Új privát üzeneted érkezett!

Fenci! Ha van kedved majd csörögj fel, hogy mikor menjek látogatóba!!! :)

Kép
Kép
sleepin
 
 


Hali!

Likasóra.Aztán lesz még 3.
Elvagyok, kicsit álmosan mert nem aludtam csak 5,5 órát...
Nátha tűrhető, igyekszem nem ordibálni a kölkökkel...
:wink:
vizkriszisback
 
 


Kép




Sziasztok!
Megjöttünk Tapolcáról, jó volt! :lol:
Bár piri próbált kibabrálni velem, de nem hagytam magam! :wink:

Voltunk túrázni, fürödni, borozni. Pezsgőztünk a hegytetőn.

Ma még szabin vagyok, holnaptól jönnek a szürke hétköznapok.
Vendég
 

 
 

Jó reggelt! :lol:

Kép

Lili!
RMPPB=rohadjon meg piri és párja barna! 8) Gyugyi találmánya :D
mifél szurit? :roll: ez engem is érdekel
8)

Krisz!
jobbulást neked is, én szilveszter reggel óta vagyok ilyen , a hétvége se gyógyított meg :shock: :?
azért drukkolok :D

Ticsi!
elhiszem, h 2 gyerekkel nem könnyű...félek eggyel sem...majd meglássuk :lol: ,bár a szállodában, sőt a wellnes részlegén is voltak kisbabákkal is :shock:

Tavika!
nektek is szupi lehetett, képeket dobjál :P

Fenci!
hogy vagy fekés ügyileg?bírod még? :lol:
tényleg 8 kilónál tartasz? :shock: mondjuk te vékony vagy :roll:
én nem tom követni, mert csak a múlt héten vettem mérleget, edig csak a védőnő mért, meg otthon anyunál, meg isminél, de mindegyik mást mutatott :roll: :shock:
én meg kistehénként mekdtem, és nem szabadna állítólag 10-nél többet híznom :roll:
megfogadtam, h jan.1-től jobban odafigyelek mit eszem, meg torna...stb
:roll: :oops: :roll:

Csipcsab!
Flórácskát meg se dícsértem, olyan csinos mint az anyukája 8)

Kukac kismami hol lehet?????????? 8)
Vendég
 


Kép

Kép

Kép

Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Mától dolgos hétköznapok vannak ismét. :? 8)
Igaz már nem túl sokáig. 8) Holnap beszélek a főnökömmel a lombikkal kapcsolatosan. Remélem nem fog ezért kirúgni. :roll: Bár ő mondta, hogy szóljak előtte. :roll:

Vicuska :D

Szép helyen voltatok. :D

Megyek dolgozom tovább, jók legyetek!

"Mindig új reggel jön és az élet újabb esélyt ad."
kobzoszsu
 
 


Sleepin :D Ma-holnap csörgök és megdumcsizzuk. :D

Tavika :D Irigy-irigy a programért! :P Kérünk szépen képeket! :wink:

Vicus :D A reggeleim nagy jajgatásokkal kezdődnek, nagyon fájnak a csípőim az oldalt fekvéstől, meg recseg-ropog. Napközben sokkal jobb, akkor azért ülni is szoktam. De egész jól bírom és nemtom hogy csinálom, de unatkozni sem unatkozok. Mindig kitalálok vmi feladatot magamnak amit ülve is lehet csinálni :lol: Én is most visszafogtam az édesség evést, mert azért is szaladtak fel a kilók... :oops: :oops: Holnap megyek vérvételre, remélem még mindig rendben a cukrom, mert nem tudok nemet mondani az édességnek.... :oops: :oops: :? Egyáltalán nem vagy kistehén!!! Nagyon csini kismami vagy! :P Szuperek a fotók és szép időtök is volt (mármint a hideg ellenére). :wink:

Zsu :D Remélem a főnököd normálisan fog hozzáállni a hírhez! :wink:
fenci
 
 


Vicuska
klassz képek, jó lehetett :) nem fáztatok nagyon?
én úgy 7 kilónál tartok :? most ünnepek alatt jött 2 :lol: ja, meg nem kaksiztam mérés előtt Kép
figyu, novemberben kellett volna emlékeztető oltást kapni a kutyinak, nem nagy gond, hogy csak most visszük? :? nem jár ki csak a kertbe.

Zsu
hát csak nem lesz olyan genya :evil:

Kép
gaby25
 
 


Gaby!
dehogy baj, a lényeg, h ha később is, de megkapja :lol:
mennyi idős?fotó? :D
tényleg, lehet lemaradtam, de nem mostanában voltál 4d-n? :roll:

Fenci!
ügyi vagy, h nem unatkozol :D , a csipőm 2 oldalt nekem is fáj ha fexem 8) :?

Gyugyi!
helyes a macsekod a gallérjában! :D megbékélt már? :D

Zsu!
remélem jól fogadja a főnök a bejelentést :)
Vendég
 


Vicuska
genetikai UH-n voltam, de nézték 4D-vel, fel is tettem két képet, az egyik a kukacról :wink:
kutyi 8 hónapo, majd otthonról teszek fotót :P kis bestia, végre szobatiszta, benti pelust nem használta, most már jelez, ha ki akar menni :D utána rohan a kamrához, mert tudja ügyes kislány volt, és kap jutalomfalatot :lol:

Kép
gaby25
 
 


vicus
Bfüred tuti hely, mi nagyon szeretjük a mólót, és nyáron van kisvonatos városnézős túra. Mi akkor voltunk, amikor Davit vártam, és hát pesze, hogy akkor túrták az utakat, örültem, hogy nem szültem meg a zötykölődés végére. Aztán amikor Davi 3 honapos volt, elmentümk oda 3 napra, tuti volt, bár az már okt-ben volt. A méásodik kép, az a köves, olyan mintha tengernél lenne. elvégre magyar tenger :)

ticsi
ja két kölök mellett kex... ne is emlitsük. én is felirattam magabiztosan a fog.gátlót. na, szedtem 1 honapig, mondván, minek... én azon csodálkozom, akinek van 3 gyereke, mikor hozzan össze a negyediket :oops: aztán ahogy jobban és megbizhatobban alszik a pici éjjel, ugy megjön ám a kedv is :lol: az volt mindig a "kedvencem", amikor rászántam magam, belelendültünk, és a legjobbkor felsírt :roll: előőtte szoptatsz, utána szoptatsz :wink: de ez iylen időszak. aztán meg átjönnek :shock: bár peti csak egyszer jött át, akkor már 4 éves volt. na. ezt hallgattuk fél évig, hogy mit csináltunk apával. abban buztunk, az oviban nem adja elő :roll:

tavi
dejó, ti is kirándultatok:) a tavasbarlang ilyenkor nyitva van? én azt akaorm majd egyszer megnézni. szülinapi fülbevaló megvan?

zsófi
igen, tessék irni!

fenci
aszalt gyümölcsöket nem szeretd? az is édes, bár nem süti, tudom. vagy nápolyi, az mégse tömény csoki. vayg kakaó, bár attol nehéz vécézni, ha sokat iszol, de naponta egy nem árt. esetleg karamelléás tej, amit de fözöl, az még rá is segit a nehéz dolgokra.

gaby
nem gáz a 7 kilo, félidönél sztem, én össz 12-t hiztam mindegyiknél, de Davinál az elsö 3 honapban 8at :oops: ja, ettem a jégkrémeket januárban.

lili
akkor ez valami closti-szuri? és végülis csak a prolaktin magas? azon kéne segitenie a bromonak, különben az inszem is hiába, nem?
Vendég
 


Vicuska!
Megvagyok, csak ma vizsgáztam és az elmúlt napokban arra készültem. Mázlim volt, az anyag felét tanultam meg és 9 kérdésből 8 bejött!!! :lol: Szépek a képk!!! Neked mióta van ilyen sötét hajad! :shock: :lol: Mi is voltunk csúszkálni a jégen, illetve az uram korcsolyázik, de engem nem enged. Majd jövőre a Babákokkal!!! :lol:

Fenci!
Tényleg ügyi vagy, hogy így bírod! Dokkerhez mikor mész? :roll:

Lili!
Hülye piri!

Krisz!
Én úgy szorítok!!! +++++++++++

Zsu!
Nem rúghat ki! Ha már benne vagytok a programban, akkor adnak igazolást és ha mégis kirúg jó kis munkaügi pert lehet a nyakába akasztani! :evil: Mikro kezdtek?

Ha nem jönnék a napokban az azért van, mert csütörtökön reggel is vizsgázom. 2-kor meg uh Tapolcán. Jó kis köröm lesz. :roll:

KépKép
zsófikukac
 
 


Lenne egy kérdésem: szerintetek lehet hogy az én kis Babókáim később ágyazódtak be? Azért gondolom, mert ugye a hcg szintem nem volt olan magas (nem gondoltunk ikrekre) az első uh-n is alig látszott egy kis pötty, míg Vicuskának és Szezsonak (bocsi Szezso, hogy említelek) ugyanakkor már jól látható volt a petezsák. És a mostnai uhun is kisebbek voltak az én drágáim, mint a többikeknek. Ebből gondolom, hogy később ágyaztak meg. Szerintetek???

KépKép
zsófikukac
 
 


Zsófi
Lehet, hogy később ágyaztak...nincs rá pontos "szabály", hogy hanyadik napon kell. :D Ne izgulj!!!Minden okés!!! :D Kövi uh?

Nekem meg fog jönni hamarosan.Ki vagyok hűlve, a hasam fájdogál és már rózsaszín van, a székleten meg az a misztikus véres nyálka brrr (bocsi).Remélem akkor ez azt jelenti, hogy nincs ciszta.Kivi vagyok mennyire fog fájni a mostani menzi...a múltkoriak nem fájtak.
Amúgy a sorrs rendezte így a dolgokat, hogy ne kelljen szilveszterkor pirizni, és a lombik kezdés is csak február elejére essen...ha nem lett volna ilyen hosszú ez a ciklus, el kellett volna tolni a kövit egy kis duphastonnal, hogy már február legyen. :wink: A fbruár már nyugis hónap lesz mivel párom januárban letudja a vizsgáit.Jól van ez így. :lol:
vizkriszisback
 
 


Kata :D Hát tényleg nem lehet semmi a 2 babó melletti keksz... :oops: Elképzelem ahogy megtalált benneteket a fiad! :lol: :lol: Aszalt gyümit nem szeressem, de az még rosszabb mint amiket összenyamnyogok, nekem tilos enni. :oops: Nápolyit imádom! :oops: Ma kaptam túrórudit apától. :D Nehéz dolgokkal hálistennek nincs bajom, kismanóm segít odabentről! :oops: 8) :lol: :lol: Előtte mindig bajom volt vele.... :roll: :wink: Januárban ettél jégkrémet??? :roll: Én babó előtt sok gyümit ettem, most meg le kell erőltetnem a torkomon, nem kívánom igazán.... :? mondjuk ilyenkor nincs is kínálat, nem csodálom.... :roll:

Kukac :D Te mázlista vizsgázó! :lol: További jó tanulást! Te ne is csúszkáljál! De férjednek sem ajánlott még, nincs befagyva a Balcsi, nem? :roll: Anyumék Keszthelyen voltak szilveszterezni, aszonta még nincs befagyva... Beágyazódás lehet 4-től 10. napig én úgy tudom. Szóval nyugi, babákokkal minden oK! :D Lehet a héten elszaladunk lepénykukucsba kizárólag, dokkerhez amúgy jan végén megyek.

Krisz :D Akkor a sors alkalmaszkodik a tervetekhez! :wink:
fenci
 
 


Kép

Voltam fent Kép
Tök jó volt!!! persze csak óvatosan... (Kicsit érzem a hasam.... :roll: )

Vicuska :)
Imádom a Balatont!!!! Télen csak eccer láttam. Széééép!!!!
Mérleggel ne foglalkozz! Mindig irigyeltem a vékony kismamikat.... nekem nem jött össze. Ha terhes vagyok, dagadok. Aztán meg lemegy. Ez van. Éhezéssel is képes voltam 26 kilót felszedni.
Macsek megbékélt, bár idegesíti a lámpabúra. :lol: Küldök képet priviben a sebéről, megnéznéd? :roll: Randa.

Kata :)
Én most is eszem jégkrémet!!! :lol: :lol:
Mi soha nem buktunk le a gyerekek előtt, pedig nem volt ajtó a szobánkon. Jó a fülem!!! :lol:
Bezzeg a macska mindig bámul....... :lol: :lol:
Most nem nyal semmit a lelkem, csak a pofácskáját.... meg a tenyerem!

Lili :)
Hajrá inszem!!! Milyen szurit kapsz?

Fenci :)
Hát, nem lehet könnyű annyit feküdni..... De megéri!!! :wink:
Ápdétnorbis édességet nem szereted? Csokipuding mennyei!!!!

Kukac :)
Mákod volt!!! Nem irigyellek a vizsgák miatt. Tucc koncentrálni?
Méretek miatt ne aggódj! minden terhesség más. Beágyazódás meg tól-ig van megadva, ha jól emlékszem.

Krisz
:)
Jól teszed, hogy mindennek a pozitív oldalát látod!! Mindennek megvan a maga oka. Úgy ám! :D

Gaby :)
Kutyapelus??? :) Nem láttam még olyat! Össze ne keverd a babáéval!! :lol: :lol:

Csipcsab :)
Szépséges Hercegnőtök van!!!

Ticsi :)
Majd megnőnek, aztán lehet élvezkedni!!! Én már csak tudom.... :wink: :oops: :lol:

Tavi :)
Hegytetőn pezsgőzés közben gondoltál ránk??? :lol: Van egy üveggel, ki is bontom. Rákívántam!! :lol:

Zsu :)
Ezért nem rúghat ki! Nyugi. :)

Ma tudtam meg, hogy szombaton dolgozunk. :roll: Ez a szünet második olyan napja, amit le kell dolgozni. Nem értem. Nem a munka büdös, ne értsetek félre.... Csak nem értem. Már azon viccelődünk, hogy augusztus 20. környékén melyik nap lesz, amit "ledolgozunk" szeptemberben. :lol: De kitaláltuk a frankót, visszük mind a 300 alsós korizni!!! Juhééé!!! :lol:

Na, bevetem magam a konyhába, harmadik műszak indul. Még jövök, hacsak... Kép

KépKép
zapáné
 
 


Tudtam, hogy be köll kukkantani eg ykis jókedvért!

Kata!

Beszartam röhögtömben...
Hogy hoztátok össze a harmadikat?
Én nem bírtam megvárni, míg apa elaltatja Árpit...Ádit könnyebb.
Hát asszem hiába lhznék, meg csodaminden praktika, időre tuti nem tudnánk, mert murphy alapján akkor viriböl egész éjjel!

Zsófi

No para! Később ágyaztak, nem találták a megfelelő takarót! A sok endo megzavarta őket, de láccik, milyen okosak, a jó helyet választották! :D

Vicuska

Nagyon csini vagy, de remélem nem fáztál fel! Ne tessék hideg köveken ücsörögni!

Krisz

:(

Zsu!

Görcsbe ugrott a gyomrom, de Zsófinak igaza van a lombikosokat törvény védi, csak a k...a munkaadók tudnak olyan indokot kitalálni, hogy semmi köze ne legyen a lombikhoz. Anno az én fejemben meg se fordult, hogy kirúghatnak a program miatt...
Muszáj szólnod? Ha elmész táppénzre?
Nagyon izgulok, majd írj, hogy mit mondott! Csuri, csuri!

Fenci

Én se tudtam letolni Árpinál egyetlen gyümölcsöt se, bezzeg a pizzát, sajtospogit, meg mindent, ami sós, sajtos, orrba szájba! Pasi!
Csak legalább most is megenné!

Csajok mi megállltunk a kilókkal! Meddig hagyhatom ezt? 6kgnál lefixálta magát...eszik 100-150 között minden alkalommal, sőt többször is mint kéne, de mégse hízik. Vajon miért? Nő? Szar a tejem? Vagy van ilyen időszak? Olyan jól indult, most meg el vok kenődve! Látom Árpi verzióját magam előtt!

Kép
ticsimû
 
 


Na jóvanna, nem parázok ám, vagyis próbálok, de már nagyon várom az uhut! :wink: :lol: és Két dobogó szívecske lesz!!! :lol:

Fenci!
Férjem is azon röhögött, hog több időt töltök azt sakkozgatva mit fognak kérdezni, mint a tanulással. De bejön. :wink: Balcsi be van fagyva. Már jó pár napja rá lehet menni, persze csak a part közelben, ahol amúgy is max. fél méter a víz, így ha be is szakad - de senki nem szakadt be, pedig sokan voltak- max térdig lesz vizes és megfázik. Honaptól vagy holnaputántól pedig hivatalosan is kijelölik a pályát, de azzal sokat szoktak várni, mert ha egyszerre több ezer ember tódul rá, ahhoz azért erősnek kell lennie.

Gyugyi!
nem tudok koncentrálni, egy óra tanulás után elfáradok és folton elalszom. Ezért is tanultam csak az anyag felét, mert többre egy hét :shock: alatt nem volt időm. Most két napom van rá. :lol: De hátha megint mázlim lesz! :wink: Ja és vizsga előtt mondogatom, hogy sikerül, jó kérdéseket kapok! :lol:

KépKép
zsófikukac
 
 


Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. Tegnap este volt tojifehérje nyákom. Ma érzem a hasamat és reggel egy kicsit páfrányosodott a pg/53.
A hétvégén a veszekedés miatt nem volt kex. :? :( Ha ma lesz, akkor még időben vagyunk? :shock:
De nekem nem szokott ilyen korán pé-m lenni. Inkább a 18. cn-en szokott lenni.
:shock:

Köszi előre is.

Puszi és drukk mindenkinek!
kolibri28
 
 


fenci! sajna nem tudok angolul, segíthetsz! :)

vicus! csini vagy :)

kukac! nyugi nyugi minden a legnagyobb rendben :)

én még mindig tiszta nátha vagyok...már jó lenne ha nem lenne semmi bajom!
csak február 23.ra kaptam időpontot a dokihoz, úgyhogy ebbe a hónapba se lesz uhu követés sajna :(
nemsokára megyünk síelni már várom nagyon!!!!!mostanába többet veszekedünk a kelleténél, jó lesz kicsit kiruccanni! :D

KépKép
dike
 
 


kolibri! előszőr van nyák és utána repedés 1-2 nap mulva. pont jó lesz!!!!!! :D

KépKép
dike
 
 


Vicuska
itt a kis bestia :D
Kép
Kép
Kép
Kép

Gyugyi
kutyapelust nem kell a seggére kötni :lol: földre kell tenni, de vettünk hozzá keretet is amibe be lehet pattintani, 5 ezer pénz, volt, és csak szétkaparta a pelust rajta. Elkezdett pisilni, felemeltem rátettem de azonnal be is fejezte, és nézett rám a gülü szemeivel :lol:

Kolibri
hancúrozzatok :wink:

Zsófi
biza, két kicsi kalimpáló szivecske, nyugi :P

Fenci
én az elején rengeteg gyümölcsöt kívántam, most már nem zabálok annyit :lol: én a húst nem kívántam annyira eleinte

Pkata
azt hittem második félidőben szokás többet felszedni :shock:

Kép
gaby25
 
 


Dike!
Jobbulást!
Én is beteg vagyok. Nem szelel az orrom. :?
Biztos jó lesz a síelés! Veszekedések ellen is. :wink: Romantikus is lesz!
Sajnálom, hogy ilyen sokára kaptál időpontot. De a január sajna majdnem mindenhol ilyen.
Akkor elkapjuk ma! 8) :D

Gaby!
Ez a kis kuty nagyon cuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
A fajtája mopsz?
Hát szürkehályogja az nincs! :D Nagyon szépek a szemei!
Kis zabálnivaló falatka volt még mikor kaptátok.
Hogy hívjátok?
kolibri28
 
 


Kolibri
cuki a neve :lol: találó, mi? :wink: :lol: igen, mopsz, és kislány :) majd akarjuk pároztatni

Kép
gaby25
 
 


ticsi
hogyí hoztuk össze a harmadikat? hát ugye anyuéknál laktunk a konyhafelujitás miatt, és mielött hazajöttünk, sokat kellett takaritani :oops: :lol: ugye kettesben, a gyereket nem hozhattuk a csempevágós porba... második nászutunk volt, éééés megszerettük a takaritást. azota szlogen: te aptyuk, kéne mán takaritani :lol:

zsofi
késöbb ágyazodtak a drágák, még keresték a jo helyet. meg pár mm eltérés lehet a mérés pontatlanságábol is. nekem is mondta a doki, hogy nem mindig tudja pontosan a mérendö felület elejére illeszteni azt a mérökeresztet, aztán akkor az számít pár milimétert.

krisz
szoval február lombik, de jo, akkor addig pihenteted magad, élvezitek a szabad ciklust :lol:

gyugyi
ez jo volt: bezzeg a macska mindig figyel. szegény, irirgykedik. hát, nálunk pedig mindig be van hajtva a gyerekszoba ajtaja, oszt mégis csenbden kilopakodott. ja, más hangokra figyeltünk :oops:

dike
de jó, hol sieltek? Bodajkon nem volt nagy hó, igaz? lassan már szánkózni is Ausztriába kell járnunk, annyira nincs itt hó. Majd gyugyi-mami viszi a bnet kölkeit a siturára szánkozni :lol:
sajnálom a kései időpontot, tényleg tulzsufoltság lehet. addig is jo a sielés, legalább lazitotok és egymásra figyeéltek.

kolibri
te jársz dokihoz? szedsz vmit? mi lett a fiad osztályának mikulás-csokijával? hasonloan álltak a kedves zsülők a karácsonyhoz is? :roll:

anyu elvitte Davit délelőtt, ott is alszik náluk. Hiányzik :(
Vendég
 


Tényleg találó a neve! :lol: Én is ezt adtam volna neki.
Akkor lesz sok kicsi cukitok. :D Hány kicsi kutyi férhet el egy ilyen apró kutyiba?
kolibri28
 
 


kolibri
akitől vettük ott 6 kiskutyi volt :D jó lesz majd gyed kiegészítésnek :P :lol:

pkata
hát igen, erre fel kel készülni, hogy a gyerekek nem mindig a legjobbkor toppannak be :lol:

Kép
gaby25
 
 


kata! pénteken ausztriába megyünk gerlitzenbe... remélem is h jó lesz! :)

KépKép
dike
 
 


Esik a hó!!!!!!!!!!!!! :)
Pucolhatom az autót.... :?

Gaby :)
Nagyon édes!!!!!! :) :)
Aszittem ra kell kötni a pelust a popsijára!!! ...mint Győzike! :lol: :lol: ... vagy nem ő volt? :roll:

Dike :)
Gerlitzen???? Oda megyünk mi is februárban!!!! Beszámolót kérek!!! Honlapjukat nézted? Jó hely!!! :wink:

KépKép
zapáné
 
 


csajok
találtam egy nagyon praktikus babakocsit, és újonnan ez drága fajta
http://www.vatera.hu/chicco_trio_sportkocsi_mozes_hordozo_117988916.html
véleményeket kérek szépen :)

Gyugyi
nem tudom hogy Győzike volt e :roll: de nem kizárt :lol:

Kép
gaby25
 
 


Gyugyi, naná, hogy gondoltam Rátok pezsgőzés közben!
Rád külön is gondoltam forralt borozás közben!Igaz, nem Hóhányó, de azért nem volt rossz...
A srác már előre köszönt, és a fotót is Ő készítette!

IWIW-en vannak képek, akit érdekel, ott meg tudja nézni.Ide nem akarok rakni olyant, amin rajta vagyunk...

Dike, jaj, de jó lesz Nektek!Imádom Ausztriát!

Zsófi, minden okés lesz a babákokkal!

Vicuska, nekem is az jutott eszembe, hogy nehogy felfázz!
De láttam, jó vastag a kabát, amin ülsz...

Gaby, jó ez a takarítós szlogen! :lol:
Helyes a kutyi!
Vendég
 


Kép Kép Kép Kép
Vendég
 


Én is akajok a Balcsin csúszkálni!!!!!!!!!!! :D

Fencikém, várom a hívásod! :wink:

Megyek aludni, ma extra nyűgös volt Bendegúz. Nappal 1 órát aludt, és kb. 10 perce aludt el... no comment............. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kép
Kép
sleepin
 
 


jaj lányok még csak most megyek fuvarba, pedig hulla fáradt vok, és reggel 4 50kor kelek :(

zapáné! igen gerlitzen, majd beszámolok! :)

KépKép
dike
 
 


Pálinkásat :!:
Kép

Megint macskás éjszakánk volt..... :? :? (Kakilt, belelépett, mert nem lát a burájától, aztán meg belehányt a saját nyakába..... isteni volt. :evil: )

Sose lesz má' szombat.

Megyek kukkolni iwiw-re. :wink:

KépKép
zapáné
 
 


Helló lányok!

Nos a szuri!megpróbálom megfogalmazni: a mensi első napjától számitott tizenharmadik napon kell beadni.előtte való nap nézik uh-n a tüszők fejlettségét.szóval ez valami fajta tüszőrepesztő szuri,mert a beadás utáni két nap a próbálkozások ideje! :-) (CHORAGON 5000 NE injekció a neve)

Gaby

helyes ez a kutyus.én is ilyenért nyúzom a férjemet.meg is mutatom neki a képeket! :-))

Kata!

az inszemről sajna még nem sokat beszéltünk a dokival.nem egy előre közlékeny típus.annyit mondott csak hogy ha három hónap próbálkozás utánn sincs pozitív eredményünk inditjuk az inszemet.de hát még van két hónapunk...mivel a decembert kihagytuk.addig még bármi lehet.
Vendég
 


gaby
ez jó kocsi! praktikus és végig használható, és sztem kis heélyet foglal a váz, mert esernyöre csikhato, ha jol látom. lusta voltam végigolvasni a tartozékokat :oops: , de ha esövédö is van hozzá, sztem vedd meg. bár azt külön is lehet kapni. amugy a mozeskosarat rá lehet pattintani a vázra, vagy csak ráfekszik a döntött sportrészre? ha csak ráfekszik, félnék, hogy leesik. de ez már az én hülyesége, sok ilyen kocsit láttam és egyikröl se esett le. meg akkor igy csak a mozeskosárban bvehietetd a babát as lakásba, nem kell az egész kocsit setleg a sáros kerékkel, ha még alszik benne a pici. tárolni tudnátok a nem használatos részeit? bár a sportrészt nem kell tárolni, mert mindig rajta van, ugye? na, szoval sztem jo:)

lili
a choragont hallottam, lombiknál is ezzel repesztenek, ugye? akkor ez csak meghozza az erdményt. minden vizsgálatod megvolt amugy? vérvétel, sperma (oké, ez nem neked) uh-követés? akkor már csak lesz eredmény!

tavi
jaj de szép hely. a bazaltorgonáknál is voltatok ugye? mi kb 3 éve voltunk ott, és lenyügözött, nem is tudtam, hogy Magyarországon van ilyen hely is. azt mindenkinek látnia kell!

gröni, babcsi, tünde?
pompom, meggyogyultatok? rég irtál
krisz: mai hö???
gyugyi: neked mégiscsak lett egy kisbabád, akit moshatsz ki a kakibol s felkelhetsz éjjel:)

zsu: hol tartasz a lombikban?
mofly: ti kezditek?
ticsi: nem vonjátok össze a fiúk és a kis Bettina keresztelöjét?
Vendég
 


Pkata
van hozzá esővédő, és rárögzíthetpő a mózes a vázra, sőt autó biztonsági övhöz rögzítő adaptere is van
megvettük :P

Lili
lesznek majd kiskutyák :wink: 1 évesen visszük tenyésszemlére, és ősszel esetleg pároztatjuk

Vicuska
másfél évesen már lehet pároztatni, ugye? :P

Kép
gaby25
 
 


Sziasztok!

Ma is dolgozni kell. :evil: Én tegnap annyira kidöglöttem.
De azért elkaptam a páromat. Jó is a békülős kex! :oops: :lol:
Viszont nem volt ma picit sem páfrányos a pg. :? De nem láttam amöbás formákat sem. Ez mit jelenthet vajon? :shock:

Gaby!
Szerintem is jó ez a kicsikocsi. :D Én is hasonlót szeretnék, ha már szükségünk lenne rá.
Ó, te jó Ég! 6 kicsikutya? Az rengeteg! Jövedelemkiegészítésnek tényleg nem lenne rossz a tenyésztése. De én túlságosan sajnálnám a rengeteg szülés miatt. Mindemellett én meg szeretnék szülni. Ez eléggé összeférhetetlen.- Na mindegy! :D

Lili!
Akkor ez az első szuri? Biztosan segíteni fog! :wink: :D

Gyugyi!
Macsekot is és Téged is sajnállak. Nem lehetett kellemes ez az éjszaka. :? A korizás pedig jó ötlet szombatra. Bár nálunk is ilyenek lennének a tancsik! :roll:

Kata!
Mikor mész vv-re? Most lesz majd AFP ugye? Még írtad, hogy Fehérváron van kombinált teszt. Ugye? Mikor lesz a következő uh? Most már furdalja a kiváncsiság az oldalamat! :D Látni szeretnénk!

Zsófi!
Csütörtök már minyá itt van! :D Drukkok mennek! :D
kolibri28
 
 


Kolibri
nem akarom sokat pároztatni, úgy kétszer, háromszor :roll:

Kép
gaby25
 
 


gaby! ez a kocsi szupeer :)

lily! már sínen vagy :)

zapáné! szegénykém :(

lányok, én nagyon kiváncsi vagyok rátok, megirnátok nekem mindenki, pübe a nevét, h megkereshessem iwiwen? :D

KépKép
dike
 
 


kolibri
szerdán megyek dokihoz, remélem kapok uh képet is, bár a nemét sztem még nem látni, mert a vonalzom egy hetet siet az uh-mérethez képest. afp nemsoká lesz, védönöhöz pénteken megyek, biztos kapok beutalot

gaby
akkor hajrá babakocsi, biztos megörökli majd a hugi is:)

kolibri
nem irtad, mi lett Ádám osztályában a mikulásd ajándékkal, nem fizették ki osztálypénzböl? és karácsonyi ajándékot se kaptak?

dike
engem ismersz már név szerint
Vendég
 


Sziasztok lányok,

Kicsit lemaradtam az eseményekről, mert ünnepekkor nem igazán volt időm netezni, mostanában meg munkahelyváltás, lakásalakítás, szóval zajlik az élet, de talán most már kicsit több időm lesz bekukkantani ide.
Nálunk babatéma továbbra is pihen, én ugyan meggyógyultam már rég, de páromnál kitenyésztettek néhány ondóban lapuló bacit, amit ki kell kúrálni és ez sajna nem egyik hétről a másikra megy. Ha minden jól alakul, talán febr. -márc. környékén újra szorgoskodhatunk, szóval még az is lehet, hogy 2010-es porontyunk lesz... ami elég messze van, de nem vagyok elkenődve (legalábbis nem vészesen :) ), a lényeg hogy egészségesek legyünk mindketten. És ha a párom is meggyógyul, talán a spermaszáma is megugrik egy kicsit, rám pedig még vár egy progeszteron csekkolás, és ha kell, akkor rásegítés. Szóval semmi para, én jövő karácsonykor már a fa alatt fogok gömbölyödni.
Mondjuk idén is gömbölyödtem, de az a beiglitől volt. :)

Igyekszem visszaolvasni, bár anélkül is emlékszem arra, hogy Zsófinál elmaradtam egy duplababa gratulációval. :)

Dike, ha még nem sikerült levadászni a jónás-napokat, küldj adatokat priviben, megnézem.
Vendég
 


Hali!

Tegnap du valamikor megjött úgyhogy ma már nem mértem hőt.A tegnap lesz az 1. cn mert így könnyebb számolnom. :D
Hasam nem fáj, hangom viszont alig van.
Amúgy jól vagyok, kicsit fáradt de közel sem annyira mint a párom aki fél 5-kor feküdt le és 6kor kelt mert ma vizsgázott.De 4-est!!! kapott!!! :lol:
vizkriszisback
 
 


Sziasztok!

Kata!
Sajna nem fizették ki nekem a mikiajándékok árát. De lesz..om! :twisted: Karira meg focilabdát kaptak. Bőrfocit a fiúk, és gumilasztit a lányok! :shock: Meg gyerkenként egy hóemberfigurás tollat kaptak. Pedig még nem is írnak tollal. :evil: De évente 2x kaptak eddig.
Viszont én meg cserébe úgy döntöttem nem fizetek mostantól osztálypénzt. Eddig becsületesen adtam. Ha át...nak akkor nem fogok többet.

Lehet, hogy ezen a következő uh-on már a becsült méretei a korát igazolja a babó. Még az is lehet, hogy megmutizza azért a valamilyét! :D

Krisz!
Sajnálom pirit. :( Viszont most úgy alakul, hogy időben jó lesz nektek a vizsgág vonatkozásában. :wink:

Pompom!
Jó az optimizmusod! Nagyon helyes! :D Karácsonyra már mindannyian nagy hassal guruljunk a fa alá, vagy pólyásbabákkal a kezünkben! :wink: :D
kolibri28
 
 


Sziasztok! :lol:

mennyit írtatok!ez tök jó 8)

Gyugyi!
Írtam privit, ezek szerint szombaton lesz a varratszedés?jó korizást!hol fogtok?mit kukkolsz az iwiwen? :lol:

Kolibri!
remélem nektek is összejön ebben a hóban a baba, amyúgy jól vagytok?lakás hogy áll? :D

Dike!
február végére?????atyaég!ez h lehet? :roll: :shock: síelés miatt irígy-irígy!lehet a végén még megtanulok én is a gyerkőccel majd :D

Gaby!
babakocsitémához nem értek, én szerencsére örököltem a tesóméktól 8)
kicsi mopszika édes, olyan aranyosan kancsalok!3.tüzelés az igazi, akkor már bátran lehet :wink:

Kata!
holnap doki?kép nélkül el ne gyere :lol:

Lili!
á, tüszőrepesztő, értem!akkor hajrá :P

Pompon!
2010-es baba is jó lesz ám! :lol:

Kukac!
enyém haj cirka 10 éve általában fekete, néha kicsit vörös-barna melírral :roll:
kiskukacok jó helyen vannak, ne aggódj!ne légy kukacparakismami :lol:

Krisz!
Rmppb!drukk a febr-i lombikhoz :lol:

Tavika!
ti is szép helyen voltatok :lol: azt a bazalt micsodát én még nem láttam, merre van? :oops: :roll:

Ticsi!
doki, vagy védőnő mit mond az evésre? :roll:

csomóan jól eltűntek: :( :roll:
Mofly, Suzy, Tünde, Babcsi, Zsu, Vicky.....
életjelet adjatok! 8)

voltam ma védőbnőnél...ráállított a mérlegére.... :evil: :evil: gyorsn el kel kezdenem diétázni :lol:
de volt jó is, meghallgattuk a baba szívét, tök jó volt :P
Vendég
 


krisz! sajnálom pirit :(

pompom! tényleg jó h ilyen optimista vagy, meglátod meglesz az eredménye :)

vicus! elirtam volna? január 23 a nődoki, február 12 a természetgyógyász! de jó érzés lehetett hallani a kis sziv dobogását!!!!én is én is... :)

lányok, a klubból RMPPB-ből akit felismertem névileg őt bejelőltem. akit nem , bocsi jelöljetek ti W. Tünde

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!
Bocsi, hogy így ismeretlenül idepofátlankodok... :oops:
Véleményetekre lennék kíváncsi, Ti jobban otthon vagytok a témában.
Ciklusaim ált. 30 naposak, pé. 14-15. nap körül szokott lenni. Ma van 19.cn, délelőtt óta mensis fájdalom, szurkálás a hasamban, derekam majd leszakad. Baba előfordulhat. Se piri, se barna, se rózsaszín, semmi. Szerintetek mi lehet az oka? Köszönöm!
Gyakran vagyok zugolvasótok, gratulálok a kismamiknak, a reménykedőknek hajrá, és kitartás! :)
kata777
 
 


Vicuska!
Köszönjük. vagyogatunk. 8) A lakás pedig alakulgat. Még nem látványos, de mostantól indúlnak be a munkálatok. Holnap már betonoznak és a jövő héten már burkolnak is. :D Csak legyen elég pénzünk befejeztetni mindent! :?
Most kiskandallót szeretnék venni, főleg, hogy akadozik a gáz szállítás az országba. :(
Azért nem lehetett annyira súlyos amit mért a védőnő. :P Óvatosan azért a diétával! Jó lehetett hallani Lilla szivecskéjét. :D Uh. mikor lesz? Látni szeretném az arcocskáját! Gondolom Ti is. :D

Dike!
Majd bejelöllek! :wink:
Jó síelést nektek! Vigyázz meg ne fázz!

Kata77!
Nem tudom, hogy mi okozhatja a görcsöket. De ha ebben a hónapban még nem érezted a 14-15. napon , akkor ez most lesz a pé! :D Vagy még az is előfordulhat, hogy két petikéd érett ebben a ciklusban. Terhességi teszthez még korán van. De egy hét múlva már csinálhatnál! Hátha már Ő ágyazódik be.
Gondolom Te is babára vágyó vagy. Mielőbbi babásodást kívánok Neked! :D
kolibri28
 
 


Köszi a hiányolást!

Megvagyunk. Jól vagyunk. Dórika már megtalálta a hüvelykujját. Azt szopizza soxor. Van, hogy el is alszik vele. Remélem, egyre többször majd, mert amúgy magától nemigen tud. Már 7,3 kg. Egyre csak hízik.

Dike
Jelöltelek! :)

Vicus
Hú, szuper képek!! Tényleg, mint egy tengerpart. Igaz, azok nem nagyon fagynak be. :) És jól nézel ki!

Gaby
Babakocsihoz annyit, hogy a mózes szerintem nem fölösleges. Mondjuk nálam mind2 őszi gyerek, de szerintem nyáron is jól kihasználható. Hordozóban sokáig nem jó neki, főleg a gerincének. A sportrész meg általában nem dönthető teljesen. De látom, megvettétek a vatera-st. Ahhoz is van mózes, ha jól láttam.

Kata
Téged is megtaláltalak. Jelöltelek!

Ha van még vki iwiw-en, aki nem ismerősöm, az szóljon!
gtünde
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?