Napot!
Most aludtak el, gyorsan írok, hátha sikerül…
Kata
Összevonnánk, de sajna nem templomi keresztszülők leszünk, csak névadót akarnak, azt gondolják, hogy majd döntse el ő milyen vallású akar lenni…részemről egy kicsit fájó, de ha így, akkor így…
Mensivel annyi van, hogy jövő pénteken megyek dokihoz. Egyébként Dec 27, 31 reggelén jött egy löket, aztán egész nap semmi, és azóta se…nem értem a testem…viszont minden, ami női belső alkatrész az fáj, vaéamint az achillesinam, ami szintén női gyulladásra utal…semmi jóra nem számítok, de a dokim szabin van…
Pompom
Öröm újra itt látni…szeretem az avatarod, rég láttam a mesét.
A 2010 is jó év mert a 2009et élvezed a babával a pociban, és újévi ajándék lesz a picur!
Kolibri
Jó előre tudni az ilyen szenya helyzeteket, lehet én má kezdetektől nem adok majd osztálypízt!
Vicuska
Evésre senki semmit, mert tulajdonképpen leszarnak itt nagyívben minket…védőnénit tavaly november elején láttuk, azóta se, dokinénit nekem kell hívni ha oltódni kell…egyelőre Ádi nem hányt olyan soxor, Árpit meg má megszoktam.
A cigire majd akkor gondolsz, amikor a hajad már kihullott! Én majdnem visszaszoktam, sőt bevallom nagyon is kívántam az elején a terhességnek, sőt a második terhesség elején is kívántam, most meg fulladok, ha a szomszéd rágyújt, mert a szagelszívón át bejön a füst, be kell kapcsolni, hogy kimenjen! Ádi teljesen megváltoztatta a hormonjaimat, meg az egész beslőmet…olyanokat szerettem meg, amit azelőtt ki nem álltam, pl rántott leves, és amit meg imádtam , attól undorodok, guláysleves…
A kiskönyvre tényleg figyelj, mert ha nincs benne minden pöcsét megszívatnak!
Tüncsi
Mingyá itt az évforduló!!!!!!!! WOW Gravitálok!
Tecc az új vonalzód…lehet én is cserélek, sok ez így egymás alatt…meg hová fog férni a megint megjöttös…
Suzy
Vinzent nagyon édes…mindig mosolyra fakadok a hajkoronától…
A képeken olyna komoly, hogy még!
Sleepin
Nem tok ideülni, ha Árpi ébren van, mert folyton azt követeli, hogy látni akarja a babát, azaz Bendét! Őrület!!!!!!!!!!
Naggyon boldog cülinapot kívánunk!!!!!!!!!!!!
Tudtad, hogy minden évben újraélik a születésüket? Sztem mi anyukák is! Én is felkletem hajnal fél egykor mikor Árpi indult a világra! Nagyon jó érzés, meg sztem tudatalatt indul el ugyanaz benned! Ezé nem alszol….Pedig a bulira ki kell magadat piheni!
Gyugyi
Ez a macskamizéria mikor ér véget? Most már nem fog virnyogni?
Már lassan a nőgyógyis diplomád mellé, egy állatorvosi, és egy kombinált pszichiáteri is befigyel!
Szomszédtéma!
Amikor vki éjfélkor kezd el húst kloffolni, egy átriumos század eleji bérházban, és nem egy két szeletet! Akkor asszem a jó szomszédságból is megárt a sok!
Bogáncs
Valamelyik nap gondoltam én is Rád…tesót nem terveztek? Ha nézem Ádit eszembe jut az IC, és ilyenkor Te is…a következő EC lesz?
Fenci
Fokhagyma nagyon érdekelne, leírád a receptet?
Zsófi
Hatalmas gratuláció a lódobogáshoz, most már csak növeszteni kell őket! Nem tudom sima, vagy csaszis szülést tervezel, de most volt itt egy biztosítós csaj, és idéntől, van olyan választható opció az életbiztikben, hogy női műtét…400et fizetnek a csasziért! Tudom ez most hülyén hangzik, de én sose hallottam még ilyet, egy laparért 200e…szal, nem tom van-e biztid, de ha igen járj utána, fél év kockázati idő van, de még van fél éved a pocaklakókkal!
Pici barna mongyon le! De tényleg lehet az uhutól! Ne aggódj!
Gaby
Annyi baci terjeng, vigyázz! A hasmenés veszélyes!
Dike
Amikor mi is kezdtük a babaakarást, és teltek a hónapok, én is nagyon így éreztem a baráti társaságban sikeres terhességekről…irigyeltem őket! Megértelek, sőt a te eseted még rosszabb…de hidd el, amikor te leszel pocakkal ők fognak irigykedni!
Mamika!
Irigy, irigy…ilyen jó gyerököket! Már bennem is felmerült, hogy a tápitól is lenne-e ilyen nyűgi…de már csak 3 hónap, és esszük a húslevest!
Ditke!
Nem irigyellek…okosat se tok mondani…gyere, panaszkodj, sztem az is sokat jelent, ha kiírod magadból…legalábbis nekem! Mi itt virtuálisan megölelünk, leitatunk, seggberúgunk, ha kell, kihúzunk abbó a gödörbű!
Hallgass a szívedre!
Ez hihetetlen, végigolvastam, és írta, és nem kelt fel egyik se! Beszarok!
Rólunk semmi…-15fok van odakint ki se dugom az orrom!
Majd még benézek, most egyelőre ennyi…
Pusszantás mindnekinek!