Új privát üzeneted érkezett!

Farkas, beregisztrálás után itt segítenek, táppénzes ügyekben is.
http://forum.index.hu/Article/showArtic ... a=86202160
zili
 
 


Panndi!

Húzz bele, amíg bírsz enni!!!!! :) Tornázd fel pár kg plusszra, hogy ha esetleg megint beköszönt a hányós-korszak, akkor ne az alapsúlyodból fogyj megint! Hajrá!!!! :D

Kép
mozza
 
 


Sziasztok!

Anita,
igaz, már sokan reagáltak rá de hétvégén nekem is úgy belenyilalt a hasamba, ogy azt hittem, ott pusztulok meg, ember aggódott is :) Hülye helyzetben feküdtem, még hülyébben akartam feltápászkodni...

Egyik kolleganőm szokott rendelni a lenti oldalról, ott van kompressziós harisnya is, viszonylag jó áron sztm.

www.harisnydiszkont.hu

http://www.harisnyadiszkont.hu/componen ... 9/lang,ro/

de van 2000-ért is.

Susycat,
jó a párodnak, hogy érzet a babucit! Nálunk este elég erőseket rúgott, én is éreztem kívülről. Persze ahogy a férjem odatette a kezét, nem rúgott többet :(

Na megyek ebédelek vmit, éhen halok!

emese1979
 
 

 
 

Panndi! Sztem is egyélegyélegyélegyélegyél! :)
Vendég
 


Panndi!

Nyugodtan egyél!!!!A te esetedben jobb tartalékolni :lol:

Mozza!
Folyásom az nekem is van.Szinte egésznap,de ez is változó.Van amikor csak átlátszó.De ez már szinte az elejétől így volt,és nálam sincs semmi ami fertőzésre utalna...remélem azóta se lett!

Na ma beszereztem az anyagot a szopipárnához!Még bezserzem a gyöngyöt is és remélem a héten el is készül! :lol:

annus11
 
 


Lányok,köszönöm!!!!Most megnyugtattatok ,hogy nincs baj.Azóta nem is éreztem semi ilyet.Csak a szokásos dolgok,mivel Hanna lent van,így mindig nyom valamit,ami feszít.
Folyásom nekem is van egésznap.Reggel több,de gondolom azért,mert fekvéskor nem folyik úgy ki.De hol átlátszó,hol sűrűbb,majd szülés után elmúlik.
Panndi!!!Végre eszel!!Tartalékolj,egyél sokat!!Jó lenne,ha így maradna a végéig.Drukkolok!!
A vendégek most mentek el.Mi meg eszünk és kimegyünk levegőzni.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Panndi, egyél, egyél, egyél!!!! :-)

Köszönöm a táppénzes hozzászólásokat, nem Tb kifizetőhell, ezek szerint még várhatok egy kis pénzt. Hát, többre számítottam egy kicsivel, de így is több, mint a gyed, ez is valami.

Újabb HELP, de nagyon!!!! Gyöngy az előbb mire beértem letekerte a kontaktlencsés üveg kupakját, amit az apja elöl hagyott! Nem tudom, hogy ivott-e belőle vagy sem. ha ivott, szerintetek lehet baja tőle??????
Vendég
 


Nem túl nagy a mennyiség. Figyeld őt, ha látsz vmi szokatlant, orvos! Ha nincs semmi jele, hogy lenne bármi is, azért sztem mégis érdemes gyerekorvosotokat felhívni, ő biztosan meg tud nyugtatni.

Én nem hiszem, hogy baja lehetne tőle. De én is megkérdezném orvostól. Csak az egyik felét tekerte le?
Vendég
 


Most kezdem érteni, a tisztítófolyadék kupakját tekerte le? Nem a kontaktlencse tárolóét? Ha a folyadékét tekerte le, MINDENKÉPP telefonálj orvosnak!
Vendég
 


Farkas!

Szerintem is inkább a doki!Bár nálunk senkinek sincs kontaklencséje,így fogalmam sincs hogy mi van a folyadékban....

Remélem h nem ivott azért belőle,vagy legalábbis nem sokat :roll:

annus11
 
 


Na, találtam vmit. A kontaktlencse tisztító folyadég a háztartásban előforduló nem mérgező, ill. minimális mértékben toxikus vegyszerek közé tartozik. Aggodalomra nincs ok vlsz. Sztem hasznos, amit találtam, mindjárt idelinkelem, de csak addig olvastam, míg kiderült, hogy a kontaktlencse tisztító miféle dolgo. :)
Vendég
 


folyadék és dolog... :)
Vendég
 


www.ogyei.hu/anyagok/mergezes.pps

Innen meg lehet tudni, hogy mik azok, amiktől nem kell feltétlen félni. De azért jobb előre nem hagyni elöl ilyesmiket...
Vendég
 


Dóri!
Az azért érdekes lenne ha mérgező lenne,azért mégis csak a kontaklencsét az ember a szemébe teszi :wink: A lényeg h ilyen pici lánykánál se okoz gondot,feltehetően....

Böbi!
Várjuk ezügyben a tapasztalatodat :lol: Amíg nem írsz,itt fogok parázni :roll:

annus11
 
 


Lányok, köszönöm a gyors válaszokat! Mindenesetre elkezdtem telefonálgatni, a vége, amit Dóri is írt, hogy nincs gáz.

Az új védőnőnek fogalma sincs, a gyerekorvos felesége éppen szül, az aszisztensével beszéltem, neki sencs fogalma.
Ekkor eszembe jutott, hogy a gyógyszertáros csajjal jóban vagyok, a mobilját is megadta, felhívtam őt, mondta, hogy semmi baj, nincs benne olyan anyag, de a biztonság kedvéért felhívta a szemész barátnőjét, aki szerint szintén nincs baj. Hú, jobban kell figyelni, még ennél is.

Még egyszer köszi!
Vendég
 


Dóri!
Ezt le is mentettem magamnak!

annus11
 
 


Jaj de jó!
Azért megnyugtató egy szakember szájából hallani!Az meg h a védőnő se tudja.....legalább megkérdezhette volna egy másiktól :twisted: Bár könnyebb azt mondani h nem tudom....

annus11
 
 


Dóri, én is lementettem, nagyon hasznos. A barátnőimnek is átküldöm.

Annus, az asszisztens volt talpraesettebb, ő mondta, hogy jó lenne tudni, hogy mik az összetevői, ekkor ugrott be a gyógyszertáros csaj.

csak azt nem értem, ha apa véletlenül kilöttyenti a laminált parkettára, azonnal fehér folt keletkezik.... Azért valami biztos van benne... ns mindegy, nem parázok tovább, két hozzáértő szakember is megnyugtatott, a dokit úgysem tudom elérni, majd ma több tejet itatok vele. Apám meg lecseszem, neki is jobban kell figyelnie.
Vendég
 


farkas007 írta:Anika, boldog szülinapot!

Bérszámosok, segítesetek! (akit nem érint, ne haragudjon, de nagyon fontos).
Ma kaptam meg az első táppénzemet, a közlemény rovatban: betegszabadságra járó bér. Az összeg majdnem ugyanannyi, mint a Gyedem vlt, én nagyon keveslem. Jól tudom, hogy a táppénzem első 15 napját a munkáltató fizeti? majd ezután kapom az állambácsitól? Mert december 1. óta vagyok táppénzen, reménykedhetek még, hogy majd még kapok az államtól is decemberre táppénzt valamikor?
Remélem érthetően írtam le! köszönöm!


Jól tudod!
Én november 3 óta vagyok táppénzen.
Az első 15 munkanap az betegszabadság, kifizette a munkáltató, az összes többit az OEP fogja fizetni. Nem akarlak elkeseríteni, de eddig még egy vasat sem kaptam tőlük...

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
hunccutka
Budapest
 
 


Azért gondoltam, hogy akár mérgező is lehet, mert tuti, hogy vmi alkoholszerű dolog van benne. Az meg egy felnőtt-majdnem felnőtt ember szervezére nincs hatással, főleg, ha véráramba nem jut, abban a mennyiségben, ami rajtamarad a lencsén. De egy kiscsajnak, ha jó nagyot kortyol belőle... Na, de azért keresgéltem, hogy magam is megnyugodjak Gyöngyöt illetően, és örülök, hogy hasonló választ kaptál, Böbi, olyanoktól is, akik értenek hozzá.
Vendég
 


Az az érdekes, hogy Tüci is megrágott egyszer egy szobanövény-levelet. Órákig kerestük a neten, hogy most mérgező-e vagy sem. Erre megtaláltuk, hogy NEM. Megnyugodtunk. Semmi baja nem is lett a gyereknek. Erre kb. fél évre rá egy másik internetoldalon meg azt írták ugyanarra a növényre, hogy mérgező!!! :shock: Na legyen okos a szülő...

Kép
Kép
tinu
 
 


De akkor a tapasztalat az volt, hogy nem mérgező, vagy nem? :) Akik meg mérgezőnek látják, mert azt találják, maximum kicsit megijednek, mennek orvoshoz, és kiderül, hogy nincs is baj. Így jobb, mintha fordítva lenne...
Vendég
 


Böbi,én is frászt kaptam volna!!
Grétivel még semmi ilyesmi nem történt,remélem nem is fog.
Dóri,én is lementettem,biztos ami biztos.
Még most jöttünk be,kicsit átfagytam.Szekrényt kéne rendezni de olyan lusta vok.
Szép napot.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok!

Böbi! Örülök, hogy végül jól sült el a dolog. Amina tegnap megtalálta valahol a macska játékait, és egy akkora méretű labdát próbált betenni a szájába ami pont a torkán akadhatott volna. Pedig ezek bent voltak a szekrényben egy zacsiban. Bármire képesek a kölykök. :? Soha nem tudunk eléggé figyelni. Még szerencse, hogy én ezt pont láttam.

Susycat! Ezt a feszítő nyomást én is szoktam érezni. Tutti, hogy olyankor épp nagyon helyezkedik valahol. :D

Kép
Kép
g_reny
 
 


Böbi,
most olvastam csak,szerencsére minden ok!!! anyám szerint én is mindent megettem kiskoromban, de sztm minden gyerek ilyen :)

Hát folyás nálam is van, plusz szárad a bőröm nagyon durván...

Épp most néztem szopipárnákat, a vaterán is van szép számban, van egy veszprémi 3300-3500 között, jön föl pestre is. A szopiparna.hu kicsit drága, 5000 postaköltséggel (nekem nagyon kiesik :((

emese1979
 
 


Anita, én is szekrényt rendezek 2 napja, de jelentem kész vagyok! Tegnap Gyöngy ruháit szortíroztam, ma az enyémeket. A pihenés meg ma is elmaradt, de majd holnap.

Emese, pedig a szopiparna.hu még az egyik legolcsóbb. Kérdés, hogy a használt milyen állapotban van, nekem már egy gyerektől is eléggé összeestek a gyöngyök, ezt feltétlenül kérdezd meg licit előtt.

Szekrénypakolás mellett bébiszitterkedtem is, vigyáztam a szomszéd kislányra.

Huncutka, mondták, hogy 2-3 hónap átfutási idővel kell számolni, de nem gondoltam, hogy ez komoly, ezek szerint mégis. :-(

Kép
Vendég
 


Böbi,
nagyon komoly a két kiscsaj! Asszem 15 év múlva jajj lesz Nektek, amit elkezdenek pasizni majd :D

A Vaterán újak azok a szopipárnák, a kérdés mondjuk tényleg az, h milyen minőség! :shock:

emese1979
 
 


Emese, haja, apja már előre aggódik - magából indul ki. :lol: Ha új a szopipárna, biztos nem rossz!

Van egy ismerősöm, akinek van egy-két használt holmija. Pl 4 gyereket kiszolgált bébicomp, járássegítő viziló, babakocsi, szintén használt, stb. Ingyen megválna tőle, de rászoruló családnak szeretné odaadni. Van valaki, akit esetleg érdekel vagy az ismerettségi körében olyan, akinek babája van és igényt tartana rá? Budapesten és környékén házhoz is viszi.
Vendég
 


Sziastok,

Most csak egy gyorsra hogy, el mondjam nektek a nagy hirt!
Kisfiúnk lesz, annyira örült az apuka hogy meg is könnyezte, a babával mindenk ok csak ugy mozgott ide oda annyira jó volt látni!
És a neve pedig Ármin, ha nem változtatjuk még addig de ez tetszik nekünk!
:D :D :D
Szép estét nektek!

Kép
Kép
agi25
Nagyvarad
 
 


Böbi,nagyon édik a csajok.A szekrénypakolás még holnap is kitart.
Szopipárnához még nekem is kell vennem töltetet.Kaptam uncsimtól vagy 2x használta 2 évvel ezelőtt.Kb,feleakkorára ment össze.Amúgy abba hungarocel golyót lehet tenni??Vagy mit??
Ági nagy gratula a kisfiúhoz!!!!!!!!!!!!!!!!A név is nagyon szép.
Megyek,mert fürdünk.
Mindenkinek szép estét.
Puszi

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Anika,Eve nagyon boldog szülinapot kívánok nektek!!!!!
Farkas,tündériek a kiscsajok!!
Ági!Gratulálok a kisfiúhoz!!!
Lányok,én annyit eszem!! :cry: Szívem szerint mást se csinálnék egész nap.Ráadásul ez a mákos tészta.Ma is vacsira bevágtam egy harmad csomag mákos tésztát és egy kiskiflit szalámival.Ez volt hatkor,de érzem, hogy simán elpusztítanék még vagy kettőt.De már csak gyümölcsöt eszem majd.Van még valaki így ezzel???
Remélem mindenkivel minden rendben. Mi jól vagyunk.A sorozatos görcsök miatt tegnap voltam urulógusnál,aki vesetágulatot állapított meg. A baba nyomja a vesevezetéket,az okozza.Havonta kell mennem megfigyelésre, meg ha nagyon erősen görcsöl. Ha rosszabb lesz a helyzet,tesznek fel egy katétert, meg vigyázzak hogy ne aludjak a jobb oldalamon(nem mintha a hasamon kívül bármin tudnék aludni)és ne fázzak fel,ne fertőződjek fel,mert az veszélyes lehet.De a fő,hogy a kismancs jól van.Hozok már képeket,mert hétvégén csináltam,de még nem jutottam oda, hogy feltöltsem. De hát ma is meló után elaludtam kicsit,mert nagyon álmatag voltam.Hát,remélem lazul majd a melóhelyen a hajtás,mert így eléggé félek a vizsgáktól.Nagyon nem lesz könnyű.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Kutyafüle!
Ez nem hangzik túl jól!Vigyázz akkor magadra!!!!
Most nekem is jobb az étvágyam,azt azért nem mondanám h zabálok,de eszek gond nélkül!

Anita!
Én most veszek majd töltetet bele.Mikrogyöngyöt,remélem h jó lesz!
Szekrényt é is pakoltam ma!Eltettem a babaruhákat,azt a kb 10 dbot ami van :lol:

Ági!
Gratula a kisfiúhoz!!!Örülök h miden oké nálatok is!!Képet nem kaptatok?

Farkas!
Cukik a csajok!

annus11
 
 


Köszönöm szépen, hogy felköszöntöttetek!


Böbi

Örülök, hogy nem lett semmi baj!

Ági
Gratulálok a kisfiúhoz!

Annus
Magad készíted a szoptatós párnát! Ügyes vagy!

Kutyafüle
Vigyázz magadra!

Én jól vagyok, én is sokat eszem. Ma már határozottan éreztem hogy odabent mocorognak. Állítólag később fogom tudni, hogy mikor melyik mozog. Furcsa.

Táppénz
Én csak február közepére várom, nem tudom mikor lesz belőle valami végre.

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Nyilalás

Nekem is volt már 3-szor, nagyon erős, borzasztó kellemetlen.

Böbi
Nagyon jó a kép, amit feltettél.

Én is mutatok Aporról. :)


Kép


Kép

KépKép

KépKép
anika78
 
 


Szép jó reggelt!!!

Annus,tök jó hogy te varrod a szopipárnát!Biztos szép lesz.Majd kérünk képet!Lesz ott még több babaruha is. :D

Anika,Apor nagyon szép kisfiú!Jöhet vőlegénynek! :D

Lányok van köztetek olyan aki szokott rendelni az ebay-ről????
Néztem ott is a kocsikat,és van ami nagyon olcsó kint.Pl:Graco quatro tour olyan 57 ezer,újonnan.

Mennem kell,felkelt kisasszony.

Szép napot.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Sziasztok

Tegnap nem tudtam jönni. Mivel ezen a héten dolgozok utoljára a gépemet az utódom „használta”, vagyis azon tanulgatta a munkámat. Bosszantott is. De már itt vagyok.

annus:
Köszii, akkor megírom az adataimat priviben a táblázathoz. Nagyon kedves tőled hogy bele teszel engem is.

susycat:
Nekem az utolsó két alkalommal már nézett szívhangot a védőnő, és havonta kell kb járnom. Tehát ezt már régóta néz. Viszont vizeletet csak legutóbb nézett.

mellszívó:
Na ez a téma igencsak elgondolkodtatott. Abban biztos vagyok hogy ha nekem lesz akkor kézi lesz, de nem tudom hogy egyáltalán kell-e. Mert ugye lehet az is hogy nem , de az is lehet hogy már a kórházban kelleni fog. Csak akkor mondjuk szerezzük be előre, vagy ráér... Na ezek a kérdések amik itt köztetek is felmerültek most bennem is motoszkálnak..

súly:
Én nem tudom mi van velem, de rengeteget eszek, és az a baj hogy akilók úgy jönnek fel rám, mint még soha. Tán pont ezért is szokatlan ez nekem, mert sosem voltam hízékony, álmomban sem gondoltam volna hogy súl yproblémáim lehetnek. De ha így folytatom, akkor nagyon rosz vége lesz. Már simán 9-10 kg-nál tartok. És nem tűnök vizesnek sem, hogy legalább arra fognám.

Na most egy icipicit dolgozok, de később jövök még.

Üdv addig is.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Sziasztok!

Ági! Gratulálok én is a pici fiúhoz! :lol:

A mi picink tegnap nagyon sokat mozgott,főleg délután és este,mikor már lefeküdtem. A nagyon erős mozdulatokat most már kívűlről is látom. :D Meg a férjem is érzi már többször,ha kivárja.

Mivel még nem tudjuk a nemét, a párom Jenőkének hívja :lol:

Ma hajnalban megébredtem és kimentem pisilni. De úgy éreztem mintha köveket pakoltak volna a hasamba :? Olyan nehéz volt és húzott lefelé. De aztán visszafeküdtem aludni és nem fájt már.

Tegnap estefelé megint fájt a baloldalam csípőtől lefelé, meg a popóm azon a felén. Másnak is szokott?

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Sziasztok!
Pingi!Erről a kajálás dologról panaszkodom én is.Ugyanez volt velem is.Sose voltam igazán hízékony. Igaz oda is figyeltem mikor eszem,és mennyit,de max 3kg volt,ami nekem nem tetszett,de még így is bőven vékonynak számítottam. Most meg!!!!!! :shock: És én sem látnám, hogy a vizesedédtől van.A hasam az nagy szerintem eléggé,vagy hát végülis nem értek hozzá. A fenekem,meg a combom nőtt ugyan,de állítólag hátulról fel sem tűnik,hogy babát várok. Nem ez a központi problémám persze,csak olyan furi.Ettől függetlenül eszem,ha éhes vagyok, mert félnék bármit is megtagadni a picúrtól.
Én minden reggel úgy ébredek, hogy szabályosan érzem, hogy a 8 óra fekvés után visszarendeződnek a belső szerveim a helyükre. Ez eltart úgy 5-10 percig, de általában mire végzek a zuhival,már visszaáll a rend. Ez az állandó fájdalom kellemetlen egyedül az oldalamban,amit elvileg ugye a vesetágulat okoz. Szavesen mennék már a dokihoz, hogy azért nézzen rá a picire,de csak 20-án kell. :(
Na eldugulok,mert hosszú voltam. Szép napot kívánok mindenkinek!!!!

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Susycat!

A Jenőke jó név!Nálunk sincs még meg h fiú v lány,de az én apcim Gerzsonnal hívja.... :roll: Kezdek félni h a baba majd csak erre fog hallgatni :lol:
Nekem is néha fáj,hol a fenekem,hol a derekam,hol csak egyik oldalt stb.

Most pl 2 napja csak egészen odalenn érzem a babát!Néha ott rugdos.Most tudtam aludni is,enni is.De ha feljebb mászik a gyomromhoz,akkor valószínű megint szarul leszek....

Pingi!
És ugye lesz otthon is net?Nehogy eltűnj nekünk :wink: Tábliba teszlek!

Apor nagyon édes!!!

Szopipárna:végül nővérem varja meg,mert az én gépemen nincs lock,nem szeretném ha a kis gyöngyök kiszóródnának egyszer csak!De lehet h csak a belsejét adom oda neki. :wink: Amúgy akinek van a családban varrógép,tudom javasolni!!!!Lehet h csinálok egy szivaccsal töltöttet is,alváshoz lehet h kell majd a 2 párna :roll:

annus11
 
 


susycat:

Nekem is szokott valami mindig fájni. Néha szúr itt ott a hasamban, és a derekam/csípőm a csontos résznél pedig kifejezetten gyakran fáj. Elég ilyesztő. Azt gondolta, hogy mivel azt olvastam ezek előfordulhatnak, ez majd engem megnyugtat, és nem fogok aggódni, de amikor az ember érzi is ezeket (és nem csak olvas róluk) akor tényleg könnyű kétségbe esni.
Bár akkora fájdalmam még sosem volt, hogy elviselhetetlen legyen, és úgy érezzem dokinak is látnia kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


annus:

Jó is hogy említed ezt, hogy lent érzed a babát. Erről már akartam nálatok érdeklődni. Ugyanis amikor elkezdtem érezni a baba mozgásait (kb 17-18. hét körül), akkor nagyjából köldök magasságban éreztem, és amikor kívülről is láthatóak lettek a mozdulatok, kezdetben akkor is kb ilyen tájékon.
Viszont, nagyjából egy hete, vagy másfél, szinte csak lent van a baba, ezáltal sokkal nehezebbnek is érzem, gyakran nyomja a hugyhólyagom (főleg ha azon tapos :lol: ), éa kívülről is látszik, hogy ott rúg. De mármár annyira lent, hogy azt hittem ott nincs is hely bennem. :oops: Sosem jön már feljebb? Ráadásul mióta leköltözött gyengébben érzem amozdulatokat, és látni sem látom, mert oda már nem látok a nagy pocakomtól... :oops: :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickersLilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
pingi
Veresegyház
 
 


Na én a reggelt hányással indítottam :?
Vendég
 


Pingi!

Nekem sincsenek kibírhatatlan fájdalmaim, meg arra gondolok, a szülés ezeknél 100-szor rosszabb lesz majd.

A pozitív dolgok, amiket írnak a második trimeszterről, sajna rám nem igazak eddig. Pl: fénylő, dús haj. Nálam: hamar zsírosodó, hulló :(
Vagy kipirult, tiszta bőr. Nekem tele lett pattival és sápadt a bőröm. Pedig régen szép volt.
Sehol sincs még az a "ragyogás" , amit sok helyen írnak. Inkább nyúzottnak látom magam, ha a tükörbe nézek.

Na mindegy. Remélem szülés után minden visszatér, ami jó volt nálam. :)

KépKép


KépKép
susycat
Kocs
 
 
 
 


Nekem is mindig fáj valahol.De hát tminden tágul,nyúlik.

Annus anyum varrónő,de nem mert belevágni szabásminta nélkül.Neked van???Vagy anélkül csinálod??

Hanna is általában lent van,és ugye neki lefele a lábai vannak.Lehet érezni,ahogy lentről elrugaszkodik.Olyannyira lemegy,,csücsül a pocimba,hogy mindig nyom valamit.Sokszor úgy eltalál valami ideget,hogy zsibbad a lábam is.Már apa és Gréti is érzi,ha mocorog.Meg lehet látni.
Anika milyen különleges lehet,hogy 2 baba mocorog benn.
Mennem kell,főzni.
Majd benézek.

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Pingi,Hanna szokott néha fenn is kalimpálni,de én azt érzem gyengébben,mert az kb a keze.Remélem még költözik feljebb.

Panndi,sajnálom. :(

Én is napok,hetek óta csak zabálok,félek is pénteken elmenni a védőnőhöz.De nem vizesedem meg semmi.

Nekem a hajam dúsabb lett,viszont a vállam tele van pattanásokkal.Meg ami nekem fura,és Grétivel is így volt,hogy pirosabb az orrom,mint az arcom.Feltünően piros,mintha iszákos lennék. :oops:

KépKép

KépKép

Kép
frankoneanita
 
 


Na amióta ilyen lenn van én isgyengébben érzem,de úgy látszik ez normális lehet...ha már ennyien írjuk!És nekemis így volt,hogy sokáig a köldökömnél volt fenn!Ha ott va azt onnan tudom h nagyon nyomja a gyomromat....most meg télleg a hólyagot,feszt pisilni járok :roll:

Anita!
Van szabásmintám,ha érdekel szívesen elküdöm!Bár nem egy nagy kunszt....Van hozzá leírásom is,bár szerintem ezt nem nagyon kell magyarázni :lol: Lényegében a párna formája miatt fontos ugye a minta,gondolom nem véletlenül van ilyen alakja....

Na megyünk Sopronba!!!!!Jan22-24ig! Kép

A ragyogásra én is várok,bár szerencsére pattanás nincs,hajam is rendbejött.De viccesen szoktam mindig kérdezni hogy" na látjátok hogy ragyogok?" :lol:
Én a napokban tök fáradt vagyok...délután megint rámjön az álomkór...azt hallotam h a 3.trimeszterben előfordulhat...na de addig még lenne pár hetem :shock:

annus11
 
 


Ja azt elfelejtettem!Tavasszal 3 esküvő is lesz,ha minden igaz!Mióta erre várok h mehessek esküvőre,erre lehet h egyre se tudok majd elmenni....Na de majd kiderül a végén!Meghívót még nem kaptunk egyikről sem,így reménykedem még h el tudok menni mindre :roll:

annus11
 
 


Hát a kilók rám is ragadnak rettenetesen! Tegnap ledöbbentem, mert olyan lábaim vannak, mint egy elefántnak és nem a víztől! :oops:

Kép
Kép
tinu
 
 


Sziasztok! Még uj vagyok itt,bár egy ideje már figyuzlak benneteket.Néha nekem is fáj a pocom,olyan mintha le akarna szakadni.Van már 3 gyerkőcöm de még egyiknél sem éreztem ilyet.Talán mert már nem vagyok 20 éves.Nagyon nehezen viselem már. :)
csorna
 
 


Anita! A piros nózi azért aranyos lehet!! :)
Susycat! Én is hasonlókat tapasztaltam.Azt el kell ismernem, hogy a hajam mintha kevésbé zsírosodna, de annyi pattanásom van folyamatosan,amennyi még kamaszként sem volt. Meg ami bánt egy picit, hogy olyan anyajegyek vagy mik jöttek ki rajtam,amik eddig nem voltak.Igaz írja a szakirodalom,hogy ez normális jelenség,csak mivel ezek maradandóak érthetően nem lelkesedem értük.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: