Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Átrágtam magam pár oldalon. :)

Farkas, Anita!
Megy a drukk! Majd írjatok, hogy mi volt a dokinál!

Farkas!
Küldtem privit!

Incike!
Tök hasznosakat írtál, le is fogom menteni. Én bevallom azt sem tudtam, hogy van egyszeri anyasági támogatás.... :oops:

Vizesedéshez még kérdés:
A has (derék/csípő/comb/poci) is vizesedhet??????
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mozza 2009.01.08 18:07-kor.

Kép
mozza
 
 


Annus: igazán szép menyasszony voltál :)
Vendég
 


Panndi!
Most látom a vonalzódon: Fruzsina lesz a picurka neve? :)
Zsófi és Fruzsi...nagyon cukik! :)

Kép
mozza
 
 

 
 

Panndi!
Minden menyasszony szép!Na és minden kismama is :lol: :lol:
Akárki akármit mond!(én pont ma kaptam új becenevet:HORDÓ :twisted: )


Szerintem össze fogom írni ezeket.Nekem még azt kell memorizálni,hogy az egyes támogatásokat honnan kell igényelni.Mert hát az egyszerű lenne ha 1 levéllel el lehetne intézni mindent :roll:

Mozza!
Hát szerintem ha a derekad vizesedik azt most nem veszed észre,amúgy nem tom lehetséges e.Én a végtagokról tudok,azt kérdezgetik folyton.Bár amíg a gyűrű nem szorul,addig nincs nagy gond :wink: Tőlem már a 14.héten is kérdezte a védőnő,én meg csak pislogtam h már ilyenkor vizesedik vki :shock: Persze gondolom ez alkat függő megint!

annus11
 
 


Jééé télleg!Akkor mégse maradtatok a Petránál? :lol: Átírjam a tábliban is? :lol:

annus11
 
 


Sziasztok

Velünk minden rendben, kicsi máe olyan figurákat levág, hogy csak ámulunk, rendesen kirúgja a pocimat és látni is a mutatványát.

Folyásom nekem az elejétől van, már 3 gombaellenes kúpkúrát megcsináltam, doki írta fel. Most egy hűvelyflóra helyreállító kúrát csinálok. ez valami probiotikum.

Hízás kedden kiderül. Vércukor nekem kb a 25. héten lesz, itt cukorivás van. Éduánál én visszamentem a 2 vérvétel köuött a mh.-re.

Mivel kivehetem az egész éves szabijaimat, ezért én már csak jan. végéig dolgozok.

Nekem is kézi medela mellszívóm van.

Lányomnak sem volt csúcsfeje :)

Nevet csak a születés után kérdezték meg :)

Itt reggel -16 fok volt.

Mindenkinek minden jót!

Egyébbként a 4.-re már alig bírok felmászni.:)

Üdv mindenkinek

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Ja igen, Fruzsina lesz :) Zsófia és Fruzsina :)

annus, köszi, átírhatod :wink:
Vendég
 


Nekem a támogatásos dolgokat a munkahelyemen kellett intéznem, és sehol sem kellett sorbanállni, de úgy tudom, ez az, ami sajnos nekem is változás lesz... Azért nem sok kedvem lesz rohangálni...

Na, látjátok (és bocsi, hogy azt hittem, mindenhol úgy van, ahogy a mi kórházunkban), mindenhol másképp lehet ez az adminisztráció cucc a nevek körül... :)
Vendég
 


Nagyon aranyosak lesznek a lányok, már a nevük alapján is, Panndi! :)
Vendég
 


Ja, és aki volt dokinál??? Mi újság?
Vendég
 


Sziasztok,

Hú annyira nehezen jött be az oldal,
A babák nagyon aranyosak!!!
Dori, nekem is az avatar képed tetsik nagyon de a többi is szuper.

Böbi, jót nevettem mikor irtad a szomszéd kislányt...de csak átmeneti volt szerencsére mert egy kis tündérkéd van. :D

Panndi, nagyon szép a Fruzsi név és jól is passzol a 2. :D

Drukk akik dokihoz mennek ma majd irjátok mi volt!

Annus, akartam irni a múltkor szuper rucikat turkáltál sajna nálunk az ilyen london shoppok nem kilósak hanem darab számra vannak árulva és jó drágák is pedig nagyon szép rucik vannak.

Én Jázminnál borzasztóan vizesedtem sokszor meg ijjedtem a saját lábaimtól reménykedem most nem fogok.

Jaj nekem is van már plusz 8 kiló na de majd le szenvedem ezeket a kilókat is! :D

Teszek én is egy képet itt 4 órás volt kb. ő sem volt csúcs fejú inkább az orra volt lapos neki is. :D
Kép
Na megyek is.
Szép estét nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Jó rég voltam már de jó sokat írtatok azóta! Velünk minden rendben (legalább is remélem) bár szilveszter óta nem sokat eszek :( érzem hogy kéne valamit enni de nem tudom h. mit és ez néha teljesen kiakaszt! Néha megijedek hogy nincs bent valami rendben ha nem a megszokott időben vagy keveset mozog a PiciManó! Szörnyűűűű :) Persze egy kis paráztatás után mindig ad életjelet magáról de alig várom már én is hogy megnézzék és megnyugtassanak arról hogy minden rendben van vele!!!!!

A Szülinaposoknak így útólag Boldog Születésnapot Kívánnék!

Gratulálok a Kis Fiúhoz is!

És Én i Üdvözöllek Csorna!!!! Neked sem egyszerű az Élet!!! :( De remélem neked is most már minden rendbe jön és élheted boldogan az életedet a gyermekeiddel a Pároddal és a további Szeretteiddel! Kívánok nektek minden jót tiszta szívből!

TB.: Képzeljétek én múlthónapban már a Tb-től kellett volna kapnom a táppénzemet nem kaptam egy fikarcnyit sem azt mondták hogy elakadt a könyvelőnél későn küldte el a bérszámfejtőnek és így később tudták elszámolni de Január első napjaiban meg fogom kapni ehez képest ma már 8.-a van pénz még sehol és már a második havit is megkéne kapnom a decemberit már tiszta ideg vagyok!!!!!!

Folyás: Folyásom nekem már nagyon rég óta van de leginkább Dominál kezdett elő jönni de azóta folyamatosan van van amikor bővebb van amikor kevesebb van amikor sűrűbb van amikor átlátszóbb! Én már hozzászoktam nagyjából!

Nagyon Édes képeket tettetek fel a gyerkővökről! Tüneményesek!!!!

Sírás: Én Dominál nagyon sokat sírtam sőt rengeteget (ez gondolom azért is lehetett mert nem volt akkor mellettem a párom) Volt amikor a nap 24 órájából 20-at végigsírtam! Ennél a babónál inkább csak érzékeny vagyok meg hatódságból szoktam sírni na de el kell mondanom én már azon meg tudok hatódni ha egy pici babát látok mint a tiétek is volt/lesz :D Nagyon ennivalóak! Én amikor nem vagyok terhes is érzékeny vagyok könnyen megtudnak bántani de van amikor magamat bántom :)
Valamelyikőtök írta hogy már teljesen őrületbe kergeti maga körül az embereket hát szerintem nem olyan szinten mint én sajnos Domika halála óta én sem tudok az érzelmemimen uralkodni és sokszor elég keményen adom alő a dolgokat, kelek ki magamból! Sokszor ez miatt is sírok mert nagyon megbánom még ha igazam is van (ami általában mindig :D ) Nem szeretem magm olyankor!

Annus én is megnéztem a rucikat nagyon Édik!!!!!

Emese: Jól esett hogy gondoltál rám is :) Köszönöm!

Most csak ennyi ! Mindenkinek További szép Estét és Sok-Sok Drukk!!!!!!!!! Jó Éjjt!

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


ja még annyit nálatok is jelentkezett a gyomorégés-gyomorfájás mert nálam már napi szinten van?! :( Meg nem tudjátok torokfájásra most mit lehet szedni vagy bevenni?

