Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok.
Pocak.
Hát az enyém is nő mint a gomba,viszont sajnos márciusban nekem is volt egy 20. hétre elvesztett babám,lepényleválás miatt,és van 3 éves és 13 éves gyermekem is,tehát nem első poronty lesz :lol:
Szóval tényleg úgy nézek ki,mint egy félidős kismama,no meg van bőven súlyfeleslegem is :oops:

Piroska!Lehet nem jól emlékszem,de nekem úgy rémlik nem a bárányhimlő a veszélyes,hanem a rubeola.De azért utána kell nézni.

mimi12
 
 


Sziasztok
Na Én sajna nem tudok semmi jóval szolgálni :roll:
4napig nem tudtam nagydologra menni :oops: már teljesen kiborultam....
Ettem 1zacskó aszalt szilvát,de semmi.....ittam magnézium pezsgőtablettát is,de attól sem történt semmi......annyi tejet ittam mint még soha és attól sem mozdult meg semmi :oops: :shock:
Ma délbe már nem bírtam és ittam Leavolackot!
Na ez megtette a hatását :roll: :D

Nem elég ,hogy rosszul vagyok és folyamatosan hányingerem van és olyan mintha körhintán ülnék egész nap még ez is :lol: :lol: :lol:
Hát nem jó dolog ez a babavárás??
Minden napra tartogat valami meglepetést :wink:
Amúgy már nekem is kezd kerekedni a pocakom!
Pedig most fogytam is ,hogy ennyire a hányós időszakomat éltem,élem :wink:
Na,de majd pár hónap múlva amikor kipakolom a hűtőt :D öröm lesz nézni,hogy mekkora leszek!
Bár a kezelések miatt az elmúlt 1.5 év alatt már 10 kg-ot híztam,de elfér rajtam :lol: legalább nem fázom a jó kis fókazsír alatt :lol: :lol:

Millió puszi Mindenkinek!
És bocsi ,hogy nem személyeskedek ,hogy név szerint mindenkinek írok :oops: :roll:

Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, nem akarok nyafogni de már volt 3 elhalt terhességem és mindentől parázok. Most a patanásokkal van bajom általába mensi előtt szoktak rajtam kijönni és eddig is volt 1-2 de most egyre több van. Még a fejemen is, meg az arcomon is nagyon félek nem szeretném ezt a babát elveszíteni. Nem barnázok a cicik feszülnek de ennyi. :(
nikó
 
 

 
 

Noki :lol: :lol:
Nekem a fiamnál a paradicsomlé jött be.Napi 1l megtette a hatását.
Hát most meg pont az ellenkezőjétől szenvedek.Rohanok a hasam után :lol:
De nyugi,ez sem jobb.

Niko!A pattanások tök normálisak,ez a hormonok miatt van.Rajtam is jönnek a patik,pedig már rég kinőttem a tinikorból :wink:

mimi12
 
 


Sziasztok Lányok!

Pocak, nálam is nagyon nő pedig még csak most leszek 7 hetes, biztos mert már szültem és hamarabb tágul a bőröm.

madaran: nekünk is van benti kutyánk és meg volt az előző terhességemnél is, megkérdezte a dokim, hogy mióta van meg a kutyusunk már akkor két éve nálunk volt. A dokim azt mondta, hogy immunis vagyok a toxoplazmózisra mert régota velünk él a kutyus.Nem is kért ilyen vizsgálatot. És nem is lett Jázminnak baja.

Linácska: megy a drukk biztos sokkal-sokkal erősebb a pocaklakód mint a mióma.

noki, piroska: nálunk is bármely napszakban jön a rókakoma, eszméletlen az előző terhességemnél nem volt ez, nagyon rosszul szoktam lenni semmilyen kaja nem marad meg bennem, ráadásul nincs is étvágyam vitamint is csak éjszakára veszem be mert akkor kevésbé jön rám.

Nálam jól fogadta a főnököm, hogy megint baba lesz. Én már vissza mentem dolgozni fél éve, mert nem mostanra terveztük még a babát mert éppen építkezünk. De nem bánom, hogy mostmár itt van a pocakomban. Ez van, én még szeretnék dolgozni, de meglátom mit fog mondani a doki, hogy még mindíg görcsölgetek.



Kép

Kép
beusmimi
 
 


Piroska,
hát akkor nálam megdőlt a csokielmélet :lol: Én nagyon imádtam, de a lányommal a terhesség alatt egyszerűen nem kívántam. Nem is értettem, hogy hogy lehet ez. És lány lett. Most kívánnám nagyon, de most meg nem szabad.

Holnap megyek UH-ra, remélem már nyoma sem lesz a miómának. Ha ki tudott alakulni 8 nap alatt, tűnjön is el 4 alatt :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mire elolvasom ezt a sok mindent elfelejtem a felét amit írni akarok.

Még vonalzót nem csináltam, mert az nekem kész kín.

Pocak: Nekem eleve mindig olyan hasam van mint aki terhes. Azért már valamennyit biztos híztam, mert a gatyáimon érzem.
Ráadásul ha a nadrág nyomja a hasam akkor jobban hányingerem van.

Nikó: Rajtam is nagyon sok pattanás jön ki ilyenkor. Pár hónap múlva viszont gyönyörű baba bőrünk lesz. Ne félj nem lesz semmi gond!

Légyszi írjátok már alulra a keresztneveteket! Legalább még megtanuljuk. Én is néhe el fogom felejteni :D

Kép

Kép
ádibaba
 
 


nikó,
én is megijedtem, amikor 5 hetesen kijött néhány ronda pattanás. Amúgy is elég rossz a bőröm, és a mensit is mindig jól jelezte sajnos.... De úgy látszik, a terhesség sem gyógyítja meg egyből a dolgot, mert most is elő-előjönnek, a babóval pedig minden rendben van (legalábbis remélem. de a hányinger erősen arra utal... UH-on egy hete láttam, akkor nagyon édibébi volt, vert a szíve, meg minden...). Szóval nyugi!
Azt lehet tudni, hogy miért vesztetted el a korábbiakat?

Kép
bikmakk
 
 


ádibaba,mimi,bikmakk!

Köszi lányok, sokkal jobb lett a kedvem.
A vetélések oka genetikai hiba.
nikó
 
 


[quote="nikó"] írta:nikódibaba,mimi,bikmakk!

Köszi lányok, sokkal jobb lett a kedvem.
A vetélések oka genetikai hiba.

Hát legyen is jó kedved!!Mögöttem is van fájó emlék,de előre kell nézni és a jóra gondolni.

Meg kérdezhetem?Genetikai gond a magzatoknál volt?Meg tudták állapítani??
A lányom előtt volt vetélésem 14éve,akkor azt mondták,nem tudják meg mondani,max azt,hogy valószínű ez-az.
A fiam előtt is volt sajni,viszont ott kerek perec meg mondták a kórházban,hogy a huv uh-val nyomták meg,mert méhszájon volt tapadva.

mimi12
 
 


mimi12,
:(

Kép
bikmakk
 
 


Mimi!

Nem a babáknál állapították meg. 3 vetélés utánn én magam mentem el genetikai vizsgálatra és ott derült ki. Hogy én hibás gént hordozok. Ezért ők nem egészségesek csak nagyon kicsi arányba. Most pl. 14 ps. megtermékenyült abbol 4-nek volt egészséges a kromoszómája de csak 2-őnek volt jó a szerkezete az 5. napon. Őket kaptam vissza. Így kell a kromoszóma vizsgálat a beülti előtt, ezért kell a lombik.
nikó
 
 


sziasztok!
csak nagyon röviden, mert megyek is aludni: megérkeztünk ma este 7 órát vezettem autópályán, de teljesen jól vagyok. csak nagyon fáradt lettem mostanra de még meg kell várnom a 10 órát, mert akkor kell a gyogyszert bevennem, aztán reggel 6 kor. szóval nagyon kell figyelnem...
Minden annyira szép volt, de majd teszek fel holnap délután képeket.
holnap kell hivjam adokim, hohgy mikor rendel mert ma nem tudta megmondani( tehát holnap nem vizsgál meg) ezért ugy döntöttem igénybe veszem a barátnöm ismerettségét és kikunyizz nekem egy uh-t a margit kórházban. annyira izgulok. kicsit kevesebbet van hányingerem mint az ünnepek között volt és annál enyhébb. de például ma igy is elég szarul voltam/vagyok. hát majd holnap meglátjuk. ja és akkora a hasam mint egy négyhónaposnak legalább, a köldököm már készül kifordulni..... iszoynyu nagy a pocim, ez már nem hiszem hogy a belek..... ja és hiztam két kilot pedig alig ettem/ reggelire egy zsemle, ebédre szintén és egy kevés vacsi.../ hát ez van majd jövök. puszi
dukkoljatok kérlek!!!
és annyi mindent akartam mindenkinek irni, de bocsi most hulla vagyok. bocsi, bocsi, bocsi. holnap bepotolom. puszi, jó éjt mindenkinek

rabbe1
 
 


Kitty
Vettem :lol: De akkor is fiatal vagy :wink: Viszont az osztály nem sokáig lesz a tiéd :roll: Nem bánod? Az viszont "jól jön", hogy augusztusban jön a baba, mert majd egyszer szeptembertől simán visszatudsz menni dolgozni 8)

Piroska
szerintem ez mind mendemonda :? Mmint a csoki-savanyúság- szélespocak-kerekpocak-kínai fogamzsánaptár. Ha fentieket nézzük, akkor nekem lányom van :? Iván viszont minden kétséget kizárva fiú :wink: :lol: A savanyúságot nem csíptem, de a gumicukor.... na az nagyon és a sütikék :lol: A pocim minden volt, csak gömbölyű nem. Vagyis persze, kerek volt, de kifejezetetten az a "lányospocak" fajta. Kínai fogamzásnaptár szerint is lányom van. És még csak el sem nézhettem, mert előtte és utána is azt ír :wink:
Most szörynen rosszullevős vagyok. Szomszéd néni szerint tuira lány :lol: Majd elválik :P

Linácska
hajrá baba, hess mióma :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
hrenata
 
 


Szioasztok!

Nagyon örülök,hogy vki felvetette a pattanás kérdést.Márkkal egyáltalán nem volt,de most vmi iszonyat módon gomba mód szaporodnak és sinte minden lehetetelen helyen.

Linácska:holnap megy a drukk.Hányra mész uh-ra?

Rabbe:remélem minden rendben lesz a dokinál.

Én holnap megyek védőnőhöz a kiskönyvért, ill. Márk kapná a pneumo oltás 2. részét,de mivel ma volt egy kis hőemelkedése ill. nagyon folyik az orra szerintem elmarad.
Sajna az én torkom is fáj. :(
Vendég
 


Hrenata:most néztem meg a kinai fogamzásnaptárt a szerint megint fiam lesz,de én viszont egyáltalán nem tudok fiú névben gondolkozni.Na majd pár hét múlva kiderül :)
Vendég
 


Sissi,
nincs időpontom UH-ra, de van ismerettségem, így valószínű 9-re megyek. De netközelbe nem tudom mikor kerülök. Szerintem minden ok. 4 napja semmi barna, semmi szokatlan.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


[quote="nikó"]M írta:nikóimi!

Nem a babáknál állapították meg. 3 vetélés utánn én magam mentem el genetikai vizsgálatra és ott derült ki. Hogy én hibás gént hordozok. Ezért ők nem egészségesek csak nagyon kicsi arányba. Most pl. 14 ps. megtermékenyült abbol 4-nek volt egészséges a kromoszómája de csak 2-őnek volt jó a szerkezete az 5. napon. Őket kaptam vissza. Így kell a kromoszóma vizsgálat a beülti előtt, ezért kell a lombik.

Értem Nikó!
Látod nem is tudtam,hogy csinálnak már itthon is kromoszóma viszgálatot ilyen esetben.Olvasni olvastam róla,de csak külfölddel kapcsolatban.

mimi12
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet és "babazáport" kívánok mindenkinek!!!


Kicsit régen voltam, ezért bocsánat, igyekszem pótolni az elmaradást, bár azt látom, hogy jó sokan vagyunk már a topicon! Jó lenne valami összefoglaló táblázat, hogy kivel mi a helyzet, mert nem könnyű követni.

Mi jól vagyunk a babucival, egy hete láttam, dobogott a szívecskéje, 2,5 CRL volt, január 21-én megyek integrált tesztre a Mátyásföld Klinikára. Megy valaki ilyen jellegű vizsgálatra esetleg pont abba a kórházba?? Mi ma vagyunk 10 + 3 naposak. Tudtok valami jó oldalt az integrált tesztről?? Tüneteim: cicifájás, néha hasgörcsök, tegnap egész nap gyomorproblémák, hányinger, de róka eddig elkerült. Összességében eddig elég jól viselem a helyzetet, én magam sem gondoltam volna. A nadrágok nálam is szorosabbak, de nincs még akkora pocim, mint Piroskának. Mondjuk ez lehet attól is, hogy teltebb voltam előtte, így lehet, hogy később fog látszódni. Eldöntöttem, minden héten egyszer felírom a méreteimet (cici, derék, has, alhas, csípő meg a súly) csak hogy tudjam, mi a változás. Súlyban gyarapodtatok már? Ezt egyébként szerintem elég nehéz most kiszűrni, így a karácsonyi evés-ivás után, hogy mi jött fel a babótól, és mi az ünnepektől... :lol:

Linácska, le fogod győzni a miómát, mert erősek vagytok! Más ismerősöm is úgy szült, hogy végig ott volt a mióma a baba mellett, mégis a baba teljesen egészségesen született. Úgyhogy semmi gond nem lesz!

Mindenkinek van már kiskönyve? Én még csak ma beszélek a védőnővel, a héten intézek mindent.

Nagy drukk mindenkinek, hogy jól viseljük az első 12 hetet. Utána vélhetően már könnyebb lesz. Ki megy most uh-ra legközelebb közülünk? Kérjük a beszámolót esetleg fotót!

Felrakhatok egy képet a picurimról? Minden nap megnézegetem... gondoltam megosztom veletek is.

Szép napot mindenkinek!!
Kép Baba 9+3

Kép
judi79
 
 


Sziasztok
Pattanásokkal kapcsolatba Én sem szenvedek hiányt..... :roll:
Először azt hittem ,hogy a hányás miatt van,de amikor nem is hányok akkor is csak jönnek és jönnek különböző helyeken!!!
Dekoltázs, arc, hát.....
Pedig Én menszesz alatt sem voltam egy pattanásos emberke,bezzeg most :shock:
Aztán megnyugtattak,hogy ez is a terhesség egyik velejárója :lol:
A hajam a sok fekvéstől össze vissza áll és még a bőröm is csúnya :cry:
Párom szokott vigasztalni,hogy Ő ilyen csúnyán is szeret Engem :lol: :lol: :lol:
Megnéztem Én is a Kínai fogamzásnaptárt!
Nekem kislányt mutatott!
Viszont megnéztem a Jónás naptárt is, az meg fiút!
Alig várom már ,hogy megtudjam a nemét :lol:
Mondjuk mindegy ,hogy mi lesz csak egészséges legyen!!!

Puszi Mindeninek!
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Judi!
Én az előző terhességemnél kombinált teszten voltam.A pár óra alatt kész volt.Uh és vérvétel volt 28000ft,viszont többet nem kellett menni.
Én az Istenhegyin voltam.Most is el kéne mennem,hisz 71-ben születtem,csak most meg az anyagiakból futottunk ki. :cry:
A doki akihez mentem,már az első vizsgálatnál megjegyezte,hogy hasba szúrás.Hát én köszönöm,de abból nem kérek.Van elég rossz tapasztalat a hátam mögött,hogy vissza utasítsam.
Én jövő héten megyek dokihoz,e héten szabin van.Elvileg a védőnőhöz is akkor megyek.Nem sietem el a dolgot,még van 3 hetem a nyakiredő mérésig,addig bőven ráérek elintézni minden formaságot.A lényeg,hogy doki lásson,ismerje az előzményeket a kórtörténetemet..

Csoki.Én a lányommal sok eperfagyit ettem(amit nem is szeretek,mert savanyú)a fiammal faltam a csokit,de nem keveset.Az elvesztett baba lány lett volna,akkor meg a szilvalekvárra kattantam rá.Most még nem tudjuk mi lesz.Viszont soha ennyire nem viselt meg a terhesség,és a csoki sem igazán csúszik,viszont megint kedvet kaptam az eperfagyira :lol:
De majd 6-8hét múlva okosabbak leszünk,hogy ki lapul odabent?

Noki!Nyugi,nemsokára jobb lesz.Én is ezzel vígasztalom magam,hogy még 3-4 hét,és rossz emlék lesz a rosszul lét émelygés,telitettség érzés..stb
Én azért össze teszem a két kezem,hogy hányni sosem hánytam terhesen.

mimi12
 
 


Nézzétek mit találtam,azt hiszem mást is érdekelhet
http://www.sejtbank.hu/hirek/ingyenes_d ... szures.php


Ingyen csinálnak kombinált tesztet,ha a kórházzal szerződésük van.Fel is hívtam őket gyorsan mert kételkedtem benne,hogy ilyen létezik.
És igen létezik,de tényleg az kell,hogy olyan kórházba menjünk szülni,akikkel szerződésük van.

mimi12
 
 


Sziasztok!

Nagyon szeretnék én is ide tartozni :wink: :D
Délután megyek ultrahangra, remélem minden rendben lesz! Gyanúsan tünetmentes vagyok, néha vágyom az émelygésre, hányingerre, cicifeszülésre, meg egyebekre. Ezért is nem merek még semmi konkrétumot írni, ha minden rendben lesz, este bejelentkezem!

Csilla
Vendég
 


Jah, épp a lényeget felejtettem el! :)

Lina, nekem is van myomám :( Már ott volt az első terhességemnél is, de szerencsére "jó helyen", szóval elfért mellette a baba is. Nem okozott semmi rosszat, és tényleg csak addig lehet gond, amíg nagyobb mint a magzat. Utána a törpi úgy is a fejére nő :) Ráadásul a terhesség alatt többnyire csökken a mérete.
Szóval én is drukkolok nektek! Tudom milyen ijesztő a gondolat, hogy egy ilyen undorító kis daganat ártani tudna a babónak.

Csilla
Vendég
 


Sziasztok!

Csak egy gyors helyzetjelentés, aztán megyek feküdni az utróval.
Szóval megnézték Pöttyöt, teljesen jól van, nőtt is egy kicsit, már 1,8 cm, szépen dobog a szivecskéje, ééééééés az égadta világon semmi sincs a közelében. Se mióma, se hematóma, szép kerek a petezsák. Mondta a szonográfus, hogy ha akarom, bármikor csinál nekem olyan képet, amin úgy látszik, hogy nem kerek, az csak azon múlik, hogy hogy tartja a fejet. Mivel Veszprémben hasin néztek, ott ugye csak egy szögből tudták megnézni, úgy pont nem volt kerek. A vérzés, vagyis az a pár csepp barna meg csak valószínű azért volt, mert az utró megsérthette a méhszájsebem. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,de jó!! :D
Lehet valamit jól benéztek az uh-n és nem is volt ott semmi myoma.

Szia Csilla!

mimi12
 
 


Linácska
Nagyon örülök a jó híreknek.......szép nagy a babád :D
Csilla
Mennek a drukkok!!!
Este várunk a beszámolóval....én bízom benne,hogy jössz a jó hírekkel!
Mimi
Köszi az infót....ez jól jött Nekem is!

Puszi Mindenkinek!
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


linácska: jaj de jó neked! örülök, hogy megtudtattak téged nyugtatni és végre eltünt az a mioma :-)

hát én nem jártam sikerrel. az orvosom szabira ment és csak 21-től lesz, DE a szerdai magánrendelésére szivesen vár 8000 ft-ért :twisted:
nem tudok mit tenni, mennem kell, mert igazolást is vinnem kell töle a körzetihez. sajna ma nem tudtak fogadni a barátnöm ismeretségén keresztül sem de holnap oda mehetek 11 re uh-ra. az legalább ingyen lesz.
napok óta nyuzom a férjem hogy már alig vagyok rosszul..... biztos baj van. na ennek dacára ma reggel elöször meglátogatott a rókakoma :lol: utálok hányni, de remélem ez csak egy jelzés volt a pici részéröl, hogy jól van és ne aggódjak.
nekem sincs még kiskönyvem ha most minden rendben lesz akkor megyek megcsináltatni. teszek fel képeket az utazásról ha tudok. ja és meg is méreckedtem +2,5 kg-mal vagyok több, mint amikor elmentünk. pedig szinte nem is ettem!! mii lesz velem . igy már 67 kg vagyok :oops: (161 cm magassághoz)

rabbe1
 
 


Rabbel!
21.-től lesz a dokid??Faca!! 2hét múlva menned kéne nyakiredőre.Mégis,hogy gondolta,kitől akassz le beutalót??

Ja és nyugi!!Én 170cm vagyok,78 voltam,és simán híztam már 2-3 kilót :oops:
Szóval én sem haspólóban járok és feszülős gatyóban :lol:
AMúgy meg a lényeg,hogy jól érezzük magunkat.
A fiaddal mennyit híztál?
Én annó a lányommal 73kilóval kezdetem a terhességet,és 86-al szültem.És most az érdekesség.A fiamal 65körülivel kezdtem,és szintén 86-al szültem :oops: :oops: Híztam jó 20-22kilót.
Valahol olvastam,hogy ez genetika is,ki milyen súlyt ér el a terhesség végére.
És az érdekes az,nem ettem a Szabival többet mint a Fannival,mégis jöttek a kilók rendesen..

mimi12
 
 


Mimi,
nekem ez a súly dolog érdekes volt, 160 cm vagyok, 81-gyel lettem terhes a lányommal, és 3 hét után már 75 voltam. Nem hánytam, semmi, csak a hormonváltozás. 84-gyel szültem, és 71-gyel jöttem ki a kórházból, utána még lettem 69. Most olyan 68-cal kezdtem, most olyan 66,5 vagyok. Remélem nem leszek 84 :lol: Bár szénhidrát diéta mellett kétlem :lol:

Én holnap megyek kiskönyvért. Már annyira várom. Akinek már van: ronda fehéret kaptatok??? Nekem Lilivel még szép babás volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska,szénhidrát diátát milyet kell csinálnod?
Ha be tartod,bizti nem fogsz annyit hízni.

Nekem az előző babánál és a Szabival is szép rózsaszín kiskönyvem volt.
Mikor a lányommal voltam terhes,akkor meg csúnya olyan itatós papír külsejű és akkora mint a régi személyink volt.Szóval csúnya volt meg picike,viszont kis helyet foglalt.
Hát kíváncsi vagyok,milyet fogok majd most kapni??

mimi12
 
 


Mimi,
elvileg most olyat osztogatnak, hogy fehér, nagyobb alakú, olyan, mint pár éve, és hatalmas betűkkel rá van írva, hogy egészségügyi minisztérium. Hát erre nagy szükség van, a babákat szívesebben nézegettem. De ha ilyen vacak fehér lesz, tuti keresek rá valami babás képet :lol:
Szénhidrátból napi 160 g-ot ehetek csak, semmi csoki, cukor, liszt.
És még így is rossz a reggeli terhelt cukrom. Napközben már minden ok.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Nem mondom jó sokat írtatok :lol:

Mimi,
pont ma volt kint nálam a védőnő, és bizony a bárányhimlő ami fontos a latin nevét nem tudom csak hogy V-betűvel kezdődik.
És ez elméletileg voltam, hála a magasságosnak!!!

Nikó,
sajnálom az előzőeket! Pattanások nekem is kezdtek lenni már a 6. héttől mostanra csak 1-2 van a homlokomon. De a gabonapehelytől ami ráadásúl egészsége lenne attól én még patisabb lettem ezért most az ilyesmit mellőzőm az étrendemből.

Beusmimi,
egyszer elmúlik ám ez az étvágytalanság! Nekem pl. óránként ennem kell, de kb. 2 héttel ezelőtt semmi nem ment le a torkomon :?

Linacska,
ez már jó hír! Ezek a dokik mindíg benéznek valamit! És bizzunk abban hogy lehetőleg minnél hamarabb megtudjuk a babáink nemét. Ja, könyvet én is fehéret kaptam.

Cscsi-Csilla,
reméljük Te is minnél hamarabb közénk fogsz tartozni! Tesztet nem csináltál???

Én már annyira szeretném tudni hogy lányom vagy fiam lesz, ezt hanyadik héttől tudja megmondani az orvos???

Kép
Vendég
 


Piroska
Én úgy tudom,mert ma mondta a barátnőm ,hogy neki a 16.dik héten tudták csak megmondani!
Én örülnék annak ha akkorra kiderülne :lol: bár ez attól is függ,hogy mennyire fogja magát mutogatni a kis drága :wink: :lol:
Amúgy mit szeretnétek jobban?
Fiút vagy lányt?

Kép
noki&potyi
 
 


Piroska,
elvileg 16. héten vesznek AFP-t, annak az eredményével a 18. héten kell visszamenni UH-ra. Na akkor már lászódik, hogy fiú vagy lány. Előtte a 12. héten van ugye a kötelező UH, akkor még nem látszik, a kettő között meg nem nagyon van. A 2. trimeszterben szinte alig kell vizsgálatra járni.

Noki,
nekem tulajdonképpen mindegy, hogy fiú vagy lány, de a szívem mélyén kislányt szeretnék megint. A lényeg, hogy már van egy lányom, azt nem tudtam volna elképzelni, hogy csak fiaim legyenek. Innentől akár kukija is lehet, hogy apának is meglegyen az öröme, nem mintha nem imádná a lányát. És hát ugye Lili megmondta, hogy Kata :lol:

Ádibaba,
én Melinda vagyok hivatalosan :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
A barátnőmnek is lánya lesz :D
És neki is a második és Ő is azt akart....pedig a férje fiúcskát szeretett volna :roll:
Azt mondta,hogy majd harmadikra fiút szül,de most még egy lány kell neki :D
Én nem tudom eldönteni,hogy mit szeretnék jobban!?!?!
Annyit gondolkodom rajta,de nem tudok dönteni :D
Gyerek legyen, egészséges legyen és kész :D
Párom is azt mondja,hogy Neki is mindegy,de tudom,hogy fiút szeretne :D tudod Ő nagy gyorsasági motoros és minden vágya,hogy majd a gyerek versenyezzen is :roll: :lol: :shock:
Bár azt mondta,hogy ha lány lesz akkor meg még büszkébb lesz ha motorozni és versenyezni fog :shock: :roll:
Én meg csak nyelek nagyokat......mint egy aggódó anya..... :shock:

Kép
noki&potyi
 
 


noki,
máris kezdheted az aggódást.... :) Gyorsasági motor, nem mondom...
Én sem tudom nagyon eldönteni, talán inkább kislányt, a férjem meg inkább kisfiút.... :) De végülis tényleg mindegy... :)


linacska,
nagyon jó hír, hogy végül nincs is semmi gond a babóval, és még myomád sincs!! Hajrá, hajrá! :)

rabbe,
ügyi vagy, hogy ennyit vezettél, ráadásul a Te állapotodban... :lol:
Nagyon jó a hányás is, mi már csak ilyen hülyeségeknek örülünk.... Tegnapelőtt este egy jó kis vacsi után engem is megtalált, ez volt az első alkalom, mióta terhes vagyok, hogy tényleg vissza is jött valami (és reméljük, az utolsó). De egész nap ennem kell, mert ha néhány óráig nem eszem, akkor már émelyegni kezdek...
Az édeset meg nem kívánom, csak nagyon-nagyon ritkán. Ennek mondjuk örülök, mert tartok tőle, hogy nekem is csökkent gl-tol-ám van - hivatalosan mondjuk még sosem nézték, bár ne lenne. Én még egyáltalán nem is voltam semmilyen más vizsgálaton, csak az orvosomnál UH-okon, védőnőnél sem meg semmi. Kérdeztem az orvosom, hogy mikor kellene, de szerinte a jövő heti UH után is bőven ráér.... Hát, nagyon remélem, hogy nem vagyok lekésve valami jó kis CH-diétáról én is.... :)

mimi,
köszi a tájékoztatót. Már csak azt kellene megtudni, hogy az integrált teszt a kombinálthoz hogyan viszonyul? Melyik a részletesebb vajon? Erről tud valaki valamit?
(Amúgy minket az Istenhegyire fog küldeni az orvosunk a 12. héten, ezt már meg is ígérte, merthogy a lombik meg az egyéb gondok miatt nem árt a genetikai vizsgálat.... :shock: Hát, reméljük a legjobbakat....)

Kép
bikmakk
 
 


bikmakk:

http://www.gendiagnosztika.hu/gendiagno ... ebben.html


Én az integrált tesztet fogom megcsináltatni. állítólag az ad kevesebb álpozitív eredményt (de ezt csak úgy hallottam, nem hiteles) és én is az istenhegyire fogok menni :D

Timi
titimee
 
 


Sziasztok!

Mindenkinek drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek, a babácskákkal!
Sajnálom a rosszulléteket :cry:
Nekem semmi tünetem nincsen...

Ma voltam a doktornál. Megtörtént az első vérvétel, egy csomó véremet kiszívták :cry:

Délután meg felhívott a védőnő :evil:
Már hívott többször, de a számát nem írta ki a telefonom, üzenetet nem hagyott... :evil:
Akarna jönni családlátogatásra... mondtam neki, hogy kb. este 5 után vagy hétvégén itthon vagyok... :wink:

Kiskönyv
Nekem csúnya sárga-zöld színű :cry: :evil:
Vendég
 


Anettoo
Legközelebb 2009.01.19-én megyek doktorhoz, akkor lesz a nyakiredős UH is...
Vendég
 


Sziasztok!
Rengeteget írtatok! Bocsánat, hogy nem írok senkinek külön-külön!
Az ünnepek gyorsan teltek és én is 3 kg-mal vagyok nehezebb. Nincsenek tüneteim. Egy pici émelygés néha, de olyankor még örülök is neki. Pattanás rengeteg van rajtam is és a hajam is nagyon zsírosodik.
Se kiskönyvem, se semmi. Csütörtökön megyek az orvoshoz. Akkor fog kiírni és megvizsgál. Már várom, hogy láthassuk a picurit!!
Üdv. az új kismamiknak!
Megpróbálok gyakrabban jönni hozzátok, mert kavarog a fejemben a sok infó rólatok, és egy órája csak olvasok és olvasok. :lol:

Kép
i.tak
 
 


de jó neked Kitty!akkor minden rendben van a kis babóddal :-)
most uh-t is csináltak vagy csak vér-vizeletet?

ha én is fehér kiskönyvet kapok akkor már én is tervezem hogy babásitsam ki :-)/ matrica, boritó stb... vagy valamit rajzolok rá...
egésznap hányinger gyötört nem kivántam semmit enni. én is nagyon édesszáju vagyok de mostanában inkább citromot nyalok. semmi édességet nem kivánok, szerencsére. mert különben nem csak 67 kg lennék :wink:
a fiammal is nagyon sokat hiztam bár akkor azthiszem 56 kg körül kezdtem, de ugyanigy már egykét hónap alatt kezdtem a hizást. és azt hiszem 16 kg-t szedtem fel/ vagy 18? / de mikor megszültem máris 9-el lettem kevesebb. másnap megméreskedtem kiváncsiságból. aztán szopi után visszafogytam 58ra. de azóta küzdök a súlyommal, de általában 60-62 vel kordában tudtam tartani. aztán a tavaszi vetélésem után megugrott a súlyom is és a 64-65 öt nem birtam lefelé elhagyni. ez már bizti hormon is....

rabbe1
 
 


Sziasztok!

Megjöttem, minden rendben van :lol: :lol: :lol: :lol:

9 hetes vagyok, már voltam korábban is uh-n, de tényleg annyira nincs semmi tünetem, hogy aggódtam megvan -e még a kis ebibébim.
Viszont nem látta rendesen az orvos, hogy szám szerint mennyi is van a pocakomban :shock: , ezért a héten bemegyek hozzá a kórházba, hogy ott is megnézzen és megszámoljon.
Őszintén mondom, hirtelen nem is tudom örülnék -e ha ikrek lennének...

Az elejétől fogva olvaslak titeket, és rengeteg mindenhez hozzá tudnék szólni. De most, hogy végre itt vagyok, minden téma kiment a fejemből :) Talán reggel fittebb leszek :)

Csilla
Vendég
 


Timi,
köszi!

Az általad küldött linken van álpozitív arány és szenzitivitás is.:)
Ahogy elnézem, én a kombináltat fogom megcsináltatni. Márcsak azért is biztos, mert az orvosom direkt hangsúlyozta, hogy a 12. heti UH-ot szeretné az Istenhegyiben csináltatni velünk, márpedig az integráltban nincs UH.
Én meg úgy vagyok most vele, hogy jobb, ha olyanok néznek, akiknek nagy gyakorlatuk van ebben. Pláne lombiknál, ahol elvileg tobb rendellenesség lehet...

Rajtam most 1 kg plusz van, de hát ez lehet az ünnepek miatt is - bár sütiket és édességeket nem nagyon ettem, mert egyáltalán nem kívánom. Ez tök vicces, amúgy én eléggé édesszájú vagyok.

Kép
bikmakk
 
 


Egyébként tényleg követhetetlenül sokan vagyunk, jó dolog a tábla. Na persze, én abban pl. nem vagyok benne, mert meg szeretném várni a 12 hetet.... :)
Azt vettem még észre, hogy akiknek van képük az avatarban, azokat könnyebb megjegyezni és elhelyezni fejben... Lehet, hogy én is fogok tenni.... :)

Kép
bikmakk
 
 


Csilla,
grat. az ebibébi(k)hez! :)

Kép
bikmakk
 
 


Sziasztok!

Linácska:örülök,hogy minden rendben és,hogy nincs mioma.

Csilla:üdv itt, húú lehet,hogy többen vannak a apocidban.Ez nagyon izgis.Mikor mész a dokidjhoz.

Védőnőnél ma voltam sajnos fehér a kiskönyv mennyivel szebb volt amikor Márkot vártam. Márk nem kapta meg az oltást az is jövö hétre kelrült át.
A jövő hétem elég mozgalmasnak néz ki,még jó,hogy apa iutthon lesz.

Én ha lehet inkább kisláynt szeretnék,de a lényeg,hogy egészséges legyen.
Vendég
 


Jó reggelt!
Csilla: gratuláció, és ha ikrek akkor duplán... :-)
ma eljött az én napom, remélem mostmár nem mondják vissza, mint tegnap. aztán holnap mindenképpen elkell mennem a dokimhoz is, akármennyire nem akartam szaporitani a pénzét magánrendelésen, de ha megvárnám a 21-ét akkor lemaradok a 12 hetes vizsgálatról :twisted: na meg mit mondanék neki 3 hét múlva, amikor eddig rinyáltam neki hogy hogy aggódók hogy él-e még a babó és akkor anyagi okokból csak 3 hét múlva nézné meg. BRRRRRRRRRRRR!!!!!!
ja meg a körzetimhez is vinnem kell az igazolást igy mennem kell és fizetnem 8000ft-t. :twisted:
na mindegy, csak most nagyon levagyok égve, jól jött volna ha ez a zsebembe marad :-)
na de koncentráljunk a mai napra, hogy mit is fogok látni, hallani
:shock:
mindenkinek legyen szép napja, rosszulét és panaszmentes :-)

rabbe1
 
 


Sziasztok Kismamik :lol:

Mimi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagy-nagy gratula a bébihez (remélem emlékszel rám), amit láttod én is bébit várok (de ezt azt hiszem tudod :wink: ) csak én a júliusiba vagyok. Majd néha olvasgatlak titeket is hogy hogy vagytok.

Sissi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek :wink: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
minimano74
 
 


[quote="minimano74"]S írta:minimano74ziasztok Kismamik :lol:

Mimi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagy-nagy gratula a bébihez (remélem emlékszel rám), amit láttod én is bébit várok (de ezt azt hiszem tudod :wink: ) csak én a júliusiba vagyok. Majd néha olvasgatlak titeket is hogy hogy vagytok.

Sissi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek :wink: :lol: :lol: :lol:

Szia! :lol:
Naná,hogy emlékszem,hisz meg írtad a másik fórumon is,meg azért itt is néha látlak.
Hogy vagy?

mimi12
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?