Új privát üzeneted érkezett!

Tegnap voltam körmösnél, a körmeim már rendben vannak. Ma meg fodrászhoz megyek. Alig várom,hogy új frizum legyen! :lol:

Utoljára augusztusban voltam és azóta nagyon lenőtt a melír, meg már semmi formája az egésznek. Festetni nem merek,inkább csak melírozok. De muszáj, mert nagyon ramaty a fejem :?

Már csak a kozmetikust kéne beiktatnom...

Ti meritek festetni vagy melírozzátok? Sokak szerint a festés sem árt,ha jó minőségű a festék. De én inkább maradok a melírnél.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Helló!

Mindenkinek szép napot! :)

Nagyon szépek a lányok és Apor is! Samunak is hasonló sapija van, tegnap kaptuk anyóstól! :) Izgi volt, mi úgy tudtuk, csak felszalad párom a sapiért, és szaladunk haza, de egy szekérderéknyi melegszenvicset csinált, úgyhogy fel kellett menni (8 volt már, este), pedig Samu már álmos volt, és még sokminden hátra volt az estéből, ráadásul vittünk haza vkit, így ő is feljött velünk. Vicces volt. De így legalább nem lett sértődés... És mindenki kibírta. :)

Gratulálok én is a kisfiúhoz! :)

Most megnézem, milyen újabb üzik vannak, aztán lehet, hogy még jelentkezem. :)
Vendég
 


Mielőtt Nórika beköltözött, azt hittem, a terhes nők mind megszépülnek.
Nos erre fel, én bátran mondhatom azóta csak csúnyultam. Kilók szaladnak felfelé, és hiába a párom azt mondja szép kismama vagyok, azért nekem is van szemem, ezek a csúnya combok és ez a fenék azért már nem túl szívderítő. Ezen kívül egy hónapban kb 3 nap van amikor nincs rajtam sehol egy pattanás sem, azon kívül valahol mindig van az arcomon, és zsíros is a bőröm. A hajam is hamar szírosodik, nem akarom elkiabálni, de talán mintha most kezdene javulni egy kicsit. Ezen kívül ami nagyon elkeserítő: A dekoltázsomon is vannak pattik, kisebbek nagyobbak meg egyéb foltok is. Végre lenne egy kicsit látványa ennek a területnek (egyébként elég kicsik voltak a melleim), és most hófehér a bőröm és még "ragyás" is. :cry: Én nem érzem magam szép kismamának. És erre még rájön az is, hogy tényleg folyton nyavalygok, mert itt meg ott fáj, szúr, húzódik.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 

 
 

Pingi: én sem érzem magam szépnek egyáltalán, ha ez megnyugtat. Az első terhességemnél nem volt ilyen, dehát ez van.
Viszont csütörtökre bejelentkeztem fodrászhoz, hátha segít. Végülis nem vágatom rövidre a hajam, csak kicsit a végéből, mert már több, mint két éve nem voltam fodrásznál. Előtte meg elmegyek cukros vérvételre. A fodrász lesz a jutalmam. :)

Jaj, lányok-asszonyok, én állandóan bőgök. Már úgy szeretném, ha végre május lenne, és megszületne ez a kölök, mert ezek a hormonok nagyon kibabráltak velem. :roll:

Kép
Kép
tinu
 
 


Na hát szépnek én sem érzem magam, főleg nem két hányás között :shock:

Fura, mert Zsófinál annyira más volt minden, kipihentebb voltam, és bár 7 kilóval több voltam vele az elejétől kezdve, mégis most nagyobbnak érzem magam :shock: És már kezdődik a mindennek nekimegyek a hasammal korszak :?
Vendég
 


Szép jó reggelt Kismamák!

Eve,Anika,BOLDOG SZÜLINAPOKAT Nektek ! :D

Panndi!Örülök,h.végre tudsz enni! :wink:
Sztem inkább kicsiket,többször,az nem terheli meg a gyomrodat.

