sziasz Kriszta
És képezeld el,most vettem észre,hogy alul 7,felül meg 6 foga van teljesen kint
Erre is jó volt ez a hatalmas vigyor
kiskirálylányod hogy áll a menéssel?Már többször akartam kérdezni,csak mindig elfelejtettem
Annyira édesek a képeitek az iwiwen
Ide is tegyél néha
Én fával fűtök,elég jó idő van itt bent,a leghidegebb szobában is 20 fok van. Kellett is vennünk még egy kocsi fát,mert nem lett volna elég idénre. Szerencsére már össze is vágták,de egy csomót kellene hasogatni. Majd Zoltán talán holnap rászánja magát. Tegnap sok le lett hordva már a szutiba,de anyuval hordunk ma is,mert egyenlőre a szomszédnál van a fa nagy része,oda tudott csak bemenni a teherautó leburítani,meg ott is vágták össze.
Elizám elaludt,most készítek egy kis tojásrántottát. Vacsi még nem tudom,mi lesz. Valami ötlet?Éjjel nagyon örültem,egyszer ébredt csak fel Kristóf,szólt,hogy anya,ez most miért van itt,meg most akkor ol a kutyusom...tuti valamit álmodott. De mire kimásztam az ágyból,már aludt is tovább. Eliza meg az ágy tetején,Kristóf fejéhez bújva aludt reggelig
Meg zabálom őket,úgy össze tudnak bújni
Kristóf egy kutyussal meg egy szürke csacsival alszik,Elizához viszont alig lehet hozzáférni,van ott kacsa,medve,hóember,hatalmas plüss óra,meg persze neki is van kutyusa.