Meg még a hajfestéshez szeretnék én is hozzászólni :) : Én 7 éve intenzív szőke vagyok de amikor Dominál megtudtam hogy útban van nem festettem sőt még "szoptatás" idején sem! Ez most is így volt/van mióta tudom hogy terhes vagyok nem merem befesteni a hajamat pedig már elég brutáll a töve mivel gesztenyebarna az alapszine a hajamnak! De félek nem akarom hogy akár mi baja legyen a gyereknek mert nekem eléggé szokta marni a fejbőrömet a festék meg halálozok a szagától nagyon erős! Azt olvastam és tapasztaltam is a környezetemben hogy ha valami külső hatás éri a Mama bőrét akkor az megmaradhat a nyoma a Babán is! Ti is olvastatok efélét?

Kép


Kép
picihencso
Hatvan
 
 


Picihencso: az utolsó mondatodat már én is hallottam, de ez babona. :wink: Viszont aranyos. Én meg is jegyeztem magamnak a helyet, ahol megégettem a kezemet, mikor Tücivel voltam terhes, de nem lett olyan a baba keze. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Panndi
Kb.8 kilót fogytam, az induló súlyom 58 kiló körül volt nem tudom pontosan mert amikor mérte először a védőnő már a rosszullétes időszakban voltam.Szóval most 63 vagyok ha az 58-hoz viszonyítok.Vagyis sikerült visszaszednem amit leadtam és még fel is ment egy pici, de csak cicire meg pocira, az előbbinek a párom örül jobban engem zavar mert mehetek melltartó vadászatra :lol:

Szkitty
Hát lehet hogy össze kéne őket ereszteni.Szeretnénk családi házat, remélem a közel jövőben már belevághatunk.A tervben szerepel, kerti tó, szélkerék, napkollektorok, napelem meg amit még addig kitalál.De már előre félek mi jöhet még :shock:

Ma én is elfátradtam, nagymamáztunk, bevásárlás, holnap még doki, aztán jövő héten terheléses vércukor, szerintem elrángatom Apát, ő is részesüljön az örömteli várakozásból :wink:
harhaj
 
 


Sziasztok!

Na hazaértem, meg vissza a kutyasétáltatásból.

Heni,
néha nekem is nagyon fáj a gyomrom, biztos már jól fentvan a babuci :? amikor meg voltam fázva, én csak mézet ettem kiskanállal, meg mézes teát nyomattam.

Inci,
tök jó a kis tgyásos összefoglaló, mentnem én is le!! Köszi! :)

Panndi,
tök jó név a Fruzsi is! Zsófi mit szólt hozzá?

Lefotóztam én is a rucikat, amiket abban a turiban zsákmányoltam, amit annus ajánlott. a kutyusos azért van egyedül, mert ő a nagy kedvenc :) a nyuszis bodysat már nem raktam fel. Az utolsó két kép cuccait itt túrtam Csepelen.

Na megyek, gyorsan összedobom a tésztát!

emese1979
 
 


ja a képek...nem a legjobbak, mert most csináltam lámpafénynél :?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

emese1979
 
 


Emese!

Te is jókat túrtál!!!Én már megfogadtam télleg,hogy amíg nem tudom a nemét nem emgyek...különben minden héten ennyi ruhával állítanék haza :roll:

Amúgy nekem is sok mindent elintéz majd a munkahelyem,de még nem pontosítottunk h nekem mit kell hogy kell stb.

Na majd csak holnap jövök,remélem addig jelentkeznek a mai doki látogatósok!

annus11
 
 


annus:
nagyon szép menyasszony voltál. De tényleg.

emese:
nayon klassz kis rucik, én nem is merek bemenni a turiba, pedig most nagyon rákaptam, ahogy látom nektek is milyen jól sikerül ott vásárolni.

Apa szerint nekünk már így is túl sok van... :lol: Édes, mert el sem tudja szerintem képzelni, hogy naponta hányszor fogjuk össze nyálazni, tejezni, vagy egyéb "baleset" a ksi rucikat...Amúgy én eddig az összeset (most kb 20-25 dab lehet) a Tescoban vettem, mind Cheroke márkájú, és mindig az akciós leértékelt, végkiárusított darabokból választottam, szóval pászáz forintért vettem egyet-egyet. Ez sok? Ugye nem.

Bár apa nem olvas benneteket (mondtam neki ez olyan csajos dolog), de azért kérlek üzenjétek meg neki hogy nem viszem túlzásba... :oops:

Amúgy, voltam/tunk dokinál.
Hááááát. Na. Mit mondjak. Látszik, hogy az első magán rendelése az ünnepek hosszú kihagyása után, mert nagyon sokan voltunk, és így látszott / érződött hogy siet. Nem mondom hogy nem szánt rám elég időt, csak most úgy kapkodósabb volt mint szokott.
Baba rendben, kb fél kg, azt hiszem 450grammot mondott kb. (Az nem kicsi?)

Viszont ami nemjó hír: :? :cry: :cry: DIÉTA. Azt mondta, hogy a 10 kg amit híztam az akár hogy is nézzük sok. 22 hetes vagyok, még azt mondta hogy van 10 hetem, amíg tudok diétázni, nem olyan szigorúan, de mondta hogy próbáljam meg nagyon tudatosan csinálni, és ne fogyjak, csak tartsam a súlyom. Pápá sütik, csokik, túrórudik... :cry:
Jaaaaa, és nem árultuk el neki, hogy eddig két orvos is lányt mondott, így vágott neki a megállapításnak. Azt mondta: szerinte kislány. Na, így akkor már 3 orvos szerint lányzó. Kezdem elhinni :lol:

Folyás:
azt mondta, hogy nem problémás, nincs fertőzés, de valóban több egy kicsit és mivel kellemetlen nekem, kaptam egy kupot, ami elvileg picit visszafogja a mennyiségét.

következő vizsgálat:
2 hét múlva cukorterhelés. Szirup lesz, előre bekeverhetem otthon, citromot is tehetek bele. A dokihoz pedig 4 hét múlva kell menni.

Az nagyon soká lesz, így elhatároztuk, hogy bejelentkezünk 4D ultrahangra, mert amúgy most is hiába néztük meg az én kis tündéremet, ezen a 2D-s UH-n csak a doki tud kiigazodni, én nem.
Csak a páromat hétfőn megműtik (orrsövény ferdülés + arcüreg ciszta miatt), így a két hét gyógyulás után tudunk csak menni.

Na tessék, megint locsogok itt össze vissza.
Most egy kicsit megpihenek, mert doki után bevásárolni is voltunk, és ez így mára sok volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!
Nem tudtam még visszaolvasni,de lenne egy kérdésem:a terheléses cukorra kell-e vizeletet vinni? Fontos lenne,mert holnap kell mennem. Köszi

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


kutyafüle:
nekem nem mondta a doki sem és az asszisztense sem (aki szokta tőlem a vért venni), hogy kellene, de amikor legutóbb az afp miatt voltam vérvételen, akkor sem tudtam hogy kell, így ott helyben megoldottuk (hiszen nem vittem)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Kutyafüle, fogalmam nincs, de miért kéne? Az vérvizsi, nem?
Mozza, én is havazok, botrány, márc. 31-ig dolgozom vszleg... Lassan elkezdem visszafelé számolni a geteket. :wink:
Dóri, samu nagyon édi! remélem nekünk is ilyen helyes kiscsávónk lesz! És hogy neked milyen gyönyörű porcelánbaba-arcod van csodás kék szemekkel!!
Anita. Böbi, mi volt már a dokinál??? Írjatok!
Incike, köszi a sok hasznos infó4. Én apát fogom ugrasztani! Csináljon ő is valamit! :D
3 -4 kg-ot híztam eddig, bár először egyet fogytam, szóval inkább 2-3-t? Szerintem ez jó, meg vagyok elégedve. Figyelem is mondjuk rendesen!

Szofi

Kép

Kép

Kép
madame szofi
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, nem fogok tudni mindenre reagálni.

Anita
Köszönöm! A te kislányod is nagyon szép!

Kilók
nekem azt mondta a védőnőm, hogy ikrekkel a 30 kiló is normális. Az nekem rettenetes lenne, mert elég magas az induló súlyom, én nem tudtam visszafogyni a szoptatás alatt, csak kicsit. A cukrom jó az fontosabb azt mondták nekem.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Én is teszek fel újszülött képet. Az egyik pár perces, a másik egy napos.


Kép

Kép

És ma. :)

Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Apor éééédes! 30 kiló brutális! Én ezt nem akarom elhinni!

Minden oké a dokinál, méhszáj zárt, nem s ítélt fekvésre, csak azt mondta, egy picikét vegyek vissza. Köszönöm a drukkot!

A terheléses cukorra azt mondta, hogy ő a betöltött 26. héten ajánlja, mert addig kevesebb cukor megy át a babának és lehet, hogy még nem mutat bajt egy 24. heti vérvétel, de egy 26-os már kimutatja. Mondta, hogy neki volt már több ilyen kismamája is.

4D-re is ajánlott egyet, még nem hallottam róla, ismeri esetleg valaki? XI. Bartókon, Praxis Rendelő. Megtaláltam a honlapját, de árat nem találtam. Mondtam, hogy én a 28.heti uh-t ezzel szeretném kiváltani, akkor mondta, hogy ide menjünk.

Megerősítette, hogy Iringónk van Annus, beírnád a tábliba, hogy február 11 a következő dátum? köszönöm!

Emese, nagyon szépek a ruhák! Ez a sok minden mennyi volt?

Mozza, válaszoltam!

Most én is még mindig 3 kilónál tartok, de tény, hogy most már odafigyelek. napi egy-két merci vagy szaloncukor még beugrik, plusz a kávémba a méz, de ezzel vége is. Én a terhesség előtt közvetlenül adtam le a maradék 4 kiló súlyfeleslegemet, most 57-ről indulam, próbálom a 70-et nem átlépni. Majd elválik.

Pingi, üzenem apának, hogy NEM SOK!!!! :lol: Én csak egy héten egyszer mostam a babaruhákat, ahhoz viszont rengeteg kisruha kell!!!!

Panndi, Fruzsi nagyon jó! Eláruld, hogy mi a te keresztneved? Ahhoz is passzol? vagy nem publikus? Nem baj akkor sem, csak kiváncsiskodtam.

Jó éjt!
Vendég
 


Sziasztok!!

Csak gyors beugrok,már elég fáradt vok.

Panndi,nagyon szép nevet találtatok!!!
Picihencso,örülök hogy ti is jól vagytok.

Vizesedés:Én Grétivel sem vizesedtem,remélem most sem fogok.
Nagyon szép holmikat turiztok.Lassan én is kedvet kapok hozzá. :)

Annus szép menyasszony voltál!!!
Anika,annyira meseszép a kisfiad!!!!!!
Ági,a babafotók is tündériek a kislányodról!!

A dokinál minden rendben volt!!!Hanna nagyot nőtt,bár csak BPD-t mért,ami 51mm.Szerintetek ez jó,a korához?????
A méhszáj zárva,ezt hüvelyi uh-val nézte.A lepény tökéletesen működik.Hanna még mindig lábakkal lefelé van.

Még tudnék írni,de nagyon fáradt vok.Bocs,akinek nem írtam,de már nem fog az agyam.

Böbi????????

Köszönöm a drukkokat és hogy gondoltatok ránk.!!!!!!!!!!!!
Holnap reggel védőnő,súly mérés.Sietek a hírekkel.

Mindenkinek szép álmokat!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anika! Nagyon szép Apor! :)

Szofi! Köszi! :oops: Kedves vagy nagyon! :)
Vendég
 


Böbi de jó hogy veletek is minden ok!!!!!!!!!

Ja!azt elfelejtettem,hogy még mi is változatlanul Hannát várunk!!!!!!!!!Fotót csináltam,de nem lettek jók.Talán egy,amin a doki a nuniját fotózta Hannusnak! :) Majd holnap felrakom!

Annus köv.vizsgálat:február 12.

Jó éjt!!!!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Ági, neked is köszönöm.

Örülök, hogy minden rendben, Böbi, Anita!

Jó éjszakát! :)
Vendég
 


Andi vagyok, ahhoz semmi nem passzol :wink: Ez amúgy nem volt szempont, bár Andrea, Zsófia, Fruzsina, ha nagyon akarom, még passzolnak is :lol:


Örülök, hogy nincs baj!

Én holnap megyek védőnőhöz, most meg megyek aludni, Zsófi fél nyolctól alszik, eddig kétszer ébredt :?
Vendég
 


Pingi: igen, igen, nálam is ugyanez volt Tücivel. Ezidőtájt a nődoki rámdörrent, hogy diéta, és aztán nyomtam is 1-2 hónapot. Aztán megint jött karácsony és az utolsó hónap, na akkor feladtam. Ezzel együtt volt a 19 kiló többlet. Szóval azért vissza is kell fogni az édességet már, most is akarom, de azért még lenyomtam az utolsó két muffint. :lol:

Anika: Apor nagyon édes, és szuper jók a képek!

Kép
Kép
tinu
 
 


Anita, Iringó is lábbal lefelé van! :-) nagyon egyenbabáink vannak!

Most találtam egy infót, hogy 1000 Ft kedvezmény van a Praxisban a babanetes regisztrációval, rémlik, hogy mostanában valamelyikőtök írta ezt! Mintha nem is lett volna túl elégedett, kérlek, ha magadra ismersz, írj! :-) Talán Szofi, de nem mernék megesküdni! :oops:
Vendég
 


Jaa, és Zsófinak mondtzk, hogy Fruzsi a kistesó, és már megtudja mutatni, hogy hol van Fruzsi, illetve mondja is, hogy Fusi :lol:
Vendég
 


Panndi, kifejezetten erre voltam kiváncsi, hogy A-ra végződik-e! :-) Köszi!
Vendég
 


Jaja, arra, csak Apa neve lóg ki a sorból :lol:
Vendég
 


Jó reggelt:)

Farkas, szuper, hogy nincs komplikáció.. mondjuk te nem is paráztál... :)

Én azért reménykedem, ogy a 2d-n jól látták a nemét a picinek, és nem a szülőágyon derül ki, hogy mégiscsak kislány... a ruhákat, cuccokat már fiús figurára vesszük...

Picihencsó, én sem festeném be a hajam... levágatni levágatnám, de az is itt 7ezer ft, inkább halogatom, úgyis lófarokban van többnyire, csak csajosabb, ha nem lenőtt fazonja van.. még terjhesen nem is voltam a fodrászomnál... Végülis nekem 2 embernek kell tetszenie- a páromnak, és nekem :)

én jelentem jobban vagyok, már nem görnyeszt úgy össze időközönként, mint tegnap előtt... igazából már hiányzik a terhes torna is, majd lehet, hogy egyet megkockáztatok, ha már 1-2 napja semmi görnyesztésem nincs...

Anika, csodás a kép a piciről!

Én is lassan elmegyek turizni... :)
vanni
 
 


Mozza, én is mintás hassal ébredek, először megijedtem, hogy a nem várt csíkok jelentek meg... én próbálok nem sózni semmit utólag, ami nem egyszerű... meghát lehet, hogy jódot kellene szednem pluszba, ha nem eszem sót szinte semmit.

most hatodszorra próbál kijönni az ejekherpeszem... :( ilyen gyakran még soha nem volt.. igaz, van, hogy csak elkezd kijönni, aztán 2 nap alatt elmúlik, nem lesz belőle seb, de irrrrrritáló! persze nem merem kenni semmivel.. a fogkefét cserélem le, ennit tudok tenni... :(
vanni
 
 


jav: ajakherpeszem, mióta terhes vagyok :oops:
vanni
 
 


Jó reggelt

Ma van az utolsó munkanapom. Egyik szemem sír...
Holnap meg jön anyós délután, és hétfőig tuti marad (remélem tovább nem), megnyugszik hogy a kisfia rendben, és azért az ápolását már igazán rám bízhatja a műtét után.

Este még lesz egy köröm, ki kell mennem apáért a reptérre, úgyhogy fárasztó nap elé nézek.

És ez a fránya diéta...azt sem tudom hogyan kell diétázni. Nem tudom mit ehetek. :( Még csak azt sem tehetem meg hogy nem eszek, mert a babának kell a tápanyag.
A burgonya tényleg nem diétás?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Jól indult a napom :(, aki helyettem lesz csajszi ő hoz be reggelente és ma reggel elaludt és 45 percet álltam a -19,5 fokban míg értem jött a főnök, aki az apósa. :)

Mondtam is neki, hogy csak jan. végéig vagyok, azt mondta oké. :) mást választ el sem fogadtam volna.

Tök jó, hogy mindenkinél minden oké.:)

Á a jövő hetem borzalmas lesz: hétfőn labor, csak vizelet, kedden tanácsadás, szerdán Uh. :)

Annus nagyon jók a kis ruhácskák, én már kicsit megbántam, hogy az egyik csajszitól 10.000-ért vettem 13 kisruhát igaz ők újonnan vették és egy gyerek használta, de akkor is :)

Beleszerelmesedtem egy baba pihenőszékbe annyira szupi öcsémmel meg fogom vetetni :)

MIndenkinek minden jót!

Ildi

ConnectedMoms.com TickerConnectedMoms.com Ticker
edua2003
 
 


Sziasztok

Pingi, sajna a burgonya sem diétás, semmi keményítő tartalmú étel nem az, az is cukor.( Ide tartozik a liszt is, a rizs is, majdnem az összes köret...)
A barna kenyér és zsemle is, de lassabb a felszívódása, mint a fehér lisztből készülteké, ezért ha nagyon kell valamihez, akkor inkább azt egyél.
Ha gondolod, tudok küldeni ( még kitalálom, hogyan) táblázatot, hogy minek mennyi az energiatartalma, alapanyagonként és készételként is.
zili
 
 


Pingi!

Pont azt akartam kérdezni h milyen diétát kell csinálnod,de látom te se tudod igazán.Szerintem ha rákeresel a neten,bizti találsz ezügyben vmit!
Anyóshoz kitartást,műtéthez sok sikert!Babához meg gratula,örülök h minden oké,szépen fejlődik!!!!
És hurrá h nincs több meló!!!!! :wink:

Vanni!
Szupi h jobban vagy!Biztos azért érzed jobban,mert nagyon vékony vagy!!!Terhestornával meg óvatosan,lehet amiatt is erősödnek ezek a görnyesztések :wink:

Panndi!
Az elsőn lakik egy kislány,ő is Fruzsi!Szerintem is szép név!!!Nekem a szomszéd kisfiú szokta megmutatni h hol a baba.És eddig kb 1-2 szót mond,az egyik a baba :lol:


Anita,Farkas!
Szupi h minden oké a babákkal!!!Már alig várom h megtudjam Maszatkám mekkora már!Nekem vhogy keresztbe fekszik,pontosabba átlósan...remélem h épp befordul fejjel lefelé :lol: Azt hiszem h lassan elég nagy lesz ahhoz h keveset tud majd forogni....


Szofi!

Szerintem jól állsz még a kilókkal!Munkához meg kitartást!!!!Csak laán,ne idegeskedj túl sokat :wink:

Anika!

Apor is cukorfalat!!!Szerintem szépek az újszülöttek!!Nekem legalábbis mind tetszett :oops:

annus11
 
 


Pingi: hús salátával, saláta salátával, barna kenyér, ha már kenyér. Gyümölcs, zöldség dögivel. Szerintem kb. ennyit jelent a diétázás. Nem éhezni kell, csak egészségesebben enni.

Kép
Kép
tinu
 
 


Edua!

Juj az durva!!!!Nekem is mondta az uram h náluk -19 fok van :shock: Mikor kidugtam az orrom reggel,éreztem h hideg van,gyorsan be is csuktam az ablakot!!!Mentem volna a vrosba,de inkább maradok!Max takarítok :roll:

annus11
 
 


Pingi, még valami. A babának nem sok kaja kell, kb napi 300 extra kalória ez főleg fehérje legyen, napi tejtermék, túró, sajt, tojás, hal, szárnyashús, zölségfélék. ( borsó, zöldbab.)
Minimális szénhidrát kell a szervezetednek, hogy ne essen le túlzottan a vércukrod és szédüljél.( ez kb napi 2-300 gr)
zili
 
 


Jó reggelt!

meg tudjátok mondani, hogy páros vagy páratlan hét van? Mennem kellene a körzetihez, és nem tudom, hogy de. vagy du. rendel. Józan paraszti ésszel úgy kombinálok, hogy páros hét van, de nem tudom biztosan. köszi!

Ildi, milyen a pihenőszék? Én is szeretnék. Nem irigyellek a fagyoskodásért, remélem, hogy nem fázol fel!

Pingi, én az utolsó 2 hónapban voltam itthon, addig dolgoztam, de az uccsó 2 hónapban szaladt rám a súlyom fele, úgyhogy ezentúl, ha otthon leszel, tényleg oda kell figyelni, ha nem akarsz 30 kiló plusszal végződni! :-)
Emlékszem még az utolsó napomra, rémes volt, ugyanez a vegyes érzés volt benem.
Vendég
 


Szép jó reggel! (mondjuk mindenem befagyott reggel, ami csak befagyhat egy nőn :))

Böbi,
Iringóhoz gratula! Nagyon szép név az is!
A Praxist Kitty is javasolta, ő ott volt, ill. majd én is oda szeretnék menni. Állítólag egy nagyon jó genetikus dolgozik ott. Kitty írta, hogy 10.000 FT a 4D, viszont itt a babaneten ha kitöltessz egy űrlapot, akkor asszem kapsz oda egy 1000 Ft-s kupont, így olcsóbb :lol:

Az első 4 képen látható rucikat Annus által ajánlott turiban vettem, ott 1990 Ft kilója, így 11 db-ért fizettem 1700-et.
A többit nálunk Csepelen szerváltam, ott kb. 4000-ret fizettem olyan 20-25 db-ért.

Pingi,
a 20-25 db sok, ha mondjuk 62-es body mind :) ha már eltérő méretek, és van közte kisingtől elgezdve gatyesz stb, akkor kevés :) Nekem anyum mindig azt mondja, h naponta 2-3 átöltöztetésel számoljak, büfi-pisi stb. miatt, de egy méretből sem érdemes sokat venni, mert gyorsan nőnek mjad. De akinek van már babuccija, biztos több hasznos tanácsot adni!!!

Böbi, Anita
szerencsére akkor minden okés Veletek!!!

Edua,
igyál ma mézs teát, valami gyümiset, nehogy megfázzál, hogy annyit kellett fagyoskodnod!!

A diéta kapcsán, én mikor először voltam a védőnőnél (és eddig egyszer...) kaptam valami várandós anyák kézikönyvét vagy mit. Na abban van egy olyan kis összefoglaló, h terhes nőnek melyik tápanyagból kb. mennyit kell magához vennie (hús, zöldség-gyümi, fehérje..) Sztm az tök praktikus különben!
Ha tésztát kívánsz meg, akkor még a durum jó, meg vannak ezek a teljes kiőrlésüek, azok is. Fehér kenyér, édesség sztornó :(

Na eldugulok, biztos volt, amire válaszolt már más is, most még visszaolvasok gyorsan. :)

emese1979
 
 


Páros hét van!

Ja, vmit elfelejtettem- van egy csomó Stahlos receptkönyvem world formátumban meg a gépemen, ha vkit érdekel, szívesen átküldöm Neki priviben!

emese1979
 
 


Jó reggelt mamik!

farkas007
páros hét van,én is ma megyek beutalóért:)Szerencsére délután van ilyenkor a doki bácsi.Legalább kicsit melegszik addig az idő.
Így is cseszegetve vagyok hogy meg vagyok fázva és mindenhová gyalog megyek.

A babaruhák nagyon édesek, én most konzultálok rokonokkal kinek milye van,mekkora méret, kiválogatom ami tetszik aztán ha akad valami amit meg kell vennem akkor irány a turki.Imádom van amikor 2-3 órát is bennt vagyok 8)
Párocskám szerint beteges, de én nagyon élvezem.
harhaj
 
 


Emese: nekem is ezt mondták egyrészről, hogy napi több átöltözés, mások meg azt, hogy nem kell sok roha, főleg az elején, mert úgyse piszkolja össze magát. Nálunk a második változat volt. Nem ázott át a pelus, vagy csak nagyon ritkán, úgyhogy átöltöztetni nem kellett (amúgy se pisi ment ki, hanem kaki, mert az anyatejes babáknál a kaki biza híg) ezért. Tüci nem volt bukós, úgyhogy emiatt sem kellett átöltöztetni. Szóval nálunk inkább manapság van napi több rend ruha szükséglete. Pisilés, leevés stb. játszik.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: