Új privát üzeneted érkezett!

Nagyon boldog új évet kívánunk!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
kecsone
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!Remélem jól telt mindenkinek,nekem is!

Összehozhatnánk egy teázást,mit szóltok hozzá?Vagy egy pizzázást?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Lina
De örülök! Szurkoltam Neked nagyon, vigyázz nagyon magadra!

Hajni
Én benne lennék!

Szép napot mindenkinek!

Andi & Petike & Dorka
Kép
Kép
kocsisandrea
 
 

 
 

Nagyon Boldog Új Évet kívánunk mi is mindenkinek! Remélem jobb lesz mint az előző!! :wink: :lol:

Lina: neked meg szívből gratulálok és drukkolok, hogy minden rendben legyen!! Majd tájékoztass minket a fejleményekről!! :wink:

hajny: Teázás jó ötlet , pizzázás mégjobb!! nyamm nyammm... :lol: :lol:

KépKép
erszényes
 
 


Sziasztok!

MI is mindenkinek nagyon boldog, mosolygós új évet kívánunk!

Lina, Gratulálok a babához! Szorítok értetek! Vigyázz magatokra! Ne haragudj, hogy nem tudtam Veled múltkor beszélni, olyan össze-vissza voltunkakkor ott a Malomban. Bocsánat.

Írjatok, pörögjön fel a topic! :) Merre van mindenki?

Szép estét! Lili
birolili
 
 


Sziasztok,


Mi is nagyon boldog új évet kívánunk mindenkinek!

Hébe-hóba olvasgattam, de most én vagyok abban a cipőben, mint annak idején Cukker és mások, Dorka sokat ébred. Most is.

Lina,

Nagy-nagy gratula. Vigyázz magatokra! Mit szólt a család? Lili megérzése szuper!!! Kész nőci lett belőle.

Megkésve bár, de minden szülinaposnak, Anna, Lili, Levi, és névanposnak Lina, Évik nagyon sok boldogságot kívánok.

Mennem kell...

geli08
 
 


Sziasztok!

Nem volna baj ha újra mindenki soxor jönne.Tom én sem sűrűn jövök,de hát a gyerek meg a munka sok időm elveszi. :lol: :lol:
Délelőtt is ahelyett hogy itthon takarítanék,elmentünk Annát korcsolyázni tanítani.Az Auchan háta mögött van egy vízgyűjtő,kis sekély,az befagyott,és ott koriztunk.Ahhoz képest hogy Anna lábán ma volt először kori,naon tuttin csinálta.Teszek fel majd képet is,csak még Endrus telóján van,és le kell tölteni a gépre,én meg nem értek az övéhez.Ígérem teszek.

Na de írjatok,ki hol Szilveszterezett?
Erszényes?Hol jártál?Ja,tom! :lol: :wink: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Dorkának
Nagyon,nagyon boldog Szülinapot kívánok!Minden szépet és jót neki!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!

Boldog Új Évet Mindenkinek!


A pizzázásban én is benne lennék, ha megjön a lóvém.

Télleg, Lányok, meló kellene! :? Ha bárki hall valamit, szóljon, akár itt privi, akár iwiw(lehet, hogy az a biztonságosabb).
Nagyon megköszönném.

Kép
adrienn021
 
 


Ígértem korizós képet.Csak egyet,nem akarok untatni senkit.
Kép

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


nem untatsz Hajni

Ügyes a leényzó

Bocs, de nekem most vizsgaidőszakom van....semmire nincs időm, főleg tanulni nem.... (egy hónapja taknyol mind2 fiú ááááááááá)

Lili, jó hogy itt...

na és persze BÚÉK

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi
 
 


Sziasztok!

Hajny,
szupi a koris kép. Sajnos mi még idén sem fogunk rendesen korizni, mert Lili lába csak 23-ig nőtt, a legkisebb kori meg 25-ös. Majd jövőre. Olyan kétélű cipőre szerelhetője van.

Lili,
láttam, hogy nagyon el vagytok foglalva, csak gondoltam azért köszönök :lol:

Nem lehetne pizzázás helyett tea? Megpusztulok, ha elmegyek pizzázni, és nem ehetek pizzát. A cukor miatt viszont nem ehetek. Amúgy ma vettem teljes kiörlésű rozslisztet, meg élesztőt, és fogok sütni barna pizzát. Muszáj, nagyon kívánom. Csak tudnám hogy kell pizzát sütni??????????? :lol: Hajny, esetleg egy recept???

Nekünk nem indult jól az évünk, Balatonon szilvesztereztünk, aztán 1-én reggel valami barna trutyi jött belőlem, persze rögtön kétségbe estem, bementünk Veszprémbe a kórházba. Pici Pötty rendben volt, csak azt mondták, hogy valami mióma benyomja a petezsákot.
Be akartak fektetni oda, meg minden.
Ma elmentem ide a kórházba, és képzeljétek, az égadta világon semmi sincs ott, szép kerek a petezsák..., azt mondta a Bérczi I., hogy bármikor csinál nekem olyan képet, amin úgy látszik, hogy be van nyomódva, de nincs, minden ok. A barna meg valószínű csak azért volt, mert van egy pici méhszájsebem, és megsérthette az utrogestan.
Ugyhogy babócska, most 9 hét körüli, 1,8 cm. És Lili szerint lány, és ragaszkodik a Katához. Ő találta ki, és hallani sem akar másról.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,ne haragudjatok hogy csak igy beirok ide,csak kérdezni szeretnék valamit,ha lehet.Kecskeméten fogok szülni nyáron a Terebessy Károlynál,és szeretnék egy két infot szerezni a kecskeméti szülészetröl,mert ugyanis nem hallottam tul jókat rola.Meg hogy lehet e kérni szülés után külön szobát,meg ilyesmi.
A válaszotokat előre is köszi!
krissy3
 
 


Sziasztok :)


Előszőr is BÚÉK! :)

Hajny
Szuper a koris kép Niki is most szomabton vette fel életében előszőr a korit de vasárnap már egyedül korizott hihetetlenül ügyik még ilyen kicsinek bezzeg Én :lol: :oops:


Bepa
Akkor nem is jártok bölibe? Szegénykéim akkor nem jött ki most túl jól de ügyes vagy Te menni fog :)

Lina
NAgyon drukkolok nektek vigyázz magatokra :) Lili nagyon ééédes :) Szerintem tök jó név a Kata :) és még vezetéknevetekkel is alliterál mi is azért választottunk A,Á kedőbetüjű nevet mert az olyan jó kimondani olyan dallamos.

Adri
lehet hogy hamarossan egy cipőben járunk majd... Zsókáéknak nagyon beindul a másik vállalkozásuk és szükség lesz rá ott és vagy megszűnünk vagy eladja vagy felajálott hogy vegyem át, csak sajnos nincs főlös pár millióm ...

Lili
De jó rólatok is hallani :) Zsófikának hogy ízlik az ovi ? Hogy teltek az ünnepek ?

Geli
Hogy aludtatok ? Szopizni kell fel Dorka? Gergő hogy van allergiával hogy állotok.

Krissy
Én már "régen " szültem azóta már sokmindne megváltozott :) De a többiek biztos tudnak segíteni .

Thymi
Hogy vagytok ? Nagyon tetszik az iwiw.-es képetek :)

Kecsóné
Hogy vagytok ?
És Beáék ?



Nálunk egyébként minden ok ...mindenki jól van. Niki szerelmes :) Adri változatlanul nagyon "hisztike" :roll: :) Ákos meg .... igazi pasi ... :lol: :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23
 
 


Sziasztok!

Roz
Először is Adrinak boldog szülinapot így megkésve!
Azért remélem jól eltelt neki.
Valamiért nem látni Ákos képét a vonalzón.Vagy cserélődik most?Igazad is van,Ákos igazi pasi!Klassz pasi.... :lol:
Szóval Niki meg szerelmes!Nem lehet elég korán kezdeni igaz?

Krissy
én sajnos nem túl sok mindent tok írni a kórházról,nem itt szültem.Nővéremnek nem jött összeelcsesztek mindent amit lehetett,úgy döntöttem nem teszem be a lábam oda.De másnak meg semmi baja vele.Írok pü-t.

Lina
szerencse hogy ennyi kis barna folyással megúsztátok!Vigyázzál magadra!Meg a kis Katára!Micsoda dolgokat lát a lányod!Csak kommunikál vele nem?
Kori ráér jövőre is ,de ha ráadod a 25-öst,nem lesz gond,tud vele menni.Anna lábára is nagyobb egy számmal,rátapad ám naon a kori a lábra,nem is baj ha nagyobb,én vastag zoknit is adtam a lábára,a harisnya tetejére. :lol: Így nem vágta,nem törte sehol sem a lábát.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok!

BUÉK mindenkinek!

Krissy -én csak annyit mondanék,h.a korház maga nagyon lepukkant, de az orvosok,ápolónők és az aszisztensek nagyon segítőkészek és borzasztó rendesek.Lesik minden vágyad,ohajod.Én rosszat nem tudok mondani.


Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Végreeeeeeeeeeeeeeeee
:lol: :lol: :lol:
Olyan jó h ilyen sokan írtatok!

Benne vok egy kis lazulásban én is….

Geli
Nagyon sok boldog szülinapot a lánykádnak!!!
Az mit jelent h sokat kel? Nimó sem egy leányálom… Gyopi meg alvajáró. Karámos gyerekágya van és abból képes kiesni éjjel és nem a bejáraton, hanem ott, ahol a legmagasabb a karám. Éjjel felül és dumál, úgy h nincs felébredve. Épp tegnap valami hercegről magyarázott, de nem tudtuk kiszedni belőle reggel h mit álmodott.

Hajni
Mi is voltunk korizni szombaton a Katonába. Hát Gyopinak nem tetszett annyira…7végén megint megyünk. Nagyon ügyes Anna!

Gabi
Jobbulást a fiúknak!

Lina
Vigyázz magadra és a ki Katára !

Krissy
Nem tudok segíteni én sem….Gyopit Szolnokon szültem, Nimót meg Félegyházán. Ha a kettő közül választanom kéne: Szolnok.

Adri
Köszi h gondoltál rám! Kidobtam az uccsó adag fagyitejet is, kellett a hely a virslinek.

Roz
Sajnálom a melót…remélem megoldódik.
Adrinak sok puszi!!!!!! Gyopi azt igérte, mire jön a következő szülinap, felhagy a hisztivel….kíváncsi leszek.

Rólunk
Tegnap voltunk védőnővél, igaz pénteken lesz Nimó 11 hós, de nálunk csak heti 1x van tanácsadás és jövő héten nem tudok menni…
Szóval 9,5 kg és 78 cm. 16 dekát hízott csak 1 hónap alatt. Nem akarom hízlalni, csak azért lepődtem meg rajta, mert már ESZIK. Napi 2 fix kajánk van és közben is eszeget, persze szopi is van még. 1 hónapja amikor alig akart enni és szinte csak szopizott, fél kg-ot hízott 1 hónap alatt… Mondjuk rengeteget mozog. Még nem megy, de már néha elfelejt kapaszkodni és ha észreveszi, óvatosan leül v megkapaszkodik, szóval nemsoká itt a vég…
Sajna megint nem unatkozunk….van a vállgödrében egy csomó, amire eddig azt hittük h nyirokcsomó mert pont beteg is volt, de már nem az és csomó változattlan. Szóval holnap megyünk röntgenre, vv-re….nyaki UH-ra febr 16.-ára kaptunk időpontot….remélem apa tud intézkedni h hamarabb legyen.

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Sziasztok!

Thymi
óóó,ezt nem is mondtad a telcsiben,hogy van egy csomótok!Remélem semmi komoly!Azért durva hogy február közepére kaptatok időpontot.Nem hiszem hogy ennyire szar lenne az egészségügy,hogy még a pici gyerekeknek is ennyit kelljen várniuk! Drukkolok hogy ne legyen baj!

Lina
el is felejtettem írni,csütkön talizok a főnökömmel,ő nagy pizza rajongó,megkérdem tőle a recit.Tuttti tud mondani vmi jót.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Köszönöm nektek a válaszokat,nagyon aranyosak vagytok.

Timcike:téged régebben olvasgattalak,mikor még kismama voltál. :) Én amugy alkalmazkodo,csendes természetü vagyok,szerintem ha valaki ilyen,jobb szemmel nézik.Kicsit pánikolós is.Aki rosszat mondott a korházrol,az egy nagyszáju,visszabeszélös,türelmetlen,nem alkalmazkodo lány,biztos hozzá is akkor igy álltak.Azt mondta,hogy nem takaritanak,piszkos,a takaritok bunkok,ráboritották az infuzio tartot,szülés közbe hisztizett,gondolom megelégelték,azért nem kezelték ugy ahogy szerette volna.

thimy:az a baj,hogy én is itt szülnék,csak a Terebessy az orvosom,az elsöt is nála szültem,Szabadszálláson.Most is nála akarok.Gondolom a kedvemért nem jön át ide megszüleszteni :lol:
krissy3
 
 


hajnalka:neked is köszi :) Sikerült.
krissy3
 
 


Hajni
Azért nem mondtam mert délután mondta a doki.

Krissy
Én is dokkim után mentem :wink: Eleve azért jártam hozzá, mert ismerős, meg h nem itt dolgozik helyben. Csak a 2 gyerkőc közt munkahelyet váltott...

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


krissy3- én nem tapasztaltam hála!Mikor én voltam, mindig fölmosták a szobát egy nap 3x is.A takarító nő is nagyon aranyos volt.Szoval, én nem panaszkodok.Leet akitől hallottad az csak álmodta. :lol: :lol: Én is csendes voltam,míg be nem kötötték az oxitocint. :lol: Utána nagyon szenvedtem,még sírtam is, de megérte.Olvastam,h.lehet kislányotok lesz!Gratulálok! :wink:

Lina-ne aggodj,biztosan minden ok lesz.Egy egészséges kisbabát hozol a világra időbe. :wink:


Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


timcike:
köszi a gratuláciot,aranyos vagy.Neked is nagyon aranyos a babócád.
krissy3
 
 


halihó..van élet :P

Lányok, aki esetleg Szolnokon Cegléden szült priviben írjon lcci orvosról kórházról (pro-kontra)..Nem nekem kell:)

már csak 1 vizsga...

Roz: jár Bebe bölcsibe, mert csak orra folyt (pont a szönetben) most már Neki semmi baja, azon kívül, hogy ordít amikor ott kell maradnia (én meg összeötörk minden reggel)

Thymi: sajnálom Nimót, sorítok ne legyen semmi komoly.
amúgy igen szép nagylegény lesz, ha így halad:)

nem is tudom írtam-e, Levi tisztára meg van táltosodva, egyfolytában beszél, persze nem minden érthető, de nagyon igyekszik, de az alvása katasztrófa lett...

a href="https://lilypie.com/">Lilypie
Gabi
bepagabi
 
 


Ma körbejártuk a dokikat. Véreredmény csak holnap lesz. A dec. végi kakieredmény végre (3 hónap után) negatív lett. Megcsinálták ma a röntgent, ami kimutat egy 3 és egy 1 cm-es csomót. Voltunk UH-is és megerősítették h elmeszesedett nyirokcsomóról van szó. Valszeg sokat volt egyhuzamban beteg és attól alakult ki, ill az Uh-s drnő még azt feltételezte h kialakulhatott a BCG oltástól is, mert azt a bal karjába kapta és a csomó baloldalt van (ill. vannak). Azt mondta h nincs vele semmi teendő, de figyelni kell. Háziorvossal a férjem beszélt... Most Zsolti még beszélni akar gyereksebésszel h ő mit mond, kell-e vele csinálni valamit, de nagy valószínűséggel majd el kell távolítani...

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Boldog új évet mindenkinek! Egy picit megkésve! :)

Lina-Nagyon-nagyon örülök, hogy végre sikerült! Éppen valamelyik nap gondoltam Rád séta közben, h. vajon mi lehet már Veletek? És bekukkantok, és íme!!!! SZUPER!!!! :lol: :lol: :lol:

Bepa-Én Cegléden szültem, csak jót tudok mondani! Sőt, nagyon jókat! Nem akartam hazajönni! :lol: Pedig nagyon jó itthon is! :lol:
Én Székely Doktornál szültem (ill. császároztak), és szülésznőt is felkértünk, mert itt erre is van lehetőség. Bár nem simán szültem, de Ő végig mellettem volt, és mindig bejött segíteni, ha kellet. Bármikor hívhattam (volna), ha szükségem lett volna Rá. Szóval csak jót!!! A szülésznő Tóth Piroska. :)

Ha lesz időm, jövök még.

Mózi mindjárt egy éves.... :shock: :) Hihetetlen!!!

Kép
estelle26
 
 


Sziasztok!

Krissy
én is az orvosom után mentem,és mivel még választhattam,Szabadszálláson szültem.Szerintem Terebessy elvállalna egy szülést itt Kecskeméten.Főleg ha régi betegéről van szó.

Thymi
ki kell vágni?Hát az nem semmi.De inkább,minthogy vmi baj legyen.Kitartás,drukkolok ne legyen semmi gond.

Bepa
Anna is beszél egyfolytában,átérzem,azért jó nem?Kis csivitelés.Az alvás meg hátha rendbe jön hamarosan.
A vizsgához meg szorítok.Mikor lesz?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


hajnalka:
most már csak kecskeméten van a doki,szabadszállás már megszünt,kecskeméten fogok szülni,én ugy gondoltam hogy szolnokra biztos nem jönne át megszüleszteni,mert kecskeméten nincs nagyon kedvem.
krissy3
 
 


Krissy,
szerintem ne félj a kecskeméti szülészettő. Én a lányom is itt szültem, és egy hónappal később, mint te, remélem most is itt szülök. Ha el tudsz vonatkoztatni attól, hogy nem túl modernek a mellékhelységek, a hordággyal le van verve a szobák alján a falon a festék és ki kell járni a folyosóra zuhanyozni, akkor hidd el, semmivel nem rosszabb, mint bármelyik másik kórház. Tiszta, tényleg napi 3-szor felmosnak..., de nem modern. A személyzet viszont profi, és szerintem jó része kedves is, szerintem sok múlik a te hozzáállásodon. Egy kérem, egy köszönöm szerintem sokat számít. Amúgy már van vip szoba, de nem fizetős, így passz, hogy ki kerül oda, vagyis, hogy milyen alapon. Az annyi, hogy bent van a zuhanyzó.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


krissy3-köszönöm szépen.
A VIP szobát bárki igényelheti, csak a dokijának kell előre bejelentenie.És persze azon is múlik,mikor te szülsz lesz-e üres ágy...mert ha nem sajnos hiába szoltál előre a dokinak.Én oda szerettem volna kerülni, csak sajnos engem császároltak,így buktam a szobát.Nekem a hordágyak abszolut nem tetszedtek.Pl.amivel fölvittek a műtőbe, azt hittem leesek róla, annyira keskeny és ódivatú volt, borzasztó!De mint már írtam ezek mind mellékes dolgok.A legfontosabb az,h.jó kezekben lesztek! :wink:


Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


thymi-Nimónak sok boldog hó. fordulót,gyógyuljon meg hamar!!!!

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


linácska,timcike:
köszönöm a válaszokat,csak azt szeretném még kérdezni hogy a vip szoba meg a baba-mama szoba kettö?
krissy3
 
 


krissy3-szivesen.Nem.A baba mama szoba az más.Ott többen vagytok.A VIP szoba az csak 2 ágyas és a zuhanyzó bent van a szobába meg a wc,vagyis egy külön fülkébe, de nem kell ahoz kimenni. :wink: Ne idegeskedj,minden a legnagyobb rendben lesz.

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Krissy,
ahogy Timci is írja. Baba-mama szoba van 2 és 4 ágyas, a baba veled van, de wc-re, és zuhanyozni ki kell menni. A vip is kétágyas, de benne van a "fürdőszoba".
Ha nincs hely, vagy a szülés körülményei nem engedik meg, hogy ilyenbe kerülj, akkor marad a jó kis hatágyas.
Na én ezt az egyet szeretném elkerülni. Az állandóan tele van látogatókkal...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Krissy
Na ezért volt jó Szolnokon...az egész gyerekágyas részre nem lehetett bemenni. Mi mentünk ki a látogatókhoz és a babát is csak üvegfalon keresztül láthatták. A másik előnye számomra, h mivel elég messze van Kecskeméttől, nem volt látogatódömping....a szobatársam épphogy megbírt szoptatni, mert folyton jöttek hozzá. Lehet neked pont ezért lesz jó Kecsó :wink:

Hajni
Még nem tudom h ki kell-e vágni.

Timci
Köszi! Hihetetlen h már mindjárt 1 éves....

Kép
Kép
Kép
thymi
 
 


Thymi-én 6 ágyasba voltam, és nem volt tele látogatókkal, csak a látogatás idő alatt.A babákat senki sem láthatta,csak ha fölment a 4-re és ott is csak üvegfalon keresztül mutatták meg. :wink: Szopi idő alatt még a férjeket sem engedték be.Úgy hogy nálunk nyugi volt.Én teljesen meg vagyok elégedve a rendszerrel.Nekem az esték voltak szörnyüek, nagyon vágytam haza, hiányzott Attila... :oops:

Hát igen,telik az idő, de rendesen.

Lina-köszi...nem is jutott eszembe,h.fürdőszobát írjak... :lol: :oops:


Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Helló-helló!

Lina
na,megkérdeztem drága főnököm.Két dolgot mondott,egy negyed rész rendes lisztet kell használni,három negyed rész rozsliszt.Minden olyan mennyiség benne mint normál esetben.Étolaj is kell bele,no meg azt mondta ecetet egy evőkanállal.Az nem tom miért,nem is kérdeztem.De ha kihagyod sztem nem lesz gond.
Másik verzió,meg mindenből ugyanannyi mint normál lisznél.De akkor valószínű nem fogod a fejed fölött pörgetni a tésztát a kezedben. :lol:
Ja,mondott még vmit,de azt nem sértésnek szánta,ne egyél addig míg meg nem szülsz. :lol: :lol: :wink: Gondolom helyre jön a cukrod már akkor.
Ugye nem volt sértő?Szólj ha sütsz,értesítsz a fejleményekről.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Jaj,most jut eszembe,említette Erszényes öccse,hogy nem BL55-ös lisztet kell használni cukor betegeknek,hanem BL20 körülit,mert az csökkentett szénhidrátú.Valami ilyesmi.

Kedden megyek nődokimhoz ellenőrzés,rákszűrés.Két hely van amit nem naon szeretek,ez és a fogorvos.Bár mind a két dokim naon tuttin.Ezek naon érzékeny helyeim.

Hogy telt a hétvégétek?Nekem munkával.Én hétfőn,kedden,szerdán itthon leszek,Endre is szabin van,egy kicsit együtt leszünk.De jó lesz! :lol: :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Sziasztok csajok!

Kérlek, ha valakinek van kedve hozzá,minden nap csak 1x lehet szavazni,szavazzon Csernus Attilára. :wink: Megköszönném. :oops:


http://palyazat.picibaba.hu/2009-januar ... orrend=abc

Kép
Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Végre van egy kis mozgás..:) Jó olvasni Titeket! Betegeknek jobbulást!! Időm semmi...még magamra sincs, vmit nagyon bénán csinálok...:(


Krissy,
először is nagyon boldog várandóságot kívánok Neked!
Sajnos én azok közé tartozom akik nem a legjobb vékeménnyel vannak a kórházról..de ez mindegy is. Amit nem kérdeztél, de talán fontos lehet, hogy itt még a rooming inben sem lehet veled éjjel nappal a Pici, csak nagy kűzdés árán...esetleg.

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
gadevi
 
 


Hajny,
köszi. Amúgy nekem valószínű már nem fog helyrejönni, vagy fogalmam sincs, mert én nem a terhesség miatt lettem cukros, hanem eleve csökkent glükóz toleranciám van. Igaz lehet, hogy a baba javít rajta, állítólag erre is volt már példa. A pizzát majd kipróbálom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!
Nagyon rég jártam erre, akkor is csak 1-2 kérdéssel, most is a segítségeteket szeretném kérni. Magánbölcsödét keresek 13 hós kisfiamnak, heti néhányszor 1-2 órára, utána délelőttre, mert mennem kell dolgozni márciustól délelőttönként. A neten nem találtam magánbölcsit Kecskeméten, ugye ilyen hamar bekerülni nem magánba szinte lehetetlen (a forradalom utcaiba van remény, de halovány, és kell egy B terv)...

Tudnátok segíteni címekkel, tapasztalatokkal?
Előre is köszönjük!

Kép
kkriszti77
 
 


gadevi:
köszönöm a jo kivánságot,hát nem örülök annak amit irtál.A rooming a baba mama szoba?

timci:hányan szülnek egyszerre a szülöszobán,szabadszálláson nem volt más csak én.
Mennyi ideig van bent a baba szopizáskor?
krissy3
 
 


Sziasztok!

kkriszti
A kinderovit kérdezted?Ott is van bölcsi rész,egy teljesen különálló épülettel rendelkezik.Bár nem olcsó,de tutti jó.

Lina
hát ezt nem is tudtam hogy már eleve az voltál,én kívánom hogy javuljon ez meg!

Gadevi
nem hiszem hogy te csinálnál valamit rosszul,egyszerűen az élet ilyen.Nekem sincs mindenre időm amire szeretném. :lol: De azért egy szoli néha belefér. :lol: :wink:

Krissy
hát erre nem tom a választ,én örültem hogy ott éjszaka elvitték,legalább kipihiztem magam a szülés után és persze beindult teljesen a tejcsim is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 


Krissy,
szerintem nem olyan rossz dolog az, hogy éjszakára elviszik a babát. Ez annyit tesz, hogy olyan 3/4 10 körül elviszik este, és reggel fél 6-6 körül már hozzák is. Vagyis, ha szeretnél lezuhizni mondjuk este, meg reggel, mielőtt hozzák, akkor kb. tudsz aludni 11-5-ig. Ennyi meg szerintem azért nem árt. Én tuti nyugodtabban aludtam, hogy tudtam, éjszaka jó helyen van a lányom, vigyáznak rá, figyelik... Itthon az első pár napban még a délutáni alvása közben is ültem az ágya mellett, hogy vesz-e levegőt. wc-re is úgy mentem el, hogy ha odaült más :lol:
Ha nem baba-mamában vagy, akkor 3 óránként hozzák a babát egy fél óra, 40 percre.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kriszti,
a Malom mögött van a Bambino-ház, oda biztosan felveszik akár néhány órára is. A Hoffman J. utcán.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


szia linácska:
köszi az infot,baba-mama szobába szeretnék kerülni,ha sikerül.Engem nem zavar ha éjszakára elviszik a babát,azért olyankor kell pihenni is.
Te is gondolom kecskeméten fogsz szülni,ki a dokid?
Hogy viseled a terhességet?Látom van már neked is egy kislányod,mit szol a kistesóhoz,vagy ö még nem érti? :)
krissy3
 
 


Köszönöm lányok az infókat!
Jó babázást, babavárást!

Kép
kkriszti77
 
 


Sziasztok!

Már ezer éve nem írtam ide... csak most hogy olvastam Krissy-t, gondoltam írok pár dolgot.

Én is Terebessy Károlynál szültem 2007-ben, és a kméti kórházban. Nekem nem voltak rossz tapasztalataim, szerintem, ha pozitívan állsz hozzá és a nővérkékkel is kedves vagy, akkor nem lesz gond. A baba-mama szobában (másnéven rooming-in) tényleg elviszik éjszakára a piciket,de ha kéred, akkor 1 óra körül lehozzák szoptatni. Amúgy meg az a pár órácska tényleg kell ahhoz, hogy letusolhass és aludhass egy kicsit.

Ma megyek Terebessyhez, mert úgy néz ki jön a tesó (múlthéten pozitív lett a teszt), remélem mindent rendben talál... és akkor én is nyár végén szülök. :D

Kép

Kép
falevel2
 
 


Sziasztok!

Falevél
nagy gratula neked,micsoda jó hír!Ezért jó benézni ide!Mindig lesz kisbabázó!A legjobbakat!

Micsoda szép idő van ma!Az ország egyik felében jégeső,itt meg ezerrel süt a nap.
Ezért további szép napot mindenkinek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?