Csicsóka
Örülök, hogy találtam valakit, akivel közös a dokink és nagyjából egyidősek is vagyunk.
Két tipusa van a méhszáj kinyílásnak, a "néma", amikor minden görcs nélkül nyílik ki, és a görccsel járó. A görccsel járó okok között elsőként említik a méhszáj veleszületett gyengeségét, ez alkati ügy. A "néma" tipusnál stressz helyzeteket. Akár érzelmi, akár fizikai stresszt.Ezek tartós simaizom görcsöt okoznak. (nálam ez éerzelmi stressz volt , anyukám hirtelen infarktusban meghalt januárban, és akkor azt hittem, hogy a nagy sokktól biztos elmegy a baba...Nem ment el, de a méhszájam kinyílt.) Én görcsöket nem éreztem, csak hasogatás-szerű érzéseket,amikkel én nem foglalkoztam. Azt viszont megéltem, amikor a nyákdugó távozott, de gőzöm sem volt, hogy mi az csak utólag tudtam meg, hogy az előhírnöke volt a kinyílásnak.
Nekem úgy írták, le, hogy új számára nem átjárgatóan van kinyílva az alsó és a felső pólus is, illetve megrövidült a méhnyak. Ez egy rossz lelet.
Jól értettem, hogy neked nem varrták össze?Hogy nekem miért, azt nem tudom. Szerintem pihizz, amennyit csak tudsz, és halgass a védőnőre.Sokat feküdj, mert innen csak egy lépés, hogy tovább nyíljon, pláne ha keményedéseid is vannak. (Nekem is vannak) Lehet, hogy neked "csak" kinyílt, de nem rövidült meg, és a felső pólus is szűkebb, mint nekem.
A Zsizsa
által említett méhszáj topicot én végig olvastam, és iszonyúan beparáztam tőle.
Mjad szeretnék születésfelkészítőre járni, de nem tudom, mikor van, mikor érdemes elkezdeni.
Barbi
Csak a kórházi bentfekvésem alatt szedtm Gyinpralt, itthonra nem kaptam.De az tényleg jó volt.
Tutus
Köszi a profil dícsértet
Mondogatom neki, hogy még maradjon bent.
Hajni 20+2