Új privát üzeneted érkezett!

Évi!

jaj jó h mondod!!!Már akartam írni!Szóval anno én is nézegettem a bazsákfoteleket...írtó drágák!Gondoltam varrni kéne,de szabásmintát eddig nemtaláltam.Ha esetleg rábukkanok vhol akkor szólok!(lehet h venni lehet vhol,de még ilyet se láttam)

annus11
 
 


Böbi, remélem semmi komoly!!!! Nem hiszem, hogy a cipekedéstől van, mert én is cipelem Noémit elég sokat, és ő 13 kg! Próbálj pihenni!!!

Kép
Kép
evemama
 
 


Adraci: vagy azért sírok, mert valamitől megbántódok (tegnap nem vettek előre a sorba a háziorvosnál, mikor beutalóért mentem a vérvételre, pedig terhes is vagyok, egészséges, és a 2 éves lányommal mentem, ráadásul még szóltam is), vagy mert meghatódom valamin (a tücis topikban most született egy kistesó, és elképzeltem, milyen lehet, meg a tejszag stb.). A lényeg, hogy nagyon érzékeny vagyok és mindenen sírva fakadok.

Évi: hát nem túl jól vagyunk se én, se az uram. Nem tudom, felveszik-e végül erre a helyre, ráadásul nem nagyon fekszik neki a munka sem, de kénytelen lenne elvállalni, ha egyáltalán megfelel majd. Nekem meg már rohadtul elegem van ebből az anyagi bizonytalanságból... Az egyedüllét annyira nem gáz, azt jól bírom, bár hiányzik persze az uram. Szerintem ezért is sírok többet, mert azért csak támaszt jelent érzelmileg a társ jelenléte.

Kép
Kép
tinu
 
 

 
 

Emese, dehogy ujesztettél, úgy tudom, kevés vérzés még belefér. Egyébként is holnap megyek.
A zár új, karácsonykor cseréltük, akkor volt a vitánk belőle! :-)

Adraci, ez téyleg hihetetlen, hogy ennyi minden egy óra alatt!

Na megyek, odafekszem a gyerek mellé, Szörny Rt-t nézünk - megint.
Vendég
 


http://www.varrohaz.hu/main.php?menu=webaruhaz&id=15#

Na itt lehet rendelni...esetleg össze kéne fogni és úgy megrendelni egy ilyet,akkor megoszlanak a ktgek,másolni meg le tudnánk :wink:

annus11
 
 


Csorna,üdv itt.Most biztos minden rendben lesz.Tudjátok már ki lakik a pocakban????

Böbi,Panndi ezek a kis csöppségek tündériek!!!!

Annus,ezek a rucik nagyon szépek!Jó az ízlésed nagyon.Ha nem probléma neked,akkor szívesen veszem ha elküldöd a szabásmintát.De nem akarlak kihasználni vagy ilyesmi.

Böbi,ne cipekedj.Azóta elmúlt már???

Jó sok esküvő van körülöttetek.Én legutóbb novemberben voltam,azelőtt meg talán 2003-ban.Nincs is most senki a környezetünkben,aki készülne ilyesmire.Pedig én is szeretem.

Holnap megyek dokihoz,már alig várom.Remélem minden rendben lesz.Még hugicámmal is beszélnem kéne,hogy vigyázzon Grétire.
Megyek is felhívom.
Vigyázzatok magatokra!!!

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Évi!

Na talán itt van egy....
http://blog.megyeridomonkos.hu/index.ph ... k-otletek/

Anita!
Szívesen elküldöm!Majd átmásolom és a többit megbeszéljük priviben! :wink:

Tinu!
Az biztos h sokat jelent ha az embernek ott van a társa...használjátok ki az időt mikor együtt lehettek!Esetleg találj ki vmit ami leköt,így kevésbé marad időd h elérzékenyülj :wink:
Ami a munkát illeti,van egy rossz hírem a férjedek.Tökéletes munka nincs!!!Az ember manapság örül h dolgozhat...főleg ha 1-2 gyerekszájat is etetni kell :roll:

annus11
 
 


Tinu,én is nagyon érzékeny vagyok.Meg hamar csattanok.Nem bánnám már elmúlna,mert lassan megőrítek mindenkit magam körül.
Nehéz lehet ,hogy férjed nincs most veletek.
Mi sem állunk jobban,mert még semmi munka kilátásban,így szerintem emiatt is vagyok nyűgös.Mai világba nem könnyű munkát találni,főleg itt ahol semmi sincs.
Na de nem panaszkodom,mert a végén kiborulok.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus köszönöm!Majd priviben azt is írd meg mennyivel tartozom.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Annus
én egy kengurut kaptam karácsonykor nővéremtől, ő varrta. Nagyon jó. Neked is gyerekjáték lenne...
pumuklii
 
 


Annus, priviben nekem is megírnád, hogy a szopipárna varrásmintádhoz milyen infók vannak? Én csak azért szeretném, mert hátha egyszercsak kedvem lesz megcsinálni. De mivel a székek huzata még nincs készen, asszem más nemigen fog beleférni... Csak ha egyszer... Még tervezünk babákat...

Ja, és a babzsák fotel is érdekel, asszem. Bár már van itthon fotel, de az jó lenne plusz bútornak. Én egyébként olyan babzsák fotelt is láttam már, ami 2 nagy négyszög alakú anyagdarabból volt összevarrva, és az ember gyürmicelhette olyan formájúra, amilyenre akarta. Nyilván, amit itt rendelni lehet, az profibb lesz. Mmint, amihez a varrásmintát lehet rendelni... :)

Böbi! Fájdalom is van a vérzéshez? Mert amíg a 2 nem együtt jár, addig rendszerint nincs vész. Nekem is volt ilyesmi Samuval, de csak nagyon pici barnaság időnként, mikor megerőltettem magam.

Jé, egy csomóan megyünk orvoshoz holnap! Én is... :) Mindenkinek drukk! :)

A picuri csajok nagyon szépek 1, pár naposan is! Mi Samut 3 percesen is szépnek látjuk... :)
Vendég
 


Szia Csorna.

Emese, a tachycardia azt jelenti, szapora szívműködés. normálisan nem terhes felnőttnél 60-80/ perc, terhesnél 100/perc is normális. Sztem ne aggódj, a papírodon rajta van a pulzusszám?
Elárulok egy titkot. ok asszisztens megcsiálja a munkáját, de lövése sincs arról, mi mit jelent, élettanilag hogyan változik, mi mikor kóros és mikor nem.Tapaztalat, eü-ben dolgozom, kollegákról mesélhetnék...( mert persze én tudok mindent :lol: )
Neem, dehogy, de sokat tanultam.
zili
 
 


Sziasztok!

Végre van internet és egy kis időm, hogy írjak pár sort magunkról! Az ünnepek előtt sajnos lebetegedtem, nem mentem dolgozni, így netezni sem tudtam. De azért jó volt otthon lenni majd két hetet! :) Csak sajnálom, hogy az ünnepek alatt elég szarul voltam. Sajna antibiotikumot is szednem kellett, amitől 24-én valami hüvelyi fertőzésem is lett, majd ünnepek utáni gyomorrontás. Szóval egy-két hét alatt minden volt ami lehetett, de most már jól vagyunk. Olyannyira, hogy a pindur pandur folyamatosan rugdos, mozog, már apuci is érzi. És hát eszéméletlen jó látni, hogy hogy el tud érzékenyülni ezekben a pillanatokban. :) Voltunk még az ünnepek előtt 4D-n is. Hát a kis manó végigaludta az egészet, de mi azért nagyon élveztük. Majd, ha lesz egy kis időm, akkor próbálok a dvd-ből képet készíteni és felteszek néhányat. Bár azóta már biztosan sokat nőt a picur. Főleg, hogy én is kerekedek rendesen és elkezdtem hízni is, már 3kg plusz van. Ez nem sok, csak elég hírtelen jött, remélem azért mostmár nem egyik hétről a másikra fogok 2-3 kg-okat felszedni.

Remélem mindenkivel minden a legnagyobb rendben van! Amint tudok megpróbálkozok a lehetetlennel, vagyis visszaolvasni benneteket. Igyekszem majd, mert szeretnék mindenkivel kapcsolatban képben lenni. :)

Szép napot mindenkinek! Ja és én még nem kívántam senkinek BOLDOG ÚJÉVET!!! :roll: Hát most megtettem. :)

Kép
csadra
Piliscsév
 
 


Amúgy akinek van hozzá türelme simán megtervezheti magána a babzsákfotelt!Lényegében csak a formát kell eldönteni,és összeállítani. :wink:

Amúgy nekem is van halom varrnivalóm...még egy gatyát is kaptam,amit fel kéne hajtani...de még nem jutottam el odáig!Persze nem kéne folyton itt ülnöm :oops:
Na este átcipeltetem a gépet a nappaliba!Mert h dög nehéz,és itt nagyobb a hely :wink:

Pumukli!
Akkor tesód is jókat tud csinálni neked!!!!Én a patchworkos ágytakaróra várok,nővérem nagyon benne van ebben!Elméletileg idén kész is lesz :wink: (kevés ideje van munka mellett varrni)

annus11
 
 


A babzsákfotelben vajon lehet kényelmesen szoptatni? Megtámasztja elég jól a hátat? Mert ha igen, akkor szívesen beneveznék egy szabásmintába és aztán lenne rokon, aki megvarrná. Én nem tudok varrni, mert varrógépem sincsen.

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk, írtó jó volt, bokáig érő hó, ózondús levegő, fürdés, gőzfürdőzés és sok kajálás van a hátunk mögött. Márk roppant jól érezte magát és én is.
Marha jó volt haza jönni :?

Visszaolvastam kivel mi történt, emlékezetből írok most bocsi ha valami nem stimm

Annus
Köszi hogy Zoét betetted a tábliba, ari vagy!
Turkis vásárlás: gratulálok Apuci egy szót se szólhat rád, ennél olcsóbban ennyi mindent senki nem tud vásárolni! :) az tuti.

Ági
Gratulálok a kisfiadhoz, Ármin nagyon szép és különleges név, tök jó hogy Apa így örült neki! :)

Anita
Nagyon édi és szép a kislányod!

Tinu
Remélem minél előbb kilábaltok ebből a helyzetből, nagyon nem lehet könnyű. Ne is törődj vele ha sirdogálsz, csak esetleg akkor jöjjön ki belőled ha se Apa se gyerkőc nem lát.

sírás
Egyáltalán nem vagyok sírós fajta, Apa előtt se voltam, de amióta együtt vagyunk teljesen leszoktam róla, na nem azért mert nekünk tökéletets az életünk, hanem mert utálja a bőgős hisztiket.
Na de most, ezek a fránya hormonok!
Jövünk haza az utazásból minden tök heppi, kap egy üzleti telefont, hogy nem minden okés, és úgy elkezdtem rajta bömbölni, na kész, szegény Márk csak pislogott, na meg Apa is, hogy ezért ne sírjak nincs vész, de én alig bírtam abbahagyni.

minden kismama szép:
Ne haragudjon meg senki, ...de ez nem igaz, valaki tényleg borzasztóan tud kinézni, és nem azért mert túl sokat szedett fel vagy ilyesmi, de az ápolatlan kismama nagyon csúf tud lenni szerintem. Képes valaki az utcára is az otthoni kinyúlt kitérdesedett gatyájába menni, egy nagy pólóba aztán jól van, na ettől én teljesen kész vagyok, és ez a tipus csodálkozik ha apuci meg más nőkre csorgatja a nyálát.
A másik fele meg aki túl öltözik még mindig haspólót hord, meg csípőnadrágot, és azt gondolja, hogy mert csak hasa van és nincs fölöslege, marha gusztán néz ki! :? na és hogy szexi, ja lehet a férjének, de másnak nem annyira! :shock:
krém
 
 


No igen Tinu, egy kis figyelmesség -ami másoknak semmibe nem kerül- bizony jólesik az embernek, ráadásul nagyban megkönnyíti az életét!

Persze gondolom, hogy a férjed távolléte is érzékennyé tesz kicsit, még akkor is, ha az úgy érzed, könnyen viseled.

Igazából én most a terhesség során végbemenő hormonális változások lelki vonatkozásairól érdeklődöm, mert nálam semmi jele. Ugyanúgy viseltetek dolgokkal kapcsolatban, mint azelőtt. :)

Kép

Kép
adraci
 
 


Adraci: az első gyereknél nekem sem voltak lelki változások. Dolgoztam rendesen, gyerekpszichológus vagyok, szóval azért volt lelki megterhelés, de ugyanolyan voltam, mint előtte. De most... :roll:

Krém: hát ha rámjön a sírás, akkor hiába igyekszem, nem tudom elfojtani. Ráadásul olyasmin is sírni kezdek, amin tényleg nem kéne. Én hülye nem tudtam úgy megoldani, hogy Tüci ne lássa, mikor levisszük a ház elé az elszáradt fenyőfát. Együtt vittük le, fogtam az egyik ágát, segített, de mikor lent hagytuk az utcán, elkezdett bömbölni, hogy "fa, karácsony, vissza, viszem". Hát majd megszakadt a szívem, és kicsit bőgtem én is, hogy milyen hülye vagyok, hogy ilyennek kitettem a gyerekem. Meg akkor is sírva fakadok, ha a gyerek véletlenül megüt valamivel és fáj. Szegény meg csak néz, bár ahhoz képest jól viseli.

Kép
Kép
tinu
 
 


mellszvó
szerintem nagyon kell, én már bánom hogy kézit vettem és nem elektromosat a Medelából, spóroltam :? pedig az elektromossal csorsabb lett volna. Tudok kézzel is fejni, de kicsit fárasztó, főleg az első napokba, amikor 3/4 óra is kellett hogy lefejjem a tejem, annyi volt!

mérleg
sajna csak kölcsönkértem, nem vettem, visszakérték, most meg már nem vagyunk olyan viszonyban hogy megint kérjem, mástól meg szerintem nem is tudok (vagy használják v. már eladták), most lehet hogy mégis vennem kell :evil:

anika
mikor végig ettem a menüt a szállodában, eszembe jutottál, hogy majd én is leírom, milyen finomakat ettünk, de inkább mégse mert megint megéhezem. :)

étvágy
jelentem beindúlt!
ma amit megkívántam és megfőztem: marhahús leves, csirkepörkölt és vadas, egész délelőtt szinte a konyhában voltam, de nagyon fini lett minden, Apa is bizti örülni fog!

K.
krém
 
 


Tinu, ez nagyon érdekes. Nekem is rengeteg ismerősöm van -sőt csak olyanok- akiknek teljességgel más volt a második terhesség lefolyása, mint az első.

És általában azt mondják, hogy a második nehezebb volt: pszichésen és fizikailag is.

De ezen is túl leszel hamarosan, meg mindenki más is. :)

Kép

Kép
adraci
 
 


Iaziból úgy vélem, hogy az, hogy vki ad magára, vagy túloz vagy bármi, azon nem változtat, hogy megszépül-e az örömtől. Az más kéréds, hogy ezt mások hogyan látják. Meg nyilván, amit megtehet, azt tegye meg, hogy szépnek lássák mások is. De biztosan különbözőek vagyunk ebben is, én (nyilván a kinézetemből fakadóan...) nagyon sajnálom, hogy az emberek külső után ítélnek. Úgy látom az embereket, hogy akit széppé tesz a lelke, a gyermekére való várakozás, stb., szépnek látom. És pl. lehet vki gyönyörű szép, de ha az arcára a gonoszság ül, azt nem látom szépnek. Sztem lehet vki szép nagy pólóban és kikopott térdű naciban.

Ettől, mondom, persze igazad van, Krém, hogy az ápolatlanság nem szépít... :) Én nem is ezt állítottam... Csak azt, hogy a boldogság viszont igen... :)

Ja, még annyit akartam írni, hogy nekünk is elromlott a zárunk. Úgy tűnik, ez népbetegség... :)
Vendég
 


Tinu
szegény Tünci :cry: én is félek már előre Márk hogy viseli, mert imádja!
sírás tényleg alig lehet abbahagyni :shock:

képek a Mátrából:
csodálatos természet
Kép


Márk+én
Kép
krém
 
 


Nekem is a második terhesség, de eddig azon kívül, hogy keveset érzem viszonylag Samuhoz képest a tesóját mozogni, szinte semmi különbség nincsen. Ugyanolyan hányós vagyok, de ezen kívül semmi probléma. Sírós/hisztis sem vagyok igazán, picit volt kiborulás először is, de az nem terhesen is előfordul az ember lányával időnként. :)
Vendég
 


Zili,
Köszi szépen, megnyugtattál! Alapból ha megyek dokihoz, ált. Magas a vérnoymásom meg a szívverésem (ideges leszek tőlük :) otthon olyan 90-95 körül szokott lenni. A papíron ilyen adatok szerepelnek még, hogy vent. rate 116 bpm, PR interval 162 ms, QRS duration 92 ms, meg egy 150 HZ érték..

Adraci,
Én sem vettem érze nagy változásokat, jó, néha 1-1 kisbaba láttán könny szökik a szemembe :)

Krém,
Tök jók a képek! Mekkora hó van arrafelé!

emese1979
 
 


Krém: gyönyörűek a képek! Tényleg idilli!

Kép
Kép
tinu
 
 


dori
A boldogság vagyis a kiegyensúlyozottság tényleg szépít, ez szerintem is így van!

És írtam is hogy attól hogy valakin van felesleg, lehet csinos, meg jó fej meg minden, de! az ápolatlanság egyébként sem szép ha nem vagy terhes akkor sem, ha meg terhes vagy akkor meg főleg.
A melegítő naciból is lehet olyat felvenni ami jól néz ki, persze.
Az emberek tényleg a külső alapján ítélnek először, de ezzel meg egyikünk sem tud mit csinálni, de ebbe nem is akartam belemenni..
És hogy magamról beszéljek nehogy mást sértsek meg, egyik nap belenéztem a tükörbe: és magamtól kész voltam! Haj, összekötve jó pár napja, nem megmosva (én csak úgy hívom gyeses haj) :) , sápadság, arcomon pár pati, gyosan nekiestem, még szebb lett, melegítőgatyómon az aznapi főzés nyomai, csak akkora még a hasam hogy tök alaktalannak érzem magam..na szóval borzasztó volt a saját látványom, úgyhogy gyorsan összszedtem magam, telefonért nyúltam, kozmetikust hívtam, hajmosás, szépen beszárítás, átöltöztem, szörtelenítettem (az is gáz volt, bocsi hogy írom) :lol: , és nagyon megvoltam utána elégedve magammal, Apa mikor hazajött meg is jegyezte hogy rég bújtunk össze!! :lol:
krém
 
 


Felteszem a kedvenc karis képemet:

címe:...Anya már megint fényképez...


Kép


:lol:

Megyek, mindenkinek további szép napot!

K.
krém
 
 


Sziasztok,

Köszi nektek a szép szavakat, jól estek.Az Ármin nevet apa találta ki és én egyből bele is szerettem. :)

Böbi, Panndi nagyon édik voltak picinek is drágáitok, egy szülőnek a saját gyereke mindig a legszebb és leg külőnlegesebb.

Annus, sajna képem nincs még, meg sem kérdeztem mondjuk hogy, lehet-e azzal az uh-al csinálni, majd jövő hónapban.

Krém, szuper lehetett nektek ez a kis kiruccanás.A képek szuperek.

Én is ézékenyebb vagyok sokkal mint általában.Szóval kitartás a május végét én is várom már.

Lagziba én is kell menjek egy jó párba az idén az egyik éppen a sogornőmé.Na meg konfirmálásra kéne május 24-én. :D

Most mennem kell , szép estét nektek.

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Sziasztok!

Hu, mennyit írtatok! Látom, beindult az élet mindenhol... :)
Én is melózom ezerrel. Tegnap egy zalai kört futottam. (Még mindig a karácsonyi repiket hordtam szét. Idén fellázadtam, és nem mentem egyetlen helye sem Kari előtti 4 napban.) Tényleg elfáradtam! Mégis van benne v.mi, hogy a másállapot az másállapot... ;)

Minden névnaposnak és szülinaposnak a legjobbakat kívánom! :)

Pumukli! Hogyan lehet véletlenül ugyanabból a ciciből egymás után 2x szoptatni? Ezen gondolkoztam, de nem értem. Nálam mind3nál szopi után úgy nézett ki a cicim, mint egy lyukas tejeszacsi... :oops: A köv. szopizásnál meg egyértelműen éreztem, melyik feszít. Na mindegy. Mások vagyunk. -és ez így jó! :)

Emese! Na ne! Akkor éjjel 10 és hajnal 1h között lesz a legaktívabb a babóca?!? Azt hiszem, gyorsan le fogom szoktatni erről!...

Tina! Én totál le vagyok döbbenve magamtól! A első 3 terhességemnél semilyen "nagykönyvben megírt" terhességi tünetet nem produkáltam. Most meg: szinte mindent! Kedves férjem szerint ha nem az lebegne a szeme előtt, hogy gyermeket várok, már kikészült volna tőlem.
Borzasztó érzékeny vagyok én is! Semmiségeken képes vagyok egy órán át bőgni. Pl.: Totál kiakadok a hülye autóstársakon. (Nagyon sokat vezetek, úgyhogy megszokhattam volna már...) Minden marhaságból lelki problémát csinálok. Karácsonykor, pont Szenteste, kiborultam, és bevágtam az ajtót, a család meg csak szájtátva állt a Karácsonyfa előtt... Na nem is folytatom. Maradjunk annyiban: Minden terhesség más. (Na de ennyire?!?...)

Ami viszont jót tesz mindenképp: Menj társaságba! Akár gyerekestül is. Tudom, nem egyszerű, de hidd el, sokkal jobb lesz, ha nem otthon szenvedsz bezárva a lakásban... Perszem ez is jó. Én mondom. Egy mérnök a gyerekpszichológusnak... :D

Annus! Szupi vagy! Én is berohanok néha egy-egy turiba, de valahogy nem "érzek rá" a jó dolgokra. Biztosan nem műxik eléggé a vadászösztönöm...

Az "itt fáj-ott fáj" témához kapcsolódóan: Nekem az előző 3 gyerkőcnél semmi gond nem volt, szinte meg sem éreztem, hogy másállapotban vagyok. Heti 2x jártam tornára, és ehhez ragszkodtam nagyon. Biztosan ez is számított. Most viszont, itt falun nincs semmi. Ill. heti 1x, egy háznál lenne, de folyton elmarad. Tegnap is ráhangolódtam -4 hete nem voltam-, erre mikor ott vagyok, akkor derül ki, hogy nem lesz. Irtó dühös lettem!
Keresgélek v.mi mást, de nem igazán találok. Otthon, egyedül, meg képtelen vagyok bármit is tornázni. Biztos, hogy a házimunkával foglalkozom inkább, vagy bármi mással, és csak húzom az időt. Viszont érzem magamon, hogy nagyon kellene!
Ha esetleg a budai oldalon (I.,II., III., XII.ker.) vagy Bp. mellett tudnátok kismamatornát, légyszí', jelezzétek!

A havas képeket látva én is irigykedem piszkosul!!! Nálunk is van egy kis hó, foltokban, de sajna, semmire nem jó -max.elesni, mert azt hiszed, hogy nincs is mi csússzon...

Na, a barátnőm tegnap jól megijesztett! Mesélte, hogy a Hugánál a 21. héten derült ki, hogy ikrei lesznek, mert előtte mindig az egyik teljesen elakarta a másikat. Valahogy nem szeretnék most meglepetést. 4.nek elég lesz egy baba is...

Csorna! Üdv.a fórumon! Végre, még v.ki, aki a 4.babáját várja! :)

Na, ismét szómenésem volt...
További szép napot Nektek! Pusz!

Kép
szkitty
 
 


Krém! Kiváló a kép!!! :) :) :) Ja, és a havas képek... WOW!
Vendég
 


Kitty,
úgy hogy bajok vannak a rövidtávú memóriámmal.
Csak viccelek, de azért ne nézz hülyének. Nem hiszem, hogy ez csak velem fordult elő (valaki védjen meg!!!!).
Maja elég sokat szopizott, nálunk nem volt 3 órás szabály és nekem a következő szoptatásig sokszor ugyanúgy nézett ki, ugyanúgy feszült mindkét cicim.
Sőt olvastam is valahol, hogy sokan odatűznek valamit a ruhájukra arra az oldalra, ahol utoljára szoptattak.
Meg volt amikor mindkét cicim kellett neki, és akkor azzal kell legközelebb elkezdeni, amit utoljára kapott. Ekkor aztán végkép nem lehet logó tejeszacsi-effektus.
pumuklii
 
 


Zsófi általában két mellből szopott, és mindig felírtam, melyikkel hagytuk abba, különben én is elfelejtettem :lol:
Vendég
 


Pumukli, megvédelek, én írtam, hogy mikor melyikből szoptattam!!! :-) utána már amikor csak fejtem és nem szoptattam egyszerűbb volt, mert akkor mindkettőből lefejtem.

Krém, Szépek a képek. Hol szálltatok meg? Párom mátrai gyerek, ahhoz képest még nem jutottunk el szánkózni.


Ági, háááát, vessetek meg érte, de én eleinte a szobatársam kislányát sokkal szebbnek láttam. :oops: Kb 5 napos volt, amikor először szépnek láttam, természetesen azóta Ő a legszebb.

Dóri, fájdalmam is van, de dél óta nem véreztem. Most fekve végignéztük a Szörny Rt-t másfélszer, rendesen jól esett.
Vendég
 


Köszönöm! :-)

Én szépnek láttam akkor is, most fura visszanézni azokat a képeket. Főleg a szülés utáni pár perces gyűrött fejűeket, megnyomódott orrúakat.
pumuklii
 
 


Sziasztok!

akkor én is teszek föl 1 képet Marciról
Kép
itt 8 perces volt

Kép
Kép
incike
 
 


Itt azért jelezte, hogy mi a tuti, ha megnézitek a kezét
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Az etetéshez:
Nálunk sem volt könyv szerint rendszerezve, mert határozott kukorékolós sírással jelezte mindíg, ha enni kért.

A forgóm és a derekam jobboldalt nekem is sokat fáj, néha még fel állni is kész kínszenvedés.

Ragyogó kismama szindrómáról:
Minden kismama szervezete másként reagál, de majd a szülés közeledtével meglátjátok, hogy kisimul a bőr stb.
Szóval NO PARA !!!
Szerencsémre nekem se patti, se más nem jelent még meg, de folyton aludnék.

Kép
Kép
incike
 
 


Én se mindig emlékeztem, melyik mellemből szoptattam. Főleg később, mikor gyakrabban szoptattam, és mindkét mellem kissé lötyis volt, nem duzzadt már annyira.

Tüciről csak rossz minőségű telefonos képem van, mert a jobb kép, a születése utániak, kissé intimek. :oops:
Kép

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok!

Nekünk jó a zárunk!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Megjöttem a védőnőtől. Nem volt szívhang hallgatózás. :( Szokásos vérnyomás és súlymérés. A védőnő kiakadt, hogy összesen csak fél kilót híztam. Én nem aggódom, Aminával is ez volt. Különben is nem vagyok én olyan sovány, hogy gond legyen ebből.

Cukik a picik a képeken!

Csorna! Üdv itt!

Krém! Márk igazi férfi! Marha jó fej ezen a karis képen! :lol:
Mi is voltunk a Mátrában 1-jén, de akkor olyan nagy köd volt, hogy szinte minden képünk homályos lett. Ahogy elnézem azóta friss hó is hullott.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Jó sokat írtatok.Nekem most nagyon fáj a fejem.
Sokszor én is kavartam melyik ciciből evett,így írtam mindig.
Incike nagyon szépek vagytok a kisfiaddal.Majd rakok én is képet Grétiről,de ő elég ráncos volt.Meg kicsit csúcsos volt a feje.

Most megyek,mert pihenek,hátha elmúlik a fejfájás.

Böbi,elmúlt a vérzés????Jól vagy???

Szép estét.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Azt elfelejtettem, hogy a védőnő azt tanácsolta a terheléses cukor vizsgálatra-mivel utálom a tejet-, hogy egyek meg egy zsömlét, egy másikat harmadoljak el, és az egyik harmadot egyem meg tej helyett. Ez ugyanannyi szénhidrát lesz, mintha ettem volna egy zsömlét 2 dl tejjel. Szóval ha van még valaki aki utálja a tejet, az nyugodtan csinálhatja így.

Kép
Kép
g_reny
 
 


Itt vannak a babahordozók előnyei, hátrányai.

http://www.babakozelben.hu/hordozok/tipusok.htm

Én ezt a kötős kengurut (Mei-tai)-t kaptam. Lehet a kendőt nem is használom majd.
pumuklii
 
 


Hoztam képeket,Az első születése után,itt még elég csúcsos a kis feje.A második képen már 2 órás,itt kerek már a kis feje. Kép
Kép

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anita
Köszi a dicséretet. Marci is csúcsfejű volt és csak ebben a pózban volt hajlandó aludni.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Minden baba, aki hüvelyi úton születik csúcsfejű lesz kicsit, de ez elmúlik. Szóval, akik elsőnek fognak szülni ne ilyedjenek majd meg, hogy milyen a feje a babának.

Kép
Kép
incike
 
 


Pumukli!

Jók ezek a hordozók/kenguruk stb.Még nem döntöttem el h kell e nekem cipelni a gyereket....majd ezt is eldönti az élet! :wink:

Jaj ennyi cuki fotó!!!!Behalok!!!!Nekem is kell!!!!És jééé,hamarosan lesz is :shock: :lol:

Krém!
Szupik a képek!!!!Idén még ekkora hóban nem jártam...na de ami késik nem múlik :wink:

annus11
 
 


Tüci nem volt csúcsfejű, pedig hüvelyi úton született. Viszont lapos volt az orra, mint egy bokszolónak. :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Tinu
Akkor te megúsztad, de álltalában csúcsfejűek lesznek. :?

Kép
Kép
incike
 
 


:lol: :lol:

Most mondták a TVben hogy szombat mégse lesz munkanap!!!!Hallottátok?

annus11
 
 


Incike: biztos függ attól is, hogy milyen gyorsan-lassan születik meg a baba, nem? Tüci elég gyorsan született, a kitolás kb. 20 perc volt gátvédelemmel.

Kép
Kép
tinu
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: