Új privát üzeneted érkezett!

Vok,
jó szórakozást Párizsban. :)
Lidke,
nagyon szépek a gyerkőcök és tök jók a képek. Nekem Déváról a cib törölközős a kedvencem. :)
Anita,
hogy megy a torna Emmával?
Gyöngyi,
már harminc hetes vagy! :) Lili szerintem jól meglesz apával, amíg bent leszel a kórházban. Meg csak 3 nap, szóval ez nem vészes. Szülésznőt választasz majd? Név ügyben van fejlemény?
Tünde,
kezditek ti is az ovit?

Tegnap befizettük az oviba az ebédpénzt. Pont 1 hónap múlva kezdjük. Izgi. Addig még kap Prevenar és bárányhímlő elleni oltást. Most végre egészséges. Kopp, kopp...
Lidi eldöntötte 2 hónapja, hogy kacsa lesz a jele, de az oviban nincs ilyen jel. Jövő 7en megyünk ledumálni, hogy akkor mi legyen.

Ad valaki Béres cseppet a gyerkőcnek?
angi79
 
 


Mamacka! Zazira rá sem ismernél: sovány, akkora, mint a többiek és nem nagyon eszik. Cserébe minden nap gigakakija van. A nem nagyon eszik, az túlzás: nem eszik semmiből mennyiséget. Én szándékosan nem hagyom játszmázni az étel miatt, így amit otthagy elpakolom. Viszont ő már önkiszolgál: almát vesz le, megmossa, megeszi, kidobja, mandarint pucol, kiflit vesz ki, almalevet csapol, szóval ő viszont követhetetlen.
De sovány és ezzel nincs semmi baj. Nálunk is mindenki csóvál, de amíg kaki van, engem nem izgat az ügy.
Erősítésnek szántam, ha csak bizonytalan lennél. :roll: :D

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Gyöngyi! 30??? Szofi is már almázik két napja... 8) repül az idő!

Kép
Kép
~melitta~
 
 

 
 

Angi! A kacsa szuperédes! Zazit hívtam kiskacsának sokáig.

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Sziasztok!

Gyöngyi!
Sajna még nem jutottam a priviig, holnap igyekszem összehozni!

Eszti!
Köszi! Ezt a szerepjátékot kipróbáljuk a kistesóra, bár azóta se volt semmi. Ugyanolyan hirtelen ment, mint ahogy jött. :roll:

Mamacka!
Hány kiló Áron, és mennyi volt mondjuk fél éve?
Szerintem is sima gyerekorvosnál kéne indítani, hátha csak egy kis vérszegénység, vagy ilyesmi. Gondolom, az ilyeneket a szakember előtt ki kell zárni.
Étkezési szokásokat még mindig bevezethetsz, főleg most, hogy külön laktok. Hajrá! :D (Egyébként ez nem ok a nemevésre. Déva 4 napos kora óta minden vacsoránál ott van velünk az asztalnál, mégse eszik. :roll: )

Tünde!
De jó, hogy jelentkeztél! :D
Dicsit köszönjük!
Kevénél a "rossz nap" kb. két hónapig tartott. :roll: :lol:
Ha lesz egy kis időd, írj magatokról is, meg képeket is hozzál! Vizsgákkal hogy állsz?

Eszter!
Nagyon jó szórakozást Nektek! Jól bedobtad Ádámot a mélyvízbe! :lol:

Angi!
Köszi!
Ez aztán a jó hír, hogy végre meggyógyult Lidi! :D
Ez az ovi dolog egyre jobban élesedik! Várja már Lidi?
Én semmit nem adok. Voltunk kedden egészséges rendelésen, megkérdeztem a doktor néninket, hogy aranyat, ezüstöt vagy mit adjak a kölkeimnek. Döbbenten kérdezte, hogy mire akarom adni. Mondtam, hogy immunerősítésre, meg megelőzésre. Jót röhögött, hogy az én gyerekeimnek nincs szüksége immunerősítésre, fölösleges nekik bármit is adni. :D 8)
Barátnőm adott a gyerekeinek Bérest, elégedett volt vele.

Melitta!
Szia! :D
Zazin mindig csak ámulok, és bámulok, hogy milyen önálló! :shock: :D
Szofi is milyen nagylány már! És hogy ízlett az alma?

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Az almát majdnem kiskanalastól ettük meg... :lol:
Akartam írni, hogy szilveszteri Dévától olvadozom...

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Melitta köszi
Esetleg tehetnél fotót a kölkecről!

Áron 12 kiló és kb annyi volt fél éve is, bár lehet csak 11.5.
A nemevés miatt nem is vinném dokihoz, engem a szinte állandóan hígabb széklet aggaszt kicsit. Most, hogy jobban odafigyelek, nincs evés alatt elmászkálás semmi nasi stb úgy tűnik nem is olyan vészes az a nemevés csak anyám paráztat állandóan. Mondjuk elég sápadt karikás szemű, de ha belegondolok én is hasonlóan festettem ennyi idősen.

Angi
Én adok.
10 csepp béres 10 csepp cebionnal. C vitaminnal kell szedni úgy jobban hasznosul. Szerintem jó. Amikor elkezdtem adni Áron megtáltosodott az evésben, de aztán valahogy visszaesett.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Húúú, de ritkán jutok ide. Most még olvasni is régen olvastam. Átfutottam,de bocsi,h ne nagyon tudok reagálni.

Esztikém, sajnálom,h csak nem ok Benyóka fülecskéje. Remélem, tényleg bejön a tubus. Megkapta már? VAgy mikor kapja? Ő kapott prevenart? (csak kíváncsiságból) Hihetetlen miket művel Bence. Kééész!

Angi, örülök nagyon, h végre egészséges Lidi! Maradjon is így jó sokáig! De izgi az ovi! Várom majd a beszámolót. Most már leszek többet, csak az ünnepek alatt úgy összeszaladtak a napok.
Már te is 18. hétben? Uhhhh, tök jó! :D AFP-t levették? Lehet köv uh-n ki is derül, ki lakik odabent. Jövő héten lesz genetika?

Lidke, gyönyörűek a gyermekeitek!

Mamac, nem evés sztem korosztályos. Bár Boti a bölcsiben eminens ebben, itthon kevésbé. (Bár a héten itthon sem győzöm etetni.) De az állandó híg széklet inkább. Mi is azzal mentünk gasztros dokihoz. Megyünk megint mi is, bár B-nak bőrtünetei vannak. Mikor voltunk, még nem találkozott ennyi allergénnel,mint azóta. Házi dokinénink pl. HA tápira fogta, de a gasztoros dokinéni mondta,h most ne diétáztassam,h ha megyünk vérvételre, terhelve legyen a szervezete az esetleges allergénnel. (Pedig két és fél éves korától kap csak teljes tehéntejet pl.)
Drukk,h ne táplálékallergia legyen!

Boti továbbra sincs összeszakadva, bár egyáltalán nem dagi. Súlyra 19 kiló, magasságáról lövésem sincs (pedig már milyen régóta készülök megmérni), de 104-es nacikat hord. Lába 26-os. Mondjuk lassan két éves státusz, akkor majd lemérik.

Nálunk amúgy minden ok! Boti rongy, mint a baj! Akkora zsivány, hogy megzabáljuk folyamatosan! Szövegén kinyúlni, húgát edzi keményen (aki mindezt hang nélkül tűri), és egyfolytában pörög.Imád mondókázni, énekelni, festeni! Állandóan festünk...Nyomtatunk és festünk. (Most már nagyon ügyes.) Jégen ügyesen csúszkál,úh most kapott egy korit. Holnap fogja felavatni apájával.
Tegnap vittük a királylányt gyógytornászhoz. Ami örömteli, hogy a legnagyobb valószínűséggel nem idegrendszeri eredetű, hanem ortophédiai (?) a probléma. Nem hipotónia, hanem ferde nyak. Tudtam én,h nem ok, hogy egyik irányba nem fordítja rendesen a fejét (meg azért nem is tud azon az oldalon szopizni). Még visszük uh-ra, hogy megtudjuk, nincs-e egy esetleges hematoma ott, vagy vmi , ami akadályozza. Lehet, csak pocakon belüli rossz tartás. És összefügghet reflux-szal is!!! Nagyon sokat bukik, bár a súlyán nem látszik. :lol: - így azt is megnézik. Megmutatták a nyakán, amelyik izom, meg inak befeszülnek, meg a csípője felett is befeszült már picit a sok "kiflizéstől" (ahogy próbál kicsavarodni szopizásnál). Kezelésre van szüksége, mert koponyadeformációhoz vezethet. Ami jól lehet, inkább esztétikai probléma, de a későbbi mozgáshoz is szükséges,h kilazítsák a nyakát. Ahhoz hasonlították, mint mikor elalusszuk a nyakunkat, és ugye a legapróbb fordítás milyen kellemetlen tud lenni. Szegény kicsikénknek pont ilyen érzés. És milyen hőőőőős, mert sosem panaszkodik szinte. Egyébként kifejezetten erős és (naaaagy) babának titulálták. A vizsgálgatást, tornát mosolyogva tűrte, a kezelést végigüvöltötte,h a szívem facsarodott belé. Ugye, alig halljuk hangját itthon, ez a keserves üvöltés.... hát sose gondoltam volna,h ekkora hangja bír lenni. Még most beszélünk másik két gyógytornásszal, mert ez a főnökasszony elég elfoglalt. Ha esetleg nem tudják vállalni, akkor ő próbál megoldást találni,h kezelgesse Emmát.
Közben itthon is tornáztatni kell. Jóváhagyták az eddig végzetteket (aminek hatására pl. a hasalás már tökéletesen megy neki), és még mutattak is új gyakorlatot.

Egyébként továbbra is álomba illő Emmácskával az élet. Gyakorlatilag észre sem venni,h pici babával élünk. Éjszaka alszunk, tegnap pl. én keltettem fel reggel fél 8-kor enni, mert mi vittük Botikát bölcsibe. :D
Napközben sincs semmi gond: eszik, nézelődik, gügyög, örül/mosolyog mindennek, tornázunk, alszik. Hihetetlen! :wink:
(Szóval egy babások, akik csak játszadoztok a tesó gondolatával - főleg, mert annyira nem volt egyszerű a bébivel, mint pl. Botival - hajrá, hajrá!!! :D) (Azért remélem, már nagyon nem fog "elromlani".)

Azt hiszem, most pótoltam. :wink:

Pussz!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Jó reggelt!
Anita,
de jó, hogy írtál. :) Boti milyen jó kiscsávó lehet. Tegyél fel róla koris képet!!!! Biztos nem unalmas az élet melllette. Remélem nekem is lesz egy ilyen jól alvó babám, mint Emma. De jó, hogy tudsz pihenni, mert az olyan sokat számít. Ez a nyaki dolog szegénykének biztos rossz, hogy ennyit macerálják. A torna ezek szerint hatásos és biztos egyre jobb lesz. Róla is tehetnél ám képet!
Lidi most pénteken kapja a prevenart és a bárányhímlő ellenit. Boti is megkapta ezeket, nem?
Lidi 102 cm magas és jelenleg 15 kg kb. De ez majd alakul megint. :D
19-én megyek uh-ra, megint az Istenhegyire a Hajdú dr.nőhöz. AFP eredménye szerdán lesz meg. A kombinált vérvételem eredménye amúgy negatív lett, még a rossz nyaki redő értékével számolva is. :)
Mamacka,
köszi a Béres választ, lehet, hogy adok majd neki. Szerintem a híg kaki miatt kellene esetleg megmutatni.
Lidke,
várja nagyon az ovit. :)

Tegnap moziban voltunk Ferivel. Megnéztük a Valami Amerika 2-őt. Szerintünk nagyon jó. :D
angi79
 
 


Sziasztok,

Anita, jóó sokat írtál végre. :) Ez elég bonyi, amit Emmáról írtál, de a lényeg, hogy azért csak haladtok. :) Ilyen álomlánykát. :) Azért ez még a ketteskéknél is ritkaság. :)

Angi, nem is tudtam, hogy rossz volt a nyakiredő. Vagy írtad, csak átsiklottam felette? Repül az idő, tényleg mindjárt kiderül, hogy kit vártok. :) Ovi izgi. :) Jártok be előtte, vagy csak majd, amikor indul?

Mi Benyóval múlt héten elmentünk minikaratéra. :) Egy világbajnoki ezüstérmes csaj csinálja, 3-6 éveseknek, ehhez mérten a 45 perces "edzés" 98%-a inkább játékos torna. Előrefutás, hátrafutás, bukfenc, ladbagurítás, egy lábon ugrálás. Na és persze azért vannak kézmozgások, lábmozgások, meg esés gyakorlás is.
A csaj nagyon aranyos, szerintem jól bánik velük. Nincs vérszigor, de azért mindig szól, ha valamelyik tök mást csinál. :) De azt is aranyosan.
Így Bence már emlegeti a nevét, és hogy ugye megyünk még.
Persze bemutatkozott az első alkalommal, felmászott a bordás fal tetejéig, aztán meg visszafelé a feléről leugrott a szivacsra. Guggolásból felrugta magát kézállásba....Mondta Renáta (edzőnéni), hogy iszonyú erős. Tényleg???? :lol: :lol: :lol:
Szóval megyünk még, mert egyelőre tetszik neki. :)
Vendég
 


Ja, Anita: Benyó már régen megkapta a prevenart, de ha anatómiailag teljesen szűk a fülkürtje, azzal a prevenar sem tud mit csinálni.
Vendég
 


Eszti,
ez a karate nagyon jól hangzik. :) Hihetetlen fiad van. :D
A nyaki redős dolgot nem meséltem még. A Péterfyben 2,4-nek mérték és a határ szerintük 2,5. Aztán elküldtek genetikushoz és így kerültünk az Istenhegyire, ahol a drnő 1,9-et mért, mellesleg a dokim is. Volt így 1 kis para, de végül megnyugtatott minket a drnő. Ezért nem megyek most a kötelező genetikaira a Péterfybe.
Pénteken megyünk be az oviba és akkor minden részletet megtudunk. Az oltások előtt nem akarok vele közösségbe menni.

Szép napot. Megyek sütök túrótortát, mert vendégeink lesznek du. :)
angi79
 
 


sziasztok

Tényleg nagyon gyorsan szalad az idő.Az embernek fel sem tűnik, csak ha már van gyereke. Kicsit depis is vagyok e-miatt, de majd túl leszek rajta.

Angi: örülök, hogy Lidi meggyógyult. A Béresen már én is gondolkodtam, de mikor kérdeztem a védőnőt, azt mondta, hogy az igazából felnőtteknek van, adjak inkább gyerekvitamint neki. Szóval én elbizonytalanodtam tőle, de ettől függetlenűl nem hiszem,hogy ártana nekik. És Te meggyógyultál már? Mit szedtél végűl is?
A szüléssel már ott tartunk, hogy a Lili kijelentette, hogy Ő is bekisér engem és utána ott is alszik. Most inkább nem is hozom szóba, bár ez a struccpolitika nem tudom mennyire helyes

Eszti: Jó, hogy Benyónak tetszik a karate. Nekünkse ártana valami kis testmozgás, mert a Lili este 8-tól a legaktívabb és alig lehet bekönyörögni az ágyba

Anita: remélem nálunk is ilyen nyugis lesz a második babó :) A torna biztos nem lehet egyszerű,de jó, hogy ilyen jól bírja.

vok: hazajöttetek? Milyen volt?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok

Mindenkinek boldog új évet kívánok!

Nekünk is nagyon jól teltek az ünnepek. Itt volt a család Magyarországról, ez nagyon szuper volt.
Laura nagyon élvezte a nyüzsit, a sok embert és teljesen odavolt a Karácsonytól. Ajándékkicsomagolás közben egyfolytában ugrándozott és azt kiabálta, hogy: Wow, Wow! :) :)
Nagyon édes volt.

Velem is minden rendben, csak már nagyon hamar elfáradok. Nemsokára itt a nagy nap, izgulok egy picit.
Múlt héten voltam UH-n, most egy héttel idősebbnek mondják. Szóval 4-6 hét. Huh.

Kinga

KépKép
KépKép
scullyx
 
 


Kinga: jó, hogy írtál. Azért várd ki a végét, Laurát is túlhordtad, emlékszel? :) Mindenki megszűlt már körülöttünk,mi meg ültünk elkenődve a terhesgondozáson :) Vagy arra, hogy mennek a dolgok? Ha nem indul be az adott napon akkor egyből megcsászároznak?

Használt már valaki oregano olajat? Néztem a tv-ben, hogy bőrgombára jó, rákerestem a neten és még egy csomó szuper tulajdonsága van ezen kívűl.

Mamacka: nálunk sincs kialakult étekzési szokás :oops: . A híg kakit nem csinálhatja valamilyen vírus vagy baci?

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Sziasztok!

Eszti, szuper a karate! :D Értem, tényleg írtad is,hogy anatómiailag "bibis" Bence füle. Azért is kérdeztem, mert Boti is elég füles mackó (lenne), de szerencsére mióta megkapta a prevenart, nem is volt gond a fülével (kopp-kopp), meg a bölcsit is elég jól viseli (eddig legalábbis) betegségügyileg. Emma már kapott is egyet, szerdán kapja a 2.-t a 3 hóssal. Jó,h ő már ingyen kapja, mert Boti miatt szerettem volna minél hamarabb oltatni, de ilyen miniként 3 kell ugye, plusz 2. évben egy emlékeztető, és mindez most ingyen van.
Emmánál a lényeg,h ez a ferde nyak nem idegrendszeri károsodásból ered (oxigénhiány miatt), hanem ortophédiai eredetű. Most megyünk uh-ra, hogy nincs-e ott vmi hematoma v vmi, ami akadályozza annak az izomnak a normál működését, vagy milyen fokú a refluxa (ha ez a bukott mennyiség tényleg reflux miatt van - gyógytornász azt mondta,h nincs leírva sehol, de megszámlálhatatlan gyermeknél összefüggött már a reflux és ez a nyaki probléma). Ha nem találnak semmit, akkor valszeg vmi rossz magzati pozíció eredménye. Pár hónap alatt állítólag teljesen rendbe hozzák.

Angi, örülök,h jó lett a kombinált. Olyan kíváncsi vagyok már én is Lidi tesójának nemére. :D (van egy megérzésem, majd megmondom, bejött-e). Boti úgy megy a jégen, mintha nem is először lett volna kori a lábán. :shock: Hihetetlen. Majd hozok képeket, csak még nem töltöttem fel a gépre.
Ja, vitamin: B. cebiont, vigantolt és echinacea-t, és hetente/ két hetente oscillococcinumot kap. Bérest nem mertem neki adni, mert étvágyat csinál, és nincs rá szükséges. :wink: De ismerőseim adják hasonló korú, közösséget kezdő /közösségbe járó gyerkőcnek.
Kacsa édi, hátha vmi jót sikerül kapnotok. Boti hajó. :D

Kinga, nagy drukk Neked is! Laura édes lehet!

Gyöngyi, depit átérzem, kitartás! Lili is jól fogja viselni, de beszélgessetek csak róla. Mai napig nem hiszem el,h Boti ilyen jól viselte: előtte is, azóta is csak én, csak én vagyok jó elalvásnál mindenképp. De nagyon ügyesek voltak. Igaz, én extra ideig voltam sajnos bent, így utolsó nap már nagyon várt, de hőőős volt. Anna és Petiből sokat olvastunk. :wink:

Melitta, csúszik az alma a csajnak?

Vok, mesélj!

Ági, hogy vagytok! Bocsi,h még nem írtam. Pótolom. Meggyógyultatok?

Mondom én, mennem kell. Nem akar lefeküdni az apjának, érthetetlen. :?

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Ja, és azt persze elfelejtettem korrigálni,hogy 3 éves státusz lesz... (eszméletlen, hogy így elrohant az idő)

Eszti, tényleg ritkaság lehet egy ilyen "ajándékbaba", nekünk asszem a két szélsőség jutott. :wink:

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Anita,
akkor várom majd a képeket. Drukk, hogy az uh-on ne legyen semmi. Ugye jól emlékszem, hogy Te is írtál valami szakinak itt a neten gyes/gyed témában? Megírod, hogy hol találom?
Tök jó, hogy Boti nem beteges mostanában.
Gyöngyi,
szerintem is jó lenne beszélgetni Lilivel a tesós témáról. Biztos vannak jobb pillanatai pl. játék közben kicsit közvetve stb.
Én meggyógyultam, köszi. Sinupret szedtem csak.

A Béres válaszokat köszi, adtam neki.

Vas Ildi??? Vali? Babetta? Többiek? Annácskáék jól vannak?
angi79
 
 


Sziasztok mamik

Nem tudom, hogy meséltem-e már nagy tervünket miszerint Füredre kellene költöznünk mivel Ádám hajóépítő és itt a belvárosban nem igazán terem babér.
Vasárnap elmentünk Füredre lakást nézni.
Tegnap feladtam hirdetést és ma már jelentkezett egy komolynak tűnő érdeklődő, csütörtökön jön megnézni a lakást. Azt mondta, hogy neki sürgős lenne pár héten belül költözni kéne. A füredi lakás elég jó helyen van csak meglehetősen lepukkant... ráadásul ezen ugyebár alakítani sem lehet, olyan rondák a burkolatok, a lakás elrendezése sem valami jó, a konyhabútor hányinger viszont garázs tároló, füves udvar Balatonra panoráma 10 nm erkély, 85 nm lakás 60000-ért...

A miénket végül 75000ért hirdettük meg.

Tudom ez még nem biztos, lehet meglátja és elmegy a kedve főleg, hogy Áron ma piros filccel összefirkálta afalat. De azért ez már erőlelépés... izgulunk... félek ettől az itt kiadom ott bérlek dologtól olyan bonyolultnak tűnik... ráadásul úgy szeretem a lakásunkat, olyan amilyennek szerettük volna és egy csomó munkánk van benne.

Ha valakinek van tapasztalata bérlésben kiadásban kérlek ossza meg, hogy mire kell figyelni, mit érdemes kikötni... stb


Be vagyok tojva...



http://www.szuperingatlan.hu/pictureGal ... d=2151603#

http://www.szuperingatlan.hu/alberlet/k ... ty-480370/

ezt a lakást néztük

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Mamac, most kiadjátok a tiéteket??? Úhh
Nem nagyon vannak fotóim, akartam is kérdezni, hogy nem talizunk, mert megkérnélek, hog ycsinálj róluk fotókat. De komolyan!!! Mielőtt leléptek F-re. :)

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Angi, jól emlékszel, a szakbarbárnak írtam:

http://forum.index.hu/Article/showArtic ... &t=9036766
(Képeket még nem töltöttem.)
Melitta, jól vagytok? Editékről, Annácskáékról tudsz?

Mamac, drukk!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Anita,
hálás köszönet. Közben ma már megkaptam a kérdéseimre a választ. :D
Mamacka,
drukk nektek!!!! Balatonon lakni biztos nagyon jó lehet. :)
angi79
 
 


Melitta

igen uhhh de reméljük jól jövünk ki az egészből...

Gyertek el a napokban és fotózunk! hmm? mit szólsz?

Angi
Igen nekem egyre jobban tetszik az ötlet csak a konyhámat nagyon sajnálom, olyan gyönyörűre csinálta férjecske... :cry:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Ti a harmadik kerületben vagytok, ugye jól emlékszem? Mert akor Megyeri híd és opppleá...
Bár, most miket sikerült találnom: Kép
Hintában

Kép

Még mindig hintában

Kép

Puttonybaba

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Kép

És így szoktunk VukEsztivel telcsizni... hívom is. :)

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Nna, kétszer sikerált, úgyhogy töröltem...

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Melitta:Szóficának boldog fél éves szülinapot!!!Édesek nagyon!!!

Anita: én is sokat gondolok rátok, remélem minden rendben lesz!!! Csak élni nincs időm(meg kedvem se nagyon) nekem sem mostanában!! :cry: De remélem ha jön a jóidő talizunk! Fanninak az állandó orrdugulásának oka az orrmandulanagyobbodás. :cry: De amúgy nagyon jól elvagyunk.

Eszti: a karate tényleg nagyon jó lehet! Itt is sokan járatják, de itt csak 4 év fölött mehetnek!

Mamacka: szorítok hogy Ti is megtaláljátok a legmegfelelőbb megoldást a lakásügyben!!!Nem könnyű.... Sok erőt Nektek!

Vokeszti: remélem jól érzeted magad! Itthon minden simán ment? Jól vagytok?

Gyöngyi: én nem használtam oregánóolajat még :lol: Rohan az idő..........

Pussz mindenkinek!
Vendég
 


melitta
olyan gyönyörűek!!!!

igen III ker
telefonon egyeztessünk

pusza

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


ja még annyit, hogy Andor 3-án elkezdett mászni, tegnap kinőtt az első foga, ma már felállt, és rengeteget eszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Most néztem az iwiwen, hogy megszületett Scullyx kislánya :D

melitta: azok a gyönyörű szemek :)

mamacka: Andor jól belehúzott :)

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Melitta,
végre képek a gyerekekről! :D Nagyon szépek. Szofi rád hasonlít, ugye? Milyen nagy a testvérszeretet. :D Ez a hinta bejött Nektek? Lehet, hogy én is vennék majd ketteskének.
Kinga,
gratulálunk!
Mamacka,
Andornak nagy gratula! Látszik, hogy jó az étvágya. :D

angi79
 
 


Angi
Köszi
Áron ekkorának kövérebb volt ám, most meg alig eszik. Úgy néz ki őt anno jobban izgatta a kaját adó kellék maga, mint a tej..
:)

Két hét múlva neked is kezdődik a visszaszámlálás :wink:

Kinga
Gratulálunk!

Évit meg ha minden igaz holnap császározzák az ikrekkel.


Szorítsatok!
Nagyon szimpatikus és fizetőképes az albérlőjelöltünk. Olyan jó lenne ha minket választana.
Ha mi leszünk a nyertesek akkor két három hét múlva költözhetünk... jujj de izgi...már úgy beleéltem magamat... nagyon tetszik Füred. Azóta Füred tv adásait nézem a neten :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Tényleg, Angi, tudtok már valami, hogy lány-e vagy fiú?
Nevek?? :)

Melitta, szépek vagytok. :) :)
Vendég
 


Eszti,
hétfőn lesz uh, talán megmutatja magát. :wink: 3 fiúnév tetszik és 1 lány, még nincs végleges döntés.
angi79
 
 


Hű mamik
Gondoljatok Bartikára és pocaklakó Ádámra is... már csak három napjuk van a kiírásig és Barti már eléggé kínlódik!


Hurrá babaeső!!!


újszülötteket nézegetve nagyon elfogott a nosztalgia pedig még csak 8 hónapja volt.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Kinga! Isten hozta a kis jövevényt! Hoz képet és írj, ha tudsz!

Évi77! Aztaaa, nagy drukk!

Köszönjük, köszönjük!

Lassan a balatoni tali egyszerűbb lesz lányok! ... Marcsi, akkor nyáron csak átkompozunk... :) Majd hívlak valamikor ha elolvad a jég. :shock:
Most kezdett el mászni? Akkor nem aggódom, hogy Szofi még csak kúszik... Zazi ekkor már állt... :roll: Benyó meg már ment, nem Eszti??? :lol: 8) :shock:

Angi! De jó retróvonalzója van Pocakmanónak! :)

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Bartikaaaaaaaaaaaaaaaaaa! Veled vagyunk!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
~melitta~
 
 


Melitta, foglak hívni, ezüst miatt. :)
Épp a minap nosztalgiáztam, napra pontosan 5 hósan ült fel, 6 hósan állt fel és 9 hósan indult útjának. :wink: Első karácsonyán a Vörösmarty téren a babakocsit fogva sétált. :)
Vendég
 


Sziasztok!

vagyok, vagyok, csak elhavazva... :D
Meg jól megfázva...

Párizs nagyon szép volt, de nagyon hideg. Ezért is vagyok most beteg.... Anyám hozta a formáját. Semmi se volt jó neki, alapvetően olyan volt vele, mint egy 10 év forma gyerekkel, aki hót türelmetlen.
Nem részletezném... :D:D
Párizs nem változott sokat az elmúlt 10 évben. :D:D ez megnyugtatott! :D De az biztos, hogy ha tehetem többet télen nem megyek várost nézni :D:D

Évi77el smseztem egy kört. Alapvetően már 7cmre nyitva volt, de a burok még tartott és ma töltik a 37dik hetet. Ádám és Eszter (szép nevek :D:D) 3 kiló körül mozognak :D Majd remélem mesél, hogy mi volt. :)

Barti!
Kitartás!!! :D Drukkolok!

Anita!
Jót mosolyogtam a 2 éves státuszon :D:D
Jó is lenne... :d
Hogy haladtok a tornával?

Angi!
:D Mesélj majd az uh után. :D

Bosco!
Hogy vagy?

Gyöngyi!
Ti mikor mentek uhra?

Rólunk:
Eltüntettem azt a mappát, amiben Hanna születési anyakönyvi kivonata, meg a kiskönyve volt... :(( Nem tudom hova raktam. Most nagyon idegesít. :( Mindig eltűnik a lakásban valami... :(

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


SMS:
"Tudja meg az egész világ, hogy a Hegedűs ikrek MEGÉRKEZTEK! Elsőként Ádám született meg, 3230grammal és 54 centivel. 1 perc múlva Eszter követte őt 2660 grammal és 51 centivel :)"

Naaaagy gratu az egész családnak!
Isten hozta Ádámot és Esztert közöttünk! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Évicsalád, nagy gratula!!!
Vendég
 


Évi,
nagy gratula Nektek!! Minden elismerésem a Tied az elmúlt 37 hétért! Majd mesélj!
Vok,
jobbulást! Jó nagy hideget fogtatok ki. Ádámnak hogy ment Hannával?
Bartika,
drukk!!!!!!!!!!!

Voltunk ma az oviban. Lidi konkrétan bement a csop,szobába nélkülem és ki se akart jönni. :D CSIGA lett a jele. Feb.9-én kezdünk és csak délelőtt fog járni egyelőre. :)
angi79
 
 


Mi is köszöntjük a kis Ádámot és Eszert. Isten hozta Őket a nagyvilágban!

Hűűű, akárhogy is számolom ez majdnem 6kg.-nyi gyerek. Nem semmi!!!
Vendég
 


Évi: hatalmas gratuláció tőlem is. És le a kalappal, hogy így végig tudtad csinálni (én ettől az egytől nem tudom lassan a legalapvetőbb dolgokat megcsinálni mint pl. zokni húzás)

Meli: 6 kg gyerek :D

vok: én írtam, hogy vigyél tundra bugyit, nem hallgattál rám :) Nyomasd az ezüstöt meg a homeot, küldök gyógymanót is. Uh 3 hét múlva lesz megint. 1 hete voltam, akkor 1500g volt a picurka. Beszéltem a szülésznővel is, szóval most már majdnem biztos a tbányai szülés

Eszti:ezek szerint használ az ezüst ?(vagy valamit félreolvastam a múltkor :oops: )

Bartika: szorítok én is, tudom nehéz így a végén már. Ha van egy kis időd, írj

na megyek , csinálok egy kis tojásos-nokedlit

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


Évi77: gratulálunk Nektek!!! Jó egészséget kívánunk mindenkinek a család apraja- nagyjának!!!

Vok: Jobbulást!!!Anyud akkor elszórakoztatott! Köszi kérdésed egyre rosszabb. De kitartok! :lol:És egyszer majd ha eljutok odáig, mesélek! :wink: :wink: :wink:

Bartika: drukkolunk Nektek is hogy minden rendben legyen! Sok sok erőt!!!

Mamacka: nektek is szorítok ház ügyben,és remélem az evéssel is hamarosan megbarátkozik a nagyfiad!(nosza rajta kistesó projekt)

Scullyx: gratulálunk Nektek is!!! Jó egészséget kívánunk Nektek!!!

Melitta: nagyon édesek a gyerkőcök!!!
Vendég
 


Gyöngyi, Tündével beszéltem, és rájöttem, hogy én tulajdonképpen alig adtam Bencének. Csak egy nap egyszer spréztam a szájába, és az meg a napi 3x1 teáskanáltól nagyon messze van. Lehet, hogy azért nem hatott, mert nagyon kevés volt. :)
Legutóbb hajnalban felkelt, és folyt az orra, azonnal ivott egy kortyot, már reggel nem folyt az orra, de még aznap adtam 3 teáskanállal, és nem lett belőle semmi. :wink:

Szóval ez fellelkesített. :)
Vendég
 


Eszti: de jó! Akkor mégis hatásos. Én most vagyok túl a szájsebészeti beavatkozáson, és jövőhéten fogják elkezdeni a többi kezelést. Most a gyulladás megszüntetése miatt fújkálom a számat vele (ha éppen eszembe jut :) )

Kép

Kép
pgyöngyi
 
 


spréztam :shock: :lol: :D

Ez elírás. :wink:
Vendég
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?