Új privát üzeneted érkezett!

helló itt vagyok én is.
Most értünk haza. Kinn irtó hideg van. Brrrr. Van vagy -10 fok. Majd lefagytak az ujjaim a kesztyűn keresztül is.
Mindjárt visszaolvasok.
Vendég
 


Csucsu
Pihiztél??? Tudtál aludni. Én végül nem aludtam, de nagyon punyi voltam.

Kitty
Jó sok feladat volt akkor mára.
A paprikáskrumplit még én sem hallottam husival. Csak virslivel, kolbásszal. De azért úgy sem lehet az rossz. :) Csak jó sok legyen belőle. :)
A párod mos tbiztosan megtanulta, hogy nem szabad csak úgy vaktába törölgetni dolgokat. :) Legalábbis reménykedjünk. :)

Nócika
Az otthonlétet hidd el, hamar mg fogod szokni. Most még benned van a mindennapi rutin. A dokihoz elmégy, de oda sem kell mindig menni. Csak most az elején többször. aztán pihenni meg kell!!! De sokat ám!!!!!!!
végül nem tuddtam elaludni, de nagyon punyi voltam. Csak pihengettem, tv-ztem.
A kacsa fini lett. :)
Palacsinata hmmmm. én is-én is!! :) :)

Bridget
Végül látom, sikerült még apa hazajövetele elött rendbe szedni magad. :)
Szívesen, hogy továbbítottam a képeket. :) az a paradicsomház meg tényleg jópofa. :)
Vendég
 


Jó reggelt!

Kép

Úgy látom nem jött este senki. Én fejeztem be a napot, én is kezdem. De sok vagyok.... :)

Ért valaki az álomfejétéshez? Rettenetes álmom volt. Azt álmodtam, hogy ültünk egy autóba a nővéremmel és azzal a húgommal, aki meghalt. Kiszálltunk az autóból, jött valami hurrikán, a húgom meg nem szállt be időbe az autóba, és elvitte a hurrikán. Még fogtam a kezét., de kicsúszott a kezemből. És utána már nem találtuk. Szörnyű volt.
Olyan bamba vagyok, mintha le sem feküdtem volna. Fáradtam vagyok mint este.

Iszonyat hideg van kinn. Kinyitottam az ablakot szellőztetni, de valami rettenet hideg jön be.

Ti mit csináltok ma? Nekem kellene valamit főzni, mert a tegnapi maradék kacsát megesszük, de holnap megyünk melózni, és kellene valamit vinni.
Vendég
 

 
 

Sziasztok!

Én már kitakarítottam, mostam egy adagot (kéne még egyet, de nincs hova kiteregetni), 10 körül jönnek értem anyósék, és megyünk anyós anyukájához ebédre. Párom ma dolgozik, de kettőkor már eljön és jön utánunk. Du. meg megyünk korizni :) Múltkor is voltunk a Sóstón (Pendi te ismered), csak estünk egy nagyot és páromnak fáj a lába :oops: Nekem semmi bajom - hát igen, a lányok szívósabbak :lol:

Pendi, nem nagyon értek hozzá, de nekem ebből az jött le, hogy még nem sikerült elengedned a hugodat, nem dolgoztad fel az elvesztését. És legbelül az bánt, hogy nem vigyáztál rá eléggé (kicsúszott a keze).
Megkérdezhetem mikor és miért halt meg a hugod? Csak ha nem bántalak meg vele.
Vendég
 


Jó reggelt Kitty!

De ügyes vagy, már ennyi mindent megcsináltál?
A párod hogyhogy dolgozik? Nem munkaszüneti nap van?
Tegnap nekem is mondta a párom, hogy menjünk ki a tóra. :) De már délután volt, és mondtam neki, hogy nemsokára besötétedik. Mondjuk nekünk nincs korink, de azért csúszkálni is jó móka lett volna. :) Szegény párod. Be is dagadt a lába? Azért vigyázni kell. :) És mi tényleg szívósabbak vagyunk. :)
Köszi a választ. Lehet, hgoy igazad van az álmommal kapcsolatban. Mindenesetre nagyon rossz volt.
Privi megy a kérdésedre.
Vendég
 


Valamikor muszáj takarítani is :lol:
Idéntől dolgozni kell a műhelyekben mindenkinek, és ezért az irodások közül is minden héten egy vkinek benn kell lenni szombatonként. Ezt a hetet meg a párom elvállalta. Szegény egyedül van, biztos halálra unja magát.

Kitaláltad már, mit főzöl?
Vendég
 


Ebben igazad van. valmaikor meg kell csinálni. :)
Szegény párod. Meddig dolgozik?

Kitaláltam csirkét csinálok. Már nem tudom honnan a recept. Mindjárt megmutatom. Azt hiszem még Csucsu írta ide. De ha nem akkor már nem tudom. :)

Csirkeszárnyakat vagy combokat sozunk és állni hagyjuk. Én comból szeretem.
Lisztet, törött borsot, pirospaprikát, majorannát, kevés sót kikeverek egy tálban. Ebbe a húst jól beleforgatjuk. Tepsit kiolajozunk vagy zsirozzunk ki hogy szereti. bele a húsit. Minden húsra teszek egy jó nagy katika hagymát. Tehát jól eltakarja a húsit. Arra teszek reszelt sajtot. Egy nagy tejfőlt a kikevert liszttel kicsit megbolonditom szépen elkeverem , hoyg szine is legyen. És ráöntöm a húsra. A reszelt sajt a tejföl réteg alatt van ugye mert a hagymával a reszelt sajt nagyon fini lesz viszont a tejfől össze is tartja.
Fólia alatt párolom később piritom a húst.
Vendég
 


Ja, előbb nem írtam, hogy semmi baja kívülről a lábának, csak fájlalja - de ősszel is ez volt, vmi vírus v nátha ráment, de akkor nagyon csúnyán be volt dagadva. És pont akkor csinálta a házat is, akkor költöztünk.

Ez a husi nagyon jól hangzik! A receptesbe nem raknád át? Csak hogy ne vesszen itt el. :wink:

Apácskád dolgozik? Mit terveztek a hétvégére?
Vendég
 


Én mentem, szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Szegény párocskád. Az nem lehetett egyszerű. Lehet, hgoy akkor inkább pihentetnie kellene, nem eröltetni a tavon.

A husit beraktam :)

Apácska még alszik. Ma nem dolgozik, majd holnap. Meg én is. Úgyhogy nagy terveink nincsenek. :)

Szép napot neked is!
Gyere majd!
Vendég
 


Pendi: Igen én irtam még anno le ezt a receptet. Mi is szeretjük. Egy 70éves nénitől tanultam én is.
Az álom az szörnyű lehetett.

Kitty: De jó jártok korizni?? Én is szeretnék menni de a családból csak én szeretnék. Lánykámra még nincs korit a férjemet meg nem hatja meg.
Egyedül meg nincs kedvem.

Éjjela lányom belázasodott. De nagyon. Kapott kúpot az levitte és reggel mikro felkeltem már nekem is megjött . Tehát az éjjelünk és a reggelünk is jól kezdődőtt:(
Ez van. Most hétfőn akkor viszont megyek beadatni az első gynevac injekciót.

Kép
csucsu05
 
 


Jó reggelt Csucsu!

Neked is szörnyű éjszakád volt akkor. Lánykád jól van már? Megfázott?
Pocakfájással mindez még külön jó.... :(

Kép

Akkor jól emlékeztem arra, hogy tőled kaptam a receptet. Csak én lementettem magamnak könyvtárba, és már nem tudom pontosan melyik honnan van. :)
Milyen köretet szoktál hozzá:
Vendég
 


Pendi: Én rizi bizivel tanultam de a krumpli püré is jó.
Nem tudom lánykámmal mi lett. Ma már jókedvű nyoma sincs a láznak betegségnek.Pedig egész éjjel alig aludt fent volt oda jött hozzám, hoyg fázik. És tűz forró volt. Lázat nem mértünk mert utálja a lázmérőt. Adtam neki nurofent nem segitett és hajnalban már annyira tűzelt na mondom akkor jön a kúp. Az neki mindig segit 15perc alatt. Piri pedig mondjon le azt mondom most már!!

Kép
csucsu05
 
 


Szegény lánykád. :( NA de úgy tűnik jól viseli. Szerencsére. De te meg szenvedsz. Piri monnyon le!!!!! egyébként nekem is megjött. De még csak kicsit, és a hasam sem fáj. Holnapra tartogatja a javát. Már csak azért is, mert megyek melózni. Akkor a legjobb hasfájósan dolgozni. A szenya........
Vendég
 


Itt vgyok en is 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


szia Bridget!

Mi újság? Mit csináltál ma?
Vendég
 


Csucsu lanykadnak jobbulast es bar most az elozo kepet nem tom feltenni amit anno akartam neki de remelem ez megteszi:
Kép
Piri meg monnyon le :twisted: Akkor ebben a honapban is szeded a clostit?Mer ez mar a 4.honapod nem? :roll:

Pendi szerintem is azt jelenti,hogy nem engedted meg el ot... :roll: Pedig szerintem mindkettotoknek az lenne a legjobb :roll: :? Bar tudom,hogy konnyu ezt igy mondani :roll: Magyar filmeket nem tok letolteni mert ez amcsi oldal... :? de minden mas filmet pl ami moziban megy vgyis jo sokat tudok nezelodni itt 8) Magyar filmet venni szoktam otthon.nem draga vgy multkor pl batyam vett fel nekem 1cd-re vgy 5 magyar filmet es kikuldte levelben :wink:

Kitty de jo parodnak meg el a nagyija? :shock: Nalunk legalabbis az en oldalamon mar reg nincsenek nagyik...meg amikor voltak is messze voltak es betegek :roll: Szal nekem sosem volt olyan nagyis feeling-em mint masoknak :roll: Ugy irigykedtez ezert mindig :roll: Paromnak asszem el nagymamija de hat o meg nem valami csaladcentrikus :? Jo hetveged lesz ahogy latom 8)

Noci meddig irt ki a doki?Es utana menni kell meloba vgy hogy lesz?Kersztanyud meg miert ilyen?Csak nem azert mert o nem tarthatta meg a babat neked meg jott? :roll: :oops:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Sziasztok csajok!

Milyen pörgösen inditottatok ma! Fini receptek meg minden! Én ma már megjártam anyumékkal a piacot meg a lidlt és jól bevásároltam! Vettem savanyu káposzát, mert azt ugy megkivántam! Na de ilyet?? Nem is értem mért??!! :lol: :lol: :lol: Vettem 60 dkg-t. Mondjuk eszek is belöle csak igy álá náture meg kivánok egy kis székelykáposztát! Csinálok ma egy kis cicegét vagy lapcsánkát ki hogy ismeri! Mondjuk ezek csak tervek, mert tegnap ota nem hagy nyugton az a fránya róka! Ma direkt hátra ültem a kocsiban, de ez talán igy rosszabb volt! Már zavar elöl a biztonsági őv is hátul meg a j rugozás! Szoval majdnem anyusom nyakába raktam az egész rókafamilit! :o :o :o Most jöttünk haz és asszem veszek be B6 vitamint! Az olyan jó volta multkor is! Csak ahoz elöbb enni kéne! na de a kaja nem megy! No de majd sak megoldom valahogy!

Csucsu! Hányas a lánykád lába??? Mert már asszem 25-ös vagy 24-estől lehet venni korit a piciknek! Csak nem olyan 1 élüt mint nekünk felnötteknek, hanem van kimondottan olyan 2 soros! Olyan régi falyta sportboltokban biztos találtok, de szerintem a decatlonan nem találtok! Ott még én sem láttam!
Szegénykém! Piri monnnnyon le!!!! Ilyen egy éjszakát!! Lánykád hogy hogy nem szereti a lázmérőt?? Volt vele valamilyen rossz élménye?? Örülök, hogy azért már jobban van!

Kitty! Hát hogy te milyen egy ügyes csajszi vagy! Irigyellek komolyan! Milyen korán kész vagy milyen sokmindennel!
Szegény párodnak biztos rossz lehet egyedül, de azért valahogy csak elüti az időt, hogy ne tünjön olyan lassunak ez az egész!

Pendi! Ez szörnyű álom! Sajnos én sem értek az álomfejtéshez! De azt az eggyet tudom, hogy ha halottal álmodsz akkor annak a lelke nem nyugodott meg! Szoval arra azt mondják, hogy még itt van közöttünk és a 2 világ közt rekedt és várja a feloldozást!
Piri neked is monnyon le! Szegénykém! probáld meg melegiteni ma a hasid hátha akkor az erek elöbb tágulnak és akkor nem holnap leszel benne a nehezében! Hisz holnap munka közben nem igazán jó! Én márcsak tudom! Pihizz sokat drága!

Brid! Te merre vagy???? Mi itt te meg sehol! Tényleg a sulival mi a helzet?? Jársz még??

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na pont egyszerre írtunk majdnem!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! A doki elösször csak 1 hétre írt ki! Nem kell mennem dolgozni, mert veszéjeztetett vagyok! Utána 2 hét majd egy hónap és utána átkerülök passzivba! Asszem igy van!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok osztozzunk 8) :lol:

Kép

Hat felkeltem valami irdalmas fejfajassal...szerintem migrenem kezd lenni :shock: aztan ugy volt egyutt kajalunk a honk kongi barinommel es ferjevel de lemondtak valami miatt ugyhogy parom meg visszaaludt del fele... :shock: aztan lementunk valami delutan 3kor boltba vettunk friss kenyer meg szenyohoz valok...es csinaltam szendvicseket ugyhogy delutan 4kor megtortent a reggeli es ebed egyben :lol: :lol: :lol: :oops: :roll: Aztan most megint bealudt apa...aszongya szerinte kicsit beteg :roll: Fazik mindig es a torka is faj :? Ugyhogy en hagyom alukalni :)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaj Brid! Ezek olyan ennivaló képek! Nekem mind kéne! Nem lehet köztük választani! Apácskádnk meg jobbulást!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jah igen korcsolyazashoz meg annyit jovo heten en is megyek 8)

Noci a sulit hanyagolom mert nincs idom emllette semmire :roll: Persze parom kirohogott :oops: hat mire kelek 11 mire indulok 12 suli 5ig van aztan mire hazaere 6 vgy utana...fozes kajalas lecke es mar este 8 :twisted: :twisted: :twisted: Es akkor meg 1filmet nem neztem meg vgy nem voltam edzeni esatobbi.... :roll:

Szal ugy nez ki megyek ide ami itt van az utcankban magan suli napi 1orara meg akarok gyurni hogy visszakeruljek az eredeti alakomhoz :roll: es kori es szepeszkedes minden mennyisegben :twisted:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Itt az oldala a fotosnak sok szep foto van fent itt:
http://www.kelleyryden.com/

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jajj csajok itt vagyok ám én is, csak a tesóm felhívott, és ugye az nálunk nem 2 perc. :)
Mindjárt visszaolvasok. :)
Vendég
 


Brid! Oh! Kiröhögött?? De kis gonosz! :lol: Egy nönek igen is szépnek kell lennie! De te igy is csinos vagy! Szoval azt megértem, hogy megakarod tartani az alakod, de hogy te vissza akarod kapni a régi alakod na azt nem!!! Szeintem te igy vagy csinos! És ha apácska még nem szolt, hogy kövér vagy akkor neki is igy vagy jó! Punk-tum

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Persze Pendi! Olvass csak vissza nyugodtan!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Brid! Én ez a képet el is mentettem háttérképnek! Olyan ennivaloak ezek a babák!

Én olyan éhes vagyok, de annál lustább! Megyek csinálok egy szenyát magamnak aztán jövök!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Itt egy masik :wink: Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget
Köszi az álomfejtést. Kitty is ezt mondta. Lhet, hgoy igazatok van. Pedig úgy igyekszem.
A filemket meg tök jó, hogy így be tudod szerezni. Mert van egy két jó magyar film is. :)
Én nem tudok választani a babák közűl. Mind nagyon édi. :)
Fejfájás monnyon le!!!!!! A migrénre sajnos még nincs gyógyszer. De a legjobb, ha egy erősebb fájdalomcsillapítóval lefekszel egy csendes sötét szobába. Ez el tudja mulasztani. Tessék lefeküdni apa mellé. :)

Nócika
Neked is köszi az álomfejtést.
a rókarudi meg monnyon le. Na most aztán van róka. Mert ugye azt mondtad, hogy már alig várod, meg amikor nem vol, miért nincs. :) Most aztán "kiélvezheted". szegénykém. A múltkor is jó volt az a b6. Mért nem szeded rendszeresen? a dokival nem beszélted meg?
Mi az a cicege, vgy lapcsánka? Még a nevét sem hallottam.

Na mire tudok jönni, felkelt apa. Mennem kell. Bocsi.
Megyünk bevásárolni, meg intézni a dolgainkat.
Majd jövök.
Puszi
Vendég
 


Noci
Azert rohogott ki mer aszontam nincs semmire idom :roll: :oops: Pedig szerinte ugye egesz nap nem csinalok semmit :evil: O meg ugye reggeltol estig melozik :roll:

O a vekony lanyokat szereti...en meg mindig is vekony voltam...de azert a sok semmittevesben a hasam a fenekem es a combom nott :oops: Nekem nem tetszek igy magamnak es ha pl jonni a lombik akkor meg erre is hiznek :? na meg odaszeretnek figyelni magamra nem elengedni magam aztan majd amikor mar keso akkor sirankozni :roll: Itt amugy en nem tom mit csinalnak a nok de szules utan is ugyanolyan vekonyak,mint egy modell :shock:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Pendi fejemre bevettem egy aspirint amit thaifoldon vettem 8) es bekentem a halantekom is a tigris kremmel vgy mi :lol: es vizszintben fekudtem kicsit nyitott ablaknal a haloban :roll: kellett vgy masfel ora de elmult :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Szia Pendi! amjd várunk vissza! DE azért leírom, hogy a cicege az az, hogy lereszelsz nyerskrumlit hozzáadsz tojást liszetet, de ne sokat ugy hogy azért ne legyen kemény a tészta hanem olyan legyen már elnézést mint a kihányt krumli! Ezt tényleg igy kell kinéznie majd forro olajba teszel egy evökanálnyit és szétlapitod mint a palacsintát és szép aranybarnára sütöd mindkét oldalát! Amugy ezt szerintem a nagymamid tuti ismeri! Meg lehet még a nyers tésztába rakni akár fokhagymát vagy esetleg reszelt párizsit! Mi naturba szeretjük!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Csajok! Isteni a májkrémes zsömle savanyú káposztával!

Brid! Aha a vékony lányokat szereti! Értem! Meg az is más, hogy te magaddal nem vagy megelégedve! Értem! Szerintem egyébként a japo meg kinai nők azok eleve kis picikék! Szoval szerintem azért nyerik vissza az alakujak! Mi meg europaiak meg migint mások vagyunk! de nézd meg az amcsikat! Azok is igencsak elerezkednek de a nigériaiak azok megint csak szép sovik maradnak!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Azta de jol hangzik :shock: En fantas sutit csinalok holnap 8) :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Hat azert otthon nem sokan tartjak be a dietat :roll: :oops: Eszunk agyba fobe mindent nana,hogy novunk :oops: Az amcsik meg marha egeszsegtelenul taplalkoznak mindenhol a gyorsettermek a meki esatobbi azert akkorak :roll: Itt meg egeszseges tapanyagok vannak egeszseges etelekkel es ha babasak betartjak a dietat :roll: de majd remelem megtom mi is a titka ha en is babas leszek es megyek dokihoz :shock: majd mondja,hogy mi van es igerem megosztom veletek :wink:

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Jaj ismerem! Az olyan fini! Csináltad már vadmálnával?? Probáld ki! Nyami!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Hát igen! Ugy ahogy mondod! Eszünk agyba föbe! Ezért nehéz nekem is a diéta! MOst már csak a kivános korszaktól félek! Pedig az hamarosan itt van!
A hong kongi barinöid nem tudnak ellátni téged néhány jó tanáccsal???? Hogy mit hogyan csinálj?? Náluk milyen arányban van a meddő nők száma?? Lehet náluk abból is alig van! Mert olyan egészségesen élnek!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Na, ha már igy leléptél akkor én is lelépek egy kicsit teszek veszek! Mondjuk mosogatok! Aztán késöbb jövök!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Jaj azt a lanyt inkabb nem kerdem meg mert amit o muvel az mar tulzas :shock: :x :roll: :oops: :?

Allandoan mondja nekem a dumajat de hisz o gyereket se akar :roll: Egy ilyen no aki aszongya,hogy nem a gyereknek elunk es o nem erti miert kell otthon maradnia egy nonek a gyerekkel :roll: hat inkabb az ilyen nekem ne adjon tanacsot :? Amugy o gyogyot szed fogamzasgatlot :roll:

Es persze mondja,hogy pl ne igyam azt a boltban kaphato teat amit egy ileyn huto szerubol veszel ki csak ez melegit mert a felmelegitett muanyagflakon olyan anyagokat bocsat ki amitol rakot lehet kapni :shock: :? Kerdem en,hogy akkor miert van forgalomban :roll: Szerintem huleseg tuti,hogy olyan muanyagflakonban van ami ugye a hore nem bocsat ki anyagot a teaba :roll: Akkor,hogy csak bio hust egyek mert igy meg ugy meg amugy :? Es,hogy majd megmutatja melyik cimke jelzi,hogy bio a hus :roll:

Nekem ez aze ma sok :x Szal inkabb hagyjuk ot :lol: Jah es itt mindenki sportol!!!Tenisz,golf,futas,torna es meg sorolhatnam :arrow:

Na megyek apacskahoz 8)

Jah es a sutit meg nem csinaltam siman se elso alkalom lesz :oops: Ugy mondod,hogy a vadmalnakat dobaljam a zselebe? :roll: Mert akkor lehet felet ugy csinalom 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Drágám!

Lyen egy tyúkot?!?! Bio hús?? Ettől itthon is ki vagyok akadva! Soha meg nem venném a bio cuccokat! mitől bio?? Nem seik rá eső?? Vagy bio nap sűti a zöldségeket?? Vagy már külön bio állattenyészet van?? Na ez számomra írtó nagy hülyeség! Meg szerintem sem hiszem, hogy a müanyag flakont forgalomba adnának, ha gebaszos lenne! De egyébként ma már mire nem mondják, hogy káros?? A levegő nem az?? meg nincs uvb sugárzás? meg nincs kilukadva az ozon pajzs?? Na ezt hadjuk, mert ez tényleg lökött! Szedje csak a fogamzásgátloját, mert az ilyen biztos nem volt gyerekszobája és oviba sae járt! Ez számomra butaság! Már bocsi, hogy igy belemélyültem, de ez mind erről a véleményem!

Amugy végül is egy kis aerobik, futá, tenisz azok tényleg mind mind nagyon jó kis testmozgatások! De a legjobb fogyokura számomra a napi 8-10 perc kemény sex!! :lol: :lol: :lol: De ha belegondolsz nem igy van?? Ott aztán tényleg mozog minden porcikád! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: És izzadsz ha kell ha nem télen nyáron! Zsal apácskára fel! És mikor piri van akkor meg futni serm szivesen fut az ember! Na akkor jöhet egy jó kis kártya party!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Ja a sütit meg ugy értettem, hogy nem sima fanta narancsból csináld hanem fanta vad málnából! Vagy te nem igy tudod a receptet, hogy szénsavas narancsból?? Én igy ismerem! De szerintem nem rontja el, ha teszel bele a zselébe plusz gyümit! Proba cseresznye!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Látom megint jól elbeszélgettetek :lol:

Bridget, igen él a mamája, a másik mamája tavaly halt meg, most az ő házában lakunk :roll: Nekem is él még az egyik mamám, másik két éve ment el :(
Apának jobbulást, szegény, mindig kifog vmi betegséget!
Dokihoz most akkor mész, vagy nem? bocsi, csak elvesztettem a fonalat :oops: A méhedet nézték már? Mert anyu mesélte, hogy sok ismerősének is volt abortusza, és utána nem lettek terhesek, mert vmit megsértettek ott (csak ezt persze elfelejtik mondani :evil: ).

Pendi, jó vásárlást! Használjátok akkor ki a mai napot apával :wink:

Nócika, sajnálom a róka komát, de te akartad :lol: Ált. 12. hét körül elmarad, addig bírd ki :wink: De legkésőbb 8 hónap múlva :lol:

Csucsu, szegény Szabina. Jobbulást neki!
Amúgy tényleg van kori már mindenféle méretben, láttam már egészen piciket is korizni, akik épphogy járni tudnak :wink: És jobban koriznak, mint én :oops: (na jó, én csak tavaly tanultam meg).

Nemsokára jön haza a párom, és megyünk mi is korizni :D
Vendég
 


Noci
Tuti van valami abban a bio cuccos dologban de aze ez ma tulzas...amiben mi anno felnottunk sehol nincs ahoz kepset amit o most itt allandoan magyaraz nekem :roll:

A sutit meg fantaval jah csak irtad malnaval megbolonditva azt hittem malna malna de en a sima narancs fantaval szeretem 8)

Kitty
Jah jol eldumcsiztunk vegre nem csak magamban beszelgettem ahogy anno :lol: :lol: :lol:

Dokihoz meg nem mentem :roll: Kesz en befejeztem az ahitozast es a mindenrol lemondast meg figyeles.Mostantol csakis magamban elek :roll: Majd ha apacska ugy gondolja szol es megyunk lombikra...nem tom mast csinalni varok... :roll:

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Nócika: Lapcsánkát mi is szeretjük. De van aki cicegének hivja és van aki tócsninak. Annyi neve van, hoyg csak na. Jó is az teával :)

Kori: A lányom lába 27-es akkro lehet kapni de ő úgy nő mint a omba. Van olyna cipője amit megevttünk és egy hét múlva kicsi volt. Igy rizikós neki venni még korit. 104cm és 17kg. Azt mondta a védőnő, hoyg jó nagy nővésű gyerek. Tavaly óta 11cm nőtt. JA és azt mondják ahány centi 2évesen egy gyerek annak a duplája lesz felnőtt korában.Persze pár centi eltéréssel. De hogy átlagban ez jön be. Na a Szabina 2évesen 93cm volt. akkor ő 186cm lesz?? ÚÚÚ az nagyon sok.
Hát remélem azért nem lesz ilyen magas.

Kép
csucsu05
 
 


Kép

Csucsu
Nem olyan sok az :wink: Majd manoken lesz :shock: 8)

Korizasrol meg annyit mi apaval most keszulunk es megyunk korizni 8) 8) 8) Juhuuuu 16eve tuti nem volt kori a labamon :shock: :oops:

Szep hetveget csajok...jon a laptetooo 8)

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Na megjotunk a korizasbol 8) azt a 2kepet majd beteszem ide... :lol:

Csucsu
Megvan a megoldas!!!Ugye mi most voltunk korizni es bereltunk korit a palyanal :arrow: namarmost eszembe jutott,hogy otthon is volt ilyen berleses dolog foleg gyerekeknek!!Szal nem kell neki venni csak egyszeruen kiberelni aztan kesz :wink:

Na utana is neztem neked 8) itt a link:
http://www.mujegpalya.hu/cikkek.php?news_id=35

Kép

KépKép
bridget0801
Kulfold
 
 


Bridget: Köszi az infót. namajd meglátjuk el tudom e csalni a családot.
:)

Kép
csucsu05
 
 


Sziasztok! Látom ma volt pangás dögivel!
Én most föztem finike húsilevest meg vadast csináltam! Amugy azért nem ebédre készült el az ebéd, mert a változatosság kedvéért ma is betojt az autonk! Ma 16ezer Ft-ból usztuk meg! Persze, hogy az aksi nem birta! Mára kellett bedöglenie!
Apa ma olyan kis romantikus volt reggel! :oops: :P :P :wink: Ki voltam takarozva és az ágy közepén alukáltam mikor full mesztelenül hozzámbujt! És simikált meg csókolgatott meg a pocimat is és a cicikémet is állandoan simizza! De persze reggel nem volt kedvem a sexhez, meg az igazat megvalva miota kiderült, hogy jön a kis édi babynk nem is mertem ugye a barni meg a görcsök miatt! De asszem ma megtöröm a jeget! Mert már én se birom! Ma lesz sex! :P :P :P

Csucsu! Én is szivesen ki megyek veled a jégre! Nekem sincs korim, de majd én is bérelek egyet! Jönne Szabina meg a párod meg te meg én meg az én párom! Mini topik tali! Mit szolsz??

Brid! Milyen volt 16 év után a kori?? Jó nem?? Engem is most totál lázba hoztatok!

ÉNIS ÉNIS ÉNIS ÉNIS ÉNIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

Kép
nócika
 
 


Sziasztok!

Csucsu, szerintem is próbáljatok bérelni korit, a picik úgyis olyan hamar megtanulnak :wink:

Nócika, neked viszont így babásan nem ajánlanám. Mert mi van ha elesel, vagy neked mennek és fellöknek? Bocsi az okoskodásért, ha féltem a picidet :wink:

Bridget, milyen volt ennyi év után a kori? Én már egy év kihagyás után is béna vagyok, nem hogy ennyi év után :oops:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?