Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Brigi: nagyon boldog névnapot kívánok Marcinak :wink:

És természetesen boldogat a hófordulós babóknak :wink: (hogy öregszenek :lol: :lol: )
bluebox

Jó reggelt!

Kata, ki ne emlékezne a kakaós csigára? :wink: Párom annyira dícséri mindenkinek, hogy ha vendégek jönnek hozzánk, ők kérik, hogy süssek azt :lol: :lol: :lol:

Szilvi, én sem láttalak daginak. De én nem is ismertelek terhesség előtt, szóval viszonyítási alapom nincs. Meg szerintem az a lényeg, hogy az ember fogadja el önmagát, és akkor meglesz a megfelelő kisugárzás is, tök mindegy, hány kiló. Tehát Neked kell eldönteni, hogy el tudod magad fogadni ilyennek (ami szerintem nem rossz állapot), vagy teszel ellene. Csakis önmagad miatt.

Anna, a két legkritikusabb pont. Ráadásul hasból baromi nehéz ledolgozni. Az alsó hasizom baromi ellenálló szerintem :twisted:

Melike, ki is bújtak a fogacskák, vagy még várják az áttörést?

Nyugi, Eyi, ha kúszik, mászni is fog :lol: :lol: :lol:

Márti, köszi, de nem most tartjuk. Mi augusztusban tartjuk. de nem tudom, hogy Montiék és Ancsikáék mikor tartják. Szóval ha olvastok minket, és most tartjátok, boldog névnapot Marcinak! :wink:
:wink: :wink:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Sziasztok!
Boldog névnapot, Hékás Marcijának :)
Este visszaolvastam, de reagálni már nem bírtam :(
Láttam cuki Kristófot, meg gyümitortát :) Nagyon ügyin pakol :)
Én is alig vártam, hogy másszon Boni, most meg égnek áll a hajam, pakolnom kell előle :)
Bari nagyon jó a vonalzód :)
Dávid, lehet, hogy tényleg azért nem csinálja még a dolgokat, mert ki van szolgálva, meg kézben van. Boni már gurult meg kúszott, felült, aztán elkezdtük felültetni és oda adtunk neki mindent és képes volt háton fekve ordítani, ha valamit el akart érni :D Kellett neki pár nap, hagyni, hogy maga boldoguljon, míg újra rájött, hogy megy ez neki egyedül is. Mondjuk, ha hideg van lent én sem raknám le. Majd csinálja, legfeljebb egyszerre mindent. Nálunk padlófűtés van.
Tegnap felállt egyedül, ezen most úgy be van izgulva, hogy 7-kelt, és azonnal jönni kellett a nappaliba gyakorolni :) Ja, és csikorgatja a fogait :evil:
És tegnap végre evett szilárd kaját :) a foga miatt nem fogadott el napok óta kanalas ennivalót, csak tápszert :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella, gratulálok Nektek!!! Boni még pont dobogós lett az ácsorgósok között :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Jó Reggelt!

Mirának és Dávidnak Boldogat! :lol:

Bari: Te mit takarítasz állandóan? :lol: :lol: :lol:

Boni nagyon kis ügyes, grat neki. ÁÁáááá a fogcsikorgatást nagyon nem szeressem! Kiráz a hideg most is ha rá gondolok. Viki is csinálta egy időben! 8) És Levi sem volt hajlandó kanállal enni mikor jöttek a fogai, csak cici! :lol:

Levim olyan rafkós! Ha valamit el akar érni nem mászni próbál, hanem odagurul. Bakker..... Hasra-hátra-hasra- hátra, aztán hason pörög és kész! Most mit csináljak vele?? :roll: :roll:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Nos,érdkes módon ma megint végig aludt Máté.Visszaálltunk a fél8-as fürcsire,mert nagyon későn kerültünk ágyba.Tehát már negyed 9-kor aludt és 6-kor evett aztán 9-ig aludtunk még. :oops: :lol:

Szilvi:hasonló a szitu:21-22 fok és oda kell figyelni,mert ki is kell fizetni.Persze nem fázunk,de nem is egy szál bodyban van Máté.

Brigi:már látom a fogacska elejét. :lol:

Kép
melike

sziasztok!

Stella: Boni nagyon ügyi!

Hófordulósoknak: boldogat!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="eyi"]M írta:eyiercike nagyon cuki

a baba-mama klubban is van egy 9 hós fiú aki ugyanezt csinálja, anyukája vett ilyen nagy labdát,azon gyakorolnak.majd megkérdem hogyan

Eyi: majd megosztod velünk? Mert engem is érdekelne!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Névnaposoknak: BOLDOG NÉVNAPOT!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Eyi: Barinak is ilyen labdát javasolt a védőnő!

Szia Andi! :wink:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na,megvan az időpont a kardiológiára Máténak.Jan. 19.
Pestre megyünk a heim pálba,mert ismerős intézte.
Csajok,aki pesti:a Nagyvárad téren van a főbejárata?

Kép
melike

[quote="vikianyuja"]L írta:vikianyujaevim olyan rafkós! Ha valamit el akar érni nem mászni próbál, hanem odagurul. Bakker..... Hasra-hátra-hasra- hátra, aztán hason pörög és kész! Most mit csináljak vele?? :roll: :roll:

Anna: szia. Kitti is ezt csinálja! Sőt egész nap szinte hason van. Hogy bírja???

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Melike: azt hiszem igen!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi: Levi mostanság nem sokáig van el így, 10-20 percet, aztán nyafog, beteszem a kompba na abban órák hosszat elrohangál. Csak azt meg Én nem bírom, mert mindent lepakol, és mindig láb alatt van. Ha a konyhában vagyok, esek kelek benne! :) De közben meg imádom hogy ott van, és rángatja a gatyámat! :lol:
Meg aztán Viki is állandóan kiabál: Anyaaaaaaa, Levi ezt csinálta, azt csinálta a szobámba! :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Akartam is kérdezni,hogy kinek mennyit van a kompban a gyerek?
Én nem merem még sokáig. :oops:

Kép
melike

Amúgy meg is unja hamar,mert még nem tud úgy közlekedni ahogy szeretne.

Kép
melike

Kép Kép A két turis hálózsák

Kép
melike

Kép Kép Ez meg a tesz-veszről

Kép
melike

Melike: ari cuccok! :wink:
Remélem minden rendben lesz Mátéval!! Én sajnos nem tudom hol a bejárat, még nem voltam ott sosem.
Nekünk sokat van a kompba Levi, napi 5 órát tuti. És már sokat áll benne, ha megy akkor ül és hajtja magát, de ha odaért a célhoz feláll, és úgy kotorászik! :D

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

viki:minden nap ugyan akkor kupi,kosz van...nem tudom,hogy csináljuk... :lol: ezért minden hajnalban kezdem előlről :lol:

labda:még nincs de majd beszerzek mert hasaltatni sajnálom dávidot,mert 2 perc után oldalt leteszi a fejét sír,és úgy kifárad,hogy elalszik...és semmi jelét nem mutatja semmi féle mozgásnak...
én nem kinzom tovább majd eljön az ő ideje is...olyan könyörgően néz rám,hogy miért kell hason szenvednie,hogy megsajnálom.
lehet,hogy a labdázás tetszeni fog neki.ha igen akkor majd délelött délután 5-10percet csináljuk. :lol: :lol: :lol:
kb200 labdája volt a 2 nagynak...most természetesen 1sincs :twisted:

melike:drukkolok,hogy semmi komoly ne legyen(szerencsére az ismerőseim,közül senkinek nem lett gond a szívzörejből...elmúlt és kész)

komp:semmit nincs benne dávid...2-3 naponta 5percet.
és nem is tervezem amíg nem tud magától ülni.
barika2008

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:51-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:51-kor.
pironya

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:52-kor.
pironya

Szia Piri!
De drága! Nekem egyből a szülőszoba jutott eszembe róla! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Melike: tuti, hogy ott van a bejárata.
Jó cuccok!

Piri: édes Csongi! vagány!!!
bszilvi25

én most a vaterán szereztem hosszúujjú bodykat. holnap hozom haza.... majd megmutatom.
bszilvi25

Szilvi: néha én is belelendülök a vaterázásba, néha viszont semmi türelmem. El is adhatnék egy csomó cuccot, de fényképezgetni, vezetgetni, postázgatni meg minden ..áááááá, inkább elajándékozom.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:52-kor.
pironya

Piri:megzabálom!Köszi a bókot,kezdek belejönni...

Bari:igen,nekem is volt zörejem és kinőttem.Igy lesz Máténak is,de az a tuti,ha megnézik.

Szilvi:milyen méret kell nektek ?Mennyiért vetted?
Én postaköltséggel együtt 1100-at fizettem a 4-ért.

Kép
melike

Melike: amit most vettem, az 86-92-s , mert a váll-ülep távja ennek jó!
Amiket már most alig tudok bekapcsolni az 37 cm!!!
ezeknek amiket vettem 39-40. de ott alul leírta a csaj
2200 volt a 12 db, és mivel elmegy érte apa holnap igy nincs 770 pk!
Mondjuk a bp-ben ez is jó! Persze akárhová itt sem megyek el! pláne buszjeggyel!!!
http://www.vatera.hu/12_db_os_body_csomag_116720715.html
bszilvi25

Szilvi:tök jók!

Kép
melike

Köszi! Az is jó minőségnek tűnik, amit Te vettél!!!!

felkelt Mercikém, alig aludt egy órát. Mindjárt megetetem, és megyünk sétálni. Olyan szép napsütés van!
bszilvi25

Anna, régebben Marci is csinált ilyen forgásokat. Annyira édes ilyenkor, meg kell zabálni, nem? :wink: :lol: Szóval csak nézd és mosolyogj :wink:

Melike, akkor óriási gratu a fogacskákhoz!!! Drukkolok, hogy semmi gond ne legyen. De szerintem sem lesz. Fő az optimizmus :wink:

Bari, nyugi, nálunk is ez van. Minden délelőttöm a takarításról szól... Már én is gondolkoztam, hogy lehet ez, de még nem jöttem rá...

Piri, Csongi igazi pasi. A lényeg, hogy a kényelem meglegyen, a többi nem számít :wink: Én már mértem le pelust. Nálunk éjjel nincs pelus-csere, és volt, hogy reggelre 30 dkg került bele...

Ti hogy tudtok rászólni határozottan a gyerekre, ha rosszalkodik? Mert én egyszer szólok, a következőre odamegyek, hiszen még nem érti meg, ki kell venni mondjuk a virágot a kezéből. És miközben próbálok erélyes lenni, ő bűbáj mosollyal néz rám, hogy elolvadok... Hogy tanulja így meg, hogy mit nem lehet????

Brigi

Kép

Kép
hékás

sziasztok!
nekem is vannak szerzeményeim ma is, 2 kabát, tavaszra vagy őszre dávidnak...darabja 100ft. :lol:

hékás én még nem szólok rá dávidra mert a kiságyban fekve nem rosszalkodik legfeljebb sír! :lol:
de a két nagy úúúúúgy a fejemre nőtt,hogy amondó vagyok nem lehet elég korán kezdeni :lol: :lol:
barika2008

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:53-kor.
pironya

Brigi: igen édes dehát mindenhol nem lehet gurulgatni! Hiába veszek akármennyi habtapit, mindig a kövön van! :lol: A kádban is csinálja! Hasra hátra, annyi különbséggel hogy ott csúszik a kis hab teste :lol: és egy helyben marad! :lol:

Én simán rászólok picit erélyesebben, és rá is ütöttem már a kezére! Persze csak egy légyfingnyit, de akkor is. Egyenlőre semmi hatása! :shock: :shock: :shock: :shock: Az Én fiam tényleg nagyon "rossz", ha már most nem kezdem el, félek nagyobb baj lesz! Mutattam a képeket valamelyik nap....Egyfolytában ez van! :lol: :lol: :lol:
Mondjuk inkább ez mint beteg........

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Képzeljétek Dorina két napja nem eszik kanalasat. Tegnap este hányt is kétszer. Elég hisztis is, remélem ,a foga jön ki végre!

Valszeg azért hányhatott, mert tegnap beleeröltettem az ebédet...

Dorina is azonnal hasra fordul, aztán feltérdel és hintázik előre-hátra, tök cuki, de leginkább ilyenkor elfárad, hasra dobja magát, kezét kinyomja és hátrafelé tolja magát. Így elégdurván halad hátra. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Dorci is egyre huncutabb, ha valamit nem kap meg azonnal, ordít, ha kimegyek a szobából, ordít, stb.

Mindent megfog, eldob, eltép...

Kajába belenyúl, szétkeni mindenen...

:)) Dehát, mit tegyek vegye?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Na, a kalkulátor szerint 12 kilót kéne híznom...

Jól elbeszélgetek magamban..

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Áh lányok,sosem tudok ide űlni. Most is meg rendeléseket teljesitek. :lol:
Emailokra,üzikre,msnre vállszolgatok,kész. :wink:
Voltunk sétálni,nagyon zima van.
Jah meg Apa is van,és mindig itt űl.
Gyorsan a fotokat végig néztem,és kész. Estére mikor mindenki nyugovora tér akkor jövök vissza olvasok. :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

[quote="d. bogi"]N írta:d. bogia, a kalkulátor szerint 12 kilót kéne híznom...

Szia Bogi!

Ne hergelj minket! Ez rosszabb mint a sütit látni! :lol: :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

sziasztok!

csak Brigi Marcija mászik a topicbabák közül?mert akkor nem izgulok
:lol:
hajnali 3-kor állva fogadott a drága, és 6ig nem volt hajlandó visszaaludni.kész voltam.tiszta jó kedve volt, sikogatott, tornászott..
olvastam, h. 6 hósan is van egy fejlődési ugrás a babáknál, úgyhogy ennek tudom be az éjszakai keléseket.

MIra is tép mindent, tépi hajunkat is, csípked, nem is gyengén, és újabban ököllel ütöget.tanulmányozza a füleket, fülbevalókat.
Ha rászólok, lebiggyeszti a száját és elkezd sírni. nálatok is van ilyen?
hihetetlen számomra, h. egy fél éves gyerek hogy tud ennyire
okos lenni.Azt hiszem írtam már, h. kockákból építettünk tornyot és másodszorrA egy kockát kihagytam.szólt a sajátos módján(egy hmm-el)és nézett a kimaradt kockára. amint rátettem a toronyra, egyből eldöntötte.
máskor is, ha akar nekünk szólni hümmög, ha ránézünk egyből nevet és örül.
ha megjön az apja és köhög egyet a fürdőben, a gyerek egyből hümmög, nézi az ajtót, odaviszem és kitárja az ajtót és néz kifelé, h. anya mehetünk is.egyre aranyosabbak és okosabbak. imádom

Kép
Kép
eyi

andóca-persze majd megosztom :lol: csak emlékeztessetek, ha kimenne a fejemből.jövő hétfőn megyek 10kor. rem ott lesz a csaj.

köszi lányok a köszöntéseket!

ja! 1 kg al kevesebb vagyok mint amit a kalkulátor ír.!! :lol: :lol:

Kép
Kép
eyi

Na, halihó!

Jól eltűntem ma :lol: Auchan járatot csináltunk a szomszédommal :lol: Kristóf minta gyerek volt, végigaludta az egészet, itthon ébredt fel :D Én totál dög vagyok :?
Megint gyrost csinálok :wink: Majd este még benézek :wink:
bluebox

Helló!

Bari:képeket a rucikról!

Eyi:hajnali 3-kor????

Máté ma a szekrény ajtót kezdte nyitogatni a kompból.De nem tudta a komp széle miatt.Mondtam neki:Mát nem szabad!Rám néz,széles vigyor és újra kinyitja.Meg tudnám zabálni. :wink:

Kép
melike

Én holnap csinálok gyrost! :lol:

Kép
melike

Sziasztoooook!
Két napig tudok most jönni, nálam lesz a gép, hurrááá!
Néha-néha azért olvasgattalak ám benneteket, de írmi már nem volt időm este 9 után, pedig olyan jó. :)

Mindenki babája gyönyőrű szép, a fiúk nagyon vagányak, a csajszik szépségesek! És nagyon ügyesek!

Mi a nem ülő, nem mászó, nem álló babák táborát gyarapítjuk, de majd behozzuk a lemaradást, remélem. Viszont két fogunk kibújt, eszünk sütőtököt, répát, krumplit, az almát nem szeretjük, az őszibarackot annál inkább.

Nem tudom írtátok-e, de Kírának nagyon kiszáradt az arcán a bőr, van valami ötletetek?

Küldenék fotót, de béna vagyok, nem tudok kicsinyíteni. :(

Kép
tamaraildi

Szia Ildi!

De jó, hogy jöttél!!! :wink: :wink: :wink:

Na csajok, nem hiszitek el, de Merci ücsörög.!!!
Sőt! nem lehet lelőni! hoztam is két képet, és van 3 videó, de mivel a lámpa eléggé halkra volt véve, igy jó sötét lett. feltöltöttem a youtobe-ra, de letöröltem. Pedig a monitoron sokkal jobb a képe!

MERCINEK is száraz a bőre az arcán, hiába kenem a níveával amit ajánlottatok!!! :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.03.24 10:59-kor.
bszilvi25

sziasztok!
üdv tamaraildi!!!
inkább nevezzük úgy csatlakoztatok dávidhoz :lol: :lol:
itt szinte már csak ő a "tábor" :lol:
(19 nappal fiatalab kíra)

nem kaptam labdát...úgyhogy a ma esti torna elmarad...de min1 úgy is nyűgi.szinte fél óránként elaludt ma,szóval nem álmos az tuti...

ja majd rakok képet is a turis cuccról most le van merülve a gép.

gyros házilag?hogy ?
barika2008

Kép Kép
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?