Új privát üzeneted érkezett!

én is akartam magamnak, de nekem is azt írta, hogy túl hosszú az aláírás....
pill
bszilvi25

Na,majd próbálkozom.Megyünk eszik Máté.Ha van ötlet,írjátok!

Kép
melike

na!!!

nézd nekem sikerült!
csináld úgy hogy az utsó 4-nél mind igen legyen bejelölve! ez is számít!!!

és én ezt másoltam be
PHPBB kód !!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bszilvi25 2009.01.06 12:57-kor.
bszilvi25

Okés, nem tudom mi lehet a baj! :(
Na hátha Szilvi rájött!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Melike!
majd írj, hogy mizu, mert én vissza rakom utána a régi vonalzómat! :wink:
bszilvi25

[url][/img][/url] Ezek hiányoznak belőle szerintem neked

[url=***http://www.nagyonbaba.hu]***[img]***http://www.nagyonbaba.hu/tickerek/2-60-21-__-.jpg***[/img]***[/url]

Na így kellene kinéznie a Tiednek is, csak csillagok nélkül!

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Én is úgy csináltam Szilvi és be is van jelölve az utolsó 4!És nem jó!

Kép
melike

Köszi.Elmentem.Majd később.Béna vagyok.

Kép
melike

még nekem ez van

HTML kikapcsolva
BBCode bekapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
bszilvi25

Azért remélem sikerül!!! látod, rajta vagyunk........

Mercikém alszik. Nagyon nyűgi volt, letettem aludni, de kb 3* vettem ki az ágyából. Nem szeretem ha ilyen kis nyűgike!!!!! :roll:
Ma megvolt a nagy nekiindulás. Térdelésből kinyujtotta a lábát, és a kezét előre tette, csak épp "fejre" esett. Beütötte azt a szép kis fejét a tekibe..... Úgy sajnáltam, sírt is rendesen. Alig tudtam megvigasztalni! :cry: :cry: :cry:
bszilvi25

Szegény Merci! De biztos nem fogja feladni, majd gyakorolja és jobban megy!

Levim csak szépen csücsül ha leteszem ülve, magától nem ül fel. Se nem mászik, se nem kúszik, csak hasravágja magát és úgy pörög körbe körbe.
Meg ma reggel le akartam tenni, és feszítette magát hogy ne tudjam leültetni, egyből állni akart! Tegnap az apja sétáltatta, hogy csak a kezét fogta, tetszett neki nagyon. :)

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

Sziasztok!

Én is írok már, hogy ne csak a bbc kódok meg a html kódok legyenek az oldalon :D
Szóval Boninak tegnap még 3 foga volt ma meg már 6 :D Mondjuk nem volt olyan vicces az utóbbi pár nap, neki sem, meg nekünk sem, azért mikor nem fájt akkor vigadtunk :)

Kép

Kép
[/url]
stella40

Az igen Stella, Boni nem aprózza el! :lol: :lol: :lol:

Anna

Kép

Kép
vikianyuja

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.10.07 21:57-kor.
pironya

Nekünk pedig a második bújt ki!!! :D :D :D :D :D

Stella: gratu!!!
bszilvi25

Helló!

Jelentkezem. Kicsit elcsúsztam és mostanra sikerült visszaolvasnom! Babák egytől egyik nagyon édesek!

Nálunk még nincs fogacska!

Alvás: Kitti olyan 12-13 órát alszik! :oops: :oops: :oops: Szóval szerintem mi alszunk a legkevesebbet!

Brigi: küldöm majd az adatainkat, csak még meg kéne mérnem a kisasszonyt!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

már megint mindenki eltűnt... :cry: :cry: :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andi, én most jöttem. vagy még? :wink: Most kezdek visszaolvasni...

Brigi

Kép

Kép
hékás

én is vagyok. Most tettem le, hátha elalszik. evés közben úgy dörzsölte a szemét. Ma alig aludt 1,5 órát nappal!!
Imádja ezt a milupa édesálom teljbedara és tejpépet! viszont a sütőtökös-csirke ma sem kellett :(
bszilvi25

Kata, nem félsz tőle, hogy még nem elég erős az izomzata? Én nem merném állítani, ha még nem tud magától felállni :oops: Sőt, hogy őszinte legyek, én elég sokszor parancsolom vissza ücsörgésbe Marcit, pedig ő már tényleg tud ácsorogni...

Stella, olyan édes lehet Boni tapsolás közben. Nekünk még nem tökéletes a tapsolás, ráadásul még nem spontán, csak ha mondom neki, hogy tapsi-tapsi. De gyakoroljuk gőzerővel :wink: A képeket elnézve meg elárulod, hogy hol van az a 13 kiló felesleg???? Mert én tényleg nem látom sehol :wink: :lol: ÉS GRATULÁLOK EHHEZ A FOGSORHOZ!!! Nekünk még csak most bújt ki az első.

Schopin, nagyon tuti a kép. Még ha én frászt is kapnék, ha ilyet meglátnék Marci körül. (De én imádom a cicákat)

Brigi

Kép

Kép
hékás

vagyok! :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Stella: neked van egy nagy fiad is?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Szilvi, ma nálunk sem megy az alvás. Összesen volt 2x45 perc. Most elaludt, remélem alszik legalább 1 órát. Mondjuk a kedve jó volt. :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

Ja és a Dédi megtanította Kittit tapsolni. Hangosan tud tapsizni! Nagyon ügyes!

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Én is bízom benne, hogy sikerül legalább 1 órát aludni.

Brigi! Gratulálok a fogacskához!!!!!
bszilvi25

Felébredt. Nem volt 20 perc. Most fekszik az ágyában és lesi a tévét, teljes csendben. De látom, hogy nyitva a szeme :twisted: Legalább el tudunk menni vásárolni :lol:

Brigi

Kép

Kép
hékás

én is itt vagyok...még egy kicsit.
6 fog nem semmi!! :roll: átlag 1 éves!!!

hát dávidnak is készülődik fölül szerintem...végül is 5 hete van kint az alsó kettő,és úgy irja a babakönyvem,hogy 4-6 hetente jön a következő...

kérdés:van még rajtunk kívül valaki aki nem,kúszik nem,mászik,nem ül,nem ál,szóval abszolult semmi csak a forgás??
oda vissza és kész...mert mostmár kezdem úgy hinni,hogy nincs :?
barika2008

még 1 kérdés:ma volt a védőnő és azt mondta 8 hónaposan lehet adni ,johurtot,krémtúrót...nállatok is így mondják?vagy van akinek elöbb?mert ahány orvos(védőnő),annyi féle vélemény...
barika2008

Sziasztok!

Hogy ezek a gyerekek milyen ügyesek :roll: Tök jó :D
Azért az a 6 fog sem semmi :roll:
Nálunk még nincs egy sem, de azért este a fürcsi után lecsekkolom :lol: Ki tudja, ha másnál éjszaka kibújik, akkor nálunk is lehet ;)

Bari: Pl Bence :) Még csak forog, de azt nagyon profin kezdi csinálni. Néha megy neki a hintázás is, olyankor nagyokat kacag :lol: Tapsi még nincs :( De nem baj, a mi fiaink jól meggondolják és majd profin fogják elkezdeni csinálni a dolgokat ;) Mit szólsz? :lol:
Joghurt, krémtúró? Én még várok vele, mert nekem pl laktóz érzékenységem van, apa meg allergiás minden féle dologra... De ha nálatok ilyen nincs, akkor miért ne kezdhetnétek majd el? Vagy te korábban akarod elkezdeni?

Andóca: Jobban vagytok már? Kitti baba?

Hát Bence most sem enged mindenre reagálni :(
Azért igyekszem még jönni, hátha sikerül :roll:

Pussz

Kép

Kép
bettica

[quote="barika2008"]v írta:barika2008an még rajtunk kívül valaki aki nem,kúszik nem,mászik,nem ül,nem ál,szóval abszolult semmi csak a forgás??

mi sem csináljuk ezeket, amit írtál.
annyi, hogy feltérdel és előre - hátra hintázik, de ennyit. Olyan régóta csinálja ezt, hogy már simán kellene mászni, de NEM!!!!

Ja? és felébredt!!!! 15 perce, úgyhogy 1 órát sem aludt :?
bszilvi25

[quote="barika2008"]k írta:barika2008érdés:van még rajtunk kívül valaki aki nem,kúszik nem,mászik,nem ül,nem ál,szóval abszolult semmi csak a forgás??

Mi is még csak forgunk, meg egy kicsit kúszunk. De a többit nem! :P :?

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Betti: köszi kérdésedet, már jobban vagyunk mind a hárman. Mondjuk még szörcsög az orra Kittinek, de nemjön ki semmi belőle.
Remélem holnap tudunk menni sétálni.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Hali!

Nálunk is ugyanaz van,mint Annáéknál.Megül,ha leteszem,de csak forog a földön,eszébe sincs mászni. :lol:

Voltunk a körzeti dokinál.Felírt egy csomó mindent (4000 péz).És sajnos hallotta a szívzörejt,amit újszülött korában is.Aztán elmúlt,de most megint hallotta.(vasárnap a gyerek főorvos nem hallotta)Mindenesetre elküldött Egerbe a kardiológiára.
Máté olyan volt,mint egy kisangyal.5kor ennie kellett volna....Negyed 6kor értünk haza és azóta még alszik. :shock:

Kép
melike

melike!!
És nem éhes vajon Máté???
Hékás!
Milán magátol akar állni,Az etetőszékbe alig tudom bele rakni,mert fesziti a lábát,Hajlitani nehezen lehet,mert kő keményen áll,nagyon mereven. De már rég ota. Rajtunk is ha űlttetem,huzza fel magát ,és áll. Fülig ér a szája olyankor. :lol:
Mindig ha tudom le űltetem.
Majd még jövök.

Kata&Milán

oszman777

Sziasztok!

Én ma turiban voltam!!! Brigi, XIV. Nagy Lajos kir-on, 50%-os leárazás még holnapig :wink: Ha érdekel..... persze.
Én vásároltam 2000-ért :wink: jó kis gatyókat meg pulcsikat vettem :wink: Nemrég jöttem haza.

Mozgás: hintázunk négykézláb ezerrel, néha fejreállunk, elpityorogjuk magunkat, aztán folyt.köv..... :wink: Fogunk, még 1 sem :cry: Szóval Bari, semmiről nem vagytok lemaradva..... :wink:
bluebox

andóca!
Milánt rég tanitanám tapsolni,de nem lehet. Mert olyankor mindig össze szoritja a tenyerét.Ökölbe. :lol: :lol:

Kata&Milán

oszman777

Máté is ugyanúgy állni akar,mint Milán.És élvezi.

Kép
melike

Szilvi,Anna!Most meg elsőre sikerült!

Kép
melike

Felébredt 3/4 7kor és megevett egy hatalmas adag tejpépet almával!Azóta kiabál és vigyorog.
Igy könnyű....

Kép
melike

köszi a válaszokat...akkor csak melikéék akik még ugyan ilyenek mint mi...mert a többieknél egy kis "hinta " vagy ilyesmi van...de nálunk semmi..na mind1.
állni ő is akar egyfolytában meg ülni is...de mondtam neki hogy NO!!
majd ha sikerül önállóan csak is akkor!!!!!!!! :lol:

márti:én egy héten 2x tuti turizok...már minden helyet ismerek a környéken,vásárolok ész nélkül :oops: :oops: imádom,annyi jó farmerja van már dávidnak,meg pólók...
barika2008

Sziasztok Lányok!!!!

Segitsetek nekem. Szeretnék valami jol bevállt tejszines kajcsi receptett. Ötleteket kérnék.
:!:

Kata&Milán

oszman777

Kata: én nem tudok neked segíteni!

Melike: látom sikerült a vonalzódat megszerkesztened! :D

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

[quote="barika2008"]k írta:barika2008öszi a válaszokat...akkor csak melikéék akik még ugyan ilyenek mint mi...mert a többieknél egy kis "hinta " vagy ilyesmi van...de nálunk semmi..na mind1.
állni ő is akar egyfolytában meg ülni is...de mondtam neki hogy NO!!
majd ha sikerül önállóan csak is akkor!!!!!!!! :lol:

nálunk sincsen még 'hinta', és ülni sem ülünk. de ami késik az nem múlik. Majd fogja csinálni! Én nem aggódom emiatt.

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Nekem is kéne egy jó kis olcsó turi. De én még nem találtam olyat, ahol találtam volna magamnak rucit. De még a gyereknek sem... :cry:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

hogy is szokta Piri?

Szia Andi, hogy vagy Andi??? :lol: :lol: :lol:

Andi

Kép

Kép

Kép
andóca
Budapest III. kerület

Andóca:nem hiszem el,hogy Pesten nincs olcsó turi?!

Kép
melike

Márti! Te a Nagy Lajoson voltál turiba??? Mert az 3 saroknyira van Tőlünk... Egyébként tudom, szoktam kapni az sms-eket. Egyszer voltam, de hatalmas sor volt, nem álltam végig :cry:

Kata, tejszínes recept. Eddig aki ette, imádta és baromi gyors. Az eredeti recept bélszínből van, de én szoktam csirkemellből is.

¾ kg marhabélszínt ujjnyi szeletekre vágunk. A kés lapjával lenyomkodjuk, beszórjuk durvára tört fekete borssal vastagon mindkét oldalát. Vajon hirtelen kisütjük, majd megsózzuk. A lébe 1-1 ½ pohár tejszínt öntünk és 1 kiskanál mustárral, őrölt fehér borssal, sóval és 1 evőkanál Worchester-szósszal elkeverjük. Felforraljuk, a hússzeleteket visszarakjuk, azonnal tálaljuk.

Brigi

Kép

Kép
hékás

Melike: A lényeg, hogy sikerült!

Kata: mi tegnap csináltunk tejszínes kaját, (csirke) érdekel? ha igen, leírom és elküldöm Neked!
bszilvi25

Elmentünk pancsizni.
Jó éjszakát!

Kép
melike

én egy tök jó farmert túrtam magamnak múlt héten 1 ezresért!!
eddig csak a gyerekeknek találtam..sőt inkább csak a fiúknak,mert a lányom igen finnyás ilyen téren :?
de most már magamnak is találtam :lol: :lol:
pénteken 100-as nap van..na akkor lhet vadászni babacuccot :lol:

kajákról ne beszéljünk :lol: 2 napja abonetten meg salátán élek..volt is fejgörcsöm az éhségtől..
barika2008

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?