Új privát üzeneted érkezett!

Ditus!

Én is így vagyok, és ez a probléma is tud olyan kellemetlen lenni, mint a dundiság.
Én nem azt mondom, hogy csúnya vékony vagyok, sőt mindenki az alakomat dícsérgeti, de akkor is kellemetlen, hogy rajtam 3-4 kiló plusz vagy minusz is ennyire meglátszik.

KépKépKép
bikfy
 
 


Megint laptető? Ez ma este nekem már a második. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


reggelt :lol: reméljük MAra nem ázott szét,miközben teázott a nép :lol:
Vendég
 

 
 

Jó reggelt,

mosott .......... jelentkezik :lol: :lol: :lol: :lol:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Jó reggelt!
Mi volt itt éjszaka???????????? Azt hittem rosszul látok, hogy 3-4 oldalt teleírtatok...

Én már fél 10-kor aludtam. Viszont volt egy érdekes álmom: voltunk 4D UH-n, és egy akkora kuki fityegett ott, hogy az csak na. Én teljesen kibuktam, hogy mit fogok kezdeni én egy kukissal, és a sok szép ruhácskát kire adom rá...., aztán elmondtuk Lilinek, és ő meg sírt, hogy neki kislány kell. Aztán felébredtem, és megnyugodtam, hogy ez csak álom, és megvan még az esély, hogy kis Pötty lány. :lol: Ezek után nem tudom, élőben mit csinálnék hasonló helyzetben. De majd kb. 2 hónap múlva megtudom...

Dita,
csak egy indiszkrét kérdés: őszintén, a párod fia mit szólna hozzá, ha egyszerűen azt mondtanátok neki, hogy nincs játék, nincs szemüveg, nincs semmi, egyszerűen nincs rá keret. Vagy a párod nem partner ebben??? Azért csodállak a türelmedért. Gyorsan be kell csajoztatni, hogy ott akarjon lenni hétvégén a lánynál, és ne nálatok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Mórning! :roll:

Bereggelizve elmosogatva és kómásan jelentkezem én is! :lol:

LINACSKA
Kell egy kukis is hogy a nemek aránya 1:1 legyen nálatok! :wink:
Hozzánk pont ezért kellenek lányok, mert a fiúk nagyon elnyomnak!

Csak ne csajozzon még nekem mert akkor még idehozza a csajt is! :roll:
Amúgy az még odébb van és még az is lehet- mivel itt tölti a szabadidejét nálunk - hogy itt fog majd becsajozni! :? :roll:
Kérdésedre a válaszom: úgyis addig hisztizne míg a párom megvenné neki amit akar. Hamar eléri nála az akaratát elég egy 10-15 perces sírás-rívás és már meg is van!

BONI
Csecsen támadást hogy bírtad?Nem aludtál el alatta? :lol:
Tényleg mara már egész aszott lehet! :shock:

BIKFY
Mindig az a rossz ami épp van! :roll:

dita75
 
 


JÓ REGGELT,


Hát én meg miről maradtam le, nélkülem folyt az esti szócsata??? Mióta cukrom van, fél tizenegykor van az utsó mérésem és utána alvás, hulla vagyok, hatkor meg csörög a vekker mindennap. Most épp visszaaludtam egy picit, elvégeztem már két mérést két kajálást. Örülök hogy mindenki happy. Éviékkel álmodtam hogy megszült, mi lehet vele??????

Nemone, neked is beindult a pocid, valszeg akkor a jövöhéten csüt talizunk végre!!!!!
Jó vásárlást!

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Megvagyok én is, bár kicsit fáradtan. Api 2-kor ért haza, még jó, hogy nem vártátok meg velem. :shock: Na de a sodrófa előkerült. Megindult a népnevelés. Megkérdeztem, mégis mit gondol magáról? Csak miatta virrasztott ez a sok kismami. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Na de kisjánykák! AKi leány éjjel, legyen leány nappal is!
Elég nehéz volt ám értelmezni amit éjjel írtatok, de azért sikerült!

Bikfy: Ha mondanak neked valami jó hizlaló módszert, akkor megosztanád velem? Én még az ünnepek alatt is fogytam 3 kilót. Most visszahoztam már 47-re, de azért egy 50 jobban hangzana. A csokievés korábban segített, de most az IR miatt szóba szem jöhet. :( Pedig imádom a csokit. :oops:

Jelentem időben kiszálltam a kádból, és be is aludtam.
Ma pedig megfőztem életem első töltött káposztáját. Egyből kétfélét, mert a férjem savanyún ismeri, én meg a szabolcsit szeretem. Az övé sikerült jobban, pedig az szójás, de az enyém is ehető.

Én is akarok olyan csodaszép pocikat mint amilyeket itt mutogattok!!!

hofeherke
 
 


Nekem van olyan pocim int itt sok maminak csak nincs benne baba! :(
Ma is teszteltem egy negát ez már önkinzás! :lol:
De végülis saját magam megnyugtatására csináltam, mert ma rengeteget takarítottam kőkemény vegyszerekkel és ittam a cickafarkteát. Most jelenleg hulla vagyok az arvenhez, most fejeztem be a ganézást és a főzést. Holnap még a háló és a fürdőszoba marad, de szerencsére a hálónk 15 perc alatt megvan.
Este majd arvenezek. Apinak szóltam, hogy olvassa el a pánikgyakorlatot hogy szerinte hogy kell helyesen végezni, erre még bemutatót is tartott, hát az király volt! :lol: :lol: :lol: Mint egy rossz buzi úgy tekergett! :lol: :lol: :lol:

MARA
Örülök hogy megvagy és hogy nem ázott ki öreglányosra a kezed, mert mi azt gondoltuk, hogy reggelig voltál a kádban! :lol: Én elmondanám a titkot hogyan lehet hízni, de én magam sem tudom, mert nem eszem igazán sokat, cukrot már vagy 8 éve egyáltalán. Fehérlisztet is ritkán. Mégis rakódnak rám a kilók. Nálam elég nagy probléma hogy sztem keveset mozgok főleg ahhoz képest, hogy régebben meg milyen sokat. :roll: Szóval tessék punnyadni! :lol:

SUSKA
Pedig már csak te hiányoztál az igazi éjszakai bagoly! Komolyan gondolkoztam, hogy dobok egy sms-t de nem akartalak zavarni!

BIKFY
Hol tengette apci az éjszakát???

dita75
 
 


Dita: Nem is csodálom, hogy elfáradtál. A párod bemutatóját én is megnéztem volna :)

hofeherke
 
 


MARA
Lehet, hogy beelőz, és holnapra már meg is jön neki! :wink: :lol: :lol: :lol:

dita75
 
 


Dita: Na látod... a végén még szülni is fog helyetted! :lol:

Tudtam, hogy elfelejtettem egy kérdésre válaszolni.
Monic: Itt a város nem hírdetett szünetet, így mi dolgozunk jöv. héten. Inkább mint hogy szombatonként, vagy nyári szünetben dolgozzuk le.

hofeherke
 
 


MARA
Hát a hasa elmegy úgy 35 hetesnek! :wink: :lol:

dita75
 
 


Az én uramé még csak 12 hetes környékén van ;)

hofeherke
 
 


Na megyek, mert már hiszti van hogy palacsintát akarnak enni.
Vászki fél órája tettem le először a seggem a mai nap!
Tudom, tudom legalább szokom és gyakorlok Bogyók születéséig, na de akkor iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis! :cry: Azt hittem ma lesz időm arvenezni, egyelőre nem úgy néz ki, mert addigra elszáll minden erőm mire odajutok! :roll:

Kép

dita75
 
 


Dita: Jó sütögetést! Én is azért tűntem el, mert netezés közben bepakoltam a kenyérsütőbe, kipakoltam a mosógépből és osztottam pár ötöst. Csak hogy ne unatkozzak ;) Ha marad a paliból ide is küldhetsz!!! Édesítő szerrel csinálod?

hofeherke
 
 


Dita,
lehet, hogy apának jön meg holnapra :lol:
A pajzsmirigyedet már nézték? Attól is lehet hízni ám rendesen.

Csajok,
tegyünk fel apákról pocifotókat, lássuk kié hány hetes. Az enyémé vagy 33 biztos :lol:

Délben tiszta hős voltam: megittam a csicsókagranulátumomat, amit eddig csak öklenedezve bírtam megszagolni is. De ha tényleg igaz, hogy egy 60 éves pasit az inzulintól mentett meg 2 hét fogyasztás után, akkor iszom. Diétás Piroska málnaszörpben nem is olyan ihatatlan. Ez a Diétás Piroska még apának is jobban ízlik, mint a rendes. Amúgy jóval édesebb.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én épp a diétás óriás joghurtomat eszem :)
Lina: lássuk a medvéd!!! Hol az a pocak?

hofeherke
 
 


Lina: A csicsóka állítólag a magas vérnyomás ellen is jó. Anyósom kertjében a komposztálóban szaporodott el, amikor irtottam akkor mondta. Ki kellett minden gyökeret vadászni, mert írtó szapora növény...

hofeherke
 
 


Mara,
majd lefényképezem apa pocakját. Vagyis van egy szilveszteri. Most nézem, azon pont behúzza a hasát :lol:
Magas vérnyomásom szerencsére nincs, de ez a hülye cukormizéria..., és nyáron azt vettem észre, hogy ha eszek fehér kenyeret, csokit..., persze nem mértéktelenül, akkor sokkal jobb, mintha szigorúan tartom a diétát. De Pöttyért bármit, de inzulint a legvégső esetben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Na végre kész vagyok, de nem maradt egy szem pali sem, úgyhogy nem tudok küldeni senkinek. Én is csak egyet ettem.
Most van egy órám, mert utána meg tutira vacsit kell készíteni!

MARA
Most úgy csináltam, hogy almát reszeltem bele, amúgy nem szoktam a tésztájába csak egy csomag vaniliás cukrot tenni, de most még azt sem.

LINA
Keresek apciról oldalképet, remélem találok, nem szereti magát fotóztatni! :roll:
Amióta dagi vagyok én sem, szóval megértem őt! :D

Nem tudom hogy a pajzsmirigyemet nézték-e, az is vérvétel alapján derül ki hogy gond van vele, nem? A nővéremnek nemrég véletlenül kiderült hogy alulműködik, a gyogyi után meg átlendült, most talán végre be tudták állítani a gyogyimennyiséget, hogy ne ingadozzon már a két rossz irány végleteibe.
Én akkor kezdem el hízni amikor a leálltam a tánccal és az edzésekkel, mert a térdem nem bírta.

dita75
 
 


Enyém férj is azt mondta, hogy nincs benne semmi csajos összeesküvésben :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Én a páromat lefényképeztem véletlenül a múlt héten. Azt akartam, ahogy ül a macska a kád szélén, és a párom is belekerül. Hát látszanak szépen a hurkák a hasán, de azt kompromittáló lenne feltenni Úgyhogy én személy szerint lemondok a ti képeitekről is...

hofeherke
 
 


Ditus, hú de ennék kis palacsintát :cry: :lol: Amugy te sosem zavarsz :wink:

Nekem férj éppen a konyhában bundás kenyeret készit magának és majd estére illetve holnapra nekem. Szegény mostanában nem igazán kap fini kaját mert nem főzöm örülök ha kigrammolom magamnak az enyémet ő meg azt nem kamázza. Holnap azért vadas lesz jó sok tésztával, azt legalább eheti.

Nemone, sikerült bevásárolnotok?????



Moncsi, csak finoman azzal a lakásrendezéssel, nehogy túlzásba vidd :wink: :wink: :wink: Én áldom az eszem hogy megcsináltuk még anno mert most már nem lennék rá képes.


Kismamik!!!! Én most kezdtem intézni ezt az őssejt dolgot. Ti is kértek majd a gyermekeiteknek????. Szerintem nagyon jó dolog és ezé a jövő.

Kép
pgsuska
 
 


Sziasztok!

Az én párom is kb. a nyolcadik hónapban lehet, de én imádom a pocakját! :lol:

Mért van az, hogy minél inkább nem akarok tesztelni, annál hamarabbi cn napon próbálkozom, hátha mégis kétcsíkos... hérfőn kellene megjönnie, és szerintem meg is fog. Nega lett a teszt..
veszper
 
 


Veszper: Ejnye-bejnye! Azt a kutya meg a mája!!!! :twisted: Ezt a tesztet tekintsd úgy mintha nem is csináltad volna meg. Csak idegeskedsz miatta, hogy negatív lett! Majd legközelebb szerdán csinálj tesztet!!!! Az már biztosabb lesz!

hofeherke
 
 


Megfogadom! :oops:
veszper
 
 


SZiasztok,

Dita,

ma mi is takarítottunk, szerencsére nekem a párom sokat segített. A háló itt is holnapra maradt.

Zsuzska,

én még nem rendeltem meg az őssejtet, de mi mindenképp levetetjük. Voltunk ezzel kapcsolatos előadáson is, és tényleg ezé a jövő.

Mara,

örülök, hogy nem áztál szét a kádban :wink:

Boni,

nehéz volt reggel felkelni Zsigihez az éjszakai traccsparti után?
Én délután aludtam 3 órát :oops:

Bikfy,

a férfiaknál általánan úgy van, hogy 2 órát hozzá kell adni ahhoz amit mondanak, hogy hányra érnek haza.

Kata,

mi újság veled? Pihensz?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok,
Szép estét mindenkinek.
Szeretném megkérdezni, hogy van -e köztetek aki a kaáliba jár/t

Pannanna
pannanna
 
 


Sziasztok!

Mara,
Örülök, hogy nem "áztál el" este! :wink:

Dita,
Palacsintát én is ennék! Na, majd jövő héten csinálok diétásat. Párodat én is megnéztem volna ahogy megmutatja a gyakorlatot! (Még így látatlanba is jót nevettem rajta. :wink: )

Zsuzska,
Igen, sikerült megvenni a kiságyat, matracot, és a babakocsit! A Tesóm meg odaadta a mellszívót, takarókat, rácsvédőt. Lassan leltárt kell készítenem, hogy mi van meg, és mit kell még beszerezni, mert már teljesen elvesztettem a fonalat.
Én tervezem az őssejt levetetését, és kedden rá is kérdezek a dokinál.

Bikfy,
És 2-ig fent maradtál? Én nem szoktam megvárni a páromat, inkább alszom...

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Pannanna,

mi a szegedi Kaáliban csináltattuk a lombikot aminek eredménye Danika lett.
Linácskáék a szegedi Kaáliba mentek volna ha nem jött volna Pici Pötty.
Boni és Évi a pesti Kaáliban csináltatta az inszemeket.
Bumi a debreceni Kaáliba jár.
Szezso sikeres lombikja pedig a tapolacai Kaálioz kötődik.

Most hirtelen ennyi jutott eszembe.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Nemone,

örülök, hogy ilyen sikeres napotok volt. Milyen babakocsit vettetek?
Ha hiszed-ha nem, nekem is van már Dani-leltáram, mivel a ruhákból is rengete féle méretem van már, így kénytelen voltam összeírni.
A kelengyelistát pont ma este vettem elő, és bizony egy csomó minden kell még vennünk.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi Monic :)

Pannanna
pannanna
 
 


Monic,
Olyan babakocsit vettünk, mint amilyen Boni Zsigijének van, még a színe is ugyanaz. Azt hiszem én is megcsinálom majd a leltárt, mert úgy könnyebb lesz.

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


De sokat írtatok, alig bírtam átolvasni :)

Ma mi is vásárolni voltunk. Vettünk párnákat az ágyra és hazaért végre az ülőke. Kolléganőmék hozták nekem haza és utána wii-ztünk egy kicsit. Nagyon jókat röhögtünk. Sajnálom hogy kimaradtam a traccspartiból.



vicky79
 
 


Nemone,

édremes leltárt készíteni, mert pl nálam kiderült, hogy Danikának 62-es ruhából alig van, és mivel 4kg körül lesz lehet, hogy először majd arra lesz szükség :oops:
56-80-ig rengeteg ruhát vettem már neki, valahogy a 62 kimaradt.

Vicky,

akkor mostmár teljes a bútor, hogy megjött az ülőke :wink: A párnákat is az új kanapéra vettétek?

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok!

Dita jelentem piri nénje hozzám jött el sajnos :cry: legalábbis délután volt egy kevéske barna.. kicsit tartok tőle nehogy ZSigi emiatt elforduljon cicitől..de nem finnyás.. eddig koppkoppkopp

éjjel persze csecsen támadott drágám 2 kor, aztán hagyott 6ig aludni.. hiába ha apja itthon van, terrorizál minket
:lol:

Lina próbálj felkészülni az álmodra.. de reméelm ha mégis kukacos akkor Lili jól fogja viselni

vezsper reméelm a hétfői teszted + lesz :lol:

Pgsuska mi Kriónál vetettük le..

Monic én azért csak max 68asig vettem rucikat, mert nem tudni előre milyen tempóban fejlődik mely évszaknak megfelelően :wink:

Némócska grt a babakocsihoz jó választás volt mi legalábbis szeretjük :lol:

bikfy este a teát azért még megittam köszi :lol:
Vendég
 


Én ma is korán veszek búcsút tőletek, mert holnap délelőtt tanítok, és így korán kelek. Pussz mindenkinek!
És jó pletyizést estére! ;)

hofeherke
 
 


Boni, néztem én is hogy hol kéne, mi a férjemmel a Sejtbanknál maradunk. Végülis hasonló mindkettő.


Moncsi, Oroszlánnak szinte csak 62 rugijai vannak, meg mindene csak e felett van, 56-os méretet nem is vettünk. Hol akarjátok amugy levenni az Őssejtet??? Mint már fent emlitettem a Sejtbanknál fogjuk valszeg, de a Boni által emlitett Krio is jó.


Nemone, örülök a babakocsinak, meg hogy haladtok. Én már leltároztam, pár dolog kell még Oroszlánnak és vége. Jövöhét végén kimosok rá, kivasalok utána pedig várom mikor bújik elő. Ha ilyen ütemben fog nőni a pocakom akkor nagyon hamar farkasszemet nézek vele :roll: :wink: :lol:

Kép
pgsuska
 
 


Zsuzska,

mi is a Sejtbankot választottuk. Azért is, mert náluk nem kell előtte Hepatitis és HIV vérvétel, mindent a levett vérből csinálnak.
Danikának én 2 56-os rugit vettem csak, a többit úgy kapta, azért remélem, hogy egy kicsit azokat is tudja majd használni.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Vennem kell még hálózsákot is, mert csak egy van, a kelengyelista pedig kettőt ír. És pólyát is veszek majd, mert a férjem lányának úgy könnyebb lesz majd a kezébe adni Danikát.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic,
Lili is közel 4 kiló volt 3950, de csak 52 cm. Bőven tudta hordani az 56-os rucikat is, vagy egy hónapig.

Na jó éjt, megyek aludni...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok, jaj de sokat nevettem rajtatok. Komolyan mondom, minden napra jut 2-3 olyan poén, amit megérné egy füzetbe lejegyezni.

Marácska!
Nagyon csípem ám a te poénjaidat is, ne félj, hiányoltunk is ám este. Te is 45-50 kiló vagy? Én is. És neked bizonyított IR-ed van? Mert nekem mindenki azt mondja, hogy áááá, ennyi kilóval kizárt az IR. Pedig szerintem nálam is ez lehet a bibi. És most én is karikor ledobtam sajna 4-5 kilót, miközben mindenki finomságokat falt, én ettem a hülye diétás cuccaimat.

Ditus!
Ááááá, ezen az api által bemutatott arwen tornán annyit röhögtem, hogy még most is könnyes a szemem. Kissé vizuális típus vagyok, és itt a férjed a szemem előtt. Hát ne tudd meg!!! :lol:
Én apim tegnep haverozott, újabban pénteken meglóg a fiúkkal. Engem is mindig hív, de engem jobban leköt, ha a barátaimmal csevegek, teázok. :wink: Így mindenki kitombolhatja magát.


Némóka!
Általában meg szoktam várni, de tegnap éjfélkor lefeküdtem. Jobb szeretem látni, milyen állapotban jön haza. Alkoholt egyébként szinte sosem iszik, antialkoholista, én mégis szeretem ilyenkor letesztelni. Látnám rajta, ha valami turpisságot csinálna.
Nem akarsz fotót tenni arról, amit ma vettél? Engem minden babaholmi érdekel. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Hogy én milyen igénytelen hozzászólásokat tudok írni!!! Ahhoz képest, hogy magyar szakos tanár is vagyok... Lehet, jobb lenne tagadni? Visszaolvasva szinte érthetetlen vagyok. Ne haragudjatok! :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Moncsikám!
Na azt ne tudd meg, mi mennyit veszekszünk ezen a férfi pontosságon. Ha én du. 4-ig dolgozom, akkor tuti nem ér oda, csak 4.10-re. Én meg utálok az utcán állni és várakozni, mint a k...vák. Mire ő odaér, én már úgy felbosszantom magam, hogy tiszta feszült leszek. Még mikor hazaérünk is villog a kezemben a sok feszültségtől a 60-as villanykörte. Még soha sehova nem ért oda őkegyelme időben, de a 7 év alatt már megtanulhattam volna. Én vagyok a hülye, hogy még mindig fel tud vele bosszantani. :shock:

KépKépKép
bikfy
 
 


Az újakat szeretettel üdvözlöm, idénre mindenkinek babát kívánok!

Kedves Pannanna és Veszper!
Ne ijedjetek meg tőlem, mint látjátok, én magamban is el tudok beszélgetni. Dita is ilyen, de mindketten tök jó fejek vagyunk. Igaz, Ditusom? Kicsit őrültek, de amúgy nagy szívek. :wink:

Suska?
Te ehetsz bundi kenyeret? De jó neked! Én már annyira kívánom, de nem merek belőle enni, nehogy felnyomja a vércukromat. Vagy valami spéci kenyérből csinálod?

Marácskám!
Te hogy csinálod a diétás palacsintát? Teljes kiőrlésű lisztből? És mit raksz bele? Írd meg légyszi a receptesbe!

Linus!
Én továbbra is Lilinek hiszek, szerintem Kata érkezik hozzátok, bár most már nagyon kíváncsi vagyok. Amúgy minden okés, jól vagy?

Évi!
Kitartás, neked már tényleg nem sok van hátra, és a kezedben lesznek a picurkáid. Nagyon szorítok, és sok puszit küldök innen, a Bácskából.

Bonikám!
Bármikor vendégem vagy egy teára! De azért ha jössz, a gyereket is hozd! Amíg te iszogatsz, én a csodaszép fiacskádat dögönyözöm!!!! :lol:

Mindenkit puszilok, mostanra meguntam saját magam. Üdv: Bikfy :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy,
hát még én milyen kíváncsi vagyok. De pár hét még kell, hogy kiderülhessen. Velem minden ok, remélem Pöttyel is. A cukrommal küszködök, de csak reggel. Most fele annyi ch-t ettem, mint kellene, majd megnézem, így milyen. Csináltunk Hot Pan-ben reggelit, sült bacon, virsli, hagyma, tükörtojás, annyit ettem, hogy már csak egy szelet kenyér fért be mellé. Majd úgy 50 perc múlva mérem. Este a rendes vacsitól is csak 4,9 volt. Remélem ez a csicsóka is segíteni fog.
Ma megyünk korizni délután. Persze én azt hiszem kihagyom, bár apukám nagyon aggitál, hogy ha 10 éve nem estem el, akkor miért pont most esnék, de én nem akarok kockáztatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Bikfy,

én szeretem olvasni amikor magaddal elbeszélgetsz :wink:
Az én párom sem pontos sosem, engem nagyon zavar, mert az én családom olyan, hogyha apukám azt mondja, hogy 9 óra 18 percre jön akkor bizony 9 óra 18 perckor itt is van. És tőlünk is mindig elvárták a pontosságot, így az őrületbe tud kergetni a férjem amikor megkérem és mégsem jön értem időben.

Én nem is tudom hova kopogjam le, de az új év 10 napja alatt egyetlen dekát sem híztam. :wink:

Linácska,

de finom reggelitek volt :wink: Most aztán éhes lettem, de nincs itthon sem Hot Pan (pedig mindig megfogadom, hogy veszek egyet amikor látom a reklámját), sem bacon, talán tojás van :roll:
Szerintem sem korcsolyázz, az ördög nem alszik. Nem mindig azért esik el az ember mert béna hanem mert nekimegy valami hülye. És szerintem sosem bocsátanátok meg magatoknak ha Pici Pöttyöt bármi baj érné.

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Linus!
Szerintem ne hallgass semmiféle aggitálásra, majd máskor bepótolod a csúszkálást. Nagyon vigyázz Katára!
A cukrodnak nagyon örülök, remélem, maradnak is a jó értékek. Én most tudod, mitől félek? Ez a sok húsevés felnyomja a koleszterinemet. Pedig arra is kellene vigyázni. De hát mindig csak zöldet nem ehetek... Azért az jó, hogy nektek néha lecsúszhat egy kis kenyér, vagy tészta, én a candida diétával ilyeneket nem ehetek. Csak abban bízom, hogy azért lesz eredménye.
Mikor tudják megmondani az orvosok, hogy fiad vagy lányod lesz-e? Hány hetesen? Bár továbbra is állítom, én Lilinek hiszek. :wink:

Most elmegyek, összerittyentek egy ebédet, közben Avivázok is, sőt időnként ide is benézek majd. Addig puszilok mindenkit: Bikfy

KépKépKép
bikfy
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: