Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!Az mennyire veszélyes,ha mondjuk egy kilincsbe beütöm a hasam?Annyira mondjuk,hogy az ütés után piros lesz a helye és 10 perc múlva is érzem,hogy ott megütöttem.Nem fáj,csak érzem.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Farkas, Dori, Mozza
Köszönöm az együttérzést, aranyosak vagytok, a barinőm nevében is. Nekem is mindig eszembe jut, és nagyon somorú vagyok miatta. :(
Csak annyit tudok, hogy a doki az mondta neki, hogy biztos beteg volt, jobb most mint később stb., hétfőn kórház és műtét. :(

Annus
Nagyon jó ez az írás! :)

alvás
Nekem Márkkal nagyon jó dolgom volt, 2 hetes korától átaludta az éjszakát, mikor 3-4 hónapos volt 10-11 órákat aludt éjszaka egyhuzamban, nekem meg persze majd szétszakadtak a melleim a sok tejtől, úgyhogy mikor felébredt, megváltás volt hogy
szopizott. :)
Aztán olyan 6 hónapos kora körül elkövtettem azt a hibát hogy hagytam cicin elaludni a karomban, na erről nem is tudtam leszoktatni míg abba nem hagytuk a szoptatást, 11 hós koráig.
Ez azért volt nagy baj, mert egyrész leszakadt a kezem a súlyától, meg fájt a hátam, másrész csomószor eljátszotta hogy betettem az ágyba felsírt, vissza a cicire, be az ágyba, vissza, nagyon kész voltam, ez kb 3-4 szer megcsinálta velem, míg végre nem ébredt fel ahogy letettem, és mindez plusz 1 órámat vette el. :?
Modjuk éjjel nem kellt emiatt, de nekem elég volt az este is, rendesen lefárasztott és csak magamat okolhattam.
Aztán voltak időszakok amikor a foga jött, akkor ő is volt fennt éjszaka párszor, de ahogy kijött a foga, megint aludt egész éjszaka. Mai napig alszik éjszaka.

Ágy
Mi is a 2. szülinapjára vettünk új ágyat, egy autós ágyat, aminek az oldala az ágy feléig feljön mert ott az autó ajtaja, úgyhogy nem kellett leesésgátlót vennünk, ráadásul annyira imádja, hogy azóta csak egyedül akar aludni este is délután is, nagyon bejött!! :)

szoptatás befejezése
Nálunk azt hittem óriási trauma lesz, mert imádott szopizni, sokáig a pépes ételt sem fogadta el, csak a cicit, ehhez képest egyik napról a másikra abbahagytuk, a kis fogaival véresre karcolta a bimbómat, aztán amikor már majd elsírtam magam annyira fájt hogy szopizott, akkor azt mondtam elég nem bírom tovább, szájába tettem a tápszeres cumiüveget és kész, egy szó nélkül elfogadta, nem is kereste többet a cicit :shock:

K.
krém
 
 


Annus
Nem tudom mikor indúl a tanfolyam. Sajna nem tudok segíteni.

Sex
Se Apa sem én nem parázunk egyáltalán. Mikor "odakerülünk" eszünkbe sem jut :)
Na majd a szülés után, na az nem volt piskóta! :?
Gondolom másnak se... :) mármint aki természetes úton szült.
krém
 
 

 
 

Kütyafüle
Ne aggódj, a babád ki van párnázva rendesen! Meg sem érezte! :)
Vigyázz magadra! Neked már akkora a pocid, hogy fordulásnál a kilincsbe bevered, vagy csak véletlenül neki mentél?
krém
 
 


Pihenni??Most épp játszós takarót varrok,patchwork,már csak a bélést kell beletennem meg egy vastagabb vásznat varrok aljnak és ez is meg van.
Jövő héten meg huzatot varrok az ágyneműhöz.Mindíg van mit csinálni mert pikk pakk itt lesz és akkor nem lesz időm ilyenekre,pedig szeretek barkácsolgatni :)
harhaj
 
 


Sziasztok!

Kütyafüle, szerintem nem lesz semmi baj. Egyszer én is nekimentem a kilincsnek és nagyon megijedtem. Elrohantam dokihoz, aki megnyugtatásomul megvizsgált ugyan, de azt mondta, hogy ne aggódjak a picik sokat kibírnak, és a magzatvíz tompítja az ütést. Persze, figyeld magad, ha nem javul azért menj el dokihoz, de remélem minden rendben lesz!! :)

Anika, mi úgy csináltuk Rolcsimnál, hogy az üres felével nekitoltuk az ágyunknak a kisheverőt, és az ellenkező oldalon volt a leesésgátló. Szép ágynemüt is kapott a kedvencével (Thomas vonattal :)), és elmeséltük neki, hogy ő már olyan nagyfiú, hogy saját szép kis ágyat kap, ami csak az övé. Rettentően büszke volt, és pár hét alatt megszokta, utána már a saját szobájában is elaludt. Odaültem az ágyához meséltem, imádkoztunk, megpuszilgattam és már jöhettem is ki, pedig ő is masszívan köztünk aludt (mi imádtuk :))

Sajnos én nem sokat javultam, sőt! Ráadásul a két minim is beteg lett. :(

Mindenkinek szép szombaton délutánt!

Évi

Kép
Kép
evemama
 
 


Kutyafüle: én még az első terhességemnél megkérdeztem a dokim, hogy a poci mekkora ütést bír a baba sérülése nélkül. Annyit mondott, hogy ló közelébe ne menjek, de egyébként a magzatvíz szinte mindentől megvédi :lol:

Anika: Marci épp hétfőn kapta meg a nagyfiús ágyát. Fenyő kiságy leesésgátlóval. Imádja!!! Azért kapta most, hogy ne érezze, hogy a kicsik miatt kell kiszállnia belőle, és hogy legyen ideje megszokni. Itthon volt, mikor össze lett szerelve, "segített" benne, és gond nélkül elalszik. Mondjuk én szigorú voltam vele mikor pici volt. Egy hét kemény sírás volt, de azóta 12 órát alszik éjjel egyhuzamban. Szóval megérte...

Kép
Kép
nikole
 
 


Ildi,nagyon jó a pihenőszék és annyiért nem is drága!
Nekem még nem volt ilyen izomlázszerű érzésem,csak olyan hogy a hüvelyemben mintha kést forgatnának.Na ezt elég bénán írtam le,de csak így tudom elmondani.
Kutyafüle,szerintem sem lesz gond.Már hasonló volt velem is mikor Grétit vártam,én egy székkel ütköztem. :)
Krém,én is sajnálom a barátnődet.Sok erőt kívánok neki a hétfőhöz és mielőbbi felépülést és újra pocakodást!!!
Krém nálunk nem volt probléma a szülés után a sexel.Jó kicsit érzékeny volt,de nem volt vészes.Pedig mi csak 5 hetet vártunk. :oops:
Harhaj nagyon ügyes vagy.Ha kész vagy kérünk fotót.
Évi sajnálom,hogy nem vagy jobban,meg hogy betegek lettek a picik is.Sok sok gyógypuszi nektek!!!!!!!!!!
Én nagyon bezabáltam,alig bírok mozogni.Még mosogatni kéne,aztán jönnek anyósék,pont mire pihennék. :(

Kellemes délutánt.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Hát akkor mindenről küldök mert még pocifotóval is lógok:)
harhaj
 
 


Köszönöm megnyugtatást lányok! Remélem nem lesz semmi baj.
Olyan hülye vagyok.Megint a kisszobát méricskélem, hogy hogyan fog majd elférni ott két gyerek. :oops: Normális vagyok szerintetek?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Ááááááááááááááá
Megjött anyós.

Belépett a lakásba. Mondom aranyos leszek, és az eddig megszerzett babaruháinkat megmutatom.

Erre ő:
milyen legyen az a ruha amiben hazahozzuk a babát? Nézek/nézünk rá bambán... Mire közli, hogy a lányánál a kisfiúnak is ő vette meg ezt a rhát így nekünk is ő fogja. Mondom neki, hogy és anyukám? Hát ő majd megveszi a keresztelős ruhát...

Na jó, inkább hallgattam, majd apával megbeszélem hogy állítsa le.

Jaaaa, és azt is közölte, hogy minek veszünk ennyi ruhát, ott van egy csomó a párom nővérééknél. Mondom jó, de azért a lányomat (nem finnyából) nem fogom kék ruhákba öltöztetni. Mire ő hogy nem mindegy, felnő abban is???
De most miért nem lehet meg nekem a kis örörmöm, hogy a lányomat öltöztessem, ha már éppen nem halunk éhen attóla pár ruhácskától amit megvettem.

Jaj csajok, mondjatok valamit, hogyan lehet kibírni??
Én annyira aranyos, kedves akarok lenni, de anyósom olyan erőszakos, hogy szerintem egyszer csak kifakadok sírva.

Jaaaaa, és mondta, hogy ő keddig megfőzött apósomnak.
Ez ugye nem azt jelenti, hogy ő keddig akar maradni????
Na neeeeee.

Csajok, én ezt nem fogom bírni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Kitartás Pingi!!!Ne törődj vele.Vagy állítsa le férjed,vagy hagyd rá,had csináljon,amit akar,majd úgyis csak azt adjátok rá,vagy veszitek meg neki,amit Ti akartok.Szerintem összeveszni,vagy szólni nem érdemes,mert csak megsértődik.Kitartás!!!Mondd,hogy milyen sok dolgotok lesz holnap vagy hétfőn,vagy mesélj a "programotokról" amit megbeszéltetek már és alig vártok.Csak észreveszi magát,és nem marad sokáig.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Édua, szép a pihenőszék, de szerintem is drága. Már 5-6 E-ért is lehet kapni újonnan, bár lehet, hogy játék nélkülit.
Jó kis bababolt, nem túl drága ( legalább is nem Brendon árak), neten is lehet rendelni.

http://www.bebibolt.hu/bababolt/index.php

Kutyafüle, ne aggódj, nem lesz baj, sokan válaszoltak már neked, én is írok egyet. Képzeld el, vagy csináld is meg. Lufiba be egy tojás, lufit töltsd fel jó sok vízzel, száját kösd be. Mot próbáld a tojást összetörni.
Ha csak a lufi ki nem purcan, lehetetlen a tojásnak kárt okozni, így védi a magzatvíz is a bébit.

Pingi, csukd be a füled, én is ezt szoktam....Nehéz.Hát, ha keddig megfőzött, nagyon úgy tűnik, maradna...( Vonulj el pihenni, aludni, kérd meg, hogy minden nap főzzön nektek is- állapotodra való tekintettel, menjen el bevásárolni, legyen hasznos.. :D )

Kép
Kép
zili
 
 


Pingi, csukd be a füled, én is ezt szoktam....Nehéz.Hát, ha keddig megfőzött, nagyon úgy tűnik, maradna...( Vonulj el pihenni, aludni, kérd meg, hogy minden nap főzzön nektek is- állapotodra való tekintettel, menjen el bevásárolni, legyen hasznos.. :D )


Ez nem biztos, hogy jó ötlet, mert fordítva is elsülhet. Még a végén azt hiszi, hogy nagy szükség lesz rá és átcuccol pár hétre. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára incike 2009.01.10 17:46-kor.

Kép
Kép
incike
 
 


Huu,szerencsére nincs anyóssal gondom(egyikkel sem).De én is hagynám had csinálja amit akar.Keddig meg elrepül az idő gyorsan!!!!Én úgy vagyok az esetleges nem kívánatos rokonokkal,hogy azt a pár órát,napot kibírom.Szerencsére együtt élni nem kell velük,hiszen nem a családja alapján választ magának párt az ember!Mert akkor azt hiszem kihalna a lakosság!!! :lol: :wink: Tehát bólogatni kell szépen,mondani h jaj de jó ötlet meg ilyenek.Azt én se próbálnám ki h csináljon meg dolgokat,nehogy a végén azt higgye szükség van ott rá :roll:

annus11
 
 


Hát, igen, visszafelé is elsülhet, de legalább amíg a konyhában van, vagy elmegy a boltba, nincs szem előtt :D

Amikor megszületett a kisfiam, sokkal toleránsabb lettem az anyósommal. Nem lett könnyebb eset, most is mond, tesz olyanokat, hogy kettéáll a fülem, de bólogatok, oszt jónapot. Nem érdekel amit mond, de nem állok le vele vitatkozni. régen ezt megtettem, nem volt értelme, csak magamat húztam föl, rá meg nem hatott.

Kép
Kép
zili
 
 


Anika
Bár nem tőlem kérdezted, de nálunk is mikor egy éves volt Márk csak rágcsálta a fogkefét, a dokinőtől kérdeztem hogy erőltessem e mosni, azt mondta nem kell. Kb másfél volt mikor már megengedte hogy mossam, de csak fogrém nélkül, most pedig fogkrémmel mossa saját maga.

ruhák
Nekem Márk 58 cm-rel született de 1 hónapig hordtuk az 56-os rugit, bodyt, mert egy újszülött mindig összehúzza magát, nem kinyújtott karral lábbal fekszik, a 62-es tök nagy volt rá!

K.
krém
 
 


Sziasztok Csajok!

Kutyafüle, no para. Az én barátnőm 5 hónaposan totálkárosra karambolozott, és a gyerkőc kb. észre se vette...

Krém, nagyon sajnálom, hogy így alakult. Remélem meg tudod vigasztalni! Nagyon fontos ilyenkor a barát!

Köszi csajok a dícséreteket, tök jól esik! Visszatérve az egy nagydarab nő is lehet csinos, vonzó ápolt örökzöld témámra!! Nagyon jól esett! :oops:

Volta tegnap a dokinál. Tök jó fej volt! Megdícsért a 3 kg hízásért4 Na ilyen se volt még, hogy engem egy orvos a testsúlyommal kapcsolatosan dícsérgetett! örökre a szívembe zártam. Ez csak fokozódott, mikor nagy kínosan sikerült megkérdezni, hogy mennyi a szülési tarifája, és azt válaszolta, hogy nincs fix összeg, ahogy mi jónak látjuk! Ez nekem tök szimpi!! És a lényeg, minden rendben van, és meghallgattuk a baba szívhangját is (UH nem volt most).

Vanni, Mozza, meg nektek is akartam, hogy végre én is megtaláltam a gyerkőcöt az Angel Sound-dal!

Ami az alvást/altatást illeti: én mostmár totálisan összezavarodtam, még egy remek paralehetőség! :shock: :lol: :shock:

Szex témában a vicc, hogy az én párom is kicsit furán érzi magát, hogy Emesét idézzem: "kinéz szegény és egyszercsak ott egy kuki", én meg persze tudom, hogy nem néz ki sehonnan, de Anita veled érzek, én is óvatoskodok. Szóval nálunk kölcsönös egyetértésben változtattunk. Ami viszont nagyon fontos, és mindkettőnknek jól esik: minden este összebújva, simogatással, öleléssel alszunk el, és az lesz belőle, ami mindkettőnknek jól esik. (A legtöbbször szundikálás :lol: )

Ma megvettem az első 3 babaruckót a Tecsóban, hát tök édik. Rövid újjú 3 db bodí, amin ilyen gyerek-micimackós figurák vannak, meg kell zabálni. 1100Ft volt/db. Mondjuk nekem nem lesz szükségem sok ruhára, ugyanis sokat emlegetett Donáttól fogunk egy-két holmit örökölni!

Hú, jó hosszú lettem!
Sok puszi, jó éjt!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Félreérthető voltam: nem a 3 kg hízásért dícsért meg, hanem azért, hogy csak 3 kg-ot híztam eddig.

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


szofi, én értettem :) Ügyes vagy!

pingi: kitartás, mindjárt kedd lesz :wink: Nem sok idő, bár én azt mondom, ne hagyj rá semmit, mert csak rosszabb lesz...
Vendég
 


Sziasztok!

Hát én sem nagyon szívlelem anyósjelöltet bár most két napja különösen rendes volt velem főleg ma! Kitartás Pingi!

Krém: Én is szívből sajnálom ami a barátnőddel történt szegénykém most jól ki lehet és biztos nagy szükség van a te támogatásodra is! Sok erőt Kivánok neki!

Ti szoktatok a megérzésetekre hallgatni????? Vagy megszoktátok előre érezni a bajt????? És hisztek abban hogy ezek a manócskák is képesek rá?????? Mert én igen sőt a tudat alattimmal is sokat szoktam "játszani" és kíváncsi vagyok rá ti hogy vélekedtek e felől! Lehet hogy hülyeségnek tűnik de nekem már többször bejött mind a megérzéses dolog mind pedig a tudat alattim kijátszása! :) És ma hajnalban ismét bejött a megérzésem kár hogy nem tudtam tenni ellene!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Anika, Greny!
A kislányom szept 15-én volt 2 éves. Októberben, amikor elköltöztünk kapott egy leesésgátlós heverőt. Pont úgy jártunk, mint greny, két hétig örült neki, utána nem tudni miért már bele se akart feküdni, eleinte a miénkben is aludt el, most már ismét a sajátjában alszik el (úgy, hogy én mellé bújok), de éjszaka 2-3 körül mindig átvándorol hozzánk.

Kép

Kép
hean
 
 


Kutyafüle: Tuti nem lesz semmi baj! Bár én is mindig megilyedek ha valami ütés vagy nyomás éri a pocimat de utána megnyugodok!

Zili: Tetszett nagyon amit Kutyafülének írtál ez egy tökéletes hasonlat volt!!!

Szofo Gratula a Jó dokihoz és a "kevés" kilók hoz csak így tovább! Ja és az első kis ruhácskákhoz!

Már én is alig várom a Hétfőt! Megbeszéltem Anyukámmal hogy ahogy végzünk a Docens Úrnál megyünk mi is vásárolni Babónknak!!!!!! Ugyan is már akkor tudni fogom Sugink lesz vagy Benink :D :D

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Bocsi Szofi nem volt szándékos a névelírás nehari!!!!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Köszönöm a fogas és az ágyas hozzászólásokat!

Krém
Akkor még nem vagyok elkésve a fogmosással. :)

Ágy
Remélem Apornak tetszeni fog és megmarad benne, mert az ikrekkel el leszek foglalva éjjel, neki aludni kell majd.

Arra nem emlékszem meddig kell a babát éjjel is 3 óránként szoptatni, vagy 4? Ez babafüggő? Súlyfüggő? Erre az egyre nem emlékszem, hogy Aport meddig keltegettem éjjel. Az én orvosm azt mondta kelteni kell és szoptatni. Nem tudom mikor hagytam éjjel aludni, amíg neki tetszik.

Szofi
Örülök, hogy rendben van minden.

Pingi
Kitartás! A babát meg úgyis te öltözteted a hazamenetelre. Az időjárást meg nem lehet előre tudni.
Érdekes. Én nem is figyeltem mibe mentünk haza. A bársony kabátkára emlékszem és a kék takaróra. A keresztelő ruha az már fontosabb. :)

Krém
Hol lehet ilyen ágyat venni? Nincs képed róla?
A szoptatás abbahagyása gyorsan ment, nem semmi.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Hú lányok, nem semmi mennyiséget írtatok! Pumukli talán te írtad, hogy biztos unják a nem kisgyerekes ksimamák az altatás és pelenka témát,hát, én csak ittam a szavakat, mivel semmi koknrét tapasztalatot eddig nem hallottam, és olyan jó részletesen leírtátok, hogy így tényleg tudom az egészet hova tenni. A lényeg, hogy a szülőknek és a babának a legjobb legyen hosszú távon.

Azt tanultam méga főisin, hogy egy éves koráig alakul ki az ősbizalom a babákban az anyukájuk felé, ami meghatározó az egész életükre. ebben az időszakban kell folyamatosan vele lenni, nem leadni hosszabb időre... hogy mennyi az a hoszzú, hát jó kérdés, vajon az még megengedett, hogy külön szobában aludjon, és sírjon a szoktatáskor? És ha nem kap cicit amikor akar, az már trauma a számára?

Az én férjem elég kemény, és most, hogy körülöttünk egy valaki, aki nagyon jó barát amúgy azt mondta, hogy nyugodtan altassuk külön szobában, ebbe kapaszkodik, és már tuti, hogy nem fog tágítani. Én szivem szerint az ágyunk mellé tenném a kiságyát, és ott altatnám....

Pelus ügyben is szuper tanácsokat írtatok! :)

Szofi, tényleg nagyon szép, fotogén vagy! :)

Mozza, jó kis tapasztalás lehetett a magazin lelökése! :) Te amúgy tornázol minden nap? Én most szüneteltetem, hogy jobban érzem a pocim, a doki ágynyugalomra ítélt 2 hétre, amíg nem megyek hozzá, de nincs rám jó hatással... a székrekedésmegint eldurvult, és a lelkemnek is hiányzik:(

Ágybabújás: nálunk a férjemnek semmilyen fenntartása nincs. Ha rajta múlna, ugyanolyan hévvel tenné, mint a terhesség előtt. Én vagyok az óvatosabb. Nem is maradt sok variációnk, hogy hogyan lehetne... :( de komepenzálom másképp, többet kényeztetem.

Annus, kiszortíroztál már mindent? Én még nyomom. Lassan kell egy konténer... ennyi cucc felhalmozódjon, amit nem használunk...

Évamama, jobbulást nektek!

Picihencsó, drukkolok, hogy jó eredményt kapj holnap!

Lányok aláírták a gázos megállapodást, jön a gáz:)
vanni
 
 


Sziasztok!

Pingi

Átérzem fájdalmad az anyósoddal kapcsolatban, mi az anyósoméknál lakunk.Remélem már nem sokáig.
Bár nálunk elég normális van pár dolog ami kiakaszt.A rendetlensége, nem takarít egyáltalán.Karácsonykor én porszívóztam össze a lehullott fenyőtüskéket négykézláb,mert beletapoták a padlószőnyegbe.Képes volt nézni ahogy ott szenvedek, aztán hazaért a párom jól leteremtett, ágyba dugott és befejezte a helyettem.
A mottóm, hogy, amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra,ezt ő nem fogja fel.Halomban este a mosgatnivaló és esetleg korán elalszok,akkor ott hagyja,én meg reggel sikálom az edényeket.Hozzáteszem van mosogatógépünk, de belepakolni se képes.Én amúgy nem szeretem mert lassú, ha meg gyors programon van akkor meg nem alapos.Ha vendégsereg jön akkor hasznos mert az ember a vendégeivel tud törődni és nem kell még a mosogatásra is gondolnia.
Na de hagyjuk, mert már nem kell sokáig elviselnünk.

Lenne egy kérdésem hozzátok.Van amelyikőtök önkormányzati lakásban lakik?Amiket kiutalgatnak, ha az ember megpályázza.Mivel szociális helyzetre hivatkozva szeretnénk megpályázni így van esélyünk rá, de mélyebben még nem ástam bele magam, mert kíváncsi vagyok a tapasztalatokra, ha van esetleg valakinek.
harhaj
 
 


Sziasztok, jó reggelt!
Pingi,hogy telt a tegnap?Anyós mondta már meddig szándékozik maradni?
Olyan aranyosan válaszoltatok a pociütős témára.Képzeljétek, még mindig érzem a helyét.Habár látszani már nem látszik. Igazából én nem a babát féltettem konkrétan,hanem a méhlepényt.Mert az a méhfalon van, és azt nem védi a magzatvíz.Vagy nem tud az sem sérülni?
Na megyek, teszem a dolgom,mert haladni kell. Ma palacsintát sütünk majd.Hmmm. Fincsi lesz!!
Szofi!Én irigykedem rád a 3kg miatt.Hol van a képed Szofi?Én nem is láttam! :lol:
Szép napot mindenkinek!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Csak átfutottam tegnap este a termést, nem voltam nagyon figyelmes, de mintha a tesók külön szobájáról lett volna szó.
Hát szerintem a gyerekek külön szobája inkább a szülők igénye, mint a gyerekeké. Én személy szerint simán egy szobában hagynám a tesókat egész iskolás korukig. Legtöbbször csak megszokás kérdése. Szerintem az igazi lelki igény a külön szobára kb. a prepubertás, pubertás korszaka. Persze biztos vannak kivételek, ha a gyerekeknek nagyon eltérő a temperamentumuk, vagy túl erős a testvérféltékenység, esetleg az eltérő nem is okozhat problémát.

Anika: egy egészséges (nem kis súlyú, nem sárga, nem koraszülött) újszülöttet nem kell ébreszteni sem éjjel, sem nappal evés miatt. Felébred, mikor éhes és jelzi.

Vanni: azért egy éves korig is sokat változik egy baba a szükségleteiben. Az első időszakban (1-2 hónap) jó, ha az anya a babával van egész nap és nem passzolja le, és minden igényét mindenféle frusztrálás nélkül (sírni hagyás) kielégíti. Aztán szépen lassan egyre többet kibír a baba trauma nélkül a frusztrációkból. Szerintem a külön szoba nem feltétlen frusztrálás, létezik már a bébiőr, meg az anyák amúgy meghallják a gyerekük sírását a másik szobában, nem alszunk ám annyira mélyen. :P A szoptatás meg szerintem nem egyértelmű. Az egyik oldal azt vallja, hogy igény szerinti szopi, szóval mindig mehet a cici, ha a gyerek sír és elfogadja. A másik oldal szerint meg nem jó, ha mindig kaját kap, ha megnyikkan, mert azt tanulja meg, hogy evéssel vigasztalja magát. Hát ez szerintem elköteleződés kérdése. Azért azt már senki sem mondja, hogy ha a gyerek nem 3 óra múlva, hanem két és fél óra múlva éhezik meg, akkor várni kell fél órát, hadd ordítson a gyerek, mert rend a lelke mindennek.

Kép
Kép
tinu
 
 


Kutyafüle!
A kilincsel való ütközésről jut eszembe!Én napok óta úgy közlekedem h "Vigyázat!Jövök!Én és a pocakom" :wink: Lassan könnyebb lesz átugorni mint megkerülni.... 8)

Anyós:az a baj ha az ember ellenkezik,akkor még jobban csinálják!Vhogy beléjük van programozva,hogy ha látják h mivel tudnak idegesíteni akkor azon élvezkednek :roll: De ez nem csak anyósra igaz...
Off:
Mi most a párom nagymamájára vagyunk kicsit kiakadva...szivesen segítünk neki meg minden,de pont most nekünk is kéne a pénz...erre fizetjük a 9ezret a szennyvízbekötésére,havi szintem 9-10 ezer a gyógyszer amiket beszed,szintén a mi eg pénztárunkból,mobil előfizetést is mi fizetjük.....Ezen akadunk ki a legjobban.Mert a lebeszélhető összegen kívül még 5ezret elbeszél...de hogy kivel :shock: Mi is telózunk ha kell,de 1-2 ezernél többel nem léptük még túl :roll: És most nem tudjuk hogy szóljunk neki h ne sértődjön meg....És arról még nem beszéltem h a felújítás ktgeit is mi álljuk..... :roll:

Vanni!

Hát még lenne mit szortírozni,de inkább ruhákból.Majd a tavaszi ruhaátpakolás során sort kerítek rá! :wink: Akkor jön apum is kocsival,és elviszi a felesleges dolgokat Szolnokra,talán úgy több helyünk lesz :wink:


Szofi!
Tök jó h minden rendben!Örülök h pozitív dolgokkal is találkozol!A 3 kiló meg télleg jó!Én már alig várom h megnézzem babót,remélem fejlődik szépen :wink:

annus11
 
 


Mozza!

Még neked akartam írni a múltkor,de akkor is elfelejtettem! :oops:
Én is gondolkoztam h csináltatok vmi profi képeket így kismamásan.Én meglepetésnek akarnám a férjemnek.Néztem már én is csak nem a brendon oldalán.Csak az a baj h nem tudom mikor lenne érdemes elmenni,illetve h milyen ruhában kéne fotózkodni...mert olyan csini ruhám nem igen van :roll:

annus11
 
 


Annus!Ez nagyon aranyos volt!Ez az "én és a pocakom"szöveg!!! :lol: :lol:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Anika! Szerintem még az újszülöttet sem kell éjszaka ébreszteni, ha éhes, jelzi. Alíz szerencsére csak két hétig szopizott éjszaka, utána aludt 6-7 ótát egyhuzamban. Sajnos csak 15 hónapig, ahogy már korábban írtam.

A szoba kérdéssel nekem az a dilemmám, hogy én hogy fogom bírni, hogy a pici nem velem egy szobában alszik. Szerintem állandóan parázni fogok. Alíz két éves koráig velünk aludt, modjuk nem is volt más lehetőség. Most az új lakásban a hálószoba 6 m2, így nem fér be a kiságy. A két gyerek tuti közös szobában lesz hosszú ideig, hiába külön neműek, mert egy jó darabig innen biztosan nem költözünk tovább nagyobba.

Heni! nagyon szorítok, hogy holnap minden rendben legyen! Jó neked, hogy megtudud az eredményt, nekem még két hosszú hét.

Kép

Kép
hean
 
 


Sziasztok!

Jó reggelt! Mindenkienk jobbat mint nekem.
Komolyan ne haragudjatok, hogy most egyfolytában csak ebben a témábn írok, csak a páromnak nem tudom mondani és ha nektek sem akkor tuti begolyózok. :shock: :shock:

Igen az anyós téma. Éjjel kb 3-4 órától egészen reggelig nem aludtam semmit, csak agyaltam és olyan ideges voltam hogy a vérnyomásom tuti a plafonon volt.
Aztán elhatároztam, hogy mit fogok tenni. (Legalábbis remélem menni fog).

Szóval ha még egyszer bármit kategorikusan kijelent, (nem kérdez, vagy javasol, hanem Ő megpróbál eldönteni), akkor a következőt fogom mondani neki: (udvariasan mgfogalmazva, most itt rövidítk)

Egy, hogy nálunk valószínűleg sokminden nagyon másképpen lesz, mint a lányáéknál (párom nővére), így a későbbi viták stb.. elkerülése végett ehez a gondolathoz már most szokjon hozzá.
Kettő, hogy a párom és az én (tehát a mi babánk) bármiféle dolgában döntésünk egyedül nekünk van, így senki nem jelenthet ki semmit, max megkérdezheti, és majd mi eldöntjük, és ehez is szokjon hozzá.
Elmondom, hogy elnézést de elég határozott vagyok, határozottak az elképzeléseim, és tudom hogy ő is egy nagyon határozott nő (mert az élet úgy hogyzta hogy neki ilyenné kellett lenni), a mi családunkat nem fogja irányítani.

Amúgy most reggel végképp kiderül hoyg keddig marad, én sajnos nem érke majd rá vele lenni, de most ez mindegy.
Azon kívül tegnap is voltak még beszólások este, folyton beléptem olvasni benneteket, de írni már nem írtam le ezeket, mert nem szeretnélek benneteket ezzel őrjítgetni.
(Azért azt hozzáteszem, hogy reggelre mire kijöttünk, élére volt állítva minden a szobában). áááá

Ma, megyünk kirándulni, jön anyukám is, hátha akkor jobban életre kelek, és nem alamuszi módon eltűrök mindent.
Még benézek.
Puszi, és köszi a bíztatásokat.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi drága!
Dehogy idegesítesz minket!Hisz azért van a fórum, hogy mindenről beszélgethessünk.Szóval írj csak le nyugodtan mindent.Hátha Te megkönnyebbülsz,mi meg tudunk rá tanácsot adni. Ha nagyon irányítani akar, akkor mondd meg neki nyugodtan.Ha udvarias vagy,akkor szava sem lehet. Sajnos vannak ilyen emberek. Kitartás mégegyszer neked!!!Szerencsére nem érsz rá vele lenni!!!!Mindenesetre nem irigyellek!!!
:oops: Bár nekem szerencsém van,mert anyósom egész aranyos.Már nyaralni is voltunk velük kétszer is. Nem mondom nem lett volna jobb kettesben,de el lehetett viselni. Nekem apósom nehéz természetű néha.Vele szoktak szópárbajaink lenni,de nem bírunk egymással,így abbamaradnak. Hát de ez van.A család "kapcsolt" áru a párjainkhoz.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Szofi örülök,hogy minden rendben.
Heni,drukkolok holnap!!!
Hean,az a két hét hamar elrepül és nem lesz semmi gond!
Pingi!Kitartás!Én sem jövök ki nagyon anyósommal.Ő is mindig okosabb akar lenni nálam,de nem hagyom magam.Bár annyiban szerencsém volt,hogy mivel a kicsik nem nagyon érdeklik így nem szól bekle,csak néha.Van egy mostoha lánya,akinek van 3 gyereke,azokat jobban szereti,mint a miénket,aki ugye a vérszerinti unokája.
Például múltkor azon húzott fel hogy hogy lehet ilyen nevet találni,hogy Hanna,hiszen nincs is a naptárba.Bezzeg sógornőm tudott különleges neveket találni a gyerekeknek és azok benne vannak.
Mikor Grétit szültem,eljöttek miko hazajöttünk,de semmit nem hozott,mondván nem volt még ideje venni semmit az unokának.JA!Volt rá 9 hónapja.Majd mikor 5 hónapos lett Gréti,akkor adott pénzt,úgymond a látogatós pénzt.
Anyumék ezzel ellentétben,mikor hazajöttünk hoztak egy csomó mindent,meg előtte főzött,takarított anyu.
Mikor férjem balasetezett,akkor pont átalakításban voltunk.Anyu főzött,mosott.Még a véres ruhákat is anyum mosta,mert nekem szét volt verve a fürdő.Anyósom akkor sem segített.
Na mostmár befejezem,mert kibukott belőlem is.De ezeket én is csak anyumnak szoktam panaszolni,meg néha férjemnek mikor betelik a pohár.

Lenne egy kérdésem!Az én dokim 6ezerért vizsgál.Most akkor meg kell kérdezni mennyiért szüleszt???Vagy adni neki a tízszeresét???
Ha kérdezni kell,akkor mikor érdemes??Hanyadik héten???
Nekem Grétinél még nem volt fogadott dokim,így nem tom.
Bocs a sok panaszkodásért.Pingi szerintem írd le nyugodtan ami bánt!Talán könnyebb.Most hogy leírtam,jobban is érzem magam.

Jó pihenést mindenkinek!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Bakker, elszállt az egéssssz!!! Na mégegyszer.

Na, tök jó, olyan fantasztikus élményünk volt tegnap! Ez sokatoknak már nem újdonság, de nálunk tegnap fordult elő először, hogy az édes gyermekem olyan randalírozást rendezett, hogy Andris a hasamra téve a kezét érezte a rúgásait! Szegény tök megijedt, hogy "tényleg van ott valaki, és ráadásul mit művel", de nagyon élveztük! igazi meghitt, romantikus pillanat volt így elalvás előtt.

Anita, mi most kérdeztük meg... Szerintem lassan időszeerű, hogy ne legyen félreértés, bár nekem is ez az első tapasztalatom...
Szent Imrések, Ti mennyit adtok UM-nek? Nála van konkrét összeg? És engem is érdekel mindenki véleménye, ha nem titok, hogy mennyit szántok a szülés után adni? (utána kell, ugye?)

Hencsó,azonnal jelentkezz az eredménnyel, szorítunk neked mind!
A megérzéssel kapcsolatban mire gondoltál pontosan? Tudsz konkrét példát mondani? Nekem nem igazán vannak megérzéseim, elég racionális vagyok. Néha van, mondjuk ez nem megérzésnek hívnám, hanem egyfajta jóleső belső bizonyosságnak, amiről hiszem, hogy "felülről" kapom. Például mikor sokan hülyének néztek, hogy egy lakást néztünk meg, és meg is akarjuk venni, én akkor is tudtam, hogy nem kell többet megnézni, mert az első a mienk. És így is lett, imádjuk az otthonunkat.

Kutyafüle, a képeket 2 hozzászólással ezelőtt raktam fel, ha rá akarsz keresni. Sztem kb. 3 oldallal ezelőtt...?

Hean, hamar elmegy az a két hét! És addig is jó, ha nem hívnak? Végül is azokat hívják korábban, akiknél baj van, ha jól emlékszem arra, amit írtál...?

Húúú, már az én anyósom i8s "nagyon készül", ami számomra ijesztő, miszerint éjjel-nappal nálunk akar majd lenni (?), de most végre imád engem. Régen nem volt felhőtlen a viszony, de nálunk pont az unoka jövetele változtatott meg mindent. Hála Istennek, a férjem abban partner, hogy az esetek többségében ne hagyjuk magunkat befolyásolni az ő erőszakos véleményük által. pingi, Anita, mit mondjak, kitartás, és ne hagyjátok magatokat!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Én úgy gondoltam hogy most a héten megyek a dokihoz és akkor megkérdezem a szülés dolgot.Hiszen már a 25.hétben vagyunk.Télleg érdemes megkérdezni,mert ahány doki annyi szokás.És most nem csak a pénzre gondolok. :wink:
Viszont remélem h télleg nem mond fix tarifát....mert ha igen,akkor a végén az ügyeletesnél szülök!Szeretném én eldönteni h mikor és mennyit adok neki...na és mire! :wink:

annus11
 
 


Szofi: UM nem mond összeget, hanem rád bízza. Ha jól emlékszem, Tücinél 50 ezret adtam, most még nem tudom.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Én már a 20. héten megkérdezte, hogy elvállalja-e a a szülés levezetését, és igent mondott, fix összeget nem mondott, csak annyit, hogy kérdezzem meg a barátnőimet, na jópofa gondoltam, senki nem jár hozzá:)

Így attól teszem majd függővé, hogy odaér-e időben, milyen a szülés alatt, hétközben vagy hétvégén szülök, vagy munkaidőben vagy este :), ja és hétfőn délután nem akarok mert akkor van magánrendelése és nem akarom neki a kieső ft-jait odaadni.

Anita dokim is 6.000-ért vizsgál, de én olyan 30 és max 45 között fogok neki adni.

Szülésznőt nem fogadok, a doki úgyis tudja kivel jó neki együtt dolgoznia.

Kezd múlni az a fura izomlázszerű érzésem, tutira attól volt még, hogy péntek délután majdnem kicsúszott a lábam alólam a rossmannban, vizes volt a padló

Anyós nálam jön, ha hívjuk, egyébként nem jön :)), és főzni is akkor főz ránk, ha megkérjük ez néha furi, mert mikor műtöttek akkor is nekem kellett magunkra főzni :(

További szép napot!

Ja és megrendeltem a pihenőszéket, ilyen rezgős, dallamjátszós játékosat és 18 kg-ig használhatót nem találtam ennyiért sehol újat végülis 14490,-ft lesz házhozsszállítva.

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ez lemaradt: lányomnak ma esett ki a 2. alsó foga, amit nekem kellett kihúznom borzalom miket kell egy anyának megcsinálnia, magamnak soha nem mertem kihúzni apám húzta ki cérnával :)

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok!

Szofi,
gratula a 3 kilóhoz!! Nagyon ügyi vagy!!!

Annus,
a szülésfelkészítőről nem tudok semmit, de holnap akkor a melóhelyről felhívom őket, hogy indul-e januárban. Sajnos melózok akkor, de van néhány előadás, amelyikre szeretnék majd menni, azkat megpróbálom elintézni bent!
A dokinak sztm sok mindentől függ, h mennyit adunk majd. egyfelől túl sok pénzünl nem lesz rá, másfelől azért 3-4 hetente megkapja a 9 ezret... Aztán meg az egy dolog, hogy kedves, aranyos mikor mész időpontra hozzá, más kérdés, hogy szüléskor hogy alakulnak a dolgok. Félreértés ne essék, bizom a dokiban stb., még nem szültem nála, nem tudhatom, olyankor milyen. (Sajnos hallottam már rosszat, fogadott doki, császárnál be se ment, nem is látogatta a kismamát stb..)

Anyós témához - mindenkinek kitartás!!! Sajnos én már rájöttem, okosabb úgysem lehetek, jobban úgysem tudhatok semmit, inkább egyik fülemen be, másikon ki - bár nem talizunk sokat. (a kedvenc tanács anyósomtól: a férjem barátaival el szokott menni sörözni - még anyósnál laktunk, mikor anyósom kitalálta, h költözzek haza, és mondjam meg a férjemnek (akkor még nem volt az), hogyha továbbra is eljárkál, akkor elhagyom.. Na az eljárkálás alatt nem a napi eljárkálásra kell gondolni, heti/kétheti kb...)

Mi a tesómékkal sokáig aludtunk egy szobában (1 öcsém, 1 hugom van), és sztm tök jó volt. Lehetett este rosszalkodni villanyoltás után stb. :) Szóval szerintem egy bizonyos korig jó, az ember kiskorában jobban megtanul alkalmazkodni, stb.

Az altalás, pelus ügyben Vannihoz csatlakoznék, szm tök jó ezeket olvasgatni!!!

Na megyek kotyvasztok vmit.

emese1979
 
 


ja, persze vmit elfelejtettem.

Krém,
a barinődet sajnálom, nekem 6 hetesen ment el az első baba. Utána néhány napig ki voltam bukva teljesen, de a dokival is sokat beszéltünk róla. Valami nem volt kóser a picinél, és jobb ilyenkor, mintha mondjuk 2-3 hónappal késöbb kiderül vmi! 3 hónap pihi nekik, aztán kezdhetik megint a próbálkozást, és másodikkal bizti ok lesz minden!! (amúgy a doki szerint a nők nagy részénél van vetélés, van, mikor nem is tudunk róla, mert spontán elmegy a baba, és azt hiszi az ember lánya, hogy csak késett 1-2 napot.)
Szóval jobbulást Neki!!!

emese1979
 
 


Halihó!

Anika
Az ágy 2 méretben létezik, az egyik 180cm a másik kb 140-150 cm körül, a kisebb ki van állítva a Max Cityben pirosban, a nagyobb (ez van nekünk) a Kikában. De létezik ezüst-szürke színben is.
Van hozzá indítókulcs, amit ha a gyerek elfordít, felkapcsolja az autó lámpáját, óriási jó pofa. Keresek róla képet a mai nap folyamán.
Nekem azt mondták nem kell a babát kelteni, majd kel ha éhes. Nem is keltettem, örültem hogy alszik :)

szoptatás
Én úgy voltam hogy igény szerint szoptatom, de 3-4 óránként igényelte csak :)
Épp elég volt így is, 30-40 perc szoptatás+5-10 perc büfiztetés+pelenkázás és/vagy átöltöztetés+majd lefejni a maradék tejet kb 20 perc.
Na most sem akarok sürübben szoptatni, bár szerintem ha a gyerek 1 óránként kér kaját, tuti nem jó a tej, és kell mellé tápszer, vagy a baba nem szív jól és eleget. De mindenképp utána kell járni szerintem.

Pingi
Teljesen megértelek, nekem is nagyon nem egyszerű az anyósom, nyugodtan írj ha bánt valami, itt nyitott fülekre találsz :)
Az én véleményem: egyáltalán nem kell ráhagyni a dolgait, mért is kéne? Mert van köztetek kb 20 év? A tiszteletet meg kell adni, de ugyan úgy neki is. Amit mástól nem viselnél el tőle sem kell.
Most bizti teljesen jó szándékú akar lenni hogy marad keddig segíteni, próbáld így felfogni, de ha a babád kórházi ruháját te akarod megvenni, akkor mond meg és kész, nem olyan nagy ügy ez!
Egyébként én is külön rucit vettem Márknak, amiben hazahoztuk, és persze lefényképeztük benne. El is teszem neki, mint ahogy a lányomnak is elfogom! Úgyhogy ebben az ügyben is teljesen megértelek :)

K
krém
 
 


Emese, Anita
köszi az együttérzést, barinőm azért is kivan szegény, mert kb 2 hét és lejár a gyese, mehet vissza dolgozni, a kisfia meg utálja az ovit nem szokott be, még nem is aludt ott, és rosszul van a gondolattól hogy 2 hét múlva reggeltől estig bent kell hagynia.
Már tök jól eltervezte hogy továbbra is délben elhozza, otthon lesz táppénzen míg meg nem születik a második stb. :?Szóval a baj csőstül jött most neki :(
Sajna nekem is volt egy vetélésem 8 hetesen még Márk előtt úgy hogy én is nagyon átérzem a bánatát. :(

dokipénz
nekem is a napokban jutott eszembe hogy csak meg kéne kérdeznem, mennyit akar, Márknál nem kérdeztem mert két barinőm is 1-2 hóval előttem szült nála és mind a kettőtöl 50 eFt kért, úgy hogy én is annyit adtam, de most így hogy eltelt 3 év...lehet hogy több lesz :?

tesók együtt
Én az öcsémmel voltam egy szobába, nagyon jó volt, kb 12 éves voltam amikor külön szobánk lett, de arra emlékszem hogy nagyon örültem neki :) Később meg amikor barinők vagy fiú jött hozzám, akkor már el se tudtam volna képzelni hogy ne csukjam ki :lol:
Az új házban 2 gyerekszoba lesz, először tuti hogy külön teszem őket, de ha majd az ő kérésük az lenne hogy kishugi ágyát rakjuk át Márkhoz, abba is benne lennék. Majd kialakul.
krém
 
 


Egy kis babaruha mosás téma::)
Elkezdtem átnézni a már kapott kis ruhácskákat... sokat szerintem érdemes lenne kifehéríteni is, már naggggyon rég dobozban álltak.. mivel lehet ezt megtenni? Klór tipusút, pl Domes... hanyagoljam? Vettem nem klór alapút, és az más régi ruhákat gyönyörűen kifehérített, de az nem fertőtelnít... vagy a vasalással fertőtlenítsem szerintetek? Ja, és nem kell 90 fokon mosni a fehér csecsemőruhákat, ugye? félnék, hogy még összemennének mondjuk felére... :roll:

És öblítőt bármilyet lehet a csecsemő bőre bírja, ha esetleg érzékeny lesz a pici bőre akkor is? :roll:
vanni
 
 


Emese!

Én is megpróbálok érdeklődni hogy mi van ezzel a tanfolyammal,Meg tök jó lenne ha utána terhestornára lehetne maradni.Na nem mintha akarnék tornázni,de sose lehet tudni....Meg ha már ott vagyok és ingyen van.Esetleg a gyógytornásztól tudok kérdezni ha itt-ott fáj.Szerintem jó tanácsokat tud adni :wink:

Az anyós témához,én nem azt mondom h rá kell hagyni,csak h nem kell miatta idegeskedni. :wink: Eddig 1szer volt nézeteltérés az apósomékkal.Mert mi szerveztük az esküvőt,meg mi is fizettük így mindent úgy csináltunk ahogy mi akartuk.Ők persze másképp szerették volna.De mive a párom szülei elváltak,sose lakott az apjáéknál így úgy éreztük h semmi joguk megtervezni a mi napunkat.Elmondták ők is h mire gondoltak,meghallgattuk.Aztán mondtuk h mi meg nem így szeretnénk.Akkor persze rossz volt,meg furcsállottam h bele akartak szólni.De többet fel se merült a téma!Végül minden tetszett nekik :wink:
De sajnos vannak rossz példák is.Hiába szólsz,válaszolsz hozzá kulturáltan...sajna nem segít :roll: De jobb a békesség,nem kell az ő szintjére leereszkedni. :wink:

annus11
 
 


Vanni!
Hát ezen én is gondolkoztam.De szerintem nem kell 90 fokon mosni őket.....Az hogy milyen érzékeny lesz a baba bőre...hát majd akkor kiderül :wink: Én még nem kezdek mosni,mert nagyon sok por jön be....a hülye építkezés miatt!Így valószínű h amíg lehet húzom,sajnos....

Ja amúgy az öcsémmel való közös szobát én se negatívumként éltem meg.Mi esténként sokszor énekeltünk,beszélgettünk,röhögtünk.Persze ha takarításról volt szó,meghúztuk a vonalat.Nehogy már én takarítsak utána :lol: Kisebb nagyobb hullámvölgyeket leszámítva túléltük a gyerekkort :wink:

annus11
 
 


Krém,
akkor tényleg elég nehéz most a barátnődnek :(

Annus,
én is néztema terhestornát, bizti jó. A terhesség előtt sokat sportoltam, és el sem tudtam képzelni, hogy a terhesség alatt ne csináljak vmit, csak sajna elég sokat fájdogált a hasam eleinte, most meg már ellustultam :(

emese1979
 
 


anyós témához még annyi: hogy nálunk oda vezetett az eőszakossága, meg a pokróc viselkedése, hogy kb 2 havonta látja Márkot, pedig itt lakik 2 utcára :shock:
Márk pedig egyáltalán nem hiányolja, pedig szoktam mondani hogy ha akarja elmegyünk stb, de nem akarja. Most is csak dec 25.én voltunk ott, azóta sem, ő meg egyáltalán nem jön :shock:
Ha neki így jó... volt hogy hívtuk hogy jöjjön el egy fürdetést megnézni, nem jött, kb 2 éve nem kérdezte hogy segítsen e valamiben, pl vigyázni Márkra ha dolgom van, vagy ilyesmi, furcsa egy nőszemély. A 80 éves anyját nem látogatja kb 3 éve!? Na akkor mit is várok?
krém
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: