát, mert elromlott a gombja, elküldik Pestre. Nem lesz vagy 3 hétig babakocsink! :cry: Nem is tudom hogy lesz!
Lehet az ikerrel fogunk közlekedni, csak az olyan hidegnek tűnik!

Kép
szly27
 
 


Itt is vagyok... :)
Közben megjártuk a tomboldát (amúgy tornaterem,csak általában senki sincs rajtunk kívül,így mi felnőttek "partizánozunk" vagy mással bohóckodunk, a gyerkőcök meg elvannak a sok labdával...) Jelenleg mindkét porontyom alszik a fiúk ismét ping-pongoznak. tudnak élni! 8)

Gabuska!
Amúgy előbb számolgattuk,hogy a bioház azért anyagilag jobban kihozható.Idén az 26.000Ft egy éjszakára, 6 főre.És bár kaja nincs benne,olcsóbban ki lehet hozni a kaját,mintha félpanzióra fizetsz be,még ha 1-2 alkalommal étterembe mész is!!! Majd talán jövőre! :wink:

Réka!
A férjednek mielőbbi jobbulást...nmagyon reméljük,hogy műtétre azért nem kerül sor!!!

Atina!
Háááát,nem irigyellek,én utálok pakolni,mi is költöztünk már ,bár mi csak egy utcával arrébra,és csak nyárra! :lol: Fel a fejjel! És javíts ki ha tévedek,de ti most M.o.-ra csak pár napra jöttök nem? költözni angliába költöztök??? És M.o. előtt még elmentek angliába vagy hozzátok magatokkal azt a cuccot??? Ja, meleg ruhát szerezz valahogy Rebusnak,mert itthon meg fogtok fagyni!!!!! Valaki ismerősötok majd visz fel nektek a reptérre??? Venni itthon tudsz,sőt akcióban,de ddig is kell,míg eljutsz a boltig! :lol:

Sly!
Kinek vesztek ágyat? Magatoknak vagy Rolinak??? Annak a szipi-szupi kocsinak romlott el a gombja??? :evil: :evil: És míg azt jívítják,nem adnak helyette valamilyen másikat? (mint a mobiloknál)!

Képet még csinálok este,de addig itt van néhány.!Azt viszont elárul6nátok,hogy miért van az,hogy ha lekicsinyítem a képeket,annyira sz@rok lesznek! Eltorul az arc,elmosódik minden...pedig többféle felbontásban is szoktam fotózni! :evil: :evil: :evil:

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Ja, a képek! :oops: :oops:

Egy a szobáról,míg szép rend volt! :lol:
Kép

Apa a gyerekekkel :)
Kép

A csapat! :)
Kép

KépKép
Kép
patricia83
 
 


Patr! Magunknak akarunk franciaágyat. És szerintem nem adnak cserekocsit! Pedig nagyon jó lenne! Aranyosak a képek!

Kép
szly27
 
 


Sziasztok!

Örülök, hogy jelentkeztetek :) Én most fáradt vagyok ahhoz, hogy rendesen figyeljek, inkább csak mazsolázok kicsit és megyek lefeküdni. Nagyon fáj a hátam :(
Csanád ma már volt nyűgös, megtanult egyedül leülni, azért így nyugisabb:) Ő sem szereti egyedül, de ha hallja a zajaimat a konyhából, akkor elvan egy darabig. A tegnap a védőnő közel ment az ágyához és elkezdett üvölteni :) Viszont ha a bátyjait látja meg, akkor fülig ér a szája :lol:
A Kolping nekünk drága :( Mi nagyon sokat szoktunk kirándulni, nyáridőben rengeteget sátoztunk, persze Csanád előtt. Már várom, hogy mikor lehet újra...

KépKép
Kép
el..né
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?