Új privát üzeneted érkezett!

Hunci, nem tudom, hogy ir-es voltam-e, nem nézettem meg. Éhgyomri cukrot most nem is néztek, terhesség elején a vizsgálatkor 3,93 mmol/l volt, most a 75 g-os glükóz után 2 órával 8,2 mmol/l. Éhgyomri vizeletet néztek, az negatív (márminthogy nincs benne cukor)



Kép

 
 


hát igen, akkor érdemes diétázni, sajnálom.
amit javasolni tudok neked:
1. vegyél dchont vc-mérőt
- kezdetben mindig mérd a vc értékedet, mert azzal fogod tudni látni,hogy melyik kaja viszi fel a vc értéket, melyik nap
-1 hét után pedig elég 3.4 naponta nézni, addigra látod, hogy mit ehetsz és mit nem
értékeke:
reggeli előtt 4-4,5
reggeli után 1 órával szigorúan 7 alatt legyen
reggeli utén 1,5 órával szigorúan 6,7-6,8 alatt legyen

ebéd előtt nem kell nézni, ebéd után egy órával 7 alatt, vacsikor meg nem kell nézni, mert este a szervezet már fel tudja bontani a cukrot, akkor nem szokott magas lenni az érték, bármit lehet enni, de pesrsze azért ellenőrizd le néha, hogy vacsi után 1 órával szigorúan 7 alatt legyen.

2. nézd a vérnyomásodat is, tartósan 130/80 fölé sohase menjen

Kaja:
napi 5x enni, 3 óránkénti lebontásban, nem tudom mennyi g ch-t ehetsz, én 150 g-ot ehettem egész nap.

Amit jó tudni:reggel magas a vc érték 1 órával kaja után, akkor a szervezet még álmos, nehezen bontja le a cukrot,ezért a diabetológia mindig reggeli után nézeti 1 ürával a cukrot, utána már nem annyira magas, nap végére meg normális.
Gyümit emiatt délelőtt nem ehetsz és fehér kenyeret sem.Bár nekem pl. a azsemle nem vitte fel a cukrom, míg a barna kenyér igen.
ezért van az, hogy a diabetológián egy sémát néznek, ill mondanak, de ha van vc mérőd. te ki tudod találni, mit ehetsz, mert nekem nem hitték el,h a barna kenyér felviszi a cukrom, a fehér meg nem, így én pl ebben hazudtam nekik mert nem akartam 1 szelet barna kenyeret eni, ami tök vékonyka miközben egy zseme meg sem kottyant, de pl nekem a tej megdobta az értékekeket, sokaknak a krpüre is megdobja, nekem az sem....

szóval érdemes magad kialakítani,mit ehetsz, mit nem

3. uhun szólni kell, hogy cukros vagy, nézzék a méhlepény ér.fokát, nézzék a magzatvíz mennyiségét is

Sok sikert, kitartás!
Vendég
 


Jó reggelt!

Köszi Csajok, de előttem van Bartika még. :wink:

Mó! Sajnálom a diétát, de nem lesz semmi gáz.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 

 
 

Huhhh... köszi!



Kép

 
 


Mó! Hunci sokat segít. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hanna! Igen, tudom :lol: Bartikát meg simán lehet, hogy beelőzöd :lol:



Kép

 
 


Mó! Akkor jó.
A fene sem tudja, hogy beelőzöm-e Bartikát. A dokim szerint még nem szülünk. Bár holnap reggel megint mennem kell.
Szerintem bent marad Olivér. Nagyon jól érzi magát.
Tegyél majd pociképet!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nekem már a 12. héten meg kell innom a vérvétel előtt 2 órával a cukros löttyöt. Szokták ezt ilyen korán nézni?

skrisz72
 
 


Skrisz, igen, jobb helyeken.Nagyon helyes, hogy megnézik.12. héten érdemes és 26. héten és max 30. héten.
Vendég
 


Huuu Hanna már csak 23 nap?? Az igen!! Nagyon izgulok Értetek!! Kitartás!! Minél tovább maradjon csak bent!!! Hamarosan megtudod Te is , hogy mennyire jó érzés ANYÁNAK lenni!!! :)

Mindenkinek további jó babavárást!!

Én is cukros voltam sajnos inzulinoznom is kellett magam. :( Jobb, ha minél előbb kiderül annál jobb a babának! A diétát ki lehet bírni csak az elején nehéz.

puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Kiscsillag! Köszi! Igen, lassan babázok.
Holnap megyünk megint dokihoz, akkor többet tudunk.
Tegyél képet Kincsőről!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Hunci!
De jó hogy ezt így elírtad Mónak. Én is kinyomtattam magamnak, mert van vc. mérőm, de általában akkor szoktam mérni, amikor "furán" érzem magam. De szerencsére eddig még soha nem volt magas a cukrom. De a te útmutatásod alapján asszem egy darabig mérni fogom minden nap, aztán ha nincs baj az értékekkel, akkor kicsit ritkábbra veszem.

Mó!
Csak megerősíteni tudom, amit kiscsillag írt, hogy nem olyan vészes a diéta. Remélem javulni fog az eredményed.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


sziasztok!
mai beszámoló: ti még nem tudjátok, de a világtörténelem egyik nagy eseményét éltétek meg, amiről minden ma élő ember leplezetlen lelkesedéssel fog majd mesélni az unokájának-dédunokájának...ti pedig elmondhatjátok majd nekik, hogy az elsők között értesültetek az eseményről: PASI MA - ÉLETÉBEN ELŐSZÖR - TELJESEN EGYEDÜL (kis telefonos segítséggel) MOSOTT!!!!! és továbbra sincs rózsaszín boxerem, és a gyerek összes ruhája is megmaradt az eredeti színében:-)
Dani baba változatlanul jól van, a kajaadagját 10 grammról 15 grammra kellett emelni. Réka baba állapota változatlan, de a kajaadagját 6 grammról 8 grammra kellett emelni:-)
csak anyatejet esznek, van bőven tejcsi szerencsére, bár sajnos még mindig csak szondán kapják, napi 1-2 alkalommal cumiból.
Vanda feji magát, a maradékot fagyasztja. szerencsére már a koraszülött osztályon van, így minden etetésre át tud menni, és még ezeken kívül is muszáj fejni, mert nagyon be van durranva a cicije, és nem akar mellgyulladást. fizikailag jól van, lelkileg még mindig elég mélyen. ma Baluval voltunk nála, kicsit ez is jót tett neki, bár az elválás nagyon nehéz volt, szerencsére manó bealudt addigra az autóban, így simán ment. Vanda ma kézbe foghatta Rékát....pont akkor fürdették, amikor ment etetni, és a nővérke addig nem tette vissza az inkubátorba....:-)
a doki szerint a babák a súlyuk alapján már kijöhetnének, de az általános állapotuk nagyon gyenge, ezért még bizonytalan ideig maradnak az inkubátorban.

skrisz: pihenni? azmiaz?:-)))

szöcske: hívhatod Vandát nyugodtan, ha nem veszi fel, akkor vagy a babáknál van vagy annyira összetörve lelkileg, hogy nem akar senkivel beszélni....

Mó: sajnos ilyenkor úgy megy, hogy automatikusan a volt férj nevére írják a gyerekeket, mert a jogerős válóperes ítélet óta a születésüktől visszaszámolva 300 nap nem telt el, ezt számítógép tartja nyilván, már 1 napnál sem enged eltérést. ezt követően a bíróságon kell megtámadni az apaság vélelmét, amit Vanda, a gyerekek (törvényes képviselője, aki szintén Vanda) vagy a gyámhivatal indíthatnak meg a volt férj ellen....és ilyen esetben hiába minden bizonyíték, hiába, hogy másfél éve külön éltek, amikor a babák fogantak, hiába az igazolás a kaálitól, hogy lombik babák, és mi vagyunk a szülők, nincs mentség, a volt férj lesz apaként bejegyezve....ezt lehet majd később (a gyerekek 3 éves koráig) megtámadni bíróság előtt....
1szálpasi
 
 


1Szálpasi! Nagyon ügyes vagy! Vanda büszke rád.
Örülök, hogy a babák és Vanda jól vannak!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!
asszem, pasi fáradt....beszéltem reggel Vandával és a "hogy telt az éjszaka?" kérdést kapásból úgy hallottam, hogy "hozták a babákat".....
a babák állapota változatlan, Réka 10 grammot nyakalt be hajnalban cumiból, Danit most nem cumiztatták. enni még meg kell tanulniuk.....
1szálpasi
 
 


1szálpasi, nagyon kis ügyes vagy! Büszke vagyok rád! :lol: Vandának jókedvet küldök, és kiutat a gödörből. Babáknak meg mihamarabbi erősödést.

Többi kismaminak pocaksimi.

Én jól elintéztem az éjszakámat. Tegnap későn ebédeltem, ezért vacsi időben nem voltam valami éhes. Csak aszalt sárgabarackot és gyümölcslevet vacsoráztam. 3-kor arra ébredtem, hogy majd szétszakad a hasam, fel van puffadva, szurkál, és hányingerem van. Kétszer mentem ki, alig bírtam visszaaludni. Reggel fél 7-kor első dolgom volt némi kakaót erőltetni magamba. Szóval a babuci nem kedveli az aszalt barackot. :? Ma tök fáradt vagyok.

skrisz72
 
 


Drága Kiscsillag!
Ez csodálatos hír!!! :D
Gratulálok a gyönyörű kislányodhoz! Igazán hű a nevéhez: drága kicsi Kincs ő. ;)

Vigyázz magatokra!
Seszi

(ui: remélem még emlékszel rám... olyan régen írtunk!)

Mindenki másnak, ismerősöknek és ismeretlen ismerősöknek is drukkolok a háttérből.
Lois, drága, nektek is szívből gratula! :D
Hanna, Olivér még tuti marad. :wink:
Vandáéknak - bár Ti nem ismertek engem - kitartás!!!
seszi
 
 


sziasztok,

beköszönök, beszámolni nem nagyon tudok miről...
hacsak annyi nem, hogy tegnap voltunk védőnéninél, és hopp +2 kiló!

Egyszálpasi,
ügyes :wink:
Kitartás a kis családnak!

Hanna,
már csak v. még 3 hét! :wink:

puszi mindenkinek :)
angel37
 
 


Sziasztok!

Pasi, nagyon ügyes vagy :) Kitartás Nektek!

Angel, az eseménytelen terhesség a legjobb :)

No, mutatok egy görögdinnyét :)

Kép



Kép

 
 


Mó, ez nagyon szép! Olyan kis formás. Gyönyörűszép formája van.

skrisz72
 
 


Sziasztok!
Egyszálpasi!

nagyon ügyes vagy, szorítok nektek nagyon!

Mo!

Diéta? Biztos nem lesz könnyű eleinte de majd hamar belejösz szerintem. Nálam 3 éve derült ki lisztérzékeny vagyok, nehéz volt átállni de elég jól ment. Bár tudom ez más.

Skrisz!

kajcival én is szenvedek, alig eszek és már tele is vagyok utánna meg hányinger. Tegnap megéreztem a csirke pöri illatát hát majdnem rohantam a ..... De megúsztam szerencsére. Este nekem is felpuffadt a pocim nem tudom mi baja volt.

Hanna!

De jó neked, hamarosan kezedben tarthatod babucit.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Halihó!
Reggel már írtam egy hosszú hozzászólást, aztán elszállt az egész (nem a babanet a hunyó, én bénáztam össze tök egyedül... :oops: )...és ettől annyira mérges lettem, hogy csak most fogtam neki újra.
Szóval:
Bocsi a többnapos eltűnésért (már ha valaki észrevette :wink: ), Lois pocsékul volt, fejfájás, rókázás, vergődés dióhéjban.... :?
Ma reggel voltam 12.-ik heti Uh-n, ahogy közeledett egyre feszültebb voltam (pedig amúgy nem jellemző rám ), alig aludtam éjszaka, de végül is már több mint 3 hete nem volt "infóm odabentről", meg borzasztó sztorikat is olvastam össze mostanság....de félre a hülyeségeimmel, a lényeg:
1., Loisnak megtörtént vala első hasi Uh-ja, juhéjjjj :D
2., Kisjankó überaktív, izeg-mozog, kalimpál ami a csövön kifér, Apa meg Anya olvadozott a gyönyörűségtől :D
3., Orrcsont, tarkóredő teljesen okés, bár hétfőn megyünk kombinált tesztre, de azért információ-éhes para-anyunak ez nagyon megnyugtató volt
4., Nincs több progi-szurka, még négy Cleaxane-om van aztán vége.......itten jön az újabb juhéjj :D
5., Ez a szomi strigula, képem új sajna nincs, ki kell bírnotok (türelmetlen családommal egyetemben) hétfőig :D

na hirtelenjében ennyit rólam.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Na most jöjjön egy kevésbé önző én-központú hozzászólás:

Nikó!
Szívből gratulálok a két picihez!!! :D A puffadás teljesen szokványos lesz, nekem is csak mostanában múlik, a progi okozza.

Mó!
Húúú, micsoda csinos pocak.....de tényleg nagyon szép!! Még tökre előttem vagy a taliról, a teljesen lapos hasaddal, pedig már akkor előrébb tartottál mint én most, nem??? :D Sajnálom a cukrot, szívás :?
Nekem is volt terheléses cukor még a karácsony előtt, de nem cukros lötyis, hanem az "egyél 2 zsemlét egy bögre tejjel" verzió, még nem merészkedtem el az eredményért, hétfőn megyek :oops:

Skrisz!
Sajnálom, hogy rossz éjszakád volt :(

Hunci!
Tündér édesek a képek........hát igen valami hasonlóra számítok én is :wink:

Hanna!
Nagyon sajnálom, ami veletek történt, kiborító lehet...ilyenkor nagyon tudok örülni, hogy vidéki lányka lettem.... :roll:

Angel!
Plusz 2 kiló?? Tyűha, akkor már nem fúj el szellő, mint korábban??? :D

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois, de szuper! Csak az a lényeg, hogy egészséges legyen a baba! Drukkolok a kombinált teszthez!!!++++++++++++++++++

Én is dec.22-én láttam utoljára a kismaszatot. Már hiányzik!

skrisz72
 
 


Lois!

De jó biztos csoda szép lehetett látni a kis picurkát. Már én is nagyon várom, bár szokás szerint nagyon fogok izgulni, hogy rendben legyen minden. Hamár 9 hetes kismami leszek és mindnen rendben lesz akkor már nyertünk 50% .ot. :D és most rendben lesz mert úgy kell lennie!!!!!!

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Krisz! Sajnálom az éjszakát.

Mó! Nagyon szép a pocid!!!!!

Lois! Gratula a jó eredményhez. :)

Nikó! Nem lesz semmi baj és kész!!!!!!!!!!!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!
a babák egészségi állapotában továbbra sincs változás.
Réka követeli magának a kaját, nagyon akar, nagyon elszánt, evés közben még a kis kezét is ökölbe szorítja, annyira küzd:-)
Daninak ma volt egy kis légzési rendellenessége, kap rá gyógyszert, más kezelés nem szükséges. amilyen ügyesen evett az elején, most annyira kezd ellustulni, emiatt a cumiztatás elmaradt, szondán keresztül etetik (bár az este 8-as kajáláson már Vanda etette, mert ha éhes, akkor kegyetlenül tud sírni), az adagját is csökkentették, jelenleg mindketten 12-12 grammokat kapnak.
Vanda kezdi összeszedni magát, jót tesz neki, ahogy egyre több mindent csinálhat az ikrekkel....
1szálpasi
 
 


Sziasztok, már rég jelentkeztem....

Először is Vandáéknak és Pasinak meg ay ikreknek gratula és drukk, h minden rendben legyen és minél hamarabb otthon lehessetek.

Mó - tetszik a dinnyéd :-)

Lois - úgy örülök neked és annyira repül az idő...

Mindenkinek puszi

Én nagyon jól vagyok, kiderült, h kiscsajszi lesz.....


:D

Kép

Kép
leo50
 
 


Sziasztok!

Köszi a dinnyedicséreteket, bezsebeltem mind :D :oops:

Krisz, Nikó! A terhesség elején nekem is mindig puffadt volt a hasam estére, ez gyakori :) Minden rendben lesz, nyugi! :wink:

Lois! Örülök a juhééééjj-knak :) Én is voltam kombinált teszten, de így utólag azt gondolom, hogy egy jó UH mindennél pontosabb. Azt hallottátok, hogy a megfelelő szakmai társaság kezdeményezte, hogy felejtsék már el az AFP-t?

Leo! Grat a kiscsajszihoz :) Nevét kitaláltátok már?



Kép

 
 


hanna
Befordult már Olivér? Mit mond a doktornő, rendes szülést terveztek? A CTG-en minden rendben van? Ugye milyen jó hallani a kis szívverését? :) Annyira megnyugtató!! Remélem tavasszal, nyár elején eljöttök majd!! :)
Teszek majd csak fel kell a gépre tölteni a friss képeket.

seszi
nagyon szépen köszönjük! :) Igen hű mindkét nevéhez, mert a Dorka pedig Isten ajándéka. :) Ilyen a tudatos névválasztás. ;) Bálintka jó kisfiú?


Gyönyörű pocak! ;) Ti tudjátok már a nemét és a nevét?

nikó
Neked duplán jó lesz, hamarosan! Ne aggódj tényleg hamar elrepül az idő!! Aztán hiányozni fog a rugdosás. :lol:

lois
Örülök, hogy minden rendben odabent!! :) Neked akkor most spontán sikerült kis rásegítéssel :?:

Kép
Kép
kiscsillag
 
 


Leo, nagy gratula a kiscsajhoz! Mi lesz a neve? Gondolkodtatok már?

skrisz72
 
 


Halihó!

Seszi! Kihagytalak. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagy puszi Bálintnak!

1Szálpasi! Ügyik vagytok!

Kiscsillag! Ez már a 2. ctg volt. Minden ok. Olivér jól elvan bent. Majd meglátjuk milyen szülés lesz.
Várjuk a képeket!

Leo! Itt is gratula a kiscsajhoz. :D

Többiek?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Én Lois JELEN!! :lol:

Hanna!
Véghajrá?? Hogy vagy?? Tudsz még aludni valahogy??

Leo!
Húúú, kiscsajszi, gratulálok!!!!!!!!!!! :lol:
Hát igen, linkóci vagy, így kéthavonta írni magatokról 1 sort irgumburgum :evil: :D

Kiscsillag!
Nem volt semmilyen rásegítés, mire gondolsz?? Csak a jó öreg hagyományos módon............ :oops: :roll: :wink:

Pasi!
Örülök, hogy legalább Vanda jobban érzi magát, a srácoknak meg +++++++++++++++++

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois! :wink:
Én hála nagyon jól viselem.
Az alvás egy picit változott hajnalban sikerül csak elaludni, de napközben is alszom. Csak a fránya gyomorsav ne lenne. :twisted: :twisted:
Szerintem Olivér érettségiig a pocakban marad.

Várjuk ám a Te pocakfotódat is. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!
pasinak ma sírós napja volt....reggel hívott Vanda, hogy a 8 órai etetéskor kivették a manókat az inkubátorból és kiságyban folytatják földi karrierjüket:-) itt még csak könnyes lett a szemem.
a 11-es etetésnél pedig elindultam, hogy ablakon keresztül megnézhessem őket, amikor hívott Vanda, hogy menjek vissza, mert megkapja őket oda, maga mellé végre a vip-szobába (nem akarunk kismama-szálláson lakni, mert elég érdekes ott a kismamák összetétele). itt már el is sírtam magam:-)
később etettem is a manókat (x+1-dik könnypotyogás közepette), ráadásul Dani még a sírást is abbahagyta, amikor ölbe vettem (össze se tudom számolni, hányadik elérzékenyülésem).
infúziót még kapnak, de már kint vannak a pic-ről, Vanda mellett!!!! természetesen ez a kismama lelki állapotának is nagyon jót tett, ma szinte szárnyalt:-)
mondjuk valószínűleg az egy kicsit rásegített a gyors távozásra, hogy teltház van a koraszülött részlegen, és kell az inkubátor náluk rosszabb állapotban lévő babáknak...de hátha ez majd abban is segít, hogy az osztályról hamar hazajöhessünk:-)
Dani 2050 gramm körül van, és nagyfiú, nem fogadja el a kajcsit cumiból, pohárból iszik, 18-20 grammokat :-)
remélem, a héten senki nem lottózik köztetek, ugyanis Dani baba első tisztába tétele alkalmával lepisilte anya kezét, én pedig kirohantam a lottózóba, és Vanda pisis kezével kitöltettem egy lottószelvényt, úgyhogy a heti öttalálatos már biztosan megvan:-)
Réka 1750 gramm körül van, és ügyesen cumizik, de hamar fárad, ilyenkor kis szünetekkel 12-16 grammokat kajcsizik.
a súlyuk 2-3 napja változatlan, tehát a csökkenést megállt, most már csak meg kell indulnia felfelé, és minden rendben lesz :-)
állítólag 2200 gramm körüli súllyal engednek haza, de most, hogy ott vannak Vandával, már nem csak 3 óránként kapnak enni, és Vanda meg is küzd velük, hogy a megfelelő mennyiséget berántsák, és hamar jöhessünk....:-)
Dani olyan, mint az anyja: demánderögtöndeazonnal kell neki minden, ha éhes, akkor üvölt, ki se nézném belőle, milyen hangja van:-)
Réka nyugodtan és csendesen tűri az éhséget is, báránylelkű és birkatürelmű, mint az apja:-)
1szálpasi
 
 


1szálpasi!
Nagyszerű, hogy szépen alakulnak a dolgok. Nagyon drukkolok Nektek, most már biztos minden rendben lesz!!!
Fábián bent volt a szülésnél?, én is nála szültem.

Hanna!
A rennie nem jó a gyomorsavadra? Én pászkát is rágcsigáltam, az is használt valamelyest. Azt mondják ilyenkor, hogy hajasbaba várható! :lol: Kitartás!

Kép

Kép
donika
 
 


1Szálpasi! Én is sírtam. :oops: :oops:
Örülök, hogy minden ok.

Donika! A környék összes gyógyszertárában felvásároltam már a Renniét. :)
Sajna, nem ér semmit. Majd a kis hajasbabám kárpótol. :lol: :lol: :lol: :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Pasi!
Na most már én is bőgök itten........na kell ilyeneket sztorizni itt a sok pityogó hormontúltengéses kismami között :roll: :roll:
Nagyon örülök Nektek, akkor az az 1 hónap benn-lét talán kicsit le is rövidül talán, nem??

Hanna!
Enyímé pocak rettentő méricskélő szemmel még nem érzékelhető (persze én érzem, látom, domborodik), de tükörben- fényképen még tök lapos. Most hogy már leredukáltam a progit még inkább. Még egy-két hét szerintem, akkor már majd tudom mutogatni anélkül hogy nagyítóval kellene keresni...........Bezzeg ha dekoltázsfotót kértetek volna....na azt nem kell kipakolnom....szilikondudáim lettek :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


1szálpasi, de aranyos ahogy írtál. Igazán megható. Most már minden rendben lesz a kicsikkel és anyával is. Sok boldogságot!

Lois, kérd meg a nyuszis magazint, hogy felkerülhess a címlapra! :wink:

skrisz72
 
 


Lois! De édes vagy. :)
Nekem még most indult be igazán. szóval készülj. Az elején csak "pici" növekedés van. :)

Krisz! :)

Többiek?

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!

Egyszálpasi,
:) :) jól van, szépen mennek a dolgok!

Lois,
grat az uh-s eredményekhez!
Te nem integrált tesztre mész? mintha egyszer azt írtad volna! :oops:
na ja, én is alkulok "felül" is, végülis rámfér! :wink:

Krisz,
lassan közeledik a 20 neked is! :)

Mó,
tényleg jó kis dinnye! :) A dinnyét leszámítva még mindig vékonynak látszol! :)

Hanna,
te már óriás vagy a kis koraterhes kezdő méreteinkhez képest! :wink: Háát, Olivér szépen nő! :) Van mostani kép? Az oldalatat nem tduom megnyitni... :?

Leo,
grat a nunihoz! :wink:
angel37
 
 


Angel! Írjál már magatokról!
Képet a babáról, rólad!!!!!

Nem tudom, miért nem tudod megnyitni a blogomat. Működik pedig.
Nekünk nincs új kép. Majd a drága férjecském tesz, ha megszületik Olivér.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


OK, várjuk! Bár nálatok biztos nem jobban! :wink:

UH képet gőzöm sincs, hogy lehet feltenni :roll: Rólam most már van egy kishasas, ha elküldöm e-mailben, te fel tudnád tenni? :oops:
angel37
 
 


Angel! Igen, felteszem neked. Mutiiiiiiii

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Angel pocija!



Kép


Csodaszép!

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


köszi, Hanna! :D
angel37
 
 


Angel! Szívesen! :wink:
Olyan jó pocakosan látni.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


sziasztok!
Bár én nem írtam a kaális topicba,mentségemre legyen szólva,amikor fórumozni kezdtem nagyon pörgött,időm meg nem túl sok volt,de azért páran ismertek.Ja,és Kaális vagyok :D
Minket is meglátogatott a gólya,hát nem keveset kellett várni rá,és most szeretnék csatlakozni hozzátok :D

Pár napja olvastam,hogy Vandáéknál megérkeztek az ikrek.Gratulálok nekik,és gyors erősödést kívánok!!!
Vendég
 


Nyulasz üdv itt is! :wink:
Három babával mostanában nem volt kismamánk. :)

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30
 
 


Nyulasz, szívből gratulálok!
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: