Új privát üzeneted érkezett!

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:54-kor.
pironya

Sziasztok!
Bocs a bepofátlankodásért, de ha mi már kinőttük, Nektek még jól jöhet. Eladok hosszú ujjú pólókat, pulcsikat, mellényeket, nadrágokat, kocsicipőket, rugikat.....
Egy klikket megér:
http://picasaweb.google.hu/visnyei.andi/Elad#
Mindenkinek BÚÉK!

Kép
an°°di

Nálunk van olyan turi ahol van olyan nap hogy 70ft minden. Csak sosem jutok el. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Jajj de szép,kis gyönyörüséges ez a Csongi fiu. édes pofika. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Márti!!!
Pogácsát sütünk. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Természetesen ,nem én őrültem meg,hanem Apa.
Kenyér sütővel meg gyuratja,keleszteti,és most süti.

Márti!most olvasom a receptedet,én még ilyet nem is hallottam hogy a tojás fehérjével kell meg kenni a pogit,sütés elött. Nálunk ugy szokás hogy a tojást felverni és azzal. :D
De kiprobáljuk,majd. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Vásárolni voltunk délután, most tudok csak reagálni.
Hékás, köszi, tényleg ennivaló Boni amikor tapsol, egyébként csomó ideig kell neki könyörögni, hogy tapsoljon, mikor meg neki tetsző zene van, magától csinálja:)
53 kg voltam terhesség előtt most meg 66 :( Hasamon combomon fejemen stb
Fogacskák már régóta készülődtek, most reggelre már ott voltak a fehér csíkocska mind a háromnál.
Piri, alul kettő, felül már egy kint volt, most jött a mellette levő és a kettő azok mellett.
Andóca, ő a párom nagyfia :)
Melike, sajnálom, hogy előjött a szívzörej, reméljük nem komoly :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Bari: Levim sem csinál semmit magától, csak pörög a hasán. Úgy ül meg ha ültetve leteszem, de magától nem, illetve próbálkozik de hasizomból akar felülni,az meg persze hogy nem megy! :lol:

Én adtam már Levinek krémtúrót, pont tegnap is kevertem a tejpépbe, de evett már tisztán is, semmi baja! Ezenkívül danoninot kapott már, mást nem. Ja meg a mi tejszínes kajánkból kóstoltattam, de abból nem evett sokat!

Szilvi: Levim is tiszta nyügi volt ma! Délelőtt és délután is csak kb fél órát aludt, de az elalvást megelőzte fél óra nyüglődés. És rágja a cumit, amit eddig nem csinált. Nem érzek felül fogacskát, de nem lepődnék meg ha ott lenne, akkor művelt ilyet mikor bujkáltak ki. Ja és mióta foga van, ma másodszor harapott meg szopi közben, úgyhogy tényleg nagy lehet a kínja! Mindig úgy vigyáz pedig.

Meli: remélem minden rendben lesz Mátéval, szívből kívánom!
Jó a vonalzód, könnyen meg lehet találni a hozzászólásaid! :lol: :lol: Örülök hogy sikerült!

Kata: tárkonyos csirkeragú, vagy gombás tokány igaz az inkább tejfölös de mi nagyon szeretjük, Ha érdekel leírom.

Piri: Csongi milyen kis piros pozsgás! Drága!

Azt hiszem léptem Én is bár Viki még fent van!

Jó Éjt csajok!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Jó reggelt!

Az első éjszakánk, hogy nem kért enni Kristóf, és apa ébresztőjére ébredt 6:15-re :D :D

Brigi: még ma is minden féláron van, és kb 10 ember volt a boltban, a babarészlegen meg kb 3-an voltunk. Inkább gatyókat túrtam, meg felsőket :wink: nem rossz :wink: Még nem számoltam meg hány db, de szerintem kb 20 db-ot tuti. Ha van kedved és energiát, szerintem egy sétát megér, ja és folyamatosan teszik ki az új cuccokat, és azt hiszem hétfőn totál új téli kollekciót tesznek ki. De ahogy gondolod.
bluebox

Jó Reggelt!

[quote]A írta:z első éjszakánk, hogy nem kért enni Kristóf, és apa ébresztőjére ébredt 6:15-re

De Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!
Márti áruld el a titkot kérlek!!!! :lol: :lol: :lol:
Eddig hányszor kelt éjjel?

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok

Bari

Ne aggódj az én fiam még csak át sem fordul, nem mászik, nem ül nem áll nincs fogunk sem. Utál hason lenni, így csak oldalra fordul.
Elvittem megint csípőszűrésre, de semmi azt mondták egészséges csak lusta, tornáztassam.

Kép
Kép
schopin

sziasztok!

Kata: elküldtem!
Márti: az jó!!!!
Csongi milyen szép kisfiú!!! :wink:
bszilvi25

Anna: kétszer kelt fel enni általában, az utóbbi időben, már csk egyszer. :wink:

Engem is érdekelne a recept :wink:
Tejszínes, tejfölös, bármi, ami kicsit szaftos husi nem pedig csak szimpla sűlt, vagy rántott husi. Eőre is köszönöm :wink:

Brigi: a gondolatomban voltál tegnap, és ha egyedűl mentem volna el, hidd el nem úszod meg a találkát, de egy kedves barátom vitt el, sőt be is jött velem turizni, ezért nagy rohanás volt az egész, de megérte, hisz nem kellett BKV-znom, nem kellett jegyeket vásárolgatni, és így kb 2 és fél óra alatt megúsztam :wink:
bluebox

Ja és nincs titkom, csak annyi, hogy sikerűlt most Kristófnak este 6 körűl elszundikálnia, aztán (kb 20 percre) aztán 7 körűl fürdetni tudtam, jött a 250 mili tápszer (kakaóval), és annyira felébredt mindezektől, hogy 11-ig pörgött :D :D :D :D De ha ez az ára, hogy nem kel fel éjszaka, akkor bevállalom. Egyébként úgy csinálta eddig, hogy este 7 körűl fürcsi, utána vacsi, eldőlt, majd éjfél-1 körűl ébredt, utána hajnal 4-kor, aztán reggel 7-kor :cry: :cry: Így volt kettő :cry: Ja és minden etetésnél úgy magához tért, hogy 1 órába beletellt, míg újra elaludt :cry: Szóval ma túlaludtam magam :lol: :lol:

Andóca: sajnos felétek nem hallottam jó turiról :? De bizti van, csak meg kell találni :wink:
bluebox

sziasztok!
vikianyu ,schopin:tökre örülök,hogy a tieitek sem csinálnak semmit :lol:
de szemét vagyok :oops:
ne legyünk már egyedül... :?
pedig dávid olyan erős maszív nem tudom mi ez az inaktívság :roll:

márti:kakaó?azt hivatalosan is szabad?nesqik(hú így írják?)

na mennem kell takarítani...áll a szar...ma úszni is megyünk(a nagyobb fiam jár)..szülői is lenne(de azt lekéssük)
és annyira belejöttünk a turi témába,hogy túrni is elmegyek :lol:
barika2008

+csongiról jók a képek nagyok :lol:
barika2008

Márti: Levim is pont úgy kel ahogy Kristóf! Annyi könnyebbséggel, hogy éjjel szopi közben egyből vissza is alszik! Tegnap Ő is később ment feküdni, mert meg szoktam nézni a Vacsoracsatát, és a Hal a tortánt is és csak aztán megyünk fürdeni. Így 9 fele aludt el, és fél 3-kor, és fél 6-kor kelt, és fél 8-ig aludt vissza! Ezt még Én is elviselem, de amikor 8-kor már alszik, van olyan hogy 1 után 2 óránként kel, na azt ,már nem nagyon torelárom. :shock:

Kell a gombás tokány reci is? Akkor bepötyögöm!

Ma megyünk méredzkedni, meg szurira! Szegénykém nem szeret járni, mikor vetkőztetem már görbül a szája! :cry:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Anna: igen, kérem szépen, köszönöm. Meg a tárkonyost is:)

Bari: hivatalosna, még nem ajánlott a kakaó, de a védőnő tud róla. Azt mondta, nem ajánlott, de ha nincs semmi baja a gyereknek, akkor jó. Egyébként kb. egy mokkáskanálnyit rakok bele az esti tápijába. Ennyi az össz kakaófogyasztás, és igen Nesquick kakaót adok :wink:
bluebox

Bari: de gondolom Dávid sem csak fekszik hanyatt! Levi ezektől függetlenül hiperaktív, már a habtapin sincs el sokáig, állandóan a kompba kell lennie, és megy fel-alá! Tudatosan hajtja, szoktunk fogócskázni is! :lol:
Mondjuk Vikim sem volt mászós, valahogy Ő is azután kezdett jobban mászni, mikor már állni is tudott, és lassan el is indult! Úgyhogy Én nem aggódom, Te se tedd!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ Leventének, boldogságos hófordulót :D :D :lol:
bluebox

Köszönöm! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Na kismostam, és megszámoltam...... 23 db. cuccot vettem tegnap, 1970 Ft-ért :lol: Nagyon ügyi vagyok :wink: Next, és Cherokee termékek.
bluebox

Márti azok nagyon jók!

Kivagyok, az Én fiam qrva rossz! Nem csodálom hogy Vikim kizárta a szobájából. Ezt a 3 képet kb egy perc alatt csináltam:

Kép ezt kiborította

Kép ezt felborította

Kép ezt leborította

és azóta csinálhattam volna mág 10-et!

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Mintha csak Kristófot látnám. Utána is minden úgy néz ki, mintha eg hurrikán söpört volna végig a szobán :D

Recept?????
bluebox

Márti: ügyi voltál vásásrlásban!!!!! NEM IS KICSIT!!!!
PÜ!

Anna: Boldog Hófordulót Levinek!!!
(tetszik a gyerek szoba! :P )
bszilvi25

Köszi Szilvi! :wink:

Márti: 5 percet kérek még és írom. Vikimnek most sütöttem bundás kenyeret, Levibe meg megpróbálok egy kis almát dunsztolni!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Márti mentek a recik!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Csajok, köszi a recepteket :wink:
bluebox

viki:dávid jórészt fekszik a hátán,ha hasal szenved,nem szereti,sokat van kézben,most is :lol: .
vagy hinta,vagy holdkomp.
de a holdkomp is hintának van állitva és be van téve az alja mert nem hajtja még...
majd jön a védőnéni és megkérdezem gáz-e.de szerintem nem...mer erős.a nagyobb fiam 10 hós koráig csak feküdt :?
a lányom 7 hósan kapaszkodás nélkül szaladt...há ilyen külömbözőek
barika2008

egy t lemaradt.. :oops: :oops:
barika2008

Sziasztok!

Dorina is feltérdel és hintázik, aztán lehuppan.

Olyan édi, de rettentően nyűgös pár napja, nem tudom, a foga az oka, vagy az időjárás.

Viszont jó hír, hogy megint csak egyszer evett éjjel.

Vicces, eddig mi is szinte órára úgy ettünk, mint Mártiék: éjfél körül, majd 3-4 körül. Kelés reggel 6 körül. :)

Ebből lett most evés 1-3 között vmikor, aztán alvás fél 5-ig, onnantól cumival olyan 6-fél 7-ig.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Jaj, lányok, úgy lennék a helyetekben. Mármint az éjszakai alvás tekintetében. Marci éjjel 2-ig óránként felkel, aztán még 5 körül, és reggel fél 9-ig alszik. Az éjszaka második fele már jó, de az első... És régen meg leraktam este 7-8 körül, és hajnali 4-ig aludt... Ja, és már második éjszaka volt a fél-óra-sírás-semmi-nem-jó játék :twisted: Hulla vagyok :cry:

Viszont a nappalok tök jók. Nagyokat nevet, sokat játszik, be nem áll a szája, és rohangál a lakásban. Akárhol vagyok, jön utánam :lol: Megzabálom :lol: Ha elfárad, egy kis nyaf, és már rakhatom is be a kiságyba, és rövid idő alatt elalszik.

Reggelre a második fogacskának is kibújt a sarka. :lol: Ha így folytatjuk, hamar behozzuk Stelláék 6 fogát :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

megvolt ma az első babapiskóta csócsálás...hát dávid nem csócsálja hanem úgy harapja mint egy felnőtt,úgyhogy hamar be is fejeztük mert egy darabkánál igen kidülledt a szeme...én meg ilyedtemben hátba vágtam...ő sírva fakadt...úgyhogy babapiskóta talonba... :lol: :lol: :lol: egyenlőre.. :lol:

fölül neki is jön a foga tegnap láttam van egy afta a fölső inyén, de semmi más nem látszik.szerintem annak is köze van a fogzáshoz.közben az alsó kettő meg elérte a végleges hoszt.. :lol:
barika2008

Sziasztok!

Már reggel itt voltam csak közben jöttek anyósék és hozták a kompot.Nem akartam,hogy nálunk kompozzon,de sehol nem marad már meg!

Mi is végig aludtuk az éjszakát!
Fürcsi előtt egy órát játszottunk.Hangosan kacarászott végig,annyira jó kedve volt!Aztán evés után úgy kidőlt,hogy fél 7ig meg se nyikkant. :lol: Akkor evett és még 1/4 9ig aludt!

Kép
melike

Kép

Kép
melike

Megjöttünk!

Levim 9750 gr és 73 cm! :lol: Nem is sírt, tök kis türelmes volt pedig egy órát vártunk! Most alszik!
Én meg tünök teregetni, és főzni!

Bari: uhhh megértelek hogy pihenteted! Nálunk tegnap volt hasonló szitu a kenyér héjával, bár Ő nem harapja, csak addig szopogatta míg letört egy darab. Mikor nagyon kulimájszos volt akkor cseréltem neki egy frissre! :lol:

Meli: Máté is kis ügyes, remélem lassan minden babó átalussza az éjszakát! Nagyon jól mutat a kompba! :lol: De hol a másik lába? :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

húúúú nem semmi...egy kilóval több mint dávid.
tényleg nekem is kéne 7 hós mérésre menni(6hósan voltunk)
de nálunk olyan kurva sokan vannak mindíg,hogy van amikor 2 órát kell sorban állni...de eggyet tuti!!!
mindenkinél ekkora tömeg van az egészséges rendelésen???
vagy itt van extra sok gyerek???
barika2008

Bari, nálunk is sok gyerek van, de nálunk időpontot adnak a tanácsadásra, így sosincs sorbanállás. Max annyi gyerek van előtted, akit épp öltöztetnek a vizsgálat után.

Anna, szép mérete van Levinek!

Nálunk minden este van bő másfél óra családi játék, fürdés előtt. Meg néha utána is. De hiába fárasztjuk, nem alszik tőle...

Mindenkinél kompozik az apróság? Csak én vagyok az egyetlen, aki nem vett, és nincs is tervben, hogy vegyek? :lol: :lol: Pedig hihetetlen édesek a kompban, de akkor is...

Brigi

Kép

Kép
hékás

Nálunk nem szokott ilyen tömeg lenni, csak decemberben nem volt prevenar oltóanyag, most kaptak, és mindenki most hozta a gyerkőket oltani, mielőtt megint elfogy. Levim is kap mégegyet, februárban, de mondta a doki hogy előtte telózzak, mert lehet megint nem lesz!

Brigi: Nektek minek komp, mikor Marci már megy! Simán eljut oda ahova akar, úgyhogy neki nem is kell! Csak elrontaná..... :lol: :lol:
Marci még nem pakol? Mármint a polcról lefelé olyat amit nem kéne neki?! :lol: :lol:

Levim még mindig alszik. :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Mi is kompozunk

Bár még csak a hinta részét használjuk. Kép

Kép
Kép
schopin

Hogy pakol-e? Igen, de rendet rak, nem szétpakol. :lol: :lol: :lol: Ha már nem alszik, legalább rumlit ne csináljon, nem? :wink: Ez a videó pl. karácsonykor készült:

http://www.youtube.com/watch?v=6cpUsWWAVlQ

Brigi

Kép

Kép
hékás

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hát Marci egy csodagyerek!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:55-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:56-kor.
pironya

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:56-kor.
pironya

Piri: ezek a méretek még anyatejes időből vannak! :) Volt olyan hónap hogy 2 kg hízott! Most csak 27 dkg-ot hízott egy hónap alatt, de azt mondta a dokinéni, hogy Levi 1 éves koráig kész van, ha addig nem hízik egy dekát sem az sem baj! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

....
pironya

:lol: :lol: :lol: :lol:

Isten éltesse Apát! :lol: :lol:
Húúú de ennék valami sütit! :shock: :shock: :shock:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Mi sem kompozunk!! és nem is fogunk

Brigi: :shock: :shock: :shock: ez a video(k)!!!!! nem semmi!!!!

szép méretek Levi!!!

Merci ma is nyűgike. megint végig zokogta amíg porszívoztam. De nem értem, amikor az ő szobáját csináltam, nem sírt, de amúgy végig!!!!
bszilvi25

Helló!

Ma csak egy fél órát sétáltunk aztán felmentünk a barinőmékhez.Távfűtéses lakás,26 fok!A gyerekem egy kombidresszben+gyatyóban úgy ki volt pirulva a melegtől.

Brigi:nagyon jó a videó!Ügyi Marci!

Piri:jó bulizást!

Kép
melike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?