Annus!Hajrá a szopipárnával! :D Bizti szép és kényelmes lesz!
Esküvőre mi si megyünk ápr. 18-án,ha Hanna nem szól közbe,persze. :D Azért remélem akkor még nem akar kijönni,korai lenne.

Ági!Gratulálok a Kisfiúhoz!!!Szép név az Ármin! :D

Anika!Apor Tündéri a pici piros nózijával,szép! :P

Képzeljétek,tegnap voltunk Hannával csajozni. :) Van egy baráti kör.kb.10 éve dolgoztunk a Csajokkal egy helyen,és azóta összejárunk évente 4-5-ször.Egyik csajszi Düseldorfban él,és amikor Ő hazajön,akkor szoktunk összejönni.Persze ott voltak az esküvőnkön is,sőt tavaly a másik Hajni is férjhez ment,és ott is voltunk.
Idén a csapatból a 3. lány is házasodik. :D :D
Szóval majd oda megyünk.Épp mondtam nekik,hogy nem semmi Hanna,még meg sem született,és már volt Egyiptomban,és két lagziban.Tegnap pedig pizzázás közben ünnepélyesen bevették Őt a csapatba. :D
Ma reggel örűlt tempóban ébredt.Arra keltem,hogy itt is- ott is üt-rúg... :lol: Nagyon jó érezni Őt.Általában reggel-este,és néha napközben,két alvás között is megmutatja magát. :D

Szép napot Nektek!

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Kedves Csorna! Üdv köztünk! :) Írsz magadról/magatokról bővebben? Már a 4. gyermek? Annyira jó látni, hogy vannak nagy családok. :) Ha nem haragszol meg, mennyi idős vagy?

Kedves kismamik! Minden bizonnyal (ebben egészen biztos vagyok) szépek vagytok az apró-nagyobb hibák ellenére is. Mert nem attól lesz szép a várandós nő, hogy fizikailag szebb. Sokaknál ez is igaz lehet. De a boldogság költözik az arcára. Szóval tessék arra gondolni, hogy tényleg egy kis életet vártok, attól szépültök! :)

Tinu! Sajnálom a szomorkodásaidat! De május közeleg... Észre sem vesszük, és jönnek majd a hírek, hogy születnek a babák! :)

Panndi! Sajnálom! Kitartás! Meg, amikor tudsz enni, egyél... :) Ma még nem jutottam hányásig, csak majdnem... :)

Akik meg sokat esznek: ha nagyon kívántok enni, egyetek. Csak válogassátok meg, hogy mit... :)
Vendég
 


A bal oldali forgóm már majdnem az elejétől fáj,van amikor kevésbé,de mostanában inkább erősebben.Pl.Csizma felvételnél olyan szépen eltorzul a fejem. :?

Üdvözlettel:Hanna és Hajna
Kép
fabri
 
 


Én nagyon utálom a telet. :? Főleg,hogy nincs nagyon hó.
Alig várom,hogy tavasz legyen és kicsit zöldebbé váljon minden.

Még nem szoktam meg,hogy városban és nem falun élünk. Egy éve lakunk Tatabányán és nem egy szép város,de itt olcsóbb volt a lakás, mint mondjuk Tatán. Télen meg egyszerűen undorító ez a város!!! :lol:

Na mindegy, csak eljön idén is a tavasz :lol:

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Annus, Fabri, kívánom, hogy eljussatok az esküvőkre! Meg jó utat majd! :)
Vendég
 


Mi idén nem megyünk lagziba. Elvileg... De akármi becsúszhat.
Bár babával nehéz lenne elmenni.

Az utóbbi 2-3 évben volt elég esküvő.
2008-ban 3-ban voltunk, 2007-ben "csak" a sajátunkat tartottuk. 2006-ban meg 4 is volt, ezek közül kettő egy napon!!!

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Mi elvileg megyünk esküvőre, de csak ősszel, Zsófi talán koszorúslány is lesz :lol:

Mi is sok lagzira mentünk mostanában, 2006-ban volt a miénk, 2007-ben négyre voltunk hivatalosak, ebből kettő egy napon volt, így csak az egyiken tudtunk ott lenni, az egyik meg Zsófi születése után pár nappal volt, értelemszerűen azt is kihagytuk :) Tavaly kettőn voltunk, mindkettő nagyon jó volt, én szeretem a lagzikat :)
Vendég
 


susycat:
Mivel nem bizonyított, hogy a hajfesték káros lenne, ezért én annak tekintem.
És bár a fodrászom győzködött, hogy járnak hozz kismamák festetni, én attól még hogy más csinálja nem érezném jobban magam. Így maradt a melír, akkror nem ér a fejbőrhöz a vegyszer.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Pingi!

Én is így gondolom, biztos,ami biztos. Inkább csak csíkoztatok.

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Nekem Majával festették a barnát is meg szőke melírt is, és semmi baja nem lett. Ezek a mai festékek már nem ugyanazok, mint régen. Én emiatt nem izgultam.
Most meg tartósan vagyok színezve.

Tegnap a 79/vmi volt a vérnyomásom, fél órára rá meg 97/vmi. Jó alacsony. Több folyadékot kell innom.

Szerintem mellszívó kell. Nem használtam sokszor, de akkor kellett. Pl. véletlenül 2x egymásután ugyanabból szoptattam, másik meg nemsokára majd kidurrant. Meg kellett lazítani. Ilyen többször is volt. Szerencsére nekem nem volt mellgyulladásom, de abban az esetben is jó. Kórházba is bevitették velem...
pumuklii
 
 


Sziasztok!

Ági! Gratula a kisfiúhoz!

Panndi! Sajnálom, pedig bíztam benne, hogy végre megjön az étvágyad!

Tinu! Köszi az infókat! Február előtt nálam sem lesz semmi a relaxból, az amnio eredményt mindenképpen meg akarom várni. Bennem is tombolnak a hormonok, minden apróságon könnyen kibukom, a férjem szerint hisztérika lettem.

Susycat! Csak most vettem észre, hogy részben földim vagy. Én Környéről származom. Ne aggódj a bőröd és hajad miatt, velem is így van és Alíznál is így volt. Terhesség után majd rendbejön! Szerencsére most még májfoltok nem jelentkeztek rajtam, talán mert tél van. Alíznál tele lett az arcom és sajnos ezek maradandóak, nem használt semmi fényvédő, vagy halványító. a hasamon meg több száz apró anyajegyecske keletkezett, úgyhogy a bikinitől örökre búcsút vehettem. De hát valamit valamiért.

Kilók: én plusz 8-nál tartok, pedig max. 10-et tűztem ki célul, ez nem fog menni. Alapból pedig én sem vagyok nagyon hízékony, de az előző terhesség alatt is sokat híztam.

cukorterhelés: Én múlt héten voltam, jó lett az eredmény. Én a patikában külön rákérdeztem, hogyan csináljam a lötyit, de azt mondták csak a port vigyem, majd a laborban megcsinálják frissen. Erre ott (fehérvári úti rendelő) jól letoltak, hogy csak egy zacskó porral állítok be. Citromot meg nem is vittem, mert nem mondta senki. Szóval kérdezztek rá, hol mi a szokás. Alíznál egyébként csokit kellett ennem, az sokkal élvezetesebb volt.

Kép

Kép
hean
 
 


zdori!Bocs de pihiztem!Igazából nem terveztünk nagy családot.Az élet hozta.A két nagy után(19és16 évesek)véletlenül jött a harmadik.Anyukám szerint,ahol ketten jóllaknak ott a harmadik sem éhezik.Megtartottuk.Másfél éves korában meghalt a férjem.Akkor nagyon nehéz volt de nagy a család volt aki segitsen.Aztán megismertem Gábort.Első látásra szerelem volt.Neki még nem volt gyereke így tervbe vettük a negyediket.Csakhogy nem jött könnyen.3 elhalás után mikor már majdnem feladtuk,jött a kis szökevény.Ugyhogy Brigitta,Ferenc és a 6 éves Kiara után 40 évesen ujból babát várok. :P :P :P
csorna
 
 


pumukli:
Az alábbi mondatrészt nem teljesen értem:


"Nekem Majával festették a barnát is meg szőke melírt is, és semmi baja nem lett. "

Most vagy festik a hajadat (az egészet), vagy melírozzák. Vag yúgy érted hogy barnára festették és aztán abba szőke melír? :shock:
Bocsiii, mostanában kicsit értetlen vagyok (apa szerint mindig is az voltam :D )

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Ági,
a kisfiúhoz gratulálok én is! Javul az arány :lol:

Anika,
tök jók a képek, Apor nagyon szép kisfiú! De itt a fórumon csak szép babák vannak (na meg persze lesznek) :)

Pingi,
nekem eleinte rúgott nagyon sokat lent, először ott éreztem. Vasárnap rátelepedett a hólyagomra is, 15 percenként mentem pisilni... Most már feljebb is rúg néha! sztm nagyon jól érzik magukat odabent, aztán úszkálnak fel-alá :))

Panndi,
sajnálom h megint hánytál :( reméljük gyorsan helyrejössz majd!!!

Annus,
tök jó lesz Nektek Sopronban!! Kicsit sem irigykedek :) Mi majd márciusban szeretnénk majd még valahova elmenni.
Esküvőre mi is megyünk majd, a párom hugának lesz május 9-én, remélem azért 2 héttel nem jön előbb a baba, h el tudjak menni :shock:

Csona,
üdv itt! Mekkora gyermekeid vannak? Írj majd magadról!

Susycat,
fodrász nálam is be van tervezve, de sztm már csak február lesz belőle. Én szoktam festeni a hajam, bár ritkábban, mint korábban. A festékből nem szívódik semmi fel, ami a babát károsítaná, a láényeg, hogy jól szellőző helyen legyen festve, mert a "szagok" lehetnek károsak.

Ma reggel voltam EKG-n. Hát, a technikus nő egy igazi paraszt volt, először jól leb*szott, hogy vastag harisnya van rajtam. Hát mondom -5 fok van, bkv-val jöttem Csepelről a kórházig (Blahára), és még megyek be melózni Budaörsre... Na majd még 1-2 kedves szó után a végén röhögve közölte a kolleganőjével, hogy "ez a lány tachicard".. Meg sem kérdeztem, hogy ez mi, és baj-e, majd a saját dokimat jövő kedden. Nektek esetleg erről nincs vmi tapasztalatotok, vagy nem tudjátok, h ez baj-e? (Remélem mondjuk tapasztalatok nincs, és ok volt Nálatok ez a vizsgálat...)

emese1979
 
 


Csorna!
Üdv itt köztünk!!!

Susycat!
Az én hajamban is melír van,az ősszel voltam csináltatni,majd április elején szándékozom menni megint,így a szülésre még nem leszek olyan vészes!Amúgy se körmöshöz,se kozmetikushoz nem járok :oops:

Tinu,Pingi!
Hát én se mondanám h világszépe bagyok,na de elötte se voltam az!Mit várok,csodát :lol: :lol: Hiszti nálam nincs,kb 2szer borult ki a bili eddig.Inkbb az idegesít ha olyan dolgo is kivesznek a kezemből amit még meg tudok csinálni...nem vagyok én porcelánból :roll:

Fabri!
Tök jó h Hanna bekerült a csajos csapatba!ha nagyobb lesz bizti értékelni is tudja majd :wink:

Hean!
A csokival én is kibékülnék!Bár az édességgel nincs gondom,remélem a cukros lötyi se okoz majd semmit....



Képzeljétek elmentem a turimba...hát,ma jött áru :roll: Nagyon sokan voltak,le se lehet írni!Alig bírtam magammal,még legalább 10szer ennyit tudtam volna vásárolni....
Amiket vettem:9 rugi,6 póló,2 kisnadrág,2 kantáros naci,1 pulcsi.Összesen 20 db és 3700 Ft volt!!!!!Anyira fel vagyok dobva!!Ezek 3-9 hósak kb,próbáltam úgy venni h az időjárásnakmegfelelő legyen....na és persze unisex,még mindig!De azért vettem 2 rózsaszín felsőt,nehogy ha lány akkor megsértődjön odabenn! :wink:

annus11
 
 


Csorna, sajnálom szeretteid elvesztését. Milyen idősek voltak a babók? És gratulálok az érkezőhöz! Kisfiú/kislány? Páromék családjában is jó nagyok a korkülönbségek: legkisebb tesója és közte pont 20 év van, anyósom a legkisebbet 42 évesen szülte. Nálatok is vmi hasonló lesz a végére... :)

Sztem a többiek nem vették ászre a bejelentkezésed, mert nagyon a lap alján volt már... :)
Vendég
 


Csorna,
gratula a gyerekeidhez! A nagyok hogyan fogadták az újabb jövevény érkezését? (ha nem vagyok indiszkrét). Anyum elmúlt 38, mikor szülte az öcsémet.

Szofi, Heni
Veletek mizu, rég hallottam Felőletek!

emese1979
 
 


De most már észrevették. :)
Vendég
 


Sziasztok!
Hú, jó sokat írtatok. :)

Hajfesték:
Ha a bőrödhöz ér az nem káros, amennyiben a festék ammónia mentes! A belélegzett ammónia gőz lehet az- de elég nagy mennyiségben kellene letüdőznöd, hogy a babához is átjusson. (kvázi hetente 1 festés) Szóval 1,5-2 havonta simán belefér 1 festés is.(btw a színezők nem is tartalmaznak ilyeneket, azzal meg pláne lehet)
Szóval no para, a műköröm porral viszont vigyázz Susycat! Az bizonyítottan káros, ha belélegzed ( persze nagyobb mennyiségben)!

Emese!
Az én bőröm is nagyon száraz, főleg a kézfejemen. Kenem ezerrel, de nem segít, eddig vagy 6 kézkrémet próbáltam ki, de semmi...pedig a 'Norvég halászok' tesztelték... :evil:

Böbi!
Édik a mocis csajok! Gyöngy napról napra jobban érdeklődik az ajándék moci iránt! :)

Ági!
Gratula a kukishoz! :) Jázmin és Ármin. Cukik. :)

Kutyafüle!
Milyen pöttyök jöttek ki rajtad? Ha a színük pirosas, akkor az fel fog szívódni a terhesség után, no para! U.n. pókangiómák, terhesen gyakorta alakulnak ki.

Hasfájás, mocorgás:
Én is gyakran úgy érzem, mintha kövekkel pakolták volna meg a hasam, baromi nehéz...háton pl. már feküdni sem tudok. A csípőm, medencém is változatlanul fájdogál...
Én is érzem, hogy kisnyuszkó mikor fordul meg, sőt a pocimon is lehet látni, hogy éppen hova fészkelte be magát. :)
Nekem sokat ficánkol fenn is, a köldököm felett, és nekem elég fenn van már a méhem teteje.
Anita! Neked kb. meddig jön fel? Nekem már kvázi a mellem alatt van a teteje, szabályosan kitapintható. Remélem el fog férni a babóca, már csak előre nőhet a poci, nincs már nagyon más hely...

Kép
mozza
 
 


Mozza!
A méhem már nekem is nagyon fenn van!Csak éppen a baba nincs mindig odafenn!Vagy épp olyan része van ott amivel nem tud jól oldalba bökni! :wink:

Csorna!
Huuuu,ez aztán nem semmi!Látom a te életed is kész kalandregény!Azért örülök h most minden rendben!!!!

Mindjárt dobok képet a ruhákról! :wink:

annus11
 
 


Pingi,
jól érted, barna alap volt és abban szőke melír. Nem tudom mi a szakszerű megfogalmazás.
pumuklii
 
 


Kösz a meleg fogadtatást!Az első 14 hetes volt vagy fiatalabb a másik kettő csak 6-7 hetes.A nagyoknak semmi kifogásuk"de anyu a te korodba!"kivételével.
csorna
 
 


Segitsetek!Hogy kell vonalzot felrakni?
csorna
 
 


csorna:
üdvözlet itt, és minden elismerésem, hogy ennyire talpon vagy lelkileg ilyen megrázkódtatások után. És természetesen veled együtt örülünk az újabb babának.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Jó reggelt (vagy napot)!

Beszorultam a lakásba, elromlott a zár, nem lehet bezárni, így meg nem merem itthagyni. remélem este meg tudja javítani a férjem, mert holnap tűzön-vízen át el kell jutnom a dokihoz, 2 hónapja nem voltam.

hajfestés: Gyöngynél én végig festettem és melíroztattam (igen, a barna festék, rá a szőke melír), mivel a fodrászomnak 2 lánya van, mindkettőt végig festette a terhességek alatt, megbíztam benne, nem is lett baj. Most csak melíroztatok, de csak azért, mert az gyorsabban megvan és ez Gyöngy miatt már lényeges szempont. Így is mindig örülk, ha egy másik vendég eljátszik vele addig.
Műkörmöm is végig volt, a szülésre sem vetettem le, csak rövidebb lett. Most ősszel vetettem le, szimplán anyagi okok miatt.

Panndi, sajnálom a hányást! remélem jönnek még olyan jó napok, mint a tegnapi!

Csorna, üdv közöttünk! Mesélj még magatokról és hozz képeket is, ha tudsz!

Kutyafüle, Mozza, nem, a piros pöttyök sem szívódnak fel!!! :-) nekem kettő jött ki, mind a kettő megvan még!

Viszont eszembe jutott valami a visszérről, azt hiszem, még nem írtam, fontos, hogy sok c vitamint egyetek, mert erősíti az érfalakat!

Anika, nagyon szép helyen jártatok! és Apor is vagány a szánkóján!

Tinu, én is érzékenyebb vagyok, mint az elsőnél, de most az életünk is nehezebb, lehet, hogy ezért. menj el ha tudsz a Szt Imrébe arra a heti találkozóra, biztos jót tenne a lelkednek!

Egyetértek Dórival, biztos, hogy mindenki szép!!! Minden kismama és minden menyasszony szép! és minden újszülött kisbaba is gyönyörű! Más kérdés, hogy amikor később visszanézzük a képeket, látjuk-e őket szépnek! :-) Íme, Gyöngyvirág 1 naposan, valljuk be, sokat szépült! :lol: és ott a cumi is mellette!! :lol:

Kép
Vendég
 


mozza: "norvég halászok tesztelték" :lol: :lol: :lol: Nekem sem használ semmi :?

csorna: üdv köztünk!
Vendég
 


hmmm, egy napos kép tündéri :)

én is hoztam egy pár naposat :)

Kép
Vendég
 


Kép
Vendég
 


bocsi, kettő lett belőle :oops:
Vendég
 


Jaj de cukik ezek az 1 napos babók!!!!!

nekem meg nem műkszik a program amivel kicsinyítek.....Így lehet h táblázatot is csak a hétvégén tudok újat hozni....
A ruhákról meg a blogomba tettem fel képet,akit érdekkel lesse meg! :wink:

annus11
 
 


Jaj annus nagyon szépek ezek a rucik :D Jó ízlésed van. És ennyi pénzért meg aztán... Mostmár nekem is ilyen hússzű lábas rugikat kell beszereznem.

Látom van itt más is a XIII. kerületből, nem tudtok valami jó kis turit? Én nem rég óta lakok itt, és nem tudok jó helyeket.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Hean: és mennyi csokit kellett megenned? Nem is értem ,miért nem ez van mindenhol! :lol:

Kép
Kép
tinu
 
 


Pingi!

Köszi!Nem tom a 13.ker melyik részén laksz,de ha gondolod ideis eljöhetsz ahol én vásárolok!A nagyvárad téri metromegállóban kell leszállni!És itt a Bárka színházzal szemben van a turi.és kilós!!!Mert ahol dbra van az drágább...de itt minden kilóra megy!Van női,férfi,lakástextil stb.
Pl láttam tök jó micimackós sötétítő függönyt...csak nekem ugye ajtó méretűek az ablakok,és így rövid lett volna...majd megszakad a sivem mikor ilyet ott kell hagyjak! :roll:

annus11
 
 


Annus,
nagyon jók a rucik!!! Hol van ez a turi? Ennyiért szinte ingyen volt! :)

Mozza,
A legdurvább nekem is a kezem szárazság tekintetében, már a mosogatástól is szétrohad :( A neutrogena nekem sem vált be, karira kaptam egy nagyon drága kézkrémet, aminek 20%-a shea vaj. Na ez még az, amitől úgy látom, hogy úgy-ahogy kezd helyrejönni.

Amikor felregisztráltam erre az oldalra, akkor be lehetett jelölni, h hetenként küldjön-e egy kis ismertetőt a rendszer az adott terhességi hétről. Ott írták, hogy jó visszerek ellen, esténként min.30 percre felpocolni a lábakat. Viszont azt is írták, hogy ált. ahogy a pociban ébren van a baba, úgy lesz majd születése után is aktív.

emese1979
 
 


Emese :lol:
Ja és szerdánként jön új áru!9kor nyitnak :wink: Ha vki kedvet kap hozzá szóljon!!!Szervezhetünk egy turis napot! :wink:

annus11
 
 


Annus, nekem nem jön be a blogod!!!! :-( Azt írja, mintha nem lenne internetem, de van. Még próbálkozom vele.

panndi, örülök, hogy 2 kép lett, mert az első kicsike volt. Zsófi gyönyörű baba volt!!! Édes a csücsöri szája! Mégiscsak minden újszülött szép!!! :lol:

Képzeljétek, vérzek egy kicsit, ilyen még nem volt.
Vendég
 


Annus, hol van a blogod? Mert most bejött, de ez az esküvői oldal, amit én látok. babarucikat nem találtam! :-(
Vendég
 


Farkas!

Itt van a hozzászólásom alján a link!
De elképzelhető h vmi miatt nem jön be....bár ha az esküvőis bejön,akkor ennek is be kéne,esetleg lassabban....

Vérzés mitől lehet?Megeröltetted magadat???Remélem h csak vmi minimális!!!!És hamar elmúlik!

annus11
 
 


Böbi,
remélem én is, hogy nincs baj! sztm mindenféleképpen csörögj rá a dokidra, vagy ha nem elérhető akkor a védőnőre (ha normális). Sajnos nincs tapasztalatom, így nem tudom mitől lehet. :(

Annus,
nekem bejöttek a rucik!

emese1979
 
 


Annus, "a lap nem jeleníthető meg" :-( De nem adom fel, még egy darabban látsz.... :-)

Igen, mivel nem tudtam bezárni az ajtót, a szomszédasszony átjött vigyázni Gyöngyre én meg leszaladtam a boltba, örültem, hogy cipekedhetek és vagy 10 kilónyi cuccot cipeltem haza. Úgy látszik, hogy figyelnem kell, ez sok. Ma már csak pihenni fogok, max egy tésztát megfőzök.

Pumukli, nagyon jó az iwiw-en az új angyalkarikás képed! :-) Maja is gyönyörű a 20 hónapos képen!
Vendég
 


Annus: jó ötlet a közös turizás, én még úgyse voltam soha. De Tücivel érdemes elmenni? Úgy értem, tágas az üzlet egy babakocsihoz gyerekestül?

Kép
Kép
tinu
 
 


Böbi,
remélem nem Rád a dokival, nem akartam :(
Zárral kapcsolatban: nekünk hétfén ment tönkre, a férjem ért haza előbb, alig tudott bemenni... Úgyhogy amíg otthon volt, kivettem a zárbetétet aztán elugrottam a sarokra egy újért.

emese1979
 
 


Sziasztok lányok!

Tagnap valami nagy csoda történt: voltam az sztk-ban terhesgondozáson éééééés 1 óráig tartott az egész! Volt ebben védőnő+adminisztráció, súly- és vérnyomásmérés, vizeletvétel+eredményre várás, még az orvoshoz is bementem, aki szívhangot is hallgatott! Vannak még csodák! Legközelebb 1 hónap múlva kell menni!
:lol:

Tinu: és mitől jönnek neked ezek a sírások?

susycat: én is melírozom magamnak a hajamat, és csak annyi a lényeg, hogy jól szellőző helyiségben történjen mindez.

Kép

Kép
adraci
 
 


Tinu!

Ha nem szerdán mész akkor be lehet férni!Igaz 2 szintes,de a babaruhák lenn vannak.A női férfi cuccok vannak odafenn!
Amúgy jó nagy hely!De szerdán....moccani nem lehet!

Farkas
Nem tom mi lehet a baj...
Na akkor a cipekedés!!!Tessék pihenni!Nehogy baj legyen!

annus11
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a köszöntéseket!!!!!!!:):):)


Panndi, sajnálom, hogy megint hánytál :( remélem csak átmeneti visszaesés volt!!!! Enni azért tudsz??

Ági, gratulálok a kisfiadhoz!!!:)

Csorna, üdv itt! :) Örülök, hogy még egy nagycsaládos anyuci van köztünk! :) (Én az 5. babámat várom!:)) Sajnálom a kisbabákat, de remélem már minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!! Én is nehezebben viselem most, a dokim azt mondta, hogy minden terhességnél erősödnek a tünetek!

Annus, nagyon édesek a ruhák, tényleg ügyi vagy! :) És milyen okosan vásároltál, hogy előre gondolkodtál!!!!
Már kérdeztem, de biztos elsiklottál felette, hogy babzsákfotel szabásmintát nem láttál valahol? Én most játékbaba ágynemüt varrok a kicsilányomnak! :)

Mozza, nekem is nagyon száraz a kezem, a Garnier "erősen igénybevett kézre" való krémét használom, ez jó, csak egy nap többször kellene kenegetni, én pedig rendszeresen elfelejtem.

Pingi, én is alig vártam a középső harmadot, hogy minden könnyebb legyen, de valahogy ez a megkönnyebülés kimaradt. Szinte a kezdeti émelygős/szédülős időszakból csöppentem a gyomorégős, nehézlégzős, nagypocakos időszakba. :( Bár lassan már a 3. trimeszter jön! :shock: Majd meglátod, ha megszületik a pici minden visszatér a régi kerékvágásba, abban pedig biztos vagyok, hogy a párodnak most vagy a legszebb! :)

Tinu, ne s mond, én meg továbbra is nagyon türelmetlen vagyok, de tegnap pl. azon fakadtam sírva, mert a férjem arról beszélt, hogy majd, ha a mi gyerekeinknek lesznek gyerekei....
Apa jól van? Te hogy birod nélküle? Könnyebb már kicsit?

Tényleg nagyon-nagyon édesek ezek az újszülött babócák, köszönjük a fotókat!!!!:):)

Hajfestés, mivel az első 4 babócánál sem lett (szerencsére) semmi baj, így most már nyugodtan festem, részemről teszteltem a hajfestést az előzőekben! :) Van ez a Casting nevü hajfesték, ami nem tartalmaz ammóniát.

Kompressziós harisnya, arra figyeljetek, hogy kifejezetten kismamáknak valót vegyetek, hogy nem nyomja a pocakot!

További szép napot! :)

Puszi: évi

Kép
Kép
evemama
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: