Új privát üzeneted érkezett!

ezt én is megnéztem, de árakat nem láttam, pedig érdekelnének!

Lányok,
nem tudnátok nekem krémsajtot ajánlani, ami nem annyira sós, mint pl. a Nádudvari? Kicsit ki vagyok akadva, hogy minden sajt, minden krémsajt, minden felvágott iszonyúan sós ízű. Adom a gyerekeimnek, de nem jó szívvel...

KépKép
lili73
 
 


Lili :D
alapvetően mind a sajtban mind a felvágottakban rengeteg só van.
Bojart próbáltad már? Nádudvari az natúr vagy ízesített?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hajni,
de helyes Olivér! Milyen nagyfiús már a vonalzós képhez képest!

KépKép
lili73
 
 

 
 

Orsi,
nem próbáltam. Hogy érted a kérdést? Van a sima, meg a snidlinges. A leírás szerint nincs benne más csak friss sajt és só.

KépKép
lili73
 
 


Ja, dehogynem, tudom már, melyik a Bojar! Az fincsi, csak az utóbbi időkben megfeledkeztem róla a Nádudvari miatt. Veszek megint, hátha beválik.
Régen nagyon követtem a magyar közízlést sósság terén, de a terhességem előtt átszoktam a natúr ízekre, és most már minden bolti kaját, éttermi ételt túl sósnak érzek.

KépKép
lili73
 
 


Lili :D
azt nem tudtam, hogy a natúrt vagy a snidlingest érezted túl sósnak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Most épp a snidlingeset. Gondolod, h nem ugyanannyi sót tesznek bele? Nem nagyon emlékszem, a natúrt milyennek éreztem.

KépKép
lili73
 
 


Hunci,
képek szuperek!
Kisfiad nagyon ügyes!

Melcsi,
hát akkor hajrá tesó projekt!

Tényleg?Senki sem lett terhes mostanában?Na,bújjatok elő!Ki lesz az első idén?Nagyon szorítok mindenkinek,aki tesóra vágyik!

Hajni,
képek aranyosak!Olivér nagyot nőtt,úgy megváltozott!
Tudom,hogy macera az úszás,de nekem 2 gyerekkel még a reggeli készülődés is az!Majd megtudod! :lol:

Ma reggel volt egy jó sztori:átöltöztettem őket,harisnyában voltak és pólóban,én fogat mosok.Szólnak,hogy anya,a Márknak kaki van,fúj,büdös.!Mire odaérek,mindketten levették magukról a harisnyát,és kiderült,hogy csak puki volt.Mostanában nagyon nehezen készülünk el,mert vetkőznek állandóan!Múltkor a Márk teljesen meztelenre vetkőzött,amíg megengedtem a vizet a fürdéshez!
Szerencsére nem estek vissza a téli szünet alatt,várták,hogy újra mehessenek bölcsibe.Zökkenőmentesen telnek a napok a bölcsiben,és már elfogadják a többi gondozónőt is! :lol:
Már csak melót kell találnom,még 3 hétig szabin leszek,aztán nem tudom,hogyan tovább!

Andi
Kép
aanda
 
 


LIli :D
szerintem a natúr kevésbé ízesített.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Andi,
ez aranyos :P

Orsi,
aha, akkor próbálkozom.

KépKép
lili73
 
 


Lili,
ó, köszi! :D Sajtból én sima mozarellát adok neki, bár még sose néztem, hogy mi van benne. :roll: Azt a fajtát szereti a legjobban, ami henger alakú, azt hiszem, a Szarvasi az. Csak az a baj, hogy a kisebb boltokban sosem friss, úgyhogy mi hipermarketben vesszük meg főleg, és ált. egy egész rúddal, mert apa 2 nap alatt úgyis megeszi. 8) :roll:
Basszus, nekem fogalmam sincs, melyik az a bojar...:oops: Magyar?

Andi,
ne is mondd, el tudom képzelni, hogy 2 gyerekkel mennyire macerás lehet elindulni! Én gyerek nélkül is mindig elkéstem, gyerekkel meg mindig besötétedik, mire elindulunk bárhová is. :oops: :lol: Milyen jó, hogy a fiúk nem szoktak le a bölcsiről!
20140901102739
 
 


Hajni,
Azt én is szeretném, ha egy jóképű vizipólós lenne a faimból. :wink: Mondjuk az alkatát nézve inkább focista lehetne, olyan vádlis és imádja a labdát kergetni... no, majd meglátjuk, az a fontos, hogy sportoljon vmit.
Nagyon jók az eredmények! Legközelebb pedig már az is kiderülhet, hogy hugi vagy öcsi lesz! Mi anno Néma Leventénél voltunk, én egyből be is pánikoltam, hogy vmi baj van és azért nem beszél. A Kaáliban lelkesebb uhk-hoz voltam szokva.


Melcsi,
Hogy megy a pizzéria? Melóznak a fiatalok ezerrel?

Andi,
:D Anyósom is ilyen levetkőzős sztorikat mesél Apáról, aki igencsak válogatós volt az öltözködés terén. Máig vannak rigolyái: pl. nem hord farmert.

Én sem ismerem a bojart, de amióta keresem, a nádudvarit sem látom sehol.

Kép
bandika
 
 


Hajni

de nagy már Olivér! hány foga van? növesztitek a haját?
a kistesóról is szuper az UH kép :D
Cebiont meg multikid szirupot adok neki, ha nem köpi ki.

Képzeljétek, tegnap előtt este 11-ig volt fent Olivér, már én is aludni szerettem volna. Aztán felismertem, hogy tényleg nem aludhat déltől este 5-ig, így tegnap du. felébresztettem 3 óra alvás után. Este sikerült is fél 10-kor letenni. Most meg persze még alszik :D

Aanda

el tudom képzelni, milyen nehéz lehet 2 gyerekkel elindulni. Mire mi elindulunk, rólam szakad a víz, már fent a lakásban.
Írj a bölcsiről mindig, engem nagyon érdekel. Miket csinálnak, mesélnek a fiúk, stb.
Melót konkrétan hogy keresgélsz? Hirdetésekre jelentkezel?

Van valakinek közületek tv-kapcsolgatós gyereke? Mármint nem a távirányítóval, hanem a tv-n kapcsolgatja Olivér örökké, amikor nézzük. Nincs valami ötletetek, mit csináljak a tv gombjával? már leragasztottam a múltkor, de úgyis ki tudja kapcsolni.

Kép
zsuzsi73
 
 


zsuzsi73 írta:

Van valakinek közületek tv-kapcsolgatós gyereke? Mármint nem a távirányítóval, hanem a tv-n kapcsolgatja Olivér örökké, amikor nézzük. Nincs valami ötletetek, mit csináljak a tv gombjával? már leragasztottam a múltkor, de úgyis ki tudja kapcsolni.


Van :evil: semmi ötletem :evil: akármit próbáltam, átvert :lol:
Vendég
 


zsuzsi73 írta:Van valakinek közületek tv-kapcsolgatós gyereke? Mármint nem a távirányítóval, hanem a tv-n kapcsolgatja Olivér örökké, amikor nézzük. Nincs valami ötletetek, mit csináljak a tv gombjával? már leragasztottam a múltkor, de úgyis ki tudja kapcsolni.

nálunk a TV tabu, oda sem mehetnek, úgyhogy ilyen gondunk nincs :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


hogy tudom tabuvá tenni?
mert pl Hunor nem pakol, megtanulta hogy nem szabad, illetve egy szekrényből pakolhat, az üres :lol: , inkább ki-bepakolászásnak használja, na meg a játékokkal teli szekrényt pakolhatja.
De a tv esetén nem óhajtja megérteni, hogy a nem, az nem.

rámnéz és a kezévl közben matat a tv körül de közben néz előlre,. mintha ő nem csinálna semmit sem, pedig matat de jól eldugja a kezét,és úgy matat, próbál átvágni :lol:
Vendég
 


Sziasztok

Hunci
TV nyomkodása: idővel majd abba hagyja, nálunk Ákos is állandóan nyomkodta, igaz ő főleg ki be kapcsolgatta, de sokszor csatornát is váltott, + imádta a távirányítót, most Áronnál (a mostani tv-nk nek nem alul hanem felül vannak oldalt a gombjai így ezt még nem éri el, de a távírányítóért ő is nagyon oda van, és hiába terelgetem másfelé nem érdekli, megy vissza, és hiába teszem az étkező asztal közepére, már sajnos :cry: ma délelőtt megmutatta, hogy nem csak a székre mászik fel, hanem azon keresztül már az asztalra is :cry: !
Így nálunk már nagyon sok minden a szekrények tetején van, persze a tv még nincs ott, de reménykedem benne, hogy Áronnál is 1-2 hónap és elfelejti a tv.
De pl. Ákos már vagy 2 hónapja ha nem több - bekapcsolja hátul a hifi-tornyot, majd elől is - ezek után a DVD lejátszót is és szépen elindítja a kívánt meséjét, én csak ahhoz kellek, hogy a tv átkapcsoljam dvd lejátszásra, + hogy beállítsam a mesét, hogy magyar nyelven menjen. Persze az apja nagyon büszke rá. Engem meg a hideg ráz, mert így Áronkám is márcsinálná utána :cry:
Úgyhogy kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Hajni
mindkét gyermeked nagyon helyes :D És szuperjók az eredményeid!

Sport:
én úszás mellett egy küzdősportot szeretnék, most a judo-ra szavazok, aztán meglátná melyik jön be neki. Az én életemből - 2 év teniszt kivéve - kimaradt a rendszeres sport, ezt nagyon bánom. És a judo nem csak testileg, hanem szellemileg is plussz. (önfegyelem, tisztelet stb)

Fél óra múlva indulok az új dokihoz, I. nőire! Majd beszámolok!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Hunci :D
én elhozom onnan és nem hagyom, hogy matasson.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


sziasztok!

Na lassan mi is révbe érünk a karácsonyi rohangálás után. Nem mondom, hogy tapsikoltam örömömben, amikor 6 fokos lakásba érkeztünk. Hirtelen elátkoztam az összes gázfűtéses lakást. Szívás a cserépkályha. De most már sikerül visszazökkennünk.
Maja sikeresen benyalta a epstein-barr vírust. volt mindenféle takony, mostmeg megduzzadt nyirokcsomók és orrmandula. Egyébként jól van. Még pár hét és talán el is múlik. remélem nem lesz semmi komolyabb.
Gajusz szerencsésen megúszt a dolgot.
szilvesztert a csajokkal együtt töltöttem. Leraktuk őket aludni, minden tuti volt, készültünk átmenni sógornőmékhez, mikor Majának kipattant a szeme és nem aludt tovább. Így csak T. ment át. Maja éjfél előtt 3 perccel aludt el. :) Mire legközelebb felnéztem éjfél után 5 perc volt. :)
a tüzijátékra nem ébredt fel egyik sem. Mivel le volt húzva a redőny, olyan volt, mintha körbelőtték volna a házat. Kép Kép

kép. :) mostmár van 2 konyhájuk. Igaz, hogy mondtam, hogy inkább 2 éves szülinapjukra kapjanak...ezért lett 2 . kismotor meg egy sem. :)


tv nyomkodás. Nálunk nem érik fel! :) egyébként minden ki-be kapcsoó gombot nyomkodnak.

Hajni!

Gyönyörűek! :D

sport.
Az enyémek tangózni fognak. :D

kérdés.

Halat ehetnek már?

katyerina
 
 


hal már mehet
lili is nagyon szereti a konyhát

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Katyerina,
Szegény Maja, mielőbbi gyógyulást Neki! Nem is hallottam még erről a vírusról.
Legalább nem vesznek össze a konyhán a csajok! :D
6 fok :shock: brrrrrrr. Nálunk 15re volt levéve a fűtés, amíg nem voltunk itthon, de így is 2 napba tellett mire átmelegedtek a bútorok és a padló is.
Én Kb. 3-4 hónapja adtam először halat, de egyelőre csak üveges Hippest. Balu szereti nagyon.


Emma,
Szimpi volt a doki? Hogy hívják?

Kép
bandika
 
 


Bandika,
képzeld, az Istenhegyin már 4 v. 5 uh-os doki is van! :shock: Én meglepődtem...

Zsuzsi,
megfogtál, fogalmam sincs, hány foga van! :roll: 16 már régóta, a 4 nagyőrlőt meg még meg se néztem, hogy kijöttek-e. Akár kint is lehetnek, mert mi egy fog bújását se vettük észre! :D A haját nem növesztjük, csak sajnáljuk levágni! 8) :D Hátul annyira szép göndör, meg ott nem is hosszú neki, fölkunkorodik a tarkója fölé. Igazából azt se tudom hogy kell göndör hajat vágni... :roll:

Emma,
akkor mégis átjársz majd Pestre?

Katyerina,
csak nem Ti tenyésztettétek ki, a vírus fajtáját? :lol: Én is adtam már neki halat, szerette. Tökjó a konyha, de ebből 2 biztos jó nagy helyet foglal... :roll:

tv-nyomkodás: nálunk még a keresztlányomról megmaradt leragasztva, Olivért meg nem érdekli igazán szerencsére.

Ma kaptunk hűtőmágnest Betlehemből! :shock: Nem gondoltam, hogy van olyan elmebeteg, aki most oda utazik... :shock:
20140901102739
 
 


SZóval: az I es női azért nem egy Kútvölgyi :? De maga a doki szimpi. Dr Silhavy Mihály (remélem jól írom a vezetéknevét). Örömmel veszek minden kommentet a kórházzal és a dokival kapcsolatban is.

Katyerina,
nagyon helyesek a jövőbeli tangótáncosaid!

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma,
az I.-es az nem a Baross utcában van? Ott szült egy ismerősöm. Én úgy tudom, hogy az egy korszerű, jó klinika, jó orvosokkal, csak épp nem túl bababarát.De arról még nem írtál, hogy mi történt az előzőnél, ami miatt otthagytad.
20140901102739
 
 


Hogy érted, hogy nem bababarát?
Kezdettől éreztem, hogy vmi nem klappol a másikkal, csak próbáltam meggyőzni magam, hogy 2. szülésre elég a jó kórház + szakmailag jó orvos. De emberi problémáim voltak vele folyamatosan. Aztán decemberben időpontra mentem, ott is volt, csak éppen az adminisztrációs feladatai miatt nem uh.-zott meg :shock: Sőt, nem is beszélt velem, csak üzent, hogy jövő héten jöjjek újra. Én meg nem voltam erre hajlandó, megkértem a helyettest, az meg totál kiakadt, hogy a Tóth mindenkit odarendel, aztán nem jön. Az egész kiakasztó volt, most nehéz elmesélni.... de a végén ott zokogtam a folyosón :(

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma,
hú, biztos szar lehetett! A tesóm is hasonló okok miatt vált meg az előző dokijától, akkor Ő 12 hetes volt!
A nem bababarátot úgy értem, hogy gyertyafénynél pl. nem fogsz szülni, már ha ilyen irányú terveid vannak. Kicsit vaskalapos hely, mint a Klinikák általában.
20140901102739
 
 


Hajni
de azért nem lesz hátonfekvős szülés sem gondolom... Én a dokival 23. án tudok jobban beszélgetni, akkor elmondom, mi nekem a fontos. Egyébként Zalánt sem gyertyafénynél szültem, de szuper volt :) De azért most megijesztettél kicsit...
Orsi, nem te szültél ott?

Kép
Kép
emma1976
 
 


Emma,
na, most rosszul érzem magam, eszemben se volt megijeszteni. :oops: :roll: Szerintem is beszélj a terveidről a dokival, ő biztos jobban tudja, mit lehet! :D
20140901102739
 
 


Emma,
én is a Kútvölgyiben kezdtem, Sándor Gyulánál, ezer éve ismerem és nagyon szeretem, de lepasszolt a II. nőiben Lintner Balázsnak, mert a Kútvölgyi nincs felkészülve ikres komplikációkra. Akkor rosszul esett, de utólag hálás vagyok neki ezért a lépéséért.

Amikor én vajúdtam, kérdezték, kérek-e zenét, de ez a kellemes környezet dolog engem annyira nem érdekelt akkor. nekem az is mindegy lett volna, h van-e ilyen olyan mamabarát eszköz vagy nincs.

KépKép
lili73
 
 


Lili,
Én is a II-es klinikán szültem és kaptam zenét, de olyan gyorsan és intenzíven jöttek a fájások, hogy nem igazán érdekelt engem sem. A vajúdó kimaradt, egyből a szülőszobára kerültünk, beültem a hiperszuper szülőszékbe és csak akkor keltem fel, mikor menni kellett a csecsemőosztályra.
A Lintnernél voltam 20. heti uh-n anno, tőle tudtuk meg, hogy kisfiú van bent, szimpi volt nagyon.

Emma,
Egyik barátnőm szült az I-esen, de ő császárral. A dokidat nem ismerem. szülésznőt fogadsz? Nekem nagyon nagy segítség volt!

Kép
bandika
 
 


Bandika,
engem császároztak, csak várni kellett a műtőre, és addig majdnem megszületett Barnika :P , ő jó pozícióban volt, csak Aliz feküdt keresztben.

KépKép
lili73
 
 


Hajni, Kata

ti tudjátok Dina telefonszámát? az itthonit, mert gondolom, most itthon van. Ha igen, léci írjátok már meg nekem priviben, fontos lenne.

Bandika

milyen HIPP-es halat adsz Balázsnak? én még nem adtam halat, de most, hogy írjátok, adok majd.

Kép
zsuzsi73
 
 


Zsuzsi,
én már kétszer vagy háromszor adtam halat. Jó minőségű Iglo fagyasztott, fehér húsú halfilét sütöttem meg jénaiban kis vajjal, olivával, sóval, fehérborssal, és azt csipegettem szét. Nagyon ízlik nekik.

KépKép
lili73
 
 


Sziasztok

Emma
Orsi is a II-es nőin szült, mint itt úgylátom hogy nagyon nagyon sokan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Sziasztok

Emma
Orsi is a II-es nőin szült, mint itt úgylátom hogy nagyon nagyon sokan :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13
 
 


Zsuzsi,
kűttem...
20140901102739
 
 


Hihi, én is kűttem Zsuzsinak is, Hajninak is, oszt senki nem válaszol... :lol:

dkata
 
 


Emma!

Sajnálom a doki váltást. Én még mindig nem találtam magamnak nőgyógyászt. (bár nem is nagyon kerestem :oops: gödöllőn tud valaki jót ? )

Hajni, Bandika!

a vírus neve rosszabb mint amilyen a betegség maga. Legalábbis Maján nem nagyon venni észre. Igazából azért vittem el dokihoz , mert furcsán vett levegőt éjszaka, mintha lett volna valami az orrában, meg T. felfedezte a megduzzadt nyirokcsomót.
itt tudtok róla olvasni. ez meg még ijesztőbb. :)
http://www.patikatukor.hu/index.php?mod=news&nID=1287


valaki nem tudja véletlenül, hogy az auchanban a bodyk le vannak-e árazva? Meg a h&m meg a zara mikor akciózik?

katyerina
 
 


Meg a h&m meg a zara mikor akciózik?

Hajni biztos tudja! :lol: :lol:

Kata,
Tessék ide is írni nem csak privát!!! :D

Zsuzsi,
A Hippes hal: tengeri hal paradicsom mártásban tésztával, ezt szereti Balázs. Van brokkolis is, de ha jól emlékszem, azt még nem próbáltuk.

Kép
bandika
 
 


Bandika, írok ide is: enyém gyerek utálja a halat, pedig anyai és apai ágon is szereti mindenki.
Még az öröklődő váláshoz szólnék hozzá, bár kicsit már régebben volt: nekem és az exemnek illetve a férjemnek és az Ő exének sem lett volna szabad soha elválnunk, mert mindannyiunk szülei együtt élnek ezer éve. És jajj szegény gyerekeinknek, mert ők most már el fognak válni, mert ezt örökölhették. A halat nem örökölték, azt egyik gyerek se szereti. Ezt nem tudtam kihagyni. :lol: :lol: :lol: :lol: Ja, plusz elvégeztem 2 egyetemet, 20 évesen férjhez mentem, 21 évesen anyuka lettem, gyorsan elváltam és ezer évig gondolkodtam utána, hogy ezért nem kellett volna hozzá menni, mert gyerekem ettől függetlenül is lehetett volna. :lol: (Megjegyzem, előtte 5 évig jártunk.) Én nem szeretném semerre terelgetni a gyerekeimet, úgyis csak a rossz példát látják, Ádám elviekben ragaszkodik a 30 éves kor előtt nem leszek apuka címhez (remélem, a gyakorlat se mutat majd mást), és én őszintén meg lennék rémülve (bár leplezném), ha 2-3 év múlva komoly kapcsolatban élne valakivel. :oops: A sportot és a hittanórát se tudtam erőltetni, annak ellenére se, hogy versenysportoló voltam és elsőáldozó is... lehet hogy mindez csak gyengeség.
De egyet vallok, az, hogy 21 évesen anya lettem, jobbá és többé tett, nem bánom, hogy nem vártam meg a MEGFELELŐ alkalmat, pillanatot, szerintem nincs is ilyen. A pillanatok egyszer csak eljönnek és késznek kell lennünk fogadni az elkövetkezőket. És azok a pillanatok, amikről akkor azt hisszük, nem alkalmasak, visszatekintve a legalkalmasabb pillanatok. És nem bánom azt se, hogy egyedülálló anyaként elvégeztem 2 egyetemet, mert e kettő igenis összeegyeztethető (szerintem egy kisgyerek a munkával nehezebben összeegyeztethető). Mindez persze köszönhető a szüleimnek, és Ádámnak, mert ha Ő nem lett volna olyan JÓ fiú, akkor én biztosan nem tartok ott, ahol most. Jó sok hülyeséget összehordtam itt most, de szerintem egy a lényeg: aki anya akar lenni, az anya lesz, és ez nem függ az egyetemektől, vagy a munkától. :lol: :lol: :lol: :lol:

dkata
 
 


Én imádom a nőgyuszómat, ha valaki ajánlást kér. Zuglóban rendel, az Uzsokiban szültem nála. Nagyon profi, nagyon rá tudod bízni magad, és odafigyel a te véleményedre is.

KépKép
pompomlány
 
 


Katyerina,
szerintem annyira leárazás van már, hogy a jobb cuccok el is fogytak! :? Tegnap a Westendben annyira tömeg volt a leárazások miatt, a Nextben pl. már alig volt ruha!:shock: Az eladó azt mondta, hogy karácsony után meg szilveszterkor meg se lehetett mozdulni, szinte nem akartak elfogyni a vásárlók! Zarában, h&m-ben most ugyan nem jártam, de szerintem ott is már inkább kifogyóban van minden.

Bandika,
:lol: Te piszok! :lol:

Zsuzsi,
szerintem azért nem adtál még neki hippes halat, amiért én sem, mert az darabos a javából. Nekünk az a tésztás brokkolis van itthon, de még gondolkodom, hogy odaadjam-e... 10 hós van ráírva.

Kata,
válaszoltam! :lol:

Holnap lelépünk megint anyuékhoz, úgyhogy kevesebbet leszek...
20140901102739
 
 


a 10 hósoknak való kaját miért nem lehet adni 1 évesnek még?
haalt adtam már,de utálta, bár a darabos kajában mondjuk mázlim van, Hunor eszi a darabosat...mint a nagyok, úgy tekeri a szájában :lol: mintha meglenne az összes foga.Kezdetben öklendezett, de szépen rájött a csínjára :lol:

tényleg, úgy eszembe jutott, annó mondjuk 100-200 éve, hogy csináltak pépes kajákat?oké, szűrővel pepecseltek gondolom, de mondjuk amikor még szűrő sem volt, hogyan oldották meg a pépes kajákat?jó, ez költői kérdés, csak úgy eszembe jutott most.De tényleg kíváncsi lennék, a botmixerek, turmixok és szűrők nélküli világban a babáknak hogy csináltak pépes cuccokat?
Vendég
 


Hunci,
van olyan 5-6 hós bébiétel, amit én csak 1 éves kor után mertem neki adni, mert volt olyan összetevője, ami nekem nem volt szimpatikus. Pl. egy csomó kajában van tejszín, én tehéntejszármazékot (tápszert is ) csak 1 éves kor után adtam. A 7 hós joghurtokat ugyanezért. Én glutént is csak 1 év után adtam, ezért szintén sok kaja kiesett. A paradicsomot is később adtam, nálunk van a családban arra allergiás, ezért. Meg a hal is allergén, azért adják ált. később.
Olivér amúgy minden darabos emberkaját megeszik, de üvegesből vmiért inkább csak pépeset kap. Ő még vegyestüzelésű... 8) :lol:
20140901102739
 
 


vegyestüzelésű :lol:
tejszín bébiételben?én ezt nem is vettem észre :oops: pedig mindig elolvastam, mit tartalmaz :evil:
Vendég
 


Hát nem tudom, lányok, ezek olyan icipici mennyiségek, számít az?

Persze én is megnéztem mindig az összetevőt, és olyat én sem adtam, amiben tej van. De azért most, h eltelt az egy év, én olyan bátor vagyok, h gyakorlatilag dión, olajos magvakon kívül mindent merek. Sőt, örülök, h végre nem kell óvatoskodnom.

KépKép
lili73
 
 


Hunci,
én meg azon gondolkodtam, h vajon az éhező Afrikában mivel etetik a babákat...

KépKép
lili73
 
 


Zsuzsi,
fiúk a bölcsiben szuperül érzik magukat,mert rengeteg játék van,mások,mint itthon.Ezen kívül a gondozónőknek más dolguk sincsen,mint velük foglalkozni.Ezért a fiúk itthon már nem igazán vannak el kettesben,igénylik,hogy mindig foglalkozzon velük valaki,pedig előtte egyedül is szépen eljátszottak kb.fél-1 órát!Rengeteget mondókáznak,furulyáznak nekik.Vannak mozgásos mondókák is,ezeket itthon is megmutatják nekünk.Ebben a hidegben nem viszik őket ki az udvarra,helyette tornáznak,és van egy csomó mozgásfejlesztő játéka is a bölcsinek.
Melót keresgélek,embereketet kérdezgetek,de eddig semmi!Hirdetés nem sok van,és vállalkozóhoz nem mennék,mert az első táppénzes alkalom után tuti elküldene,ha egyáltalán felvenne 2 kisgyerek mellett!Úgyhogy asszem visszamegyek a multihoz,bemegyek 2-3 nappalos műszakra,és utána eljövök táppénzre!Az is lehet,hogy elköltözik a cég Kínába,mert így tesz egy másik multi is,aki az egyik beszállító.
Ha meg semmi normális melót sem találok,maradok itthon gyesen!Nyáron lejár a nagyéletbiztosításom,lesz egy kis pénzünk,max.hozzányúlunk,de műszakozni nem fogok!Bár a pénz csábító,mert ugye decembertől szabin vagyok,és hát marha sokat kerestem az eddigihez képest!
Nekünk a Tv-k olyan magasan vannak,hogy nem érik el!

Katyerina,
én teszkós bodykat szoktam venni,imádom őket,mert nagyon jó minőségüek és olcsó is.Az achan-os sztem nagyon szar!

Andi
Kép
aanda
 
 


Lili, ne is mondd... :cry:
Vendég
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: