Sziasztok!
Nagyjából visszaolvastam.
GRATULÁLOK MINDEN CSALÁDNAK, CSODASZÉPEK A BABÁK ÉS SZÜLEIK, TESTVÉREIK! JÓ EGÉSZSÉGET MINDENKINEK!
Köszönöm a jókívánságokat, jólesik valamennyi. Egy jó szó nem kerül semmibe, mégis sokat jelent!
Éva!
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT A FIÚKNAK!
szupi lehetett a pancsizás. Mi el szoktunk menni jan-febr. ban egy hosszú hétvégére wellnesezni, de idén kimarad, nagyon kicsi még Konsti. Ábelt tavaly alig lehetett kiszedni a medencéből , 4 napig pancsolt
L:Kata!
Mivel Norbi már 3 hónapos és ennyire kín az evés, én kipróbálnám a sütőtököt vagy őszibarit, hátha......
koszmó:
nekünk van, a szaliciles olaj nem jött be, most kaptunk valami krémet, azt próbálom ki....Babé koszmo elleni sampon+krém. hátha.....
[b]szájpenész[/b]: boraxos oldatot szoktak rá adni, de kezelni kell a cicit is és ha használsz a bimbóvédőt is.
séta: mi kimegyünk mindennap, főleg Ábel miatt. Nagyon édes, amikor szép pirospozsgás a pofija
Konstira: body, rugi, polár naci+pulcsi, overáll, vékony sapi+vastag sapi, bundazsák, babakocsiba és rá a lábzsák. Így sétáltunk -7 fokban.
evés: Konsti "óramű" pontossággal működik, amióta lefejt tejet kap. 4 óránként követelőzik, 6x4=24 vagyis kel éjjel is.... Amikor Bence itthon van Ő etet és nagyon szereti.
1 hét múlva megpróbálkozunk ujra a szopival. 3 hét esik ki, de remélem sikerül visszaállni. Csütörtöktől szedem a More milket.
oltás:
Szerdán megkapuk mi is a 3 hós kötelezőt, valamint a pneumococcus 2. oltását. Konsti sírt a szúráskor, de amikor felvettem, akkor már vigyorgott. Este 11-kor 38,1 volt a hője, kapott kúpot és szépen lement. Reggel 37,9, hívtam a dokit és megbeszéltük, h nem adok kúpot, had küzdjön a szervezete. Szépen le is ment a hője, estére 36,8.
A mérleg 5,380g-t és 58cm mutatott.
csípőkontroll:
Ti is mentek?????? Nekünk nem volt gond 6 hetesen, de 3 hósan kontroll. Pénteken megyünk vissza.
hasonlét: Konsti utálja......2-5 perc max, aztán ordít és átfordul....
Aludni csak hason...
Én:
most már jól vagyok, sikerült beszerezni haskötőt, így bátrabban mozgok. Hétfőtől egyedül voltam a fiúkkal, mert határidői voltak a férjemnek. Hajnal 4-kor ment munkába, este 7-ig......kemény volt, de túléltük. kedden kiszedték a varrataimat, rendben van a sebem. (8 öltés..brrrrrr) . Márc . elején kell mennem vérvételre. Van epekövem is és lehet, h ott is be kell avatkozni.......
Csajok!Fogdjatok meg egy jótanácsot!!! Akik szültetek, menjetek el a háziorvoshoz és kérjetek beutalót laborba. A szülés, szoptatás lemeríti a szervezetet. Higgyétek el sok kellemetlenség megelőzhető!!!