Jó reggelt, mindenkinek!
Hordócska! Nem semmi nődoki lehetett! Itt is rendel a kórházban? Mert van 1-2 aki tőletek jár ide. H.Cs. és Sz.A. Az előbbiről igencsak rosszakat hallani!
Most ott lakik nálatok anyukád? És mit csinált?????????!!!!!!!!!!! Remélem csak rosszul értelmeztem!
Gereszke! Ugye meggyógyultál, és nem azért nem jössz, mert még betegebb vagy?!
Csilla! Kérdezhetek valamit? Ha nem akarsz, nem válaszolsz!
A párod mondta el, hogy mi a helyzet, vagy te jöttél rá?
Van egy ismerősöm (pasi), aki pont 10 éve Szilveszterkor vallotta be, hogy van valakije. A felesége felcuccolt a kisgyerekükkel és ide jött hozzánk majd' 150 km-ről. Aztán a srác is utánuk. Mindent megbeszéltek. Elhelyezkedtek itt, de a pasi őrlődött. Időnként felkerekedett, hogy elmenjen a másik csajhoz, de a családja győzött. Ez kb. fél évig tartott, aztán sosem ment és nem is kereste többé. Persze a srác vezekelt még 1-2 évig, de azóta tök jól elvannak és jobban figyelnek egymásra.
Náluk is hiba volt, hogy az anyuka csak a babával foglalkozott, a férjével nem sokat. Hát, akkor asszem én is fel lehetek készülve...
A 3 gyerkőc mellett, ami szabadidőm marad pl. éjszaka, azt inkább alvással, esetleg nagy ritkán (tegnap) olvasással töltöm, és az összebújás szinte eszembe sem jut! Defektes vagyok, mi?!
Nem tanulok más hibájából! De, ha nem megy, mit csináljak?
Na jó, nem is fárasztalak tovább titeket, és bocsi, hogy ilyeneket is leírtam!